Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 30-09 om 07:41
Ja ik ga zo nog Kruidvat testen halen want moet gewoon weer even wat zien… merk ook dat ik steeds geïrriteerder wakker wordt over het feit dat ik geen echo krijg met 6 weken … 
Ik had altijd in m’n hoofd dat als ik weer zwanger ben ik een echo met 6 weken zou krijgen en kan het dus gewoon niet los laten, ben echt heeel sago ervan! 
Maar goed weet niet wat ik moet doen!  Heb al zoveel gesprekken enzo gehad in m’n hoofd Hahah

Nou ik merk nu ook weinig… de misselijkheid is er eigenlijk niet meer m’n borsten zijn wel 2x zo groot en heel pijnlijk en m’n buik is rustig… kan me ook niet herinneren dat ik last had van m’n buik bij m’n dochter… het maakt me gewoon nogal onzeker en dat icm de hormonen is dat geen goede combo 

Pfff ik had de laatste keer ook zoveel last van de menstruatie! Echt dagen lang serieuze buikpijn!! Niet fijn … ik testte soms ook al vroeg en merkte dan dat de test wel een paar dagen wat donkerder werd en dan weer lichter! Tot aan de eisprong 
1450 antwoorden en 9685091x bekeken
Fm - schreef op 30-09 om 11:16
Ja die weken zijn echt killing.. ik vond dat ook helemaal niks. Het duurt allemaal lang eerst in spanning of je zwanger bent en dan heb je een positieve test en weer spanning omdat je nog niks weet.. Dan ga je toch lekker testen als je je daar beter bij voelt. Wanneer heb je voor het laatst getest? Of je gaat weer bellen en even vragen en alles goed uitleggen.. 

Ik kan wel zeggen dat kwaaltjes niet altijd veel zeggen omdat ik dat heb gelezen maar weet hoe je je voelt want maakte me zelf ook helemaal gek steeds.. maar ik denk dat iedereen dat heeft hoor en daar moet je even doorheen. Komt ook door die miskramen je maakt je nog meer zorgen en je bent het vertrouwen in je lichaam wat kwijt tenminste dat heb ik wel. Denk dat ik mochten we weer zwanger worden ik ook echt onzeker ben en bij alles twijfel. 

Ja vraag me echt af hoe dat kan.. of zou er iets geweest zijn dan wat is mislukt denk ik dan. Daar kom je nooit achter natuurlijk maar dit was wel echt heftig. Nou ja nog 1 of 2 dagen en het is weer over. 

Ik heb altijd wel een 2de streepje soms heel licht soms wat donkerder maar als die dan echt wat donkerder word dan weet ik wel ongeveer dat die met 1 of 2 dagen positief is dus dan ga ik maar meerdere keren testen.
buddha~ - schreef op 30-09 om 14:45
Het is idd spanning na spanning na spanning… en dan komen de hormonen er nog bij! Merk ook wel dat ik serieus moe begin te worden! En emotioneel haha 
Ja ik heb vanochtend een test gehaald en getest met dit als resultaat, ben vandaag 4 weken en 5 dagen.. denk dat het wel gewoon een mooie test is! 


Als je wel is van die filmpjes bekijkt wat er allemaal gebeurt tijden het zwangerworden en ontwikkelen van zo’n kleintje dan vraag ik me serieus af hoe het zo vaak goed kan gaan! Het is zo’n ingewikkeld project! Niet normaal… en de natuurlijk is keihard hè… als de overlevingskans niet goed genoeg is houdt het gewoon op… hoe naar ook voor ons! 

Ja ik heb ook altijd wel een streepje maar aan het begin meestal als de menstruatie nog wel bezig was werd hij al donkerder.. een dag of 2/3 en daarna werd t dan weer lichter tot aan wanneer het tijd was en dan zodra hij iets donkerder werd wist ik dat het eraan kwam! Dus beetje gelijk als bij jou! 
Daisy - schreef op 30-09 om 15:07
Een vraag ik heb 27 ste men regels gekrijge  maar het blij roze en bruin er tussen bijna geen donker rood alleen helder roze bloed maar er zitte bruin stukjes in
Fm - schreef op 30-09 om 15:24
Een hele mooie test  Die is duidelijk genoeg haha de teststreep nog donkerder dan de controlestreep  Ja snap ik en dat zal ook niet minder worden. Je bent er toch de hele dag mee bezig. 

En je hebt nog genoeg kwaaltjes zo te horen  Het zal vast nu wel goedkomen maar dat is makkelijk gezegd ik weet het. Zoals je zegt het is een wonder dat het zo vaak goed gaat. Ik stond ook versteld wat er allemaal gebeurde in die eerste weken. Ik had een zwangerschapsapp op mijn telefoon en wist je precies alles van elke week. Maar het gaat juist vaker goed dan fout maar helaas is het ons wel overkomen en dan ben je het vertrouwen in je lichaam wel kwijt. Maar achteraf denk ik ook ik ben ook blij dat de natuur ingrijpt en je lichaam denkt van stop als het echt niet goed is en niet levensvatbaar is hoe verdrietig dat ook is.. en dan ben ik blij dat mijn lichaam zelf ingrijpt en wij die keuze niet zelf hoeven te maken. 

Ja dat klopt hoor ik heb ook dat als mijn menstruatie eraan komt en meteen daarna dat de test donkerder word. Dan heb je ook weer wat meer van dat hormoon in je lichaam en daar reageert ie ook op. 

buddha~ - schreef op 30-09 om 21:26
Ja klopt!! De test heeft me wel even goed gedaan! Heb deze avond ook weer wat meer gevoel in m’n onderbuik dus dat vind ik ook wel fijn!

Nou dat vind ik ook Meis! Hoe zwaar het ook is! En nu moeten we toch weer vertrouwen krijgen! Jij ook weer als je zwanger bent!! Maar uiteindelijk kunnen we dat ook! 
Ik kan redelijk snel in paniek raken (helaas!!) dus moet echt leren te ontspannen en vertrouwen te hebben! De dag is vervelend begonnen maar weer fijn geëindigd!

Komende week us een drukke week, zondag weer naar het buitenland voor een nachtje en dan later de week nog 2 dagen beurs! Dus de tijd zal wel lekker snel gaan! 

Hoe gaat het bij jou? Je was dinsdag ongesteld geworden toch?? 
Fm - schreef op 01-10 om 09:07
Ja je moet er maar op vertrouwen dan dat het goed zit  En als een test doen je wat minder onzekerheid geeft gewoon doen dan. 
We hebben inderdaad geen keus haha.. positief blijven en er vanuit gaan dat het wel goed komt en wat spanning hoort er ook bij natuurlijk. 

Oh dat is fijn een drukke planning!  Dan gaan de dagen wel lekker snel. 

Klopt ik denk dat het vandaag of morgen weer over is. Twijfel alleen wel want ik har zondag en maandag ook al bloedverlies maar dinsdag is het echt doorgezet dus ga uit dat dat weer dag 1 was. Nou ik zie het ook wel ik ga gelijk beginnen met testen. 
buddha~ - schreef op 03-10 om 08:52
Ja ik doe morgen weer een test om te checken! Moet toch iets doen! Haha 

Ik rekende het lichte bloed verlies al als dag 1 maar officieel is het volgens mij pas als het echt doorgezet heeft.. 
Het was ook altijd 2 dagen licht 1/2 dagen wat meer en dan 1/2 dagen licht 
Fm - schreef op 04-10 om 10:54
Haha ja dat is waar heb je nog getest vanmorgen dan? Ik kon vanaf gister weer beginnen maar gisteren helemaal vergeten maar dat is niet zo erg. Kan denk ik nog wel een paar dagen wachten maar ga vandaag maar beginnen voor de zekerheid. 

Ja heb ik ook altijd hoor.. eerst paar dan heel licht en dan 2/3 dagen echt heel veel helaas en dan nog 1/2 dagen licht. Sinds dat ik gestopt ben met de pil is het een drama maar goed. 

Voel je je goed verder?

buddha~ - schreef op 04-10 om 12:21
Ja ik heb getest en pfff dat was weer wat… lichtelijk in paniek!

De linker test is van vrijdag en de rechter test van vanochtend 
En hij lijkt lichter… maar goed… ik kreeg al door dat dit normaal kan zijn??? 
Ben er nog niet helemaal gerust op… nu is de lijn sws raar want er zitten lichte stukken in dus nja ik ga nog maar even opnieuw testen zo… 

Fm - schreef op 04-10 om 13:30
Dat heb ik geloof ik ook wel gehad hoor.. niet alle testen zijn hetzelfde en soms ook verschillend met kleur (paars/roze) of dat er inderdaad lichte stukjes tussen zitten. Was toen ook gelijk aan het stressen. Kan ook liggen aan een ander tijdstip en de hoeveelheid die je gedronken hebt natuurlijk...
Heb je nog een test gedaan daarna?
buddha~ - schreef op 04-10 om 13:39
Ik stop ook met testen nu! 
Ik heb zojuist nog getest en de clearblue geeft aan 3+ 
Dus het is helemaal in orde! 

Fm - schreef op 05-10 om 09:32
Ja het beste is om niet meer te testen maar ja he dat is lastig. Ik deed het ook maar je schiet er beide keren ook weinig mee op denk ik nu aangezien ik met de mk ook nog gewoon knallers had maar het is het enige wat je kunt doen nu en daar moet je op vertrouwen. Maar positief blijven het komt nu heus wel goed  

19 oktober heb je de afspraak toch? En hoe voel je je verder? Ik ben weer begonnen met testen vanaf gister. Laat die eisprong maar komen 
Fm - schreef op 06-10 om 10:42
Oh kan je dat ook doen zo vroeg. Dat wist ik niet. Wat leuk en spannend!  Dat duurt niet zo lang meer.  
Nou dan zal het vast wel goed zitten met al die kwaaltjes haha niet altijd leuk maar wel een goed teken. 

Ik ben vandaag alweer op dag 10 geloof ik. Maar hij werd gister iets donkerder. Zometeen weer testen. Duurt ook niet zolang meer en dan kan bij mij het stressen en ongeduldig zijn weer beginnen  
Daisy - schreef op 06-10 om 16:38
Wat denken jullie er van eisprong of niet 
Daisy - schreef op 06-10 om 16:42
Is mij mijne dag om te klussen 
hartje - schreef op 07-10 om 03:21
Buddha wat leuk dat je dat gaat doen die pretecho. Ben heel benieuwd hoe dat eruit ziet. Kwam toevallig hier en las je laatste reactie over de echo. Heel leuk! Misschien wil ik een pretecho 3D laten doen om het geslacht zeker te weten. Is beter zichtbaar denk ik dan op een normale echo denk ik
Fm - schreef op 07-10 om 11:10
Ja snap ik hoor.. ben benieuwd!  Misschien ook wel iets voor mij mocht het weer zo zijn haha  De afspraak was dan wel dat ik vaker voor controle mocht komen maar denk dat ik ook eerst moet wachten tot 7/8 weken en daarna pas vaker. Nou ja ik zou eerst al blij zijn als het ons weer gegund is en die zorgen komen dan wel weer. 

Ja is goed  Ik heb zonet getest maar nog geen piek. Ga vanaf vandaag s'ochtends en s'avonds testen want het zit eraan te komen.

Daisy ik weet ook niet zo goed wat je steeds bedoelt.. ik zie geen foto dus zou het niet weten. 
buddha~ - schreef op 07-10 om 11:15
Ja terwijl die eerste weken juist zoveel moeilijker zijn vind ik! Maar ja… 
De mogelijkheid is er en doe het idd wanneer het weer zover is bij jullie!! Ik hoop dat het toch weer snel raak mag zijn voor jullie! 

En is die weer donkerder dan gisteren? 
Fm - schreef op 08-10 om 13:26
Ja klopt die eerste weken zijn niet leuk.. hoop dat je woensdag een mooi kloppend hartje ziet  

Gisteren was die net zo licht als de dag ervoor. Zonet getest en hij word nu wel duidelijker dus ga vanavond weer testen  Heb alweer wat buikpijn dus denk dat hij morgen positief is en dan maandag of dinsdag de eisprong maar dat dacht ik ook al omdat mijn cyclus wel regelmatig is. 

buddha~ - schreef op 09-10 om 11:09
Ja precies! Heb je al een positieve ovu test in handen???  

Fm - schreef op 09-10 om 12:08
Nee nog niet! Hij word wel steeds duidelijker. Maar ik heb nu steeds een cyclus van 29 dagen en als ik dat nu bereken dan heb ik woensdag de eisprong dus morgen dan positief denk ik!   Maar vanavond maar weer testen voor de zekerheid.. Ik heb wel sinds vanochtend enorme buikpijn dus dat zal wel het groeien zijn van het ei haha 
buddha~ - schreef op 09-10 om 12:13
Hmmm nog afwachten hè!! Haha ja ik zou idd ook vaker op een dag testen hoor het kan ineens omhoog schieten!  
Fm - schreef op 09-10 om 12:14
Ja deze foto is duidelijker. Het duurt niet lang meer  
buddha~ - schreef op 09-10 om 12:31
Hij is donkerder voor jou? 
Ik had volgens mij altijd wel veel van dat hormoon want zo zagen m’n testen op lichte dagen eruit! Maar iedereen is ook daarin weer anders! Vandaar da tik het specifiek vraag 
Fm - schreef op 09-10 om 12:54
Oh heb jij altijd zulke duidelijke  Dit is bij mij donkerder  Ik heb ze wel eens zo donker gehad maar toen testte ik met ochtendurine en dat mag ook niet.  Ik heb ook altijd een 2de streepje maar veel lichter dan dit. Nu weet ik dat die steeds meer gaat oplopen. Is ook bij iedereen verschillend. Nou ja en ik weet dat die rond deze dagen positief moet zijn als mijn cyclus klopt dus ga er vanuit dat die nu oploopt. Die steken die ik heb zijn ook al een voorteken zijn goed pijnlijk. 
buddha~ - schreef op 09-10 om 15:30
Ja het is dan altijd weer afwachten hoe snel die gaat oplopen.. maar hij zal snel komen! 
Fm - schreef op 09-10 om 19:38
Ja ik heb net weer getest en hij is alweer wat donkerder. Misschien straks voor het slapen gaan nog een keer testen maar is eigenlijk ook onzin we kunnen het nu net zo goed deze dagen en de aankomende dagen gezellig maken haha. Maar ja misschien komt hij deze keer toch later en wil dan het risico ook niet lopen hem te missen. Dat testen word een soort verslaving ook 
buddha~ - schreef op 09-10 om 19:45
Ja joh! Zo herkenbaar!! Ik vind het ook nog steeds leuk om te testen! Haha maar idd gezellig maken! Misschien straks nog een knaller en anders morgen een knaller hoor! 
Genieten van deze dagen!
Fm - schreef op 09-10 om 20:00
Haha ja gaat nergens meer over  Heb jij deze dagen nog weer getest of kon je je inhouden? 
Voor jou ook nog een paar spannende dagen maar woensdag schiet al op  

Dit was de test van zonet ik vind hem zelf wel duidelijker dan vanochtend dus ik denk morgen wel een knaller inderdaad  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan