Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 05-05 om 08:05
Ja als hij binnen is zal ik m delen! 

Fijn dat dat persen zo veel sneller ging bij een tweede maar jammer dat het voor je gevoel dan alsnog zo lang duurde! 
Haha ja als je door rekent zou je er nog lang over doen met 5 minuten. 

Ik vond idd dat persen ook het pijnlijkst, en er komt ook steeds meer naar boven de van de vorige keer.. dingen die ik compleet vergeten was. 
Klopt, ze heeft ook gezegd als we na een half uur persen niets zien gaan we actie ondernemen. 
De vorige keer hebben ze uiteindelijk ook actie ondernomen dmv weeen opwekkens maar daar raakte ik ene beetje van in paniek want ik had continue weeeen alleen geen persweeen. Ze hoopte door de weeenopwekkers dat ik persweeen zou krijgen maar die heb ik uiteindelijk nooit gehad. 
Ik zat wel zo aan de 10cm ontsluiting dus hoop dat dat deze keer ook lekker vlot gaat!
Maar tweede kindje nieuwe kansen! 
1450 antwoorden en 9685204x bekeken
Froetie - schreef op 05-05 om 08:28
Dat is wel weer fijn dat je snel aan de 10 cm zat.  Bij mijn 1e bevalling duurde dit voor mij 17 uur voor ik aan de 10 cm zat.  En 30 minuutjes persen dan . Was er helemaal klaar mee haha.
En mijn 2e bevalling duurde z'n 4 a 5 uurtjes en 10 minuten persen dan.
Daar hoop ik op wat jij zegt dat zelfs die 5 minuten persen dit keer te lang zijn haha gewoon 1 keer en hoppa! 

Ik snap wat je bedoeld ik heb dit gevoel al wel eventjes dat alles van de bevallingen weer terug komt en ik erg er tegen op zie  om weer te bevallen . En er ook van in paniek raak. 
Nu heeft een gesprek met de verloskundige me enigzins wel geholpen om over bepaalde dingen wat rustiger na te denken  en voor mij werkt het gewoon het beste om er niet teveel nu over na te denken en het maar tegen die tijd te zien. 
Maar als ik bijvoorbeeld snachts  een keer moet plassen, en ik heb buikpijn dan begin ik wel na te denken en raak ik daar ook weer van in paniek.
Maja het zal toch moeten haha
Hopelijk mogen ze een "mooie en fijne" bevalling krijgen in hoeverre het fijn is natuurlijk.  
Ik kijk wel erg uit naar de kleine in ieder geval!
Fm - schreef op 05-05 om 11:04
Oh vervelend! Nee doe ik ook niet hoor ik wacht de uitslag eerst af.

Ben benieuwd naar je geboortepakje!  
Ik heb ook 2 pakjes in maat 50 en 56 voor de zekerheid. Vond het zulke leuke setjes maar wel veel wit dus weet niet of dat handig is  

Ja bij mij zei ze wel dat er verder weinig op de echo te zien was omdat het al zo groot was. 

Die bevalling is hier ook wel een dingetje hoor. Kijk er steeds meer tegenop en ik weet zelfs niet eens wat ik allemaal kan verwachten en jullie wel dus dat zegt al genoeg. 


buddha~ - schreef op 05-05 om 14:22
Jeetje Froetie wat duurde die eerste dan ook lang qua ontsluiting! Ik had binnen 4 uurtjes 10cm Alleen ja daarna… 

Het is ook goed om met de vk erover te praten! Ik merkte dat zelf ook al wel hoor, ben er wel wat rustiger onder! Snachts ben ik wat sneller in paniek erover dan overdag, dan kan ik beter relativeren. Maar nu ik toch vaker per steken en krampen in m’n buik heb… begint de algemene spanning wel toe te nemen. 
En fm iedere bevalling is anders! Ik heb zelfs mensen om me heen die nu zeggen oh zou het zo weer doen! Vond het wel leuk. 
Bij de eerste weet je gewoon niet wat je te wachten staat. En dat maakt het ook wel erg spannend. 

Hieronder de geboorte pakjes.. weet nog niet welke combo ik zal maken haha maar ben er echt heel blij mee! 
Maat 56 neem ik niet mee… dit is beide maat 50, onze dochter heeft 2 maanden met maat 50 gedaan dus dat komt wel goed! En als ze groter is dan deze pakjes… dan heb ik (lichamelijk) een probleem haha

Ben ook wel erg benieuwd naar jullie geboorte pakjes?!!


Froetie - schreef op 05-05 om 15:17

Dit is ons geboorte pakje.


Heel leuk buddha! Vooral dat mutsje met die knot.   Had ik ook nog even aan gedacht maar kon niks leuks vinden dus het is een effe ecru geworden.  Dacht voor die paar daagjes dat ze hem op hebben 
buddha~ - schreef op 05-05 om 16:39
Super schattig Froetie! Ik zat ook te twijfelen naar bloementjes, zo leuk!! 
Klopt qua mutsje maar ik moest ze hebben Hahah 

Volgens mij heeft onze dochter 2 dagen met een mutsje gelegen en die is van januari hahaha 
Froetie - schreef op 05-05 om 16:50
Ja die mutsjes zijn echt te leuk!

Ja vond dit pakje ook wel schattig, dit is ook maat 50  neem misschien 1 pakje 56 mee maar mijn andere kindjes zaten ook in maat 50 een paar weekjes, dus verwacht het niet nodig te hebben  
Fm - schreef op 05-05 om 21:02
Ja weet ik buddha maar ik weet dat het sowieso veel pijn gaat doen haha  

Wat een leuke kleertjes hebben jullie! Die boxpakjes zijn ook erg leuk en handig. Ik ben ook nog op zoek naar wat leuke boxpakjes maar degene die ik tegenkom zijn allemaal wel erg duur en vind het zonde als ze het maar 1x aan heeft dan. Ik ga voor de zekerheid ook maar wat meer maatje 50 kleding kopen als ik jullie zo hoor. Ik heb vooral maat 56 gekocht.

Deze 2 setjes had ik voor als ze geboren word maar ik twijfel nog een beetje  Kan ook wel weer veranderen.

 

Froetie - schreef op 05-05 om 22:03
Ook hele leuke pakjes fm.
Ik denk dat ik 7 setjes maat 50 heb gekocht. 
Ik vind dat ze hij yumibabyholland  zulke leuke boxpakjes hebben .ik heb er een helemaal vol met gekleurde bloemen.. vind die zo gaaf. Maar ze zijn wel Iets duurder  inderdaad . Vind ze overigens daar heel klein vallen maat 62 lijkt eerder 56.
Maar prenatal heeft ook hele leuke hoor en wat neutraler.
Ik heb overigens maar 2 boxpakjes hoor. Vind gewoon 2 losse stukken dus broek shirt fijner dan een aan een gesloten pakje . Is persoonlijk denk ik 

Dat het pijn doet dat doet het zeker haha, daar ga ik niet om liegen.  Laat het op je af komen en praat evt met je verloskundige over je angsten 
buddha~ - schreef op 06-05 om 08:01
Fm die zijn ook zo super schattig!! Duur is al die kleding wel ja, maar goed denk dat ze we toch wel 1/2 maanden aan kan dus wordt gelukkig wel vaker gedragen. 

Froetie denk dat je wel gelijk hebt hoor, qua verschonen is een broekje en shirtje handiger maar is vind die pakjes zo super cute staan! Wij hebben in totaal 3 van die pakjes maat 50 En verder gewoon broekjes en shirtjes.
Fm - schreef op 07-05 om 20:55
Ben niet heel angstig of dat ik er niet van slaap hoor  Nog niet in iedergeval haha. Ik laat het inderdaad maar op me af komen. Ze moet er toch uit en ik denk maar zo er zijn zoveel vrouwen me voor gegaan. 

Oh 7 pakjes maat 50. Dat zijn er nog wel veel. Ik ga morgen maar even kijken wat ik nu precies heb en anders nog maar wat bestellen in maat 50. 

Die van jullie hebben dus wel aardig lang maat 50 gedragen. En hier om me heen zegt iedereen koop niet teveel maat 50  Maar ja je kan het vantevoren ook niet weten. 

Ja shirtje broekje is wel veel makkelijker met verschonen maar die  boxpakjes zijn wel echt schattig maar ik ga er niet teveel van halen. 
Het is ook maar afwachten of we een erg warme zomer gaan krijgen. 
buddha~ - schreef op 08-05 om 07:57
Haha ja en dan als het zo erg was, waarom zou iemand dan nog een tweede of derde nemen.. hahaha nou omdat je het vergeet!! 

Ja het is altijd lastig qua maat, onze dochter was groot dachten ze.. uiteindelijk toch nog lang maat 50 kunnen dragen! En meestal zijn jongens wel wat groter.


Ik ben nu ook weer bezig met de flessenwarmers enzo… alvast aan het oefenen hoe ze werken haha 
Fm - schreef op 09-05 om 17:00
Hahaha ja inderdaad  Nou ik vraag me echt af of je dat vergeet. Die kleine maakt alles daarna natuurlijk weer goed maar de pijn vergeten? Denk dat je het er na zoveel jaar gewoon weer voor over hebt (of niet haha). 

Ja het is lastig. Bij ons zei ze met de 4D echo een gemiddelde baby dus ik heb echt geen idee. 

Oh goed dat je het zegt! Dat zouden wij ook nog even gaan doen. Even oefenen alvast en kijken hoe dat ding werkt. Beter nu dan straks met een krijsende baby die honger heeft  Ben er ook nog steeds niet over uit of ik BV wil gaan geven of gewoon flesvoeding. Ik hoor daar zoveel verschillende verhalen over.buddha~ - schreef op 09-05 om 18:58
In mijn geval vergat ik de pijn wel… en nu na ongeveer 4,5/5 jaar was ik er pas weer aan toe. Ik zei wel ik doe dit nooooit meer hahaha. Al wist ik toen wel dat ik ooit een tweede wilde. 

Ja dat is idd slim! Haha nu vind ik het allemaal weer heel wat met die voeding en straks heb je het helemaal door! 
Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt! Ik ga geen BV geven omdat ik me hier oa niet prettig bij voel. Onze dochter heeft ook flesvoeding gehad en dat ging prima! 

Vanaf as zondag mag ze komen! Zooooo raar idee, moet nog wat kleine dingen doen maar ze mag van mij ook zsm komen!! 
Al zal het me niets verbazen dat ze de komende 3,5 week gewoon lekker blijft zitten haha 
De vk vertelde gisteren dat is een klein beetje ingedaald is… dat viel me wel tegen want ik heb al serieuze pijntjes gehad … 

Fm - schreef op 09-05 om 19:47
Ja het is ook maar net hoe de bevalling gaat... Natuurlijk doet het pijn maar als het niet wil lukken of er gebeurd iets heftigs is het ook weer anders. Ik hoop maar gewoon dat alles gewoon goed gaat.

Ik hoop het haha! Ik heb nog nergens echt veel verstand van. Ik hoop dat we goede hulp krijgen die 1e kraamweek zodat we het daarna allemaal goed zelf kunnen.  Maar ik denk wel dat je dat snel door hebt.. 

Wow de tijd gaat echt snel! Wel fijn dat ze al wat is ingedaald   Het kan ook nog wel een dikke maand duren natuurlijk he.  
Mijn vriend denkt dat onze kleine meid ook eerder komt maar dan is het juist vaak later haha! 
Ik had gister wat menstruatiekrampen en steken in de liezen en de hele tijd wat een zeurderige rugpijn. Ben benieuwd heb volgende week weer controle. 
buddha~ - schreef op 09-05 om 20:16
Ja zeker en het is gewoon voor iedereen anders! En elke bevalling is ook gewoon anders. En uiteindelijk als je weer thuis bent met de kleine… dat is alles wat telt. 

Dat hadden wij precies hetzelfde, zijn toen in het kraamhotel geweest en dat was echt helemaal top! Zoveel geleerd daar, en je moederinstinct werkt ook goed mee hoor!  dus komt allemaal goed! 

Haha ja zou me niets verbazen hoor! De vk vertelde ook dat de hormonen nu weer aan het veranderen zijn wat wel overeen komt want ik heb toch weer last van andere dingen. En van de week naar de fysio voor m’n schouders en rug, ik slaap bijna zittend en ik heb daar nu ook veel last van. Ook de vermoeidheid is zeer aanwezig! 

Spannend Meis! Ben benieuwd of ze al een beetje aan het indalen is bij je! 
hartje - schreef op 11-05 om 13:07
Ik lees hier af en toe nog mee. De andere groep is erg stil geworden. Ik ben blij om te lezen dat het goed met jullie gaat. Leuke pakjes ook voor babies. Voor jullie gaat het ook al opschieten. Succes met de laatste loodjes 
Froetie - schreef op 11-05 om 15:14
Ik vergeet de pijn niet hoor haha.
Maja toch een 3e. heb het er wel voor  over haha.
Ik merk sinds deze week dat mijn lichaam echt aan het aftakelen is.
Waarbij ik vorige week dacht dit houd ik nog weken vol zo.  Denk ik nu pfffff.
Nog 7 keer werken hoe dan .
Vanavond mag ik weer en dan volgende week dinsdag dus eventjes een paar dagen rust.  Dan hoef ik de week erna pas weer dinsdag dus een soort van kleine week vakantie . In hoeverre dat is met kindjes.
En dan ben ik alweer 35 weken
En dan zou ik nog 4 keer moeten   
 Ben heel benieuwd.  Merk dat ze aan het indalen is dus die druk van onder weer krijg.
Vande week is ze helemaal gedraaid wat best wel pijnlijk was. Ik heb nu echtgeen idee hoe ze ligt.  Der voeten in m'n zij zijn weg. En ik voel haar een stuk minder. Fus ik denk dat ze om der as is gedraaid met der armen en benen naar binne  ofzo .
Ergens maak ik me wel zorgen omdat ik der minder voel  Naja meer anders. Meer geschuivel.
Eerst was het zodra ik ging liggen op m'n zij begon zij te porren met der voeten in m'n andere zij. Dat vond ik ergens wel fijn dat ze dan ging bewegen . Nu als ik op me zij lig blijft het rustig.
Eventjes aan kijken nog maar !
Fijn weekend alvast ! Wij gaan zaterdag naar Zeeland toe naar mijn schoonouders op de camping. Jullie nog plannen ?
Fm - schreef op 12-05 om 12:23
Ja komt ook vast allemaal wel goed. Denk dat de eerste nachten wel even spannend zijn zo helemaal alleen met een baby.  

Wel fijn een kraamhotel. Maar ik denk dat ik na de bevalling toch het liefst thuis ben. Ik vind het wel lastig om hier een week kraamhulp rond te hebben lopen als ik er nu aan denk maar op het moment zelf ben ik er vast erg blij mee haha. Maar het is toch vreemd. Ik hoop dat de klik goed is.

Oh vervelend froetie..  ik las in de zwangerschapsapp dat de schopjes nu ook minder worden en dat je juist vooral geschuif voelt omdat de kleine bijna geen ruimte meer heeft maar het maakt je inderdaad wel eens onzeker. Ik voel haar nu ook wel minder hoor! Ik ben ook benieuwd of onze meid nog met het hoofdje naar beneden ligt maar volgens mij niet meer. 

Oh heerlijk het einde is inzicht! Maar die laatste werkdagen zijn het zwaarst. En als het echt niet gaat gewoon moet je het gewoon aangeven he. 

Maar een fijn weekend! Lekker op de camping het word mooi weer! Ik heb verder nog niet echt plannen. Lekker rustig aan denk ik. We hebben een drukke week gehad met verjaardagen en gisteravond was er een babyshower voor mij georganiseerd door familie en vrienden. Zo leuk!   

Hartje Jij ook succes met de laatste loodjes! Jij hoeft ook niet lang meer. Spannend! Voel je je verder goed? 

hartje - schreef op 12-05 om 15:58
Fm, eigenlijk zit ik al af te wachten. Met mijn andere kinderen ben ik bevallen met 38 weken. Het kan nu natuurlijk helemaal anders zijn maar toch reken je er een beetje op dat ik weer twee weken voor de uitgerekende datum zal bevallen. We gaan het zien. Tot nu toe af en toe een harde buik van het schoonmaken maar nog niets wat op een bevalling lijkt. Ik voel me verder goed. Merk wel veel pijn aan mijn ribben en slecht slapen in de nacht. Kan ik alvast wennen voor de slapeloze nachten die komen gaan.
Een kraamhulp is wel fijn dan hoeft je man niet alles te doen. Ze deed bij mij dagelijks de badkamer en de wc en hield de was bij. Ze bracht eten en hielp bij de borstvoeding. Met een van de kraamhulpen had ik geen klik en als dat nu opnieuw het geval is dan ga ik dat wel aangeven. Ze zou er alleen de eerste vier dagen zijn en daarna zou een collega het overnemen. Daarom dacht ik ook van laat maar. Het belangrijkst is dat je je comfortabel voelt in je eigen huis. Je voelt je sowieso al niet jezelf door alle hormonen en de veranderingen. 
Fm - schreef op 12-05 om 17:51
Oh ja dat snap ik! Dan ga je daar stiekem wel een beetje vanuit he. Maar het kan ook zomaar zijn dat het deze keer juist langer duurt en dan zijn het nog lange weken haha. 

Ben je er helemaal klaar voor voor de bevalling? Denk dat je er nooit echt klaar voor bent trouwens. Ik merk bij mezelf wel hoe dichterbij het komt hoe spannender het word maar als het eenmaal zover is kun je toch niet meer terug haha.

 Ja dat begint bij mij nu ook die slechte nachten. Denk je nog even goed je rust te kunnen pakken en goede nachten te draaien die laatste weken maar helaas  Kunnen we er alvast aan wennen inderdaad. Zal ook wel even pittig worden die eerste maanden!

Klopt ik ben vast blij met de hulp straks. Ik ben ook zeker niet de moeilijkste maar het is wel belangrijk dat je een goede klik hebt. Fijn dat ze ook wat huishoudelijke taken bij je deed! Dat doet tegenwoordig niet iedereen meer. Verwacht ik dat ook niet maar de belangrijke dingen zoals de wc een beetje bijhouden zou ik wel fijn vinden maar goed we zien wel hoe het gaat  komt vast goed haha. 


buddha~ - schreef op 13-05 om 07:35
Hartje wat gaat het opschieten bij jou zeg! Heel spannend! Kan elk moment gewoon gebeuren! 

Kraamzorg is idd wel erg fijn, vind de eerste keer best ook wel wat ongemakkelijk in huis… wij zaten eerst in het kraamhotel en daarna kregen we thuis ook nog Kraamzorg maar het was ook wel erg fijn, hadden een hele lieve meid thuis! En in het kraamhotel waren ze ook allemaal zo lief! 
Ik heb zelf bedacht om daar twee of drie te blijven maar goed.. kan zomaar meer worden of toch eerder naar huis. 

Voor Kraamzorg thuis thuis is het toch wel normaal dat ze minimaal het sanitair bijhouden? Er werd al wel verteld dat ze tzt moeten kijken of ze de volledige uren kunnen garanderen maar dat er sws 4 uur per zorg geleverd kan worden. 
In het kraamhotel hebben we daar geen last van ( als er plek is natuurlijk) 

Morgen ben ik 37 weken en mag ze officieel komen! Zo raar idee, zou wel erg leuk zijn op Moederdag maar de kans is erg klein natuurlijk! 

Froetie ik heb ook tijden gehad dat ik ineens anders voelde … meer draaien enzo en als ze dan haar schop momenten had dacht ik het is maar goed dat dat niet te vaak gebeurt want anders ben ik bont en blauw van binnen Hahah maar het is wel even wennen! Hopelijk voel je haar weer toch weer snel en vaak! 
Froetie - schreef op 13-05 om 09:04
37 weekjes alweer.  Weer een mijlpaal want ze zou mogen komen 

Ik voelde der wel hoor maar niet der voeten meer aan de zijkant . Dus ze is de andere kant op gedraait. 
Wist deze dagen niet echt hoe ze lag.  Heb een vermoeden nog wel met der hoofd naar beneden maar benen meer naar binnen en boven ipv zijkant.
Moet dinsdag naar de verloskundige  dus die zal dat wel kunnen voelen en anders over 1.5 week de liggings echo.
Wij zijn nu onderweg maar zoutelande. Heerlijk dagje even weg! Ben benieuwd of ik die grote hoge trap daar op kom haha

Fijn weekend iedereen en geniet van het weer !
hartje - schreef op 13-05 om 11:00
Fm een paar dagen geleden voelde ik me nog niet klaar en vind het ook wel weer spannend zo’n kleine baby in huis en de dagelijkse dingen te blijven doen zoals kinderen naar school brengen etc. Maar gisterenavond dacht ik echt laat het nu maar beginnen. Ik heb alles in huis opgeruimd en schoongemaakt en het leek me ideaal als ze dit weekend zou komen  helaas niks gebeurd vannacht haha. 
Fm - schreef op 16-05 om 10:59
Hebben jullie een fijne moederdag gehad?

Nu word het spannend voor jou buddha. 37 weken alweer. Ze mag nu komen!  

Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt met het kraamhotel. Ja met die uren dat klopt. Dit hebben ze ons ook verteld en ook omdat we net in de zomerperiode zitten. Maar omdat dit ons 1e kindje is moest dat goedkomen. Bij gezinnnen die al een kindje hebben doen ze wel minder uren zorg als het te druk is. 

Froetie heb je een leuk weekend gehad? En morgen heb je weer controle? Dan kunnen ze vast wel voelen hoe ze ligt. Ik heb ook geen idee meer hoe ons meisje ligt maar het doet soms best pijn het gedraai. Ik moet vrijdag weer naar de verloskundige dus ben benieuwd. 

Hartje hoe is het bij jou? Alles nog rustig of is de kleine er inmiddels al? Haha oh ja dat snap ik als je lekker alles opgeruimd hebt. Maar je vind het dus ook wel weer spannend? Ik heb dat nu ook wel soms denk ik laat de weken maar langzaam gaan en soms heb ik zoiets van was het maar zover en was de bevalling maar achter de rug 
Froetie - schreef op 16-05 om 12:00
Hier een fijne moederdag gehad . Wel rustig aan gedaan want was helemaal gesloopt na z'n dagje Zeeland. Moest natuurlijk die flinke trappen op en af haha viel dat even tegen 
Ik heb net controle gehad en ze is de andere kant opgedraait. Wel met haar hoofd  nog naar beneden maar om haar as heen zeg maar.  Met het voelen merkte ik wel dat mijn schaam bot goed zeer deed . Dus dat ze een stukje al naar beneden ligt vergeleken met 2 weken geleden .

Verder zijn de nachten echt verschrikkelijk . Hebben jullie dit ook ?
Ik ben gisteren expres vroeg naar bed gegaan omdat ik elke 1.5 tot 2 uur standaard wakker word en dan moet plassen 
 Zonder de plassen kom ik niet in slaap dus ik moet wel 
buddha~ - schreef op 16-05 om 14:40
Hele fijne Moederdag gehad!  

Hier draait ze ook nog continue om haar eigen as heen .. voelt heel fijn (not) 
Vanochtend wat krampje dus ik had hoop Hahah maar zette helaas niet door!

Ja de nachten zijn verschrikkelijk idd! Ik moet ook 2-5x uit bed om te plassen, kan amper omdraaien door de pijn en m’n benen zijn weer vervelend dus ik kan niet stil liggen! Daarnaast slaap ik nog steeds half zittend dus m’n schouders doen ook enorm veel pijn. 

Ondertussen 37.2 weken! Van mij mag ze wel komen!  ik ben er klaar voor! 
Vannacht een goed nachtje gehad (eindelijk) en dan is de dag zoveel beter te doen! Helaas is er in de week ondertussen maar 1 goede nacht Hahah 

M’n suiker was wel laag, vandaag thuis getest, en toch maar even bij de vk neergelegd of we hier iets mee moeten doen… kom online eigenlijk alleen maar een te hoge suiker tegen. Nou hopelijk is het niets ergs! 
Fm - schreef op 16-05 om 21:16
Mooi dat jullie een fijne moederdag gehad hebben!  

Oh ja dat is wel pittig! Dat hoef ik al niet te doen haha. Als ik ook maar iets te lang wandel heb ik al dagen enorme last van m'n bekken en banden. Ik moet echt rustig aan doen dan gaat het wel. 

De nachten worden hier ook steeds erger. Ook ik moet steeds vaker plassen en ik word wat onrustiger ofzo. Misschien omdat het steeds dichterbij komt. Ook doet alles pijn en is bij mij het omdraaien ook lastig. Als ik overeind wil komen lijk ik net een zeekoe haha. Ik heb wel het geluk dat ik s'ochtends kan blijven liggen en niks hoef dus ik krijg mijn uren slaap geloof ik wel maar toch blijf ik moe de hele dag. 

Nou half zittend slapen gelukkig niet. Dat lijkt me ook helemaal niks maar goed als dat de enige houding is die lukt.. 

Fijn dat je er klaar voor bent buddha  Hopelijk duurt het dan niet al te lang meer voor je! Ook al is het ook niet erg als ze nog even blijft zitten
buddha~ - schreef op 17-05 om 09:17
Vervelend die bekken en banden hè.. maar als je weet wat je limiet is dan is het wel beter te handelen merk ik! 
Ik moet het wel echt per dag aan kijken, gisteren had ik een goede dag! Maar vandaag is het weer helemaal ruk, ben erg moe en m’n rug speelt ineens ook op erbij… alleen het huishouden op orde krijgen nu is al enorm pittig maar ja… hopelijk morgen weer een goede dag haha 
M’n dochter slaapt vanavond bij oma dus dat is wel even lekker! 
Fm - schreef op 17-05 om 11:17
Ja dat is wel lastig hoor. Op het moment zelf doe ik het omdat het dan wel gaat maar s'avonds begint de ellende dan en weet ik dat ik weer te veel gedaan heb. Het huishouden is inderdaad ook erg pittig maar ik kan niet tegen veel rotzooi dus doe het wel gewoon. 

Vervelend dat je vandaag weer een slechte dag hebt. Het word nu natuurlijk ook wel erg zwaar allemaal met 37 weken. Dat ben ik over 4 weekjes pas ben benieuwd hoe ik er dan bij loop haha. Fijn dat je dochter vanavond even uit logeren gaat dan kan je lekker even je rust pakken! 

Hier trouwens ook weer een slechte nacht hoor. Veel wakker en vaak naar de wc en je weet niet meer hoe je moet liggen met die buik. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan