Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 05-06 om 10:50
Ja dat dacht ik ook maar ik had best een lage suiker en dat was zelf nog na het eten van koekjes! 
Daardoor weet ik wel dat ik echt continue moet eten, uiteraard liever geen koekjes hahaha, maar dat als ik maar ook iets van bleh voel ik gelijk eet.al begint dat nu weer moeilijker te worden omdat ik niet zo’n trek meer heb. 

En snap je hoor… ik trek ook niet zo snel aan de bel.
1450 antwoorden en 9685003x bekeken
Froetie - schreef op 05-06 om 11:58
Oh haha niet gedacht en wat gek.
Wel lekker koekjes . Beter dat je wat meer suiker Mag pakken dan helemaal niet .
Zijn jullie deze zwangerschap al veel aangekomen ?
Ik ben bij mijn andere zwangerschappen in totaal 16 kilo aangekomen. En ik zit nu al op dik 20 kilo.
Ik ben normaal lang en slank van postuur maar voel me net z'n dik foepke.
Nu weet ik waar ik het voor doe maar vind mijn lichaam echt verschrikkelijk en hoop daarom door die kilo's de 40 weken niet over te gaan.  Maja helaas heb je dat niet in de hand..
En ga ik daarna er weer wat aan doen.
Ik was de vorige keer na de kraamwekeb al 10 kilo kwijt . Hopelijk nu weer. 
buddha~ - schreef op 05-06 om 13:13
Ik ben op het moment ook niet zo moeilijk qua eten.. normaal eet ik niet zoveel om een beetje de balans erin te houden maar je dat kan nu natuurlijk niet. Ik moet serieus veel eten in vergelijk met wat ik altijd at.
Bij m’n dochter ben ik denk ik rond de 30 kilo aangekomen, en nu zit ik op een totaal van 18 kilo dus ik ben echt enorm blij! Haha 
Uiteindelijk is het er allemaal zonde te veel moeite vanaf gegaan.

Ik heb me deze X expres nog gewogen want ik ben idd wel benieuwd wat er nou af gaat na zo’n bevalling, vind ik gewoon leuk om te doen. 

Straks weer normaal eten dan komt het vast wel goed! 

Maar ik zal de zoetigheid wel weer missen hoor, ik ben een enorme zoetekauw maar dat is straks weer over helaas 
buddha~ - schreef op 05-06 om 14:39
Ohh dat is zo vervelend! Ik zou daar ook zo geïrriteerd van worden en op een gegeven moment iets van zeggen! 
Ik snap ook niet zo goed dat mensen er überhaupt zulke dingen over zeggen… 
Snappen toch wel dat je een beetje lief moet zijn voor jezelf! Ik leef met je mee hoor! 

Ik kreeg vanochtend de opmerking toen ik vertelde dat ik nu over de 40 weken heen ben dat die meneer zei mijn dochter had ook zo’n enorme buik. Het is dat het echt een hele aardige man is maar anders!! Hahahah 

Nee alles rustig nog hier 
Froetie - schreef op 05-06 om 14:53
Haha dat is ook echt niet wat je wilt horen. Enorme buik.  Doe even aardig.

Mijn oma had ook al tegen mijn moeder gezegd in de auto toen ze hier weg reden. Wat heeft ze toch een dikke kop gekregen he.
Dan denk ik kan dat niet wat subtieler. Zoiets van ze heeft wel een dikker toetje gekregen he.  Of gewoon helemaal je mond houden nog beter haha 
Sommige mensen denken gewoon niet na helaas.
buddha~ - schreef op 05-06 om 19:44
Dikke kop ohhh nee toch!! 
En mannen nog ergens oké… die kunnen soms wel een beetje lomp zijn maar vrouwen zouden toch moeten weten wat de hormonen doen met je hoe je je kan voelen tijdens je zwangerschap?!?

Ik kreeg 2 weken geleden de vraag van je hoeft zeker niet lang meer? Dus ik nee dat klopt nog 2 weekjes . Zegt die mevrouw: oh ik dacht eerder aan 2-3 dagen. 
Ik stond daar met m’n mond vol tanden en m’n vriend was er ook bij. Dus ik zeg hoe kan je nou zien aan je buik of je nog 2 weken moet of 3 dagen, nou hij zei ook mensen zijn af en toe echt niet goed hoor… en het lijkt wel dat als mensen een zwangere vrouw zien ze ineens hele rare opmerkingen gaan maken.. het doet iets met ze 
Froetie - schreef op 05-06 om 19:47
Jeetje wat een lomp wijf zeg.
Haha indd hoe kun je nou zien hoever je zwanger bent op basis van een buik.
Ellende .

Mensen denken echt niet na.
Hoelaat moet je morgen op controle buddha ?
Fm - schreef op 05-06 om 19:52
Ah wat jammer buddha! Nog steeds niks dus... lijkt me echt heel vervelend dat wachten. Morgen moet je weer naar de verloskundige toch? 

Ik heb me voor de zwangerschap eigenlijk nooit gewogen.. het boeide me niet en ik wou het eigenlijk ook niet weten haha. Ik dacht ik word tijdens de zwangerschap ook vast wel gewogen bij de vk maar dit is dus niet zo dus ik heb echt geen idee...
Ik zie na bevalling wel wat er van over is en ga dan wel wegen en er weer om denken.

Gelukkig krijg ik alleen maar aardige opmerkingen van de mensen om me heen. Zou ik ook niet blij van worden als ze zulk soort dingen zouden zeggen. Ik vind me zelf ook echt dik en niet mooi zwanger vergeleken met andere zwangere vrouwen maar iedereen zegt tegen me dat ik mooi zwanger ben. Ik weet niet of ze dat menen haha maar zelf vind je dat toch niet...

Hier word het ook steeds zwaarder. Merk ook dat ik er de laatste dagen steeds meer klaar mee ben en steeds emotioneler word. Zullen de hormonen wel zijn en misschien omdat het steeds dichterbij komt en ik het spannend vind.. geen idee. 
Ik kan ook gewoon bijna niks meer en krijg steeds meer pijn en alles bij elkaar en dan de gedachte dat ik nog wel 4 weken moet.. nog even doorzetten. 
Fm - schreef op 05-06 om 19:59
Ik vind trouwens juist dat mensen nu opeens veel aardiger zijn haha. Als ik nu naar de winkel ga lacht iedereen en iedereen zegt gedag met een praatje hoe het met me gaat. En dan ook echt van mensen die anders nooit wat kunnen zeggen. Is echt verschillend dus. 

Maar dat is inderdaad dikke onzin. Hoe groot je buik is zegt ook echt helemaaaal niks. Die mensen zijn gewoon dom...
Froetie - schreef op 05-06 om 20:15
Er zijn ook zeker mensen die leuk reageren hoor. En onbekende die een praatje maken en aardig doen.
Haha wij filteren even de onaardige eruit.

Vervelend dat je je zo voelt fm. Het word ook steeds zwaarder .
Ik merk ook steeds meer pijntjes. Vandaag ook 2 keer flinke krampen gehad 
Voorweeën? Geen idee heb het nooit eerder gehad.

Merk allemaal wel dat het aan het rommelen is ook kwa afscheiding enz  maja dat zegt natuurlijk helemaal niks . Kan nog weken doorgaan zo tot het iets gaat doen .
buddha~ - schreef op 05-06 om 20:20
Haha ja mooi hè… gelukkig kon ik er wel om lachen! Ik heb al zoveel opmerkingen gehad dat ik er nu wel overheen ben zeker ook omdat ik op t eind ben! Maar met 35/36 weken oefff stond ik in vuur en vlam hahaha

Morgen om 9 uur controle, hopelijk gaat ze strippen!    En heeel benieuwd. 

Ja dat wachten is wel wat idd… zeker omdat ik elke keer maar denk bij een beetje pijn van gaat het dan nu beginnen? Oh nee harde buik daar komt de pijn vandaan, oh ik heb nu pijn zonder harde buik zou dit het dan zijn. 
Maar ja dat hoort er ook bij hè  

Grappig Fm ik vind mezelf ook echt niet mooi zwanger maar toch zeggen een hoop wel echt dat ik een mooie buik heb dat ik mooi zwanger ben etc. De meeste zijn idd wel aardig maar het negatieve blijft wat langer hangen 

Ik dacht trouwens ook dat ik wel gewogen zou worden bij de vk maar ik ben geen enkele keer gewogen. 
En bij jullie beginnen de laatste loodjes ook hè! Alleen het duurt gewoon nog 4 weken en dat is ook wel wat lastig.. ben nu toch wel rustiger omdat ik weet dat t elk moment kan gebeuren… 

Froetie - schreef op 05-06 om 20:42
Ik word hier elke keer op de weegschaal gezet hoor..haha dus ik word met  m'n neus op de feiten gedrukt en zie mijn gewicht wekelijks meer worden  ellende.
Grappig dat ze dat overal anders doen.

Spannend buddha. Hopelijk heb je al wat ontsluiting dat ze kan gaan strippen 
Fm - schreef op 05-06 om 21:18
Ja snap ik hoor  Dat is ook zeker zo de negatieve dingen onthou je alleen maar. Dat heb ik zelf ook ik ben soms nogal onzeker dus met zulke opmerkingen word het er niet beter op. 

Oh hier ook froetie! Vanmiddag in de winkel kreeg ik ook zulke erge pijnscheuten. Ik was echt bang dat m'n vliezen gingen breken in de winkel. En ze heeft me vrijdag verteld dat ik gelijk moet gaan liggen dan omdat ze nog niet is ingedaald dus raakte al licht in paniek. Bij mij gaat het ook steeds meer rommelen en na vanmiddag denk ik dat ze misschien wel is ingedaald? of voorweeen. Ik heb geen idee! Die kun je namelijk ook al vanaf week 30 hebben dusja. 

Ik ben benieuwd buddha. Dat zou mooi zijn! Of het begint vanavond/vannacht nog vanzelf  6 is mijn geluksgetal dus ik zeg morgen 6-6 haha! 

Ja bij ons duurt het nog wat weekjes. Al kan het natuurlijk elk moment nu ook wel. Ik denk nu ook al bij elke steek of pijnscheut is het begonnen? Dus dat kunnen nog wel eens lange weken gaan worden als ze lekker blijft zitten tot 40 weken of zelfs langer   
buddha~ - schreef op 06-06 om 07:39
Froetie maak je je er heel erg druk om of kun je het wel laten gaan qua het aankomen. 

Die pijn scheuten zijn herkenbaar! Ik was ook elke keer bang dat m’n vliezen zouden breken alleen bij de eerste braken m’n vliezen ook en dat deed geen pijn en ik had ook geen pijn vooraf… het gebeurde gewoon ineens. 

Jaa m’n vriend zei ook al 6-6, wie weet! Mag gelukkig vroeg naar de vk, dan hebben we dat gehad

Vannacht weer bijna niet geslapen… dus ga straks denk ik nog maar lekker even een dutje doen als dat lukt.
Froetie - schreef op 06-06 om 07:53
Veel succes zo buddha . Hopelijk kan ze wat voor je doen

Ergens maak ik me er wel druk om omdat hetnu niet alleen bij mijn buik zit maar overal eigenlijk  zie ik het wel dit keer 
Maargoed moet het los laten en het komt allemaal straks na de bevalling wel . Nu nog even genieten van de kleine in de buik enz .
buddha~ - schreef op 06-06 om 08:32
Ik laat het jullie weten! 

Ja ik snap het wel hoor maar idd voor nu is het een probleem voor later. 
Ik zat net te denken bij de eerste had ik ineens het idee om een boblijn te knippen… dus dat ik gedaan en toen zei iemand tegen me, nou je lijkt nu echt een moedertje! En ik dacht oh Neeeeee wat heb ik gedaan! Daarna begon ik vocht vast te houden en kreeg ik zo’n rond beval hoofd met een boblijn nou ik voelde me zo erg! Vond dat uiteindelijk erger dan de 30 kilo die ik aangekomen was hahahaah 
Froetie - schreef op 06-06 om 08:45
Hahahaha  die boblijn kan ik me voorstellen alhoewel sommige dat mega mooi staat.
Ik heb zelf krullen dus daar kan het al niet eens bij. Zonder er raar uit te zien.
Vroeger wilde ik ook een bob en dat deed ik toen ook haha maar daarna krulde het nog op.  Het zag eruit 

buddha~ - schreef op 06-06 om 10:17
Ja dat klopt, en opzich stond het leuk met niet met een opgeblazen bolle kop eronder hahaha 
Krullend haar ja dan is een Bob niet zo ideaal haha. Ik heb toen met die Bob ook nog een permanent gehad, dacht leuk met krullen maar goed leek wel poedel hahahahaha 

Nou zojuist bij de vk geweest ze wilde zeker proberen te strippen maar omdat deze kleine meid niet ingedaald is kon ze er eigenlijk niet goed bij. Het was al wel verweekt en een opening maar ze kon er gewoonweg niet goed genoeg bij… helaas! 
Ze gaat de inleiding bespreken met het ziekenhuis, als het goed is dit weekend dan beginnen maar dat hoor ik nog. 
Ze zal vrijdag ook nog langs komen om te kijken of ze dan kan strippen.Froetie - schreef op 06-06 om 10:28
Wat spannend buddha.
En jammer dat het strippen nu niet gelukt is. Hopelijk daalt ze nog wat in en begint het evt zelf of kunne ze vrijdag alsnog strippen..
Wist je al dat ze niet lag ingedaald ?
Ik sta er bij mij nog steeds van te kijken dat ze wel ligt ingedaald aangezien ik die druk van beneden nu niet voel.
Andere kant merk ik wel soms dat er wat tussen zit hoor 
buddha~ - schreef op 06-06 om 10:39
Ja ik hoop dat ze nog gewoon uit haarzelf begint, heb wel wat buikpijn en rugpijn nu dus ze heeft wel iets getriggerd. 
Ik wist dat ze nog niet ver genoeg lag ingedaald, wist niet dat daardoor het strippen moeilijker zou worden. 
Ze lag al wel verder dan vorige week dus dat is het positieve eraan. Ik zit echt hele dagen op zo’n bal rondjes te draaien maar uiteindelijk helpt dat dus gewoon niet genoeg. 
Het wordt wel tijd dat ze komt want m’n bloeddruk is ook wat gestegen. 

Nou idd nummer 3 voor jou en dan toch al ingedaald liggen! Kun je misschien dan toch beter hebben hahaha en blij toe dat je weinig last er van heb! Ik heb af en toe het idee dat ze er bijna uitkomt maar goed ze ligt minimaal in m’n bekken hahaha 

En alsnog kan het zomaar ineens beginnen… dat is toch wel het bijzondere eraan! 
Froetie - schreef op 06-06 om 11:00
Klopt inderdaad   als het in eens doorzet kan het snel gaan. Ook het evt indalen.
Helpt dat ja op z'n bal voor het indalen ? Dat wist ik niet .
Ik mag morgen ook weer op controle. 
Zal niet veel anders zijn dan vorige week ja misschien 1 of 2 kilo's meer hahaha.
Ik merk wel dat mijn energie aan het opraken is . . Ik wil heel graag  iets met de jongste gaan doen maar ik heb er gewoon geen fut voor en voel me daar soms best schuldig om 
En straks als de kleine er is moet die nog meer de aandacht delen.
Naja wie weet  hoe leuk die het vind 
Fm - schreef op 06-06 om 11:35
Oh wat vervelend buddha.. nog even afwachten dus. Hopelijk gaat het deze dagen zelf beginnen en anders hopen dat ze vrijdag wat meer kunnen doen. De kleine meid doet het lekker rustig aan.

Hier na die pijnscheuten van gisteren weer veel pijn van onderen. Heb het gevoel of is ze ingedaald maar de vorige keer had ik dat gevoel ook en was het ook niet zo. Ik weet ook niet eens hoe dat zou moeten voelen maar zoveel druk. Misschien gisteren weer te veel gedaan (boodschappen etc) maar de vorige keer was het na een nachtje slapen weer over maar nu dus niet. Ik kan amper lopen. 

Ik hoef ook pas volgende week vrijdag weer op controle te komen en vanaf dan pas elke week dus dat duurt nog even. 
buddha~ - schreef op 06-06 om 15:47
Ja dat las ik op internet, dat is niet de reden dat ik de bal heb hoor maar dacht dat is dan mooi meegenomen! 

Ach je gewicht lekker achterwegen laten hoor! Je hebt elk stukje energie nodig voor andere dingen en je kunt er toch niets aan doen! Dat zie je wel na je bevalling! 

En qua energie snap ik je volledig maar die kleintjes zijn enorm plooibaar! Hij vergeeft het je echt wel!  
Ik ben nu toch wel blij met het warme weer, hup de tuin in, in het badje en ze heeft het helemaal naar haar zin  

Fm ja deze kleine meid lijkt op haar moeder hahahaah ik deed ook rustig aan
En die pijn van onder is idd heel apart… zo zit het er en zo is het weer even weg! 
Ik merk ook wel dat het na het gezellig maken stukken erger is! Froetie - schreef op 06-06 om 16:08
Dat is waar . Door het heerlijke weer kunnen ze lekker naar buiten.alleen maken die 2 constant ruzie dus ben ik net een politie agent overdag ook vermoeiend haha

De pijn van onder is wel herkenbaar hoor. Is gewoon je bekken bodem er hangt nogal een gewicht op ook al is het niet ingedaald.
buddha~ - schreef op 06-06 om 20:13
Oh ja dat is idd dan wel weer vermoeiend! En dan met de warmte zeker weer minder prettig! 

Nou m’n vriend werk verder deze week thuis, daar ben ik wel heeeeel blij mee  
Froetie - schreef op 06-06 om 20:33
Oh dat is zeker super fijn ! Lekker dicht bij je in de buurt en wat gezelschap. 
Hopelijk duurt het niet lang meer.  Duimen !!

Ik heb morgen lekker een dagje voor mezelf . Klinkt lekker. 
buddha~ - schreef op 07-06 om 07:21
Froetie geniet heerlijk van je vrije dag! We hebben prachtig weer! Lekker even opladen 

Fm - schreef op 07-06 om 12:39
Nog rustig bij je dus buddha? Ze plaagt haar moeder nu al met je ongeduld haha 

Ja dat zal wel en het word alleen maar erger nu ze ook steeds zwaarder word natuurlijk. Of ze is toch ingedaald maar dat weet ik toch niet eerder als volgende week... 

Haha gezellig maken doen we hier al eventjes niet meer. Mijn vriend begint er ook niet meer over de laatste weken die vind het ook wel goed of durft niet meer hahaha. Ik moet er ook niet aan denken met al die pijn en hij ziet hoe ik waggel dus hij begint er misschien daarom ook wel niet over 

Wat fijn dat je vriend nu thuis werkt!  Hopelijk komt de kleine meid snel. Volgende week een hittegolf! 

Heerlijk froetie geniet van je vrije dag!
Froetie - schreef op 07-06 om 13:37
Hier gebeurd ook even niks spannends meer hoor. Haha moet er niet aan denken.

Hier een heerlijk dagje. Vanochtend de kindjes naar school gebracht en daarna lekker nog op de bank geslapen.
Check gehad bij de verloskundige.  Alles was goed en ze ligt volledig ingedaald.
Laat maar komen dus haha 

Vind het wel appart dat als ze volledig ligt ingedaald ik het vaak nog zo benauwd heb 
 
Nu lekker serietje kijken . En straks nog even in het zonnetje zitten. 
buddha~ - schreef op 07-06 om 13:59
Nou hier idd alles nog rustig! Helaas… 
Verwacht er eigenlijk ook niet veel van de komende dagen… we moeten afwachten. 
Wel heb ik zo heel af en toe nu wat menstruatie krampjes maar dat is dan ook maar heel kort 

Oh nou bij ons gebeurt het nog wel hoor haha oké het is pittig en verre van ideaal maar toch! Nu met de warmte merk ik dat ik het niet meer zo trek hoor aan de andere kant ze zeggen dat het de bevalling kan opwekken dus ja…

Wat fijn hè Froetie dat ze gewoon volledig ligt ingedaald! Prettig idee en hopelijk is dat bij jou Fm ook het geval! 

Ze moet idd wel even voor de hittegolf komen! Vandaag gaat de vk mailen naar het ziekenhuis dus hopelijk heb ik snel een datum dat we langs kunnen, en bevalling in het ziekenhuis met airco lijkt me nu toch wel de beste optie! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan