Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 07-08 om 12:56
Fm ja dat klopt! Toen ik zwanger was dacht ik ook hè geen gestrest meer daarover! Wel miste ik iets qua die stress.. het is ineens dat een soort van rustig in je hoofd .. uiteindelijk maak je je dan weer druk om andere dingen 

Ja zou wel leuk zijn als we gelijk op gaan! Wij gaan op m’n nod met vakantie.. mocht ik zwanger zijn vind ik dat niet zo erg maar als ik niet zwanger ben dan baal ik dat ik gelijk ‘gezellig’ moet doen zeg maar.. wil dan wel even balen eigenlijk haha 
1450 antwoorden en 8087739x bekeken
Fm - schreef op 09-08 om 00:01
Ik vond het echt even fijn haha. En geen menstruatie ook echt heeerlijk! Maar ja was van korte duur. Rustig in mijn hoofd was het trouwens nooit maakte me wel druk om andere dingen inderdaad. En niet voor niets helaas! 

Wanneer is je nod? Ja snap ik.. als die test negatief is baal je ook maar ook wel even goed afleiding op vakantie  Ik hoop stiekem ook wel dat het weer raak is deze maand maar ga er niet vanuit en zo niet gaan we lekker vakantie vieren en zo nu en dan genieten van een drankje zolang het nog kan. Wie weet is dit onze laatste vakantie echt 'samen' dus we maken er maar wat van. Maaaar ik moet wel blijven testen op vakantie van mn vriend haha
buddha~ - schreef op 09-08 om 08:35
Fm nee rustig in je hoofd wordt het niet maar vond de druk om te testen die weg viel dan wel weer fijn! 

27-8 is mijn nod… ben benieuwd! Heb weer goede hoop deze maand! 
Natuurlijk hoop je dat het deze maand weer raak is!! En je hebt eigenlijk meer kans dan voor je zwangerschap!! We gaan ervoor dat we gelijk op gaan
Heb je nog getest? 
En heel goed dat je vriend ook wil dat je blijft testen! Geeft ook wel een goed gevoel denk ik! 
Fm - schreef op 09-08 om 23:30
Ja idd klopt! Ik heb niet meer getest drukke dagen gehad en vandaag een dagje weg. Het bloeden is als het goed is wel nu helemaal gestopt dus vanaf morgen maar weer ovulatie testen doen en nog een zwangerschapstest  De mk is morgen 2 weken geleden dus ben benieuwd! Ja mijn vriend hoopt dat het zo snel mogelijk weer raak is en hij ziet het niet als een verplichting gelukkig. Hij begint er steeds zelf over dat scheelt. Hoop niet dat ik m gemist heb deze dagen maar dat lijkt me sterk.. Ja zou leuk zijn gelijk op en beide positief en dat alles goed mag gaan deze keer!  
 
Linda128 - schreef op 10-08 om 08:18
Hoop het ook voor je fm.Komt goed
buddha~ - schreef op 10-08 om 20:15
Fm ik denk dat je al grote kans hebt dat het nu negatief is! 
Haha fijn dat je vriend het niet ziet als en verplichting!! Hier gelukkig ook niet.. lijkt of hij steeds meer in het ritme komt zeg maar.. ik hoef er niet zoveel meer over te zeggen.. eerder afremmen haha 
Fm - schreef op 10-08 om 20:48
ideaal  Het moet wel leuk blijven natuurlijk haha! Vandaag getest nog steeds een heeel licht streepje  Wel met die hele gevoelige... En de ovulatietest hetzelfde. Nou ja zit niks anders op dan gewoon maar door testen. Misschien volgende week ergens. Het bloedverlies is gelukkig voorbij dus nu maar gewoon afwachten hoelang t duurt 
buddha~ - schreef op 11-08 om 11:53
Fm ja voorlopig lukt dat nog wel haha
Hmm nou ja.. idd afwachten en testen.. ik had een licht streepje en werd ongesteld dus het kan nog alle kanten op! En als je elke dag een ovulatie test doet dan kan je m toch niet missen! 
Fm - schreef op 12-08 om 13:21
Haha gelukkig  Ja had wel verwacht dat die negatief zou zijn maar is maar een klein beetje lichter geworden vergeleken met zaterdag. We zien het wel! Ga vandaag weer testen ben het gisteren weer vergeten door de hitte en de drukte. Maar denk toch niet eerder als volgende week. Idd we blijven vrolijk door testen..  
buddha~ - schreef op 13-08 om 06:07
Misschien was je urine geconcentreerder? 
buddha~ - schreef op 16-08 om 09:32
Fm hoe is het met je? Ondertussen alweer een paar dagen verder en ben benieuwd of je nog steeds positief test?? 

Ik ben vandaag alweer 1DPO dus zit op het eeuwig durende wachtbankje..
Fm - schreef op 18-08 om 22:58
Gaat goed hoor. We waren een paar dagen naar de camping Heb maandag dus getest en toen een paar dagen niet... Vanavond een ovulatietest gedaan en daar is amper een streepje op te zien dus denk geen of heeel weinig hcg nog en dus ook geen eisprong. Ga vanaf nu weer elke dag testen en hopen op een eisprong binnenkort of ik heb hem gemist deze dagen maar dat denk ik niet. Zaterdag gaan we naar het buitenland en dan neem ik ze gewoon maar mee en dan zien we het wel. 

Hoe gaat het met jou? 1 dpo nog maar.. spannend weer deze weken! Ben heel benieuwd  
buddha~ - schreef op 19-08 om 06:54
He fm! Ondertussen alweer 4DPO dus gaat alweer snel! De eerste dagen gaan altijd wel redelijk snel voor m’n gevoel het is vanaf 5dpo dat het langzaam gaat omdat ik dan bezig ben met het voelen van een eventuele innesteling

Oh lekker paar daagjes naar de camping! Gezellig! 
En wat fijn dat het je nu het hcg uit je lichaam is. Ik heb ook altijd een lichte streep op de ovulatie testen dus ik zou idd blijven testen nu.. lekker op vakantie! Mijn vakantie begint over een paar uur! Heb er zo zin in! volgende week vrijdag gaan we weg .. het weer is goed! Heerlijk! 

Hoe is het verder met je? Het is natuurlijk nog maar kort geleden maar heb je het allemaal al een beetje een plekje kunnen geven ? 
Fm - schreef op 19-08 om 12:42
Ja klopt dat herken ik haha  Dan begin je overal op te letten. Oh lekker vakantie! Heerlijk even weg  Lekker genieten! Waar gaan jullie heen? 

Ja het was echt een hele vage streep zoals anders dus ga er maar vanuit dat de hcg weg is. Heb geen zwangerschapstest meer gedaan hoor die zijn op.. ik ga gewoon weer elke dag ovulatietesten gebruiken nu. Zometeen weer even.

Het gaat goed hoor. Denk er nog wel veel aan maar heb ook genoeg drukte en nu vakantie dus veel afleiding. En we hopen ook dat we snel weer zwanger zijn. En mocht ik mijn eisprong gemist hebben deze dagen dan is dat zo.. dan wacht ik mooi tot mijn menstruatie komt en dan heb je er ook weer wat meer inzicht in misschien. 
Eef (Gast) - schreef op 19-08 om 21:28
Hi allemaal
Vraagje over ovulatietesten.. Ik ga proberen het kort en duidelijk te houden 
Eind juli had ik de laatste maandstonden van de pil. Daarna ben ik niet meer begonnen aan een nieuwe strip. Deze menstruatie stopte 1 augustus. 8 augustus kreeg ik last van menstruatieklachten en had ik bloedverlies. Niet zoveel als een andere menstruatie, maar het hield wel 5 dagen aan. Deze dagen stopte ik met ovulatiestesten. 
Aan de hand van die menstruatie ging ik ervan uit dat ik nu ongeveer mijn eisprong zou hebben. Toch worden de testen alleen maar lichter 
heb ik deze maand de ovulatie gemist en was deze dan tijdens de bloedingen? Of blijf ik beter nog even doortesten (al lijkt het me een verloren zaak....). Wat denken jullie? 
Fm - schreef op 19-08 om 22:36
Hey!  

Waren je testen donker en worden die nu lichter? Als ik jou was zou ik gewoon wel door testen voor de zekerheid als de streep niet net zo donker of zelfs donkerder is geweest als de controlestreep. En welke ovulatietesten gebruik je?  Een eisprong hebben tijdens de menstruatie komt weinig voor maar is zeker mogelijk (ik ken iemand die dat ook heeft). Dus mocht je straks nog steeds geen positieve ovulatietest hebben zou ik ook door testen als je ongesteld bent. 
Eef (Gast) - schreef op 20-08 om 07:07
Tijdens het vloeien stopte ik met testen (dus 5 dagen) wanneer ik 14 augustus testte was dit lijntje duidelijk zichtbaar, maar zeker niet positief. De dagen erna werd het enkel maar lichter, vandaar de twijfel.
Ik gebruik de testen van sensitest. 
buddha~ - schreef op 20-08 om 07:38
Eef de eerste dagen na mijn menstruatie worden mijn testen ook altijd wat donkerder en dan denk ik oh de ovulatie komt eraan en dan ineens weer lichter… als je 8 augustus aanhoud als cd1 zit je vandaag op cd13 ik zou nog even doortesten hoor! 
Mijn ovulatie varieert van cd14 tm cd19 maar later kan zeker ook nog! 
buddha~ - schreef op 20-08 om 07:43
Fm ja idd haha maar ga me deze keer proberen minder gek te maken! Het is redelijk rustig nu maar ik slik ook geen Tarwekiem olie bij dus denk dat dat vorige maand voor kwaaltjes zorgde! 
Oh heerlijk even vakantie! Eind volgende week gaan we naar kempervennen, enorm leuk voor onze kleine meid! Zin in!! 
Waar gaan jullie naar toe?

Nee als die ovutesten zo’n vage streep laten zien kun je daar idd wel vanuit gaan! 

Afleiding is altijd wel fijn idd! Nou hopelijk vind je snel je piek weer en dan op naar een rainbow baby! Het is jullie gegund meis!! 
Eef (Gast) - schreef op 20-08 om 08:21
Oh wat een geruststelling. Bedankt dames!
Veel succes jullie!! 
Fm - schreef op 20-08 om 09:05
We vertrekken zo eerst naar luxemburg een paar dagen en dan frankrijk  Oh lekker!  het word ook erg mooi weer deze week! Lekker genieten.
Nee zo min mogelijk er mee bezig zijn is het beste maar pff wat moeilijk..

Ik heb de testen al in de koffer  Kleine moeite elke ochtend even snel testen en heb t gevoel dat hij deze week wel ergens moet komen. 

eef oh die testen gebruik ik ook! die zijn wel goed hoor.. ik krijg altijd een hele duidelijke positieve streep. Gewoon door testen dan  Jij ook succes! 
Becky - schreef op 20-08 om 14:21
Misschien duurt het gewoon even omdat je nog maar net met de pil bent gestopt, Eef. 
buddha~ - schreef op 23-08 om 08:49
Oh heerlijk Meis! Ik hoop dat jullie er lekker van genieten! 
Haha ja zo min mogelijk ermee bezig zijn, ik neem het me altijd voor en 2-3-4 dpo gaan nog wel maar daarna… haha lukt het mij niet meer om er niet mee bezig te zijn! 

Haha ja elke ochtend testen is idd een kleine moeite! Ik hoop dat je piek er snel is!!!
Fm - schreef op 24-08 om 11:14
Doen we zeker! Het is hier echt prachtig  Jij ook al lekker aan het genieten van de vakantie?
Ik heb elke dag getest maar bijna geen streep te zien. Het duurt maar lang allemaal.

Hoe voel jij je en hoeveel dpo ben je? 
buddha~ - schreef op 24-08 om 13:57
Ja wij zijn ook lekker aan het genieten idd! Vrijdag lekker weg 
Hmm geduld geduld geduld haha 


Ik ben vandaag 9dpo en voel eigenlijk vrij weinig.. wel echt wat kraampjes gehad maar het echte gevoel van ja ik ben zwanger is er niet… ook het gevoel van ik ben niet zwanger is er ook niet.. dus het is een beetje apart…
Test negatief helaas… dus nog geduld, moet zaterdag ongesteld worden 
Fm - schreef op 24-08 om 20:23
Heerlijk! Dat schiet al op  

Oh 9 dpo alweer.. het kan zeker nog! Je wilt van alles voelen inderdaad maar dat zegt ook weer niks  Nou maar hopen op een positieve test deze dagen...

Wij moeten ook nog maar even geduld hebben.. vind dit maar niks dat je niks van je lichaam op aan kunt. Heel af en toe heb ik ook nog een heel klein beetje bloed bij mijn afscheiding.. heel vreemd. 

buddha~ - schreef op 25-08 om 09:06
Ja ik moet zaterdag ongesteld worden.. net nog getest en negatief.. baal een beetje maar goed.. m’n menstruatie komt al snel dus zit niet heel lang meer in onzekerheid! 

Oh wat raar idd dat je nog steeds licht bloedverlies hebt.. pff ja ook zo onzeker dit hè.. want wanneeer kun je weer door?!?!? 
Er zit helaas niets anders op voor je dan blijven testen maar uiteindelijk regelt je lichaam het echt wel! 
Fm - schreef op 26-08 om 21:36
Oh jammer  vandaag nog weer getest? 
Nee niks aan die onzekerheid.. en dan maar weer positief proberen te blijven en weer op naar de volgende ronde. 

Hier nog steeds geen eisprong. Maar ja het komt vanzelf wel weer inderdaad. Ik blijf lekker door testen  
Fm - schreef op 27-08 om 13:44
Nou ben vandaag volgens mij ongesteld geworden. Snap er nu helemaal niks meer van maar goed...  ook wel weer een goed teken..
 
buddha~ - schreef op 27-08 om 21:49
Fm hier vandaag nog negatief getest en behoorlijke menstruatie krampen! Maar nog geen menstruatie .. dus verwacht dat t morgen wel doorbreekt! 
Officieel nu wel 1 dag overtijd maar gezien de serieuze menstruatie krampen de gehele dag al weet ik 100% zeker dat ik ongesteld wordt! 

Ja opzich wel fijn om weer een nulpunt te hebben! Ik had ook ineens m’n menstruatie na de miskraam .. die had ik totaal niet verwacht! 
Nou hopelijk valt het mee met je menstruatie en ben je er snel weer vanaf! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan