Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 25-01 om 17:00
Vanmiddag moest ik weer naar de verloskundige en alles was goed  Even de controles en naar het hartje geluisterd. Zo jammer dat je geen echo krijgt maar goed nog even en dan hebben we de 20 weken echo. 

Ja wij zijn druk aan het verbouwen. De timmerman is nu 2 dagen geweest en maandag komt de schilder. Vanavond nog even het laatste behang eraf. Vind het wel fijn dan is het straks maar klaar en heb ik alle tijd om het mooi in te richten.

Ja dat snap ik wel hoor. Jullie hebben ook nog wel de tijd om er even over na te denken. Wij doen gewoon zand/beige/taupe kleuren dat kan voor beide  En vind ik zelf ook erg mooi een naturel kamer! Heb t al helemaal in m'n hoofd en we hebben al van alles dus het is straks ook zo klaar. Zaterdag hebben we ook van alles gekocht en een kinderwagen en maxi cosi. 

Ik heb t idee of gaat het steeds wat beter de laatste dagen met de misselijkheid. Soms nog even maar dat is gewoon te doen. Ik heb wel erg last van maagzuur en daar word ik soms ook weer wat misselijk van. 

5 jaar alweer! Mooi dat ze heeft genoten dat is het belangrijkste  

Oh ja maar rustig aan doen dan maar goed dat is makkelijk gezegd. Ik voel mijn buik ook steeds meer hoor tijdens het werk ook. Net of is het een soort spierpijn en het trekt dan heel erg. Je doet al gauw wat teveel. 

1450 antwoorden en 9685229x bekeken
Fm - schreef op 26-01 om 19:18
Ja erg jammer en het is maar een kleine moeite even een echo zou je zeggen maar ze doen het dus liever niet te vaak.

Nou hier het tegenovergestelde mijn vriend wou juist al zo snel beginnen. Die heeft er zin in! Ik zei dat we er nog wel even mee konden wachten en ook omdat ik steeds nog niet zo fit was. Al die drukte en de hele dag iemand over de vloer. Maar achteraf moet er toch weer meer gebeuren dan we vantevoren dachten dus maar goed ook. En achteraf ben ik nu blij dat we zijn begonnen. 

Hebben wij hier ook hoor. De babykamer was onze inloopkast met allemaal grote kledingkasten en onze opslagplaats haha dus we moesten alles verplaatsen. Dat was nogal een klusje  Wat voor kleuren hebben jullie in je hoofd of zijn jullie daar nog niet over uit?

Ja mijn buik begint nu steeds wat meer te groeien. Mijn collega zei vanmorgen 17 weken?! die zag amper iets. Maar het is onze 1e ook natuurlijk. Maar ik heb wel het idee dat het nu snel gaat hoor. Jou buik is vast ook alweer een stuk gegroeid vergeleken met de vorige keer! Bij jou is het aftellen idd begonnen je bent al over de helft. Vervelend dat je weer minder goed slaapt! Ik heb vandaag mijn voedingskussen binnen gekregen daar kun je ook mee slapen. Ben benieuwd straks of dat wat helpt haha 

Ja ben heel blij dat die misselijkheid minder word. Maagzuur heb ik al weken hoor. S'avonds als we op bed gaan is het het ergste. Heel vervelend. Het slapen gaat bij mij nog goed gelukkig. Ik word wel elke ochtend rond 5:00 wakker dan moet ik echt nodig naar toilet en vaak wel meerdere keren in de nacht. Maar goed het hoort er allemaal bij. 
buddha~ - schreef op 27-01 om 07:32
Nou het word niet vergoed door de verzekering. Dat is mij toen verteld… 
Ik weet niet of een echo slecht is voor je kindje.. de meningen zijn erover verdeeld hahaha 

Wat fijn dat je vriend zo lekker bezig gaat dan! Hahah wij doen alles zelf dus het is klussen voor m’n vriend! Maar dat komt wel goed dat kan hij wel  
En het is gewoon fijn om er mee bezig te zijn! Ik zei t net nog tegen hem dat we moesten gaan beginnen.. het zit te kriebelen bij me en bij hem ook zei hij. We hebben even drukke weken gehad ivm onze dochter dus nu kunnen we van start gaan! 

Oh ja fijn is dat hè voor alles weer een nieuw plekje bedenken! Ik weet nog niet precies wat ik wil… kan moeilijk keuzes maken! Maar dat komt wel goed we zijn eerst nog zoet met ruimen! Haha 

Die buik komt nu idd snel genoeg hoor! Heb soms het gevoel dat die elke dag wel wat groeit. En idd hij is weer groter dan een paar weken geleden en ze begint nu al soms tegen m’n ribben te schoppen.. dus ze zit ook gewoon al hoog! 
Ja hopelijk slaap je lekker met een Voedingskussens! Sommige hebben er veel aan! 
Ik vannacht wel weer oké geslapen dus daar ben ik blij mee! 

Ohhh en dat plassen hahaha ik hoef gelukkig snachts maar weinig! Dus daar ben ik blij om op de dag moet ik wel elk uur zo’n beetje haha 
Maar idd het hoort er allemaal bij! 
Fm - schreef op 31-01 om 22:56
Oh nee nu je het zegt.. dat heeft de vk ook tegen mij gezegd idd dat het niet vergoed word en dat dat de reden is. Wel jammer het is maar een kleine moeite maar goed snap het ook wel. Ik ben al blij dat ik het hartje weer heb horen kloppen! En als ik rustig op de bank zit of lig voel ik steeds vaker kleine 'plopjes' of hoe je het ook kunt noemen en ik denk tocht echt dat dat de kleine is. Het word steeds een beetje meer 

Ja mijn vriend doet ook wel veel zelf hoor maar die heeft een eigen bedrijf en is overdag en s'avonds ek vaak ook nog weekends druk met werk dus toch maar wat hulp zodat het sneller af is. Ik wil namelijk ook niet weken lang in een grote troep zitten. Wil de kamer lekker gaan inrichten straks als ik thuis ben van het werk! Mijn laatste maandje is ingegaan dus dat is een fijn vooruitzicht  Hoelang moet jij nog?

Haha nou zo'n gevoel heb ik ook. Net of word m'n buik nu elke dag wat dikker. Ik pas mijn spijkerbroek nog (met veel stretch) maar dat word elke dag krapper dus ik moet nu echt gaan shoppen haha. 

Nou de 20 weken echo komt voor ons ook al dichtbij. Wel weer spannend maar ook heel leuk om de kleine weer even te zien 


buddha~ - schreef op 01-02 om 11:25
Ja ik vond het bij de eerste ook echt niet leuk dat er geen echo werden gedaan bij de vk!
Vond dat ook zoveel leuker dan enkel het hartje luisteren. Nu dat ik haar goed voel ik de drang om het te zien wel minder! Dus vind ik het niet zo erg bij mij onze dochter had ik er elke keer weer flink de balen van hoor haha 

Nou lekker laten doen hoor als het kan! Haha ik merk dat hier beetje begint te botsen, ik wil beginnen en dingen doen en hij is dan toch wat rustiger.. ik wil lekker in haar kamer bezig zijn enzo.. maar komt goed Hahah 

Je laatste maandje al! Wat een luxe, lekker van genieten Meis! Maar dat is wel lekker dan als je in de kamer kunt rommelen.
Ik moet nog sws tot 8 mei maar denk dat ik 1 mei m’n verlof in laat gaan… ligt er even aan hoe het gaat met me! 

Hahaha pas je nog in je spijkerbroeken?!?! Hahah geweldig! Ik heb alles al opgeborgen… is hopelijk weer voor einde van dit jaar haha. 

Wij moeten as maandag ook naar de vk! Dus we gaan tegelijk! Spannend de 20 weken echo hoor, dan horen jullie ook wat het word? 
Heerlijk om de kleine dan weer te zien! Hoelaat hebben jullie de echo? 
Fm - schreef op 01-02 om 23:24
Ja ik vind het ook jammer het is zo leuk om de kleine even te zien.

Oh bij jullie is het echt andersom dus  
Mijn vriend had echt haast ineens en normaal kan altijd alles wachten. Maar ja goed teken natuurlijk. Maar jullie hebben ook nog genoeg tijd   Ik denk ook dat mocht mijn vriend alles zelf moeten doen het ook niet zo'n haast had hoor  Hij heeft alles tot zover klaargemaakt zodat de timmerman kon beginnen haha. 

Ja echt fijn! Gelukkig maar want ik merk dat het nu toch wel zwaar word. De werkdruk is toegenomen zware route's en heb echt dat ik na mijn dienst buikpijn heb en rugpijn. Daarom heb ik ook de keuze gemaakt om vroeg te stoppen aangezien ik toch ga stoppen en ik geen risico wilde nemen omdat ik dit al zag aankomen. 

Bij jou schiet het ook al op nog 3 maandjes  Lekker vooruitzicht! 

Ja ik heb mijn spijkerbroeken nog aan maar wel met veel stretch hoor de normale pas ik niet meer. En deze begint nu ook steeds strakker te zitten dus het word tijd voor andere haha. 

Oh wat toevallig! Jij gewoon controle zeker? Hebben jullie de 4D/3D echo al gepland staan of gaan jullie die niet doen? 

Wij vragen maandag of ze het in een envelop wil doen. Wij willen het pas weten op mijn vriend z'n verjaardag 10 februarie. Dan gaan we het bekend maken met een ballon en confetti met familie en vrienden  Dus we moeten nog even wat extra dagen in spanning zitten. Ik hoop dat ik die envelop niet eerder open scheur hahaha. Ik ben daar veel te nieuwschierig/ongeduldig voor maar ik zou het ook jammer vinden als wij het al weten met het prikken van de ballon dan is de verrassing er af  
buddha~ - schreef op 02-02 om 07:11
Ja de kamer staan nu vol met spullen het is echt een rommel dus kan er amper in kijken… daardoor kriebelt het heel erg bij me! En het ene opruimen staat met het andere opruimen in verhouding dus we willen nu ook gelijk het hele huis opgeruimd hebben.. alle lades alles! Dus voordat we dan bij de kamer aankomen duurt t nog wel even! 

Je moet idd goed op jezelf letten! Ik merk het als we een dag weg zijn geweest dat ik buikpijn heb en rugpijn en ja dat is gewoon niet goed! Dus alleen maar goed dat je vroeg kunt stoppen hoor met jouw werk! 
Ik nog 3 maandjes! Kijk er wel naar uit! 

Ja wij hebben onze normale controle bij de vk en hebben verder nog geen 3D/4d echo ingepland… volgens mij breken nu de weken aan voor mij voor de 3D echo dus moeten we wel even gaan plannen! 

Jaaaa super leuk om het zo te doen!! Ik vond de dagen wachten ook heeeeel moeilijk maar tis me gelukt… kan niet zeggen dat ik niet met een lampje onder envelope heb gekeken enzo maar ben er niet achter gekomen! Hahaha 
Fm - schreef op 02-02 om 12:09
Ohja dat was hier ook wel zo hoor.. Misschien dat je langzaam zelf wat kan gaan beginnen en dat je vriend dan zoiets heeft van ik ga maar eens helpen?   Maar je moet ook goed om jezelf denken en niet teveel doen en te zwaar tillen. Vind ik zelf nog wel eens lastig.

Maar wel lekker een heel opgeruimd huis straks! Wel een goed plan ik denk dat ik dat straks ook maar ga doen en ook alle kasten boven. Ik denk dat er heel wat ruimte nodig is met al die extra baby spullen en sowieso met een kindje dus ga mijn troep boven ook maar eens schiften. Heb straks alle tijd hahaha  

Ja klopt ik las dat rond de 27/28 weken ongeveer de beste tijd is voor een 4D echo. Wij hebben 24 februari weer een normale controle bij de vk en dan gaan we de 4D echo ook gelijk plannen want dat kan gewoon bij hun  Lijkt me ook zo leuk! 

Hahaha ja moeilijk he.. maar ik zou het zo zonde vinden als ik vantevoren al stiekem zou kijken. Ik wil het ook gaan filmen en dan is de reactie ook anders. Maar ik hou het vast wel vol ik heb genoeg drukte die week de voorbereiding voor het feestje  

Gister ook zulk leuk nieuws gekregen mijn nichtje is ook zwanger! We waren ongeveer op het zelfde moment gestopt met de pil en omdat we zelf maar een paar maandjes verschillen en altijd bij elkaar zijn leek het ons zo leuk om samen zwanger te mogen zijn en ja hoor hoe leuk  Ze is een maandje later uitgerekend dan mij 5 augustus dus echt zo toevallig! 
 
buddha~ - schreef op 04-02 om 08:41
Ik kwam gisteren thuis van werk en als verassing had hij de hele kamer opgeruimd en alles spullen al zo weg gezet zoals ik in m’n hoofd had! Super verassing! Moeten nog wel wat ruimen maar dat is goed te overzien!! 
Heeeeeeerlijk dit!

Ja dat las ik idd ook over die 3D echo! Maar weet niet of ik nog zo lang kan wachten hahaha 
Oh dat is wel fijn dat je dat bij hun gelijk kan inplannen! Wij hebben gelukkig ook wel een goed adresje maar misschien dat we toch eerder gaan… ook zeker omdat we als we de kamer willen gaan verven we toch nog 1x willen checken of het ‘nog steeds’ een dame is Hahah

Nee je moet ook echt niet van te voren kijken hoor! Maar het is moeilijk… maar zo leuk om met elkaar erachter te komen! 

Wat leuk dat je nichtje ook zwanger is!! En dat jullie zo dicht op elkaar zitten! Heb je iemand waarmee je alles kunt delen zo fijn! 
Fm - schreef op 05-02 om 18:18
Oh wat fijn en lief zeg  Dat is een hele leuke verrasing! Jij treft het maar haha!  

Jullie gaan een 3D echo doen? Ik wil een 4D echo maar ik weet niet wat leuker is. 
Ja makkelijk dat deze praktijk dat zelf ook doet dus straks maar snel een datum plannen.

Nou ik snap best dat je nu twijfelt hoor hahaha. Nog maar een keer checken dan inderdaad! 
Wij hebben morgen de echo al zo spannend.
Ik bedacht me nu wel deze dagen omdat ik alles aan het regelen ben voor vrijdag stel dat ze het morgen op de echo niet goed kunnen zien. Dat hoor je ook heel vaak en dat je dan later terug moet komen omdat de kleine verkeerd ligt. We kijken nu zo uit naar vrijdag en hebben alles al geregeld dus dat zou ook net weer iets voor ons zijn  We hebben al zo'n druktemaker tijdens de echo's altijd haha! Maar goed als alles maar weer helemaal goed is dan zijn we al gelukkig en komt het geslacht later wel.Froetie - schreef op 05-02 om 20:11
Veel succes en plezier morgen bij de 20 weken echo fm.
buddha~ - schreef op 06-02 om 06:38
Ja ik tref het zeker! 
Ben er zooooo blij mee!!

Nou het is bij ons een 3D/4d echo uiteindelijk is 4d bewegend 3D beeld dus als je moet kiezen zou ik voor de 4d gaan aangezien je dan dezelfde foto krijgt maar is het toch wel veeel leuker om te zien! 

En ik verwacht dat ze het geslacht vandaag wel gaan zien hoor!! Ik heb daar ook staan springen omdat ze niet goed lag dus ze geven niet zomaar op  
Maar ik dacht toen ook van ohhh ben alles aan het regelen en stel nou dat het niet lukt haha 
Dan kun je er vast over een paar maanden over lachen  

wij waren gisteren op kraam bezoek en zo raar om dan zo’n baby’tje vast te hebben terwijl je eigen baby in je buik aan het schoppen is! En jeeeeeetje wat klein weer zeg! Dat zijn we dan toch wel weer helemaal vergeten.

En ik heb opeens last van m’n tanden joh… 2 weken geleden pijn, dat was een gaatje nou ja dat kan hè… zegt de tandarts (nieuwe) ja het ziet er niet helemaal top uit denk dat je meer problemen hebt! Nooit ergens last van. Dus ik dacht ja nja het zal wel ga maar goed kijken als ik straks bevallen ben. En zaterdag avond kiespijn, gisteren ochtend naar de spoed tandarts en een wortelkanaal behandeling. Tandarts zegt dit kan niet komen door de zwangerschap maar ja.. al jaren heb ik niets en nu 2x in een zeer korte tijd. 
Ben dan ook niet zo blij met de verdovingen enzo maar ja het is niet anders! 

Geniet vandaag vooral van de 20 weken echo! Ik vond het best spannend maar tegelijkertijd zo leuk om haar te zien! Succes Meis! 

Froetie hoe is het met jou?? 
Froetie - schreef op 06-02 om 07:42
Wat leuk dat jullie een 3d of 4d echo gaan doen.
En bij mij was bij de 20 weken echo het geslacht goed te zien. Vanuit verschillende kanten 
Wat vervelend van je tanden buddha.  Ik merk als ik niet flos dat ik dat ook krijg. Dus ik flos dagelijks en moet zeggen dat heb ik amper pijn aan m'n tanden.  Misschien een tip ? Weet niet of je dat al deed natuurlijk.

Hier gaat het goed   morgen 20 weekjes  op de helft. 
Wel al veel last van m'n bekken helaas   dus moet het rustig aan gaan doen.  
Fm - schreef op 06-02 om 13:58
Dankje froetie!  Jij bent ook 20 weken dus wat leuk! Last van je bekken voelt dat als buikpijn en rugpijn? Ik heb daar namelijk ook erg last van. Zal ook wel teveel doen.. Lastig is dat rustig aan doen haha. 

Vanochtend 9:00 waren we al aan de beurt en alles zag er goed uit!  Het hartje ook dus we hoeven ons nu geen zorgen te maken maar onze kleine kan altijd het gen hebben maar dat is niet op een echo te zien dus alles word later alsnog gecheckt door een kinderarts maar voor nu zag het er allemaal gewoon normaal en goed uit   Zo blij!  

Het geslacht was ook te zien dus de envelop meegekregen en snel opgeruimd haha! Nog even geduld tot vrijdag maar wel lastig hoor. Word nu wel nieuwschierig. 

 Oh jeetje buddha wat vervelend zeg.. Hopelijk heb je niet teveel napijn. Een zwangere vriendin van mij had een ontsteking en moest haar verstandskies eruit en had zoveel napijn maar je mag bijna geen pijnstilling als je zwanger bent dus die was er mooi klaar mee! Hopen dat het meevalt bij je! Die verdoving maakt niks uit zeggen ze ik had in juni een gat en toen was ik ook zwanger en moest ik ook verdoving en de tandarts gaf aan dat dat niks uitmaakt.
Froetie - schreef op 06-02 om 14:07
Nee niet als buikpijn.  Hele lage rugpijn en pijn in de liezen en van onder. Bij teveel toen of lang dezelfde houding. 
Wat fijn dat je echo goed was . En spannend hoor vrijdag! Nog een paar daagjes geduld
Becky - schreef op 07-02 om 09:22
@ Fm.  Ik heb heel veel last van bekkeninstabiliteit. Het begon rond 20 weken met s’ avonds niet meer uit de zetel geraken en veel pijn aan lage onderrug en heupen. Ondertussen heb ik daar heel de dag door last van. Soms zelfs zo erg dat ik niet meer op mijn benen kan staan. Ik voel ook echt dat de beenderen in mijn bekken niet meer mooi passen en dat alles heel stroef is. Het ergste is om van een liggende of zittende positie te beginnen stappen.’s nachts naar de wc gaan is hier echt mezelf voor trekken aan de muur. Pijn in je buik lijkt mij  eerder bandenpijn. 
Zo spannend, je kent bijna het geslacht. Wel grappig het verschil tussen België en Nederland. Ik wist al op 13 weken het geslacht door de nipt-test. Bij onze oudste werd dat toen nog niet standaard gedaan en moesten we ook tot 20 weken wachten. 
Fm - schreef op 08-02 om 19:07
Froetie ja ik ben wat in de war met bandenpijn zoals Becky zegt. Ik denk dat ik daar last van heb 

Becky Ohja bekkeninstabiliteit heb ik wel van gehoord van anderen en moet heel erg vervelend zijn! Sterkte ermee! Jij bent al 36 weken dat duurt niet zolang meer. Wat spannend!  

Ja klopt hier in nl doen ze dat dus niet met de nipt. Misschien komt dat nog. Lijkt me wel beter dan zou het ook 100% zeker moeten zijn? Nu word er nog al eens verkeerd gekeken..
Nou ik ben benieuwd nog 2 dagen geduld spannend haha! 

Fijn dat bij jou de controle ook weer goed was buddha!  

Ik wacht nu op een telefoontje van de kraamzorg die komen binnenkort voor een intakegesprek langs. Verder ben ik een lijst aan het maken met belangrijke dingen en wat ik allemaal nodig heb en de babykamer zijn we dus nog druk mee. Ik ben constant bezig met namen. Mijn hoofd maakt overuren dus ik heb genoeg te doen 

Nee dat zul je altijd zien he.. nooit heb je wat en nu dan opeens wel. Snap dat je het liever niet hebt. Ik zou even vragen of zoveel verdovingen in korte tijd goed is. Ik denk dat het wel meevalt maar ik snap je zorgen! 

Oei wat toevallig daar heb ik van de week net iets over gelezen die nierstuwingen..  Hopelijk krijg je daar niet al te veel last van dat moet echt geen pretje zijn! 
 

buddha~ - schreef op 09-02 om 07:15
Ja raar eigenlijk dat ze bij de nipt niet naar het geslacht kijken.. jij hoeft nog maar 1 dag te wachten.. als we vandaag niet mee tellen haha spannend zeg!! 

Ja de Kraamzorg! Die komt bij ons rond de 28 weken langs, we hebben alwel een intake gesprekken telefonisch gehad. En dan regelen hun alles wat we nodig hebben… ideaal! Bij onze dochter moesten we het zelf doen haha 
Wij gaan dit weekend ook shoppen voor de baby dus daar heb ik wel heel erg zin in!! Ik zie van alles maar vind het zo moeilijk om keuzes te maken hahaha van de kleur op de muur tot aan het beddengoed… we wilde nog een extra echo doen voordat we echt zouden gaan shoppen maar m’n vriend zei… we geloven het wel toch? Dus ik houd de prijskaartjes er maar aan tot aan de echo hahaha 

De naam hebben we nu wel maar houdt m’n ogen en oren open natuurlijk haha 

Nou die nierstuwingen idd dat was echt niet tof… nu was het maar 1 dag zo erg dus hopelijk en als ik nu last van m’n zij krijg leg ik er gelijk een kruik tegen aan en dan lijkt het toch weg te trekken met een uurtje… 

Hoe gaat het met jouw rug?? Hier begint de nesteldrang ook toe te slaan Hahah en dat is ook niet fijn voor de rug … gisteren m’n vrije dag gehad ik ben alleen maar bezig geweest met opruimen schoonmaken de hele mikmak ik kon amper nog lopen savond 
Froetie - schreef op 09-02 om 08:08
Hier heb ik ook al contact gehad met de kraamzorg (zzper) en die komt tegen de 30 weken langs 
Heb je je echo al gepland buddha ?

Hier ontzettend veel last van m'n bekken en bekken bodem   ik heb dinsdag iemand moeten inwerken  en heb heel de avond moeten zitten   ja dit is echt gewoon de hel voor m'n bekken.
Zodra ik het af wissel gaat het veel beter . Afentoe lopen afentoe staan afentoe zitten.
En normaal kan ik dit makkelijk met mijn werk maar niet als ik iemand moet in werken
Heb de fysio ingeschakeld maar daar kan ik pas over 2 weken terecht   en dat helpt vaak alleen erger voorkomen. 
En de carnaval komt er natuurlijk aan. Dat word ook wel een dingetje zoveel staan 
buddha~ - schreef op 09-02 om 12:08
Froetie nee geen echo gepland… zitten aankomend weekend vol en volgens weekend hebben wij amper tijd.. dus word enig sinds gedwongen om het gewoon later te doen! 

Ohh vervelend van je bekken!! Ik merk idd dat afwisseling goed is. Gisteren thuis veel gedaan en dat was echt te veel. Had zo’n last van daaronder… 
En pas over twee weken terecht bij de fysio, dat is ook niet heel fijn! Misschien kun je zo’n bekkenband tijdens carnaval gebruiken? Met veel staan en lopen vond ik die wel fijn en onder je jas zie je het toch niet! 
Froetie - schreef op 09-02 om 12:34
Bekken band is een goed idee  ik verstop hem wel ergens onder mijn rok.  Carnaval is voornamelijk binnen alleen de optocht buiten.
Oh ja dat gevoel daaronder  net of je een bal van 50 kilo eraan hebt hangen . 
Ik probeer ook echt niet teveel te doen en dan vooral het stofzuigen  moet ik eigenlijk echt niet doen.
Maargoed dat is lastig om dat niet te doen natuurlijk 
Ah jammer dat ze vol zitten dit weekend  bij mijn echo praktijk komen regelmatig laat minute plekjes Vrij. Is dat bij jou niet ?
buddha~ - schreef op 09-02 om 19:03
Ja onder een rok is het ook goed te doen inderdaad! Hahaha ja die bal van 50 kilo haha 
Stofzuigen is inderdaad niet lekker nee! Dweilen ook niet! 

Ik woon in de buurt van Rotterdam.. volgens mij zit jij meer naar het zuiden toch? 
buddha~ - schreef op 09-02 om 21:34
Ik las je berichtje verkeerd Froetie haha ik kan het in de gaten houden idd! Wie weet!
Froetie - schreef op 09-02 om 22:59
Als je vlak bij Rotterdam  woont  dan heb je in Dordrecht pret echo enzo zitten. Dat is niet ver van Rotterdam.  daar komen dus regelmatig plekjes Vrij.  
Fm - schreef op 11-02 om 08:27
Nou gister het feestje gehad en het is een MEISJE  

Haha iedereen zei het ook. Ik dacht zelf daarom een jongen. Maar goed als het maar gezond is maar wel super leuk een kleine meid! Was een geslaagd feestje gister  

Voor een meisje hadden we ook al wat namen en voor een jongen vonden we toch wel wat lastiger dus daar zijn we nu zo ook snel over uit haha.

Ja ik las dat ze bij mij ook rond de 28 weken langskomen. Handig zeg dat hun dat voor je doen. Ik denk dat ik alles zelf moet regelen want ik had al een hele lijst gekregen  Schrok wel even was een hele lijst zoveel moet je hebben.

Met mijn rug gaat het redelijk.. als ik uit het werk kom is het wel gelijk mis en als ik teveel gedaan heb ook maar ik ben niet anders gewend en had er altijd al last van maar het is nu een beetje erger. 

Nou echt ik las er toevallig vorige week iets over. Ik hoopte al dat ik dat niet zou krijgen en dat het niet veel voorkomt maar nu begin jij er dus over. Hopelijk valt het mee bij je! 

Froetie wat vervelend zeg en zo vroeg ook al.. Maar even kijken hoe het gaat en als het werken niet lukt gewoon aangeven en goed voor jezelf zorgen! 


Froetie - schreef op 11-02 om 08:37
Wat leuk fm  een meisje ! Gefeliciteerd 

Heb echt het idee dat rondom juni de maand van de meisjes is.  Iedereen die ik ken en rond die tijd is uitgerekend krijgen allemaal een meisje 
Fm - schreef op 11-02 om 08:48
Jaaa zo leuk! Dankjewel!  

Klopt dat zeiden vrienden en familie gisteren ook. Iedereen van wie ik hoor die hier zwanger is krijgt een meisje. Heel toevallig. Daarom dacht ik juist ook dat ik dan vast een kleine jongen zou krijgen maar nee ook een meisje. 

Weten jullie het geslacht ook al of willen jullie het niet weten?   Sorry als je het al gezegd hebt maar onthou niet alles zo goed meer haha

Froetie - schreef op 11-02 om 09:55
Veel plezier met baby shoppen buddha!

Ik had dat ik de baby 1.5 week geleden wat meer voelde en toen eigenlijk een week amper nog . Werd er wel een  down van  maar logisch placenta ligt aan de voorkant . Nu sinds 2 dagen voel ik haar weer regelmatig gelukkig 
Fm - schreef op 12-02 om 11:40
Oh jullie krijgen dus ook een meisje Froetie  Wat toevallig wij allemaal dus haha! 

Ja klopt dat zullen de standaard dingen wel wat zijn maar voor ons is alles nog nieuw dus dan komt er best veel op je af haha. Gelukkig hebben we nog even. 

Ik moet deze maand nog. Ik kan aftellen nog 10 dagen werken heerlijk! 

Ah babyshoppen zo leuk  Zijn jullie geslaagd? Ik ga deze week weer shoppen! Is nu ook net iets handiger nu ik weet dat het een meisje word. 

Ik voel de kleine meid nu ook elke dag wel. Nog niet hard maar hele lichte plopjes/kriebels maar ik weet nu wel zeker dat het de kleine is omdat het steeds wat meer en duidelijker voelt. Zo bijzonder! Lijkt me wel heel vervelend als je dan een dag of zelfs dagen niks voelt. Dan raak ik ook lichtelijk in paniek denk ik! 

Mijn vk zei dat je oplaatst wel een beetje weet wat de drukkere momenten zijn en die goed in de gaten houden en rustig gaan liggen. Mocht je je dan zorgen maken moet je bellen. Maar dat is bij 20 weken nog wel vroeg en lastig. 
buddha~ - schreef op 14-02 om 06:52
Ik heb de lijst nagekeken maar daar staan enkel baby uitzet spullen op en niet hoe hoog je bed moet zijn bijvoorbeeld. En ik denk dat dat op jouw lijst wel staat? 

Jaa wij zijn geslaagd! Ik wilde deze keer wat minder roze maar goed bij het nog een keer kijken wat we allemaal hebben… kwam de roze gloed van tafel hahaha maar ach … zulke leuke dingen! 

Oh wat fijn dat je haar nu voelt! Dat zal idd alleen maar duidelijker worden! Mijn buik begint bij sommige schepjes nu te bewegen en als ze gaat draaien gaat m’n buik alle kanten op. Zo leuk om weer te zien. 
Ik merk idd nu wel dat er meer een ritme inkomt voor haar. Snachts is ze ook meer aan het slapen en meestal tussen half 7 en half 8 is ze wakker! Overdag voel ik haar veel en vraag ik me wel is af of ze de uren slaapt die ze zou moeten slapen maar volgens mij kunnen dit toch ook wel slaapjes zijn van 30-60 minuten. 
Vind het zo gezellig

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan