Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 30-05 om 16:18
Nee joh lekker doen! Ik bedoel stel dat het wel fout gaat dan wil je ook wel dat hij het weet lijkt mij.. zwanger is zwanger hoor! 
1450 antwoorden en 9715068x bekeken
Fm - schreef op 30-05 om 16:52
Ja ik ga het ook gewoon doen ik kan dit echt niet voor me houden. En inderdaad.. het kan later ook altijd nog mis gaan waar ik nu niet aan moet denken maar dat zou betekenen dat je het pas na 12 weken verteld. Ben zo benieuwd naar zijn reactie  
Becky - schreef op 30-05 om 16:27
Proficiat Fm! Ik zie ook een streepje en meestal zie ik dat niet bij mensen op de foto. Op dpo10 met die test van kruitvat lijkt me dat een goed streepje te zijn

@baby: nu ronde 3 en 4 maanden bezig met schildklier medicatie. Toen moesten we nog wachten op uitslag genetische testen van  mijn vriend. 
Fm - schreef op 30-05 om 16:42
Ja ik vind hem ook erg duidelijk en dat voor 10 dpo en ook nog met middagurine. Ik zie het op foto's van anderen ook altijd niet of nauwelijks. Heb nog een clearblue gedaan en ja hoor zwanger  Hoop ook dat het voor jou snel raak is  Ben je ook bezig voor de 1ste? 
Becky - schreef op 30-05 om 17:53
Wij hebben er al twee rondlopen (3 en 4 jaar)  ???? na twee jaar zeuren heeft mijn vriend ermee ingestemd om spiraal te laten weghalen en dan zien wel hoe het loopt… ja dat kan ik dus niet. Ik heb graag toch wel iets van controle over de situatie. 
Fm - schreef op 30-05 om 18:06
Oh ja ik begrijp je helemaal.. Ik dacht ook ik stop met de pil en ik word vanzelf wel een keer niet meer ongesteld maar wat ben ik er elke keer veel mee bezig geweest.. dit is nu eigenlijk ook voor ons pas echt ronde 3 dat we er serieus mee bezig zijn met ovulatietesten. En eigenlijk is dat al heel snel denk ik nu achteraf maar als je zo graag wil duurt het zolang allemaal.. hoeveel dpo zit je nu denk je? 
Nijntje - schreef op 30-05 om 17:57
Leuk zo’n klein leeftijdsverschil
buddha~ - schreef op 30-05 om 18:37
Fm dat vind ik ook hoor! Ik heb wel gewacht tot de streep zo was dat hij het ook zag en dus geen tuurstreep haha maar jij hebt al gelijk een duidelijke streep! 
Iedereen moet doen wat hij of zij zelf wil maar m’n ouders en zus en zwager weten het al! Ik kan sws niet wachten tot de 12 weken! Haha 
Als we as vrijdag een kloppend hartje zien dan vertel ik het ook tegen m’n collega’s volgende week en dan ben ik pas 7 weken! 
Mocht het alsnog fout gaan daarna vind ik het wel fijn als hun dat ook weten! 

Kun je het al een beetje bevatten?? 


En dat er niet mee bezig zijn is mij ook net gelukt hoor! Ik hoopte doordat ik m’n dochter hier heb lopen dat dat me genoeg afleiding zou geven maaaar… nee hoor! En ze wil continue baby zijn dus nja.. m’n gedachte krijg ik er niet vanaf haha 
Fm - schreef op 30-05 om 19:16
Ja ik ga ook niet wachten tot 12 weken hoor. Tenminste mijn moeder en schoonouders gaan we het vast eerder al vertellen mocht het allemaal goed blijven gaan  Het liefste rij ik gelijk nu naar mijn moeder haha. 

Ik heb de clearblue test met ZWANGER ingepakt en een rompertje dus dat was wel duidelijk haha Hij was heeel blij maar vind het nu toch ook wel een beetje spannend!  

Ik kan het nog niet echt geloven en realiseer me ook dat het nog erg vroeg is. Ik haal constant de testen weer tevoorschijn om te kijken of er echt een streep staat  Tsja en nu zijn de zorgen om het zwanger worden voorbij en nu beginnen de zorgen of het allemaal goed blijft gaan en of die buikpijn niet gaat betekenen dat mijn menstruatie alsnog doorbreekt maar ik probeer er maar zoveel mogelijk van te genieten. Ook heb ik enorme hoofdpijn vanaf vanmiddag. 
Fm - schreef op 30-05 om 19:33
Heb je ondertussen al een testje gedaan deze dagen? Ja die cyclus pff.. daarom ben ik ook maar ovulatietesten gaan gebruiken. Heb nu sinds 3 maanden elke keer een cyclus van 27 dagen. Eerst dan weer 26 toen 29 en toen een keer 35. Ook niet heel erg maar ik weet ook graag waar ik aan toe ben haha. Ik heb vandaag ook wat meer buikpijn en erge hoofdpijn wat ik anders ook altijd heb voor mijn menstruatie dus het hoeft niks te zeggen denk ik? Of het is een slecht teken.. 
buddha~ - schreef op 30-05 om 19:18
Becky ohh dat gaat wel weer een stapje verder! Haha nee dat heeft ze nog niet geleerd bij ons! Ze hangt wel continue onderste boven op m’n benen zo van mama zo zat ik in jou buik hè! Haha lijkt wel of ze het voelt! 

Ik hoop dat je gewoon lekker zwanger bent Becky!! Ik ga duimen voor je! 


Ahhh bij mij komt ook weer de drang opzetten om een test te doen!! Maar ben bang voor een niet super positief resultaat waardoor ik weer ga twijfelen en gek word in m’n hoofd!! Vrijdag heb ik pas de echo… 
buddha~ - schreef op 30-05 om 19:27
Ja dat wachten fm is nu echt killing! Haha afwachten of het goed gaat! Gezien de sterkte van je test denk ik dat het goed zit hoor! Voor 10dpo is het echt wel een heel duidelijk resultaat!! 

En wat leuk hè om je partner zo te verassen!! Spannende dagen/weken komen eraan!! 

Bij mij is de misselijkheid weer wat minder.. pff gelijk alweer allerlei gedachtes!! M’n borsten doen wel echt mega zeer sinds een paar dagen! Ik moet als ik de trap afloop ze gewoon beethouden! En heb vaker last van duizeligheid.

Nja vrijdag weten we of het voor nu goed zit of niet! Ik tel de tijd nu al af!
Fm - schreef op 30-05 om 19:42
Ja het is allemaal nog nieuw en weet ook nog niet zo goed wat ik nu precies moet doen. Gelijk de huisarts al bellen of toch maar even vrijdag afwachten? We gaan dit weekend ook nog weg dus dan kan dat pas dinsdag. 

Ja het is heel spannend... las ook dat de 1ste zwangerschap dus vaak eindigt in een miskraam? Ik moet wat minder googlen denk ik.. 

Voor jou ook spannend.. je kan altijd nog een testje doen die onzekerheid is ook niks toch? en als die positief is ben je weer wat gerust gesteld en weet je waar je aan toe bent. Maar snap het hoor..  Je hebt in iedergeval nog wel last van kwaaltjes dat is een goed teken! 

Ik ga morgenochtend ook weer testen met ochtendurine. Ben nog steeds met vlagen wat licht misselijk dus ook een goed teken. 
Becky - schreef op 30-05 om 19:35
Net naar de wc geweest en bloedverlies. Menstruatie zal morgen wel volledig doorbreken.
Fm - schreef op 30-05 om 19:47
 ah balen zeg.. maar dan klopte het dus wel met je temp. En anders de volgende ronde misschien ook de ovulatietesten gebruiken? Heeft bij ons dus geholpen en ze zijn ook niet eens zo duur die van sensitest. 
Nijntje - schreef op 30-05 om 20:10
@becky hoeveel dpo ben je ook alweer? Kan het geen innesteling zijn?
buddha~ - schreef op 31-05 om 07:01
Fm het is niet zozeer dat die niet positief is maar de oploop van de lijnen gaat niet zo hard bij mij! Aangezien ik in het begin bloedingen had ben ik door blijven testen om te kijken of het een miskraam werd of niet.. zodoende zag ik dat de lijn wel oploopt maar niet dat ik binnen een week een knal test had waarbij de lijn net zo donker is als de controle lijn! 
Op sommige dagen was de lijn zelf minder donker dan de dagen ervoor.. 

Maar goed toen ik vorige week bij de vk was en ze de vruchtzakje had opgemeten was die 11mm en dat kwam overeen met 5/5.4 weken zwangerschap en dat klopt icm met mijn eisprong… dus daarin groeit het zoals het zou moeten ondanks de lage hCG. Ik had er dus alle vertrouwen in en met mezelf afgesproken niet meer te testen omdat dat zoveel onzekerheid brengt! Maar goed.. de misselijk is minder dus nu heb ik toch de neiging om te testen om te kijken of de lijn nu wel een stuk donkerder is of niet.. heb ik een knal test dan idd ben ik opgelucht.. valt het tegen dan zit ik weer te stressen tot vrijdag! 
Dus dat .. zeg maar grrrr
Fm - schreef op 31-05 om 07:54
Ja ik snap het.. lastige situatie. Misschien dan toch maar gewoon afwachten tot vrijdag en er maar vanuit gaan dat het goed zit.. je maakt je alleen maar gek zo en straks maak je je zorgen om niks als je een wat lichtere streep hebt. 

Ik heb niet zo goed geslapen vannacht.   Veel wakker gelegen en was er vandaag op m'n vrije dag 5:30 al uit en moest nodig plassen dus weer een test gedaan. Wel weer een streep maar wel nog hetzelfde als gister dus ik denk dat ik beter vanmiddag of morgenochtend weer kan testen. Maar hij is nog wel duidelijk en niet lichter als gisteren. Begin ook wat meer gevoelige borsten te krijgen nu maar ja we wachten het af...  had ook gehoopt op een donkerder streepje haha.

buddha~ - schreef op 31-05 om 08:29
Toch net een test gedaan.. hij donkerder dan die van vorige week maar voor mijn gevoel alsnog te licht … helaas! We wachten in spanning vrijdag af!

Ahh vervelend niet uitslapen op je vrije dag!! En qua testen.. ik test met ochtend urine minder positief dan met m’n tweede plasje …misschien is dat bij jou ook het geval! 
Fm - schreef op 31-05 om 09:03
Oh durfde je het aan..  je kan het dan toch ook niet laten he om te testen. Ik heb nu in totaal ook al 5x getest omdat ik het niet geloof.
Ik zou maar gewoon tot vrijdag wachten misschien zegt het wel helemaal niks maar ik snap je heel goed. Maar als hij donkerder is dan vorige week is dat wel een goed teken toch?  Ik heb net nog een testje gedaan met de 2de urine en dat is inderdaad bij mij ook beter! Ik vind hem duidelijker dan gisteren.  
Nijntje - schreef op 31-05 om 09:05
@buddha je zou indd met jou termijn een knal test verwachten want je bent 6 weken toch? maar als de verloskundige zegt dat het een goede echo was dan zou ik daar maar op vertrouwen
buddha~ - schreef op 31-05 om 09:05
Nee dat lukt idd niet !! Haha maar goed.. ik probeer geduldig af te wachten zonder gek te worden in m’n hoofd.. komt vast goed!!

Zo heee dat is een en duidelijke!! Hoeveel dpo zit je nu??
Fm - schreef op 31-05 om 09:14
Ja dat dacht ik ook. Ik maak snel hcg aan denk ik? Dat verdubbelt toch met 72 uur? gistermiddag was die veel lichter. Ik ben vandaag 11 dpo 

En ik doe met je mee.. Vrijdag mijn nod dus ik wacht deze dagen ook in spanning af of het niet alsnog verkeerd gaat. We moeten maar positief blijven ook al is dat lastig  
buddha~ - schreef op 31-05 om 09:13
Babynr3 ja daar heb je ook gelijk in hoor! Maar ik lees toch overal dat het valt of staat met de hcg.. en dat als er geen goede oploop is dit maar heeeel zelden goed afloopt.. nou ja.. we wachten vrijdag weer af.. vol spanning … gelukkig drukke dagen voor de boog dus hopelijk gaat de tijd snel voorbij 
Fm - schreef op 31-05 om 16:46
Meiden sorry voor deze foto maar wat is dit? ik dacht dit 4 dagen geleden ook al gezien te hebben maar toen was het minder en dacht ik dat ik het me verbeeld had. is dit normaal? Ik heb dit nog nooit gehad het is donkergeel? 
Fm - schreef op 31-05 om 16:50
Meiden sorry voor deze foto maar wat is dit? ik dacht dit een paar dagen geleden ook al gezien te hebben maar toen was het minder en dacht ik dat ik het me verbeeld had. is dit normaal? Ik heb dit nog nooit gehad het is donkergeel?

Nijntje - schreef op 31-05 om 16:58
Wanneer is je nod ook alweer? Ik vind het niks bijzonders eerlijk gezegd misschien andere dames meer ervaring?
Fm - schreef op 31-05 om 17:24
Mijn nod is vrijdag. Het is in iedergeval geen bloed gelukkig maar ik vraag me af wat dit is. Het is ook geen afscheiding volgens mij.
Nijntje - schreef op 31-05 om 17:27
Ik zou me hier geen zorgen om maken
buddha~ - schreef op 31-05 om 17:28
Ik heb geen idee fm! Ik heb het zelf nooit gehad! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan