Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 31-05 om 09:14
17 weken
Ja dat dacht ik ook. Ik maak snel hcg aan denk ik? Dat verdubbelt toch met 72 uur? gistermiddag was die veel lichter. Ik ben vandaag 11 dpo 

En ik doe met je mee.. Vrijdag mijn nod dus ik wacht deze dagen ook in spanning af of het niet alsnog verkeerd gaat. We moeten maar positief blijven ook al is dat lastig  
1061 antwoorden en 3183696x bekeken
buddha~ - schreef op 31-05 om 09:13
22 weken
Babynr3 ja daar heb je ook gelijk in hoor! Maar ik lees toch overal dat het valt of staat met de hcg.. en dat als er geen goede oploop is dit maar heeeel zelden goed afloopt.. nou ja.. we wachten vrijdag weer af.. vol spanning … gelukkig drukke dagen voor de boog dus hopelijk gaat de tijd snel voorbij 
Fm - schreef op 31-05 om 16:46
17 weken
Meiden sorry voor deze foto maar wat is dit? ik dacht dit 4 dagen geleden ook al gezien te hebben maar toen was het minder en dacht ik dat ik het me verbeeld had. is dit normaal? Ik heb dit nog nooit gehad het is donkergeel? 
Fm - schreef op 31-05 om 16:50
17 weken
Meiden sorry voor deze foto maar wat is dit? ik dacht dit een paar dagen geleden ook al gezien te hebben maar toen was het minder en dacht ik dat ik het me verbeeld had. is dit normaal? Ik heb dit nog nooit gehad het is donkergeel?

Nijntje - schreef op 31-05 om 16:58
Wanneer is je nod ook alweer? Ik vind het niks bijzonders eerlijk gezegd misschien andere dames meer ervaring?
Fm - schreef op 31-05 om 17:24
17 weken
Mijn nod is vrijdag. Het is in iedergeval geen bloed gelukkig maar ik vraag me af wat dit is. Het is ook geen afscheiding volgens mij.
Nijntje - schreef op 31-05 om 17:27
Ik zou me hier geen zorgen om maken
buddha~ - schreef op 31-05 om 17:28
22 weken
Ik heb geen idee fm! Ik heb het zelf nooit gehad! 
Fm - schreef op 31-05 om 18:55
17 weken
Ah ik dacht misschien hebben jullie dit wel eens gehad bij jullie vorige zwangerschap(pen). Dacht misschien is het ook een echt zwangerschapssymptoom.  Zal vanaf nu er op letten of ik wel genoeg drink misschien komt het daar ook wel door. Geen idee wat dit nu weer is 
AngelRinoa87 - schreef op 31-05 om 19:06
42 weken
Ik heb ook wat geler en dikkere klodders met afvegen en ben zwanger. Zolang het geen sterke geur heeft en geen jeuk daar beneden is er niks aan de hand. Bescherming van de baarmoederhals en dat er geen bacteriën daar binnen gaan broeien. 
Fm - schreef op 31-05 om 20:30
17 weken
Bedankt voor je berichtje! Dit was geen klodder maar gewoon echt een heel donkergeel droog vlekje op het papier? Vreemd maar dat zal er dan blijkbaar wel gewoon bij horen ga ik vanuit haha. Nee ik heb geen jeuk of andere klachten gelukkig 
Nijntje - schreef op 31-05 om 20:34
Maak je niet druk stress is slecht voor de baby
Fm - schreef op 01-06 om 11:06
17 weken
Oh nee ik weet het  Ik vroeg het me alleen even af of er meerdere waren. Mijn test loopt mooi op en nog steeds geen bruinverlies te bekennen zoals de vorige maanden voor nod dus helemaal blij 
buddha~ - schreef op 01-06 om 11:51
22 weken
Fm dat is goed nieuws!! Zie je toch maar dat de spotting geen invloed heeft op t zwanger worden!!
Fm - schreef op 01-06 om 11:59
17 weken
Nee gelukkig maar hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken  En het bruinverlies moest anders nu ook al zijn begonnen dus ga er vanuit dat het goed zit  Hoe gaat het bij jou? 
buddha~ - schreef op 01-06 om 12:11
22 weken
Ja lekker genieten hoor fm! 
Ik had m’n test in een andere groep erin gegooid en daarin zeiden alle meiden dat ze het wel een knal test vonden! Dus dat deed me wel goed! De sensitest testen zijn ook een beetje bijzonder! Nja het heeft me gerust gesteld dus ik leef nu naar vrijdag toe.. heb gezonde spanning! 

En verder begint de vermoeidheid toe te slaan! Ik zou nu gewoon een dutje kunnen doen maar ik moet m’n dochter zo ophalen van school! Geen dutjes dus.. helaas! 
Oh en ik begin beter te ruiken.. niet heel fijn want die geuren maken me weer misselijk haha 

Mn dochter gaat vanmiddag even bij een vriendje spelen dus ik hoop dan even lekker m’n ogen dicht te kunnen doen en dan door met de avondvierdaagse!
Houdt wel in dat de tijd voorbij vliegt!! 

En hoe is het verder bij jou?? Heb je het al tegen je moeder verteld? 
Fm - schreef op 01-06 om 13:12
17 weken
Ah fijn om te horen! Dat is positief dus!  En als je nog meer kwaaltjes krijgt lijkt me dat alleen maar goed toch! Je hebt drukte genoeg zo te lezen dus dan is het zomaar vrijdag

Ik heb ook het gevoel dat ik wat sterker begin te ruiken en mijn borsten beginnen echt wel wat gevoeliger te worden nu en soms wat steekjes. Tsja en wat buikpijn. 

Ja ik heb het wel stiekem verteld aan mijn moeder.   Ik moest gisteren wat bij haar ophalen en kon het niet voor me houden.. heel slecht maar ik heb haar toch wat nodig merk ik. Dit weet mijn vriend nog niet die wou nog heel eventjes wachten maar we gaan gewoon alsnog langs om mijn moeder en haar vriend te verrassen omdat hij het nog niet weet en dan doet zij even alsof  vertel het daarna alsnog wel dat ik het al aan haar heb verteld. Voel me er nu ook wel wat schuldig over en ik denk nu kon ik nou echt niet eventjes wachten Maar ik weet ook dat hij hier echt niet boos om gaat worden en mij ook wel begrijpt want dat had hij al gezegd. Maar een man is toch weer anders met zulke dingen en aan mijn moeder kan ik gewoon alles kwijt. 
buddha~ - schreef op 01-06 om 16:11
22 weken
Ja zeker! Ik red t wel tot vrijdag nu hoor!

Fijn als je al die dingen in je lichaam voelt veranderen hè! 

Ik snap het volkomen dat je het aan je moeder hebt verteld! Je wilt het sws al van de daken schreeuwen dus ja! 
Ik had dat met m’n miskraam.. ik vroeg aan m’n vriend van joh moeten we het ook aan m’n moeder vertellen? En toen zei hij nee joh dat hoeft niet.. een paar uur later zei ik tegen hem.. ik wil het wel tegen m’n moeder vertellen want blablablabla helemaal in paniek en huilen haha en toen zei hij ook van nja dat is toch geen probleem muts! Als je t wil vertellen dan is dat toch helemaal goed! 
Toen ik daarna zwanger werd van m’n dochter hebben we het ook gelijk verteld! 

Deze keer hadden we ons voorgenomen om het wel vroeg te vertellen maar even de eerste echo af te wachten.. ik vond het wel leuk dat het ons geheimpje was! Maar goed… we moesten het vorige week dinsdag wel vertellen want we hadden m’n moeder nodig als oppas voor m’n dochter toen wij naar de vk moesten! 
Had wel heeel iets kunnen verzinnen maar daar had ik dan toch ook geen zin in… haha

Is het niet lullig voor je vriend dat je moeder nu alsof gaat doen en hij niet weet dat zij het al wel weet? Haha en je dan achteraf gaat vertellen dat ze het al wel weet en dat hij zich dan raar voelt?? 
Of denk ik te ver door 
Fm - schreef op 01-06 om 16:47
17 weken
Fijn! Gaan er maar vanuit dat alles gewoon goed is  Ik denk dat hij het wel in de gaten heeft want hij vroeg het gisteravond al. Hij zei je hebt het vast al verteld en begon te lachen. Hij weet hoe moeilijk ik dat vind  Denk dat ik het wel ga zeggen. Net alsof is ook een groot woord haha. Als we straks met zn 2en langskomen na de echo is haar reactie hetzelfde als gister dat weet ik zeker. Maar achteraf had ik het beter ook nog maar niet kunnen zeggen.. 
Becky(89) - schreef op 01-06 om 19:26
35 weken
Bij mijn vorige zwangerschappen nam ik ook direct mijn mama en zus in vertrouwen. Ik denk dan als er iets mis zou gaan, dan zijn zij de schouders waar ik op zou gaan uithuilen.
Nijntje - schreef op 01-06 om 19:33
Ik wacht ook nooit 12 weken want als het mis gaat wil je het toch ook met iemand kunnen delen lijkt mij
Fm - schreef op 01-06 om 19:56
17 weken
Ja klopt ik ga toch gelijk mijn moeder bellen om het met haar te delen mocht het wel fout gaan. Maar voor mijn moeder en schoonouders word het allemaal hun 1ste kleinkind en ze kijken er zo naar uit dus ik snap mijn vriend ook die bang is om ze dan alsnog slecht nieuws te moeten brengen en ze te moeten teleurstellen (ook al is dat niet zo maar zo voelt het) omdat wij niet even kunnen wachten totdat de eerste spannende weken voorbij zijn ook al kan het met 16 weken ook heus nog wel mis gaan maar die kans is toch veel kleiner. Dus ik begrijp hem ook wel. Met 6/7 weken ongeveer kan je al langskomen en een kloppend hartje horen meende ik? Misschien is dat dan wel een mooi moment. 
buddha~ - schreef op 02-06 om 06:56
22 weken
Ja je zou met 6/7 weken idd het hartje moeten kunnen zien! Dan zie ook op de echo ook echt wel wat zitten.. dus dat is ook leuk om te laten zien!
M’n ouders weten t al .. m’n zus en zwager ook en had bedacht om het na een goede echo ook aan m’n dochter te vertellen… maar daar twijfel ik nog over!

Morgen ben ik 6.4 weken.. mooi ertussen in dus als het goed is gaan we het hartje zien! 
Fm - schreef op 02-06 om 13:04
17 weken
Ja dat las ik wat is dat al snel  Dat duurt niet eens zo heel lang meer dan. Die twijfels snap ik het is moeilijk voor een kindje om dat stil te houden haha. Dan ben je bijna alweer 7 weken wat gaat dat snel he. Ik morgen 4 weken dan. Nog steeds geen bruinverlies dus ik denk dat ik het morgen echt niet meer ga worden   En jij morgen de echo al   Ik ga vanmiddag nog eens testen en kijken hoeveel verschil met maandag of zegt dat niks? Ik krijg ook al steeds meer honger xD Ik heb vanmorgen de HA gebeld en ben nu een beetje aan het zoeken welke verloskundige ik wil  
Nijntje - schreef op 02-06 om 13:45
@FM je kan het beste met ochtend urine testen
Fm - schreef op 02-06 om 14:02
17 weken
Ik test dan juist minder goed  S'middags is bij mij de test duidelijker. 
Fm - schreef op 02-06 om 14:09
17 weken
Dit is mijn test van vanmiddag. Ben 13DPO vandaag. 
Nijntje - schreef op 02-06 om 14:12
Duidelijk nogmaals gefeliciteerd
Fm - schreef op 02-06 om 14:46
17 weken
Dankje  
Becky(89) - schreef op 02-06 om 16:05
35 weken
Proficiat 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan