Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 21-09 om 03:36
Ik zal straks even de link zoeken voor je! 

Ja fijn hè dat je qua gevoel zo heen en weer gaat… maar het is ook gewoon zo onzeker! Ja ik blijf ook krampjes en steekjes houden! 

Maar zaterdag is twee dagen van te voren volgens mij is dat dan nog hartstikke goed te doen! Dus je hebt alle kansen hoor Meis!
Ja dat klopt hoor dat de innesteling meestal op 9 dpo is! Alleen ik heb echt al vanaf 5dpo steken en krampen … gisteren ook vaak zo een duwend gevoel! Weet niet zo goed hoe ik het moet omschrijven.. daarnaast ook een beetje verkouden dus dat zorgt er nu voor dat ik ook niet helemaal lekker ben. 
We blijven positief!! Haha
1450 antwoorden en 8075362x bekeken
buddha~ - schreef op 21-09 om 07:52
Net weer een test gedaan! Dit was het resultaat na 5 minuten en ik hoef hier geen moeite te doen om de streep te zien.. 


buddha~ - schreef op 21-09 om 08:13
Ik heb nog een test gedaan want ik kon t niet geloven!! En wilde er zeker van zijn dat ik niet een foute test ofzo had 

Fm - schreef op 21-09 om 09:30
Aaah ik zie m ook hoor  Wat fijn voor je/jullie  Hopelijk blijft dit een plakkertje! Voorzichtjes gefeliciteerd! 
Ik heb nu ook weer de hele ochtend wat gerommel maar ja dat kan van alles zijn. Ik ga straks ook weer testen en de komende dagen en anders is het voor deze ronde jammer maar we hebben ook niet zo ons best gedaan. Volgende ronde dan maar weer extra veel testen en beter timen haha  
buddha~ - schreef op 21-09 om 11:52
Ja ik hoop ook zo dat het een blijvertje is… as maandag zou ik ongesteld moeten worden dus dat zijn nog wel een aantal dagen! Spannende dagen zo! 

Ik moet je wel zeggen dat ik zoveel steekjes krampen etc had dat ik dacht als dit niet iets van een innesteling is dan moet ik het wel na laten kijken bij de dokter! 

Ik heb nog steeds goede hoop voor jullie!! 
Fm - schreef op 21-09 om 12:28
Heb getest maar zie niks volgens mij.. soms twijfel ik. Maar als ik echt goed zit ben ik vandaag 9 dpo dus zegt nog niet zoveel. Snap er niks van gisteravond toch wel een beetje vaag misselijk en vond de koffie anders smaken en die steekjes steeds dus kreeg weer wat hoop eigenlijk  Morgen maar weer proberen!

Ja dat is het nadeel van vroeg testen maar positief blijven het moet nu toch wel een keer goed gaan zou je zeggen. Hoop het zo voor je! Hou me op de hoogte als je wil  X
buddha~ - schreef op 21-09 om 13:10
Ik vind dat tegenwoordig ook echt verschrikkelijk met die testen hoor! Kan je wat je ziet misschien op de foto krijgen?? 
De vorige keren testte ik met 11 en 12 dpo pas positief!

Haha ja dat is zeker het nadeel van positief testen maar daarentegen wilde ik het het liefst zo snel mogelijk weten! Nu vooral proberen om niet te druk te maken en ja het toch een soort van overlaten aan de natuur… 
Morgen gaan we nog naar het ziekenhuis … nja we zien het wel! 
Fm - schreef op 21-09 om 13:44
Nee dat gaat me echt niet lukken. Kan deze wel als negatief beschouwen. En hij word ook al wat geler van kleur (iets teveel urine denk ik) dus kan er niks van maken. Bij deze zie je het indrooglijntje wel heel duidelijk dat is het nadeel. Maar ja omdat ik de vorige keer 10 dpo al zo'n goed zichtbaar streepje had ga ik daar nu ook weer vanuit maar dat hoeft dus niks te zeggen.
Jij bent vandaag 10 dpo toch? Ik test morgen weer maak ik dan even een foto. 

Oh spannend!  Dan gaan ze je hcg meten? Ik mag mochten we weer zwanger raken ook vaker voor controle komen door de vorige mk. Maar ja aan de ene kant helpt dat natuurlijk niets maar misschien wel fijn dat we niet zolang steeds hoeven te wachten en je weer even gerust gesteld bent. Je kan er helemaal niks aan doen/veranderen inderdaad.. Hoop voor je dat alles goed blijft gaan en de testen mooi blijven oplopen! X
buddha~ - schreef op 21-09 om 13:51
Jammer! Ik vond wel bij de sensitest testen dat het indrooglijntje grijzig was en als er dan iets van hcg bij zat dat t dan wel roze werd! 
Ja het kan zeker nog Meis!! Misschien had ik deze keer dan toch een vroege innesteling?!?

Nee we hebben een fertiliteits afspraak in het ziekenhuis, aanzien ik 2x een mk achter heb gehad heeft de dokter mij doorgestuurd naar het ziekenhuis. En er is een wachtlijst van 3 maanden dus laat het wel doorgaan en dan bespreken wel morgen wel hoe of wat! 
Ja ik bel maandag de vk weer! Als het goed is mag ik ook gewoon met 6 weken langs mijn vk maakt daar gelukkig geen probleem van! 
Misschien app ik haar al eerder omdat ze het alleen doet en ze kan ook maar zoveel zwangere aannemen …  ik weet het nog niet! 
Eerst het straks maar aan m’n vriend vertellen!
Fm - schreef op 21-09 om 15:40
Oh ja daar had je het toen over is dat nu pas! 3 maanden wat lang. Maar wel goed dat je gaat wie weet komt er wat uit.. Jij hebt dit keer zeker een vroege innesteling gehad net als bij mij toen denk ik rond 5/6 dpo al. 
Ja dat is wel fijn denk ik wat eerdere controles en vaker. Die weken tot de volgende afspraak duren zo lang en allemaal spanning steeds. Nu ook heb ik 3/4 weken met een 'dood kindje' rondgelopen wat ik niet wist en natuurlijk ga je daar niet weer vanuit maar hadden ze meteen een echo gedaan toen dan wisten wij het wel sneller.
Oh je moet het je vriend nog vertellen haha spannend! Die zal vast heel blij zijn! Ik twijfelde om dit keer samen te testen maar kan het niet laten hoor om nu al steeds zelf te testen  Heel veel succes straks alvast met vertellen, altijd leuk zulk mooi nieuws vertellen 
buddha~ - schreef op 21-09 om 16:03
Ja duurt lang haha maar keek er niet naar uit dus de tijd is best snel gegaan! Alleen wilde ik eigenlijk gewoon lekker zwanger zijn voor de afspraak! Haha nou ja dat is nu dan wel gelukt.. niet dat ze daar iets mee kunnen! 
Ja dat idee is verschrikkelijk hè! Maar goed het kan geen kwaad zeggen ze dan … en als ze eerder controles hadden gedaan dan had je het idd eerder geweten! 

Ja nee samen testen zit er niet in hoor! Ik wil kunnen testen en op m’n gemak kunnen turen! M’n vriend is wat anders die wacht wel af.. hij zou ook nu niet weten wanneer ik eventueel iets kan weten! Haha 
Ik appte hem vanochtend dat ik straks een verrassinkje heb voor hem.. nou ja die dacht gelijk aan wat anders hahahaha 
Fm - schreef op 21-09 om 16:42
Oh die dacht yes de eisprong komt er al weer aan? Hahahaha Hij zal hier ook vast heel erg blij mee zijn! 

Ja de weken vliegen voorbij maar nu ik merk dat ik er toch wel weer veel mee bezig ben juist niet haha. Klopt ik ook hoor en mijn vriend is daar net zo in. Net als met het nieuws vertellen die kan het zeg maar zo 5 maanden stil houden en ook wel 9 maanden als het moet maar ik daarintegen  Denk dat de meeste mannen zo zijn maar die voelen ook niks he zoals wij. Nou ben benieuwd naar zijn reactie
buddha~ - schreef op 21-09 om 18:59
Nou hij dacht wel aan het gezellig maken ja! Hahah iets waar ik nu niet aan moet denken maar dat komt wel weer! Haha arme jongen! 
Hij was heel erg blij! Hij zag m totaal niet aankomen! Moest wel even zoeken naar t streepje waarvan ik denk duhhh haha


Klopt Meis! Weken vliegen voorbij maar de wacht weken duren een eeeuwigheid! 
Whaha ja precies! Totaal geen moeite lijken ze daar mee te hebben! Nee ik ben dan ook echt het totaal tegenovergestelde! 
Ik zat me wel te bedenken dat ik deze keer het geslacht niet wil weten en daar was m’n vriend het ook mee eens.. althans dat is wat we toen in mei hadden besproken maar ik sta daar nog steeds wel achter! 
Lijkt me wel gaaf als me dat zou lukken! 
Fm - schreef op 21-09 om 19:10
Haha nou dit is toch wel een mooiere verrassing  Ohja dat herken ik mijn vriend geloofde het pas met de clearblue ZWANGER ook al was het streepje wel aardig duidelijk zichtbaar maar goed mannen  

Maar jij verwachtte ook aankomende maandag je menstruatie dan? (nu niet natuurlijk). Ik namelijk ook. Ik heb meestal precies 14 dagen na de eisprong mijn menstruatie dus maandag de eisprong gehad. Vanmiddag de hele tijd wat menstruatiepijn. Denk niet zo'n goed teken. 

Oh nee echt niet? Ik was al druk in m'n hoofd zo'n gender reveal party aan het organiseren met de familie dat lijkt me zo leuk. En ik ben daar te nieuwschierig voor denk ik. Maar het geslacht niet weten heeft ook wel weer iets dan is het een extra grote verrassing. Zo lastig die keuzes  Nou ja je hebt nog genoeg tijd om daar over na te denken. Het allerbelangrijkste is dat het goed gaat en gezond is buddha~ - schreef op 21-09 om 19:24
Ja dat had mijn vriend ook idd met de clearblue.. die deed ik dan zo van zie je??? Geloof je me nu dan??? Haha

Nou als ik heel eerlijk ben denk ik eerder dat m’n menstruatie zaterdag zou moeten beginnen… omdat ik deze keer 2 dagen te laat was maar ik had toen wel enorme krampen m’n eisprong was ook 2 dagen vroeger en als ik die twee dagen overtijd erg laat dan zit ik de afgelopen maanden regelmatig op dag 15… nou maandag je nod en vandaag al krampen is dan wel erg vroeg toch?? Lichte menstruatie krampen zijn te vergelijken met innestelings kraampjes… ik blijf optimistisch hoor Meis!! 

Ik zat nog te denken dat ik gisteren ook ineens de koffie rook op kantoor! Toen dacht ik al hmm… haha 

Natuurlijk snap ik dat je daar al aan dacht! Maar wij hebben dat al een keer meegemaakt natuurlijk! Toen moest ik er niet aan denken om het niet te weten! 
Uiteindelijk wisten wij het wel en wilde we het voor ons zelf houden nou na 1,5 dag zei ik ik hou dit niet vol! Dus toen hebben we het wel verteld met een klein feestje! Maar het lijkt me dit keer zo’n uitdaging om het gewoon niet te weten! 
Wat je zeg belangrijkste is dat het gezond is! M’n dochter is ook veel bezig de laatste tijd met een zusje geen idee waar ze het vandaan heeft.. dus van de week ging ik het gesprek met haar aan van stel nou dat je ooit een broertje krijg ipv van een zusje? Wat dan?? Nou dan wilde ze liever maar een hond! Haha nou weten we dat ook weer 
Fm - schreef op 22-09 om 09:24
Oh ja zo  Maar het is ook maar net hoelang je cyclus is natuurlijk en LF denk ik. Ja het kan zeker nog wel maar dat zou wel erg snel weer zijn denk ik dan en dat zou eigenlijk te mooi zijn om waar te zijn  Ik ga straks als ik uit het werk kom weer testen halen en testen. Ik heb vandaag wel wat meer gevoelige borsten (of ik verbeeld het me allemaal). Maar ook weer hoofdpijn en dat had ik juist die keer dat ik zwanger was niet. We zullen zien hoop het zo!

Hahahaha een hond xD Zo mooi die uitspraken. Ja jullie hebben het al eens meegemaakt dan is het misschien ook weer anders geen idee  Denk dat het toch lastig blijft om bij de 16 weken echo te zeggen nee we willen het niet weten haha. Ik wou opzich ook wel dat ik het vol kon houden tot 9 maanden hoor maar zo'n klein feestje ervan maken heeft ook wel weer wat denk ik. Nou ik laat het straks even weten. Heb jij vanmorgen nog weer getest?
buddha~ - schreef op 22-09 om 09:59
Ja klopt bij iedereen weer anders! Ik had deze week ook serieuze hoofdpijn! Werd er knettergek van! 
Ook was ik gloeierig… en kan me herinneren dat ik dat de vorige keren ook had! Maar goed ook verkouden dus kan ook toeval zijn haha

Ik ga zo duimen voor je Meis!! Dat je straks toch een positieve test in handen mag hebben!! 

Nee de eerste moest ik er niet aan denken om t niet te weten!! Was zo leuk om het wel te weten! Je kunt ook veel gerichter alles doen, kleding uitzoeken, de kamer in orde maken, speelgoed! 
Maar goed ik zeg ik nu heel strak ik wil het niet weten kan makkelijk zijn dat ik straks denk, ik MOET het weten! 

Ja heb nog getest… zal m zo uploaden hier! 
buddha~ - schreef op 22-09 om 10:01
De rechter is van gisteren en is ook wat geler.. de linker is van vanochtend waarbij m’n urine veel doorzichtiger was! 
Die van vanochtend lijkt wel wat donkerder! Dus ik ben blij!
Fm - schreef op 22-09 om 12:53
Oh ja een duidelijke streep hoor zie hem gelijk  Hoef niet eens te turen.  Wat fijn! Super  

Ik heb vanmorgen getest maar negatief. Zit er nu echt aan te denken om in de namiddag/vanavond weer een test te doen omdat ik toen ook altijd s'middags veel duidelijkere testen had. Mijn 1e positieve test toen was toen ook in de namiddag maar toch denk ik ook wel weer dat het deze ronde niet is gelukt. En toch gisteravond en vanmorgen weer steeds enorme steken dat had ik vorige maand totaal niet maar toen was ik er ook niet zo mee bezig maar lijkt me sterk dat je zulke erge steken hebt omdat je eraan denkt..  
buddha~ - schreef op 22-09 om 17:11
Oh wat jammer!! Ja ik merkte zelf ook dat t smid dag toch positiever was dan in de ochtend nu heb ik alleen in de ochtend getest want ik merk dat anders niet drink haha om m’n urine zo geconcentreerd mogelijk te hebben en dat is ook weer niet goed natuurlijk haha 

En gezien de steken zou je toch denken dat er wat gaande is bij je!?!?
Heb je nog getest??

Wij zijn vanmiddag naar t ziekenhuis geweest en hun hadden al het voorwerk gelukkig al gedaan, ze hadden ook wel gedacht dat we daar zwanger aan zouden komen haha! Wel heeft de gyn nog alles nagekeken met een echo… voor een eventuele zwangerschap was het nog te vroeg om te zien! Ben natuurlijk nog geen 4 weken! 

Ook heb ik medicijnen gekregen dat zijn progesteron hormoon tabletten om ervoor te zorgen dat dat iig niet het tekort is waardoor een zwangerschap afgebroken wordt.

Maar meer als dat kunnen ze eigenlijk niet doen voor ons! 
Fm - schreef op 22-09 om 19:14
Ja ik test dus ook s'middags beter maar vanavond weer een test gedaan en weer negatief. 

Zou je wel zeggen ja of mijn lichaam houd me weer voor de gek... Maar goed ik had die keer toen ik zwanger was 18 mei een positieve ovulatietest en 20 mei de eisprong. Zou ik nu van die zondag uit moeten gaan dan misschien die dinsdag pas de eisprong gehad dus dan zou ik 9 dpo zijn en zou het nog kunnen. Of mijn innesteling 9 dpo en dan test je na 2/3 dagen pas positief dus er is nog een beetje hoop maar zie het somber in deze ronde. 

Oh fijn! Nee klopt 4 weken is echt nog te vroeg om wat te zien maar alles zag er goed uit dus gelukkig  En nu weer zwanger dus dat is helemaal positief  
buddha~ - schreef op 22-09 om 20:37
Oh balen zeg!! 
Ja stel ik heb de innesteling op 5dpo gehad dan testte ik ook pas 5 dagen later positief… ligt er maar net aan hoe snel je hCG aanmaakt natuurlijk! 
Maar het kan zeker nog Meis!! Snap dat je er steeds minder geloofd op maar ik testte in mei op 12 dpo pas positief!

Ja heel fijn dat ze t nagekeken hebben! Enig nadeel is dat ze nu pas met 7/8 weken weer een echo doen en ik vind dat echt super lang duren! Daar ben ik eigenlijk niet zo blij mee..

Ik zal mijn vk ook nog bellen in de hoop dat ze zegt joh kom maar lang met 6 weken haha

Nou wij hebben de familie weer verteld dat ik zwanger ben want ze wisten van deze afspraak af en wilde weten hoe het is gegaan… en natuurlijk is iedereen blij hè maar zei tegen m’n vriend ook het is nu de derde keer dat we t vertellen… de wow factor is toch niet meer zo hoog nu  ook uit zelf bescherming natuurlijk… 
Fm - schreef op 23-09 om 10:28
Ja dat snap ik hoor! zou inderdaad even contact met ze opnemen. Ik wist het toen ook met 3 weken en kon pas met 7,5 week voor de 1e echo nou die weken duren lang. Ik vond dat ook verschrikkelijk.

Ja het kan zeker nog maar toch denk je dat het niet is gelukt. Je leest ook zoveel verschillende dingen dat als je 10 dpo negatief test je er eigenlijk wel vanuit kan gaan dat je niet zwanger bent maar mijn vriendin die nu weer zwanger is testte ook pas laat positief. Ik ga straks maar weer testen ben 11/10 dpo. Ik heb nog steeds last van constante steken dus mocht het niet zo zijn snap ik er helemaal niks van! 

Oh ja dan moet je het ook wel vertellen he. Maar ook wel weer fijn mocht het toch weer verkeerd gaan waar we niet vanuit gaan dan heb je wel steun van ze. Ik vond dat achteraf toch ook wel fijn  Maar dit keer komt het vast en zeker goed bij jullie positief blijven! X
buddha~ - schreef op 23-09 om 16:51
Ja snap ik! En zeker gezien de miskramen… pfff snap dat het ziekenhuis zekerheid wil hebben maar daar heb ik niet zo veel aan haha 

Ik dacht ook altijd als ik 10dpo niet positief test dan kan ik t vergeten maar ja toch 1x op 12dpo en 1x 11dpo…
Wanneer zijn bij jou de steken begonnen?? 

Ja het is ook niet erg om het te vertellen het meer dat ik tot maandag wilde wachten maar ja.. nu een paar dagen eerder! Haha
Zo ik heb die medicijnen nu … maar volgens mij zorgt progesteron er ook voor dat je spieren slapper worden… 
Ik heb sinds einde vanochtend al zo’n enorme rugpijn grrr

Gisteren avond had ik de eerste genomen en toen in bed had ik ook last van m’n rug en vanochtend nergens meer last van! 
Fm - schreef op 23-09 om 18:17
Ja nou hopelijk mag je iets eerder maar met 7,5 weken moest ik zelfs een inwendige echo omdat ze het via de buik niet konden zien zo klein nog... en toen zag ik eigenlijk ook niks maar wel een kloppend hartje  dus ik snap het ook wel dat het eerder dan bijna ook niet kan maar dat wachten is wel heel erg irritant.

Nou eigenlijk al een tijdje.. dat weekend van mijn eisprong had ik al veel krampen en 2 dagen na de eisprong ongeveer elke dag wel steken van onderen. Maar eregisteren dus wel weer wat erger en pijn in de onderrug. Vraag me echt of je lichaam je dan echt zo voor de gek kan houden omdat je er zeg maar mee bezig bent.. Maar ja mocht ik dus toch 2 dagen later de eisprong hebben gehad net als die keer toen ik zwanger raakte en nu 10 dpo zijn maar de innesteling pas laat 8/9 dpo dan zou het kunnen nog maar ik ben helemaal klaar met dat testen. Vandaag weer negatief dus ga er vanuit dat het niet raak is en dan zie ik het maandag of dinsdag vanzelf wel.

Inderdaad is ook niet erg toch   ouders en schoonouders hebben dat toch ook snel genoeg door denk ik.  Ik ga het mochten we weer zwanger worden wel proberen stil te houden tot de goede 12 weken echo (denk ik haha) omdat ik ze niet nog eens zolang wil laten wachten. Ze wouden het nieuws zo graag delen met iedereen en toen dus die mk. Mocht ik wel weer een mk krijgen vertel ik ze dat zeker maar durf het niet meer eerder te vertellen  

Hoe voel jij je verder? Zag dat je een foto geupload had omdat we vrienden zijn en de streep word steeds duidelijker. Goed teken! 
Daisy - schreef op 23-09 om 19:07
Kan iemand mij helpen ik 12 september  mijn ovilatcie gehad maar mij test van vandaag geeft duidelijk  nog 2 streepjes aan van de ovulatie test 
buddha~ - schreef op 23-09 om 19:21
Ja en met 6 weken weet ik dat er nog geen hartsctie te zien kan zijn en dat is ook geen probleem! Als ik maar iets zie! Haha

Hmm ja dat is toch wel bijzonder… ik dacht deze keer ook als t niets is moeten ik de steken etc echt na laten kijken! 
Ja pff tis wat hè dat afwachten… echt je tijd uitzitten! Nou ik hoop nog steeds dat je positief test Meis!! 

Snap je angst met het vertellen hoor maar denk je niet dat, in jouw geval, je moeder het heel graag wil weten als het weer zo ver is? 
Ik bedoel een miskraam is natuurlijk geen schande alleen erg pijnlijk en dan is het toch fijn om ook de blijdschap van een zwangerschap te kunnen delen met je moeder?!? Maar doen wat je zelf wil hè!! Hahaha 

Jaa die had ik nog naar je willen sturen idd! Wat fijn dat je m al gezien had!   Het ziet er idd goed uit! Heb nu nog 3 testen en een clear blue test  en die cb wil ik maandag of dinsdag doen! 
Fm - schreef op 23-09 om 19:22
@Daisy Een ovulatietest heeft meestal altijd wel een 2e streepje maar deze is wel donker inderdaad maar niet positief! Had je rond 12 september een positieve ovulatiest dat de kleur streep hetzelfde of zelfs donkerder was dan de controlestreep? 
Een ovulatietest kan ook hcg opmeten en mijn ovulatietest werd toen ook donkerder toen ik zwanger bleek te zijn dus het zou kunnen dat je zwanger bent.. Ik zou even een zwangerschapstest doen voor de zekerheid als ik jou was. 
Fm - schreef op 23-09 om 19:44
@buddha Nee klopt dus dat is lastig.. het duurt allemaal zolang maar goed het moet natuurlijk wel goed de tijd nemen om goed te groeien maar die 1ste afspraak kon mij niet snel genoeg   

Ja dat had ik dus de vorige keer tijdens het stofzuigen. Ik verging even van de pijn en kon even niet meer bewegen. Toen dacht ik ook nou als dit niet is wat ik denk mag ik me wel na laten kijken  Maar ja dat denk ik nu ook weer met die steken steeds haha. Kan toch niet normaal zijn. Hoop toch niet dat ik dit standaard elke cyclus heb dan. Of het komt nog door de mk hoor maar de vorige maand kan ik me dit niet herinneren. Nergens last van gehad en ik wist niet eens dat ik de eisprong al gehad had. 

Het is wat dubbel en twijfel ook wel hoor. Mijn moeder vond het fantastisch maar ze zei ook had je me dit niet met 12 weken kunnen vertellen  Omdat ze haar nog zolang stil moest houden en daar ook niet de beste in is en ook echt een zenuwpees is. Maar ik weet niet of ze dat echt meende natuurlijk of dat het gekheid was. Maar mijn vriend heeft nu ook zoiets van we vertellen het dan echt pas met 12 weken als alles goed is.. Het is zeker geen schande en ik vertel het ook zeker mocht het ons weer gebeuren maar meer om te beschermen denk ik en niet onnodig weer blij te maken ofzo. Lastig.

Haha ben niet nieuwschierig hoor maar dat krijg je te zien bij je profiel blijkbaar als iemand een foto upload  Echt al een hele duidelijke voor 12 dpo. Ziet er goed uit  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan