Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 22-10 om 11:08
Ja dat is ook zo!  Mijn nod is denk ik pas woensdag dus dat duurt nog wel even... 
Vannacht constant hele erge scherpe steken van onderen en buikpijn en die steken beginnen nu weer. Had/heb jij dat ook? Of zou die innesteling nu nog bezig zijn? Ik dacht altijd dat de innesteling gelukt was als je positief test. 

Nee klopt nu met die steken heb ik ook al weer zoiets van oeh komt het wel goed? Maar het is nu even extra spannend tot nod! En de vorige mk heeft het ook niet beter gemaakt wat betreft de zorgen maar ik moet echt gaan genieten. 

Fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad 

Hahaha ik herken het wel hoor! Ik had toen ook al een opgezette buik steeds en ik was toen ook nog maar 7/8 weken.  Sommige broeken zaten echt al niet meer lekker ik dacht wat snel. Nou joh wat maakt dat uit als het lekker zit! En anders alleen voor thuis eerst haha. 

Ik wil alweer gaan testen nu maar ik weet dat ze later op de dag duidelijker zijn dus geduld 
1450 antwoorden en 9315484x bekeken
Fm - schreef op 22-10 om 11:27
Most15 Dankjewel  Ja voor 9dpo een prima test!  Hopelijk gaat het goed woensdag is mijn nod pas. 
buddha~ - schreef op 22-10 om 12:33
Ohja dat duurt dan idd nog wel even! Nou heb wel soms wat steekjes enzo maar niet heel hevig! Sws voelt m’n buik erg rustig! M’n darmen daarentegen Hahah die zijn van slag en doen pijn! 
Lastige.. kan volgens mij echt nog wel bij de innesteling horen! Dat schijnt een proces van dagen te zijn dus lijkt mij zodra de innesteling begint je hCG aan gaat maken! 

Weer heel spannend Meis! Misschien dat een warme douche of een kruik je wat verlichting kan geven?? 
Wie weet wat er allemaal gaande is! 

Ja grappig hè dat het toch zo snel allemaal niet meer zo lekker zit! 

Je snap dat je wil testen!! Nog even geduld! Bijna zover!! En ben heel benieuwd naar je test  
Fm - schreef op 22-10 om 13:15
Ja of ik heb die dinsdag de eisprong gehad. Had nu ook maar een hele korte lh piek. Maar als ik morgen of overmorgen geen bruinverlies heb ben ik al blij! Vorige maand begon het bruinverlies op zondag en zette de menstruatie de dinsdags door. 

Klopt het is en blijft toch afwachten! Ik heb ook erg rommelende darmen. Die zijn altijd wel wat gevoelig maar nu nog meer. Ben niet de enige dus  Maar kan ook door je darmen komen dat je een opgezette buik hebt en daardoor de broeken nu al niet meer passen. Dat had ik toen wel tenminste dat zei de vk. 

Ik wou vandaag de clearblue doen maar opzich heeft dat niet zoveel zin denk ik. Denk dat ik die toch maar voor woensdag bewaar. Ik wil nu alleen die streep zien oplopen haha  
Fm - schreef op 22-10 om 20:31
Test van vandaag en een clearblue met ZWANGER  
buddha~ - schreef op 22-10 om 22:21
Jaaaa hoe fijn om dat te zien staan hè!! Heerlijk zeg! 
Ga je nog door met testen of stop je nu?? 

Ja het zijn ook m’n darmen! M’n buik is serieus opgezet maar door m’n broeken drukken m’n darmen ook naar benden en krijg ik pijn en in m’n darmen en richting m’n baarmoeder! En dat willen we natuurlijk niet! 

Komt ook wel weer goed! Haha 

Ik moest vanmiddag een dutje doen… ik kon niet meer haha nou had 1,5 uur geslapen ongeveer en werd wakker nou na 10 minuten dacht ik nou ik zou gewoon weer door kunnen slapen! Erg hè!! 
Ik kan me niet herinneren dat ik bij m’n dochter ook die vermoeidheid zo had! 
Fm - schreef op 23-10 om 00:54
Ja en eigenlijk zeggen de kruidvat testen nu ook wel genoeg maar toch zo leuk om het ook te zien staan inderdaad  

Ik ga denk ik gewoon elke dag testen tot woensdag en dan stop ik en als het goed lijkt ga ik de vk woensdag bellen voor een afspraak  

Haha ja herken ik! Dat had ik toen ook heel erg. 

Ik heb ook het idee dat de kwaaltjes deze keer wat eerder beginnen en erger zijn dan de vorige keer zo vroeg al. Dus dat is ook echt per zwangerschap verschillend haha! De gevoelige borsten zijn nu al erger als toen en de moeheid ook maar ik ben ook nog verkouden dus misschien omdat ik niet zo fit ben ben ik ook wel steeds zo moe. 

Fijn dat je even hebt kunnen slapen!  Als het kan gewoon lekker gaan liggen. Goed je rust pakken het kan nu nog haha! 
buddha~ - schreef op 23-10 om 16:37
Hahah ja klopt dat vond ik ook!! En woensdag lekker bellen! Gaat het allemaal weer beginnen Meis! 

Ja ze zeggen idd dat het per zwangerschap verschillend is!
 Misselijkheid is hier alleen weg als ik aan het eten ben.. 3 minuten na dat ik uitgegeten ben komt het alweer opzetten! 
Stiekem wel fijn als je al wat symptomen hebt hè! Dat voelt meer als zwanger zijn! 

Ik ben weer niet lekker.. pfff geen idee wat dit nu weer is… vanochtend ook weer in slaap gevallen wat me anders nooit gebeurd! Haha m’n dochter is bij m’n moeder en slaapt daar ook en zodoende hebben wij een rustige avond! Ik merk dat m’n vriend ook beetje op begint te raken… hij heeft ook echt super drukke weken gehad aangezien ik weg was met werk beurs, ziek ziek ziek .. arme jongen! 
Fm - schreef op 23-10 om 22:04
Ja de dagen gaan nu al weer langzaam! Vanavond even gezellig gezeten met wat vriendinnen nou ook echt moeilijk om je dan stil te houden. Maar het is gelukt 

Oh vervelend maar inderdaad als je opeens niks meer voelt ga je dat ook weer vreemd vinden en twijfelen! 

Snap ik! Nou lekker even een avondje rustig aan doen met z'n 2en en niet teveel drukte.. ook wel even fijn..

Ik ben ook nog steeds moe. Heb wel het ene moment meer gevoelige borsten dan het andere moment. Ik moet ook stoppen met testen want het lijkt soms net of is de vorige donkerder en daar begint de stress alweer.. 
buddha~ - schreef op 24-10 om 07:26
Hahahaha heel goed!! Zo moeilijk om je mond dicht te houden en zeker tegen je vriendinnen!! Pfff ik wilde het al vertellen maar m’n vriend vind het nog te vroeg! M’n ouders en zus weten het al wel maar goed m’n collega’s nog niet! En zeker nu ik zo ziekjes ben elke keer… nja deze week heeft iedereen herfstvakantie en ben ik alleen dus kan ik m’n mond wel houden haha maar volgende week is het klaar! 

Ja de symptomen kunnen af en toe wat minder worden en dan weer erger… hier vanochtend weer overgegeven! Maar de borsten herken ik ook wel hoor ligt er voor mij ook heel erg aan welke nu ik aan heb.. zonder nu doen ze uiteindelijk veel minder pijn!

Ja die testen pffff ik zal je eerlijk zeggen dat ik vorige week zo’n test deed van de Kruidvat en ik zag welk streepje het gaf nou ik heb het binnen 5 minuten in de prullenbak gedonderd! Het ligt er zo aan welke batch je hebt! Want daarna heb ik de echo gehad en alles was perfect! Ik zou die test gebruiken voor zwanger ja of nee maar qua oploop zijn ze naar mate je meer hCG in je lichaam hebt volgens mij echt niet meer betrouwbaar! 
Fm - schreef op 24-10 om 10:41
Ja echt heel moeilijk! En vooral omdat ik een vriendin heb die ook zwanger is dus je hebt het er ook telkens over 

 Mijn vriend wil het ook niet vertellen hoor ook door de eerdere miskraam. Ik zei eerst ook bij 12 weken maar nu zei ik als we straks de 1e echo gehad hebben en die is goed kunnen we het onze ouders wel vertellen! Mag toch niet hopen dat het daarna weer fout gaat! Maar nee dat wil die niet hij wil echt wachten tot de 2de goede echo  Snap ik ook wel maar ik kan echt slecht geheimen bewaren haha! 

Oh nog steeds erg misselijk dus!   Hier nog geen last van de misselijkheid.. aan de ene kant fijn maar denk ook laat die kwaaltjes maar komen! Ik heb wel steeds steken en buikpijn vooral links! Geen idee wat dat is. 

Nou echt he.. ik heb gisteren 3 testen verspilt. 2 kruidvat testen liepen niet goed op en de streepjes waren half zeg maar. Gewoon echt een fout in de test zelf zeg maar dus toen weer opnieuw. En dan ga je vergelijken met de anderen. Ik mag niet klagen hoor het is nog steeds een duidelijke. Misschien wat meer gedronken geen idee. Ga eind deze middag nog eens testen maar ga me niet te druk maken want het is per test verschillend inderdaad. 
buddha~ - schreef op 24-10 om 10:53
Ja snap die mannen wel ergens maar aan de andere kant heel eerlijk mocht het wel fout gaan dan heb je hun steun ook hard nodig! 
Het is geen schaamte dat fout gaat alleen heel erg pijnlijk en verdrietig! 

Ja snap ik hoor! De kwaaltjes zullen vast nog wel komen hoor! Ik ben nu bijna zover dat ik de vk bel voor medicijnen… maar probeer het zo lang mogelijk uit te stellen! 

Ja die testen zijn echt zo slecht!! Je zou misschien nog een weken indicator kunnen doen en daar mee klaar! Die zou op je nod 2-3 weken moeten aangeven
Fm - schreef op 24-10 om 13:02
Nee dat zei ik ook.. maar misschien dat hij straks wel van gedachten veranderd. Eerst maar de 1e echo afwachten.

Medicijnen tegen de misselijkheid bedoel je? Ja ik snap dat je dat zolang mogelijk uit wilt stellen maar als het geen kwaad kan en je weer wat beter kunt funcioneren kan je dat altijd doen! Steeds misselijk zijn op je werk nu al is ook geen pretje!

Ja die ga ik denk ik ook maar halen.. twijfel nu best wel over die kruidvat testen.  Zo dom
ook om zovaak te testen maar wou zien of die goed opliep. Nou ja maar afwachten. 

Fm - schreef op 24-10 om 13:16
Net toch wel weer een prima test.  
En nu afwachten en woensdag nog een wekenindicator.
buddha~ - schreef op 24-10 om 16:23
Ja precies geduld moeten we hebben met die mannen

Ja medicijnen tegen de misselijkheid idd! Heb de dokter een berichtje gestuurd want zat aan de telefoon en dat duurde wel even… hopelijk snel antwoord! 

Ja nou je hebt mooie testen! Hahah dus geniet daarvan! Morgen niet testen en dan woensdag met de clearblue! En dan woensdag ben je 4 weken?? 

Fm - schreef op 24-10 om 17:26
Ohja dan zit je zomaar een halfuur te wachten  Nou hopelijk snel antwoord inderdaad want dit is dan ook niks. Had je dit met je vorige zwangerschappen ook zo erg? 

Ja de testen zien er goed uit dus daar moet ik maar op vertrouwen. Meer kan ik ook niet doen helaas!  Deze weken zijn echt het allerergste! En die echo zal vast nog wel 3/4 weken duren. 

Klopt dat denk ik wel woensdag of morgen al. Maar ik heb geen bruinverlies nog (ook wel logisch met zulke testen haha). Ik ga maar uit van woensdag omdat mijn vorige cyclus ook 29 dagen was en dan ga ik die wekenindicator doen en dan ook bellen
buddha~ - schreef op 25-10 om 06:53
Ja bij m’n dochter had ik denk ik met 6 weken ook al medicijnen voor de misselijkheid… maar die hielpen niet heel veel… deze keer wilde ik het juist niet hebben en zonder doen.. de weken maar gewoon door bikkelen en uitzitten! Maar het feit dat ik eigenlijk niet kan werken, prive niets kan doen en als ergste niets met m’n dochter kunnen doen was de druppel! Gisteren reageerde de dokter nog dat er medicijnen klaar liggen! 

ik ben niet zo van de medicijnen.. als ik zonder kan dan zeker zonder! Net als tijdens de bevalling.. ik wilde gewoon geen pijn medicatie! Achteraf gezien dom want ik heb er toch een soort van trauma aan over gehouden hahaha 

Ja altijd fijn als je je nod dan weer overleeft hebt! Dat voelt als de eerste stap! En de echo zal idd nog wel even duren… misschien kun je vragen om eerder een echo te kunnen krijgen als je dat heel graag wil?? 
Fm - schreef op 25-10 om 13:29
Oh ook zo vroeg al toen! Nou inderdaad als je gewoon niks meer kunt doen lijkt me dat ook echt verschrikkelijk en vooral inderdaad ook voor je dochtertje. Die heeft ook haar aandacht nodig en kan nu nog even alleen genieten van je aandacht. Straks met een baby word dat ook wel eventjes anders dus snap je helemaal maar je kan er niks aan doen natuurlijk. Hopelijk helpen ze en word het minder. 

Ik ben ook zo hoor ik slik liever ook geen medicijnen. Maar tijdens de bevalling heb ik nog geen ervaring mee haha. Wel knap van je! Maar je hebt dus niet echt een prettige bevalling gehad toen of begrijp ik dat verkeerd? Ik wil het misschien ook niet eens weten hahaha 


Ja ik ga vanmiddag of morgen bellen en dan hoor ik het wel. Denk toch echt dat ik pas met 7/8 weken kan komen aangezien er weinig te zien is denk ik? Maar de kwaaltjes beginnen nu volgens mij echt wel meer te worden. Veel eerder dan de vorige keer. Mijn borsten beginnen steeds meer gevoelig te worden en word zo af en toe ook wat beroerd ook al duurt dat niet zolang en ik ruik wat sterker heb ik het idee.
buddha~ - schreef op 25-10 om 15:24
Ja daarom! Medicijnen hadden ze en ze moesten overleggen ha dus kan ze als het goed nu zo ophalen! 

Nou mijn bevalling startte heel vlot en zat binnen een paar uur aan de 10 cm alleen heb ik geen persweeen gehad en heb uiteindelijk 6 uur liggen persen zonder die persweeen waar je volgens mij toch een bepaalde kracht uit kan halen nja al met al is het gelukt! Het eerste wat ik zei is dit doe ik noooooooit meer  denk dat het daarom ook even duurde voordat we aan de tweede begonnen!
En nu denk ik weer nee we gaan het zonder medicatie doen maar ja… heb nog even!

Ik heb een pretecho ingepland as vrijdag… ik was vanochtend ineens niet meer misselijk… dus weer wat onzeker… nu weer algemeen niet lekker en misselijk dus zal wel goed zitten! Haha

Ja gewoon lekker bellen hoor! Is ook weer leuk om te doen en dan weet je iig wanneer je langs kunt komen en kun je daar weer naar toe leven! 
Fm - schreef op 25-10 om 17:01
Oeh ja dat lijkt me echt pittig! Maar opzich allemaal wel vlot bij jou ja! Iedereen ervaart het ook anders en het is ook bij elke zwangerschap verschillend dus probeer me er ook zo weinig mogelijk van aan te trekken. Maar stiekem kijk ik er wel een beetje tegenop haha! Zo blij met een positieve test maar als ik aan die bevalling denk pff  

En met die weeenopwekkers heb ik het toch een klein beetje mogen ervaren nou dat was ook geen pretje! Maar goed je krijgt er iets moois voor terug en ik denk ook altijd het zal de pijn vast waard zijn anders deed geen 1 vrouw het voor een 2de keer  Maar ik snap best dat sommige eerst zoiets hebben van ik doe het nooit weer en jaren wachten net als jij dus. 

Oh weer een pretecho! Nou als je dan weer gerust gesteld bent prima toch! De kwaaltjes komen en gaan inderdaad maar ja snap best dat je dan onzeker word. En alleen maar leuk om de kleine weer even te zien 

Ik heb vanmiddag de vk gebeld. Vond het wel fijn want ze wist nog precies wie ik was en vroeg gelijk hoe het ging na de mk zonder dat ik hierover begon dus wel heel lief en persoonlijk! Ze belt me morgen terug voor het maken van een afspraak want ze was nu onderweg dus ben benieuwd wanneer! Ik ga eens opzoeken of ik hier ergens in de buurt ook voor zo'n pretecho kan als het me te lang duurt of net als jij twijfel en ik daar dan naar toe kan. 
buddha~ - schreef op 26-10 om 07:37
Het gaat zoals het gaat hoor en je zit als het eenmaal zover is compleet in je eigen wereld! Ik ben ook hele stukken kwijt! En soms komen die stukken dan toch omhoog en dan brrr krijg ik de bibbers hahaha 
Ja die weeen opwekkers heb ik idd ook nog gehad maar minder bewust meegemaakt als jou! Lijkt me verschrikkelijk op z’n manier als jou! 

Ik heb bij m’n vorige zwangerschap ook bekken instabiliteit gehad en dan heb je heel erg het gevoel alsof je onderkant in tweeen scheurt… alleen begin ik daar nu af en toe ook alweer last van te hebben… hoop zo dat dat nog even duurt voordat ik daar serieus last van krijg 

Ja dat dacht ik ook en m’n vriend ook dus hup gaan! Ja en als alles goed is kan ik er ook van genieten dat ik minder misselijk ben! Ik had gisteren wel na alles wat ik at een hele vieze smaak in m’n mond! Dus misschien is de misselijkheid ingeruild voor dat! 

Oh wat fijn dat ze het nog wist! Dat geeft je een goed gevoel dan ben je iig geen nummertje! 
Nou ik hoop dat ze je snel belt en dat snel langs mag komen Meis! 
Vandaag je nod hè!
Fm - schreef op 26-10 om 10:33
Ja daarom ik laat het allemaal maar op mij af komen. Je moet er toch doorheen en uiteindelijk heb je het er allemaal voor over  

Daar heb ik wel eens van gehoord inderdaad bekken instabiliteit! Dat moet geen pretje zijn nee. Hoop dat dat nu ook nog niet begint bij je dat is ook wel vroeg al dan ofniet? 

Oh gelukkig gaat het al wat beter dan? Merk je al verschil? Een vieze smaak is ook niks aan maar dat liever dan constant misselijk denk ik? 

Ja vandaag mijn nod en nog geen bloed gezien  Ben benieuwd wanneer ze belt kunnen we eindelijk de afspraak inplannen! Ga haar wel even vragen want heb soms echt hele erge pijn aan de linkerkant in mijn onderbuik en in mijn lies en wat daarboven. Ook echt maar aan 1 kant. Dit heb ik de vorige keer niet gehad en het doet heel erg pijn. Heb wel gehoord dat dat ook kan bij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap al lijkt me dat wel heel vroeg en ik meende dat het hcg dan niet zo snel omhoog ging maar ik vraag het toch maar even! 
Fm - schreef op 26-10 om 13:20
Ja hoor het wel vaker en sommige hebben het al vroeg en anderen pas laat of helemaal niet! Maar goed het kan ook wat anders zijn natuurlijk.

Nou ja als het te doen is en het gaat kun je het eerst even afwachten.. maar misschien omdat je niks hebt ingenomen daarom de misselijkheid weer op komt zetten? Ik heb geen idee hoor! 

Ja het lijkt me eigenlijk sterk en zo vroeg al? Ik snap best dat je rond 8 weken als het wat groeit je erg pijn hebt. Misschien is het allemaal nog wat gevoelig van de vorige mk. Mijn eisprong was ook erg gevoelig steeds daarna. Of het zijn mijn darmen of gewoon nog de innesteling. Vanmorgen met de vk gebeld en ze hoort het heel vaak maar mocht het erger worden en als ik het niet vertrouw moet ik bellen! We hebben maandag 21 november de 1e echo  duurt nog even maar het is niet anders. Ze zei ook de 1e echo is eigenlijk wel tussen de 7/8 weken ook ivm dat ze echt wat kunnen zien en ik niet in onzekerheid naar huis ga mocht er weinig te zien zijn. Ze vroeg wel of ik het oke vond dus ik zou eerder kunnen als ik dat gezegd had denk ik maar goed we overleven die 3,5 weken ook wel weer. 

Ik heb zonet de clearblue nog gedaan en die gaf 2-3 weken aan. 
buddha~ - schreef op 27-10 om 06:34
Nou ik zat te denken.. ik ben sinds vorige week woensdag met de duphaston gestopt en die medicijnen kunnen ook zorgen voor misselijkheid … dus misschien dat dat uit m’n lichaam is nu waardoor het iets minder is!?! 

Ach we gaan het zien, morgen m’n kleine ukke puk weer zien! Zo zin in! 

Ja lijkt me idd ook nog wat vroeg! Ik zou het ook echt niet weten.. er gebeurt een hoop in je buik en zolang die steken naast je baarmoeder zijn moet je ze maar voor lief nemen… het is niet anders! 
21 november duurt nog wel even idd! Ja dat vertelde ze mij ook ondertussen ben ik het daar totaal niet mee eens! Met 6,5 week zag je al duidelijk iets zitten en een hartje kloppen! Maar goed daarom heb ik ook zelf andere echo’s ingepland haha ben nogal… eigenwijs zeg maar  
En nu wachten tot je echo! Gaan de dagen een beetje oké voorbij? 
Fm - schreef op 27-10 om 10:40
Ja dat kan ook dan heb je vast ook weer hormoonschommelingen waardoor je weer misselijk kunt worden dus dat zou het ook best kunnen zijn. Nou ja alleen maar goed toch  Dan heb je die andere medicijnen misschien ook wel niet meer nodig!

Fijn zeg morgen alweer  Als je om de 1 a 2 weken een echo hebt is wel ideaal en te doen dat duurt niet zo lang steeds haha! 

Daarom dat lijkt mij ook sterk! Ik ga me er maar niet druk om maken zolang het niet erger word. Het zal er wel bij horen. 

Klopt dat is ook zo maar misschien niet bij iedereen? Nou ja ik weet het ook niet. Ik word vandaag gebeld door de gynacholoog zag ik opeens staan in mijn dossier een telefonische afspraak. Dat was de vorige keer niet zo. Ben benieuwd. 

Nou als ik nu denk nog 3,5 weken wat duurt dat nog lang maar als ik me dan bedenk dat ik 8 dagen geleden een positieve test had gaat het opzich ook nog wel weer snel. En ik moet ook zeggen dat ik er nu nog aardig rustig onder ben. Had ik niet verwacht haha! We kunnen toch niks anders doen dan afwachten.. en zolang ik nog wat dingen voel zal het wel goed zijn. 
Ga misschien ergens eind volgende week nog wel een clearblue doen om te zien of hij 3+ aangeeft als ik over de 5 weken ben. 
buddha~ - schreef op 27-10 om 15:40
Idd Meis! We gaan t zijn ben alweer lekker misselijk haha 

Ja 2 weken is goed te doen langer vind ik echt te lang… bij m’n dochter had ik in het begin ook elke 2 weken controle vanaf 5 weken! Dat mis ik wel een klein beetje..

Nou volgens mij is er bij iedereen hetzelfde te zien met 6 weken… het is meer dat een hoop vrouwen niet precies weten hoe ver ze zijn en aangezien je eisprong wel echt kan verschillen je een week vroeger kan zijn dan dat je zelf bedacht hebt… maar omdat we aan ovulatie testen doen en vroeg testen weet je het eigenlijk wel bijna precies op een dag na… 

Oh spannend je telefoontje! Hopelijk wordt er nog iets wijzer van! 

Nou dat klopt helemaal meis! We kunnen eigenlijk niet anders dan afwachten! En opzich is 3,5 week ook nog wel te doen! Haha ik heb gewoon geen geduld!
Hoe gaat het met je kwaaltjes? 
Fm - schreef op 27-10 om 16:30
Oh toch wel weer misselijk..  Nou ja je hebt medicijnen mocht het echt niet gaan. Vervelend maar je bent in iedergeval goed zwanger haha!  

Ja denk ik ook wel hoor.. al kon ze het de vorige keer via een buikecho moeilijk bij mij zien maar goed inwendig vind ik ook niet zo erg als ik maar wat zie! Maar ik ben pas echt blij en gerust als ik met 11/12 weken een goede echo heb en een kloppend hartje over 3,5 is natuurlijk ook al heel belangrijk. Ik hoop dat ik met 9/10 weken ook even mag langskomen dan ben ik in iedergeval verder dan de vorige keer! 

Maar het doet me ook goed dat ik telkens mijn borsten wel voel en erg moe ben! Als dat een beetje door blijft gaan dan ben ik er wel gerust op. Zodra dat stopt weet ik het niet! Vandaag nog een test gedaan van kruidvat die had ik nog liggen en de teststreep was echt een knaller en donkerder dan de controlestreep dus het stijgt nog! Ik probeer maar zoveel mogelijk te genieten en afleiding te zoeken en dan vliegen de weken vast hopelijk om  

Jij ook nog steeds zo moe? 
buddha~ - schreef op 28-10 om 04:01
Heb gisteren avond m’n medicijnen dan toch maar genomen en hoopte dat ik ook lekker zou slapen aangezien je er vermoeid van kan worden.. helaas! Haha maar ben nu wel minder misselijk! Ben benieuwd hoe het overdag gaat! 

Ja snap ik Meis… een extra mijlpaal die je weer dient te behalen! Hopelijk mag je idd met 9/10 weken even een extra keer kijken ter geruststelling!

Wat fijn dat je wat meer last hebt van kwaaltjes! Voelt dan toch anders… en misschien komen er nog wel meer bij! Wie weet.
Ja ik ben smiddag vooral erg moe.. ik werk nu vanuit huis, begin vroeg en dan kan ik smiddags de bank op! Lukt me alleen niet om te slapen maar dat is geen probleem! 
Ik ben niet meer zo moe dat ik ook echt naar bed moest omdat ik scheel keek van de vermoeidheid!
heyyy Fm 
hoe gaat het er mee 
hoe doet je babby* het in de buik 
heb je al veel echo gehad ofzo !! 
ik wil jou wondertje ook wel is zien  
ben zo benieuwd 
Fm - schreef op 28-10 om 10:56
Och een slechte nacht gehad dus? Maar ben blij voor je dat je minder misselijk bent! Ik zie ook dat je 4 uur vannacht dit bericht getypt hebt jeetje heb je de hele nacht wakker gelegen? 

Wat fijn dat je die optie hebt om thuis te gaan werken  Dat is wel echt ideaal! Dat gaat bij mij echt een probleem zijn mocht ik me ook echt ziek zwak en misselijk gaan voelen haha!

Ja ik geef het ook gewoon aan tijdens de 1e afspraak. Dan duurt het ook niet zolang meer tot de termijnecho! Dan zou ik om de 2 weken kunnen komen dat is te doen. 

Ja die borsten zijn al veel eerder gevoelig en soms zelfs pijnlijk dan de vorige keer. Vannacht kon ik wel erg moeilijk in slaap komen door heftige steken weer van onderen. Ik heb echt geen idee wat dat is. Merk dat ik dan toch wel een beetje in paniek raak en naar de wc loop en hoop dat ik geen bloed zie! Maar goed ik heb bij mijn mk nooit erge steken of buikpijn gehad terwijl ik wel een mk had dus dat zegt dan ook weer niks. Nu heb ik ook steeds weer een zeurende buikpijn/menstruatiepijn. Dan word ik wel even gek hoor en wou ik dat het 21 november was. 

Jij succes met de echo vandaag! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan