Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 09-10 om 20:48
Ja die is idd weer duidelijker!! Spannend!!! 

Ik heb niet meer getest… ik ben al zo misselijk en nu ook heel erg moe… ik wacht netjes tot woensdag! Ik zal je wel eerlijk vertellen dat het al een paar X door m’n hoofd is geschoten hoor om te testen… misschien test ik met een ovu test omdat die nu heel erg leuk zijn om mee te testen! Maar die Kruidvat testen blijven voorlopig liggen! 
1450 antwoorden en 9673782x bekeken
Fm - schreef op 09-10 om 21:36
Ja morgen wel positief denk ik! Hoop ik tenminste anders duurt het nog langer haha. 
Oh wat knap en de kwaaltjes zeggen ook wel genoeg denk ik dan  Vervelend die misselijkheid maar ja het hoort er allemaal bij natuurlijk haha.. 

Die kruidvat testen zijn wel heel erg betrouwbaar met geen valse streepjes geloof ik maar kunnen wel verschillend zijn idd dus die zou ik niet teveel doen nu nee.. maak je jezelf alleen maar gek mee. Ovulatietesten worden echte knallers haha  
buddha~ - schreef op 10-10 om 07:23
Ja er zit al een duidelijk verschil met die van in de middag dus denk dat je vandaag wel je piek hebt!! 

Ja die misselijk is wel vervelend vanochtend ook echt overgegeven dus ben een klein beetje van slag nu haha 
Gisteren was ik ook niet lekker dus vandaag blijf ik een dagje thuis! Even bank hangen en hopelijk morgen weer een beetje fit! Tis jammer dat het zo druk op m’n werk is maar ja… 
Fm - schreef op 10-10 om 10:31
Ja als ik thuis kom uit het werk ga ik gelijk testen. Denk ook vandaag wel de piek  Maar we hebben het zaterdag en gisteren ook al gezellig gemaakt. Ze zeggen om de dag is het beste maar zou dat zoveel uitmaken.  We gaan er maar voor haha dan zijn we sowieso niet te vroeg of te laat.

Oh wat vervelend.. goed dat je vrij genomen hebt. Het werk blijft er wel vooral goed om jezelf denken dat is belangrijker!   Niks aan maar het positieve is dat er van alles in je lichaam gebeurd dus het is een goed teken maar ik snap het. 
Fm - schreef op 10-10 om 11:54
De bovenste 2 zijn van gister en al helemaal vervaagd en de onderste van vanmorgen. Vanmiddag en vanavond nog maar een keer hij loopt mooi op!  
buddha~ - schreef op 10-10 om 13:15
Ohh nou laat die piek maar komen idd!! Leuk hè als ze dan oplopen
Fm - schreef op 10-10 om 14:30
Ja haha en daarna weer 10 dagen of langer stressen en van alles voelen   Ga vanavond na het eten testen en dan hopelijk een knaller! Ik heb sinds de mk wel enorm last van de eisprong. Hoef eigenlijk niet eens te testen als ik deze pijn elke cyclus nu heb. Gister en vandaag enorme buikpijn links en in de onderbuik. 

Ben jij alweer wat opgeknapt of nog steeds misselijk en overgeven? 
Fm - schreef op 10-10 om 15:44
Ik denk dat ik hem heb!  Maar ik test nog wel even een paar keer per dag door deze dagen haha.  
buddha~ - schreef op 10-10 om 18:16
Ja het schijnt dan toch dat je hormonen niet helemaal in balans zijn als je zo’n last heb van je eisprong… ik had het ook altijd tot ik bij de acupunctuur was daarna is het stukken minder geworden!

Kijkkkk dat ziet er goed uit! Zou idd nog even door testen want hij kan nóg donkerder worden! 

Nee de misselijkheid is hier echt al stukken minder! Denk toch echt dat t iets van een virusje was… ik ben daardoor wel weer gelijk bang dat er iets niet goed gaat met de zwangerschap.. nou ja nog even afwachten tot woensdag! 
Ook heb ik vandaag bijna de hele dag op de bank gelegen en het leek alsof niks doen ook hielp voor het minderen van de misselijkheid.. 
we wachten weer af! 
Fm - schreef op 10-10 om 18:38
Oh oke is dat erg? Ik hoop niet dat dat het zwanger worden moeilijker maakt  Ik ben deze maanden alweer druk met vitaminen en omega en foliumzuur bezig. 

Ja daarom test ik zo weer en morgen. Hij is wel net zo donker als de controlestreep maar ik heb hem ook wel eens veel donker dan de controlestreep gehad dus we testen mooi door tot dat die weer licht word.

Kan ook hoor dat heerst ook. Of gewoon wel door de zwangerschap hoor dat hoeft ook niet constant aan te houden. Ook wel weer fijn dat het weer over is! Maar het blijft nog even spannend tot woensdag maar komt helemaal goed  
buddha~ - schreef op 11-10 om 07:08
Nee hoor Meis… ik heb sinds 2/3 maanden dat ik t bijna niet meer voel en ben ook gewoon zwanger geworden! Dus geen probleem! 
Nu ik er zo over nadenken… ik heb deze keer dat ik zwanger werd m wel gevoeld! Normaal voelde ik echt rechts of links maar nu was m’n hele buik gevoelig! 

Ja zou idd ook door testen! Vind het altijd fijn om te weten dat de piek nu echt echt geweest is! 
Heb je al getest?? 

Ja joh Piet paniek hier … het was wss gewoon een virusje.. zoveel mensen zijn het aan overgeven! Denk dat ik nu m’n normale misselijkheid weer terug heb! Moest net alweer kokhalzen bij t ruiken van de melk en een slok koffie dus top! 
Spanning voor morgen begint ook een beetje hoe te nemen! 
Fm - schreef op 11-10 om 09:43
Spannend morgen al! Ben heeel benieuwd   

 Oh gelukkig maar.. ik was al weer in paniek haha! Klopt het heerst nu ook echt. Ik heb sinds gisteravond ook keelpijn en verkouden. Hoop niet dat ik ziek word ben gelijk bang dat het weer invloed op de eisprong heeft  Toen ik corona had gehad was mijn cyclus ineens ook helemaal anders!

Ja ochtendmisselijkheid en de geur van koffie is echt wel een zwangerschapskwaaltje. Alleen maar goed 


Nou ik ben blij dat ik gistermiddag toch nog extra heb getest anders had ik hem gemist. Gistermiddag denk ik wel de piek gehad want gisteravond was die weer wat lichter. Ga straks weer testen als ik thuis ben. 

De bovenste test is van gisterochtend en de middelste de middag en de onderste gisteravond. 



buddha~ - schreef op 11-10 om 10:33
Nou je heb je piek al gehad dus de eisprong komt er sws wel aan hoor! Volgens mij gaat dat gewoon door! Ik was tijdens de innesteling erg verkouden en toen was ik ook bang dat dat er invloed op zou hebben… 

Ja het zal vast allemaal goed zijn moet me gewoon rustig houden tot aan morgen! Duurt lang

Maar goed dat je nog door getest heb! Nu weet je zeker dat je je piek hebt gehad.. wel een korte piek trouwens dus het is goed dat je vaker op een dag test! 
En natuurlijk je kansen benutten!!  
Fm - schreef op 11-10 om 12:01
Ja dat zal ook heus wel meevallen maar je bent er toch wat bang voor  

Ja de weken vliegen normaal om maar nu niet he. Toch vind ik deze weken wel snel gaan heb nu de eisprong alweer maar de aankomende 10 dagen zullen wel weer heel lang duren. Ga proberen er niet veel mee bezig te zijn dit keer maar dat heb ik vaker gezegd. Bij jou is het nu ook anders natuurlijk. Ga er vanuit dat alles goed is bij jou hoor  

Nou inderdaad een hele korte piek. Normaal had ik altijd 2 dagen de piek dus maar goed dat ik vaker ben gaan testen. Maar ik wist gelukkig ook dat ik hem gisteren of vandaag wel moest gaan hebben dat scheelt ook. Heb net weer getest die is alweer veel lichter dus vandaag of morgen de eisprong. We hebben het vanaf zaterdag gezellig gemaakt en vandaag en morgen ook nog maar even en meer kunnen we niet doen. 
buddha~ - schreef op 11-10 om 19:39
Ja natuurlijk ben je er bang voor! Maar je lichaam kan een hoop aan! 

Ja mooi is dat hè.. als je focus ergens anders op ligt gaat de tijd veel sneller! Maar goed het lukt me nooit om m’n focus ergens anders op te richten! Haha 
Ach het is voor mij morgen avond al zei mevrouw ongeduld heel geduldig! Haha Als ik dit niet had ingepland had t nog een week langer geduurd! 

Ja zo zie je dat toch elke keer anders is… nou hopen  dat het raak is!! Ik ga duimen voor jullie!! 
Fm - schreef op 11-10 om 20:24
Oh morgenavond ook pas   Dat vind ik altijd wel lastig dan zit je er de hele dag naar uit te kijken en op te wachten. Doe mij zulke afspraken maar het liefst s'ochtends maar dat kan niet altijd natuurlijk. Maar inderdaad anders had je nog een week moeten wachten! 

Haha nee dat is ook makkelijker gezegd dan gedaan. De eerste dagen na de eisprong gaat ook nog wel maar rond 6/7 dpo wil ik altijd al gaan testen. Vind het wel lastig ook want ben ik morgen 1dpo of overmorgen pas dat weet je ook nooit helemaal precies he  Nou we zullen het zien ik hoop het ook echt! Kan niet wachten om weer een positieve test in handen te hebben.
buddha~ - schreef op 11-10 om 20:49
Jaa en morgen is sws mijn vrije dag… dus het duuuuurt lang hahaha ik heb liever ook de ochtend hoor maar het ging even niet op m’n vriend z’n werk dus nja… dan maar in de avond 

Ja dat heb ik ook de eerste dagen gaan prima maar daarna is het een klein drama…haha 
Ik hield altijd de dag na een positieve test aan als de dag van ovulatie en de dag daarna als 1 dpo… 
Ik had ook meestal de dag na m’n piek ovulatie pijn en de tweede dag was dat klaar… maaar dat op 10 dpo had ik wel in m’n achterhoofd datum misschien pas zelf 9 dpo zou zijn… dat maakte een negatieve test minder pijnlijk denk ik hahaha
Fm - schreef op 11-10 om 21:46
Oh je vriend kan dus toch mee? Of ben ik nu in de war met die andere afspraak? Maar fijn!  Het mooiste is ook om daar samen naar toe te gaan maar als het echt niet kan dan is dat ook niet anders. 

Nou ja ik heb al sinds zondag erge ovulatiepijn. Vandaag ook nog maar het word nu wel wat minder geloof ik. Ik doe dan ook maar gewoon morgen 1 dpo en inderdaad als ik dan 10 dpo negatief test kan ik ook nog 9dpo zijn en valt het mee ja haha 
buddha~ - schreef op 12-10 om 05:26
Dat was een extra argument om eerder een echo in te plannen! Volgende week woensdag naar het ziekenhuis maar dan kan hij niet mee… vanavond kan hij wel mee!! 


Haha ja je moet toch ergens beginnen! Nou het aftellen gaat weer beginnen voor je Meis! Hoop leuke dingen doen de komende dagen zodat de tijd lekker snel gaat! 
Fm - schreef op 12-10 om 11:23
Oh dat is fijn ja!  Heel veel succes alvast vanavond en laat het maar even weten hoe het is gegaan als je wil 

Nou ik ben wat ziek.. vanmorgen wel aan het werk geweest maar denk dat de griep mij ook gevonden heeft. Nu even vrij en het weekend weer werken. Hoop dat de dagen wat snel gaan inderdaad.  Blijf ook nog even door testen voor de zekerheid want wil niet het risico nemen dat ie toch opeens later komt haha. 


 
Daisy - schreef op 12-10 om 11:37
Fm ik zit met een vraagje snap het nietmeer gsm geeft aan dat vandaag 12.10.22 mij eisprong is maar de ovilatcie  test geeft ma een streep 
Ik heb 27 tot 30 september regels gehad 
Ik heb ovilatcie  test 7 oktober gedaan en da was een knaller paars van kleur 8 oktober lichter streep hoe kan da 1 week na men regels mij eisprong 
Most15 - schreef op 12-10 om 12:21
Daisy, je kan prima 10 dagen na menstruatie een positieve ovulatietest kunnen hebben, je ei springt dan 1-2 dagen daarna.
Ligt er maar net aan hoe lang je cyclus elke maand duurt. Ik snap je vraag gewoon niet zo goed. Want je zegt een week na je menstruatie, maar als je 27 september menstrueert en 7 oktober een positieve test, zit je toch op 10 dagen? Daar tel je dan 1-2 dagen bij op voor je ovulatie datum. Keurige cycluslengte dan toch?

Sorry voor de inval FM en Buddha, dit is een beetje jullie topic.  
Daisy - schreef op 12-10 om 13:34
Ik vind de reactie niet wie op mij geeft gereageerd kunt gy even op nieuw sturen 
buddha~ - schreef op 12-10 om 13:53
Most nee joh meiden tis een open topic hè!!! 

Fm natuurlijk laat ik weten hoe het is geweest!! We tellen de uren af! 
Nu is m’n dochter weer ziek … echt om het kwartier spugen zo zielig! 

En jij nu ook ziekjes blehhhhh nou doe jij ook maar lekker rustig aan Meis! 
En je kunt idd door blijven testen! Bij mij leek het toen nog na 3/4 dagen dat die weer donkerder werd ineens ook zo raar maar dat was een veel lagere piek! Maar goed… kwam toen tegen dat sommige dat kunnen hebben! Maar het was weer even een raadsel Hahah 
Daisy - schreef op 12-10 om 14:22
Waar is mijn antwoord
Most15 - schreef op 12-10 om 15:47
Nou uuuh… boven jouw vorige bericht Daisy.

Aaah lief Buddha! 
Zo spannend vanavond. 
Fm - schreef op 12-10 om 15:59
Iedereen is hier welkom  Bedankt Most15 voor de uitleg dat scheelt mij weer hahaha  

Snap ik spannend! Maar het duurt niet lang meer 

Ah nee joh wat sneu.. Beterschap voor je dochter! Hopelijk knapt ze ook snel weer op. Er zijn echt heel veel ziek nu! 

Ja daarom test ik ook maar even door je weet het nooit. Maar vanmiddag had ik ook maar een licht streepje en de ovulatiepijn word ook veel minder dus of hij is geweest of vandaag denk ik haha. 





Daisy - schreef op 12-10 om 16:21
7 oktober  was ovilatcie  postief wanneer kan k dan testen met zwangerschap test
buddha~ - schreef op 12-10 om 19:44
Onze guppie met een duidelijk kloppend hartje!! 
Meten ging nog wat moeilijk… was iets kleiner als wat het nu zou moeten zijn maar dit kwam door de uitwendige echo.. als we een inwendige zouden doen dat hadden ze beter kunnen meten en dan hadden ze wel de juiste lengte kunnen meten.m, is mm werk natuurlijk. Ze heeft aardig zitten drukken met dat apparaat op m’n buik! Haha 
Verder zag alles er perfect uit! 
Fm - schreef op 12-10 om 20:09
Oh wat een goed nieuws!  Ik ben blij voor jullie. Gefeliciteerd! 

Ja klopt bij mij moesten ze toen ook inwendig hoor anders zag ze het ook bijna niet. Bij mij heeft ze toen ook heel erg zitten drukken maar ze kon het niet goed zien dus toen alsnog inwendig. Vond het zelfs pijnlijk en heb nog wel wat dagen buikpijn daarvan gehad toen haha! Is ook logisch het is nog zo klein  Nou nu kun je lekker genieten eerst! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan