Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 06-11 om 12:19
Nou het heeft maar 1 avondje geduurd dus misschien heb ik ook wel wat verkeerd gegeten wat niet lekker viel ofzo. Merk wel dat ik een weeig gevoel krijg na een kopje thee of bakje cafeine vrije koffie. Een beetje misselijk. 

Oh heb jij dat ook! Ik heb ook Prikkelbare darm syndroom dus daar zal het misschien ook door komen hoor. Maar heb het nu wel veel erger dan de vorige keer! 

Oh fijn dat je weer beter kunt slapen! Knap je ook weer van op een beetje extra slaap! Jij hebt dinsdag de echo toch? Wij morgen over 2 weken schiet al een beetje op haha
1450 antwoorden en 9691963x bekeken
Daisy - schreef op 06-11 om 19:37
Ik had die 4 november maar blijf pijn houden in mij onder buik ook niet zo van de gewoonte meestal is da maar 2 dagen of soms 1 dag 
buddha~ - schreef op 07-11 om 07:11
Hmm ja dat kan idd ook makkelijk Meis! Zeker als je ook pds hebt! 
Ja met thee en koffie heb ik dat ook steeds meer! Ik drink alleen in de ochtend 1 koffie die valt nog net ok als ik er niet te veel bij na denk! 
Maar thee smaakt me ook niet meer zo top.. ik ga zo is rooibos proberen.. die drink ik eigenlijk nooit misschien dat dat oké is! 

Ik heb zaterdag middag op de bank liggen slapen en gisteren ben ik rond 15.00 naar bed gegaan en heb ik nog anderhalf uur geslapen.. vannacht wel weer wakker gelegen en was beetje misselijk dus kon maar weer moeilijk in slaap komen.. maar goed.. 
Ben benieuwd hoe het vanmiddag weer gaat.. haha om 2/3 uur is het gewoon volledig klaar met me 

Ja wij hebben morgen avond weer de echo! Zo spannend! M’n darmen doen pijn en voel ik maar verder is het best rustig waardoor ik dan zo de dagen voor de echo onzeker wordt! 
Ja jij vandaag nog 2 weken! 
Fm - schreef op 07-11 om 11:57
Ja ik zal ook even meerdere proberen maar las dat in sommige thee soorten dus ook cafeine zit en je daar maar 1 kopje van mag! Wist ik niet eens  Ik dacht dan ga ik wel mijn koffie verslaving veranderen in thee maar moet ik dus ook even opletten blijkbaar...

Mijn darmen zijn nu weer wat rustiger. Gisteren weinig kwaaltjes en voelde opeens mijn borsten niet meer dus dacht echt even het gaat toch niet mis maar vandaag zijn de gevoelige borsten weer terug en het vage misselijke gevoel soms en ik ben ook moeeee. 

Snap je helemaal hoor dan word je echt even onzeker! Gelukkig heb je morgen weer de echo dat duurt niet zolang. Wij moeten nog 2 weken geduld hebben. Ben ook zo benieuwd! 

Jij ook nog steeds zo moe dus! Vandaag moet je de hele dag werken? Ik had weer een ochtenddienst dus vanmiddag ook even weer een uurtje liggen. 

Daisy Dat kan wel hoor. Ik had ook steeds voor en na de eisprong veel buikpijn. 
Fm - schreef op 08-11 om 13:22
Ja ik weet het ook niet precies maar 1 bakje koffie mag gewoon. Normaal drink ik aardig veel koffie ja maar nu ook nog maar 1 op een dag soms maar de laatste dagen niet meer want ik heb er geen zin in op een of andere manier  

Ja dat vind ik ook raar maar het hcg stijgt natuurlijk nog steeds veel dus daardoor misschien? Ik word steeds wat vaker wat vaag misselijk. Ben morgen ook 6 weken! En die gevoelige borsten gaan soms even over maar het komt ook steeds weer terug. Nou ja goed teken denk ik maar! Ben er blij mee ook al is het soms wat vervelend  

Ja die moeheid is vreselijk. Ik was normaal gesproken altijd al snel moe overdag en nu helemaal. S'avonds 7 uur vallen mijn ogen zowat dicht en heb ik S'middags ook nog geslapen. Scheelt dat ik veel korte diensten heb. Bij jou is het minder die lange dagen! Wil ik wel geloven dat je dan kapot bent. 

Heel veel succes vanavond! Komt vast helemaal goed  En wat leuk dat jullie het je dochter gaan vertellen. Zo leuk voor haar ook en spannend! Een klein broertje of zusje  

Nee wij hebben nog niks verteld maar ze hebben beide al gevraagd (schoonmoeder en moeder) of ik zwanger ben. Ze hebben het in de gaten denk ik maar we zeggen nog niks  Vind het lastig maar ook wel weer knap dat ik het zolang stil hou haha! Mijn vriend wou het met de termijnecho vertellen en ik na de 1e goede echo dus we gaan er tussenin. Mochten we met 9/10 weken een 2de echo mogen en alles is dan goed vertellen we het onze ouders en na de termijnecho de rest dus nog even geduld  
buddha~ - schreef op 09-11 om 07:19
Oh nou ja uiteindelijk hoe minder hoe beter! Ik deed er altijd 2 op een dag maar nu alleen in de ochtend als ontbijt haha
Mijn vk vertelde gisteren ook dat de echte kwaaltje meestal rond 7/8 weken beginnen en toen was m’n misselijk wel op z’n top dus kan makkelijk dat jij daar nu naar toe werkt! 

Ach ja dat heb ik ook altijd wel hoor! Snel moe overdag (werd ik soms helemaal gek van) nou lekker Meis dat je korte diensten hebt en dat je daardoor beetje extra kunt slapen! 
Ja ik probeer zo lang mogelijk vol te houden maar ga smiddag wel eerder naar huis.. ja het is nu even niet anders en tis sws maar tijdelijk natuurlijk 

Ik vind het zeker heel knap van je dat je het stil kan houden! De weken duren al zo lang dan is het gewoon fijn als je er met iemand over kunt praten in je omgeving! 
Ja snap ik wel dat je het zo doet! Dus eigenlijk nog twee weekjes geduld dan kun je het jullie ouders vertellen! 
Nu dat wij de termijn echo hebben gehad kunnen mogen andere het ook weten! Eerst m’n dochter natuurlijk maar zij zal haar mond verder ook niet houden dus door haar zal het verder bekend worden haha en dat is helemaal goed! 

Nou wij hebben gisteren de intake en echo gehad! We hebben er wel even gezeten dus waren laat thuis en daarna ben ik vrijwel direct naar bed gegaan! Haha 
Maar alles zag er helemaal goed uit loopt perfect op het termijn en de kleine was wakker en lag te zwaaien! Ahh we hebben met z’n drieën even heerlijk gekeken naar wat er allemaal gebeurde! Super leuk! Wat ze nu kon checken, hersentjes, navelstreng en darmen zag er ook top uit! We hebben zelfs al vingertjes geteld! 
Mijn placenta ligt alleen wel aan de voorkant waardoor ik de baby wat later pas kan voelen dus dat is wel jammer maar goed we gaan het meemaken! Ik voelde m’n dochter ook behoorlijk vroeg. 

Nu een afspraak maken voor de 13 weken echo nipt test en midden december weer naar de vk terug! 
Fm - schreef op 09-11 om 11:13
Ja ik denk het ook haha! Zo vreemd dan de vorige zwangerschap bijna helemaal geen last van gehad! Dat dat zo per zwangerschap kan verschillen he. Die vriendin van mij ook de vorige  zwangerschap niet misselijk en deze zwangerschap wel heel erg en heeft een meisje en heeft deze week bekend gemaakt dat ze nog een meisje krijgen dus dat zegt ook niks en ook niet of het goed of fout gaat dus..

Ja hoe minder hoe beter inderdaad. Zijn nu tegenwoordig wel erg veel strenge regeltjes dat was vroeger ook niet zo erg en sowieso is alles wat je teveel neemt niet goed normaal gesproken als je niet zwanger bent ook niet dus ja. 

Je hebt gelijk! Als het straks na 12/13 weken wat stabiel is en je je wat beter voelt kijk je dan wel weer toch. Goed om jezelf denken


Nee niet over 2 weken haha! Ik wou dat wel maar mijn vriend niet. Als we met 9/10 weken een extra echo mogen en het is dan goed dan gaan we het onze ouders vertellen en met de termijnecho iedereen dus het duurt nog even. Maar het maakt me ook niks uit als alles maar goed is 

Wat fijn dat het bij jullie allemaal goed is!   Zo leuk die echo als je al zoveel ziet. Hebben jullie het jullie dochtertje al verteld of was die mee? 
Oh dat is wel vervelend maar ach zolang het allemaal goed is is dat het belangrijkste toch! Maar ja als je even onzeker bent en je voelt die kleine dan is wel weer even een geruststelling natuurlijk maar gewoon vanuit gaan dat het allemaal goed blijft gaan. Alles zag er goed uit toch  

Oeh de 13 weken echo en de nipt inderdaad! Dat is wel weer even spannend. Daar keek ik toen ook wel een beetje tegenop de vorige keer maar dat hebben we niet eens gehaald maar wel dingen waar we toen al over na moesten denken en een afspraak voor moesten inplannen.

Ik kon het niet laten en heb net nog even een clearblue test gedaan in de hoop dat er 3+ stond en ja hoor  Zo blij!
Daisy - schreef op 09-11 om 19:10
Fm heyy ben even terug van weg geweest ... 
Na mij ovulatie  4 november heb ik nu nog altijd last van steekjes in mij rechter kan slijm is wat wit melk achtig 
Fm - schreef op 10-11 om 11:33
Nou inderdaad zo denk ik ook hoor. Maar soms twijfel ik ook wel een beetje en zoek ik het ook op internet haha. Laatst had ik pepernoten en daar mocht je blijkbaar ook niet teveel van. Nou ik ga echt geen hele zak leeg eten maar hoeveel mag je dan he   

Ja klopt we moeten maar even kijken of het lukt hoor. Schoonmoeder had ineens een idee om in januarie op wintersport te gaan met de familie. Ja heel leuk allemaal maar ik kan en ga niet skieen met een zwangere buik en apres skiien word ook niks haha! Nu stuurt ze steeds skie kleding ja wat moet je daarop zeggen he dus maar even zien hoelang we dit kunnen volhouden. 

Ah zo leuk haha! Die reactie van kinderen he   Ze gaat het straks steeds meer begrijpen denk ik met echo's en als je buik meer groeit. En overal vertellen dat mama zwanger is haha! Ga je haar meenemen naar de volgende echo?

23 november alweer dat is ook alweer snel! 2 dagen na ons  Jammer dat je vriend niet mee kan dan! Is het niet een optie om een dag of paar dagen later dan omdat het wel een belangrijke echo is natuurlijk. En anders neem je iemand anders mee die belangrijk voor je is kan ook.

Ja kon het even niet laten hoor. Weet niet of het zoveel zegt maar je bent toch weer wat gerust gesteld ofzo. Maar zou ook vreemd zijn als het er niet stond aangezien ik wel steeds meer vaag misselijk ben. Ik heb nu opeens ook allemaal pukkels had ik de vorige zwangerschap ook niet. Dat was altijd een teken bij mij dat ik ongesteld ging worden sinds ik gestopt was met de pil want toen ik aan de pil zat had ik nooit pukkels. 

Als ik het zo allemaal goed bereken ben ik 5 juli uitgerekend maar dat weten we pas zeker met de termijnecho natuurlijk. Wel heel toevallig de vorige zwangerschap was ik uitgerekend in februarie de maand van mijn vriend zijn verjaardag en dit keer in juli en ik ben ook in juli jarig haha! 

Daisy Ja lastig om te zeggen. Ik had het die keren dat ik niet zwanger was na de mk maar toen ik zwanger was ook dus er is geen peil op te trekken. Afwachten maar! Nog een paar dagen en dan kun je testen. 



Daisy - schreef op 10-11 om 19:28
Fm wanneer zou k kune testen dan 
buddha~ - schreef op 11-11 om 07:20
Hahaha ja en waarom niet te veel pepernoten? Wss omdat het veel suiker in zit… ik kan vertellen met de zwangerschap van m’n dochter ze is van januari en de laatste weken waren dus ook in december dat de zakken er doorheen zijn gegaan! Haha Maar goed alles met mate! 

Oh ja dat is niet handig idd! hmmm haha dat wordt nog een lastige voor jullie! 

Nou we onze volgende echo is de 13 weken echo maar misschien doen we nog een pretecho! We gaan het wel vragen aan haar of ze het leuk vind! 

Ja die pukkeltjes had ik een paar weken geleden ook! Maar nu is het weer weg en hoor van collega’s dat ik de glow heb en er goed uitzie hahaha nou als ik mezelf zie denk ik pfff ja volledig gaar hahaha

Ohh 5 juli lekker in de zomer! Zo heerlijk hè!! Alleen altijd een nadeel dat er een hoop mensen dan op vakantie zijn! 
Fm - schreef op 11-11 om 11:41
Omdat er kaneel in pepernoten zit  Geen idee waarom dat dan niet goed is maar het staat er.

Ja daarom ze heeft het ook zo geboekt. Ik dacht ook nog ik moet eerst maar eens zien hoe ik me voel dan maar goed anders kun je ook 9 maanden niks plannen natuurlijk. Als ik me niet goed voel ben ik het liefste thuis dus maar even kijken.

Denk wel dat ze het leuk vind haar broertje of zusje even bewonderen en dan begrijpt ze het vast nog meer  

Haha leuk om te horen he! Bij mij zag mijn beste vriendin het toen gelijk ze zei je straalt helemaal dus heb het haar maar verteld toen  Nou ik straal nu wat minder hahaha. Had toen ook bijna nergens last van maar nu het tegenovergestelde. 

Ja klopt dat is wel een beetje een nadeel maar dat is volgens mij meer eind juli. Ik heb vroeger altijd leuke kinderfeestjes en verjaardagen gehad en ben ook in juli jarig dus komt vast goed 
buddha~ - schreef op 12-11 om 08:47
Haha ja potver ik had gisteren ineens trek in van die kaneel kussen snoepjes en zag idd dat je niet te veel kaneel mag grrrrrr! 

Oh het is zelfs al geboekt? Daar is ze wel lekker snel mee dan! Haha laat er geen gras over groeien! 
Hmm ja wat kun je allemaal doen op wintersport als je zwanger bent? Ook niet lekker zonnen … 

Ja denk dat ze het ook zeker leuk vind maar nu is Sinterklaas even hot haha dus meisje zit vol met spanningen! Van de week er even over hebben met haar! 

Ja het is idd wel erg leuk om te horen zeker omdat ik het zo niet voel! Dus ook jij zal toch op een bepaalde manier stralen! Haha
Ik durf het nog niet hardop te zeggen maar ik heb het idee dat de vermoeidheid wat minder wordt!!!! Ben benieuwd hoe dit weekend gaat! 

Ja daar heb je denk ik wel gelijk in! Mijn vriend is van eind juli dus dan zijn er altijd mensen op vakantie! 
Ik ben van mei en heb gelukkig ook vaak mooi weer! 
Fm - schreef op 12-11 om 14:52
Nee nou ja gewoon niet teveel maar je mag echt wel wat hoor..

Ahh die heeft idd nu wel even genoeg aan haar hoofd haha! Zo leuk deze tijd van het jaar voor die kleintjes.  

Nee ik nu niet haha! Dat ging over de vorige zwangerschap. Ik straal nu echt niet ik ben doodmoe en word steeds misselijker helaas... vanmorgen eerder weggegaan uit het werk en kijk er nu al tegenop om morgen te werken maar wil me ook niet ziekmelden... voel me echt belabberd en wil alleen maar op bed liggen. Hoe is het bij jou met de misselijkheid? Ik moet (nog) niet overgeven maar gewoon dat beroerde gevoel en heb nergens zin in en geen trek. 

Ja ik ben ook van eind juli. Vroeger viel het nog wel mee maar hoe ouder je word hoe lastiger met de verjaardag dat iedereen kan dat merk ik wel. Maar goed het is niet anders. 



buddha~ - schreef op 13-11 om 07:24
Ja idd ik ben best wel dol op kaneel ook!

We zouden gisteren naar de intocht bij ons in het dorp gaan maar ze had last van haar buik ze heeft wat problemen met haar darmen en dat speelde gisteren dus dan op.. we hebben de intocht maar op de tv gevolgd, maar zo jammer voor haar!

Ohh zo herkenbaar!! Vanaf 6 weken werd het ook een heel stuk erger bij mij! 
Ben blij dat die weken voorbij zijn! Met mijn misselijkheid gaat het wel! Ik neem nog steeds medicijnen maar toch wel de hele dag nog wat misselijk gelukkig wel stukken minder! 
Ik had ook dat ik amper m’n haar kon doen zo beroerd voelde ik me! Rustig aan doen Meis!! Belangrijkste zijn je baby en jij nu! 

Fm - schreef op 13-11 om 13:32
Haha ja ik ook hoor! Doe ook altijd appel warm maken en dan kaneel erop  heerlijk 

Oh dat is zielig..  nou ja dan maar lekker op tv kijken inderdaad en maar extra goed verwennen! Misschien dat volgende week ergens anders een intocht in de buurt is? Hier wel altijd zo dorpen verderop. Kan ze misschien alsnog Sinterklaas zien haha

Ja ik heb me ziek gemeld! Ik voel me echt niet lekker dit weekend.. kotsmisselijk en die nare geuren op het werk maken het zoveel erger en ben gewoon doodmoe. Morgenochtend moet ik mijn leidinggevende bellen en dan maar eerlijk zeggen dat ik weer zwanger ben. Kijk er best wel tegenop! Als alleen zij het weet is het niet zo erg en ik heb geen keus.. ga maar gewoon eerlijk zijn. En als het zo blijft is het ook geen optie om of s'middags of s'avonds andere taken te gaan doen want het is de hele dag door! Ik hoop dat het niet zo blijft en anders volgende week de vk maar vragen.

Fijn dat het bij jou beter gaat en hopelijk is het bij jou na die 12 weken ook helemaal over. Het is voor een goed doel maar dit is niet fijn.
buddha~ - schreef op 14-11 om 07:34
Ohhh jaa ook zo lekker hahaha 

Ja ze doen ook genoeg hier ik het dorp hoor elke woensdag en zaterdag organiseren ze iets met de pieten dus komt wel goed! 
Alleen de intocht is denk ik overal dezelfde dag? Ze is nu helaas nog steeds niet lekker pijn in haar buikje en aan het hoesten, m’n vriend was ook weer niet lekker dus nou ja we gaan het weer zien! 
M’n moeder komt zo oppassen dan ik een paar uurtjes naar kantoor! 

En hoezo kijk je er tegenop om het te vertellen aan je leiding gevende? 
Ja het kan makkelijk hè dat je de eerste weken ziek thuis bent.. heeeeeeel vervelend maar het is niet anders! Met m’n dochter ben ik ook thuis geweest! Dit keer heb ik t vol kunnen houden maar vond ik het wel serieus zwaar! 

Gisteren ben ik weer de hele dag misselijk geweest en moe dus de verbetering gaat helaas niet gestaagd door zeg maar! 
Fm - schreef op 14-11 om 18:59
Bij ons is het in verschillende weekenden de intocht.Vorig weekend in de grotere dorpen en steden maar wij hebben aankomende zaterdag hier in het dorp pas de intocht. 

Och jeetje nou hopelijk niet weer allemaal ziek! 

Ik heb er een hekel aan om me ziek te melden. En dit jaar ben ik aardig vaak ziek geweest. Begin dit jaar corona daarna griep. In de drukke zomerperiode was ik een paar weken thuis ivm de miskraam. Kan er natuurlijk niks aan doen maar we hebben al zoveel personeelstekort. Maar goed ik heb vanochtend gebeld en het eerlijk gezegd. Ze was heel blij voor me en had het al een beetje door toen ik zei dat ik misselijk naar huis was gegaan. Of is het al weer zo ver zei ze haha. Ik ga deze week gewoon weer proberen en mocht t niet gaan moet ik contact met haar opnemen en zien we even hoe we het gaan doen. Ik moest haar op de hoogte houden dus gelukkig viel het mee  Ze zijn niet allemaal zo vandaar! 

Nou en mijn schoonouders weten het ook al die hadden het al weken in de gaten haha! Dus volgende week als ik de goede echo heb vertellen we het ook aan mijn moeder. Als ik zo ziek steeds ben is het moeilijk geheim te houden en mijn moeder had ook al een vermoeden. 

Ik dacht dat gaat bij mij vast wel meevallen die misselijkheid maar nee!

buddha~ - schreef op 14-11 om 21:36
Nou ik zal us kijken! Misschien vinden we nog ergens een inrichting haha! 
Wat fijn dat het gesprek meeviel en dat ze blij is!! Ja het is toch het mooiste wat je kunt overkomen en als iemand daar niet blij over zou zijn is dat echt hun probleem! Ik snap je redenatie hoor Meis maar ja dingen gaan zoals ze gaan … je kunt er gewoonweg niets aan doen! Goed voor jezelf zorgen en proberen kan altijd!

Ohh echt!?!? Haha nou ik ben stiekem wel een beetje opgelucht voor je! Je wilt het toch graag delen… maandag jè echo dan door naar je moeder! Die zal ook weer blij zijn! 
Spannend blijft het toch wel! Zelf na de geboorte!

Pfff die misselijkheid is toch gewoon pittig.. ik wil zeker niet klagen hoor maar ben zo blij als dat over is! De hormonen zijn hier op hun top natuurlijk nou lang leven de medicijnen waardoor ik nog een beetje uit de voeten kan… anders had ik alleen maar op bed gelegen!
Daisy - schreef op 15-11 om 17:24
In ben ook zwanger 
Fm - schreef op 16-11 om 12:09
Ja inderdaad maar niet alle werkgevers hebben er altijd begrip voor maar dat is hun probleem. Ik ga straks toch eerst stoppen in de zorg omdat we het prima redden zo en later ga ik toch bij het bedrijf in (boekhouding etc) dus eigenlijk maakt het ook niks uit. Dan was ik per direct vertrokken als ze moeilijk gingen doen.

Ik ben vandaag weer aan het werk geweest was 2 dagen vrij en dat ging redelijk. Ik kijk het even aan en mocht het straks nog erger worden en niet gaan vraag ik ook maar om medicijnen.

Ja ik vind ook alles prima maar die misselijkheid soms pff! Snap jou nu helemaal. Heb ook weinig trek. Als ik te weinig eet word ik misselijk van de honger en te veel word ik ook misselijk! Maar ja ik moet wel wat eten natuurlijk. 

Vind het ook wel weer fijn dat ze het nu weten inderdaad en ze waren weer zo blij! Disndag gaan we het mijn moeder vertellen als het maandag goed lijkt  Gaat nu echt snel maandag alweer naar de vk! En jij die woensdag toch?
Fm - schreef op 16-11 om 22:40
Daisy Had erover heen gelezen sorry maar wat fijn! Gefeliciteerd  
buddha~ - schreef op 17-11 om 07:10
Nee dat klopt hoor! Maar idd dat is hun probleem maar maakt het wel een ding voor jezelf en dat is niet leuk! 
Maar wat een fijn vooruit zicht voor je qua werk! 

Wij moeten hier beide blijven werken anders redden we het niet! Ik werk 4 dagen en m’n vriend heeft om de week een 4 daagde werkweek. En dat gaat eigenlijk prima! 
Idealiter zou ik nog wel 3 dagen willen werken maar dat zie ik niet gebeuren.

Ja je moet het echt per dag aankijken! Ik ben in week 8 begonnen met de medicijnen.. 
voor mij werkt thee en soep totaal niet! Ben wel altijd een thee drinker maar nu krijg ik het maar moeilijk weg en word ik erna misselijk 
en ik vind die vermoeidheid ook wel een dingetje … als ik op m’n werk ben en ik ben echt klaar dan moet ik eerst nog suiker eten om überhaupt terug naar huis te kunnen rijden! Anders kan ik letterlijk m’n ogen niet open houden! Haha

Jaaaa super leuk! Dat het maar snel maandag mag zijn voor jullie met goed nieuws! 
Ja woensdag hebben wij de 13 weken echo maar we hebben zaterdag weer een pretecho want m’n dochter wilde het heeeeel graag zien! 
Fm - schreef op 17-11 om 11:05
Ja ik zou wel willen blijven werken hoor maar met de uren die ik heb en dat ik vaak 5/6 dagen in de week voor 3 uurtjes naar het werk moet rijden is de moeite gewoon niet. En ik ga niet voor die paar uurtjes steeds de kleine straks wegbrengen s'morgens heel vroeg en we hebben die luxe dat het niet hoeft dus dat is gewoon heel fijn. In de zorg krijg je geen grote contracten en dat kan gewoon ook lang niet uit met de benzinekosten tegenwoordig. Maar we mogen dankbaar zijn want veel inderdaad redden dat niet dat de man alleen werkt zoals vroeger! Maar ik ben ook geen thuiszitter hoor dus help straks mee in het bedrijf dus kan mooi thuiswerken. 

Nee ik ben ook al gestopt met thee haha! Drink veel water en fanta dat helpt bij mij ook. 
Ben ook echt met vlagen ineens erg misselijk en dan gaat het wel weer. Moet gewoon even uitzoeken wat ik wel en niet kan eten. 

Oh ja dat snap ik helemaal. Je maakt ook lange dagen. Ik ben ook nog steeds echt kapot moe! En mijn borsten pfff. Nou het is een goed teken denk ik maar.  

Ja zo spannend nog eventjes geduld! Hoop zo dat alles goed is en blijft. Voor jullie ook weer spannend die 13 weken echo maar komt helemaal
goed  En wat leuk dat je je dochtertje meeneemt naar de pretecho Vind ze vast helemaal geweldig de kleine even zien!

buddha~ - schreef op 17-11 om 19:19
Nee nou ideaal Meis! Perfect dat je het zo kunt doen!! 
Haha nee snap ik 3 uur werken met de huidige bezien prijzen loont amper! 

Ja moet ook meer water drinken.. overdag drink ik echt te weinig maar ben gewoon niet lekker savond tank ik wel weer aardig bij! 
Ja klopt en als je het dadelijk onder de knie hebt ben je 12 weken en zakken de kwaaltjes hahaha 
Ja het is ook zeker een fijn teken! We zijn weer prachtig beroerd. Volhouden en doorzetten! Het gaat weer over! 
Ja de borsten oeefffff … slapen gaat ook daardoor steeds slechter haha op m’n zij liggen doet aan m’n borsten de deken doet pijn hahaha

Nou ik merk dat ik weer onrustig ben aangezien we zaterdag de pret echo hebben.. elke keer zo 2 dagen voor een echo ben ik onrustig droom ik raar heb ik rare gedachtes nou ja zaterdag weer afwachten! 
Heb ook een beetje pijntjes in m’n onderbuik.. weet niet of het m’n baarmoeder is, banden of m’n darmen dus ben blij als ik ons kleintje weer gezien heb! 

Voor jou gaat het ook al opschieten hè!! Ben zo benieuwd maandag! Zal geweldig zijn om het weer te zien! 

Heb vandaag bloed geprikt standaard waardes en de nipt test! Ook weer spannend! 
Daisy - schreef op 17-11 om 22:23
4 a 5 weekjes zwanger met hcg waarde 
Fm - schreef op 18-11 om 11:55
Ja daarom mijn vriend zei gelijk dan maar stoppen. Maar ik vind het nog wel wat lastig ik wil ook niet zo afhankelijk van hem worden snap je  Maar goed met een kindje straks word toch alles anders. 

Oh jij ook haha ik drink eigenlijk ook te weinig hoor overdag. Probeer nu constant een flesje water bij me te hebben. Gelukkig is de misselijkheid te doen en ben ik gewoon deze dagen aan het werk geweest en ging het opzich goed. Wel met vlagen misselijk maar dat is gewoon prima te doen. Ik wil niet misselijk zijn maar als het opeens stopt heb ik ook weer zoiets van misselijkheid waar ben je hahaha. 

Haha die borsten idd! Ik heb al aardige borsten van mezelf en nu helemaal  Dat word nog wat.

Dat snap ik hoor! Ik word nu ook steeds meer een beetje zenuwachtig nu het dichterbij komt. Ben er steeds aardig rustig onder geweest maar is toch wel weer spannend maandag! 

Jij de nipt al gehad dus  Wanneer krijg je de uitslag? Dat duurt wel een paar weken toch? Ook weer zoiets spannends. Vroeger had je dat niet maar het is aan de ene kant wel goed dat het er is. Ben benieuwd morgen met je pretecho! Alvast heel veel succes   

Daisy Wat fijn zeg!  
buddha~ - schreef op 19-11 om 21:19
Ja ik zou ook niet zo snel afhankelijk willen zijn maar als je bij hem in het bedrijf gaat is het toch anders! en met een kindje heb je toch een bepaalde flexibiliteit nodig wat dan geen probleem is! 

Ja probeer ook echt meer te drinken!
En wat fijn dat het toch redelijk te doen zo Meis! Haha jaa idd misselijkheid.. waar ben je nou?? 

Ohh dan wordt het Idd wel wat bij je! Ik heb niet zo heel veel dus vind het wel erg leuk! Even grote borsten  

Jaaa pfff maandag is het zover Meis! Moet steeds aan je denken als in ik leef met je mee naar maandag! 
Wij hebben vanmiddag met onze dochter de pretecho gehad en het duurde maar 10-15 minuten waarvan ik dacht misschien aan de korte kant… m’n dochter had haarzelf wijs gemaakt dat ze de baby gingen halen… dus ze zat continue naar m’n buik te kijken zo van wanneer gaat het gebeuren en m’n handje vast houden en vragen of ik het spannend vond. Haha echt zo grappig en na 10 minuten Max was ze er wel weer klaar mee! 
De kleine in m’n buik lag te zwaaien dus ze zei ahhh ze zwaait naar de grote zus! 
Dus super leuk!! 

Die nipt is ook spannend maar probeer die naast mij neer te leggen… duurt gemiddeld 10 werkdagen. Ook weer afwachten. 
Fm - schreef op 21-11 om 12:48
Ja daarom dan is het alleen maar erg handig en mooi dat het straks zo kan

Ah wat mooi haha!  Hahaha zo grappig die reactie van kinderen. Leuk dat ze haar broertje/zusje even gezien heeft en fijn dat alles weer goed was!

Wij hebben vanmiddag 14:00 de afspraak zo spannend! Laat het wel even weten hoe het is gegaan. Nu wel wat zenuwachtig hoor hihi ben zo benieuwd 
buddha~ - schreef op 21-11 om 16:32
Hoe is het geweest Meis??? Ben heeel benieuwd!! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan