Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 17-10 om 10:51
Oh meen je niet.. niks aan   Als je zwanger bent ben je ook wat sneller ziek door wat een mindere weerstand natuurlijk en het gaat al zo rond! Ik ben ook nog steeds snotverkouden en hoofdpijn als ik voorover buk. 

Ja ik dacht al dat het woensdag was haha. Nou overmorgen alweer dus. Spannend maar ook leuk 

Ik vind het ook lastig hoor.. je kunt er geen peil op trekken. Na het stoppen met de pil had ik ook steeds gevoelige en jeukende borsten en elke maand was het niks. En nu denk ik het kan nu ook niet dat is veel te vroeg. En ik heb telkens ook aan beide zijkanten en in de onderbuik steekjes en een drukkend gevoel maar dat heb ik ook vaker gehad. Vorige maand ook. 
Ik wacht het maar rustig af maar van alles voelen was bij mij altijd een slecht teken die ronde. 
Ga ook niet eerder dan aankomende vrijdag of zaterdag een vroege sensitest doen maar dat afwachten word ik gek van. 

1450 antwoorden en 9667358x bekeken
Daisy - schreef op 17-10 om 14:57
Fm kopie omhoog
buddha~ - schreef op 17-10 om 18:27
Ja en m’n dochter was ook ziek vorige week woensdag dus ja het zat in huis! Maar gelukkig gaat het alweer een stuk beter! 

Wat vervelend dat je ook nog steeds verkouden ben zeg! Bah nou hopelijk knap je toch snel op Meis! 

Nee die symptomen zijn volgens mij gemaakt om je gek te maken! Haha 
vrijdag zou je 9dpo zijn toch? Nog vroeg maar kan zeker! Pff spannend meis! Ik tel dagen met je af hoor! 
Fm - schreef op 17-10 om 18:54
Gelukkig maar!  

Ja klopt vrijdag 9 of 10 dpo. Testte de vorige keer ook al vroeg een duidelijke streep dus het zou kunnen. Of ik wacht gewoon eens mijn menstruatie af maar ik ben veel te ongeduldig en nieuwschierig  Nou maar afwachten.. maar op de een of andere manier denk ik ook niet dat het deze ronde raak is. 

buddha~ - schreef op 18-10 om 07:07
Ja je testte de vorige heel erg duidelijk op 9 of 10 dpo! 
Hahaha ja ik wilde ook elke keer wachten tot m’n nod had me zo tot geleken als ik t vol zou houden!! Maar helaas.. is me geen ene X gelukt! En ook dat was best! 
Ik vond het alleeen altijd zo zonde dat ik al vroeg begon met testte en daardoor had ik op het eind bijna geen testen meer juist wanneer je ze nodig hebt zeg maar haha 
Fm - schreef op 18-10 om 10:32
Ja daarom dan denk je gelijk dat ie ook nu dan wel 9/10 dpo positief moet zijn en dan ben je weer teleurgesteld terwijl alles nog kan 

Hahaha ja zo herkenbaar  Mijn testen zijn ook altijd 
op en moet ik nieuwe halen 11 of 12 dpo. Ik testte de vorige ronde zelfs 2x op een dag als hij s'ochtends niet positief was dan moest ie s'middags wel positief zijn haha dus niet. 

Ik had er wat een slecht gevoel over deze ronde ik weet niet waarom. Maar gisteren weer een vreemde felle steek die doortrok ik mijn been die me iets deed herinneren van de vorige keer 5dpo toen het raak was. Misschien een goed teken of het is helemaal niks maar krijg een klein beetje hoop  Zou ook wel heel toevallig zijn beide keren op 5dpo bedenk ik me nu maar wie weet. 
buddha~ - schreef op 18-10 om 10:51
Ja dat klopt Meis! Maar 11/12 dpo kan natuurlijk ook heeeel goed! Hahah

Ohhh wat fijn dat ik niet de enige ben daarin! Hahahah en weet je … dat twee keer testen .. ze zeggen t slaat nergens op maar ik heb nu toch tot 2x toe sochtend negatief getest en smiddag licht positief! Dus….. voor mij werkte het wel! 

Ohh de bekende steek! Wat spannend zeg!! Ja dat 5dpo ik heb daar nog is over na zitten denken.. zou het niet gewoon dat elk lichaam een beetje z’n eigen patroon daarin volgt? Bij m’n dochter was het een vroeg rond 5/6 dpo en deze keer ook! 
En misschien mei en juni ook wel maar was het vruchtje gewoon niet goed… testen liepen moeizaam op dus ook in het begin loopt de hCG dan moeizaam op… waardoor het misschien leek dat ik pas 8 dpo een innesteling had??? 
Stiekem vind ik dit wel hele interessante materie hahaha 

Ik ga duimen voor je Meis!!! X 
Fm - schreef op 18-10 om 11:52
Ja het kan misschien elke zwangerschap verschillend zijn natuurlijk maar ik hoor meer verhalen dat als ze bijvoorbeeld 10/11 dpo nog negatief testen het ook negatief was omdat ze de vorige zwangerschappen altijd eerder positief testen of juist andersom dat ze standaard laat positief testen maar dat kan ook gewoon toeval zijn  Het ene lichaam heeft misschien meer tijd nodig dan de andere met innesteling. Of de kwaliteit van het zaad natuurlijk traag of snel. Het kan van alles zijn xD 

Ja klopt dat zei je nog. Nou ik testte s'middags toen ook veel duidelijkere streepjes dan s'ochtends dus dat kan zeker. Daarom probeer ik s'middags ook altijd weer  

Ik hoop het ook! Of ik voel gewoon van alles wat er niet is. Maar ik dacht er gelijk aan en omdat ik 5/6 dpo was gisteren is het wel weer toevallig. Maar zeker weten doe je het nooit. 
buddha~ - schreef op 18-10 om 18:38
Ja idd het kan van alles zijn!! We weten het toch niet haha 
Ik hoop dat de innesteling gewoon lekker gaande is bij je!! Hoe voel je je verder?? 
Fm - schreef op 18-10 om 21:21
Ja ik hoop het ook  Ik voel me verder goed nog wel een beetje verkouden. Zo nu en dan wat gevoelige borsten en steekjes en dat is het ook wel eigenlijk 

En jij? Vandaag ook nog misselijk geweest? 
buddha~ - schreef op 19-10 om 08:48
Ohhh fm het wordt spannend he!! Haha ik krijg er zelf gewoon kriebels van voor je! 
Wat ik qua borsten wel heel erg merkte is dat de keren dat ik een positieve test had de zijkant van m’n borsten ook pijn deden.. en bij een negatieve test deden de zijkanten geen pijn! 

Ja de misselijkheid komt en gaat nu maar het lijkt doordat ik wat rustiger aan doe de afgelopen dagen dat het gewoon beter te doen is! 
Morgen ga ik weer werken dus ben benieuwd hoe het dan weer gaat! 
Vandaag alweer 7w3d toch gaat de tijd wel weer snel dan! Op naar de 8 weken
Fm - schreef op 19-10 om 09:11
Ja echt wel! Ik heb de drang al om te testen hoor. Ik had al in gedachten om straks voor de grap een ovulatietest te doen ik ben echt gek 

Nou nee ik heb niet dat de zijkanten gevoelig zijn. Maar opzich maak ik me daar niet zo druk om want de vorige keer had ik ook helemaal geen gevoelige borsten dat begon met 6/7 weken pas. Ik voel me niet echt anders dan anders dus weet het echt niet! Heb wel wat een trekkerig gevoel steeds in mijn liezen vooral links.

Ja al bijna 8 weken! Gaat inderdaad wel snel! En vandaag de echo  Hoelaat heb je die? Alvast heel veel succes  
buddha~ - schreef op 19-10 om 09:23
Natuurlijk heb je die drang! Hahah ik had al getest hoor als ik jou was haha
Ik zat ook te denken om een ovulatie test te doen.. maar ergens durf ik het niet… raar hè! Ben soort van bang geworden om nu te testen heb ook nog 2 Kruidvat testen liggen … maar het geeft gewoon meer rust om niet meer te testen

Nee daar hoef je zeker geen zorgen over te maken! Dat is echt mijn lichaam en een pijntje waardoor ik het toen helemaal niet los kon laten! 

Ja dat trekkerige gevoel kan toch ook wel heel positief zijn!! Als je test.. laat je me het wel weten?!?

Ja vandaag de echo.. ben echt zenuwachtig! wij moeten er om 14.45 zijn dus straks m’n dochter uit school halen en door naar m’n ouders! Dan gaat de tijd ook wel lekker snel! 
Fm - schreef op 19-10 om 11:46
Ja je moet er maar gewoon vanuit gaan dat het goed zit! Zolang je geen bloed gezien hebt (ook al zegt dat ook niet altijd alles) en een goede laatste echo positief blijven ook al is dat moeilijk ik weet het!  En vanmiddag weer een echo dan ben je weer gerust gesteld  

Nou ik had later vanochtend ook weer iets.. Ik was aan het werk en opeens dacht ik wat voelt het nat daar beneden (vies praatje sorry). Nou dit heb ik nog nooit eerder gehad. Of dit is weer iets nieuws wat mijn lichaam opeens normaal vind haha 
buddha~ - schreef op 19-10 om 16:34
Nou hier weer de echo gehad.. was een snelle haha maar goed zag er weer goed uit! Het hartje was echt heel duidelijk!! Zo grappig en even opgemeten en komt nu overeen met 7w0d en volgens mijn berekening 7w3d dus dat schijnt helemaal goed te zijn! 
Ik mag ook stoppen met de medicijnen en nu weer door naar de verloskundige! 

Hmm dat is wel apart.. geen idee wat dat ineens kan zijn! Heb je nog getest?
Fm - schreef op 19-10 om 17:17
Oh wat goed!  Super blij voor je!
En wanneer mag je nu weer komen?  

Ja hoor ik heb met mijn domme hoofd getest 7dpo haha. En ik weet niet wat ik ervan moet vinden het is net of ik een heeeeel vaag streepje zie maar twijfel of het een indroogstreepje is terwijl die bij mij nooit zo zijn geweest. Ik beschouw hem als negatief maar ik zit constant te turen en word gek 
Fm - schreef op 19-10 om 17:43
Hmm ik zou een foto uploaden maar die vervaagd hier helemaal dus dat word m niet! Ik zie het streepje nauwelijks en krijg hem
al moeilijk op foto laat staan zo 
buddha~ - schreef op 19-10 om 18:00
Ik bel morgen de vk weer en hopelijk mogen we weer snel! M’n vriend was er vandaag niet natuurlijk dus die voelt wel alsof hij nu even iets gemist heeft en hoopt snel bij de vk langs te mogen! 

Ohhh Ben toch heel benieuwd!! Misschien zie ik toch wel wat! Ben goed in turen
Fm - schreef op 19-10 om 19:04
Nou net nog maar een test er tegen aan gegooid het word elke ronde gekker  En weer zie ik een heeeeel vaag pennenstreepje. Ik kan me dit niet herinneren van de vorige k2v5 testen of ik wil gewoon iets zien. Ik heb 100 foto's gemaakt en in m'n album zie je het soms maar heb hem hier geupload en hij word wat vaag/wazig dus zie je het niet anders kon je even meekijken.. Zal zo nog eens proberen van de test van zonet!

Oh ja snap ik van je vriend! Jammer is dat dan maar soms kan het echt niet anders. Je hebt wel een foto weer gekregen toch? En het is gelukkig allemaal oke met de kleine dat maakt het ook wel weer goed haha  Ik ga er vanuit dat je snel weer mag hoor! Ik mocht geloof ik om de 2 weken komen mocht het weer lukken! Voor de geruststelling
Fm - schreef op 19-10 om 19:07
Ik krijg hem er een beetje op! Binnen 5 minuten was dit. Dit lijkt me echt geen indroogstreepje ofwel? Hij lijkt echt roze in het echt! Ik word helemaal gek hahaha 
buddha~ - schreef op 19-10 om 19:21
Ik zie m eigenlijk best duidelijk!! En naar mate de test opdroogt zal die alleen maar duidelijker worden! Vind het tegenwoordig ruk testen daardoor! Hahah 
Wat spannend zeg!! 

Ik heb wel is indroog lijnen gehad maar deze zag ik echt pas na uren! Niet binnen 5 minuten!!! 

Ik durf je nog niet te feliciteren maaaaaar ben wel zeer positief hierover!!!!
buddha~ - schreef op 19-10 om 19:23
Ik ben benieuwd hoe de test na een uur is! 

Enne nee wij hebben geen foto mee gekregen… was een snelle afspraak checken meten top en weg… 
Fm - schreef op 19-10 om 19:25
Ja ik heb de laatste maanden zoveel van deze testen gedaan maar nooit dat de indroogstreep zo werd. Ik hoef nu niet eens echt te turen dat moest ik vanmiddag wel! Ik zie echt een rozig pennenstreepje. En ik ben 7 dpo heel misschien 8. Misschien toch de innesteling weer gevoeld dan 5/6 dpo  Ik heb ook constant buikkrampen sinds vanmiddag en pijn in de onderrug en een trekkerig gevoel in de liezen en buik dus dat zou een hoop verklaren. Ik ben er nog niet gerust op maar er is hoop!  Dan maak ik wel heel snel hcg aan vraag me af of dit wel klopt. 
Fm - schreef op 19-10 om 19:30
Ja ik ook! Die van de vorige keer waren na een paar uur ook veel duidelijker! Ga dan weer een foto maken straks. Ik hoef het mijn vriend nog niet te vertellen die gaat die streep toch niet zien!  Ga morgen weer testen kijken of die oploopt  

Oh wat jammer.. vreemd dat ze dat niet doen kleine moeite! Maar oke als alles maar goed was 
Fm - schreef op 19-10 om 19:40
Nee maar hij lijkt op de foto wat grijs dus vroeg me af of dit een indroogstreep kon zijn. Lijkt me sterk zo snel en toch wel duidelijk. Al mijn negatieve testen bleven echt omo wit en zag je een duidelijke witte lijn waar hij zou moeten komen zeg maar.  

Ja dan blijkbaar wel! Vanmiddag zag ik het amper en kreeg ik het echt niet op de foto en wat uren later alweer duidelijker. Ik ga morgen gewoon weer testen.  Ik heb wel erge buikkrampen hoop niet dat dat iets slecht betekent (zorgen beginnen nu alweer hahaha) 

Nee geen ovulatietest meer gedaan ik heb er gelijk maar een zwangerschapstest tegen aan gegooid. Vond het zo vreemd vanmorgen dat ik opeens echt veel afscheiding had. 
buddha~ - schreef op 19-10 om 21:54
Op mijn scherm komt hij zelfs roze over! Binnen 5 minuten lijkt mij dat het geen indrooglijn kan zijn toch! 

Ja knap hè… zonder positieve test zijn buikkrampen hopelijk een innesteling met een ‘positieve’ test zijn het direct zorgen! Herken ik helemaaal 

Ik hoop dat de test morgen weer goed opgelopen is Meis! Pfff die eerste dagen zijn zo spannend!! 
Nou lekker rustig aan doen… ontspan en laat het maar gebeuren! X
buddha~ - schreef op 20-10 om 07:24
Fm ik weet dat het kort is maar ben toch wel benieuwd of je nog getest hebt?!? 
En hoe is je andere test opgedroogd??
Fm - schreef op 20-10 om 10:17
Nou heb gisteravond later nog een test gedaan om te kijken of die van daarvoor niet vals was. Daar zag ik het ook weer maar later werden ze beide geel van de urine en in die ene zie je wel wat maar die laatste niet meer echt. Toen heb ik er wat teveel drupjes water in gedaan en weet ik het niet bij die laatste. Maak straks wel even een foto van die andere die opgedroogd is. 

Ik ga uit het werk straks weer nieuwe testen halen en dan nog maar eens testen met daglicht. Ik ga nog maar nergens vanuit maar vond t wel vreemd zulke duidelijke streepjes en kreeg het zelfs op de foto... 
Fm - schreef op 20-10 om 10:20
Dit waren ze gisteravond.. Ik heb eigenlijk nooit zulke duidelijke indroogstreepjes gehad dus dan zou het echt gemeen zijn maar goed afwachten! Mijn vriend zag het zelfs... Nou straks maar weer testen.
Fm - schreef op 20-10 om 10:44
X

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan