Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 20-10 om 16:15
17 weken
Nee die zijn al weer op haha xD 
Ik heb nog een clearblue ultravroeg met zwanger of niet zwanger liggen maar die is me wat te duur om nu al te doen eigenlijk  Ik ga straks nog eens testen misschien test ik straks alweer duidelijker aangezien ik vaak later op de dag beter test. Maar op alle testen zie ik echt een vaag roze streepje en dat heb ik nog nooit gehad. Spannend!
1061 antwoorden en 3182896x bekeken
buddha~ - schreef op 20-10 om 16:29
22 weken
Hahaha ja die deed ik ook altijd wat later! Moest wel zeker weten dat ik zwanger was.

Ja ik ben benieuwd het ziet er gewoon positief uit alleen je wil gewoon streep waarvan je denk dit kan gewoon geen indrooglijn of iets zijn! 
En sws hè als de lijnen roze zijn kunnen het volgens mij niet eens echt indrooglijnen zijn! Fm - schreef op 20-10 om 17:00
17 weken
Binnen een paar minuten was die zonet zo. Dit is toch echt wel een roze streep toch?!  
Fm - schreef op 20-10 om 17:03
17 weken
Nog wat duidelijker! 
buddha~ - schreef op 20-10 om 17:21
22 weken
Nou duidelijk volgens mij! Ik ga je alvast voorzichtig feliciteren Meis!! 

En nou hopen dat de testen mooi oplopen!!

Fm - schreef op 20-10 om 17:30
17 weken
Ja ik geloof dat het is gelukt!  Ik test voortaan maar later op de dag dat is beter haha! Hij word ook steeds duidelijker. Ik dacht al dat ik gek aan het worden was heb nooit zulke valse streepjes gezien! Hopelijk loopt hij mooi op inderdaad  Spannende dagen ben nog maar 8dpo! 
buddha~ - schreef op 20-10 om 17:43
22 weken
Haha ja echt hè!! Worden idd weer spannende dagen voor jullie duurt extra lang als je nog maar 8DPO bent! Maar een beter resultaat als dit had hè niet kunnen krijgen!! 

Ben zooooo blij voor je Meis!! Heeerlijk van  genieten! 
Fm - schreef op 20-10 om 19:03
17 weken
Nou ik had eerst echt een slecht voorgevoel deze ronde ook al hadden we het wel vaak en optijd gedaan.  Te mooi om waar te zijn of zo en zo snel alweer! Maar dat verklaart toch wel de vage klachten van gisteren en vandaag. Mijn borsten voel ik ook al steeds wat meer  

Klopt dat is het nadeel van te vroeg testen maar ik wil graag duidelijkheid hebben haha. En natuurlijk weet ik dat het nog mis kan gaan maar goed daar wil ik niet over nadenken nu  
Ik vind dit een mooie test voor zo vroeg dus hopelijk een goed teken  Heb de neiging al om die clearblue te doen maar daar wacht ik nog even mee hahaha

En hoe is het bij jou nu? De vk al gesproken? 
buddha~ - schreef op 20-10 om 19:16
22 weken
Ja maar het is moeilijk om positief erin te staan en echt te geloven dat het wel gelukt is… dat lukt pas na het zien van een positieve test! 

Nee daar moet je ook niet over nadenken! Je hebt een mooie vroege test en ik zou idd nog heel even wachten met de clearblue.. morgen of overmorgen zou ik m doen! 

Met mij even niet zo lekker… vandaag weer gaan werken wat me zwaar tegen viel! En ben helemaal op nu! Net tijdens het eten barstte ik in tranen uit omdat ik me zo ruk voel .. lang leven de hormonen! 
Ja we gaan 8 november weer naar de vk!  
Fm - schreef op 20-10 om 19:35
17 weken
Ja daarom het vertrouwen in je lichaam is wel wat weg en wie weet hoelang het weer gaat duren! Dit had ik echt niet verwacht wel gehoopt  Ben benieuwd hoe de test morgen is!

Oh jeetje niks aan... als het echt niet lukt gewoon ziek melden hoor goed om jezelf denken! Misselijkheid wel wat over? Het hoort erbij allemaal maar daarom mag je je best even kl*te voelen  

Dat is alweer snel zeg! Wat fijn   Hoeveel weken ben je dan 9 alweer zeker? 
buddha~ - schreef op 20-10 om 19:45
22 weken
Mag je eigenlijk ook wel weer een beetje trots zijn op je lichaam 
Ja ik ben ook heel benieuwd hoe de test morgen weer is! 

Ja het is alleen zo druk en het werk wat ik doe dat doe ik alleen… en er liggen een hoop deadlines, ik had gedacht fitter te zijn en ik was echt compleet op.. dat werd me gewoon even te veel en dat is oké! 
Mn vriend probeert me dan op zijn manier ook te helpen maar dan zegt hij van die dingen van joh stressen is niet goed nu etc.. en natuurlijk snap ik dat maar soms moet je toch gewoon even ontladen…. 
Ik hoop dat ik een nachtje doorslaap… ik slaap ook heel slecht en weinig en dat merk ik nu ook wel helaas! 

Als we naar de vk gaan ben ik alweer 10 weken! Gaat het toch ook snel allemaal eigenlijk! Zondag alweer 8 weken 
En de misselijk begint alweer heftiger te worden nou hopelijk met 10-12 weken dat het over gaat dan ben ik er bijna 
Daisy - schreef op 20-10 om 20:07
Zwanger of niet 
Fm - schreef op 20-10 om 20:44
17 weken
Ja begrijp ik! Het is dan ook zo lastig om toe te geven he! En je wilt je ook weer niet aanstellen terwijl dat ook niet zo is maar zo voelt het wel. Maar als het echt niet lukt begrijpen ze dat ook vast en zeker! 

Nee mannen denken vaak te helpen op hun manier maar vaak zeggen ze dat toch wat op een manier wat helemaal niet helpt haha! Maar ze bedoelen het vast goed  En ja hoor soms moet je gewoon even zeuren om alles om je weer wat beter te voelen! Tenminste dat helpt bij mij altijd wel daar heb ik niet eens altijd hormonen voor nodig xD 

Oh jeetje dat gaat echt snel inderdaad!  Voor een ander vliegen de weken om behalve voor jezelf. Dit gaan ook weer 4/5 lange weken voor mij worden mocht het goed blijven gaan denk ik 

Daisy Ik denk wel positief hoor! Maar ik heb geen ervaring met die testen 

Daisy - schreef op 20-10 om 20:46
Fm mag ik jou op messenger  miss
buddha~ - schreef op 20-10 om 21:10
22 weken
Klopt helemaal! Nou morgen nog even bikkelen! En dan weer weekend! En hopelijk voel ik mij gewoon beter dan! Komt vast goed!!

Haha ja ze bedoelen het ook zeker goed!! Haha maar wij vrouwen zijn gewoon wat lastig ( wat voor ons heel normaal is!)

De weken zullen idd langzaam gaan maar uiteindelijk Gaan ze toch echt voorbij!! Veel leuke dingen doen!! 

Daisy ik zie een streep!!  lijkt mij wel positief hoor! 
Most15 - schreef op 20-10 om 22:58
Woehoe! Ik zie een streepje Fm en Daisy! Voorzichtig gefeliciteerd! 
Fm - schreef op 20-10 om 23:34
17 weken
Ja daarom morgen nog even knallen en dan lekker in de rust! Ik heb ook weekend gelukkig dit weekend heerlijk vrij  

Klopt dat is ook zo! Als de 1e afspraak dan bijna in zicht is denk je altijd nou het is ook nog best wel snel gegaan die weken haha  

Most15 jaaaa zo blij!  Dankjewel! Nu maar hopen dat die op blijft lopen ik ben nog vroeg!  

Was me net even aan het klaarmaken om naar bed te gaan en dacht kon wel blauwe plekken hebben op mijn borsten. Zijn het opeens allemaal blauwe aderen. Vorige zwangerschap ook niet gehad weer wat nieuws of is dat toeval en geen zwangerschapskwaaltje? 
buddha~ - schreef op 21-10 om 06:35
22 weken
Jaa lekker en fijn dat je ook weekend hebt Meis! 

Haha ja achteraf gaat het snel idd maar op het moment… 

Oh ja je borsten kan makkelijk hoor! De blauwe adres vallen nog bij mij ze zijn alleen zo giga gevoelig… zelf de deken erlangs doet pijn!! 

Ik heb vannacht gewoon een nacht ‘doorgeslapen’ niet 100% maar heb amper wakker gelegen! Nou ik hoop op een goede dag vandaag!!
Fm - schreef op 21-10 om 11:45
17 weken
Ja ik begin ze ook wel steeds wat meer te voelen. Goed teken denk ik
Fijn dat je wat hebt kunnen slapen. Dat scheelt ook een hele hoop. Werkse vandaag en hopelijk is het niet al te druk..  

Ik heb weekend  Zonet nog even getest. Ik zou vanavond pas weer testen maar doe dan nog wel weer een test  Volgens mij is hij alweer wat duidelijker tenminste in het echt wel. 
Daisy - schreef op 21-10 om 14:12
Fm ook zwanger meid ?? 
Fm - schreef op 21-10 om 15:21
17 weken
Daisy Ja ben zwanger.  Geloof het zelf nog  niet maar test vanaf woensdag al positief  Spannende dagen!
Fm - schreef op 21-10 om 18:16
17 weken
Nou net weer getest en ik ben zooo blij!
Daisy - schreef op 21-10 om 18:18
Nu hopelijk men bloed ook drek postief xx ????
buddha~ - schreef op 21-10 om 20:08
22 weken
Fm jaaaa wat een mooie testen Meis!!! Daar kun je echt niet meer omheen hè!?!? 
Wauw! Wat fijn zeg! Kun je er al een beetje van genieten?? En je vriend hoe vind hij het weer?? 

Fm - schreef op 21-10 om 20:24
17 weken
Ja ben echt heel blij!  Hij loopt echt mooi en snel op! Maar het blijft natuurlijk spannend 

Ja mijn vriend weet het al sinds woensdag die zag de streepjes toen ook zelfs al. Zonet deze test laten zien en hij begint het nu ook echt te beseffen  en is heel blij! Hij wou het ook zo graag weer  Maar hij zegt nu het weer zover is wel eerlijk dat door de vorige mk het wat dubbel is. We moeten het eerst allemaal maar weer zien en weten ook van de vorige keer dat het zien van een kloppend hartje straks ook niet altijd alles zegt ook al gaat het in de meeste gevallen dan gewoon goed. Maar we blijven positief en gaan er nu gewoon vanuit dat het niet fout gaat. Maar ik merk wel dat we beide zoiets hebben van eerst maar zien hoe het komt. Jammer eigenlijk. Maar begin het zelf ook steeds meer te geloven en te genieten/blij te zijn   

Hoe ging het vandaag?
buddha~ - schreef op 21-10 om 22:35
22 weken
Het blijft spannend maar het blijft tot het eind spannend! 
En natuurlijk heb je dubbele gevoelens en is het moeilijk maar ook dit nu nog zo’n klein inimini frummeltje is het zo waard om van te genieten! 
Dat is iets wat ik heel erg probeer althans! 
Ook hier gaat het met ups en downs maar het blijft toch iets wonderbaarlijks en prachtigs! 

Hier ging het vandaag zoveel beter dan gisteren! Was wel heel erg moe hoor maar gisteren was ik echt op zeg maar! We zijn zelfs nog uit eten geweest samen! En nu nog wakker haha dat heb ik expres gedaan in de hoop weer een hele nacht te slapen! 

Fm - schreef op 21-10 om 23:47
17 weken
Ja voel me ook een soort van schuldig dat ik nog niet net zo blij kan zijn als bij de 1e zwangerschap. Ik zeg het ook wat verkeerd.. natuurlijk ben ik blij en dankbaar maar je snapt vast wat ik bedoel!  

Mooi gezegd! Ga nu ook echt genieten van dit kleine wondertje  Moet eerst nog wel mijn nod afwachten natuurlijk maar zoals het nu lijkt zit het goed lijkt mij. Probeer ook echt om me niet zo druk te maken om elk klein dingetje net als toen (zeg ik nu)  

Oh fijn zeg en lekker even samen eruit! Is ook wel even goed  En dat is ook logisch dat je moe bent er gebeurd van alles in je lichaam en er is een verschil tussen moe en helemaal op zijn! Heeft die goede nachtrust je toch goed gedaan. Ik merk het ook al of het is toeval of gewoon van een drukke week en elke ochtend vroeg en de spanning.. vanmiddag 2 uren geslapen en vanavond ook ontzettend moe!   
Most15 - schreef op 22-10 om 00:13
Wat een prachtige oplopende test Fm!
Van harte gefeliciteerd meis! 
buddha~ - schreef op 22-10 om 06:01
22 weken
Ik snap je helemaal Meis! En je hoeft je echt niet schuldig te voelen hoor! Het is heel logisch dat je je voelt zoals je voelt en dat mag ook! Het heeft tijd nodig! 
Wanneer is je nod precies?? Denk dat dat helemaal goed gaat komen hoor!! 

Haha niet druk maken jaa dat is idd nog een dingetje! Ik moet me zelf ook elke keer weer terug fluiten! Stoppen met druk maken en genieten! Zo makkelijk is het niet maar denk als je je er bewust van bent dat het helemaal oké is!

Ja was even heel erg leuk! Ja het is ongelooflijk waar je lichaam nu doorheen gaat! Dus logisch dat we moe zijn! En moeten gewoon lekker veel dutjes doen haha! 
Vannacht helaas weer een slechte nacht.. nou ook goed want het is weekend haha 

Ik kwam gisteren thuis… broek had ik al open… krijg zo’n buikpijn van m’n broeken de laatste dagen. Ik dacht nou we gaan uit eten haha ik trek even een oude zwangerschapsbroek aan om iig de avond mee door te komen… oh wat zitten die broeken lekker zeg haha! Maar ik vind het zo vroeg joh om met (morgen) 8 weken er al aan te beginnen haha 
Fm - schreef op 22-10 om 11:08
17 weken
Ja dat is ook zo!  Mijn nod is denk ik pas woensdag dus dat duurt nog wel even... 
Vannacht constant hele erge scherpe steken van onderen en buikpijn en die steken beginnen nu weer. Had/heb jij dat ook? Of zou die innesteling nu nog bezig zijn? Ik dacht altijd dat de innesteling gelukt was als je positief test. 

Nee klopt nu met die steken heb ik ook al weer zoiets van oeh komt het wel goed? Maar het is nu even extra spannend tot nod! En de vorige mk heeft het ook niet beter gemaakt wat betreft de zorgen maar ik moet echt gaan genieten. 

Fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad 

Hahaha ik herken het wel hoor! Ik had toen ook al een opgezette buik steeds en ik was toen ook nog maar 7/8 weken.  Sommige broeken zaten echt al niet meer lekker ik dacht wat snel. Nou joh wat maakt dat uit als het lekker zit! En anders alleen voor thuis eerst haha. 

Ik wil alweer gaan testen nu maar ik weet dat ze later op de dag duidelijker zijn dus geduld 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan