Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 28-10 om 10:56
17 weken
Och een slechte nacht gehad dus? Maar ben blij voor je dat je minder misselijk bent! Ik zie ook dat je 4 uur vannacht dit bericht getypt hebt jeetje heb je de hele nacht wakker gelegen? 

Wat fijn dat je die optie hebt om thuis te gaan werken  Dat is wel echt ideaal! Dat gaat bij mij echt een probleem zijn mocht ik me ook echt ziek zwak en misselijk gaan voelen haha!

Ja ik geef het ook gewoon aan tijdens de 1e afspraak. Dan duurt het ook niet zolang meer tot de termijnecho! Dan zou ik om de 2 weken kunnen komen dat is te doen. 

Ja die borsten zijn al veel eerder gevoelig en soms zelfs pijnlijk dan de vorige keer. Vannacht kon ik wel erg moeilijk in slaap komen door heftige steken weer van onderen. Ik heb echt geen idee wat dat is. Merk dat ik dan toch wel een beetje in paniek raak en naar de wc loop en hoop dat ik geen bloed zie! Maar goed ik heb bij mijn mk nooit erge steken of buikpijn gehad terwijl ik wel een mk had dus dat zegt dan ook weer niks. Nu heb ik ook steeds weer een zeurende buikpijn/menstruatiepijn. Dan word ik wel even gek hoor en wou ik dat het 21 november was. 

Jij succes met de echo vandaag! 
1061 antwoorden en 3183207x bekeken
buddha~ - schreef op 28-10 om 15:57
22 weken
Ja slechte nacht! Haha maar die heb ik de laatste weken regelmatig! 
Ik heb wel wat uurtjes geslapen hoor maar goed meer zou zeer welkom zijn!  

Ja en mocht ze het niet doen en jij het heel graag willen zou je altijd een pretecho kunnen inplannen! 
2 weken is lang zat! Haha 

Wat raar hè die steken… en de vk weet ook niet wat het is? Ik zou er zeker ook onzeker van worden hoor! Heel vervelend Meis! 
En kunnen het misschien niet je darmen zijn? 

Jaa wij hebben net de echo gehad! Het was zo leuk!! Het had al beginnende armpjes en beentjes en het lag lekker te slapen! Maar zo super cute om te zien nu!! 
En qua termijn kwam ik precies uit, 8w5d! Ben zo blij!! Nu volhouden tot 8 november maar dat lukt wel! 
Fm - schreef op 28-10 om 23:18
17 weken
Ja dat wil ik wel geloven. Een paar slechte nachten is nog oke maar oplaatst is het niet meer te doen! Wel fijn dat je nu thuis werkt dan  

Daarom ik denk/hoop dat ze daar niet moeilijk over doen! Ze hebben toen ook aangegeven dat ik meerdere echo's mocht dus komt vast goed. Eerst deze dikke 3 weken nog volhouden!

De vk zei dat het wel veel voor komt maar mocht het erger worden moest ik wel bellen. Het is ook soms even en daarna stopt het weer dus als het echt niet goed zou zijn zou het heftiger en constant moeten zijn denk ik dan. En mijn borsten voel ik best wel erg dus het is ook niet zo dat de kwaaltjes minder worden. Het zouden inderdaad ook wel mijn darmen kunnen zijn hoor aangezien die altijd al gevoelig zijn en ik had even op internet gezocht maar die steken in de vagina komen dus blijkbaar ook wel veel voor dus moet me maar niet te druk maken nu denk ik. 

Oh wat goed!  Fijn dat alles weer goed was. Ja dat lijkt me zo bijzonder om te zien! En rond 11/12 weken straks is het echt al een compleet mini mensje  Nog even en je bent die 12 weken voorbij! 
buddha~ - schreef op 29-10 om 08:00
22 weken
Ja en op de een of andere manier kan je toch wel weer mee omgaan! Ik vind dat minder erg denk ik dan misselijk zijn! 

Gaat het je wel lukken de komende 3 weken denk je? 

Ja blijft toch vaag die steken! Ik hoop dat ze snel minder worden bij je! Ja ik heb ook gevoelige darmen dus herken dat ook wel weer! Ik heb nu als ik sochtend wakker word dat ik dan uiteraard moet plassen maar dat echt m’n onderbuik bol staat.. geen idee of ik dan ook mn baarmoeder voel of het dat mn darmen zijn… tis iig grappig om te voelen! 

Ja was echt leuk om te zien… ondanks dat het de tweede is als je dan zo die inimini armpjes ziet enzo ja ik smelt compleet weg! Lijkt wel of ik met beter kan bevatten dan de eerste ofzo… 

Ach mn vriend is nu ziek en continue aan het overgeven … mijn misselijk lijkt door de medicijnen nu toch wat minder te zijn! Maar zit continue met mn oren dicht… ohhhh trek dat zo niet op dit moment… zo zielig voor m! Maar ik ontvlucht het huis zo! 
buddha~ - schreef op 29-10 om 08:19
22 weken
Moet toch even showen hoor! Vind deze zo schattig 

Fm - schreef op 29-10 om 11:33
17 weken
Ja dat is ook weer waar! 
Hmm geen idee haha! Het zal wel moeten. De vorige heb ik het ook overleefd maar goed. En zolang ik last van mijn borsten heb denk ik het zal wel goed zijn! Vanochtend nog getest weer een echte dikke knaller ook al zegt dat nu weinig meer maar het is het enige wat ik nu kan doen en hoop uit haal ofzo  

De steken zijn al minder!  Heb soms wel wat gerommel aan beide kanten dus niet aan 1 kant dat scheelt ook al! Ga er maar vanuit dat het erbij hoort en mijn baarmoeder ruimte maakt of dat het de darmen zijn. 

Och ja dat kun je er niet bij hebben als je zelf ook al zo misselijk bent! Die heeft de griep te pakken? Nou hopelijk steekt die jullie niet weer aan. Beterschap voor je vriend!

Die echo  Wat een wonder he! Je ziet nu echt al een mini mensje  Prachtig! 

Zo'n soort echo heb ik ook nog met 9 weken waar we erachter kwamen dat het hartje was gestopt maar dat zag er ook ongeveer zo uit. Gelukkig gaat bij jou alles goed!!!  Lekker genieten
Fm - schreef op 29-10 om 11:37
17 weken
Dit was de test zonet.

buddha~ - schreef op 29-10 om 12:55
22 weken
Jaa idd blijft toch aftellen! En idd zolang je nog van alles voelt lukt het wel! 
Je test ziet er superrrr uit! nou zou maar gewoon lekker gaan genieten als ik jouw was  
En fijn dat je steken wat minder zijn! Dat werkt ook wat meer geruststellend! 

Nou hij heeft hetzelfde als ik twee weken geleden overgeven overgeven overgeven … heel
Vervelend voor hem maar ja… uitzieken! 

Ja echt geweldig om te zien! Maakt het heel echt dan ineens! 

Pff ja zo moeilijk om dan te zien dat het niet goed is lijkt me zo verschrikkelijk en ik hoop echt dat je dat nooit meer hoeft mee te maken Meis! 

We gaan er vanuit dat het nu helemaal goed zit! En dat je over 8 maanden een baby in je armen hebt liggen! 
Jeetje wij over 7 maanden… 
Fm - schreef op 30-10 om 10:57
17 weken
Ja ik probeer ook zoveel mogelijk te genieten hoor  Natuurlijk zijn er momenten dat je denkt gaat alles nog wel goed maar dat blijft toch zo. 

Haha snap ik! Eerst is het alleen een streepje waar je het mee moet doen en met de 1e echo zie je eigenlijk ook nog heel weinig! Nu begin je het pas echt te geloven  

Nee hoop het ook echt niet! We gaan er maar gewoon vanuit dat het goedkomt   Echt een vreemd idee haha! En het lijkt nu nog zolang te duren maar voor je het weet is het zover. Ik hoor ook heel veel dat die eerste 12 weken ontzettend lang duren en dat het daarna zo snel gaat. Mijn vriendin is ook alweer 20 weken en het voelt of heeft ze het ons vorige week verteld. Heb het idee dat het bij een ander ook veel sneller gaat haha  

Is je vriend alweer wat opgeknapt? En hoe voel jij je nu?
buddha~ - schreef op 31-10 om 07:27
22 weken
Ja idd die momenten verdwijnen helaas niet maar worden wel minder! 

Nou ik vind eerlijk gezegd de dagen nu ook wel redelijk snel gaan… tuurlijk duurt het nog een eeuwigheid tot aan die 12 weken maar goed ze zeggen als je met 8/9 weken het hartje heb zien kloppen de kans op een miskraam enorm laag is! Dus daar hou ik mij dan maar aan vast! 
Volgende week dinsdag alweer naar de vk voor de termijn echo! 

En misschien gaat het nu ook wat sneller voorbij omdat de misselijkheid door de medicijnen zoveel beter te doen is! 
Eerst zat ik alleen nutteloos op de bank en nu kan ik weer het eea doe ! Dus de dagen gaan daardoor gewoon sneller! 

Vandaag weer naar kantoor, ben benieuwd hoe dat gaat aangezien ik smiddag niet veel meer waard ben! 
Hoe gaat het qua vrrmoeidheid bij jou?
Fm - schreef op 31-10 om 17:08
17 weken
Nee klopt! Opzich gaan de dagen ook wel snel maar vandaag over 3 weken hebben we pas de afspraak dan denk ik wel even pfff dat duurt nog even haha 

Ja dat is ook zo! Het gaat wel eens verkeerd zoals toevallig bij ons maar vaak gaat het goed! Dat zei mijn vk toen ook dat de kans dat het misging echt heel laag was dus daar moet je maar vanuit gaan  Het ziet er bij jullie goed uit 

Oh was het voor even dat thuiswerken? Maar dat scheelt inderdaad een hoop dat je minder misselijk bent. Fijn dat de medicijnen werken! Gaat de tijd idd ook wat sneller als je je normale dingen wat kunt blijven doen. 

Bij mij gaat het wel goed.  De vermoeidheid word beter maar verschilt wel per dag. Het zijn vooral mijn borsten deze zwangerschap haha en de steekjes. Soms wat vaag misselijk maar dat duurt maar heel kort. Zo kom ik die 3 weken nog wel wat door en ben blij als ik wat voel liever dat dan niks voelen!

Hoe is het vandaag gegaan op kantoor?  


 
buddha~ - schreef op 01-11 om 06:36
22 weken
3 weken dat is idd best nog wel een tijd… nou ja je kunt altijd een pret echo tussendoor plannen mocht je het echt te lang vinden! 

Klopt! Maar als je al is hebt mee gemaakt dat het fout kan gaan… heb je nooit meer een onbezonnen zwangerschap. En dat vind ik soms gewoon jammer! Echter reden te meer om toch te genieten en positief te blijven! 

Vorige week was iedereen op vakantie dus kon ik lekker thuis werken! Als ik echt zou willen kan ik nog steeds thuis werken maar heb wel even zin in mensen om me heen! Ik heb het gisteren aan een collega verteld en die vond het helemaal leuk natuurlijk! Vandaag drukke boel op kantoor met hoop externe mensen en moet het nog 1 collega vertellen dus even kijken of er vandaag een momentje is! 

Ja dat is zeker zo! En bij mij werd de misselijk met 5/6 weken serieus! Dus wie weet heb je er straks ook meer last van! 
En hier gewoon standaard moe! Haha ben gisteren om half 9 naar bed gegaan en was half 5 wakker … heb m’n uurtjes dan wel gehad maar goed zou graag nog wat meer uurtjes maken want heb er niet genoeg aan haha

Kantoor ging wel horen gelukkig moesten we naar de tandarts dus moest ik vroeg weer weg! De middagen worden wel echt pittig.. maar we gaan zien hoe het gaat! 
Nog even 2/3 weken volhouden en dan zou beter moeten gaan! 
Fm - schreef op 01-11 om 13:23
17 weken
Ja klopt maar met 6 weken begint het hartje ook pas te kloppen meende ik dus er is nu toch nog vrij weinig te zien.. Morgen ben ik 5 weken dus dan nog 2,5 week. Dat klinkt ook al wat beter  Ik moet er even doorheen zoals iedereen en daarna hopelijk wat vaker voor echo 

Ik ga eind deze week even een clearblue doen om te zien of de test 3+ aangeeft. Weet niet of dat verstandig is en ik niet ga stressen als er nog steeds 2-3 staat maar goed. 

Ja snap ik even de deur uit is ook wel lekker he dan de hele dag thuis. En wat leuk dat je het de collega's verteld hebt  Ook wel mooi dan weten ze in iedergeval als je weer niet zo lekker bent waar dat door komt en hoef je geen smoesjes meer te verzinnen haha! En ze kunnen er rekening mee houden. 

Ik ben benieuwd! De misselijkheid valt nu nog erg mee maar dat kan zo veranderen inderdaad. Ik was gisteravond ook zo moe en vandaag een vrije dag dus dacht dat ik even lekker kon uitslapen maar gingen ze hier vanmorgen om het huis bezig om de goten te vervangen. En we hebben een rieten dak en die harde wind er bij dus een puinhoop en een lawaai! En mijn vriend had dat niet even gezegd. Nouuu ik had vanochtend echt stemmingswisselingen van boos tot huilen zijn vast de hormonen hahaha. Gister net het huis netjes gemaakt met moeite door de vermoeidheid en dan dit  

Oh half 5 is wel erg vroeg! Dan ben je klaarwakker en kun je niet meer slapen of zo?Moet zeggen als ik 1 keer slaap is het goed maar in slaap komen is bij mij een drama. Kan dan ook wel uitslapen en moet de wekker wel 10x zetten. Op vanochtend na dan 
buddha~ - schreef op 02-11 om 07:35
22 weken
Ja dat klopt eigenlijk vanaf 6w3d is het wel leuk om te zien! Dan zie je iets en een hartje kloppen! Maar dan is het ‘nog maar’ anderhalve week tot de echo! Haha 

Ja die keus moet je idd zelf maken! Ik heb dat uiteindelijk nog wel gedaan die gaf gelukkig 3+ aan haha maar pfff was ook weer een stress momentje haha
Als je zonder zou kunnen zou ik zeker dat doen maar goed snap ook hoe moeilijk dat is! 

Ja idd even de deur uit maar het is wel pittig! Lig gemiddeld tussen 8 uur en half 9 in bed haha 
Ja ze vonden het ook super leuk! Ben wel blij dat het eruit is hoor!! Hoef idd geen smoesjes meer te verzinnen waarom ik nog steeds niet lekker ben enzo haha 

Ach wat vervelend. Hahah denk je lekker uit te kunnen slapen .. niet dus! En die drama is extra door de hormonen inderdaad! Hahaha 
Nou weer snel vergeten! Hopelijk heb je toch nog een lekker dagje gehad! Vandaag weer werken? 

Nou als ik wakker word snachts dan val ik gewoon niet meer in slaap… al lig ik een uur met m’n ogen dicht… het maakt niet uit! Dus nou ja dan meestal maar een spelletje spelen en dan na 2 uur ongeveer denk ik nou misschien kan ik wel weer slapen maar ja als ik om half 5 wakker ben heeft het geen zin meer om na 2 uur te gaan slapen! 
Oh wat grappig dat jij wel door kan slapen maar moeilijk in slaap kom.. ik ben echt zo weg! En wat lekker dat je normaal gesproken kan uitslapen! Haha lijkt me ook heerlijk! Kan de laatste keer niet herinneren! 
Fm - schreef op 02-11 om 11:13
17 weken
Ja dat dacht ik dus ook die 1,5 week kan ik dan ook nog wel wachten heeft niet zoveel zin dan  Jij mag al bijna weer! 
 
Ga denk ik ook niet meer zo'n clearblue doen gister nog een kruidvat test gedaan nou dat was me toch een knaller. De controlestreep was zoveel lichter. Zo'n clearblue is ook weer duur en wat schiet je ermee op..   

Oh dan lig je s'avonds ook vroeg! Ik wou dat ik dat had gelijk in slaap vallen.. Ik begin echt over van alles na te denken en dan nog een vent naast me die snel in slaap valt en snurkt! Ik ben echt een avondmens en lig niet eerder dan 23:30 in bed omdat eerder gewoon geen zin heeft maar misschien veranderd dat zo wel haha. 

Ik moest vanochtend weer werken had een korte dienst maar aan de ene kant heb ik liever lange diensten want zo duurt het nog langer heb ik t idee. Lastige is ook dat ik gestopt ben met roken en daar heb ik op sommige momenten nog wel eens wat moeite mee dus dan ben ik liever wat bezig en aan het werk. Maar goed veel afleiding zoeken en maar wat aan de schoonmaak alles voor het goede doel  Vandaag alweer 5 weken!Daisy - schreef op 02-11 om 17:53
Mij testje vandaag 
Fm - schreef op 02-11 om 18:34
17 weken
Ik zie geen foto Daisy
Daisy - schreef op 02-11 om 18:45
buddha~ - schreef op 03-11 om 06:35
22 weken
Haha ja als je het vol kunt houden is het toch helemaal goed! 
Ik redde dat niet hoor haha het is nu bijna een week geleden en merk dat ik alweer onzeker wordt! Eigenlijk best vervelend maar ja.. 

Nee dat klopt! Ik deed toen zo’n clearblue erbij omdat die Kruidvat test heel raar was maar anders had ik die ook zeker niet gedaan hoor! Al zal er nu bij jou ook zeker 3+ staan! 

Hahah nee dat nadenken over alles herken ik wel hoor maar dat heb ik snachts dan! Hahah en ja die mannen hè.. Hahah ik ga altijd eerder dus ik heb daar geen last van maar dat lijkt me ook wel wat lastiger slapen dan! 23.30 jeetje haha kan me de laatste keer niet herinneren Hahah

Hmm ja dat stoppen met roken is ook lastig maar wel heel goed van je! En snap wel dat je dan liever werkt zodat de tijd lekker voorbij gaat! Sws vliegen de dagen wel voorbij maar merk het nu ook weer hoor deze week weer op kantoor en dan gaat het gewoon nog sneller! 
Fm - schreef op 03-11 om 11:17
17 weken
Daisy oh ovulatietesten? Ben je niet meer zwanger dan? 

Buddha Ja ik twijfel enorm haha! Misschien volgende week. De laatste 2 kruidvat testen waren gewoon dat de controlestreep bijna niet donker werd omdat alles naar de teststreep ging tenminste zo leek het dus dat is goed!  

Nee dat zei mijn vriend ook al dan ga je eerder op bed maar ik word dan alsnog wakker van hem als die erbij komt liggen. Ik heb oordoppen in ook dat helpt niks hahaha. En ik kan gewoon niet vroeg op bed dan lig ik maar te draaien! En overdag altijd moe  

Ja het valt ook wel mee! Het is straks zomaar 21 november. En mijn borsten zijn nog steeds heel gevoelig en een opgezette buik! Heb zoveel last van mijn darmen dus het zal wel goed zitten denk ik! Merk ook dat ik nu veel minder gespannen ben omdat ik van alles wel voel dus dat scheelt een hoop. Ik had de vorige keer zo nu en dan heel even gevoelige borsten en dat was ook zomaar weg en verder ook weinig kwaaltjes. Dat is gewoon vanaf het begin geen goede zwangerschap geweest ook al hoef je geen kwaaltjes te hebben en gaat het bij sommige wel goed maar toch. Hoe is het bij jou met de misselijkheid? 

Daisy - schreef op 03-11 om 13:56
Nee FM ben het kwijt geraakt ????
Daisy - schreef op 03-11 om 15:56
FM je bent zo stil
Fm - schreef op 03-11 om 18:56
17 weken
Oh wat verdrietig Daisy! Hopelijk heb je snel weer een positieve ovulatietest. 
Daisy - schreef op 03-11 om 21:19
buddha~ - schreef op 04-11 om 06:53
22 weken
Daisy wat verdrietig dat je het bent verloren, sterkte!

Ja die test had ik idd ook van de Kruidvat en een week later had ik een test waarvan de controle streep toch weer donkerder was haha dus ik zou verder geen Kruidvat testen meer doen hoor! Eventueel een clearblue als je heel graag wilt testen!

Oh wat lastig dat slapen dan een dingetje wordt hoor! Je zult het wel gewend zijn met je vriend natuurlijk haha maar alsnog! 

En nu zeggen kwaaltjes ook niet altijd dat het goed maar het geeft toch een hou vast! Het is gewoon fijn iets te merken van de zwangerschap! En die darmen ja pfff de eerste weken had ik echt geen problemen, was daar zo blij mee maar nu… helaas toch wat last van m’n darmen ook! Soms heb ik dan buikpijn dat ik denk ohjee en dan voel ik waar het precies zit en dan denk ik ook het zijn m’n darmen maar! Haha 
Misselijkheid is weer steeds meer aanwezig… en dat icm de vermoeidheid is weer niet zo fijn. Maar komt goed hoor vanmiddag is m’n dochter bij m’n moeder en slaapt daar ook dus denk dat ik wat eerder naar huis ga om misschien bij te slapen of iets.. kijk wel even! 
Heb nog steeds hoop dat het met 10-12 weken minder wordt dus blijf positief! 
Fm - schreef op 04-11 om 11:24
17 weken
Ja ga ik ook niet meer doen hoor die kruidvat testen  

Nou ik ben blij dat ik van alles voel ja toen dat de vorige keer ineens over was bleek het ook mis te zijn dus laat die pijnlijke borsten maar blijven haha! Het hoeft ook niet altijd wat te zeggen nee maar ik vind het wel prima! 

Waar heb/had  jij precies pijn in je buik dan? Gisteravond dacht ik even het kon wel foute boel zijn zo'n buikpijn maar heb ook echt een opgeblazen gevoel en als ik naar toilet ben geweest is het weer veel minder dus het zullen dan echt wel mijn darmen zijn denk ik... Ik zit nu al krap in mijn broeken daardoor.

Oh nou je hebt gelijk!  Kan je mooi even wat rust pakken. Vervelend dat die misselijkheid er nog is en dat met medicijnen... Ze zeggen dat het na 12 weken minder word idd dus nog even volhouden. 
buddha~ - schreef op 04-11 om 17:08
22 weken
Snap je heleMaal!

Ik heb vooral pijn daar waar de rand van je onderbroek zit zeg maar en als je de zijkant van je handen tegen je lies aan legt dan daar waar de rest van hand ligt. Ik heb heel af en toe en een steekje in het midden maar dat zal ook groeipijn zijn denk ik!?! Blij als ik dinsdag bij de ben ben geweest
Mn darmen zijn wel echt opzet op het moment en merk het ook wel hoor als ik weer naar de toilet ben geweest …

Ik was om half 3 thuis ben gelijk op de bank gaan liggen, heb nog geslapen en lig nog steeds op de bank 
Daisy - schreef op 04-11 om 22:26
Fm mij eisprong vandaag gevonden 
Daisy - schreef op 05-11 om 09:58
Gisteren eisprong  gevonden 
Fm - schreef op 05-11 om 11:49
17 weken
Ja nou ik weet nu waar die buikpijn weg komt denk ik want heb volgens mij buikgriep te pakken. Gisteravond constant naar de wc en ben nu ook misselijk. Heb nog nooit buikgriep gehad tenminste dat is dan wel heeel lang geleden dus misschien komt het ook wel door de zwangerschap? Geen idee.. weet ook niet of het kwaad kan buikgriep en zwanger. 

Maar jij hebt dat ook wel dus last van de darmen! Nou ja ook wel te begrijpen die worden flink aan de kant gedrukt haha. Fijn dat je gister eerder naar huis kon dan kon je lekker even bijkomen en je rust pakken. Is ook belangrijk  

Daisy wat fijn dat je je lh piek hebt gevonden dan heb je vandaag of morgen je eisprong weer

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan