Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Daisy - schreef op 22-12 om 23:22
Ja in de België limburg  hier word dat 12 weken gedaan hier moeten we om 4 weken gaan juist op laatste niet dan 2 a 3 keer in de maand 
1450 antwoorden en 9685042x bekeken
buddha~ - schreef op 23-12 om 07:43
Ja dat willen we zeker ook nog doen! Vind het ook wel prijzig maar het is zo leuk! Bij onze dochter hebben we het ook gedaan en we hebben zulke leuke foto’s daarvan! Dus ja zeker doen!! 

Ja wel heel vervelend hoor Meis! Ik ben nu al zover dat m’n baarmoeder tot aan m’n navel zit! 
En ze kunnen niets raken hoor met een inwendige echo! Kindje zit best hoog en je moet dan een bepaalde bocht kunnen maken en dat lukt niet! 

Ja klopt dat 1 trimester gaat idd langzaam! En nu heb je ook een hoop te doen rondom je kindje en dat vind ik altijd wel fijn! Bloed prikken naar de vk 13 weken echo 

Ja ze is wel redelijk oké hoor! Ze heeft veel geslapen gisteren en vannacht ook de hele nacht dus het gaat wel met haar. M’n moeder komt haar einde van de ochtend ophalen zodat ik ook nog even de bank op kan vanmiddag. 
Fm - schreef op 23-12 om 20:59
Ja daarom  Soms krijg je het ook op film mee dat lijkt me ook leuk! Wanneer is dat het leukste om te doen? Hoeveel weken bedoel ik dan. Ik dacht zelf ongeveer tussen de 25/30 weken? Aangezien je de 20 weken echo eerst ook nog hebt...

Oh haha dat wil ik wel geloven! Ik krijg nu ook  al steeds meer een buikje!  S'ochtends valt het opzich mee maar s'avonds zie je het nog meer haha. 

Nee dat zal ook wel niet maar vind het best een eng idee haha! Nou ja afwachten misschien hoeft het niet eens inwendig.

Oh fijn dat ze weer wat opknapt!  Waar een goede nachtrust en veel slapen dan wel niet goed voor is haha. 

Vanmiddag nog snel te kerst shoppen geweest. Wou nog wat nieuws voor kerst en heb alvast wat grotere kleding en wat basic jurkjes met veel stretch gekocht  Ben nu kapot en was vanavond meteen weer misselijk! Merk dan toch dat ik weer teveel gedaan heb. 

Daisy oh dat is al vroeg! Spannend. Ja dat is bij ons ook hoor. Later heb je hier ook vaker controles. 
buddha~ - schreef op 26-12 om 08:22
Ik zou dat idd niet te vroeg doen.. het is leuk als gewoon wat groter zijn! Volgens mij is 28 weken een goede tijd! 

Jaa leuk hè je buikje! Word alleen maar groter en groter haha hoop dat ik de kleine man snel en echt voel! Soms denk ik hem wel te voelen maar twijfel dan toch… 
Nee zal vast niet inwendig hoeven! Maar goed ze drukken best op je buik want ik was het aan het einde ook behoorlijk zat! 

Onze dochter is alleen nog verkouden en ik eigenlijk ook! Ze slaapt goed en ik slaap gelukkig ook weer goed en dan gaat het opknappen snel! Gelukkig! Morgen en woensdag werken en dan weer lekker een paar dagen vrij. Heb jij vakantie? 

Ohhh heerlijk kerstinkopen doen en shoppen voor jezelf! Ik hoop dat jullie een leuke kerstavond en 1e kerstdag hebben gehad! Bij ons was het best rustig .. ook omdat ik nog niet fit ben dus rustig aan gedaan! Vandaag schaatsen met onze dochter en vanavond nog lekker uit eten
Fm - schreef op 26-12 om 11:33
Ja dat dacht ik dus ook zoiets. Doe het dan ook ongeveer. Echt zin in maar dat duurt nog even 

Ja die buik gaat alleen nog maar meer groeien inderdaad. Het is nu echt zo'n buikje dat het lijkt alsof je teveel gegeten hebt en nog niet echt een zwanger buikje  Ik ben benieuwd wanneer je de kleine gaat voelen! Hoop het snel voor je. Ben daar ook zo benieuwd naar om dat voor het eerst te voelen.

Gelukkig zijn jullie weer wat opgeknapt! Zou ook wat zijn met de feestdagen. Ik heb nu 3 dagen (ochtenden) gewerkt. Ik moet met kerst werken en ben dan oud en nieuw vrij. Gelukkig voor de laatste keer dan hoef ik nooit weer met feestdagen te werken. Niks aan haha!  En morgen en overmorgen heb ik dan vrij. Vanavond gaan wij ook uiteten met de familie van mijn vriend en gisteren met z'n allen gegeten bij mijn moeder en daarna wat spelletjes gedaan. Dat is wel aardig laat geworden en vanochtend weer vroeg dus ik was kapot. 

Ook wel lekker toch een beetje rustig aan! Vanavond na het eten gaan wij gelijk naar huis dan heb ik het wel weer gehad haha. Jullie ook nog maar een fijne 2de kerstdag en lekker eten vanavond  
buddha~ - schreef op 28-12 om 07:01
Ja kunt het altijd eerder doen hè! Dan zie je alsnog heeeel veel! Alleen als je later gaat is zo’n kleintje wat voller in het gezicht ook.

Hoe gaat het met je misselijkheid? 

Haha jaa laatste keer de feestdagen werken! Dat is ook wel een goed vooruitzicht! 
Hebben jullie nog een leuke tweede kerstdag gehad? 
Ik moet vandaag nog werken en dan morgen en vrijdag weer vrij! Ook wel weer lekker. 
Gisteren avond voelde m’n vriend zicht niet lekker… dus hopelijk komt hij zo ok uit z’n bed! 

En jullie hebben as maandag de 13 weken echo? 
Fm - schreef op 28-12 om 12:02
Ja maar rond die tijd is prima hoor  Ik wil juist ook een beetje zo laat mogelijk zodat er echt veel te zien is. En ik vind het ook wel fijn want rond die weken heb je volgens mij ook geen echo meer als ik het goed heb.

Nou het ging even wat dagen goed maar ben het nu wel weer zo nu en dan een beetje. Ik hoef niet te overgeven gelukkig. Maar omdat ik het minder ben vind ik het ook wel weer spannend.

Ja maandag de 13 weken echo. Dus daar heb ik nu ook wel weer zin in om te kijken of alles goed is omdat de kwaaltjes wat minder worden maar vind die echo wel spannend. En volgens mij kan de uitslag van de nipt volgende week ook ergens komen...

Ja hoor 2de kerstdag was leuk. Wij zijn uiteten geweest met de hele familie. We waren niet zo laat thuis dus nog even een kerstfilm gekeken. Vond ik ook wel fijn ik was moe. En jullie?

Oh dan heb je lekker lang weekend dus. Heerlijk! Ik moet morgen en vrijdag alleen nog even werken. En hoe is het met je vriend? Is die een beetje goed uit bed gekomen of toch ziek? En hoe voel jij je verder? Bij jou de misselijkheid/kwaaltjes ook helemaal weg?
buddha~ - schreef op 28-12 om 19:42
Nee klopt je hebt de 20 weken echo en volgens mij is dat het wel… 
Ik had bij m’n dochter nog wel extra echo omdat ze bang waren dat ze groot was en ik niet zo groot ben! 

Maar je bent ook al 13 weken dus opzich kan het makkelijk dat de misselijkheid minder wordt! Maar goed wel fijn dat je maandag de echo hebt dan kun je iig zien dat het goed gaat ook al ben je niet meer zo misselijk. 
En verder is het bij mij idd helemaal over! Kan nu wel hebben dat m’n eten verkeerd valt ofzo en soms pijnlijke benen en pijnlijke rug dus dat zijn weer andere kwaaltjes! Haha 

Oh fijn dat jullie zo’n leuke kerst hebben gehad nu wij zijn tweede kerstdag ook uit eten geweest met m’n zus en zwager en was erg gezellig! 

Nou m’n vriend is niet veel helaas… ik ben vandaag ook eerder naar huis gegaan voor hem en onze dochter… maar hij heeft de hele middag liggen slapen, wel erg zonde van zijn vakantie maar ja uitzieken voor hem! 


Oh en ik ben er nu toch wel uit dat ik al een paar dagen paar keer per dag m’n kleine baby voel! Dus ondanks de placenta die voor ligt voel ik hem eigenlijk al heel veel! Zo fijn!! Voel hem schoppen maar voel ook draaien lijkt het
buddha~ - schreef op 28-12 om 19:54
En m’n 17 weken buikje! Kan er echt niet meer omheen Hahah 
Froetie - schreef op 29-12 om 13:02
Mooi buddha 
Fm - schreef op 29-12 om 22:32
Wauw je buik! Heel mooi  Ik kan me er niet bij dat ik misschien over 4 weken ook zo'n buik heb hahaha wat gaat dat opeens snel dan zeg.

Ja klopt ik ben zo nu en dan met vlagen nog wel een beetje misselijk maar toch die twijfel. Maar ik moet er gewoon maar van genieten dat het beter word. Ik heb geen reden om me druk te maken maar dat is toch makkelijker gezegd dan gedaan 

Haha ja nu komen de andere kwaaltjes! Ik merk ook op mijn werk dat ik nu nog sneller rugpijn krijg en bij tillen wat steekjes in de buik dus probeer er zo goed mogelijk om te denken.

Ah wat fijn voor je dat je de kleine voelt en zo vroeg ook al. En je was er nog zo bang voor. Lekker van genieten!  Lijkt me zo bijzonder maar misschien ook wel wat eng de eerste keren haha ik hoop dat ik de kleine straks ook snel voel.

Och beterschap voor je vriend! Hopelijk voelt die zich het weekend wat beter met oud en nieuw. 
Fm - schreef op 30-12 om 11:09
Ik kreeg de uitslag van de nipt vanmorgen al en alles was goed!  
buddha~ - schreef op 30-12 om 19:07
Dank je Froetie en Fm! 
Nu is dit m’n tweede dus het groeien gaat gewoon sneller! 

Fm wat fijn dat je nipt in orde was!! Prachtig nieuws zo voor het einde van het jaar! 

Ach na maandag zal je je minder druk maken! Als je dan ziet dat het goed gaat zonder dat jij je misselijk hoeft te voelen… krijg je wel wat meer vertrouwen! 

Ja zeker met jouw werk! Opletten! Voor je het weet maak je een verkeerde beweging en dan ben je verder van huis. 

Ja echt zo fijn dat ik hem al voel! Zat nog even te twijfelen maar nu echt geen twijfel meer mogelijk! Ik voel hem minder echt aan de voorkant meer aan de onderkant en zijkanten dus dat zal wel door de placenta komen! 
Het grappige is dat ik de bewegingen heel fijn vind maar als er heel goed over nadenk dat er nu een baby in m’n zit wat beweegt en leeft dan vind ik dat soms een hele enge gedachte haha had dat in het begin erger, misschien omdat ik hem toen nog niet voelde… er groeide iets in mij wat je niet voelt en niet ziet maar wat wel serieus iets is… nja goed zulke gedachtes altijd snel maar weer vergeten haha 

Hier is iedereen weer zo goed als opgeknapt gelukkig!! 
Fm - schreef op 30-12 om 23:48
Nou echt wel we zijn zo blij  Had die uitslag ook niet al zo snel verwacht maar alleen maar beter!   Nu hopen dat maandag alles goed is en dan kunnen we echt gaan genieten! 

Ja dat bedacht ik me later ook. Het is je 2de zwangerschap natuurlijk. Mijn vriendin had met 11 weken ook al echt een dikke buik en kon het echt niet meer stil houden (ook de tweede)  Alles is al wat uitgerekt dan haha!

Ja ik denk er goed om hoor.. nog 8 weekjes te gaan dus ik kan aftellen! 

Ja dat wil ik wel geloven!  Hef lijkt me in het begin ook wel lastig. Ik voel ook wel eens een soort plopje en dan denk ik zou dat de baby al zijn maar dan denk ik dat kan niet. Maar toch staat er op internet dat het wel mogelijk is vanaf 13 weken maar dat is wel heel vroeg. Haha dat heb ik net zo het is heel bijzonder maar soms zie ik filmpjes voorbij komen dat je opeens een hele voet of hand ziet uitsteken en dat lijkt een beetje eng hahaha  Maar ik denk als het straks bij mezelf gebeurd en het is je eigen kindje dat het alleen maar heel mooi is.

Ik schrok gisteravond ik lag op bed en dacht wat voel ik daar opeens een soort bult. Was eerst al bang dat het iets ergs was maar dat zal mijn baarmoeder wel zijn bedacht ik me achteraf. Krijg ook steeds wat meer buikpijn! Merk dat mijn baarmoeder nu ook echt begint te groeien. Voelde jij ook zo'n bult/bobbel? 

buddha~ - schreef op 31-12 om 09:06
Hoelang hebben jullie nu gewacht op de uitslag? 

Haha ja klopt hoor! Gaat een stuk sneller nu zag je bij m’n dochter ook al wel snel wat.. maar dat is nu dus nog sneller 

Die hele handjes of voetjes ja die zie je wel is idd… heb ik nooit gehad hoor… dat lijkt me ook wel een beetje eng haha. 
Ja die bobbel had ik ook! Ik dacht eerst dat het m’n darmen waren maar toen we bij de vk waren zei ze oh je baarmoeder is ook al behoorlijk gegroeid en zit nu tot hier en toen dacht ik wow die bobbel is dus m’n baarmoeder. 
En elk plopje wat je daar voelt kunnen niet van je darmen zijn want die zitten erachter dus ik had ook al best wel vroeg af en toe wat plopje daar. 
Nu reikt die bobbel al tot voorbij m’n navel en merk ik echt dat deze per week groeit. Staat een paar dagen stil en dan ineens weer groter. 

Ik heb nu ook al snel een vol gevoel… m’n darmen zitten al behoorlijk hoog dus m’n maag heeft ook al serieus minder plek! Dat kan ik me dan weer niet herinneren van m’n dochter dat ik dat zo snel had.. zware avonden hahaha 
Fm - schreef op 01-01 om 16:47
no21 december heb ik bloed laten prikken dus 6/7 werkdagen ongeveer. Had ik niet verwacht met de feestdagen er ook nog tussen. Ik dacht dat het juist langer ging duren dan 10 werkdagen. 

Oh jij had dat dus ook. Ik schrok eerst wel en dacht wat is dit voor bult ineens. Wat waren die plopjes bij jou dan? De baby al of geen idee? Ik dacht dus echt mijn darmen haha. 

Ja ik had het dus ook zo ineens dus kan me voorstellen dat dat nu snel gaat. Oh dat is wel vervelend snel een vol gevoel.. maar wil ik wel geloven die darmen hebben ook heel wat te verduren haha. Gisteravond had ik een jurkje aan en toen zeiden al veel je krijgt al wat een buikje  

Nog een gelukkig en gezond nieuwjaar!  Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben het bij schoonouders uitgezeten met de familie. We lagen 2:30 en dat voel ik ook echt vandaag net of heb ik een dikke kater zonder drank haha. Vandaag lekker niks. Ben nog steeds erg moe steeds. En morgen de 13 weken echo alweer
buddha~ - schreef op 02-01 om 06:57
Nou dat is inderdaad lekker snel! Wat fijn zeg! En vandaag de echo! Ook lekker van genieten, Hoelaat mag je? 

Haha ja ik dacht ook elke keer nou lekke men darmen hebben het zwaar Hahah maar achteraf herken ik dit wel van bij m’n dochter. En de plopjes .. in het begin nog weg gezet als zijnde darmen ofzo maar als je een paar minuten achter elkaar toch plopjes hebt daar waar je baarmoeder zit ja dan kan het toch eigenlijk niet anders dan dat het je kindje is! Het was alleen omdat het niet elke dag was dat ik de eerste weken twijfelde! Maar goed nu dezelfde iets steviger plopjes… dus ja ga er maar vanuit dat de plopjes van je baby af komen!! 

Haha jaa je buikje is er! Zo leuk!! Haha ik had het rond die tijd ook dat de mensen die het wisten het wel zagen! De mensen die het niet wisten zullen gedacht hebben die wordt dik  
Nu is het van zo ben je zwanger??? Hahah jeej niet meer dik! 

Jullie ook een heel fijn, prachtig, liefdevol nieuw jaar! Het jaar waarop je uitbreid naar 3!! Hoe geweldig is dat! 

Hahah jaa herkenbaar! Wij lagen ook om half 3 in bed.. maar gisteren was ik niet veel hahahaha of ik word oud of het komt door de zwangerschap haha of een combinatie  
Fm - schreef op 02-01 om 16:55
Alles was goed gelukkig dus nu kunnen we echt  genieten!   Onze kleine was weer lekker druk haha! Ze kon het soms maar moeilijk allemaal op beeld krijgen want hij/zij deed niks anders dan springen. Nou dat gaat nog wat worden haha. Wij krijgen de echo van vandaag op video via het ziekenhuis dus dat is ook erg leuk!

Ik heb het even gevraagd het kon misschien wel zei ze maar ze zei ook dat het wel heel erg vroeg was om dat te voelen. Je komt er eigenlijk ook nooit achter of het de kleine al is of toch iets anders. 

Haha ja het buikje begint nu wat te komen. Mensen die het niet weten zullen dat bij mij vast nu ook wel denken die word dik 

Ja dit word een heel mooi jaar voor ons beide! Maar ook een beetje spannend ons 1e kindje maar zo bijzonder!  Jullie straks een gezin van 4 en een mooi lief broertje voor je dochtertje! Zo leuk 
buddha~ - schreef op 03-01 om 06:59
Oh ja leuk is dat om te zien hè! Draaien alle kanten op! Hahah 
Kon ze het gewoon via een buik echo doen? 
En wat fijn dat je de video nog gestuurd krijgt! 
En nu weet je ook dat je zonder kwaaltjes net zo goed een gezond kindje in je buik hebt! Dus op naar het niet meer misselijk zijn haha! 

Het is idd vroeg om het te voelen maar daar waar je baarmoeder zit er kan geen anders plopje vanaf komen lijkt mij dan van je baby… je darmen zitten daar namelijk niet. Die zitten erboven er achter en eronder! Maar ik moet wel zeggen dat ik met 13-14 weken af en toe een plopje voelde en dat ik daar dan direct een glimlach van kreeg … en met andere plopjes niet.. naar mate je kindje groter wordt zul je de plopjes gaan herkennen! 

Hahah ja mooi is dat he! En binnen een paar weken ga je van dik naar zwanger haha 
Ik ben nu weer aan het af tellen naar maandag! Ik voel de kleine vaak genoeg maar toch blijft het dan weer even spannend… zeker als nu ik hem de laatste dagen elke ochtend voelde en dan nu een keer niet dan denk ik wel gelijk hmm waar blijf je? Maar goed dat zal ook wel weer blijven. 
Lekker nog 1 dagje werken en dan pas maandag weer.

Fm - schreef op 04-01 om 19:43
Ja echt bijzonder! En zo'n verschil ook alweer met de echo van 2 weken eerder. Het groeit zo snel nu  Ben ook zo blij dat alle uitslagen goed zijn!

De misselijkheid is helaas weer begonnen deze week. Vreemd dat dat opeens weer komt. Dacht dat ik die vervelende weken voorbij was haha  En nog steeds erg moe ook! 

Ja daar heb je gelijk in. Kan ook zomaar van de kleine al zijn.  Verbaast me ook niks het is echt een druktemaker zeiden ze hahaha.  Ik wacht het rustig af er komt straks vanzelf een moment dat ik het zeker weet. Kan niet wachten! Hoe en wanneer kwam jij erachter dat je misschien de kleine wat later gaat voelen door de placenta? Zagen ze dat bij de 13 weken echo?

En hoe voel jij je verder?  En heb je maandag weer een afspraak dan? Gewoon controle of een echo of heb je die eerst niet weer? 
 
buddha~ - schreef op 05-01 om 07:58
Ja joh het gaat zo hard! Ben alweer bijna op de helft en jij hebt er al 1/3 op zitten! 
En heerlijk genieten van al het positieve nieuws. 
Ja bij kwam het af en toe ook nog wel opzetten hoor! Ben nu niet misselijk meer maar moest echt continue eten en m’n maag gevuld houden.. nu is het wel wat minder maar wordt ik eng als ik niet eet… dus moet nu met regelmaat eten en zorgen dat ik altijd iets bij me heb. 
Ik denk dat ik met 14/15 weken er ook pas vanaf was.. vermoeidheid blijft altijd wel een beetje maar is wel echt stukken minder. 

Nou ik wist al met de termijn echo van 10 weken dat mijn placenta aan de voorzijde lag, en met de 13 weken echo werd er ook naar gekeken waar m’n placenta lag. Ik wist het dus al redelijk vroeg! 
En vanaf 16 weken beginnen de meeste vrouwen beweging te voelen, het komt van zelf dat je denkt ja dit was 100% mijn kindje wat ik nu voelde! 

Ik voel hier ook best goed wanneer hij draait en dat is een heel apart gevoel… doet geen pijn en ik weet niet hoe ik het moet uitleggen maar is heel gewoon heel apart. 

Ik voel me verder goed! Lekker zwanger moet zeggen dat m’n hormonen redelijk stabiel zijn! Wel wat extra vrij genomen omdat het me enorm goed beviel vorige week en heb t even nodig. Verder slaap ik best goed, kan ik lekker uit de voeten dus op wat kleine dingen na gaat het hartstikke goed! 
Blij toe ook maar want wij gaan over anderhalve week 3 dagen naar Efteling voor m’n dochter haar verjaardag… dat zal behoorlijk intensief worden! Haha en we hebben haar verjaardag, trakteren op school en het kinderfeestje! Dus word een drukke week met alles regelen en versieren etc! 

Maandag hebben we een normale controle bij de vk dus geen echo! Zal enkel naar het hartje worden geluisterd, maar donderdag hebben we de 20 weken echo dus dat komt perfect uit! 
Fm - schreef op 11-01 om 11:52
Hoe is het maandag gegaan bij de vk?  Oh ik heb geen idee joh wat normaal is. Ik ben ook nog niet gewogen dat zal 25 januarie met de controle wel gebeuren! Volgens mij is dat wel normaal hoor. Ik las dat je vanaf week 14 elke week ongeveer een halve kilo aankomt? Weet niet of dat klopt. 

Ja heel vervelend maar het is te doen.. ben al lang blij dat het dan maar bij 1 of 2 keer blijft op een dag dus ik hou nog wel eten en drinken binnen. 

Klopt ze hebben niks gezegd dus zal wel goed zijn. Ik voel soms wel een soort van trillingen in de buik herken je dat? 
Haha dan is het wel handig inderdaad 

Nou de efteling is super leuk  Ben er wel eens geweest jaren geleden. Mooie herinneringen en dit vergeet ze nooit meer! Maar ik snap het wel het zal wel prijzig zijn. Het is tegenwoordig bijna niet meer te doen... 

Ja even afwachten vrijdag gaan we weg maar misschien dat ik wel gewoon lekker thuis blijf. Ik kijk er meer tegenop dan dat ik er zin in heb dus vind het niet zo erg. Mijn vriend gaat een paar dagen mee maar die gaat ook niet de hele week als ik niet meega. Misschien dat ik nog van gedachten verander maar een weekje vrij en lekker thuis vind ik nu ook niet erg als ik steeds zo ben. 

Ja doen we ook! Het zal vast wel meevallen. Mijn vriend heeft er geen last van en mag ook gewoon alles doen. Het is gewoon dat hij later en dat kan over 10 jaar of 50 jaar een nieuwe hartklep nodig heeft. Het is meer wat uit voorzorg. Maar alleen maar goed dat het extra gecheckt word mocht er wel iets zijn kan er na de geboorte gelijk iets aan gedaan worden of weten we het in iedergeval en zal de kleine onder controle blijven. 
buddha~ - schreef op 12-01 om 18:33
Nou vanmiddag de 20 weken echo gehad en de mevrouw vraagt of we al wisten wat het zou worden, ja dit weten we! 
Ze is bezig met het onderzoek en zegt ineens jullie wisten het al dat het een meisje ging worden hè. 
Ik zeg Uh nee.. we krijgen een jongen! Die mevrouw kijken en ze zegt nou die kleine ligt er nu niet goed voor we kijken er straks nog wel naar! Ik keek m’n vriend al aan van huh?? 
eerst de volledige echo afgemaakt en alles was top in orde! Zo blij mee 
Goed uiteindelijk stond ik daar te springen als een gek want ze wilde toch ook nog even het geslacht goed in beeld krijgen.. nou uiteindelijk zegt ze ik kan er niets anders van maken dan dat het een meisje is! Er is geen piemeltje te bekennen! 
Ik heb het duidelijk op foto.. maar we krijgen een volledig goed gekeurd meisje! 

Oh en m’n placenta lag ook niet aan de voorkant zoals bij de 13 weken echo werd gezien maar die lag duidelijk aan de achterkant…

Hele hele rare dag zo maar blij dat nu dus ons meisje helemaal top is! 

Fm - schreef op 13-01 om 17:26
Jeetje serieus! Nou ook hartstikke mooi en super dat alles goed was!  Maar  ik snap best dat je dan weer moet omschakelen haha! Maar dan had je het toch goed he aan het begin want je dacht aan het begin al dat het een meisje werd toch?

Maar goed het is natuurlijk ook nooit met 100% zekerheid te zeggen wat het word. Jullie wisten het ook al vroeg he? Onze vk zei dat met de 20 weken echo ze het toch wat beter kunnen zien dus daar wachten wij op maar ook dat is niet 100% zeker. Maar goed alsnog een verrassing haha! 

En wat fijn ook dat de placenta gewoon goed lag! Nou wel vreemd hoor dat achteraf alles gewoon anders is maar alleen maar goed nieuws. Maar daar heb je je dus voor niks zorgen om lopen maken.. beetje jammer! 

Nou lekker genieten nu van jullie gezonde meisje!   Hoe is je vriend eronder? Dat het toch geen jongetje word hahaha
Fm - schreef op 16-01 om 19:28
Haha ja dan klopte het toch bij jullie en inderdaad dat is wel erg handig dat je kleding en spulletjes weer kunt gebruiken  Bij mij klopt mijn voorgevoel nooit dus ik heb echt geen idee.
Als ik denk dat het een meisje word word het een jongen en andersom haha!
Ik weet het bij ons echt niet. Wij hebben 6 februarie de 20 weken echo maar we gaan dit bekendmaken als mijn vriend zijn verjaardag viert 10 of 11 februarie dus moeten we ook nog langer in spanning zitten

Hahaha ah zielig  Mag ik vragen waarom een meisje beter past bij jullie?  Bedoel er niets mee hoor soms heb je dat gevoel zelf heel sterk. 

Nee ik ben niet mee op vakantie. Mijn vriend wel dus die is even met z'n ouders en broer op vakantie ook wel eens leuk weer. Hij komt wel wat eerder thuis.  Ik ben nog steeds wel misselijk dus had er niet zo'n zin in. We gaan later nog wel even een laatste weekendje weg met z'n 2en als ik me wat beter voel. 

Wij moeten 25 januarie weer naar de vk voor controle. En 6 februarie dus die 20 weken echo. Volgende week vast geen echo dat vind ik wel wat jammer opzich maar goed. Het hartje even luisteren is ook al fijn. Ben benieuwd


Fm - schreef op 17-01 om 18:50
Mijn vriend weet het ook niet maar hij zei vorige week ik denk een meisje. En ik denk soms echt een jongen  En waarom geen idee.. het is op de gok hahaha

Ja daarom gelukkig hebben we snel die echo dan is het niet zo erg. En het hartje luisteren dan weet en hoor je ook wel of alles goed is. En het duurt hopelijk hier niet zo lang meer dat ik de kleine echt zeker weet denk te voelen. 

Oh dat snap ik hoor  Maar elk kind is weer zo verschillend denk ik dan haha! Meisjes kunnen ook echt heel druk en wild zijn en van jongens dingen houden bijvoorbeeld en andersom net zo. Ieder kind heeft toch wel weer een ander en eigen karakter.. Maar goed daarom kan het wel zo zijn dat een meisje beter bij jullie past natuurlijk. Maar goed dat is net zoiets als je een lichte voorkeur hebt daar is ook die eeuwige discussie over. Ik snap best als je 2 jongens hebt en je bent zwanger van de 3e dat je misschien een lichte voorkeur voor een meisje hebt en is dat dan niet zo dan is het ook hartstikke welkom natuurlijk maar vaak krijg je commentaar daarop dat je blij moet zijn dat je een gezond kind krijgt en dat is ook zeker zo maar goed. 

Ja ik baalde eerst wel een beetje (vast de hormonen) want hij zou eerst niet mee en ik ben constant niet lekker en dan een week alleen thuis vind ik helemaal niks maar goed ik gun het hem ook even met het gezin op vakantie. En hij komt dus wat eerder thuis dat scheelt ook. Maar goed het voelt dan wat oneerlijk wij vrouwen moeten het allemaal maar even doen en alles maar laten haha. En achteraf is het ook wel even lekker een week een opgeruimd huis en mijn eigen ding even doen en niet verplicht te koken (waar ik misselijk van word)  

Ja we gaan sowieso nog even met z'n 2en weg.  Ga me hopelijk vast straks wel eens beter voelen of dit gaat tot 9 maanden duren haha!
buddha~ - schreef op 19-01 om 07:02
Haha jou als jij er vaak naast zit dan krijgen jullie een meisje!
Het is nu nog een goede twee weken wachten voor jullie!! Ben heel benieuwd! 

Meisjes kunnen ook meer kattenkoppen zijn en jongens zijn meestal wat zachter qua karakter maar idd kunnen ook echt wel drukker zijn! 
Ja natuurlijk mag je een ‘voorkeur’ hebben! Belangrijkste is sws dat het gezond is maar ik neem aan dat dat voor iedereen het belangrijkste is! M’n vriend zei dat ook altijd als het maar gezond is en dan dacht ik ja duhhhhh haha
Ik vind het dat spulletjes en kleding voor een meisje veel makkelijker is! 

Hmm ja snap ik ook wel dat als je niet lekker bent dat je dan ook weer niet alleen wilt zijn. Ook al heeft dat inderdaad voordelen haha. Komt hij alweer bijna thuis? 

Hmm ja het kan 9 maanden aanhouden.. maar dat hoeft niet natuurlijk! Hoop dat je je toch snel weer beter gaat voelen!!
Fm - schreef op 19-01 om 17:00
Ja vannacht zo echt gedroomd dat ik ging bevallen met 16 weken en dat het een meisje was  En de kleine was kerngezond hahaha zo vaag die dromen. Ik droom de laatste week echt heel vaak en echt. 

Achja je weet het toch niet haha! Ieder  kind is ook mooi op zijn/haar eigen manier. Ik heb ook geen voorkeur hoor maar heb altijd gezegd dat ik een jongetje en een meisje wel leuk zou vinden maar dat is toch afwachten als het maar gezond is inderdaad! En hopen dat we een 2e wondertje mogen krijgen later.

Mijn vriend is nu onderweg die is vanavond weer thuis.  

Ik hoop ook echt dat het snel beter word. Heb al van alles geprobeerd verse gember maar niks helpt echt. Het overgeven is gelukkig wel over maar dat misselijk de hele dag door is net zo vervelend. Is niet te hopen dat het 9 maanden duurt we willen zo beginnen met de babykamer dan wil ik me wel wat goed voelen. 

Hoe gaat het verder bij jullie? 
buddha~ - schreef op 20-01 om 07:34
Hahaha je die dromen hè… ik droom de raarste dingen! Laatste dagen valt het gelukkig weer mee maar soms.. 

Ja dat vonden wij ook altijd leuk een meisje en een jongen! Mijn vriend wil geen derde maar ik ben daar nog niet helemaal over uit..
Eerst genieten van deze zwangerschap en straks al ze geboren is! 
Bij m’n dochter zei ik dit doe ik nooit meer en het heeft 4 jaar geduurd voordat ik zoiets had van ik wil weer. 

Oh fijn dat je vriend ondertussen weer thuis is! Alleen is ook zo alleen zeker als je zwanger bent haha
Mocht het nou wel aanhouden dan kun je altijd nog vragen voor medicijnen hè… dat kan ook goed helpen! 
Ja wij moeten ook gaan beginnen aan de baby kamer! Ik weet nog niet wat ik nu wil! Voor de jongens kamer had ik het al wel bedacht maar goed moet nu toch wat anders verzinnen. 

Verder gaat het hier goed! Ik voel me goed, heb wel last van m’n rug en ben snel buiten adem maar dat zijn wel de maanden van genieten! Ik voel haar de hele dag door en dat is ook een heel fijn gevoel! 
Afgelopen dagen zijn we naar de Efteling geweest en dit was heel erg leuk! Wel zwaar maar wel echt heel erg leuk! Morgen vieren we haar 5e verjaardag en is ze ook echt jarig! Dus tis nog even druk haha 
buddha~ - schreef op 23-01 om 07:37
Haha echt hè.. eerst maar even dit allemaal doorkomen en genieten! 

Ohhh dat is wel heel erg lief van hem! Is hij wel veel met jullie bezig geweest op zijn vakantie! (En zo hoort het ook )

Ohh jullie zijn dus al lekker bezig met de baby kamer! Wij gaan ook beginnen, maar moeten nu iets anders verzinnen voor de kamer. En dan krijg ik weer keuze stress en ga ik het uitstellen Hahah. Maar goed we kunnen al wel beginnen met ruimen want daar zit ook nog wel even wat werk aan. 

Ik heb de medicijnen voor misselijkheid ook genomen terwijl ik niet aan het overgeven was.. nee het was bij mij niet volledig weg maar stukken beter handelbaar! 

Dank je wel!! Ja onze kleine grote meid is nu al 5 jaar pfff gaat zo hard zeg! Zaterdag was een geslaagde dag, blij toe en dan woensdag nog haar kinderfeestje en dan zit het er weer even op voor ons! Zij heeft echt een top tijd gehad haha en daar gaat het om! 

Bij de Efteling kreeg ik savond ineens een harde buik.. en zaterdag na het feestje ook! Dan merk je toch wel dat je te veel bezig bent… 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan