Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

1450 antwoorden en 9714216x bekeken
Fm - schreef op 23-09 om 10:28
Ja dat snap ik hoor! zou inderdaad even contact met ze opnemen. Ik wist het toen ook met 3 weken en kon pas met 7,5 week voor de 1e echo nou die weken duren lang. Ik vond dat ook verschrikkelijk.

Ja het kan zeker nog maar toch denk je dat het niet is gelukt. Je leest ook zoveel verschillende dingen dat als je 10 dpo negatief test je er eigenlijk wel vanuit kan gaan dat je niet zwanger bent maar mijn vriendin die nu weer zwanger is testte ook pas laat positief. Ik ga straks maar weer testen ben 11/10 dpo. Ik heb nog steeds last van constante steken dus mocht het niet zo zijn snap ik er helemaal niks van! 

Oh ja dan moet je het ook wel vertellen he. Maar ook wel weer fijn mocht het toch weer verkeerd gaan waar we niet vanuit gaan dan heb je wel steun van ze. Ik vond dat achteraf toch ook wel fijn  Maar dit keer komt het vast en zeker goed bij jullie positief blijven! X
buddha~ - schreef op 23-09 om 16:51
Ja snap ik! En zeker gezien de miskramen… pfff snap dat het ziekenhuis zekerheid wil hebben maar daar heb ik niet zo veel aan haha 

Ik dacht ook altijd als ik 10dpo niet positief test dan kan ik t vergeten maar ja toch 1x op 12dpo en 1x 11dpo…
Wanneer zijn bij jou de steken begonnen?? 

Ja het is ook niet erg om het te vertellen het meer dat ik tot maandag wilde wachten maar ja.. nu een paar dagen eerder! Haha
Zo ik heb die medicijnen nu … maar volgens mij zorgt progesteron er ook voor dat je spieren slapper worden… 
Ik heb sinds einde vanochtend al zo’n enorme rugpijn grrr

Gisteren avond had ik de eerste genomen en toen in bed had ik ook last van m’n rug en vanochtend nergens meer last van! 
Fm - schreef op 23-09 om 18:17
Ja nou hopelijk mag je iets eerder maar met 7,5 weken moest ik zelfs een inwendige echo omdat ze het via de buik niet konden zien zo klein nog... en toen zag ik eigenlijk ook niks maar wel een kloppend hartje  dus ik snap het ook wel dat het eerder dan bijna ook niet kan maar dat wachten is wel heel erg irritant.

Nou eigenlijk al een tijdje.. dat weekend van mijn eisprong had ik al veel krampen en 2 dagen na de eisprong ongeveer elke dag wel steken van onderen. Maar eregisteren dus wel weer wat erger en pijn in de onderrug. Vraag me echt of je lichaam je dan echt zo voor de gek kan houden omdat je er zeg maar mee bezig bent.. Maar ja mocht ik dus toch 2 dagen later de eisprong hebben gehad net als die keer toen ik zwanger raakte en nu 10 dpo zijn maar de innesteling pas laat 8/9 dpo dan zou het kunnen nog maar ik ben helemaal klaar met dat testen. Vandaag weer negatief dus ga er vanuit dat het niet raak is en dan zie ik het maandag of dinsdag vanzelf wel.

Inderdaad is ook niet erg toch   ouders en schoonouders hebben dat toch ook snel genoeg door denk ik.  Ik ga het mochten we weer zwanger worden wel proberen stil te houden tot de goede 12 weken echo (denk ik haha) omdat ik ze niet nog eens zolang wil laten wachten. Ze wouden het nieuws zo graag delen met iedereen en toen dus die mk. Mocht ik wel weer een mk krijgen vertel ik ze dat zeker maar durf het niet meer eerder te vertellen  

Hoe voel jij je verder? Zag dat je een foto geupload had omdat we vrienden zijn en de streep word steeds duidelijker. Goed teken! 
Daisy - schreef op 23-09 om 19:07
Kan iemand mij helpen ik 12 september  mijn ovilatcie gehad maar mij test van vandaag geeft duidelijk  nog 2 streepjes aan van de ovulatie test 
buddha~ - schreef op 23-09 om 19:21
Ja en met 6 weken weet ik dat er nog geen hartsctie te zien kan zijn en dat is ook geen probleem! Als ik maar iets zie! Haha

Hmm ja dat is toch wel bijzonder… ik dacht deze keer ook als t niets is moeten ik de steken etc echt na laten kijken! 
Ja pff tis wat hè dat afwachten… echt je tijd uitzitten! Nou ik hoop nog steeds dat je positief test Meis!! 

Snap je angst met het vertellen hoor maar denk je niet dat, in jouw geval, je moeder het heel graag wil weten als het weer zo ver is? 
Ik bedoel een miskraam is natuurlijk geen schande alleen erg pijnlijk en dan is het toch fijn om ook de blijdschap van een zwangerschap te kunnen delen met je moeder?!? Maar doen wat je zelf wil hè!! Hahaha 

Jaa die had ik nog naar je willen sturen idd! Wat fijn dat je m al gezien had!   Het ziet er idd goed uit! Heb nu nog 3 testen en een clear blue test  en die cb wil ik maandag of dinsdag doen! 
Fm - schreef op 23-09 om 19:22
@Daisy Een ovulatietest heeft meestal altijd wel een 2e streepje maar deze is wel donker inderdaad maar niet positief! Had je rond 12 september een positieve ovulatiest dat de kleur streep hetzelfde of zelfs donkerder was dan de controlestreep? 
Een ovulatietest kan ook hcg opmeten en mijn ovulatietest werd toen ook donkerder toen ik zwanger bleek te zijn dus het zou kunnen dat je zwanger bent.. Ik zou even een zwangerschapstest doen voor de zekerheid als ik jou was. 
Fm - schreef op 23-09 om 19:44
@buddha Nee klopt dus dat is lastig.. het duurt allemaal zolang maar goed het moet natuurlijk wel goed de tijd nemen om goed te groeien maar die 1ste afspraak kon mij niet snel genoeg   

Ja dat had ik dus de vorige keer tijdens het stofzuigen. Ik verging even van de pijn en kon even niet meer bewegen. Toen dacht ik ook nou als dit niet is wat ik denk mag ik me wel na laten kijken  Maar ja dat denk ik nu ook weer met die steken steeds haha. Kan toch niet normaal zijn. Hoop toch niet dat ik dit standaard elke cyclus heb dan. Of het komt nog door de mk hoor maar de vorige maand kan ik me dit niet herinneren. Nergens last van gehad en ik wist niet eens dat ik de eisprong al gehad had. 

Het is wat dubbel en twijfel ook wel hoor. Mijn moeder vond het fantastisch maar ze zei ook had je me dit niet met 12 weken kunnen vertellen  Omdat ze haar nog zolang stil moest houden en daar ook niet de beste in is en ook echt een zenuwpees is. Maar ik weet niet of ze dat echt meende natuurlijk of dat het gekheid was. Maar mijn vriend heeft nu ook zoiets van we vertellen het dan echt pas met 12 weken als alles goed is.. Het is zeker geen schande en ik vertel het ook zeker mocht het ons weer gebeuren maar meer om te beschermen denk ik en niet onnodig weer blij te maken ofzo. Lastig.

Haha ben niet nieuwschierig hoor maar dat krijg je te zien bij je profiel blijkbaar als iemand een foto upload  Echt al een hele duidelijke voor 12 dpo. Ziet er goed uit  
buddha~ - schreef op 23-09 om 21:07
Eigenlijk maakt t ook niet uit 6 weken duurt lang en 7,5 week duurt lang! Haha als t maar goed groeit! 

Ja ik zou het zeker in de gaten houden hoor! Zoveel erge steken is niet goed… al hoooooop ik nog steeds heel erg dat het toch raak is! Nog even afwachten!

Maar denk je niet dat ze het weer zou merken aan je mocht je weer zwanger zijn?!? Het is ook moeilijk allemaal maar het is ook wel fijn om er een beetje over te kunnen kletsen

Mijn collega vroeg vandaag of er niet al een tweede in zat?? Normaal kon ik daar goed op reageren want op de een of andere manier heeft ze het daar vaker over de afgelopen maanden maar dit keer had ik moeite met reageren haha 

Haha ja dat klopt vond het er ook goed uit zien! En morgen weer testen dus pff spannend! 
Daisy - schreef op 23-09 om 21:28
12 september  ovilatcie  gehad vandaag terug getest 23 september  wie weet hier raad mee de 26 september  moet ik mijn regels krijge
Fm - schreef op 23-09 om 21:33
Ja daarom.. ik vond de dagen echt heel erg langzaam gaan. Ook gewoon omdat je niks weet je hebt alleen een streepje gezien en verder weet je helemaal niks en geloof je het ook nog niet.

Ik vind het heel vreemd inderdaad. Enige positieve is wel dat ik nog geen bloedverlies/bruinverlies heb wat ik anders wel altijd heb al dagen vantevoren. Dus zolang dat er nog niet is blijf ik nog een heeeel klein beetje hoop houden. 

Haha ik denk het wel hoor. Achteraf hadden ook veel vrienden en familie van ons het door dat het wel eens zover kon zijn. Ze zagen het aan me zeiden ze. Weet ook bijna wel zeker dat ze het door gaan hebben en vooral mijn moeder  Denk dat je collega dan ook al een vermoeden heeft. Vreemd dat anderen dat zien haha. 

Ja blijft spannend maar komt vast goed! En als die morgen nog niet echt duidelijker is zegt helemaal niks. Hcg verdubbelt met 48 uur toch. Die van mij werd ook pas een knaller na nod  
Fm - schreef op 23-09 om 21:55
Ik had al op je gereageerd daisy.. moet je even terug lezen. 
buddha~ - schreef op 24-09 om 09:40
Ja klopt Meis! De dagen gaan ook langzaam! En ik merk nu ook dat elke keer als naar de toilet ik denk als ik maar geen bloedverlies heb … die spanning zal toch ook blijven! 

Ja nou dat is idd ook positief en zolang je nog geen bloedverlies heb blijf ik positief voor je!! Pff Ik hoop het zo voor jullie! 

Hahah mooi is dat hè! Ik ben in het begin altijd gewoon erg ziek dus ik kan het dan ook een soort van moeilijk verbergen! 
Nu ook al geen eetlust meer… misselijk slaap slecht en dan enorme rugpijn en we hebben vanavond een feestje hahahah dat gaat wat worden! 
Nee denk niet dat m’n collega een vermoeden heeft hoor! Maar goed ik waker toch iets aan hahaha 
Ben benieuwd hoelang ik door kan gaan zonder het te vertellen.. en ach zo erg is het ook niet als ze het weten! Haha

Ja ze zeggen dat je hCG elke 24 tot 48 uur verdubbeld… heb wel is een studie gelezen ( je leest alles natuurlijk hahaha) maar dat de hCG elke dag 50% verhoogd.. nja voor wat het waard is… het is bij elke zwangerschap anders! Net nog getest zal m zo gelijk uploaden! Ben er blij mee! 
buddha~ - schreef op 24-09 om 09:41
Duidelijk verschil met gisteren! 
Fm - schreef op 24-09 om 10:13
Oh wauw word al een knaller  Echt fijn! Ik testte ook vet lang door ook na nod wat eigenlijk helemaal geen zin heeft en wat je ook vooral niet moet doen als je al een stresskip bent xD Soms was die weer iets lichter door meer drinken en gelijk weer paniek haha. 

Ja maar krijg steeds minder vertrouwen. Heb ook geen testen meer en twijfel of ik zo nog een paar moet halen en straks toch nog een gokje moet wagen of gewoon afwachten.

Oh snap ik!  ik wou het liefste alles vermijden tot de 12 weken. Wij hadden toen ook een verjaardag en toen heb ik het wel tegen 2 beste vriendinnen verteld die hadden het door. Ik kan niet goed liegen en op dat momemt hadden we al een kloppend hartje gezien dus we dachten het kan niet meer fout gaan.

Jij hebt dan ook al veel klachten maar dat is een goed teken! Ik voelde de eerste paar weken echt heel weinig en later kwam de misselijkheid pas en zere borsten. 

Ja ik denk dat dat bij iedereen verschilt hoor. Maar ik denk ook omdat ik de vorige keer zo vroeg positief testte en echt wel duidelijk dat mijn lichaam wel snel hcg aanmaakt dus dan had ik nu ook wel wat gezien denk ik. Of toen een vroege en nu een late innesteling. Ik weet het ook niet meer  Maar je hoort veel dat dat per zwangerschap verschilt
buddha~ - schreef op 24-09 om 10:52
Ja dat herken ik ook Hoor ik test alleen in de ochtend en klaar… heb nu nog 1 test en een cb dus dan stop ik ook en ga ik ervan uit dat het gewoon goed is! (Zegt ze nu Hahahahah)

Ja ik snap dat je er steeds minder vertrouwen in krijgt hoor!

Haha ja die 12 weken regel … ik ben altijd net ff wat anders haha en ik vond het niet minder spannend na de 12 weken… 
Tegen m’n dochter vertellen we het voorlopig niet natuurlijk! Weet nog niet wanneer er dat wel vertellen…

Ja ik voel al heel veel maar ik ben helaaaas ook super gevoelig!! Dat is nu ook de reden denk ik dat ik last van m’n rug heb… wat vanochtend wel weer ging maar had om 9 uur een pilletje genomen en half uur geleden moest ik niezen en het is weer niks… kan amper lopen hahaha (had vanochtend ook geniest enzo en niets aan de hand)

Ja het verschilt idd per persoon en per zwangerschap! En volgens mij maakt het vruchtje toch de hCG aan en niet je lichaam?? Dat zou dan ook de reden zijn dat het per zwangerschap anders is! Nja zo gaan we wel diep de materie in hahahaha 
Fm - schreef op 24-09 om 13:16
Haha maar de nieuwschierigheid wint meestal  En toch schiet je er niks mee op want zelfs na mijn mk testte ik nog wel weken dik positief. 

Nou heb weer getest hoor.. negatief. Had jij toen  11 dpo omo wit en 12 dpo positief? Ga er maar vanuit dat mijn menstruatie er aan zit te komen. Begin deze maand dacht ik nog we zien het wel deze ronde en na de positieve test op zondag het ook niet meer gezellig gemaakt dus het was te verwachten maar baal nu wel ontzettend achteraf dat we er niet meer van gemaakt hebben. Ik wil nu toch wel weer heel graag. Nouja nieuwe ronde nieuwe kansen. 

Klopt hoor het is vooral als je een 2de goede echo rond 12 weken hebt gehad dat je er dan vanuit kunt gaan dat het goed zit maar goed dat dachten wij ook bij een goede 1e echo. Dus dat is niet zo het blijft de hele zwangerschap spannend.

Ja de ene is er ook gevoeliger voor. Ik blijkbaar toen niet zo  Maar mijn vriendin had de 1e zwangerschap weinig klachten en nu steeds kotsmisselijk dus ook dat verschilt weer! Sommige hebben ook dat HG? Die doen niets anders dan 9 maanden lang overgeven pfff dat lijkt me echt heftig.  

buddha~ - schreef op 24-09 om 16:51
Ja klopt! Ik ga ook gewoon de vk bellen dat ik heeeeel graag met 6 weken een echo wil voor m’n gemoedsrust! 

Ja ik had toen op 11 dpo met ochtend urine een negatieve test en 12 dpo in de middag een positieve test 
Met de tweede mk had ik zelfs in de ochtend een negatieve test met een middag test.. wel weinig gedronken een positieve test! Toen dacht ik ook van joh zolang er dus geen menstruatie is kan echt alles nog! 

Ja en zelf ook na de 12 weken het fout gaan.. het blijft de hele zwangerschap gewoon spannend! 

Nou opzich wel fijn als je er niet zoveel last van hebt… al lijkt het mij dan wel weer lastig omdat je niet weet of het goed zit want je voelt zo weinig… 
Jaaaa zo’n hg zwangerschap daar moet je toch ook niet aan denken he!! 
Fm - schreef op 24-09 om 17:21
Ik zou gewoon inderdaad als je gaat bellen voor een afspraak vragen wanneer het op z'n vroegst kan en je dan kan komen. En dat gaan ze vast snappen. 

Ja is ook zo alleen op internet lees je echt alleen maar verschillende verhalen maar op de testen staat ook niet voor niks dat het pas echt betrouwbaar is op nod. Maar goed vanmiddag zag ik een heel klein beetje bloed volgens mij. Vorige maand had ik dat ook dat begon op zaterdag en maandag zette het door dus ik denk dat ik toch wel maandag weer ongesteld ga worden en ik dus toch die maandag de eisprong heb gehad wat ik al dacht. Dus ik hoef niet meer te testen  Dan ben ik vandaag ook al 12dpo. 

Klopt ik vond het aan de ene kant wel fijn maar ik  begon steeds meer te twijfelen. En misschien achteraf had ik daarom zo weinig kwaaltjes omdat het niet goed zat maar daar kom je nooit achter. Sommige hebben ook 9 maanden nergens last van en krijgen een gezond kindje dus zeg het maar he  Maar ja zo nu en dan of even een tijdje wat misselijk dat heb je er wel voor over maar het moet niet alleen maar ellende zijn. Dan kan je amper genieten van je zwangerschap denk ik haha. 
buddha~ - schreef op 25-09 om 06:10
Ja dat denk ik ook hoor! Heb ook echt een super lieve vk! Heel blij mee!! 

Ja de spotting voor de menstruatie is meestal geen goed teken… al had ik dat in mei en juni en had ik een positieve test beide zijn niet goed gegaan… 
Deze keer heb ik geen spotting gehad maar vanaf 11dpo al aan de extra progesteron dus misschien komt t daar door? 
Gewoon balen dat je nog moet wachten! Aan de andere kant het licht puntje… je cyclus heeft zicht nu wel mooi hersteld en word je dus toch ongesteld morgen dan klopt het wel weer allemaal! (Hoe ruk het ook is)

Iedereen is anders hè qua gevoeligheid voor de hCG… sommige hebben idd 9 maanden nergens last van! 
Ik kots al bijna m’n koffie uit in de ochtend als ik m’n dochter moet helpen op de wc haha (hoe zielig voor haar! Gelukkig heeft ze het niet door) 
Nee moet er toch niet aan denken om serieus 9 maanden lang echt ziek ziek te zijn! Dat is zo sneu! Een zwangerschap is het mooiste wat er is en daar wil je en moet je toch echt van genieten!! 
buddha~ - schreef op 25-09 om 10:17
Volgens mij mag ik dit wel een knaller noemen! 

Fm - schreef op 25-09 om 11:48
Jaaa een dikke knaller!!!  Je testen lopen echt snel op  

Nee klopt ik ga ook niet van een innestelingsbloeding uit want het was elke keer een slecht teken behalve die keer toen het raak was toen heb ik geen bloed gezien. Maar vandaag tot nu toe weer niks maar ga er vanuit dat het morgen of dinsdag losbarst dus dan weet ik ook gelijk of ik die maandag of dinsdag mijn eisprong heb gehad. En heb ik inderdaad weer een mooie cyclus steeds van 28/29 dagen dus dat is wel positief idd  

Ja iedereen reageerd er anders op maar de ene zwangerschap is de andere ook niet. Zoals ik al zei mijn vriendin had met de 1e zwangerschap nergens last van nooit misselijk geweest en nu wel al weken. Best wel vreemd eigenlijk dat dat zo verschillend kan zijn. 

Hahaha oh begint dat nu al.. ben je al zo misselijk steeds? Nou alleen maar een goed teken dan weet je in iedergeval echt dat je zwanger bent  Ga je morgen de vk bellen?
buddha~ - schreef op 25-09 om 21:33
Jaa ben er ook heel blij mee!!  Geeft een goed gevoel!

Had je toevallig nog getest?

Dat is heel bijzonder! Ik heb me tot nu toe met elke zwangerschap me hetzelfde gevoeld! 
De misselijkheid komt en gaat … mn eetlust is niet veel overdag maar het avondeten daar er wel gewoon in! Haha
Ja ik ga morgenmiddag vk bellen… hoop zo dat ik eerder mag komen!!
Fm - schreef op 26-09 om 14:21
En? Wanneer heb je je 1e afspraak?  
Ja snap ik als die testen oplopen is een goed teken!  

Nee niet meer getest, heb al zoveel testen weer verspild. En gisteravond begon ik al wat meer bloed te verliezen en vandaag. Denk dat het morgen losbarst. Ik heb dan denk ik toch die dinsdag de eisprong gehad. Net als toen weer 2 dagen later na een positieve test en die zaterdag het gezellig gemaakt dus ook een kleine kans natuurlijk ook al was het mogelijk. Deze maand maar extra veel testen en gezellig maken.

Ook heb ik zonet weer dezelfde capsules gehaald waar alles in zit die ik toen had en het gelijk raak was. Niet dat dat iets hoeft te zeggen maar je weet het nooit  Ik had andere gehaald maar toch maar weer die duurdere  

Ja kan wel hoor ik heb het wel vaker gehoord. Dat de ene zwangerschap een makkie was en de andere juist niet. Het is gewoon zo verschillend per zwangerschap. In die meisje of jongen kwaaltjes geloof ik niet zo maar wie weet speelt dat ook een beetje mee. 
buddha~ - schreef op 26-09 om 20:43
Heb de vk gebeld maar ze wil niet eerder een echo doen.. ik baal echt enorm daarvan! En ik heb ook nog niets gehoord van het ziekenhuis… dus afwachten maar weer

Ohh jammer Meis ja dan lijkt het er wel op dat je gewoon ongesteld gaat worden! 
Volgende maand nieuwe ronde nieuwe kansen!! 
Die easy home testen zijn ook goed hoor! En stuk goedkoper dan de sensitest testen! 
Ik deed vanochtend een ovutesten om te kijken wat er gebeurt maar jeetje! Die knalde direct grappig om te zien

Ja klopt! En weet ook niet of de jongens en meisjes dingen geloof… in mijn geval is zwanger zwanger en voel me ziek zwak en misselijk hahaha maar heerlijk! 
Fm - schreef op 26-09 om 23:50
Ah meen je niet..  Maar is er al wel een datum gepland rond 6/7 weken? Opzich begrijp ik het wel er is zo vroeg nog geen hartactie en weinig te zien dus dan weet je misschien ook nog niks en dan ga je je misschien wel zorgen maken om niks. Daarna krijg je vast vaker controle.. Maar begrijp jou ook het zijn spannende weken. Maar het zal nu vast goed komen en je hebt veel kwaaltjes dus een heel goed teken!  

Haha ja zo kwam ik er ook achter. Die ovulatietesten werden opeens wel weer heel donker. Vreemd dat die ook hcg opmeten  Ik kan beter ovulatietesten gebruiken de volgende ronde stuk goedkoper haha

Ja dat weet ik wel zeker. Daarom we blijven positief en gaan er weer voor deze ronde maar baal stiekem wel een beetje 
buddha~ - schreef op 27-09 om 07:20
Nee ook nog niet.. moet nog een afspraak vanuit het ziekenhuis krijgen maar weet niet hoelang het duurt voordat er iets ingepland word…
Denk dat ik morgen maar even bel met de vraag of er al een datum bekend is!
Ik snap ook wel dat omdat er dan nog hartactie is je misschien onnodig in de stress zit maar ja als er iets zit wat opgemeten kan worden en wat overeen komt met mijn termijn ben ik al gerust gesteld .. maar goed ik laat het los! Haha 

Ja grappig hè!! De eerste dagen werden de ovu testen wel donker maar nog niet echt positief… terwijl ik alweer een positieve zwangerschaps test had! Nu blijft er bijna geen vloeistof meer over voor de controle lijn haha

Jaa deze maand weer lekker testen en het vaak gezellig maken!! 
Natuurlijk baal je! En dat mag ook zeker!! Elke maand dat het niet raak is is gewoon helemaal ruk!!! 
Fm - schreef op 28-09 om 13:06
Oh gaat dat nu via het ziekenhuis bij jou? Ja je kan altijd even bellen en vragen toch.. 
Snap ik hoor ze zouden met een inwendige echo misschien echt wel wat kunnen zien. 
Maar ik weet nu ook dat het niet zo heel veel zegt.. Sprak iemand die had een goede echo gehad en de volgende dag was het hartje gestopt.. Het kan allemaal dus wanneer ben je gerust gesteld. Je hoeft maar iets geks te voelen of juist niet. Het is gewoon zo spannend.. 

Haha klopt dat had ik later ook.. de controlestreep was zelfs veel lichter  

Ja daarom en nu vliegen de dagen wel weer voorbij alleen na de eisprong begint het weer maar het gaat best snel.. we zien het vanzelf hopelijk is het bij ons deze ronde raak  


Fm - schreef op 28-09 om 23:03
Eerst die ovulatietesten die ik hier toen heb geplaatst dat ze donkerder werden toen ik nog niet wist dat ik zwanger was. Later toen ik de mk had gehad heb ik ook nog eens getest met een ovulatietest om te kijken of het hcg al weg was maar toen had ik ook zo'n knaller  Die van jou is wel heel erg duidelijk hahaha.  

Oh dat duurt nog even... Hoeveel weken ben je dan? Ik moest 4,5 weken wachten toen pff niks aan en spannend maar komt goed  Ik had achteraf vanaf het begin al dat ik dacht waar blijven al die kwaaltjes al hoeft dat niks te zeggen maar had weinig klachten en had er soms al een slecht gevoel bij dus dat was misschien al een slecht teken. Jij bent nu al misselijk van de koffie. 

Ik ga gelijk beginnen als de menstruatie over is. Ik weet bijna wel zeker dat ik de eisprong ergens rond dag 14 heb maar ga het risico niet nemen! En rond dag 10 test ik wel s'ochtends en s'avonds  Heb genoeg testen liggen. 
Fm - schreef op 29-09 om 10:34
Ja dat hoeft niets te zeggen maar ik snap het wel. De misselijkheid komt en gaat. Ook wel weer fijn maar ik snap je wel. En wat betreft het testen deed ik dat ook maar hij was ook een keer iets lichter dus dan schrik je gelijk terwijl er niets aan de hand is maar ik kon het ook niet laten  Maar ze zeggen dat je dat niet teveel moet doen.. en ZOU het verkeerd zijn heb je nog steeds wel veel hcg in je lichaam. Maar je moet doen waar jij je goed bij voelt! Denk dat ik dat zelf ook weer zou doen hoor haha. Hoop dat de weken wat snel gaan voor je! 

Ik was ook 7,5 weken met de 1e echo. Maar het moest bij mij dus wel inwendig. Dan zie je al wel wat en een kloppend hartje  

Klopt en eigenlijk daarvoor ook al doordat ik me niet echt zwanger voelde op een opgeblazen buik en soms zere borsten na. Dus was telkens al wat bang dat het niet goed was en mijn gevoel zat goed dus. Maar ja soms maak je je ook zorgen om
niks en is het wel gewoon goed. 

Ik test met de testen van sensitest. Daar ben ik wel tevreden over. Ben blij als deze dagen weer voorbij zijn ik heb nog nooit zoveel last gehad van de menstruatie als deze keer. Onwijs veel buikpijn. En ik wil weer testen 



Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan