Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 18-05 om 08:08
Hahah nee ik kan ook niet tegen de rotzooi en met een kleintje van 5… blijf ik het toch wel doen! 

Slapen gaat de laatste dagen weer wat beter, gelukkig. Zo zijn de dagen ook gewoon wat beter vol te houden! 
Ik heb ondertussen zo vaak harde buiken dat ik toch continue in m’n hoofd heb dat het bijna gaat beginnen hahaha. 
Moet afleiding gaan zoeken! 

Nee dat liggen met die buik is wel een dingetje hè…  ik kan gelukkig nog wel op m’n rug slapen maar alsnog ben ik ook de hele nacht aan het draaien draaien draaien
1450 antwoorden en 9685100x bekeken
Fm - schreef op 19-05 om 20:05
Haha ja inderdaad. En ik denk ook steeds STEL dat het gaat beginnen dan wil ik een schoon huis 

Fijn voor je dat je weer wat beter slaapt. Dan voel je je veel beter en mocht de bevalling wel gaan beginnen ben je tenminste wat fit en uitgerust. Ik slaap opzich ook wel weer wat beter. Moet wel alsnog 3 of 4 keer eruit om te plassen maar val daarna opzich wel weer snel in slaap.

Oeh spannend die harde buiken! Dat kan zomaar een voorteken zijn. Naja of niet haha. Het blijft afwachten... Was je met je dochtertje overtijd of eerder? 

Ik had vandaag weer controle en alles was goed. De kleine ligt nog steeds met haar hoofdje naar beneden maar ze is nog niet ingedaald. Over 2 weken hebben we de liggingsecho en vanaf dan moet ik ook al elke week komen. Het gaat snel nu  
Froetie - schreef op 19-05 om 21:01
Harde buiken zeggen inderdaad niks , die heb ik ook regelmatig 
Wij hebben gisteren de box opgezet   kunnen we weer afvinken.
Maandag de liggings echo.. 
Hier ligt ze wel wat lager maar niet vast ofzo want ze draait nog steeds om der as heen.. der voeten liggen nu weer aan de andere kant. Vergeleken met gisteren. 
De tijd gaat snel. !!!
buddha~ - schreef op 19-05 om 22:30
Haha jaa die stel dat het begint moet ons huis tiptop zijn werkt zeker mee! 

Ik had af en toe wel harde buiken maar ze zijn wel flink toegenomen en af en toe ook pijnlijk…Voorweeen, helaas zegt het idd niets over wanneer het gaat beginnen. Maar door de harde buiken en voorweeen ben ik er veel meer mee bezig nu. 
Voorweeen zouden wel over kunnen gaan in echte weeen maar goed… denk dat ze nog wel lekker zit hier  

Bij onze dochter ben ik bevallen op 39.6 wat is begonnen op 39.5 met het ‘spontaan’ breken van de vliezen. Op 39.2 en 39.3 wel gestript door de vk. Ik zit nu dus ook meer te wachten op het breken van de vliezen dan dat er weeen beginnen  
Hopelijk wil deze vk mij ook strippen … vraag is alleen vanaf wanneer. 
Maandag mag ik weer voor controle en ben over de 38 weken. 

Wel lekker dat je ook slaapt. Ik vind dag weer in slaap vallen altijd zo’n ding! Dat lukt gewoon niet… soms , net als de afgelopen dagen, val ik binnen redelijke tijd weer in slaap maar meestal lig ik uren wakker erna. 

Fijn dat alles weer goed was bij de controle! Laatste werkjes Meis! 

Froetie leuk maandag de liggings echo, zie je haar ook weer even! Hier draait ze ook nog steeds om haar as heen dus niet ingedaald. 

Froetie - schreef op 20-05 om 08:46
Strippen doen ze normaal pas na de 40 a 41 weken. 
Ik ben toen gestript met 38+4, maar dat was omdat ze me eigenlijk wilde inleiden omdat ze dachten dat mijn oudste te klein was, en ik had al 2 cm opsluiting toen, het had wel effect en een paar uur daarna begon ik dan ook.
Normaal naar mijn weten zonder reden doen ze dat pas na de 40 a 41 weken.
Hier ook nog maar 4 daagjes werken volgende week !en dan mag ik ook genieten van mijn verlof.
Niet fijn dat je pijnlijke voorweeën hebt.  Hopelijk zetten ze snel om in gewone weeen en kunnen Jullie snel jullie dochter verwelkomen 
buddha~ - schreef op 20-05 om 10:44
Froetie ik hoop dat de vk toch al wil strippen als ik 39 weken ben, we gaan het zien. 
Bij onze dochter dachten ze dat ze te groot was vandaar het eerder strippen. 

Oh lekker vooruit zicht hè! Nog 4 dagen werken… hopelijk zijn ze snel voorbij voor je. 

Nou de voorweeen heb ik misschien een paar per dag… dus al hoooooop ik dat ze omgaan in echte weeeen denk ik dat ze dat uiteindelijk niet gaan doen haha 
Gelukkig drukke dagen in het vooruitzicht dus de tijd zal wel snel gaan!  
Froetie - schreef op 20-05 om 12:40
Ik hoop het ook voor je dat ze dat wilt doen.
Of dat het niet nodig is dat het zelf al begint .ik zal voor je duimen en voor mezelf.  Hier mag ze zich van mij ook wel over 2.5 a 3 weekjes melden hoor.zou ik niet erg vinden.
Fijn drukke dagen.  Wij hebben juist heerlijk niks deze dagen lekker in de tuin van het weer genieten. 
En nog wat klusjes thuis doen op het gemakje. 
Fijn weekend 
Fm - schreef op 20-05 om 13:45
Ja en het zit echt tussen m'n oren want de kans dat het nu begint is wel heel erg klein hahaha. Maar ik krijg nu ook steeds wat vaker last van buikpijn en wat een weeig gevoel en dan denk je er toch aan inderdaad. Ik wacht het rustig af ze zal wel lekker blijven zitten tot 40 weken en dat vind ik ook niet heel erg.  

Fijn dat je wat drukke dagen hebt dan heb je even wat anders aan je hoofd. Ik hoop voor je dat het niet lang meer duurt  

Froetie Leuk maandag de echo! Succes alvast met je laatste werkdagen en dan lekker genieten van je verlof. Fijn weekend iedereen en geniet van het mooie weer 


buddha~ - schreef op 21-05 om 15:05
Ja zou idd helemaal fijn zijn als het uit zichzelf begint! 
Maar denk dat ze het nog wel even vol houd haha 

Ik zei gisteren tegen m’n vriend… het idee dat het zo maar kan zijn dat je morgen ineens je kleine baby in je armen hebt vind ik zo raar! Bij de eerste kon ik me daar geen voorstelling bij maken maar nu wel! 
Nu hij m’n vriend wel een stuk rustiger eronder.. ik ben toch wat meer zenuwachtig! 
Ook qua vermoeidheid haha overdag denk ik nou kom maar op begin maar! Maar na het avond eten denk ik wacht maar tot morgen… haha ik heb geen fut meer. 
Fm - schreef op 21-05 om 17:07
Ja echt een gek idee is dat! Dat heb ik nu nog niet maar ik denk als ik 37 weken ben ook wel. 
Ik heb alleen nog niet zoiets van kom op begin maar. Laat het nog maar heeel lang duren  Ben er nog niet echt klaar voor ook al begint mijn lijf me echt in de weg te zitten. Ik hoop dat ik daar straks anders over denk en ook zeg laat die bevalling maar beginnen.

Ja het zou fijn zijn voor je dat het vanzelf begint  Het kan elk moment maar het kan ook zo nog 2 weken duren of zelfs langer en dat is klote dat wachten. Maar geniet nog even een beetje van de rust en van de tijd met jullie 3tjes samen 

buddha~ - schreef op 22-05 om 07:27
Hahaha ja snap ik Meis! Ik heb nu zoiets van laat het me maar achter de rug hebben. 
Mijn lijf zit me idd ook aardig in de weg haha m’n rug is echt ruk.. eerst dacht ik nog lekkere drukke week en nu denk ik pfff ik wil gewoon lekker niets doen. Baal er stiekem wel een beetje van maar ja. 

Ja dat wachten is niet mijn sterkste punt… dat was met de zwangerschapstesten al… maar nu ook haha 

Ik heb ananas gehaald en misschien helpt het haha wie weet. Squatten lukt me niet ivm m’n rug en bekken dus dan maar ananas proberen. 
Aan de andere kant.. als ze nog niet komt zal ze er gewoon nog niet klaar voor zijn! 
Fm - schreef op 22-05 om 19:26
Ja dat snap ik. Als je echt zit te wachten als je voorbij die 37 weken bent gaat het nog langzamer en begin je nog meer te na te denken. Dan heb je zoiets had ik het maar gehad. Ik ben ook altijd erg ongeduldig maar nu juist niet haha! 

Pff die rugpijn ik begrijp je helemaal. Het is hier ook een drama. Ik had altijd al een zwakke rug maar ik weet nu s'avonds soms niet hoe ik het hebben moet. Drukke dagen zijn leuk voor afleiding maar je kan beter maar lekker rustig aan doen. 

Ik moest even googlen hoor. Dat had ik nog niet eerder gehoord dat ananas kan helpen. Ik denk al wat bedoelt ze haha  Je kan het altijd proberen. Maar zoals je zegt zolang ze blijft zitten is ze er nog niet klaar voor en heeft ze het nog fijn bij je veilig in de buik  
buddha~ - schreef op 22-05 om 22:00
Ja het zit toch in je hoofd dat het na de 37 weken mag! 
Vanmiddag bij de vk geweest en alles was in orde, volgende week wil ze me volgens mij wel gaan strippen. 
Heb vandaag ananas gegeten en gezellig gemaakt! maar tis erg rustig daar beneden haha verwacht er dus niets van! 

Ik merkte dat deze week een soort van deadline had in m’n hoofd, geen idee waarom, maar dat moet ik echt laten gaan! Het is gewoon afwachten! 

Jij ook zo’n last van je rug hè.. vervelend hè!! Het is hier nu zover dat ik met moeite kan lopen… morgen naar de fysio voor m’n schouders maar vraag toch ook even of hij kan kijken naar m’n rug. 
Enige remedie… bevallen hahaha 
Froetie - schreef op 22-05 om 23:10
Vervelend dat jullie z'n last hebben.
Hier gaat het de laatste tijd goed met m'n rug en bekken.
Heb veel baat bij de fysio, maar die behandelen dus niet meer na 36 a 37 weken . Dus volgende week vrijdag zal de laatste keer zijn . Daar baal ik enorm van. Want ik moet daarna misschien  nog wel 3 of 4 weken en ben bang dat ik dan ook weer last ga hebben .

Ze ligt ook nog niet ingedaald dus dat scheelt veel pijn. Soms ligt ze wel wat lager en dan voel  ik het wel.
Vanochtend  een echo gehad en alles was goed.  Ze word geschat op 2600 gram nu.
Ik mag vanaf morgen weer werken dus ben benieuwd hoe dat gaat na een weekje rust. Zal wel pittig worden zo de laatste week.  Volgende week dinsdag de laatste dag. Nog een 4 dagen volhouden 

Wat fijn dat ze je volgende week wil strippen. Hopelijk heb je ontsluiting en lukt het en doet het wat .duimen !!
Of hopelijk begint het deze week zelf al bij je. 
buddha~ - schreef op 23-05 om 07:14
Oh wat lastig Froetie dat ze na de 37 weken niet meer behandelen… het wordt alleen maar zwaarder voor je lichaam! Ik mag vanmiddag weer naar de fysio voor m’n schouders

Hier ligt ze ook nog niet ingedaald, en wat je zegt soms merk je dat ze toch wat lager ligt wat voor best wat pijn zorgt. 
Wat fijn dat je echo goed was en super leuk om haar weer even te zien! Ik heb haar nu ook alweer zolang niet gezien.. ben zo nieuwsgierig! 

4 dagen werken, hopelijk vliegen de dagen voorbij voor je! En dan heerlijk genieten van je verlof. Ik ben ondertussen alweer bijna een maand thuis en het is ook echt voorbij gevlogen! 

Haha ja ik hoop ook dat ze besluit gewoon zelf te komen! En anders volgende week volgens mij ook al het inleiden bespreken want dat zou ik dan hebben met 41 weken.. voelt heel raar om het daar over te hebben! Maar goed kijken het nu per dag aan en niet te veel vooruit lopen. 
Froetie - schreef op 23-05 om 08:02
Eigenlijk nog max 3 weken en dan ontmoeten jullie je dochter !.nog eventjes...
Ergens wel fijn dat ze niet ingedaald ligt.dan kan ik alles nog. Bij de andere kindjes kon ik op dit termijn nog maar amper lopen, door de pijn van onder van het indalen

Ja altijd leuk om zn echo te zien. Je zag der drinken dus van die kus bewegingen maken,  echt schattig. 
Ben benieuwd of ze op de andere 2 lijkt.
En grappig om te zien want ze loopt met haar bene echt zwaar boven het gemiddelde . Dus ze krijgt lange benen.
Dat heb ik zelf ook, dus gek is dat niet 

Heerlijk even je schouders los masseren vandaag? Tenminste ik denk dat ze masseren ?  Ik mag vrijdag weer kijk er nu alweer naar uit. 
Wij gaan zaterdag weer naar Zeeland toe dus zal weer veel energie kosten.
Wel het laatste uitstapje zover voorlopig. 
buddha~ - schreef op 23-05 om 14:43
Ja klopt! Raar idee hoor  
Ik kan nu idd amper lopen van de rugpijn en bekken pijn dus laat staan als ze dan ook nog is ingedaald zou zijn! 

Ohhh zo leuk om te zien wij hebben een 3D foto met zo’n kus, zo super schattig! 
Hahaha lijkt nu al op haar mama! 

Ja ben net heerlijk even gemasseerd, nu maar even een dutje doen want ik ben ook erg vermoeid. 
Oehh dat zal idd wel weer pittig worden! Maar geniet er maar lekker van! Het wordt goed weer dus extra genieten  
Fm - schreef op 23-05 om 20:26
Ja heel vervelend..  Het ging even een paar weekjes wat beter maar het begint nu weer. 
Waarom stoppen ze na 37 weken met behandelen trouwens als ik vragen mag? 

En als ze nog niet ingedaald zijn dan duurt het nog wel eventjes zeker of kan dat heel snel gaan? 

Hier weer een hele slechte nacht gehad. Ik moet de laatste 2 nachten nog vaker plassen. Ik hoop niet dat dit elke nacht nog zo doorgaat maar dat ze gewoon even verkeerd ligt en op mijn blaas drukt haha 

Krijg je geen echo meer buddha of heb je dat niet meer gevraagd. Wij hadden de laatste echo ook met 26 weken de 4D echo dus ook alweer een tijdje geleden. Volgende week hebben we dus nog de liggingsecho. Dan kunnen we de kleine meid toch nog even zien voordat ze er straks echt is  Wat ook niet lang meer duurt zo vreemd hihi!

Ik ben nu langzaam de 'vluchtkoffer' wat aan het inpakken ook al weten we zeker dat we in het ziekenhuis willen bevallen. Gek idee ook om die klaar te maken. Misschien wel wat vroeg maar dan is dat ook maar tot zover klaar. En je weet het maar nooit een vriendin is laatst ook plots met 34 weken al bevallen dus ja. 

Heerlijk je laatste weekje Froetie!  En lekker nog even erop uit. Het word mooi weer dit pinksterweekend dus dat is fijn! 
Froetie - schreef op 23-05 om 21:05
Ja heerlijk nog eventjes weg.

Ja dat vroeg ik me dus ook al af waarom  ze zei ja we willen niet dat de bevalling hier begint.  Dus zal het vrijdag weleens vragen. Bedoel hoe groot is die kans dat het daar begint.  Tenzij door haar massage misschien de weeën eerder opgewekt zouden kunnen worden.
Nee joh fm  zeker niet vroeg.  wat je al zegt  het kan ook met 34 weken ineens beginnen. 
En dan heb je niks klaar staan.  
Hier staat het ook al eventjes klaar hoor tenminste bij elkaar geraapt.   Ga het van de week nog eens bekijken en in een tas doen.

Hebben jullie ook last van veel vocht in de enkels ? Dit is voor het eerst dat ik dit heb  bij de andere zwangerschappen  nooit gehad 
buddha~ - schreef op 24-05 om 07:12
Vervelend hè dat lastig slapen, was vannacht ook weer om half 4 wakker en heb niet meer geslapen. Gisteren ook een ruk nacht dus hopelijk vannacht weer een goede nacht. 

Nee ik krijg geen echo meer, ze vk voelt duidelijk hoe ze ligt dus er is geen twijfel over. 

Nee het is zeker niet vroeg om je koffer in te pakken hoor! Ik had m de vorige keer ook rond de 34 weken klaar staan… nu was ik er wat later mee. Heb ook een lijstje liggen met last minute spulletjes en ik schrijf daarop als er ineens iets te binnen schiet haha 

Froetie nou als die massage de bevalling kan laten beginnen hahaha zou ik er maar lekker mee door gaan. En daarbij… wat maakt dat dan uit?? 
Als het de weeeen zou opwekken zouden ze de massage niet mogen doen lijkt mij toch of het is dan pas veilig vanaf 37 weken.

Och ja heb geen enkels meer! En als ik sokken aan heb staan de randen er zo diep in terwijl de sokken niet eens strak zitten. 
M’n handen zijn ook lekker dik van het vocht. 
Froetie - schreef op 24-05 om 08:09
Ja ik vind het ook maar vreemd en heel jammer, omdat ik juist zoveel baat bij dat los masseren heb. Echt even wen ontspan momentje ook .
Balen van je nacht.  Hier niet veel anders .
Naar de wc heel de tijd en mijn voeten waren aan het slinken ofzo zo voelde het haha dus het jeukte  en was helemaal stijf 
Nu slippertjes aan, mocht gelukkig van het werk  scheelt misschien iets.
Nog 3 daagjes.!
Merk wel dat snachts mijn lichaam helemaal zeer doet als ik gewerkt heb en eigenlijk een hele dag met de kinderen erop heb zitten.
Afgelopen week was ik natuurlijk vrij. Toen had ik dat niet en afgelopen nacht weer wel  . 
Ondanks dat ik niet veel op het werk doe vraagt het wel veel van mijn lichaam merk ik.  Maja nog eventjes doorbakken vandaag morgen en dinsdag!
Een fijne dag en geniet van het mooie weer dames !
Fm - schreef op 24-05 om 13:05
Ja daarom dat dacht ik dus ook. Dan is dat maar klaar en inderdaad de laatste dingetjes schrijf ik even op. Maar nu lees ik overal op internet wat je allemaal mee moet nemen en dat gaat allemaal over BV.  Ik ben er nog niet helemaal over uit maar als we wel voor flesvoeding gaan moet dat dan allemaal gewoon mee en zo'n grote bak flesvoeding of krijg je dat in het ziekenhuis ook wel? 

Nee hier nog geen dikke enkels gelukkig maar dat zal straks bij mij ook nog wel komen de laatste weekjes. 

Oh dat is jammer! Maar binnen nu en een paar weekjes is de kleine meid er ook al  Kan je zien dat dat dus echt verschilt per verloskundigepraktijk. Bij mij zeggen ze ook steeds dat ik een lastige buik heb om het goed te voelen. Ik draag haar ook heel hoog en mijn buikspieren zitten in de weg. Ze hebben nu wel de laatste 2 controles gevoeld dat het hoofdje naar beneden ligt maar checken het toch voor de zekerheid straks nog.

Hier ook weer een slechte nacht. Ik denk dat ik er maar alvast aan moet gaan wennen..  buddha~ - schreef op 25-05 om 06:55
Froetie hete voetjes is niks! Fijn dat je slippers aan kan! 
We hebben het verlof ook echt wel nodig. Gelukkig zit het er bijna op voor je!! Dan heerlijk genieten van de vrije tijd, bijkomen en voorbereiden. 

Fm flesvoeding krijg je in het ziekenhuis! Dat hoef je zeker niet mee te nemen! Kraam verband en alles krijg je ook allemaal in het ziekenhuis. 

Ja bij een eerste us alles veel strakker, en als je dan nog sport enzo helemaal. Bij mij is alles goed te voelen en te zien en dat was al vanaf de eerste echo.
Ik heb nu ook steeds vaker dat er gewoon een hieltje of iets uitsteekt bij m’n buik, heel gek om te voelen.

De misselijk is trouwens ook weer voor een groot deel terug! Ik had gehoopt dat het een voorteken was dat de bevalling eraan zat te komen binnen een paar dagen maar dat niet dus. 
Fm - schreef op 25-05 om 12:16
Oh dat is mooi! Kraamverband had ik ook al ingepakt maar dan doe ik dat er weer uit voordat ik thuis daarna te weinig heb en het scheelt weer wat ruimte want hij zit goed vol  

Ik heb gisteren alles gewassen en gestreken en de vluchtkoffer staat klaar dus de laatste belangrijke dingetjes zijn ook gebeurd. 

Ja klopt bij een eerste is alles nog wel strakker maar ik was ook niet meer zo sportief hoor de laatste jaren haha! Had al wel een klein beetje een buikje maar ook weer niet heel veel. Maar het is nu gewoon echt net een hele grote ballon en echt heel hard en zit heel hoog en dat kwam ook door m'n buikspieren zei ze. Nou ik wist niet eens dat ik die had  

Vervelend die misselijkheid! Ik heb het ook af en toe wel bij vlagen weer een beetje hoor. En het avondeten smaakt ook weer wat minder. Hoor het wel vaker dat het tegen het einde weer komt. Nou ik hoop het toch echt niet weer haha. 

Haha je gaat bij alles denken zou dit het begin zijn he. Ik heb dat nu soms ook al. Het duurt niet lang meer  Zo spannend!buddha~ - schreef op 25-05 om 14:06
Hahah ja bij mij zit de tas ook aardig vol idd! Hopelijk heb ik bij me waar ik op dat moment ook zin in heb… nja we gaan het zien en misschien wissel ik nog wat dingen haha 

Hahah ooh nou dat is fijn om te horen toch, ben je ze iig niet kwijt haha. 
Bij mij zit het ook hoog en is het hard maar dat komt zeker niet door m’n buikspieren haha. 

Ben nu ook wel weer benieuwd hoe het er allemaal uitziet na de bevalling, kan me dat niet meer zo goed herinneren van de vorige X en heb er ook geen foto’s van. 

Haha jaaa klopt! Ook zeker omdat ik veel last heb van harde buiken blijft het in je hoofd spoken. En het lijkt me zo leuk om m’n vriend van z’n werk te bellen dat m’n vliezen zijn gebroken Hahah, ik heb echt geen idee waarom me dat zo leuk lijkt hoor want dat houdt in dat ik dan dus alleen ben en je kunt beter iemand om je heen hebben. 
De komende 4 dagen is hij weer lekker thuis. 
Fm - schreef op 25-05 om 16:32
Wat heb jij er allemaal in dan?  Wat te eten en drinken doe ik er als laatst in maar voor de rest heb ik alleen veel kleding. Voor de kleine meid een aparte tas met de nodige dingetjes. Boekjes en zulk soort dingen hoef ik ook niet ik gebruik toch eigenlijk alleen mijn telefoon maar.

Nou daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ik heb op dit moment ook nog geen last van striae maar dat kan ook nog wel komen. Ik zie het ook wel en anders maar extra veel met de kinderwagen te lopen deze zomer. Je doet er verder toch weinig aan haha. Ik heb het er zeker wel voor over maar hoop stiekem ook wel dat het een klein beetje meevalt 

Nee dat snap ik ook niet haha misschien om hem te verrassen bedoel je? Wij hebben het bedrijf aan huis dus mijn vriend is altijd dichtbij gelukkig. Straks als de kleine er is is dat ook wel heel fijn.
En dit weekend weer een lang weekend dus ook lekker! Misschien komt je kleine wel met pinksteren  

buddha~ - schreef op 26-05 om 06:11
Ik heb een jurk, legging en losse broek erin zitten een groot T-shirt en een vest. Dat is voor na de bevalling… ligt er maar net aan waar ik zin in heb om aan te trekken. 
Daarnaast een beval shirt, die ik weer even moet passen want zou me niets verbazen als die te kort is nu. Twee grote onderbroeken, soft bij en dikke en schone sokken. 
Bij m’n dochter had ik het tijdens de bevalling enorm warm en liep ik in m’n ondergoed zij is van januari haha, vandaar ook de soft bh ik verwacht deze X dat ik weer in m’n ondergoed loop.
En dan natuurlijk nog m’n toilet tas, en sokken en een boxer voor m’n vriend. Last minute moet hij er nog maar een T-shirt bij doen. 
De baby heeft idd een eigen tas met spulletjes. 

En dan heb ik nog m’n rugtas met id opladers eten etc beetje de last minute dingen. 

Vind het ook heel lastig om kleding voor mezelf mee te nemen… zeker om dingen nu al in te pakken die ik graag draag haha 

Wat heb jij allemaal in je tas zitten? 


Ja die striae kan idd nog komen… maar het kan ook zijn dat het niet zo is. Ik had bij m’n dochter met 36 weken nog een groei echo.. tot die tijd niets aan de hand en ik ga liggen en die mevrouw zegt, oh je bent wel lekker getekend waarop mijn gedachte was dat ze het over m’n tattoos had. Later tijdens de echo schoot me pas te binnen dat het wel een striemen konden zijn… schrok me rot van wat ik toen zag thuis. 
Nu ben ik minder aangekomen dan bij m’n dochter dus de striae is voor als nog niet erger geworden enkel bij m’n navel zie je nu wel wat maar die staat ook helemaal strak. 
Je hebt het er idd voor over en ze trekken best behoorlijk bij gelukkig! 


Haha ja ik heb geen idee… 
Was vannacht om half 3 wakker en heb niet meer geslapen… lang leven het uitrusten voor de bevalling, maakt me nogal geïrriteerd dit hahaha 
Hopelijk slaap ik vanmiddag nog. 

Ja idd lekker lang weekend en ideaal dat het bedrijf zo aan huis is, lijkt me echt heerlijk. 

Jaaaa een pinksterkindje… heb vanaf dag 1 28 mei in gedachte dus kom maar op! Hier verwacht iedereen haar op 1 juni haha 
Gisteren avond behoorlijk krampen dus ik dacht echt nou dit kan wel eens de start zijn.. maar helaas toch niet 
Froetie - schreef op 26-05 om 07:46
Spannend.
Die striae  ellende.  Ik heb het gelukkig nog niet. Nooit gehad bij mijn zoontjes.
Ik had ook nooit een grote buik bij hun. Nu is mijn buik al groter als bij hun op het eind dus ik ben benieuwd of het me bespaard blijft. 
Ergens zegt mijn gevoel dat ze lekker tot na de 40 weken blijft zitten .
Zo mijn werkweek zit er weer op. Alleen dinsdag nog en klaar .

Ik ga dit weekend ook even mijn vluchtkoffer checken . Heb het allemaal op een hoopje bij elkaar gegooit, dus ga het even inventariseren  en in de tas doen. En een briefje van de last minute spulletjes erbij leggen.
Spannend buddha begint nu echt te korten bij je.  Het kan zeker nog een Pinkster kindje worden .
Nog plannen dit weekend? Wij gaan morgen naar Zeeland dan en vooraf start mijn oudste met z'n eerste zwemles. Daar werden we van de week voor gebeld.  Dus we vertrekken dit keer wat later naar Zeeland. 
Vandaag nog even naar de fysio.  Echt weer aan toe! En verder rustig aan en van het weer genieten denk ik 
Fm - schreef op 26-05 om 18:04
Ik heb nu eerst 2 oversized t-shirts voor tijdens de bevalling. Een joggingsbroek en een pantalon broek en mijn bikini topje voor als ik wel in het bevalbad wil. De kleren die ik na de tijd aan doe en voor de tijd zie ik dan wel aangezien ik die nu ook nog draag en ik nog niet weet wat mij dan goed past. Ik moet nog wel wat weekjes dus die buik groeit nog wel  Verder gewone sokken en dikke sokken en ondergoed en een badjas en een toilettas. Mijn make-up tas moet er als laatste nog in haha! Voor mijn vriend zal ik nog even wat inpakken maar opzich lijkt mij dat niet echt nodig... hij is zo heen en weer en als ik er wel moet blijven zien we dan wel weer. Ik ga er vanuit dat hij gewoon thuis slaapt dan zouden wij wel moeten blijven. En de laatste belangrijke dingen heb ik op een briefje erbij en mijn geboorteplan zit er ook al in.

Ja het blijft afwachten.. ik hoor ook wel dat veel vrouwen de hele zwangerschap geen last van striae hebben maar juist na de bevalling wel omdat je buik ineens weer kleiner word denk ik dan? Ik smeer mijn buik iedere dag in met zalf en olie en meer kun je er toch niet aan doen. Denk ook niet dat het helpt. 

Zo vervelend die slechte nachten! En inderdaad je wilt nog even goed je slaap pakken en uitrusten voor de kleine komt. Ik word ook zovaak wakker s'nachts kan er ook niet tegen. Maar goed dan ben ik alvast voorbereid op de gebroken nachten die straks komen gaan. 

Froetie Nog 1 dag te gaan! Had je die ook niet vrij kunnen krijgen zo na het pinksterweekend 

Lekker even naar zeeland! Het word mooi weer dus jullie treffenn het. Wij hebben nog weinig plannen. Zondag zouden we even naar mijn moeder en verder zien we het wel. Lekker rustig aan want ik kan toch niet zo heel veel.

Fijn weekend!  En ben benieuwd buddha of het dit weekend al zover is!

Froetie - schreef op 26-05 om 20:55
Haha ja die ene stomme dag.  Naja goed scheelt weer een dag eerder beginnen haha. 
Klinkt goed je bevallingstas !
Hopelijk mag je inderdaad dit weekend je dochter ontmoeten buddha   duimen !!
Ben heel benieuwd 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan