Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 14-07 om 13:26
17 weken
Dat snap ik.. Ik ken genoeg die rond die leeftijd zwanger zijn geraakt hoor dus geen zorgen  Maar ik snap je angst. Ik werd na 6 maanden al ongerust of ik niet iets had en begon me al af te vragen of ik wel zwanger kon worden. Als je iets heel graag wil duurt elke maand te lang en maak je jezelf gek. 

Als ik deze dagen weer bruinverlies had gehad dan had ik zeker weer gebeld maar dat is niet het geval gelukkig dus ik wacht het even af. 
1061 antwoorden en 3182856x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-07 om 18:43
Bij mijn bloeding met 14 weken kreeg ik direct een echo. En mijn tante was 42 toen mijn nichtje kwam. Zelfs nog een vrouw van 62. En nog ontelbaar veel dames van 40+ dus je bent zeker niet te oud
Anoniem (Gast) - schreef op 14-07 om 18:45
Ik zie dat ik 2 berichten door elkaar haal. Over de bloeding is voor FM bedoeld over de leeftijd is voor Linda bedoeld 
buddha~ - schreef op 14-07 om 22:55
22 weken
Fm fijn dat het weer gekalmeerd is! Nu maar weer over op het genieten! En .. Voor je het weet begint je buik te groeien!
Fm - schreef op 15-07 om 11:34
17 weken
Ja je schrikt toch even! Ik kan nu wel weer meer genieten maar het mag van mij wel snel 25 juli zijn zodat ik het zeker weet  

Hoe is het bij jou?   
buddha~ - schreef op 15-07 om 12:27
22 weken
Ja dat snap ik Meis! Je leeft van echo naar echo… 
Hoe is het met de kwaaltjes? En je vriend.. is het bij hem al volledig ingedaald? 

Hier goed hoor! Vandaag een positie ovu test dus het gaat weer beginnen! 
Ga er deze keer wel positief in hoor met wel met zeer gemengde gevoelens dus dat vind ik wel jammer! 
En vooral dingen aan het verzinnen om te tijd qua wachten weer door te komen! 
Fm - schreef op 15-07 om 13:18
17 weken
Oh fijn een positieve ovulatietest!  Ja snap ik je word er wel onzeker door en het duurt zolang en weer die spanning.. Maar positied blijven idd het komt vast goed. Je blijft er constant mee bezig in je hoofd. 

De kwaaltjes komen en gaan bij mij.. soms voel ik me helemaal niet zwanger en soms ben ik weer vaag misselijk en pijnlijke borsten. Ik heb geluk denk ik tot zover maar dat maakt mij soms ook wel onzeker. Het blijft inderdaad spannend tot elke echo. Als we eerst die 12 weken maar voorbij zijn maar die bezorgdheid zal wel niet meer weggaan ook niet als de kleine uk er straks is  
Linda128 - schreef op 15-07 om 15:12
Jeee buddha!dat is een zorg voor later nu blij zijn dat je weer je piek heb gebonden en lekker gezellig maken!
We moeten gewoon geen testen kopen
Of afspreken niet eerder testen dan maximaal 2 dagen voor nod.
Die bezorgdheid blijft je houden.Ik had dat mijn eerste zwangerschap ook.Je bent gewoon bang dat je het kwijt raak omdat je er geen controle over hebt. Eigenlijk ook wel logisch toch.
buddha~ - schreef op 17-07 om 17:00
22 weken
Fm idd.. en geduld is echt niet iets wat ik heb dus opzich is het ook wel een leermoment voor me!  Haha 
Pff ik hoop zo dat het deze keer wel goed gaat! Maar 3x achter elkaar zwanger??  Lijkt me ook sterk.. gisteren uiteindelijke echt m’n piek en nu ovu pijn dus hij zal vanavond/vannacht springen. 

Die die kwaaltjes geven je helaas ook geen zekerheid!  en wat Linda zegt de bezorgdheid zal blijven… er zijn elke keer weer andere dingen om je zorgen over te maken! Nu als m’n dochter is uitslaapt denk ik hmm.. zal het goed gaan met haar?? Leeft ze nog wel 

Linda ik red dat niet hoor! Wil volgende week woensdag al testen .. hahaha als ik het tot dan vol hou! 
Maaar als je met mij afspreekt dat je pas 2 dagen voor nod test moet je je er wel aan houden
Fm - schreef op 18-07 om 23:38
17 weken
Fijn dat je je piek gevonden hebt!  nu weer op het wachtbankje dus.. En 3x tsja je weet het nooit alles kan   Hoop het echt voor je! En ik herken het hoor is ook zo lastig.. ik heb ook totaal geen geduld maar zit niks anders op helaas.. 

Ik heb bijna nergens meer last van alleen wat een opgeblazen gevoel. Maakt je toch wel onzeker hoor maar ik heb nog steeds geen bruinverlies meer gehad gelukkig dus opzich een goed teken maar heb ook gelezen over een ma dus niks is zeker weet ik nu. Ik moet echt minder googlen..  Zit niks anders op dan afwachten. Nog een weekje! Positief blijven al is dat soms zo lastig buddha~ - schreef op 19-07 om 07:19
22 weken
Toch lichtelijk een control freak …  haha

Fm je bent al 10 weken.. het kan natuurlijk makkelijk zijn dat je lichaam er al aan gewend is hè… ik ben een gevoelig type en was tot 12 weken misselijk enzo en na de 12 weken kreeg weer andere dingen maar als je wat meer kunt hebben kan ik me makkelijk voorstellen dat je sneller stabiliseert!
En dat googelen … haha herkenbaar! Ik heb me voorgenomen deze week niet continue te googelen.. ik kan nu toch zeg maar niet anders dan wachten! Nou goed.. je kunt wel raden hoe dat is gegaan haha 
Linda128 - schreef op 19-07 om 10:57
Hé FM ik heb nooit kwaaltjes gehad.Echt helemaal niks dus zou me daar geen zorgen over maken.Lekker toch!
Buddha bij mij begint het alweer een beetje te kriebelen.Vind het alweer spannend worden.
Wanneer is nou je nod?de dag dat je ongesteld moet worden of de dag erna?
Becky(89) - schreef op 19-07 om 10:58
35 weken
Pff ik ben verschrikkelijk misselijk, ik kan geen drie stappen zetten zonder mijn emmertje. Bij de oudste was dat zo tot 13 weken bij de tweede tot 17 weken. Ik zou heel blij zijn, moest de misselijkheid over een paar weken weg zijn  ik had ook ergens gelezen dat bij sommige vrouwen week 9 de ergste week is qua misselijkheid. Nog een weekje en dan zie je dat kleintje weer. 
Anoniem (Gast) - schreef op 19-07 om 11:14
Ga lekker genieten een zwangerschap is het mooiste wat er is
AngelRinoa87 - schreef op 19-07 om 11:27
42 weken
@anoniem lekker makkelijk gezegd… weet je hoe beroerd je kan voelen tijdens een zwangerschap. Ja het is mooi, betekent niet dat je heel erg vervelend er soms onder kan en mag voelen. Dus @Becky89 schroom niet om je gewoon te ventileren hoor. Begrijp je, ik heb zelf gelukkig alleen de misselijkheid gehad zonder spugen. Maar soms wel hoofdpijn. 
Anoniem (Gast) - schreef op 19-07 om 11:29
Ik probeer te zeggen probeer te genieten tussen de misselijkheid door. Ik weet waar ik over praat ben zelf de hele zwangerschap misselijk geweest 
AngelRinoa87 - schreef op 19-07 om 11:32
42 weken
Sorry anoniem dan kwam het verkeerd over. En inderdaad zeker probeer zoveel mogelijk te genieten, want het gaat ook super snel en dan is de zwangerschap al weer voorbij
Anoniem (Gast) - schreef op 19-07 om 11:36
Sorry was misschien niet helemaal duidelijk 
Fm - schreef op 19-07 om 14:26
17 weken
Ja dat denk ik dan buddha! ik heb eigenlijk weinig kwaaltjes gehad al vanaf het begin dus dat zou kunnen. Wel even een beetje vaag misselijk soms en geen zin in eten maar daar is ook alles mee gezegd. 
Oh linda jij dus ook niet  Aan de ene kant wel lekker ja en ik geniet ook zeker hoor maar ben toch blij als ik soms weer even wat voel een soort bevestiging dat er wat gebeurd in mn lichaam ook al hoeft dat niets te zeggen.
Vervelend becky  maar misselijkheid is wel een heel goed kwaaltje! Snap wel dat jij juist wil dat het stopt.. je krijgt er iets moois voor terug maar het moet niet te lang duren.. 
Zo verschillend is het dan bij iedereen.. 
Becky(89) - schreef op 19-07 om 15:03
35 weken
Ja, ik probeer er wel van te genieten, maar we hebben deze week al de vakantie moeten annuleren omdat ik te slecht ben, ik kan amper iets met de kinderen doen en ik ben heel de tijd misselijk tot het moment dat ik moet overgeven (tot nu toe telkens bij lege maag) daarna voel ik me dan uurtje beter en dan begint het opnieuw. Volgende week eerste controle en dan nog een maandje tot 12 weken. Dat is wel iets om naar uit te kijken. Ik ben heel blij met deze zwangerschap, maar ik voel me gewoon verschrikkelijk. Bedankt voor de steun, dames. 
Linda128 - schreef op 19-07 om 18:32
Pff vreselijk becky!!!!Hoop voor je dat het snel overgaat en dat je wel kan genieten van je zwangerschap 
buddha~ - schreef op 19-07 om 19:09
22 weken
Becky dat is heftig Meis! Zo kun je toch een stuk minder genieten  
Hopelijk gaat het snel over zodat je alles weer kunt doen! 

Linda je nod is volgens mij de dag dat je ongesteld zou moeten worden althans dat houd ik wel aan! 

Fm wanneer ga je naar de vk? Ben even de datum kwijt… sorry 
Fm - schreef op 19-07 om 20:56
17 weken
Oh jeetje becky wat heftig inderdaad..   zo kun je nog niet echt genieten ook al ben je blij met de zwangerschap.. Hopelijk voel je je snel beter. Lijkt mij ook niks als je helemaal niks meer kunt.

buddha aankomende maandag 25 juli de 2e echo. 
buddha~ - schreef op 20-07 om 07:33
22 weken
Fm Ohja dat was m! Ik zat te twijfelen tussen vrijdag of maandag! 
Leuk hoor!! 
Ik heb op een gegeven moment een Doppler gekocht om op sommige onzekere momenten zelf naar het hartje te kunnen luisteren.. zeker in het begin als je zo’n kleintje nog niet voelt. Nu zijn daar genoeg positieve of negatieve dingen over te vertellen maar misschien kun je er iets mee fm!
Uiteindelijk heb ik m maar 1 keer gebruikt om te testen haha en was ik bang dat als ik t hartje niet kon vinden dat ik dan helemaal in paniek zou raken .. ik weet ook niet vanaf hoeveel je die kunt gebruiken hoor.. maar sommige vrouwen hebben er wel veel baat bij!
Fm - schreef op 20-07 om 10:53
17 weken
Toevallig dat je daar over begint had er gister nog naar gekeken haha  Ja de meningen zijn idd verdeeld...  Maar als je 1x in de week even zou luisteren kan vast geen kwaad. Ik las dat na 12 weken het beste is omdat je anders zoals je zegt het hartje dan niet altijd kan vinden en ik dan ook helemaal in paniek raak denk ik. Twijfel nog wel hoor ik wacht eerst maandag maar af en is de echo goed dan ga ik er maar vanuit dat het goed zit en ga ik me niet onnodig zorgen maken.

poeh vanmorgen was wel even pittig op het werk met deze hitte!  En ik had een paar keer hele erge pijnscheuten in de liezen. Iemand die dit herkent haha. Was echt even 2 keer heel pijnlijk
buddha~ - schreef op 20-07 om 19:41
22 weken
Fm ik denk dat het ook weinig kwaad kan als je het 1x in de week doet.. als je die kleine straks voelt doe je het sws niet meer lijkt mij! 
Ik denk dat een week lang stressen of alles goed slechter is dan 1x in de week met zo’n ding.. 

En ja die hitte… dat maakt het even extra pittig voor je! 
Pijnscheuten in je liezen.. misschien zijn dat je banden die beginnen op te rekken?! 
AngelRinoa87 - schreef op 21-07 om 10:21
42 weken
Fm Doppler kan vanaf 14 weken staat op de site sensitest daar kan je ze bestellen. En die scheuten in de liezen is inderdaad wat Buddha zegt je banden die oprekken. Want je baarmoeder is flink aan het groeien. Ik had/heb dat ook. Nu ook met te snel opstaan dat het dan zeer doet. Een buikband kan daar beetje bij helpen. 
Fm - schreef op 21-07 om 10:51
17 weken
Ja dat denk ik dan ik kreeg het tijdens het tillen op het werk. Nou ben blij dat het normaal is en erbij hoort dan heb ik dus toch nog wat 'kwaaltjes' haha. Voel me verder echt niet meer zwanger op een opgezette buik na.  

Oh vanaf 14 weken op bol.com stond er 1 op vanaf 12 weken maar dat lijkt me zelf ook nog wel erg vroeg! Eerst de echo maandag maar afwachten  

Fm - schreef op 21-07 om 20:20
17 weken
Vanavond helderrood bloedverlies gehad  kan wel janken.. kan ik nu de vk bellen in de avond voor dit soort dingen. Ben zo bang dat het foute boel is
Nijntje - schreef op 21-07 om 20:24
Zeker bellen! Bij mij kwam er toen gelijk iemand aan huis om naar het hartje te luisteren 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan