Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Eef (Gast) - schreef op 20-08 om 08:21
Oh wat een geruststelling. Bedankt dames!
Veel succes jullie!! 
1450 antwoorden en 9714516x bekeken
Fm - schreef op 20-08 om 09:05
We vertrekken zo eerst naar luxemburg een paar dagen en dan frankrijk  Oh lekker!  het word ook erg mooi weer deze week! Lekker genieten.
Nee zo min mogelijk er mee bezig zijn is het beste maar pff wat moeilijk..

Ik heb de testen al in de koffer  Kleine moeite elke ochtend even snel testen en heb t gevoel dat hij deze week wel ergens moet komen. 

eef oh die testen gebruik ik ook! die zijn wel goed hoor.. ik krijg altijd een hele duidelijke positieve streep. Gewoon door testen dan  Jij ook succes! 
Becky - schreef op 20-08 om 14:21
Misschien duurt het gewoon even omdat je nog maar net met de pil bent gestopt, Eef. 
buddha~ - schreef op 23-08 om 08:49
Oh heerlijk Meis! Ik hoop dat jullie er lekker van genieten! 
Haha ja zo min mogelijk ermee bezig zijn, ik neem het me altijd voor en 2-3-4 dpo gaan nog wel maar daarna… haha lukt het mij niet meer om er niet mee bezig te zijn! 

Haha ja elke ochtend testen is idd een kleine moeite! Ik hoop dat je piek er snel is!!!
Fm - schreef op 24-08 om 11:14
Doen we zeker! Het is hier echt prachtig  Jij ook al lekker aan het genieten van de vakantie?
Ik heb elke dag getest maar bijna geen streep te zien. Het duurt maar lang allemaal.

Hoe voel jij je en hoeveel dpo ben je? 
buddha~ - schreef op 24-08 om 13:57
Ja wij zijn ook lekker aan het genieten idd! Vrijdag lekker weg 
Hmm geduld geduld geduld haha 


Ik ben vandaag 9dpo en voel eigenlijk vrij weinig.. wel echt wat kraampjes gehad maar het echte gevoel van ja ik ben zwanger is er niet… ook het gevoel van ik ben niet zwanger is er ook niet.. dus het is een beetje apart…
Test negatief helaas… dus nog geduld, moet zaterdag ongesteld worden 
Fm - schreef op 24-08 om 20:23
Heerlijk! Dat schiet al op  

Oh 9 dpo alweer.. het kan zeker nog! Je wilt van alles voelen inderdaad maar dat zegt ook weer niks  Nou maar hopen op een positieve test deze dagen...

Wij moeten ook nog maar even geduld hebben.. vind dit maar niks dat je niks van je lichaam op aan kunt. Heel af en toe heb ik ook nog een heel klein beetje bloed bij mijn afscheiding.. heel vreemd. 

buddha~ - schreef op 25-08 om 09:06
Ja ik moet zaterdag ongesteld worden.. net nog getest en negatief.. baal een beetje maar goed.. m’n menstruatie komt al snel dus zit niet heel lang meer in onzekerheid! 

Oh wat raar idd dat je nog steeds licht bloedverlies hebt.. pff ja ook zo onzeker dit hè.. want wanneeer kun je weer door?!?!? 
Er zit helaas niets anders op voor je dan blijven testen maar uiteindelijk regelt je lichaam het echt wel! 
Fm - schreef op 26-08 om 21:36
Oh jammer  vandaag nog weer getest? 
Nee niks aan die onzekerheid.. en dan maar weer positief proberen te blijven en weer op naar de volgende ronde. 

Hier nog steeds geen eisprong. Maar ja het komt vanzelf wel weer inderdaad. Ik blijf lekker door testen  
Fm - schreef op 27-08 om 13:44
Nou ben vandaag volgens mij ongesteld geworden. Snap er nu helemaal niks meer van maar goed...  ook wel weer een goed teken..
 
buddha~ - schreef op 27-08 om 21:49
Fm hier vandaag nog negatief getest en behoorlijke menstruatie krampen! Maar nog geen menstruatie .. dus verwacht dat t morgen wel doorbreekt! 
Officieel nu wel 1 dag overtijd maar gezien de serieuze menstruatie krampen de gehele dag al weet ik 100% zeker dat ik ongesteld wordt! 

Ja opzich wel fijn om weer een nulpunt te hebben! Ik had ook ineens m’n menstruatie na de miskraam .. die had ik totaal niet verwacht! 
Nou hopelijk valt het mee met je menstruatie en ben je er snel weer vanaf! 
Fm - schreef op 28-08 om 01:16
Ja daar kan je dan wel vanuit gaan helaas  wat jammer.. nou maar hopen dat het snel doorbreekt en maar weer naar de volgende ronde pfff

Ja het is bij mij ook nog niet echt doorgebroken maar wel bloed steeds dus ga er vanuit dat het deze dagen ook losbarst. Vreemd want ik heb wel vaak getest maar nooit positief. Of ik heb m toch net gemist of geen eisprong gehad? 

Maarja als deze dagen weer voorbij zijn weer vanaf dag 1 testen en dan zien we het wel..
Fm - schreef op 30-08 om 23:59
Gister toch echt doorgebroken  Nou hopen dat deze dagen snel voorbij zijn en dan kunnen wij weer verder  Blij dat het niet lang heeft geduurd en mijn lichaam weer wat op regel komt.
Hoe gaat het bij jou? En lekker aan het genieten van de vakantie? 
Fm - schreef op 31-08 om 10:55
Oh haha geeft niet  heerlijk! Wij zijn weer terug. Ik moet volgende week dinsdag weer beginnen dus nog even vrij maar de tijd vliegt voorbij inderdaad. Geniet ervan! 

Ik twijfel dus ook of ik wel een eisprong gehad heb maar anders krijg je ook geen menstruatie toch zou je zeggen  

Bij jou ook maandag dus.. ik ook.
Dan gaan we gelijk op. Maar wel weer erg jammer dat het niet gelukt is deze maand voor jullie. Ik ging er bij ons al vanuit dat het vast niet zo zou zijn. Maar we kunnen nu straks weer verder. 
Fm - schreef op 11-09 om 14:26
Nou vandaag een positieve ovulatietest volgens mij!  Misschien gisteren ook al maar niet getest we hadden feestweek. Vrijdag werd die al wat donkerder. Gelukkig alles werkt weer hihi en een mooie normale cyclus.

Heb jij je eisprong al gehad? spannend weer deze weken 
buddha~ - schreef op 11-09 om 18:37
Fm ik had niet meer gereageerd! Dat was niet m’n bedoeling!! 
Ik had gisteren mn Positieve ovu test! Dus morgen 1 dpo! Hihi leuk we gaan gelijk op! 
Vanavond nog een keer gezellig maken en morgen weer beginnen met werken! 
Het is gelijk een drukke week voor me dus de tijd zal snel gaan! 

En dan hopen over 10 dagen op een positieve test!!! 

Hoe is het verder met je??
Fm - schreef op 11-09 om 18:59
Oh jij ook gisteren! Toevallig haha gaan we inderdaad gelijk op. Leuk!  Ik heb vaak 2 dagen de piek dus ben nu wel benieuwd of die gisteren ook al positief was maar daar gaan we niet meer achterkomen haha. Ga vanavond en morgen nog wel weer testen voor de zekerheid. Gisteravond wel veel buikpijn dus dat verklaart mn eisprong wel  

Ja gaat goed hoor zit weer goed in mn vel en heel blij dat mijn cyclus zo snel weer normaal is.  
En met jou? Heb je een leuke vakantie gehad? Dus morgen ook al weer aan het werk gaat snel he.. Ik moest deze week weer beginnen. Maar ook wel weer fijn opzich het normale ritme. Ja dat is wel fijn inderdaad wat drukte! Gaan de dagen lekker snel en denk je er niet constant aan. 

Ja hopelijk beide over 10 dagen een knaller
buddha~ - schreef op 12-09 om 06:39
Oh jij twee dagen ja dat hoor je vaker hè! Ik heb meestal een korte piek maar dat maakt natuurlijk ook niet uit! 
Heb deze keer ook wel redelijk wat pijn weer gehad ervan! 
En nu weer op t wachtbankje! We hebben het gisteren niet meer gezellig gemaakt dus hopelijk was het de dagen ervoor genoeg. 


Dat is fijn Meis dat je weer goed in je vel zit! En idd ook altijd fijn als e cyclus weer normaal is! 

Ja wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Had wel wat meer willen slapen haha maar goed … vandaag weer aan de slag! 
Klopt ritme is ook wel weer fijn idd! 
Fm - schreef op 12-09 om 19:19
Ja weet niet of dat nu ook weer zo is hoor 2 dagen piek.. maar gisteravond was de test alweer iets lichter en vanmorgen ook dus denk toch wel dat ik zaterdag al de piek had. Het maakt inderdaad niks uit hoelang je piek is als je m maar vind 

Wij hebben er ook niet zoveel van gemaakt deze maand.. gister een brak dagje dus lag al vroeg op bed. Donderdagavond en zaterdagmiddag gezellig gemaakt dus het kan wel maar of het bij ons ook genoeg was. Als ik vandaag of morgen mijn eisprong heb word het spannend maar goed.. vanavond gaat t sowieso ook niks meer worden dus we zien het wel..  

Mooi dat je een fijne vakantie hebt gehad! Nee als je kinderen hebt is uitslapen er niet meer echt bij he helaas haha! Ik geniet er nog maar van zolang het nog kan 

buddha~ - schreef op 13-09 om 07:20
Klopt Meis! En als je het zaterdag nog gezellig hebt gemaakt zal je echt wel goed zitten! 
Tijdens m’n eisprong twijfel ik altijd zo erg van wanneer we het gezellig moeten maken… 
We hebben eigenlijk elke keer dat we het op de dag van de eisprong niet gezellig maken, in dit geval zondag, maar ik toch al 4x zwanger ben geweest haha dus we zitten gewoon goed!

Haha nee uitslapen met kinderen is erg lastig! Soms slaapt ze wel door tot 8 uur maar dan lig ik om 6 uur weer wakker helaas! 
Maar als ze dan weer lekker komt kroelen maakt het allemaal weer niet uit 

Gaan de dagen een beetje snel voor je zo op t wachtbankje?
Fm - schreef op 13-09 om 11:30
Ja ik hoop het.. word spannend! Het zit er net om denk ik. Ik moet ook helemaal weer even in komen met die testen ik wist alles net voor de mk maar nu is alles weer anders  Heb dus ook geen idee of ik vandaag 1 dpo ben of vandaag misschien pas mijn eisprong heb. 

Ja klopt dat denk je dan maar ze zeggen op de dag van de positieve ovulatietest is belangrijk en dat is 1/2 dagen voor de eisprong. Het moet juist beter zijn dat er wat klaarligt. Wij hebben het die keer toen ik zwanger raakte wel vaak gezellig gemaakt dus twijfel ook wel hoor maar als je dan van sommige hoort dat ze wel 5 dagen voor de eisprong of soms wel 7 dagen het gezellig gemaakt hebben en zwanger raken is alles mogelijk. En de verhalen dat je extra vruchtbaar bent na een mk dus we zullen zien. 


We kunnen niks anders doen dan afwachten. Heb wel steeds wat een opgezette buik en buikpijn al vanaf zaterdag.. dagen duren weer lang zo  Jij bent vandaag 2 dpo? 
buddha~ - schreef op 14-09 om 06:32
Ja had zaterdag sws een positieve ovu test toch. Ik houd altijd aan dat de dag na de positieve test m’n eisprong is, heb zelf dan ook altijd veel pijn en dan de dag erna 1 dpo, dus maandag zou dan 1 dpo zijn! Maar het kan ook zijn dat je dinsdag 1 dpo bent omdat je ei binnen 24-48 na de positieve test springt 

Ja je hoort t idd dat het zo vroeg van te voren ook raak kan zijn maar denk dat de man dan toch uitzonderlijk goed zaad moet hebben
En idd extra vruchtbaar na de mk… hopelijk heb ik dat ook nog haha 

Nee dat afwachten is killing… vandaag 3DPO en kan nog niets voelen natuurlijk… wel wat steekjes maar denk dat dat de progesteron is wat oa het baarmoederslijm dikker maakt.
Zinnen verzetten!
Fm - schreef op 15-09 om 10:56
Ja blijft lastig.. ik had volgens mij de vorige keer 18 mei een positieve ovu test en 20 mei de eisprong. Baal er nu wel van dat ik zaterdag niet getest heb maar ga maar van vandaag 3 of 4 dpo uit. Ga 10 dpo denk ik testen ik testte de vorige keer ook 10 dpo positief. 

Nee je kunt nog weinig voelen maar ik heb sinds zaterdag ook steeds steekjes en wat buikpijn soms hoor.. zal wel van de eisprong komen dan denk ik en niet van een eventuele zwangerschap.  Ik herinner me wel dat ik de vorige keer ongeveer 5 dpo opeens ook heftige steken had en dacht dat dat de innesteling moet zijn geweest. Dit had ik gisteren ook maar dat lijkt me dan wel weer erg vroeg. 

Vind het het nu ook weer erg vaag want heb sinds gisteren soms weer kleine beetjes bloed in de afscheiding.. niet helderrood. Geen idee wat dat nu weer betekent. 
buddha~ - schreef op 15-09 om 19:50
Ja het is altijd lastig! Maar de dag na de buikpijn tel ik als 1DPO  dus ben vandaag 4DPO! Wachten met testen tot 10dpo dat lukt me niet hoor! 
Ik heb net als jou idd vanaf zaterdag al last hoor! Ik had vanochtend een steek joh.. ik dacht gelijk dat was een innesteling steek.. maar je toen bedacht ik me dat ik vandaag 4DPO ben en een innesteling me zeer onwaarschijnlijk leek! Haha morgen 5dpo dus dan mag ik van alles voelen… grrr
Merk al wel dat m’n borsten gevoelig worden.. dus dat is wel weer erg vroeg 

Oh wat raar dat je weer wat bloed verlies hebt… hmm even in de gaten houden en ik hoop dat het niet erger wordt! 
Fm - schreef op 15-09 om 20:46
Nee hoop het ook niet. Een innestelingsbloeding is veeel te vroeg. Of het is nog oud bloed van de mk of een ovulatiebloeding misschien.. hoop toch niet dat mijn menstruatie komt dan is mijn lichaam wel weer heel erg in de war :/ 
Weet het nog niet hoor misschien ook wel eerder testen haha! Ik weet ook niet wanneer je dingen kunt voelen.. op andere forums houden ze de klachten bij vanaf 1 dpo ik snap dat ook niet.. maar 4/5 dpo een vroege innesteling is echt wel mogelijk denk ik hoor  Maar het zullen vooral wel klachten zijn door de hormoonschommelingen daar hou ik het maar op  Heb je dat altijd na de eisprong gevoelige borsten? Ik wel toen ik gestopt was met de pil en toen ik dus zwanger was maar nu nooit meer.  
Fm - schreef op 16-09 om 09:17
Ja dan weer wel zeg het maar haha  ik ga er maar vanuit dat het door de eisprong en mk komt. Zo irritant dat je steeds zolang moeten wachten tot je het weet. Mooiste was gezellig maken en hup testen haha! 

Ja het kan van alles zijn. Toen ik stopte met de pil had ik ook pijn en jeukende borsten dus die hormonen.. Toen ik zwanger was had ik weinig klachten en steeds als ik niet zwanger was heel veel dus het zegt ook weinig bij mij. Vanaf wanneer ga jij testen 8dpo?  Ik heb nog een paar gevoelige van sensitest 
buddha~ - schreef op 16-09 om 18:24
Haha ja zodat we t gelijk zouden weten!! Dat zou ideaal zijn! 
Ja dat is ook zo verschillend bij iedereen hè! En elke maand is toch weer anders! Probeer er maar zo min mogelijk aan te denken.
Borsten gaan steeds meer pijn doen dus dan is wel weer moeilijk om er niet aan te denken

Maandag ben ik 8DPO.. de kans dat je dan al iets ziet is zo minimaal!! Maar langer wachten lukt denk ik niet haha 
Fm - schreef op 17-09 om 11:19
Ja was het maar waar  Ja lastig om er dan niet aan te denken als je van alles voelt.. ik voel verder weinig alleen gisteren weer wat steekjes gehad.  
Ik ga denk ik niet eerder testen als 10 dpo eerder heeft toch weinig zin (zeg ik nu hahaha). Maar als je het dan zo vroeg weet duurt het allemaal ook weer zo lang de 1ste afspraak etc dus je schiet er ook niks mee op en het blijft spannnend. Aan de ene kant wil ik het weten aan de andere kant ook nog niet  Vriendin van me kwam er met 14 weken pas achter dat is ideaal! Maar ja dat gaat bij ons niet lukken als je er zo mee bezig bent. 
buddha~ - schreef op 18-09 om 07:01
Ja dat is ook lastig idd! Had gisteren de hele dag door een gevoelige onderbuik… en m’n borsten gaan nu opzetten.. vind t raar dat dat al zo vroeg begon maar ja het is niet anders…! 
Ik snap wat je bedoelt met het nog even niet willen weten maar ik zou (denk ik) meer rust als ik weet van joh het is weer gelukt.
Nu ik dit zo type realiseer ik mij dat dan elk buikpijntje weer aan wat anders gelinkt word oh en dat elk toilet bezoek een lichtelijke hell is! Haha 

Jeetje na 14 weken pas.. dat is ook wel wat hoor! Wel fijn dat je de cruciale weken dan al gehad hebt!! Maar ze had dan ook weinig klachten denk ik?? Ik heb tot nu toe elke keer snel last van zwangerschaps kwaaltjes dus ik zou het nooit zolang niet weten haha 
Fm - schreef op 18-09 om 11:24
Ja klopt, en toch denk je bij elke klacht oh zou het?  Terwijl het zoveel dingen kunnen zijn tijdens de cyclus maar goed.. Maar ja misschien heb je deze klachten nu wel allemaal zo vroeg omdat het weer raak is wie weet  

Ik had gisteravond echt hele erge steken weer van onderen en in de onderbuik. Dit voelde ik de vorige keer ook ongeveer 5/6 dpo maar zaterdagavond ook een beetje maar dit was wel wat heftiger. Ik ga er maar niet vanuit dat het de innesteling is maar hoop het zo! Maar ook nog steeds soms een beetje bloed bij afscheiding.. 

Nee klopt ze had helemaal geen idee en geen klachten! Was wel wat meer moe maar dacht dat dit door het werk kwam. Tsja als dat de enige kwaal is ga je niet van een zwangerschap uit als je er niet mee bezig bent  

Ik wil het nu ook wel weten ja.. kon het niet laten om vanmorgen te testen ook omdat ik steeds die steken voel. Komt ook omdat je ze thuis hebt liggen en te nieuwschierig bent maar ik zie niks helaas maar het is ook echt veel te vroeg xD zo dom om ze zo te verspillen. Ik test woensdag wel eens weer haha. 


Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan