Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Froetie - schreef op 30-03 om 07:27
Nou ik dus ook !
Normaal bespreken ze de bevalling na 30 weken pas. Maar omdat ik er z'n angst voor heb en tegen op zie mag ik nu al.
Is voor mij best wel een dingetje en het liefst denk ik er helemaal  niet aan tot de bevalling zelf. Maar dat is ook niet altijd goed.
Ik raak al in paniek bij de gedachte alleen al 

5 weken is inderdaad lang zeg .  Hier zitten er 3 weken tussen elke keer en na de 30 weken 2 weken dacht ik  . Na de 36 weken elke week zoiets 
1450 antwoorden en 9685153x bekeken
buddha~ - schreef op 30-03 om 11:55
Waren jouw vorige bevalling zo lastig, traumatiserend? 

Ik denk er het liefst ook niet aan maar ik merk dat nu dat moment dichterbij kom ik er soms snachts van wakker lig of overvallen wordt door een soort van angst gevoel. En ik probeer er echt nuchter mee om te gaan! Wilde zelfs naar een beval curses gaan met m’n vriend maar toch te lang mee gewacht en nu is er niet zo heel veel meer. Ik wil ook geen dagen lang cursussen of in de avonden dus nja… misschien vind ik nog wat wat goed voelt en anders heb ik pech. 

Ja klopt! We hadden twee weken geleden een afspraak die ze moest verzetten. Toen die afspraak kwam er een bevalling tussen dus nu poging 3 haha maar dat zal wel goed komen. 
Froetie - schreef op 30-03 om 12:56
Ja ze hebben echt veel indruk gemaakt .
Heb net een heel fijn gesprek gehad en ben er ook geruster op nu,  al kijk ik er nog steeds niet naar uit. Maar sommige dingen waar ik me druk om maakte heeft ze me in gerust gesteld gelukkig.. 
Ik heb bij e 1e een cursus gedaan , verder geef ik daar niks om.
Praten met je vk helpt misschien ook wel ?bij mij zijn het stuk voor stuk z'n lieve meiden, staan altijd voor je klaar doen om niks moeilijk helpen je altijd en nu toch weer heel fijn kunne praten over de bevalling ,  echt z'n fijne verloskundige praktijk 
Hopelijk gaat je afspraak nu wel door haha
buddha~ - schreef op 30-03 om 16:06
Heel goed dat je een fijn gesprek hebt gehad! Hopelijk kun je dit gevoel vast houden! 

Ik heb de notities nog even doorgelezen en daarin stond ook nog eea wat ik alweer vergeten was mbt de bevalling. Dus dat stemt me ook alweer iets geruster. We hebben het gesprek toen zonder m’n vriend gehad want hij kon er niet bij zijn en ik wist niet dat we het over de bevalling zouden hebben. 
En zo’n cursus nee ik heb er zelf ook niet veel mee maar de vorige X had ik m’n vriend, moeder en zus erbij. Nu zal het alleen m’n vriend zijn… en dacht ik ik moet kijken voor een cursus. 
Fm - schreef op 30-03 om 21:21
Nou wij hebben de pretecho gehad vandaag. Ook nog even nagevraagd of het echt een meisje is en dat was zo. Ik had er eigenlijk wel iets meer van verwacht. Het zou 45 minuten duren nou wij stonden na een halfuur alweer buiten. Ook hebben we een usb meegekregen met allemaal korte filmpjes van niet langer dan 5 seconden en in 2D. We hebben wel 1/2 mooie foto's maar ze lijkt op elke foto weer anders en lag ook wat verkeerd. Vind het dan wel prijzig! 

Zit er over na te denken om toch nog naar een echte pretecho praktijk te gaan. Dit was bij onze eigen verloskundige. Maar aan de andere kant is het ook wel goed zo. Nog eventjes geduld en dan zien we haar in het echt. 

Froetie Oh wat vervelend zeg! Gaat het nu beter met je? Gelukkig is je man weer lekker thuis! 

Oh ik ben dus niet de enige die steeds meer tegen de bevalling op gaat zien. Zat ook over een cursus na te denken en ademhalingsoefeningen ook al is dat niks voor mij maar als het helpt. Ook heb ik al een bevalbad gereserveerd om dat te proberen. Ik weet totaal niet wat ik kan verwachten. En met mijn vorige mk die weeen opwekkers waren echt geen pretje. Ik kijk er zo tegenop hoe dichterbij het komt maar kijk er ook weer erg naar uit om de kleine eindelijk te zien. Zo dubbel.

Heerlijk een weekendje weg! Geniet ervan! 
buddha~ - schreef op 31-03 om 03:51
Wat jammer dat het tegen viel  hier betalen we voor het aantal minuten dus als ik voor 45 minuten betaal dan verzinnen ze maar iets om die 45 minuten vol te maken! En dat doen ze ook wel  was het verder wel leuk om haar in 3D te zien? Bij ons stak ze haar tong uit, gaf ze een kusje en was ze aan het gapen. Had zelfs al een onderkin met gapen haha ze is in 3 weken tijd zo enorm voller geworden. 

Mocht je het nog een X willen doen dan zou ik als ik jou was ook zeker naar een pretecho praktijk gaan.

Ja is heel normaal lijkt mij! Wij zijn redelijk van go with the flow. Heb ook geen bijzondere dingen in m’n geboorte plan staan. Ik weet hoe ik goed kan ademen maar tijdens de weeeen had ik daar niets aan, een bad bevalling leek me ook altijd zo fijn maar ik moest niets van warmte om me heen hebben bij onze dochter. Ze is van januari en alle ramen stonden open bij de bevalling haha. 
En de vk is er ook om je te begeleiden en daar had ik toen ook veel aan. 
En misschien is het deze X totaal anders en vind ik een bad misschien wel fijn…. Voor m’n gevoel niet te plannen. 

Hebben jullie specifieke dingen in het geboorte plan staan? 
Froetie - schreef op 31-03 om 07:39
Wat jammer fm dat je echo tegen viel, je betaald er immers genoeg voor inderdaad. 
Ik heb wel wat dingen erin staan die ik graag wil in mijn geboorte plan, die we gisteren besproken hebben. Maar op het moment zelf is dat natuurlijk ook maar de vraag of dat nog gaat lukken 
Hier gaat alles gelukkig weer goed,  m'n buik is een heel stuk rustiger nu !
Fm - schreef op 31-03 om 08:10
Wij krijgen de factuur nog dus ben benieuwd. Ik denk dat we gewoon het hele bedrag van €85 moeten betalen. En toch was het ook wel weer bijzonder om haar even te zien en kost het wel hun tijd en apparatuur maar had wel even een kwartiertje langer naar haar willen kijken en had wel wat langere filmpjes verwacht! Ze begon ook even te lachen maar daar is ook geen filmpje van. 

Verder lag ze ook niet echt helemaal goed hoor. Ze lag met haar hoofdje tegen de baarmoederwand aan. Dus of ze al haartjes heeft weten we ook niet. En na dat halfuur deed ze beide armpjes voor haar gezichtje. Die was er wel klaar mee haha. Ik had vantevoren al gedacht dat ze vast niet echt mee zou gaan werken  

Mijn vriend zag echt wel wat dingen terug van hem maar ook van mij in haar en de familie ook. Ook zei de vk dat ze mijn neusje en lippen had. Dat is dan wel weer leuk om te horen.

Ze heeft haar ook even gemeten omdat ik haar erg hoog draag. Ze wou weten of dat met haar groei te maken had maar alles was helemaal goed. Ze scoorde overal gewoon een goede gemiddelde op.

Nee ik heb niet echt veel dingen in het geboorteplan. Wel willen we in het ziekenhuis bevallen en dat bevalbad dus. Maar deze heb ik voor de zekerheid. Lijkt het me op dat moment niks en gebruik ik hem niet hoeven we daar ook niet voor te betalen. Ik zei ook al vaak gaat het toch heel anders dan je vantevoren had gedacht dus ik laat het maar op mij afkomen en zie het wel.

Froetie Fijn dat het beter met je gaat! Wel even spannend dan. 

Even een vraagje! Hoeveel pakjes hadden jullie in maat 50 en 56? In maatje 56 wil ik wel wat meer. Ik vind het zo lastig haha! Vind het zonde dat ze er straks zomaar uitgegroeid is maar wil ook niet te weinig hebben. 
buddha~ - schreef op 31-03 om 08:50
Natuurlijk kost het hun hun tijd maar als jij een pakket van 45 minuten heb gekocht en stopt er na 30 minuten mee ja dan klopt het natuurlijk niet. 
En jammer dat je niet de gehele echo hebt mee gekregen op een usb…
Haha ja die kleintjes kunnen behoorlijk tegenwerken, beetje springen en bewegen kan wel helpen om ze wat te draaien. 

En fijn dat ze gemeten is en overal goed scoorde! Ik ben benieuwd of wij nog een groei echo krijgen… 

Ik merk de laatste tijd dat veel mensen iets te zeggen hebben over m’n buik, over dat m’n buik al zo groot is. Ik las zulke dingen weleens en dan dacht ik joh wat maakt het uit maar nu het bij mij gebeurt merk ik dat ik wat geïrriteerd en onzeker door wordt. En ik weet dat ik niet naar ze moet luisteren maar dat is toch echt moeilijker dan ik dacht. Begint nu zelf zo te worden dan ik soms m’n buik wil verstoppen  

Hoeveel pakjes ik precies heb weet ik niet maar met onze dochter hebben we toch nog best wel lang gedaan met maat 50/56 denk gauw een maand of 2/2,5. Dus genoeg momenten om alles aan te trekken haha 
Froetie - schreef op 31-03 om 08:59
In maat 50 en 56 heb ik een aantal setjes  in 56 meer dan maat 50 omdat ze daar niet super lang in zitten. En als ze in maat 56 of 62 zit kan het ook natuurlijk hoog zomer zijn. Dus ik heb wel wat setjes  lange mouw lange broek maar ook niet teveel  omdat het rond die maat dus heel warm kan zijn en ik misschien nog dan wat korte mouwtjes erbij kan kopen.
Zn kleintje ligt natuurlijk maar stil en in de schaduw  dus altijd wel wat frisser. Maar bekijk het even tegen die tijd kwa weer ook.
Vind juni een lastige maand kwa kleertjes en het weer moet ik zeggen.
Ik heb ook wel wat jurkjes, dit is weer makkelijk evt met warm weer, dan kun je gewoon als het tr warm is de legging of maillotje  uittrekken 

Mensen hebben altijd wel wat te zeuren over de grote van een buik etc. Niet teveel van aan trekken.  Een kleine buik is niet goed een grote buik is niet goed.
Dus ene oor in ene oor uit 
Fm - schreef op 31-03 om 14:10
Ja dat is waar maar ik ben dan ook weer zo iemand die daar dan niks van durft te zeggen en denkt laat maar. Ik had inderdaad al gezien dat veel tijdens de echo ook op de zij gaan liggen of even springen maar dit hoefde ik ook niet te doen.  Nou ja we hebben haar weer even kunnen zien en alles was goed dat is ook het belangrijkste 

Volgens mij krijg je geen groeiecho. Daarom vond ik het wel fijn dat ze alles even gemeten heeft nu ze toch een echo aan het maken was. Als ze bij de controle je baarmoeder voelen en dan denken dat er iets mis is met de groei of als het kindje verkeerd ligt dan wel denk ik? Heb wel eens gehoord dat sommige dan telkens extra medische echo's krijgen. Ons meisje ligt nu in stuit vertelde ze maar dat mag op deze termijn gewoon. 

Hmm lastig haha! Ik heb ook wat een dure smaak ben ik achter gekomen. De kleertjes zijn allemaal nogal prijzig en het is dan zonde als ik veel te veel heb of juist te weinig. En anders maar online bestellen en je hebt het de volgende dag ook in huis. 

Niks van aantrekken! En de grootte van je buik zegt ook helemaal niks. Je kunt nu meer vruchtwater hebben. En dit is je 2e kindje dan groeit je buik sowieso sneller. Maar ik snap het wel dat die opmerkingen je wat onzeker maken hoor. Ik vind nu ook dat mijn buik echt snel groeit en groot word en vind andere meiden veel mooier zwanger dan dat ik ben maar we moeten juist trots zijn.  
Froetie - schreef op 31-03 om 15:24
Klopt fm  mijn buik was bij mijn kinderen klein en ze kon niet goed voelen hoe groot enz de baby was waardoor ik extra groei echo's kreeg bij dit keer is die groter dus heeft ze geen enkele twijfel. 
buddha~ - schreef op 01-04 om 01:27
Oh dat herken ik wel hoor dan niets durven zeggen… ik mocht ook nog op m’n zij gaan liggen idd. 

Nee standaard krijg je idd geen groei echo, bij onze dochter dachten ze dat ze misschien toch te groot zou zijn dus bij haar hebben we hem toen wel gehad. We gaan het maandag horen. 

Bij de echo van van de week zei ze dat ik ruim voldoende vruchtwater heb dus dat zal idd ook invloed hebben. 
Ja ik merk in z’n algemeen dat ik wat onzekerder wordt. Denk veel aan de bevalling, hoe het straks zal gaan. De verantwoording die we erbij krijgen.
Ik lig helaas ook nachten wakker wat zorgt dat ik kan nadenken en soms kan piekeren. 
Ook heb ik serieuze last van de maagzuur. Ik moet bijna zittend slapen waardoor m’n schouders en nek nu veel pijn doen en gespannen zijn. 
M’n kies van de wortelkanaal behandeling is toch ook weer snel gevoelig. En ik wil echt niet nog een X een verdoving! 

Denk dat ik gewoon een beetje goede nachtrust nodig heb haha 

Haha een dure smaak… ja dan is het helemaal zonde natuurlijk als ze de pakjes niet draagt. Vind het ook wel lastig hoor heb toch wel een hoop met lange mouw wat dan weer wel lekkere dunnere stofjes zijn. Moeten alleen nog wel het geboorte pakje uitzoeken! 
Fm - schreef op 04-04 om 14:40
Hoe was de controle maandag? Alleen maar een goed teken toch genoeg vruchtwater  

Ja dat begrijp ik het gaat nu ook snel en komt steeds dichterbij. Ik heb dat nu ook al steeds vaker hoor. En jullie hebben zelfs al een kindje dus dat maakt ook geen verschil dus. Ik pieker ook steeds vaker en denk dan komt het allemaal wel goed straks. Alles is nog nieuw voor ons.  Misschien ook wat bang omdat ons hele leven veranderd straks maar het zal vast allemaal goed komen. En vooral de bevalling waar ik steeds meer tegenop begin te zien maar ook zo naar uitkijk haha. 

Vervelend dat maagzuur! Is omeprazol ook niks voor jou dan? Ik heb nergens meer last van en het kan geen kwaad. Lig nu s'nachts daar niet meer wakker van en ik slaap veel beter. 


Froetie - schreef op 04-04 om 15:30
Kan me die gevoelens goed voorstellen dit had ik ook bij de eerste 2. Moet zeggen nu eigenlijk niet 
Dat vind z'n weg wel met z'n alle hier,  alleen met elke dag naar school brengen en halen word even puzzelen kwa slaapjes enz. Ben nogal als ze dadelijk wat weekjes maandjes oud zijn  strikt met slaapjes altijd in eigen bedje .
Rust en regelmaat .
Maja dat zal vast ook wel goed komen 
En de bevalling tja dat is en blijft een ding ergens kijk je er naar uit natuurlijk maar ergens ook zeker niet 
buddha~ - schreef op 05-04 om 07:24
Alles was goed bij de controle!  nu over 2 weken weer terug. Op de eerste dag van m’n verlof! 

Ik slaap weer wat beter dus alles is ook weer wat beter vol te houden. 
De gevoelens horen erbij idd en straks is alles anders. En het grappige is dat net wat Froetie ook zegt het vind allemaal z’n weg wel! 

Ben ook heel benieuwd hoe gaat met slaapjes en naar school brengen. 
Ik heb sws een draagzak zodat ik niet elke ochtend met de kinderwagen de deur uit hoef. 
Fm - schreef op 09-04 om 12:27
Fijn dat alles weer goed was!  En een heerlijk vooruitzicht dat de eerst volgende afspraak is als je verlof hebt. Duurt niet lang meer!

Dat scheelt heel veel als je weer goede nachten hebt. Ik heb ook niks te klagen! Ik word 1 soms 2 keer wakker om te plassen maar slaap daarna weer verder en slaap lekker uit. Sommige nachten (zoals vannacht) voel ik de kleine wel heel erg en dat word nu echt wel heftiger dan lig ik soms wel eventjes wakker.  

Dat is ook zeker waar. Als de kleine geboren is kun je je het toch niet meer voorstellen hoe het was zonder hoor ik veel zeggen. Komt heus allemaal wel goed. 

Daar heb ik nog geen last van haha. Jullie hebben beide al kindje(s). Ik heb daarom ook nog geen draakzak maar mocht het straks zo zijn dat ik hem wel nodig denk te hebben is die ook zo besteld. 

Fijne paasdagen! 
Froetie - schreef op 09-04 om 15:51
Ik heb ook geen draagzak hoor.  Vind m'n rug niet zo leuk. 
Fijn dat alles goed was buddha.

Fijne dagen iedereen  
buddha~ - schreef op 10-04 om 00:10
Oh dat is lekker dat je zo goed slaapt! Ik heb nu per week denk ik twee goede nachten en de rest zijn slechte nachten… 
En dat de kleine dan bezig is merk ik idd dan ook wel hoor. Ik slaap alleen erg moeilijk weer in als ik eenmaal wakker ben. 

Bij de eerste had ik ook een draagzak, ik knoopte haar altijd vast in m’n duster en dan vond ze heerlijk. Nu heb ik op voorhand een draagzak/doek besteld, het is een combo, welke ergonomisch is dus hopelijk dat m’n rug er oke onder is! 
En dat de kleine meid het ook wel fijn vind…. 

Fijne dagen! 
Fm - schreef op 12-04 om 23:32
Oh dat is vervelend! Ik hoop dat het bij mij zo nog even blijft maar denk dat het bij mij rond dat termijn ook vast wel anders is. 

Komen die slechte nachten bij jou door de maagzuur of?

Ik krijg steeds meer last van mijn bekken en bandenpijn. Als ik ook maar iets teveel doe gaat het lopen al moeizaam en voel ik enorme druk van onderen. Het zal er wel bij horen.. Ik weet s'avonds soms niet meer hoe ik moet zitten. En ik moet nog 12 weken  Ik zie sommige hoogzwangere nog van alles doen en ik ben zomaar kapot en dat met 28 weken.  Heb vrijdag weer controle dus vraag dit ook even. 

Ja tuurlijk je kan het altijd proberen  Misschien is het wel heel fijn en werkt het voor jou/jullie perfect! 

buddha~ - schreef op 13-04 om 06:17
Ik had er al langer last van maar nu soms kan de maagzuur ook de boosdoener zijn. Het zijn verschillende factoren waardoor t komt. 
Hopelijk blijf je gewoon lekker slapen

Toevallig had ik het hier gisteren ook over met m’n ouders. Ik kan ook maar zoveel doen op een dag en dan is m’n lichaam gewoon op en krijg ik nog meer pijn in m’n bekken en rugpijn. Daarbij heb ik ook last van m’n benen, zeurende benen. Dus ik weet soms ook niet hoe ik moet zitten. Ik heb een bevallingsbal gekocht en die doet het goed voor m’n benen maar weer niet zo goed voor m’n rug. 
Ook ben ik zo ontzettend toe aan m’n verlof, ik moet deze week nog en volgende week nog 3 dagen en het enige wat door m’n hoofd spookt is dat ik niet meer rest en klaar wil zijn.. het liefst vandaag nog. vind het echt te lang duren… het is niet dat ik het niet naar m’n zin heb maar ik heb geen ruimte in m’n hoofd voor de projecten en het gestress, kan me niet meer concentreren en lichamelijk is het ook ruk! 

Ik snap heel goed hoe je je voelt en ik denk dat er maar weinig zwangere zijn die zonder problemen de zwangerschap doorlopen. Het is gewoon pittig en dat is oké! Je bent wel een heel mensje aan het maken.. dat is niet niks! 
Froetie - schreef op 13-04 om 08:08
Herkenbaar hoor,
Ik moet ook echt alles verdelen kwa huishoudelijke taken kinderen en ook werk.
Kwa huishoudelijke taken kom ik ook niet ver. Maja dan laat ik de boel de boel maar even. 
Vind het belangrijker dat ik nog energie voor de kindjes heb dan dat mijn huis er op en top uit ziet. 
(Niet dat het vies is hoor haha) 
Als ik even rust probeer ik ook te gaan liggen met een warme pitten zak.  Met liggen rust je lichaam meer dan met zitten. Vooral de warme pittenzak zorgt wel voor verlichting.
Aftellen naar het verlof..
Ik ga proberen het tot 36 weken vol te houden . Met een weekje vakantie ertussen zou ik nog 5 weekjes moeten werken en anders nog 3.
Die 3 klinkt wel aantrekkelijker.. maaar  hoe langer ik  het vol houd hoe langer erna en dat lijkt me ook wel fijn
Ik bekijk het gewoon per week.
Gelukkig kan ik  op mijn werk mijn eigen tempo en houding bepalen dus dat scheelt al veel. En is de zomer periode begonnen dus is het een stuk rustiger... 
buddha~ - schreef op 17-04 om 06:53
Ik heb best wel nesteldrang en merk bij m’n partner dat hij het toch ook heeft, meezwangeren? Haha ik probeer toch zoveel mogelijk nog te doen en dit vind m’n lichaam niet altijd even leuk. 
Onze dochter vind het gelukkig erg leuk om mee te helpen. 

Woensdag is mijn laatste dag, ben er heel erg aan toe. De nachten gaan slechter en ik ben toe de rust.
Ik had ook wel in m’n hoofd om door te werken tot de 36 weken voor de extra weken erna maar dit lukt me totaal niet. Ik vind het nu al tè lang duren, daarnaast vang ik de dagen na het verlof nog op met ouderschapsverlof etc. 
Froetie - schreef op 17-04 om 07:04
Groot gelijk hoor buddha.
Gewoon je lichaam en gevoel volgen.  34 weken is al helemaal top toch  dat je dat hebt volgehouden
Woensdag is gelukkig zo.  En daarna lekker genieten van je verlof.
Hier staat het doel nog op 36 weken ben benieuwd of het lukt.
Ik bekijk het gewoon per week.

Morgen 30 weken ! Wat gaat het stiekem toch snel.
buddha~ - schreef op 17-04 om 11:01
Ja zeker! Het is idd zo woensdag!  

Ja ik vind het een soort van lang duren naar de 30 weken maar ondertussen ben ik alweer 33 weken en gaat het zo hard! Ben zo volop aan het genieten van deze laatste keer zwanger zijn… vind het toch wel een dingetje dat ik weet dat dit de laatste X is. Maar kan ook niet wachten tot ze er is! 
Fm - schreef op 18-04 om 12:49
Oh heerlijk buddha! Morgen je laatste werkdagje dus?  En dan lekker genieten en rustig aan doen. Het is inderdaad een dubbel gevoel als je weet dat dit je laatste zwangerschap is.. 33 weekjes ook alweer het schiet echt op. 

Ik heb nu juist  zoiets van hierna eerst even geen zwangerschap voor mij hahaha. Vind het heel bijzonder en ben dankbaar maar het is niet zo dat ik er echt van geniet. Ja als ik de kleine voel dan wel. Komt misschien ook omdat ik zoveel kwaaltjes heb en dat hoeft met een volgende zwangerschap helemaal niet zo te zijn maar goed. Maar misschien ben ik straks alle ellende ook zo weer vergeten door die kleine meid  

Hoe gaat het verder met jullie beide?
Vind het knap dat jullie alles maar even doen! Het werk en huishouden en met kinderen. Dan heb ik niks te klagen eigenlijk.

Ik merk dat ik wat minder actief ben hier soms. Ik vergeet de laatste weken erg veel en ben zo chaotisch haha. Ook ben ik met van alles en nog wat bezig om te regelen want wil niks op het laatste moment doen.

De nesteldrang valt hier nog mee. Ik ben normaal altijd heel erg opgeruimd maar ik heb nu soms juist zoiets van laat maar. Ook omdat ik dan snel weer teveel doe en s'avond dan kapot ben en zoveel pijn heb.. ik moet echt leren taken verdelen en rustig aan doen maar dat vind ik lastig. Froetie - schreef op 18-04 om 13:10
Lief van je fm.
Ik bekijk ook  alles gewoon per dag wat ik kan doen met het huishouden kinderen en werk.
Ik doe nu wat minder met de kinderen dan normaal.  Heb daar niet altijd energie voor.
 Ergens voel ik me daar wel schuldig om maar dit komt straks wel weer goed. Volgende week gaan we op vakantie dus dat staat helemaal in het teken van de kinderen dus kunne we de schade even inhalen. 
En het huishouden soms laat ik de boel de boel maar .en wanneer het een dag wat beter gaat doe ik wat meer . 
Ik heb alle lakentjes weer uitgewassen, van de week even strijken en dan liggen die ook klaar voor het wiegje en ledikantje.
Zo doe ik alles ook beetje bij beetje. 
Gisteren controle gehad bij de vk en alles was goed. Ze ligt nog niet ingedaald gelukkig.  Hoe langer dat duurt des te meer ik nog kan, zodra ze gaat indalen weet ik dat ik moeilijker kan lopen door de druk van onder.
 2 mei de placenta liggings echo. Ben heel benieuwd of die naar boven is getrokken.

Maakt toch helemaal niet uit dat je hier niet super actief bent.  Zo eens een berichtje is leuk toch. Zijn dingen die belangrijker zijn op het moment dan een forum 
buddha~ - schreef op 18-04 om 18:11
Ja morgen mijn laatste dag! Heerlijk en dan het weekend nog een weekendje weg! Dus zo kom ik wel goed in m’n verlof! 

Nou bij m’n dochter was het eerste na de bevalling ook wat ik zei dit doe ik nooooit meer haha vind de gehele zwangerschap serieus stressvol en echt niet makkelijk maar er gebeurt zoiets enorm wonderbaarlijks dat dat iets is wat ik echt niet wil vergeten en zoveel mogelijk van genieten. 

Waar heb je op dit moment allemaal last van Meis? 
Ik merk zelf dat het slapen echt heel slecht gaat, ik continue een dichte neus en dus nog benauwder. Zeurende benen, sinds gisteren steunkousen en hopelijk helpt dat. M’n bekken en rug … nja dat is niet veel meer haha. En ik heb weer pijnlijke borsten.

Het laten gaan van t huishouden vind ik ook moeilijk… ik heb dus wel last van nesteldrang maar probeer het nu echt te verschuiven naar m’n verlof. En als ik dan weer opruim en schoonmaak ja dan ga ik weer kapot van de pijn savond. Maar ja het voelt goed om het te doen haha 

Ik moet nog aardig wat wassen en strijken maar dat heb ik juist ook bewaard voor m’n verlof! 
En ze is hier ook nog niet ingedaald, merk wel dat ze vaker verticaal ligt en dan Phoe heb ik direct last met lopen en alles! Zodra ze dan weer dwars gaat liggen kan ik weer wat meer! Maar ze zal nu wel een plek moeten gaan innemen denk ik… donderdag naar de vk!
Fm - schreef op 21-04 om 14:34
Je hebt gelijk Froetie! Wat lukt dat lukt en anders maar even niet. Het huishouden blijft toch altijd een dingetje. Hier ook en dat zelfs zonder kinderen.. 1 dag is het netjes en de volgende dag kan je alweer. Dan maar wat meer tijd nog voor je kinderen voordat de kleine er straks is en ze wat minder aandacht krijgen. 

Oh 2 mei de liggings echo! Spannend! Krijg jij die medisch want die echo is niet standaard toch?

Ik moet 2 mei ook weer voor controle  

Buddha Hoe bevalt het nu je heerlijk vrij bent? Lekker even een weekendje weg! Heel veel plezier! Dat gaan wij misschien ook nog wel even doen  

Ja het is ook iets heel bijzonders maar het valt me soms ook best wel zwaar. Heb overal pijn en ben zo snel buiten adem. Die buik zit me gewoon al echt in de weg. Ik heb geen last van maagzuur door die medicijnen maar wel constant het gevoel hebben te moeten boeren wat niet lukt en dat geeft een beklemmend gevoel. Ik vind douchen en scheren al een hele opgave haha  Woensdag ook weer teveel gedaan in de tuin dus dan heb ik weer een paar dagen meer last. 

Oh jeetje houd je zoveel vocht vast? Gelukkig duurt het voor jou niet zolang meer! Steunkousen lijkt me helemaal niks en vooral niet straks in de zomer. Oh en die borsten.. ik had er ook een hele tijd geen last van maar ze beginnen bij mij nu ook weer meer gevoelig te worden en te jeuken. 

Maar goed nog even te gaan! 
Froetie - schreef op 21-04 om 15:54
Dat is inderdaad een medische echo . Omdat mijn placenta bij de 20 weke  te dicht bij de uitgang lag.  Dus even controleren of die nog zo ligt of omhoog is getrokken.

Ja zwanger zijn is gewoon zwaar. En gaat echt niet alleen maar over rozen.  Een zwangerschap en bevalling is gewoon een hele aanslag op je lichaam. 
Gewoon optijd je rust nemen 
Ik heb nu anderhalve week vakantie . En daarna ga ik nog proberen het 4 weken vol te houden met werken.  
Ben heel benieuwd . Ik merk dat ik deze week  ook teveel heb gedaan. Dus heb ook flink last van m'n lichaam , vanavond gelukkig weer naar de fysio.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan