Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 21-11 om 17:16
Nou alles zag er heel goed uit  Ze was heel tevreden. We hebben een kloppend hartje gezien en ze schatte me juist verder haha!
Dit keer kon het ook gewoon via een buikecho ipv inwendig  Waarschijnlijk was dat de vorige keer dus al een beetje een slecht teken bij mij aangezien we nu ook een veel duidelijkere echo hadden dan de vorige keer met hetzelfde termijn. Je weet het nooit zeker maar dit kon wel zei de vk. 

Dus wij zijn voor nu helemaal blij  Vandaag over 2 weekjes mogen we weer komen 
1450 antwoorden en 9535306x bekeken
buddha~ - schreef op 21-11 om 19:14
Wat fijn zeg Meis!! En nu heeeeerlijk genieten van dit nieuws! 
Ben super blij voor jullie en lekker aan mama vertellen! 
En. Wat zullen jullie lekker slapen vanavond! Echt zoo fijn zeg! 
Fm - schreef op 21-11 om 20:15
Ja zo fijn!  We zijn vanmiddag na de echo gelijk naar mijn moeder gegaan en hebben we het haar verteld. Die was ook weer zo blij  
Nu inderdaad lekker genieten en over 2 weekjes kunnen we alweer dus dat duurt niet zolang!  
Jullie hebben woensdag weer een echo toch?  
buddha~ - schreef op 22-11 om 06:14
Jaa super leuk Meis!! Heb je lekker kunnen slapen?? 
Ja wij mogen morgen middag weer, ook wel weer spannend! Ben benieuwd wat ze allemaal kunnen en hopen dat het in orde natuurlijk! 
Fm - schreef op 22-11 om 13:25
Ja heb goed geslapen maar heb wel vanaf deze week dat ik elke ochtend heel erg vroeg wakker ben. Dan moet ik nodig plassen en ben ik gewoon helder! Mijn lichaam is zich vast aan het voorbereiden dat dit straks normale tijden gaan worden ofzo denk ik xD 

Snap ik! Elke echo blijft dan toch wel weer spannend he! En vooral de 13 weken echo is even een dingetje. Hoop ook voor jullie dat alles morgen goed is maar dat zal vast wel  

Denk dat volgende week wel even een spannend weekje word! Toen begon de ellende allemaal de vorige keer. Maar ik heb er nu wel veel meer vertrouwen in en voel me ook echt zwanger met al die kwalen dus we gaan maar van het beste uit. Meer kunnen we niet doen. Blijft toch spannend!
buddha~ - schreef op 23-11 om 07:27
Ja dat herken ik hoor! Dat is echt balen… wakker zijn en aan zijn haha het lijkt nu wel wat minder te zijn .. maar het is niet fijn want je hebt je rust nu nodig dus je wil gewoon slapen haha 

Het is weer spannend vandaag maar komt vast goed! En leuk om kleintje weer te zien! We hadden van zaterdag ook een filmpje waarbij je het zag drinken en t handje in het mondje zo schattig! 

Ja het blijft dan weer een soort van mijlpaal hè.. het is goed dat je je zo zwanger voelt, dat nam de vorige X ook af toch? en had je al wat bloedverlies? 
Het is idd afwachten maar goed het zal wel een moeilijke week worden om doorheen te komen! Veel leuke dingen doen zodat hij snel voorbij gaat Meis! 
Fm - schreef op 23-11 om 16:11
En hoe is het gegaan?  

Ja klopt niks aan! Als ik werken moet is het niet zo erg dan moet ik toch heel vroeg maar als ik vrij ben baal ik wel even haha 

Nou ik had de miskraam ongeveer met 8w6d maar pas dagen later het 1e bruinverlies en weken later rond 11 weken pas helderrood bloedverlies dus lastig... Maar inderdaad ik heb veel meer last van kwaaltjes en mijn borsten knappen bijna uit elkaar en telkens nog wel misselijk en dat had ik toen niet. Ik heb ook lang zoveel last niet gehad van kwaaltjes toen en het werd ineens nog minder. En dat we nu gewoon een veel duidelijkere echo hadden en meer zagen is goed maar toch word het wat spannender ofzo. Mag van mij wel 5 december zijn termijnecho haha! 
buddha~ - schreef op 23-11 om 18:49
Hier was alles weer in orde! Blijft toch zo bijzonder om het te zien! Nekplooi meting was ook in orde dus we zijn weer zeer blij! 

Ja dat snap ik!! Daar zou ik ook wel een beetje van balen! Nu dat we een dochtertje hebben van 4 moet ik sws 5 dagen in de week vroeg op om haar klaar te maken voor school… ben zelf altijd op woensdag vrij en lijkt me ook zoooo lekker om gewoon is een keer lekker in bed te kunnen blijven liggen hahaha

Oh ik zat een er een paar weken vanaf! Nou maar niet aan denken en met deze kleine in je buik komt alles gewoon goed! Ondertussen ben je nu alweer 8 weken, wat gaat de tijd toch eigenlijk dan weer snel,  en leef je weer toe naar de volgende echo! 

Ik heb gewoon sinds een dag 2/3 een serieuze buik… normaal zette hij op aan het einde van de dag maar met die grootte wordt ik nu al wakker … Phoe haha 
Fm - schreef op 24-11 om 10:47
Oh gelukkig  Wat een goed nieuws! Toch wel even spannend die 13 weken echo! En wanneer heb je nu weer een afspraak?  

Ja snap ik helemaal haha! Ik geniet er nu nog maar even van maar voor mij straks ook geen uitslapen meer 

Het gaat nu echt wel snel ja  Heb er ook wel een goed gevoel over hoor maar soms toch even die twijfel. Vooral nu je weer een goede echo hebt gehad en je een kloppend hartje gezien hebt besef je het pas weer echt en hoop toch zo dat het niet weer mis gaat! Wil nu alweer een echo haha.  
buddha~ - schreef op 24-11 om 20:52
Ja klopt hoor altijd weer spannend! Nu hebben we 13 december een afspraak dus moeten 2,5 week wachten.

Haha ja erg hè.. op het moment van de echo ben je positief en dan denk ik nou hè die twee weken hou ik wel vol geen probleem! Maar dan later pfff wordt het toch weer moeilijk! 

Ik heb net met m’n vriend met zo’n angel sound geluisterd naar het hartje! We konden hem vinden en was zo leuk om even te horen! Maar die kleine ligt echt niet stil want je heb even de hartslag en het draait weer weg haha

En idd geniet lekker nog even van het uitslapen hihi 

Hebben jullie zaken geregeld!? Wij hebben de opvang al geregeld wat echt enorm vroeg voelde en we hebben Kraamzorg geregeld. Bij m’n dochter zijn we in een kraam hotel geweest wat ons zo goed beviel dat we dat nu toch ook weer willen doen.
Fm - schreef op 25-11 om 17:40
Oh dat is ook te doen  En je bent nu voorbij de 12 weken en alles is goed dus je kan lekker genieten! Blijft natuurlijk wel altijd spannend. Is de misselijkheid bij jou nu ook over of nog niet? 

Ja echt hoor.. dacht echt oh het ziet er goed uit die 2 weken vliegen om maar wil nu alweer die kleine zien haha! 

Ah wat leuk! Ja dat kan je natuurlijk nu ook horen. Niet te vaak natuurlijk dat moet niet goed zijn maar als je even onzeker bent is dit ideaal 

Nee nog niks geregeld. Eerst maar even afwachten nog. Wij hebben ook geen opvang nodig. Kraamzorg gaan we rond de 12 weken regelen denk ik. Moet me nog even goed inlezen het is allemaal nog nieuw haha. De volgende afspraak hebben we de termijnecho en een gesprek over de nipt dus die eerst maar afwachten. Denk dat de vk er ook wel over begint wat we moeten doen en regelen. 

Maar goed toch dat je alles optijd regelt  
Oh heb ik wel eens van gehoord ja een kraamhotel dat lijkt mij ook wel wat hoor. Thuis bevallen niet zo maar we moeten overal nog even goed over nadenken
buddha~ - schreef op 26-11 om 07:51
Nou ik had ook wel gedacht dat de rust meer zou komen maar nee hoor! Maak me net zo druk als de weken hiervoor! Denk dat het pas overgaat als je je kleintje voelt. 
En idd als ik het echt niet meer uit hou kan ik even naar het hartje luisteren! Ze zeggen dat het geen kwaad kan maar ja… ze zeggen wel meer dingen  dus nee doe het alleen als ik het echt niet meer uit hou! 

Ja precies! Tijdens de termijn echo gaf de vk aan Kraamzorg (snel) te regelen en dat alle zzpers al vol zitten want die moet je met 5/6 weken al bellen.. 
Mijn moeder zei nee kraamhotel is nu niets want je hebt al een kindje en je wilt dan lekker thuis zijn maar goed hoe meer ik erover nadenk hoe fijner het mij toch lijk even een dag of 3 in het kraam hotel te zijn! 
Dus wij gaan naar het kraamhotel haha 

Nee thuis bevallen vind ik ook niets! Ik had bij m’n dochter nadat m’n water was gebroken binnen een uur al 6cm ontsluiting dus ik hoop niet dat dat deze keer nog sneller gaat want met 7cm ontsluiting mag je niet weg ivm dat je dan onderweg zou kunnen bevallen… 
buddha~ - schreef op 26-11 om 10:42
Oh en over de misselijkheid.. nee dat is zeker nog niet over! Leek wat minder te worden maar gisteren en vandaag weer erger… heb nog maar 1
Pilletje en dan ga het zonder medicijnen proberen… ben benieuwd hoe dat gaat… 
Fm - schreef op 28-11 om 12:32
Ja snap ik heb ik ook. Maar goed heb nog steeds veel kwaaltjes dus dat geeft me wel een goed gevoel. Kijk er wel naar uit als ik me weer even normaal voel want die vermoeidheid en misselijkheid is soms wel wat lastig maar ja daardoor heb ik geen stress of alles wel goed gaat haha. 


Ik zal volgende week even vragen hoe en wat  Nou lekker doen waar je je goed bij voelt en vooral als dat zo goed is bevallen de vorige keer. Lijkt mij ook wel wat hoor! 

En hoe is het gegaan zonder medicijnen bij jou? Tsja het is natuurlijk ook niet zo dat je 12 weken bent en poef alles is over hahaha. Kan ook langer duren en bij sommige zelfs de hele zwangerschap! Nou ik hoop het toch niet. Ben al lang blij dat het bij alleen misselijk blijft zonder overgeven maar fijn is het niet. 
Fm - schreef op 28-11 om 13:56
Ik heb wat te hard gejuicht want het overgeven is begonnen vanmiddag 
buddha~ - schreef op 29-11 om 06:50
Ohh meis.. ja 8 /9 weken was bij mij ook het hoogtepunt! Ik hoop dat het bij 1x overgeven is gebleven bij je! Pittige tijden!!

Ik ben gisteren redelijk doorgekomen! Slecht geslapen gisteren continue wakker en misselijk en overdag moe en veel misselijk maar wel het gevoel dat ik de hele dag kon eten… dus vandaag maar een hoop fruit mee Hahah we hebben gelukkig een zuurtjes enzo dat helpt ook wel! 
Vannacht heb ik weer een stuk beter geslapen en tot nu toe nog niet misselijk… dus daar ben ik blij om! 
Haha zou wel fijn zijn eigenlijk 12 weken en poef alles stukken beter haha 

Ik hoop dat jij een beetje oké de nacht bent doorgekomen!! 
Fm - schreef op 29-11 om 16:02
Ja dat moet zo zijn. Ben steeds wel misselijk maar na het overgeven gister heb ik niet weer overgegeven. Misschien wat gegeten wat verkeerd viel dan? Geen idee. 
Maar de misselijkheid blijft en die vermoeidheid word ook maar niet minder.

Oh fijn dat je beter hebt geslapen maar jij bent ook nog steeds misselijk dus! Duurt oplaatst dan wel lang he ook al is het een goed teken het word wel vervelend. Hopelijk gaat het bij jou ook snel beter! 

Ik heb nu ook dat ik alles vind stinken en dat helpt niet echt. 

Ik heb wel een goede nacht gehad gelukkig. Word wel elke ochtend nog steeds erg vroeg wakker. Even naar toilet en dan weer verder slapen 

 
buddha~ - schreef op 30-11 om 07:33
Ja dat kan makkelijk hoor. Nee die misselijkheid is hardnekkig net als die vermoeidheid maar het wordt echt beter. Ik moet nu echt de hele dag door eten en zuurtjes nemen om de misselijkheid te onderdrukken pff ik eet normaal niet zoveel en merk dat het moeilijk is om de hele dag gezond te blijven eten want ja 3 appels is ook wel weer overdreven Hahah 
Maar nu dag 3 zonder medicijnen en het gaat wel! Dus daar ben ik blij om. 

Wat fijn dat je dan weer door kunt slapen zeg haha zou het er lekker van nemen zoveel je kunt! 

Oh en als alles gaat stinken voor je helpt dat ook niet echt mee … 
Kom je deze weken een beetje ok door?
Fm - schreef op 30-11 om 18:52
Oh wat fijn voor je dat het opzich gaat zonder medicatie!  Het is inderdaad lastig met dat eten dat heb ik ook hoor. Nou en ook al eet je 10 appels is gezond toch en als je maar wat binnen krijgt 

Bij mij was vannacht en vandaag weer drama. Zat 4 uur vannacht met een banaan op de bank zo'n honger kreeg ik. De hele nacht wakker gelegen en misselijk dus die banaan kwam er later weer uit.

Vanmiddag ook nog een keer overgegeven. Mijn eetlust word ook echt minder. Ik heb wel ontzettend veel honger steeds en word er misselijk van maar van eten word ik ook misselijk dus heel lastig! Ik hoop dat het echt even de piek van week 9 is en het volgende week weer over is maar goed. Dat overgeven is nog het ergste! Maandag de kleine alweer zien dat maakt ook alles wel weer goed als alles weer goed is  

Hoe ging het bij jou vandaag? 
buddha~ - schreef op 01-12 om 06:49
Ja dat is wel zo! Haha 

Oh jee het is nu wel echt doorgebroken bij je hè Meis … 
Ja en dat eten herken ik! Super honger hebben, eten en dan daarna weer kotsmisselijk! Dat is echt zo vervelend! Ik had ook echt als ik dan aan eten was ik niet meer misselijk was tot 20 minuten na de maaltijd 

Dat heb ik nu soms nog! Maar echt wel minder! 
Ik ben dol op chocolade maar dat valt elke keer zo verkeerd  hahaha 
Zure dingen vallen stukken beter! 

Ben gisteren met m’n dochter naar de Sinterklaas film geweest en dat was erg leuk samen! Verder ging het wel, einde van de dag moe maar dat mag ook wel!
Vandaag weer werken maar dat zal wel goed komen denk ik! 

Maandag weer een echo heerlijk! Hopen op goed nieuws maar dat zal echt wel!! Wij hebben 13 december weer een afspraak! 
Fm - schreef op 01-12 om 20:20
Ja ik heb me gisteren ziek moeten melden en ben vandaag ook niet gaan werken en morgen ook niet. Even rustig aan doen en maandag maar weer proberen. Gelukkig ben ik dit weekend vrij. 
Het is maar 1 of 2 keer overgeven op een dag maar de rest van de dag wel gewoon zo misselijk en ontzettend moe dus dat ging echt niet. Het is gewoon ook maar net wat voor werk je doet.

Ja chocolade en zulk soort dingen hoef ik ook echt niet meer te eten nu haha. Ik leef een beetje op water en droge crackers en fruit de laatste dagen. 

Oh wat leuk even een uitje met je dochter! Is ook belangrijk  Fijn dat je zulke dingen weer wat kunt doen. Jij had geen last van overgeven? 

Ja maandag de echo zoveel zin in! Maar ook wel weer een beetje spannend. Maar door die misselijkheid zit ik er niet zo heel erg over in eigenlijk haha. 13 december is het ook zomaar weer!  
 
buddha~ - schreef op 02-12 om 07:40
Ach Meis! Ja het is even niet anders hoor.. je bent gewoon een niet veel deze tijd.. ik had dat ook echt heel erg doet er niets aan! Met de medicijnen kon ik wel weer wat meer uit de voeten gelukkig 
Zal de komende weken nog wel even zo blijven, gaat pas afbouwen na 12 weken.. soms eerder waar ik wel op hoopte maar helaas haha!

Haha ja de droge crackers en beschuit waren hier idd ook in trek en zuur fruit! Daar werd ik niet zo heel erg misselijk van! 

Nee ik had sws weinig last van overgeven.. meer gewoon de hele dag misselijk, misselijk en misselijk! 
Soms in de ochtend wel tegen overgeven aan maar ja toch niet … 

Pff ja elke echo en controle blijft spannend! Nu het weekend doorkomen en hopen dat het snel maandag is! Hoelaat mag je? 
Ja 13 december komt ook al snel! nu Ik wat verder ben en af en toe zelf naar het hartje kan luisteren is het goed te doen! 
Heb ook echt een serieuze buik haha die ik niet meer kan verbergen dus nja dan maar laten zien  
Als ik een blouse aan doe aan blijft de blouse op m’n buik hangen dat vind ik er zo niet uit zien! Hahah 
buddha~ - schreef op 03-12 om 09:20
Wij hebben de uitslag van de nipt ook binnen! Alles was in orde 
Fm - schreef op 04-12 om 10:38
Ja daarom het is niet anders. Ik kan er niks aan doen ben ook liever aan het werk dan steeds misselijk dus ja.

Gisteren eindelijk een goede dag gehad. Bijna niet misselijk geweest. Merk dan wel dat ik gelijk een soort van ongerust word. We zullen zien hoe het vandaag gaat. Morgen de echo gelukkig al dus hoef niet lang in spanning te zitten.

Ja dat had ik dus eerst ook alleen maar misselijk maar deze week toch een aantal keren overgegeven maar gelukkig niet hele dagen! 1 of 2 keer op een dag en soms ook een dag niet.

Haha ja dat wil ik wel geloven zelfs ik krijg al wat een klein buikje (denk dat het vooral nog mijn darmen zijn hahaha) dus dat bij jou de broeken amper dicht kunnen snap ik! Dat lijkt me ook echt fijn dat je zelf soms even snel het hartje kan luisteren. 

Wij hebben morgenmiddag 15:00 de echo.

Aaah wat een goed nieuws zeg!  Dan kan je nu ECHT lekker genieten van de zwangerschap! Toch even spannend die uitslag! Hoe is het bij jou gegaan de laatste dagen? 

*En nu ik dit bericht wil versturen ben ik opeens weer misselijk dus de zorgen zijn weer weg haha! Maar het word weer zo'n dag denk ik 
buddha~ - schreef op 05-12 om 07:16
Kijk het echt per dag aan! Ik had soms ook dat ik een dag had dat ik wel de hele dag kon werken … 
Hahah jaa dat is zo mooi hè! Even niet meer misselijk oh wat fijn.. oh nee wacht toch niet fijn stress! 
En het overgeven, lucht dat ook een beetje op? 

Ja m’n normale broeken probeer ik niet eens meer! Haha heb enkel nog zwangerschapskleding aan. Zal van de week is een foto maken. 

Spannende dag vandaag! Moet je nog werken of ben je vandaag vrij? En toch weer misselijk Hahah (fijn!!) 

Hier ook nog steeds wel misselijk hoor! Maar echt stukken minder! Zaterdag Sinterklaas gevierd en ben de hele dag bezig geweest .. klinkt heel erg natuurlijk maar dat was echt te veel.. had smiddags ook gewoon buikpijn en rugpijn en gisteren de kerstboom en toen dacht ik smiddag ga de bank op en doe niets meer! Haha dus ik ben op de bank gaan zitten met een kruik in mn rug en heb zo met mn dochter alles klaar gemaakt van de kerstboom voor mn vriend die het verder regelde haha 

Fm - schreef op 05-12 om 12:44
Ja het is gewoon echt per dag verschillend. Niks aan te doen!  Als ik heb overgegeven is de misselijkheid wel eventjes weg maar komt daarna wel weer. Enigste voordeel want zonder overgeven blijf ik constant wel misselijk.

ja ik ben benieuwd! Stuur maar even een foto  Nog even en dan kan ik straks ook om andere kleding haha. 

Gelukkig is de misselijkheid bij jou al stukken minder. Dat scheelt echt als je weer normaal wat kunt doen. 
En dan doe je snel alweer te veel ook als je je goed voelt he haha. Goed dat je lichaam dan aangeeft dat je wat rustiger aan moet doen. 

Ik moest vanochtend alleen even werken en dat is goed gegaan gelukkig. Ik laat het even weten vanmiddag hoe het is gegaan  
Fm - schreef op 05-12 om 20:22
Nou alles was helemaal goed  Zo blij! 
We zijn 3 juli uitgerekend dus ben vandaag 10 weken  We hoeven nu pas 2 januarie weer te komen maar mocht ik ongerust zijn mag het altijd eerder zei ze. We moesten er vanuit gaan dat het allemaal goed kwam en konden het nu ook wel vertellen aangezien we gewoon eerder de termijnecho gehad hebben. 

Wel hebben/kunnen we vanaf volgende een 13 weken echo inplannen en de nipt doen we ook.  
buddha~ - schreef op 06-12 om 07:10
Wat fijn Meis dat alles in orde is! lekker van genieten! Was het al lekker aan het bewegen? 

Ja je kunt de 13 weken vanaf 12.3 weken doen. Bij ons zat dat trouwens super snel vol. Spannende tijd!  ik vond de 13 weken echo trouwens wel erg leuk omdat je dan een half uur naar je kindje aan het kijken bent. Alles wordt opgemeten en naar gekeken armpjes, handjes, beentjes, voetjes zo schattig! 

 Oh dat is idd dan wel een voordeel als het daarna even oplucht. Komt vanzelf goed! Gisteren was ik alweer minder misselijk dan de afgelopen dagen. Dus gaat echt de goede kant op. Maar ja mag ook wel met 14.2 weken haha

Wij moeten nu nog een weekje wachten tot de echo, heb er wel weer zin in!!!  
Fm - schreef op 06-12 om 09:47
Ja het was echt heel leuk! De kleine was lekker  aan het stuiteren en zwaaien haha  

Maar goed we kunnen het nu bekendmaken maar toch is er echt wel verschil met een 10 en 12 weken echo. Je ziet wel een mini mensje maar nog niet heel erg duidelijk. Misschien toch maar afwachten op de 13 weken echo en hopen dat ik die echos ook meekrijg. Vind het toch wel spannend nog maar na 2 goede echos zei ze dat de kans dat het misgaat nog maar heeel klein is. 

Ik ga vandaag bellen en dan die echo zo snel mogelijk inplannen. 2 januarie duurt wel weer erg lang maar goed de feestdagen komen er ook aan dus een drukke maand en die 13 weken echo dus tussendoor nog. En de nipt vanaf volgende week! Hebben jullie die ook gedaan met nevenbevindingen? 

Fijn dat jullie volgende week alweer de echo hebbben! Zo leuk die kleine zien. Kan er de hele dag wel naar kijken  

buddha~ - schreef op 07-12 om 07:08
Ja lastig Meis.. wij hebben het na de termijn echo van 10 weken wel verteld .. ik wilde het niet meer voor me houden en ja mis gaan kan over 3 maanden ook nog… maar dat is hoe ik er in sta m’n vriend wilde liever ook wachten tot de 12 weken.
Het is ook wel leuk als je het met andere erover kunt hebben… maakte het minder groot in je hoofd en ook de angst praat je toch op een bepaalde manier weer wat weg. 

Ja deze weken ben je bezig met van alles en nog wat  en dat vond ik ook wel fijn! 
Qua nipt had ik niet specifiek gekozen voor de nevenbevindingen maar ik zag in de brief dat ze deze ook hadden gecheckt idd en dat er geen bijzonderheden waren. Doen ze dat misschien standaard? 

Ja ik vind de dagen tot aan de echo nu wel wat lang duren… er heeft 3 weken tussen gezeten en nu vind ik het wel lang genoeg hoor… maar moeten nog wel even wat dagen. Zat te twijfelen om even naar het hartje te luisteren maar de laatste keer kon ik deze ook maar moeilijk vinden.. stel dat ik m niet vind ja dan heb ik stress haha en vind het niet zo leuk om t zonder m’n vriend te doen… ik zit vanmiddag 3 uur alleen in de auto waarin m’n gedachtes alle kanten op kunnen gaan grrr zit dus nog even in dubio haha

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan