Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 26-05 om 21:42
Lang leve de progesteron! 

Becky herkenbaar! Ik had dat heel erg met schoonmaak middelen… oh dat moest zo ver mogelijk van mij vandaan blijven .. gifstoffen haha maar moest wel schoonmaken natuurlijk!! 
Hield altijd m’n adem in met schoonmaken en handschoenen aan hahaha 
1450 antwoorden en 9315535x bekeken
buddha~ - schreef op 27-05 om 06:59
Fvdm klopt! Maar het is gewoon pittig je wilt zelf ook gewoon zo graag! Dus elke maand is er 1 teveel! Maar probeer vooral erop te vertrouwen dat het goed komt.. hoe moeilijk dat ook is! Jullie wondertje komt er echt wel!! 
En misschien dramatisch nu maar de dokteren kunnen tegenwoordig ook behoorlijk veel hè! Er zijn genoeg trajecten waar je in kunt mocht het toch niet zelf lukken! 


En de vk gaf aan dat zolang ik geen krampen heb en niet enorm veel bloed verlies heb ik me geen zorgen hoef te maken! Het is ook enkel met naar de toilet gaan hoor.. tussendoor heb ik tot nu toe geen tampon of maandverband nodig! 
Fm - schreef op 27-05 om 11:09
Ja ik dacht echt ik stop gewoon met de pil en we zien het wel hoe en wanneer en dat ik er zo mee bezig zou zijn had ik niet verwacht haha. Misschien ook gewoon stiekem wel gehoopt dat het gelijk raak zou zijn bij ons.. 
Maar ik denk ook vooral door die hormomen en het van alles voelen. Ik had met de pil echt nooit ergens last van de hele maand en ook niet van de menstruatie maar nu dus wel heel erg. Ben nu ook echt veel meer ongesteld en veel meer buikpijn dat ik soms denk oh slikte ik die pil nog maar maar heb het er allemaal wel voor over natuurlijk.


Oh gelukkig maar dan is het ook maar weinig en moet je daar maar op vertrouwen ookal is dat soms lastig.. snap dat je geen bloed wilt zien maar er gebeurd natuurlijk ook van alles in je lichaam
 
Nijntje - schreef op 27-05 om 08:36
Jullie zijn nog niet zo heel lang bezig dus het zal echt wel goed komen in ieder geval fijn dat je weinig last had van ontpillen dat scheelt weer tijd. Als het bruinverlies voor je nod je ongerust maakt kan je altijd de huisarts bellen dan hoef je misschien geen jaartje te wachten met zelf proberen. Misschien dat je inmiddels al een afspraak hebt gemaakt maar ik heb niet altijd tijd om alle berichten te lezen
Fm - schreef op 27-05 om 10:57
Ja daar ben ik heel blij mee dat ik gewoon al zo snel alweer een mooie cyclus heb  Ik rookte altijd ook best wel veel (ja heel dom) maar nu we bezig zijn met een kindje bijna niet meer maar toch denk je nu soms straks heeft dat ook invloed erop. 

Ja en dat bruinverlies..  ik had even goed op internet gezocht maar er zijn wel veel meer die daar dus last van hebben en toch zwanger zijn geraakt. Soort aankondiging van hun menstruatie. Het was de laatste keer 'maar' 2/3 dagen ipv 5 dus ik wacht het nog maar even af. En als de innesteling vroeg is rond 5/6 dpo moet dit ook geen probleem zijn denk ik..
Nijntje - schreef op 27-05 om 11:02
Dan zou ik het nog even aankijken maar wel goed in de gaten blijven houden
buddha~ - schreef op 27-05 om 12:35
Ja je lichaam moet er echt aan wennen hoor! En ik weet wel toen ik eenmaal geen pil meer slikte ik zoiets had van nooit meer!! Het wordt straks vanzelf waarschijnlijk wel wat minder! 
Ik was al gestopt voordat ik met m’n huidige vriend samen kwam.. alleen toen ik met hem samen ging heb ik een koperspiraal laten plaatsen.. nu is je menstruatie daar al wat heftiger door maar bij mij was het zo heftig dat ik op een handdoek, dubbel gevouwen, zat op de (witte) bank en na 5 minuten het al door de handdoek heen gelopen was! Als ik onder de douche stond bleef het maar stromen!! Al met al heeft dat denk ik een maand of 6/7 aangehouden! En toen m’n lichaam net een beetje bij kwam heb ik m eruit laten halen omdat we toen aan de eerste zouden gaan beginnen!

Hahah en ik dacht de eerste keer ook van joh we gaan ervoor .. rustig aan en komt goed.. nou ik was 24/7 mee bezig! Nu iets minder omdat ik al een kleintje rond heb lopen maar het is nog wel continue hoor! 

En met dat eerdere bloed verlies.. ik had ook 5-3 dagen (cd23-25) voor m’n menstruatie normaal gesproken  licht verlies…ik had m’n eisprong deze cyclus op cd18 en waarschijnlijk op cd 28 ( 10dpo) de innesteling! Toen kreeg ik krampen! 
Ik dacht ook als ik op dag 5-6 de innesteling heb dan komt het wel goed met dat vroege verlies maar dit was bij mij ook pas ‘laat’ en het was toch raak! 

Fm - schreef op 27-05 om 17:36
Pff dat is ook wel heftig! Jeetje. Zo erg heb ik het nou weer niet maar vind het wel vervelend. Volgende week een weekendje weg naar Centerparcs en zit er nu al mee dat ik dus in dat weekend ongesteld ga worden (ik hoop van niet)  maar dat is niet zo goed gepland haha.. normaal slikte ik de pil dan soms even door als het zo uit kwam in de vakantie maar dat kan nu niet. Ik hoop maar dat ik vrijdag dan een positieve test in handen heb. Dat zou helemaal leuk zijn 
Ja geloof ik ook best als je wens zo groot is voor een 2de kindje ben je daar net zo goed weer veel mee bezig ook al heb je wat meer afleiding..
Daarom het is afwachten.. denk dat het inderdaad wel wat meevalt. Maar dan had jij wel een late innesteling ja 10 dpo. Ik weet het niet meer de vorige maanden had ik steeds symptomen en was ik niet zwanger maar nu ook wel weer steeds wat lichte buikpijn en rugpijn dus denk gelijk alweer deze ronde ook vast niet. Nu wil ik juist niks voelen 

buddha~ - schreef op 28-05 om 09:00
Nou ik bedoel ook meer dat je lichaam echt moet wennen aan dingen! En dat het waarschijnlijk wel wat rustiger wordt in je lichaam! Op de zere borsten en pijnlijke onderricht waarschijnlijk na… haha 
Haha ja daar gaan we gewoon op hopen! Positieve test en zodoende niet ongesteld!! Dan heb je twee in een!

Ja gemiddeld tussen de 5 en 12 dpo volgens mij.. bij m’n dochter was het een vroege innesteling want toen had ik op 9/10dpo al een positieve test! En die had ik nu op 12dpo.. 

Ja en toch kunnen dat ook andere symptomen zijn! Dat is echt lastige.. grrrrr geduld geduld geduld!! 
Wanneer is je nod?


Fm - schreef op 28-05 om 10:56
Ik hoop het inderdaad  Het word wel elke maand iets beter heb ik het idee. De eerste 2 maanden voelde ik me echt even heel slecht na het stoppen. 

Ja dat is ook per zwangerschap verschillend natuurlijk. En veel zeggen de innesteling duidelijk te voelen en weer veel zeggen dat je dat echt niet kunt voelen. Vrijdag 3 juni is mijn nod. Ik ben vandaag 8 dpo. Spannende dagen haha. Deze week is het ergste
Becky - schreef op 28-05 om 09:21
Pff ik zit nu op 12dpo en ben het wachten zo beu. Ook al had ik mij voorgenomen om deze keer niet bij alles wat ik voel, te denken dat het prijs is, houdt mijn hoofd mij weer voor de gek. Ik weet zelf dat het deze maand heel onwaarschijnlijk is dat ik zwanger ben om wille van slechte schildklier waarden, maar toch is er ergens dat stemmetje: je borsten doen al een week lang pijn, je temperatuur blijft hoog, je maag doet wat raar. Grrr vreselijk dat wachten. Ik verwacht mijn nod zelf tussen 2 juni en 6 juni. Volgens mijn app zou die al 31 mei zijn. Gezien de grote verschillen is testen nog niet aan de orde.
Fm - schreef op 28-05 om 10:47
Oh voor jou ook spannend! Klopt dat zeg ik ook elke maand. Ik ben er ook zo bang voor om er teveel mee bezig te zijn dat het dan ook helemaal niet lukt maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan  Mijn temperatuur doe ik nog niet ook ivm mijn onregelmatige werktijden.. misschien nog wel een optie later maar probeer het eerst met ovulatietesten. Gebruik jij die ook? En ook ik heb elke maand die kwaaltjes. Gevoelige borsten heb ik eigenlijk nooit ook deze ronde niet. 

Nee klopt testen heeft dan nog weinig zin.. deed ik de vorige maanden ook soms al heel vroeg maar dan heb je nog geen zekerheid dus ik probeer nu echt tot mijn nod te wachten. Maar ik voel nu ook nog vrij weinig maar de vorige maanden met de kwaaltjes was ik ook niet zwanger. Het blijft afwachten maar de week voor de menstruatie duurt altijd zo lang..
Nijntje - schreef op 28-05 om 10:23
Ik zit op 11dpo of niet want ben niet zeker van mijn eisprong
Fm - schreef op 28-05 om 11:01
Ook spannende dagen voor jou! Heb je al wat kwaaltjes of voel je ook niks? Gebruik je geen ovulatietesten? Hoop dat we allemaal deze week een positieve test in handen hebben 
Becky - schreef op 28-05 om 11:29
Hier eisprong bepaald op basis van temperatuur (eerste maand dat ik het bijhoud) en geen ovulatietesten dus die 12dpo weet ik eigenlijk ook niet zeker . Elke maand andere kwaaltjes, pijnlijke borsten heb ik normaal wel maar een paar dagen voor dat ik ongesteld wordt en nu dus al langer. Al 6 weken misselijk dus dat zegt eigenlijk niets
Fm - schreef op 28-05 om 11:57
Oke is het wat te doen?  Mij lijkt het verschrikkelijk om dat elke ochtend als je wakker word gelijk te doen. Denk dat ik dat gauw vergeet. Maar zo weet je wel dat je echt de eisprong hebt gehad zeker en met ovulatietesten niet? 

Ja vervelend he.. het zegt allemaal niks. Ik lees dus van de meeste die wel echt zwanger waren dat de kwaaltjes pas kwamen na nod en daarvoor weinig tot nergens last van. Elk lichaam is anders natuurlijk. 
Nijntje - schreef op 28-05 om 12:43
Ik ben te laat begonnen met testen want de testen werden daarna alleen maar lichter. Ik heb nu een temp van gemiddeld 37,4 en heb ovulatie pijn gehad
Becky - schreef op 28-05 om 13:03
De eerste dagen vergat het ik het en was het niet zo betrouwbaar omdat ik soms al even op was. Nu ligt de thermometer op het schapje bij de wc. Het eerste wat is s’ morgens doe is naar de wc gaan en temperatuur nemen.
Nijntje - schreef op 28-05 om 13:06
maar dan is het ook al niet meer betrouwbaar want dan ben je al opgestaan moet volgens mij echt nog voor het opstaan
Becky - schreef op 28-05 om 13:21
Zou dat op een minuutje zoveel verschil geven? Na mijn eisprong was het echt bijna een graad verschil.
Nijntje - schreef op 28-05 om 13:33
Het gaat er om dat je dan al wat hebt gedaan maar jij kent jou lichaam het beste als je het elke dag zo doet merk je snel genoeg verschil zou je zeggen
Fm - schreef op 28-05 om 13:44
Ja ik las dus ook dat je dat gelijk moet doen als je wakker bent en nog op bed ligt maar ik heb er ook geen verstand van hoor of dat echt zoveel verschil maakt. Daarom leek het mij nu eerst ook niks. Ik vind de ovulatietesten ideaal
Nijntje - schreef op 28-05 om 13:55
Je zou denken als je verder niks doet merk je snel genoeg verschil toch? Het is niet zo dat je het aan het einde van de dag doet want de ene dag doe je meer dan de andere dag
Becky - schreef op 28-05 om 14:54
Bij wijze van experiment zal ik morgen zowel in bed als daarna eens meten om het verschil te zien. Ik houd jullie op de hoogte!
buddha~ - schreef op 28-05 om 20:56


Ik ben benieuwd Becky!! 

Becky - schreef op 29-05 om 07:35
In bed 36,3 een minuutje later 36,5. Dus wel degelijk een verschil. Deze maand doe ik het nu nog verder op deze manier, maar volgende maand leg ik de thermometer in mijn nachtkastje bij mijn medicatie voor schildklier. Die moet ik een half uur voor ontbijt innemen dus ook ideale moment op temperatuur te pakken lijkt me.
buddha~ - schreef op 29-05 om 07:39
Dat is in een korte tijd toch best een verschil hè!! 
Becky - schreef op 29-05 om 07:53
Net voor de nieuwsgierigheid nog twee keer temperatuur gepakt:35,5 en 36. Gewoon vlak na elkaar. Ik heb twijfels bij de betrouwbaarheid van mijn thermometer 
Nijntje - schreef op 29-05 om 11:21
@becky is het een oor thermometer? Die heb ik om die reden weggegooid
Fm - schreef op 29-05 om 12:47
Ja een oor thermometer is niet betrouwbaar en ze raden het af om die te gebruiken voor dit.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan