Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 19-06 om 19:53
22 weken
Jeeeej  
hij zou nog iets donkerder mogen zijn maar deze dit ging in een uur of 4 ineens heel hard omhoog! Verwacht dat ik over een uur of 1-2 dan wel aan m’n piek zit! 
Misschien test ik straks nog anders morgen ochtend voordat ik naar het vliegveld ga! 

1061 antwoorden en 3183577x bekeken
buddha~ - schreef op 19-06 om 19:55
22 weken
Dat was een perfecte timing fm! Hahaha 
Fm - schreef op 19-06 om 20:06
17 weken
Hahaha nou inderdaad   oh dat is al een mooie donkere test! Morgen ga je een nachtje weg dus... Vanavond maar gezellig maken dan  
buddha~ - schreef op 19-06 om 20:20
22 weken
Ja we hebben het gezellig gemaakt! Ik had m perfect gepland zo Haha morgen ochtend vroeg weg! Dus het komt goed uit! 

Hoe is het bij jou Meis???  
Fm - schreef op 19-06 om 23:05
17 weken
Ja net op tijd!  gelukkig maar. 
Met mij gaat het wel goed hoor. De misselijkheid komt en gaat en ben heel snel moe en emotioneel haha. Ook heb ik soms hele zere borsten! Maar ik mag niet klagen 
Jij heel veel plezier morgen!  

buddha~ - schreef op 20-06 om 02:59
22 weken
Oh ja dat emotioneel.. is idd ook een dingetje…  haha ik zat tijdens elke discussie te huilen!
Grappig eigenlijk dat het allemaal best wel vervelende kwaaltjes zijn maar we er op een bepaalde manier toch van genieten! 

Dank je Meis!
Fm - schreef op 20-06 om 11:24
17 weken
Ja was gister wel een beetje awkward hoor   We waren even om boodschappen en de croissantjes waren op en ik wilde niks anders en moest opschieten van mijn vriend en toen begon ik zowat te huilen in de winkel.. echt heel erg  Ik geniet zeker maar die misselijkheid s'ochtends hoop ik dat het niet erger word.. overgeven vind ik helemaal niks en met mijn werk in de zorg (rare geurtjes vooral) is het niet echt een goede combi maar we zullen zien hoe het gaat en anders maar even een gesprek met mijn teamleider als het straks echt niet gaat. 

buddha~ - schreef op 20-06 om 17:51
22 weken
Haha fm zooooo herkenbaar! Ik had dat ook echt heel erg! Zelf vorige maand al met die mk! Ach die mannen hebben het toch niet makkelijk met ons hè! 

Oh ja dan is die misselijk echt niet handig! En ja idd die nare geurtjes … pittig! Ik hoop dat je er een beetje ok door heen komt! Waarschijnlijk is het met 12-13 weken wel over! 
Fm - schreef op 23-06 om 10:41
17 weken
Ja ik hoop het ook  ik ben gister naar de huisarts geweest omdat ik wat klachten had. Ze wouden een longembolie uitsluiten dus naar het ziekenhuis geweest wezen bloedprikken maar dat was het niet gelukkig  

Hoe gaat het bij jou? Je bent alweer thuis zeker. Hoeveel dpo ben je nu?
Fm - schreef op 23-06 om 17:08
17 weken
Weet iemand hier toevallig ook hoe je in prive berichten komt? Ik had een prive berichtje en wou hierop reageren maar nu kan ik dat bericht nergens meer vinden..
Linda128 - schreef op 23-06 om 19:05
Als het goed is kan je ze op.je profiel vinden
buddha~ - schreef op 23-06 om 23:04
22 weken
Ach jee fm waar had je precies last van?? En wat is het dan wel??

Ik ben idd alweer terug van werk vakantie maar met ons gezinnetje op vakantie! Ik ben vandaag 3 DPO morgen gaan we naar huis en hebben we een druk weekend voor de boog dus hopelijk gaan de dagen snel voorbij! En gaan we weer kijken hoelang ik de test drang kan weerstaan! 

Jij vertelde laatst dat je de innesteling had gevoeld.. weet je nog op hoeveel dpo dat was?
Linda128 - schreef op 24-06 om 07:42
Hallo wachten duurt lang hé pffff
Buddha ik voelde de innesteling bij mijn eerste zwangerschap op donderdag en mijn nod was op zondag.Net als deze ronde trouwens.Voelde harde steken.Ik dacht toen dat het met mijn menstruatie te maken had maar testen de volgende dag positief 
Linda128 - schreef op 24-06 om 07:47
Veel plezier trouwens buddha!ff relaxen 
Fm - schreef op 24-06 om 09:51
17 weken
Ik had vanaf vrijdag een beetje bloed bij het ophoesten. Dit een paar dagen. Ook een beetje een benauwd gevoel/druk op borst.  Lijkt me sterk dat dit door de zwangerschap komt? Weet ook niet zeker of het uit keel of longen komt. Longembolie is het dus niet gelukkig maar inderdaad wat dan wel.   Ik moest het nog even aankijken.. alle controles waren goed bloeddruk longen etc maar ja ze zien de binnenkant niet.. 

Volgens mij was dat rond 4/5 dpo al!  Heel vroeg maar daarom had ik op 10 dpo ook al een positieve test. Weet het niet zeker hoor het kan ook wat anders geweest zijn maar het viel wel heel erg op die steken en ik kreeg een soort kramp. 

Oh lekker meid! geniet ervan  Dan gaan de dagen snel voorbij
buddha~ - schreef op 25-06 om 08:38
22 weken
Linda heb je een positieve test??

De dagen zijn lekker snel gegaan! Maar begin nu al teetering te krijgen hahaha

Fm dat is ook best een vroege innesteling idd! Ik merk ook wel wat dingen maar goed probeer er nog niet te veel aandacht aan te geven! Ik ben vandaag 5dpo nou laten we hopen op een vroege innesteling!

Ach jee … nee klinkt idd niet heel fijn! Hoelang moet je het nog aankijken en heb je er nog last van?? 
Linda128 - schreef op 25-06 om 09:44
Hé buddha nee ik ga pas volgende week vrijdag of zaterdag de eerste test wagen.Ga ook niet eerder testen kopen!
Zeg ik nu haha
Wanneer ga jij testen?
Linda128 - schreef op 25-06 om 09:45
Fm hoe gaat het met je?
buddha~ - schreef op 25-06 om 12:47
22 weken
Haha verstandig van je Linda! Nee zo lang red ik dat niet hoor! Ik heb in m’n hoofd woensdag zitten maar zou me niets verbazen als ik niet toch al eerder test! 
Ik kan me nooit inhouden! Haha
Fm - schreef op 25-06 om 15:57
17 weken
Ik heb gelukkig al 2 dagen geen bloed meer gezien bij het hoesten gelukkig.. als ik dit vandaag of morgen wel weer heb moet ik maandag bellen en ik moest het ook even tegen de vk zeggen maandag van mijn huisarts maar ik denk dus echt niet dat het door de zwangerschap komt maar ik kan het altijd even zeggen..

Verder gaat het opzich wel goed hoor maar ben echt extreem moe en gister had ik even een slechte dag. Hele dag moe en soort van misselijk en ontzettend last van maagzuur en alles komt omhoog. En ik heb heel erg pijn van mijn bovenrug maar ja dat kan ook komen door mijn werk. Ik heb van alles haha  

5 dpo alweer gaat best snel!  Ja het kan maar zo dat je nu al wat voelt hoor ik had dat ook maar ik zeg ook eerlijk dat ik die maanden ervoor ook van alles voelde of wou voelen maar dit keer was het dus wel even extreem die kramp. Ik snap het hoor ik heb ook zoveel testen gedaan en achteraf denk ik wat een geldverspilling maar ik kon het ook niet laten.. 

Linda wanneer is je nod?  Hoop voor jullie beide een positieve test deze ronde! 
Linda128 - schreef op 25-06 om 16:32
Gelukkig gaat het wat beter fm
Wel eng ineens bloed bij het hoesten maar idd niet gelijk zorgen maken en ff rustig aan.Hoeveel weken ben je nu?
Mijn nod Is volgende week zaterdag of zondag maar dit is pas eerste ronde en word 43 jaar dus verwacht niks.Probeer ook niet eerder te testen en het een beetje los te laten.Voel ook echt niks.
Alleen aambeien!!!sorry voor de informatie maar sinds ik gestopt ben met pil heb ik van die idioten dingen.Misschien toeval.
Iemand anders ook van die idioten dingen?
Fm - schreef op 25-06 om 17:01
17 weken
Ja idd we wachten het af.. ik ben nu 7 weken en 1 dag zwanger als mijn berekening klopt maar dat weet ik bijna zeker. Maandag 1e afspraak vk dus ben heeel benieuwd!

Nou je weet maar nooit!  ik voelde ook heel weinig vergeleken met de vorige maanden en toen was het dus raak. Achteraf heb ik dus de innesteling wel gevoeld denk ik maar verder geen kwaaltjes. Het zegt dus niks. Oei aambeien  nee gelukkig nooit gehad ook niet na het stoppen met de pil. Wat vervelend... 

 Je hebt gelijk het heeft nu sowieso geen zin om te testen maar ik snap het wel. Ik begon vaak al rond 10 dpo te testen. 
Linda128 - schreef op 25-06 om 17:15
Wat spannend maandag eerste afspraak VK!en leuk!Laat je weten hoe het ging?

Zo speciaal z'n eerste echo
buddha~ - schreef op 26-06 om 08:19
22 weken
Linda ik had de vorige ronde ook dat ik echt niets voelde! Voelde me letterlijk leeg! Tot op een donderdag steekjes, niet lekker, misselijk, moe .. beetje grieperig ook…. en ik testte die zaterdag middag positief! 
Nu had ik dit afgelopen vrijdag dus nja mijn hoofd gaat alle kanten op haha .. heb al stiekem getest vanochtend 6DPO en ik denk altijd wat te zien dus deze keer ook haha 
Nu ga ik netjes wachten tot woensdag! 

Fm ja morgen je eerste echo!! Zo spannend zeg! Hoelaat mag je naar de vk??? 
Ik merkte aan m’n vriend dat die eerste echo een echte bevestiging was voor hem! Toen kon hij ook wat zien.. zo leuk!! 
Becky(89) - schreef op 26-06 om 08:40
35 weken
Spannend Buddha! Maar dan zou je op 4dpo een innesteling hebben gehad. Is dat niet wat vroeg? 
Linda128 - schreef op 26-06 om 08:44
Wow spannend Buddha!dacht je echt al wat te zien?Heb je een foto?
Voor de mannen is het ook heel anders.De mijne is er helemaal niet mee bezig.Die wacht gewoon netjes af wanneer hij weer aan het werk moet ????Mag hem gelukkig snachts nog wakker maken dus dat scheelt ????
Bij de vorige zwangerschap zei hij ook dat hij er weinig van meekreeg.De placenta lag ook nog aan de voorkant dus duurder heel lang voordat ik al wat voelde laat staan dat hij het kon voelen.Dat vond hij heel jammer.Dus Logisch dat z'n echo leuk is om te zien?
Veel plezier morgen fm!
buddha~ - schreef op 26-06 om 09:10
22 weken
Nou ja… ik zie altijd wat als ik eerlijk ben… maar goed als dit überhaupt is is dan zou het woensdag toch wat beter zichtbaar moeten zijn! Dus ik wacht op woensdag!! 
En idd Becky vroege innesteling is niet onmogelijk maar de kans is klein! 
En Ik betwijfel of jullie het kunnen zien op de foto haha 
buddha~ - schreef op 26-06 om 09:13
22 weken
Becky en net nog zei ik ik wacht tot woensdag… ben zo sterk…. Haha 
Nu wel echt tot woensdag!!!!
Becky(89) - schreef op 26-06 om 09:33
35 weken
Nog 3 daagjes! Dat moet lukken!
Linda128 - schreef op 26-06 om 09:36
Ik zie het niet maar op de foto vind ik toch dat je weinig zie.Als jij het ziet zou ik gewoon idd tot woensdag afwachten.Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan