Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 25-04 om 08:19
Fm ja herkenbaar allemaal hoor! Ik denk dat ik bij de eerste daar ook meer mee zat… nu wist ik wat me te wachten stond dus sta er wat rustiger in. Douche en scheren ja dat is alweer een hele opgave! Haha en schoenen aandoen… alles wat ik laat vallen (en dat is nogal wat) pakt mn dochter op voor me  en dan zegt ze ook mama laat mij het maar doen want ik kan het veeeel beter dan jij haha 

Ja dat vocht vasthouden wordt wel steeds erger, ringen heb ik al af gedaan maar ook dat hoort erbij.. komt wel weer goed en opzich zijn de steunkousen best lekker! Het is toch nog geen mooi weer dus kan ze gewoon aan haha 

Ondertussen alweer bijna een week met verlof! Weekendje weg geweest en weer thuis! Was heerlijk maar eigenlijk iets te pittig. Nu lekker thuis tuttelen en hopen dat ik ook rust kan houden want te veel doen is zoals jullie ook merken gewoon echt niet fijn! 

Vorige week ging de afspraak bij de vk niet door omdat ze een bevalling had, dus nu mag ik morgen. Ben wel benieuwd … het is dan toch wel weer een paar weken geleden (nadeel van een eenmans vk) 
Kleine is gelukkig lekker druk dus daar maak ik me zeker geen zorgen om! 
Wel heeel raar dat ze over een kleine 3 weken gewoon al ‘mag’ komen! 

Froetie hopelijk hou je het een beetje vol met de laatste loodjes op je werk! Gewoon lekker rustig aan doen al is dat ook wel wat lastig met al twee kinderen thuis natuurlijk! 
1450 antwoorden en 9714344x bekeken
Fm - schreef op 25-04 om 15:42
Froetie oh fijn dat ze dat even extra checken.  
Lekker vakantie! Geniet ervan  
Klopt en het is helemaal lastig als je van jezelf niet echt rust kunt nemen en altijd teveel wil doen. Probeer het nu wel steeds meer maar lukt niet altijd. 

Buddha Mooi dat jullie een fijn weekend hebben gehad.  Jammer dat het soms iets te pittig was. Wij hebben het er ook nog over gehad om nog een 'laatste' weekendje weg samen maar als ik dan aan die drukte denk het in en uitpakken en zo denk ik laat maar haha! Ook kan ik niet echt lange afstanden lopen en moet zovaak plassen dus zie het al helemaal voor me. 

Ja gelukkig is het prima te doen nu met die steunkousen. Ik heb daar nog geen last van gelukkig ben benieuwd of dat nog komt. Ga er wel vanuit aangezien ik alle kwalen zowat heb/krijg  

Fijn dat je morgen eindelijk weer voor controle kan! Ik vind de controles nu niet zoveel aan ook omdat ik de kleine heel veel voel bewegen dus weet dat het goed gaat en ik sta binnen een paar minuten altijd alweer buiten. Maar goed ik heb nu ook de 30 weken aangetikt dus dan zullen ze wel wat meer checken misschien. 

Toevallig zei ik dat vandaag tegen m'n vriend. Besef dat de kleine over 7 weken al mag komen.  Het gaat echt heel snel! Bij jou nog maar 3 weekjes inderdaad. Word steeds ongeduldiger ben zo benieuwd naar de kleine meid. Ook al kijk ik op tegen die bevalling hahaha.
buddha~ - schreef op 26-04 om 08:43
Ja zoiets nu doen is best pittig. En lopen kan ik ook minimaal! Dus dat is echt in de ochtend ergens naar toe voor en uurtje en dan weer klaar.. 
en dat plassen idd ik blijf ook gaan haha 

Vannacht wat krampen gehad en weet niet of ze nu toch al aan het indalen is… ben benieuwd wat de vk zegt. En idd de afspraken zijn minder spannend zodra je je kleintje voelt bewegen! 

En jij ondertussen ook al de 30 weken! Ik moet nu elke keer kijken ben ik nou 33 of 34 weken.. haha de tijd gaat zo snel nu en het vloeit allemaal een beetje in elkaar over. 

Het weekend gaan we de box neerzetten! Dat vind ik toch wel wat.. de kamer zie ik niet als ik in de woonkamer ben maar de box wel! 
En ben benieuwd hoe onze dochter er op reageert en de poesjes. 


De tijd vliegt echt nu! Geniet en pak zeker je rust nog hoor! Ik heb dat bij de eerste te weinig gedaan tijdens m’n verlof! 
Ik hoop dat we nog wat mooie lente dagen krijgen voordat ze er is! 
Fm - schreef op 26-04 om 13:26
Ja daarom dat lijkt me niet zo'n goed plan. We proberen er in de weekenden en de feestdagen (koningsdag en pinksteren) nog maar wat van te maken samen ook al worden dat ook geen hele dagen weg haha. Hopelijk krijgen we nog wat mooie lente dagen inderdaad! 

Oh dat kan best.. vanaf week 30 kan dat dus wel een grote kans dat dat bij jou het geval is! Je zal het vandaag bij de controle wel horen  Ik dacht dat ook omdat ik steeds zo'n druk van onderen had maar dit was bij mij nog niet het geval (29 weken) zei de vk maar het kon al wel zei ze.  

Oh wat leuk de box! Dan word het ineens wel 'heel echt' he. Mijn vriend zou hem 2 weken geleden in elkaar zetten maar er bleken schroeven te missen. Hoop gedonder en uiteindelijk andere opgestuurd gekregen maar weer de verkeerde. Dus nu wacht ik nog steeds op de juiste schroeven. Maar een geluk dat we hier optijd mee wouden beginnen zodat ik het nu allemaal nog kan regelen. Die stress had ik er straks niet bij willen hebben. Wil de box mooi gaan aankleden dus wil hem ook zo graag in elkaar. 

Ja ik geniet zeker en pak goed m'n rust hoor maar ik blijf moe hahaha. Ook begint de kleine steeds harder te schoppen en dat is soms wel even pijnlijk. Vooral s'ochtends vroeg en dan lig ik wakker  Maar het blijft zo bijzonder. 
buddha~ - schreef op 26-04 om 13:53
Net controle gehad en alles was in orde. Ze lag nu wel met haar hoofdje naar beneden, wat ik al dacht, maar nog niet ingedaald. Ze verwacht dat dit de komende weken wel zal gaan gebeuren. 

Ja die box maakt het inderdaad echt! En tegenwoordig is er zoveel gezeur rondom spullen die geleverd worden… we hadden ook al eerder een box besteld maar deze was dus kapot. Uiteindelijk een andere box uitgekozen en hij zit goed verpakt dus hopelijk treffen we het weekend niets aan! Maar oh oh oh wat een gedoe! Hahaha zo zie je idd dat je niet te lang moet wachten met bepaalde dingen! 

Op de box na is het alleen nog wat wassen, kleine dingetjes halen en nog wat aankleding voor de kamer maar dan zijn we er wel! 

De tassen inpakken, dat vind ik ook nog wel een uitdaging haha maar dat komt wel goed! Het is mij vorige X ook gelukt Hahah. 

Ja je blijft moe idd! Heb ik ook hoor. En die kleintjes kunnen behoorlijk tekeer gaan in je buik! Merk dat het schoppen nu wel wat minder wordt en dat het meer draaien is. Maar ze heeft er ook wel dagen tussen dat ze druk bezig is en ze me serieus pijn doet haha 
Fm - schreef op 29-04 om 14:39
Fijn dat alles weer goed was!  

En hebben jullie de box al staan? Wij hebben gisteren eindelijk de juiste schroeven gekregen dus gaan er deze week ook maar mee beginnen. Lekker vroeg haha. Het is inderdaad echt een gedonder de laatste tijd met spullen. Je kunt eerst maar goed kijken of alles compleet is.

Bij ons is het ook alleen nog de box en nog wat kleine dingetjes halen en ik wil deze week of volgende week beginnen met de koffer voor het ziekenhuis zodat die ook maar klaarstaat  

Ja bij jou zullen de schopjes nu wel wat minder worden omdat de kleine steeds minder ruimte heeft. 

Ik heb gisteren en vandaag zoveel pijn. Ben gisteren even 2 uurtjes gaan winkelen omdat ik nog wat dingen nodig had. Heb gewoon rustig aan gedaan maar ik kon niet meer lopen toen ik thuis kwam zoveel pijn en druk van onderen. Alles doet pijn staan, zitten, liggen. Vandaag nog. Ik ben bang voor bekkeninstabiliteit maar hoop dat dat nog meevalt en dat het gewoon met wat rust weer beter gaat. Ik zag het al aankomen aangezien ik de laatste weken vaker veel pijn kreeg. Moet het dinsdagmiddag maar even aangeven want dat worden nog 9 lange weken zo...

Hoe voelen jullie je verder? 

Froetie - schreef op 29-04 om 15:50
Hier terug na een midweekje weg met het gezinnetje. De kinderen hebben zich goed vermaakt.
Ik vond het afentoe wel zwaar lichamelijk, want je staat de hele dag aan!
Wij zetten de box pas over een paar weekjes op, ik vind hem alleen maar in de weg staan haha  dus het liefst zo laat mogelijk .
Balen dat je z'n pijn hebt na eventjes winkelen.  Toch goed luisteren naar je lichaam en optijd je rust nemen ..ik merk ook dat ik snel moe ben en pijn krijg, maar door regelmatig te rusten is het wel te doen.
Misschien kun je de volgende keer tijdens het winkelen na 20 tot 30 min even stoppen en even zitten om te rusten.  Het is goed om je houdingen af te wisselen en niet te lang te zitten of te lang te lopen met bekken instabiliteit. 

Verder voel ik me eigen goed.  Wel de laatste dagen veel last van maagzuur.
 Ik mag nog 11 keer werken de komende weken .Ben benieuwd hoe de komende weken gaan 
Fm - schreef op 29-04 om 21:35
Lekker! Waar zijn jullie heen geweest? Heerlijk nog even een midweekje erop uit.  
Dat snap ik dat het af en toe pittig is maar goed als de kinderen het naar hun zin hebben gehad is het belangrijkste!

Haha ik wil de box zo snel mogelijk in de woonkamer en alles klaar hebben  

Ja klopt ik moet echt beter naar mijn lichaam luisteren. Het vervelende is dat het op het moment zelf wel gaat maar als ik dan eenmaal thuis ben of in de rust ga dan begint de ellende en ben je al te laat. Ook vind ik het nog steeds lastig om alles stapje voor stapje te doen en rustig aan. Mijn vriend zei ook al laat het huishouden maar even voor wat het is of vraag hulp maar dat vind ik lastig. Maar goed nu maar even een paar dagen echt rustig aan en dan kijken hoe het gaat.

Oh maagzuur is echt heel vervelend.. ik had daar ook al heel vroeg last van maar nu niet meer door de omeprazol. 

Fijn dat je je verder goed voelt en een lekker vooruitzicht nog 11 dagen werken. Het einde is in zicht  
buddha~ - schreef op 29-04 om 22:14
Ja wij hebben vandaag de box neergezet! Erg leuk!!  en wil aankomende week ook de dingetjes halen voor in de ziekenhuis tas zodat die ook klaar staat! Geboorte pakje is besteld, beetje laat maar ik kon geen keus maken, dus die komt hopelijk binnen nu en twee weken. 

Ja dat shoppen of überhaupt lopen is vervelend hè! Ik ben nu nog aan het bijkomen van koningsdag. Ik moet nu ook echt kijken waar we de auto zetten zodat ik niet te ver hoef te lopen. En moet ook echt luisteren naar m’n lichaam  
Tja het is niet anders  op het moment heb ik ook last van rusteloze benen en armen… ik word daar wel echt gek van! 

Froetie heerlijk dat jullie nog even weg zijn geweest! Nog even volhouden, bijna verlof! 
Tijd vliegt voorbij want ik heb er alweer anderhalve week verlof opzitten! 

Dat maagzuur is idd ook erg vervelend! Bubbel water helpt bij mij en de rennies. Volgende stap zal ook de omeprazol zijn maar denk dat ik het zo wel kan redden. 
Froetie - schreef op 30-04 om 08:07
Heerlijk toch !kan allemaal maar klaar zijn.hier staat de box nog ff in de weg.moeten ook even puzzelen waar we hem neer gaan zetten.
Volgende week ga ik het beddengoed enz strijken voor de baby kamer, dus dan kan ik het kamertje een beetje netjes gaan maken. En in mijn vluchtkoffer alvast wat dingen klaar zetten, ook dat kan allemaal maar klaar zijn .
Wij zijn naar centerparcs een midweekje geweest.  Was heel leuk!.
Ja het einde is in  het voorruit zicht . Bijna 32 weken alweer .  Dinsdag de echo voor de placenta ligging.  Hopelijk is die naar boven getrokken 

Rusteloze benen lijkt me ontzettend vervelend  zou ook niet weten wat je daar tegen kan doen eigenlijk ?
buddha~ - schreef op 30-04 om 09:12
Ja klopt Froetie! Merk dat de stress van de dingen die nog niet klaar zijn begint toe te nemen hier! Haha 
Ik ga straks ook even lekker het bedje alvast opmaken, lekker rommelen in de kamer! 

Spannend hoor dinsdag voor je! Ik hoop dat je placenta omhoog is getrokken. Ben heel benieuwd!
Ja 32 weken alweer! Als je eenmaal over die 30 weken heen bent gaat het snel maar tegelijkertijd langzaam, heel raar!  

Ik heb gemerkt dat het ook wel wat suiker gerelateerd is… ik had soms voor de zwangerschap in de weekende last van rusteloze benen en dan at ik ook meer zoetigheid (ben een enorme zoetekauw)
Dus ik probeer suiker nu te minimaliseren:’( want ik mocht meer van mezelf maar dat gaat dus gewoon niet. Gelukkig heb ik daar altijd wel snel baat bij maar nu heb ik ‘normale’ pijnlijke benen van het vocht. Maar dat is minder erg dan de rusteloze benen.


Ik werd van de week wel ineens wakker met een gevoel… ik ben er wel een beetje klaar mee. Kwam voor een groot deel ook door de rusteloze benen hoor maar alles is zo zwaar om te doen hahaha omdraaien in bed doet al zo’n pijn blehhh 
Froetie - schreef op 30-04 om 13:34
Ja begrijpelijk.  Het word nu steeds zwaarder dus logisch dat je er klaar mee raakt.
Ik heb dat ook hoor heb zo m'n goeie dagen en m'n slechte dagen en met de slechte  dagen ben ik er ook helemaal klaar mee. Ook weet ik niet meer goed wat aan te trekken wat me erg frustreert haha
Vandaag vieren we de verjaardag van de jongste en alleen al na de slingers ophangen ben ik al gesloopt .
Ben benieuwd hoe ik deze dag door ga komen !
Veel plezier met rommelen op het kamertje 
Fm - schreef op 30-04 om 18:21
Fijn dat de box staat!  Dan is dat ook maar weer klaar. De laatste dingetjes nog even en dan kan de kleine meid straks maar komen. 

Oh lekker Froetie! Ja Centerparcs is ook heel erg leuk. Gaan wij ook vaak een weekendje heen. 

Spannend dinsdag de liggings echo! Oh en dat niet meer weten wat je aan moet trekken is zo herkenbaar! Ik vind het ook zonde om steeds maar nieuwe kleding te kopen wat ik na een week misschien toch niet meer pas. Ik heb vrijdag wel even een jurkje gekocht voor aankomende dinsdag omdat we dan geregistreerd partnerschap gaan doen. 

Oh wat vervelend buddha! Ik snap dat je dan soms even zo denkt. Ik heb ook dagen dat ik er helemaal klaar mee ben en vooral nu met die pijn. Ik kan m'n bed ook niet meer normaal in of uit komen en draaien is ook een hele opgave. Ook wil ik mezelf gewoon kunnen redden en niet telkens om hulp vragen maar alleen om boodschappen en zulk soort dingen is gewoon niet handig. Maar goed we moeten er even doorheen. We kunnen aftellen en jij helemaal  
buddha~ - schreef op 01-05 om 08:25
Froetie ik hoop dat jullie een leuke verjaardag hebben gehad! Het zal wel pittig zijn geweest! 

Oh en het kleding probleem herken ik ook hoor! Het is elke keer een beetje hetzelfde haha en merk dat het allemaal een beetje te klein wordt.. en wil eigenlijk ook geen nieuwe kleding halen voor de komende maand… 

Fm leuk dat jullie dinsdag geregistreerd partnerschap gaan doen! Dat hebben wij bij de eerste ook gedaan toen ik iets van 30 weken zwanger was! 

Nou de gedachte overviel me een beetje want ik had er tot aan toen nog geen last van! Maar goed… het maakt ook niet uit natuurlijk. 
En idd ik kan echt aftellen! En toch duurt het nog lang 5 weken! Haha althans ik vind 5 weken lang klinken maar als ik denk dat ik over 34 dagen uitgerekend ben vind ik dat opeens heeeeel snel klinken! 

Froetie - schreef op 01-05 om 10:00
Wie weet duurt het nog maar 2 of 3 weken buddha.  Je kan echt gaan aftellen inderdaad 

Ik heb de verjaardag overleeft gelukkig.  Haha.
 Nu zijn ze lekker met de nieuwe spulletjes aan het spelen waardoor ik wat meer rust heb. Ik ga vandaag de lakentjes strijken van het bed zodat ik die ook kan gaan opdekken.  
Vanavond nog visite want mijn man is vandaag weer jarig 
Fm - schreef op 01-05 om 19:00
Ja dan is alles maar geregeld. Morgen stelt niet zo heel veel voor want we willen later nog wel 'echt' trouwen met alles erop en eraan. Maar goed kan ook niet in mijn joggingsbroek gaan dus moest toch maar even wat nieuws kopen  

Nou ik vind 5 weken al snel! De weken vliegen opeens voorbij. En het mag bij jou al met 2 weken komen.  Geniet er nog maar eventjes van voor de drukte straks begint haha! 

Gefeliciteerd met je man Froetie! Vanavond weer drukte dus. Maar een gezellige avond en maar wat rustig aan doen. 

Dat moet ik ook nog doen alles uitwassen. Ik hoop dat het een beetje zulk mooi weer blijft dan kan alles straks lekker even buiten  
buddha~ - schreef op 02-05 om 07:44
Froetie nog gefeliciteerd met je man! Hopelijk nog een leuk avondje gehad! 

Fm is toch ook leuk om te doen!  heel veel plezier vandaag Meis! 

Nee 5 weken is idd zo voorbij! De spanning van het kan toch elk moment gebeuren neemt ook wel toe hoor. 

Krijg vandaag de geboorte traktaties binnen en nog wat voor het geboorte kaartje dus dat is ook wel weer leuk. En dan straks nog even de laatste dingetjes bekijken voor het kaartje en de proef bestellen. 

Froetie jij hebt vandaag je echo toch?? Ben heel benieuwd naar de uitkomst, succes Meis!! 
Froetie - schreef op 02-05 om 08:02
Thnx  ja was een gezellige avond.
Ik heb om 9 uur mijn echo.  Ben heel benieuwd  en na de echo heb ik nog een controle bij de verloskundige.
Ben er stiekem wel wat zenuwachtig voor want de manier van bevallen  hangt natuurlijk helemaal af van die placenta. 
Froetie - schreef op 02-05 om 09:56
De placenta is mooi naar boven getrokken en ligt er nu z'n 6 cm vanaf. Ipv 1.5
De groei was ook goed  ze weegt nu ongeveer 2 kilo  ik ben weer blij 
Fm - schreef op 02-05 om 17:06
Oh wat fijn Froetie! Gelukkig maar  Dat is een hele geruststelling.

Dankje Buddha! Binnen 10 minuten stonden we alweer buiten haha! Geen drukte alleen een handtekening en de rest bewaren we voor later. 

Wat leuk! Ik heb ook al een proefdruk van het geboortekaartje hier thuis liggen. Ben er wel tevreden over. 

Vanmiddag had ik ook controle. We hebben mijn geboorteplan besproken. Ook moet ik een afspraak maken bij de bekkenfysio en ik moest een vingerprik om mijn hb te checken en die was laag dus moest daarna gelijk door te bloedprikken naar het ziekenhuis en daar krijg ik vandaag of morgen de uitslag van. Maar dat verklaart de duizeligheid en kortademigheid wel. 

De kleine meid was nog niet ingedaald maar het hoofdje lag wel beneden. Ze doen standaard nog een liggings echo rond de 35 weken vertelde ze zodat ze niet voor verassingen komen te staan dus dat is wel fijn! Dat wist ik niet.



Froetie - schreef op 02-05 om 19:41
Fijn dat alles goed was fm.
Klopt inderdaad met 35 weken krijg je nog een liggings echo 
Hier ligt ze ook naar beneden met het hoofdje.  Niet vast maar schijnbaar bij een 3e gebeurd dit of niet of pas laat waardoor ze nog regelmatig misschien naar boven schiet .
Niet heel erg want hoe meer ze indaalt.  Hoe een grotere druk en pijn ik van onder heb. En ik slecht kan lopen.

Goed dat je na de bekken fysio gaat.
Het helpt altijd erger voorkomen.  
buddha~ - schreef op 03-05 om 06:42
Froetie wat een goed nieuws! Houdt dit al in dat je nu natuurlijk kunt bevallen?? 

Toch wel fijn die extra echo’s! De vk heeft het niet gehad over een liggings echo.. as maandag gaan we er weer heen en dan ben ik 36 weken dus ik verwacht eigenlijk ook geen echo. 
Bij m’n dochter hadden we veel meer echo’s omdat ze dachten dat ze groot was. En nu vind ik het toch wel jammer dat we eigenlijk de laatste weken geen echo’s meer krijgen.

Ze lag hier ook met haar hoofdje naar beneden maar nog niet ingedaald. Ben benieuwd maandag want heb toch wel last van steken en krampjes in m’n onderbuik. 

Hopelijk heb je vandaag de uitslag fm!
Fm - schreef op 03-05 om 17:25
Ja alles was verder goed behalve dus een te laag hb. Heb de uitslag vandaag nog niet gekregen dus afwachten.

Oh bij jou dus geen echo rond de 35 weken buddha? Zou het toch even navragen want ik hoor nu van meerdere dat dit wel standaard is hoor. Ze moeten toch goed zien hoe de kleine ligt dus opzich wel logisch. 

Klopt bij mij ook nog niet maar zoals je zegt is het wel even prima zo want ik heb nu al veel druk van onderen laat staan als ze nu al gaat indalen haha. Als ze als de bevalling nadert maar goed ligt dan vind ik het prima!  
Froetie - schreef op 03-05 om 18:01
Klopt inderdaad, ik kan  natuurlijk bevallen 

Wat betekend precies een te laag hb? 
Niet fijn he die druk van onder, laat staan als ze indalen inderdaad 
Fm - schreef op 03-05 om 21:15
Oh dat is mooi Froetie! 

Uh hoe moet ik dat uitleggen. Dan heb je bloedarmoede geloof ik. Ik heb te weinig zuurstof in het bloed door ijzertekort dus daar krijg ik dan iets voor. 

Maar ik vind het wat vaag allemaal want je hb is altijd lager als je zwanger bent en ik las op internet dat die dan vaak tussen de 6 en 7 is en dat dat normaal is. Als je niet zwanger bent mag hij niet lager dan 6.3 en die van mij was 6.2
Froetie - schreef op 03-05 om 21:27
Ik had even mijn onderzoek resultaten opgezocht  en mijn hb is 6.9  er staat inderdaad dat tussen de 6 en 7 voor zwangere prima is.
Misschien nog nog even na vragen?
buddha~ - schreef op 03-05 om 21:29
ze voelt hoe ze ligt en ze ligt met haar hoofdje naar beneden dus denk niet dat ik een echo krijg, zal t maandag navragen! 

Heel fijn Froetie! 

Mijn ferritine was laag de laatste keer, is net weer wat anders dan hb… mijn waarde was 6, dit was nog ok voor een zwangere zei de vk maar zeker aan lage kant. ik neem al wel nano ijzer om deze laatste weken geen verder te kort te krijgen én voor na de bevalling. 
Bij m’n dochter had ik na de bevalling een hele lage ijzer waarde (geen idee of t hb of ferritine was of misschien een andere) maar dat zat toen rond de 2 en ben daar echt heel naar van geweest!! 

Fm - schreef op 04-05 om 18:58
Oh dat is wel goed Froetie! Die waarde is mooi. 
Ik zal het even navragen inderdaad want ik vind het maar vreemd dan. Ik heb de uitslag nog steeds niet en de vorige keer had ik van mijn hb waarde al dezelfde dag de uitslag. 

Ferritine heb ik nog nooit van gehoord. Ik wil wel geloven dat je er goed ziek van was als je hb waarde toen 2 was poeh! Dat is wel heel erg laag. Ik wacht mijn uitslag maar rustig af en ga nu ook maar niks zelf halen.. blijkbaar heeft het niet zo'n haast dus zal wel meevallen denk ik dan. 

Ja ik zou het even navragen met die echo.Vreemd dat andere verloskundigepraktijken dat wel standaard doen dan. Bij mij voelen ze nu ook alleen en het hoofdje ligt naar beneden maar voor de zekerheid doen ze dat dus toch. 
buddha~ - schreef op 05-05 om 07:18
Ferritine heeft ook met ijzer te maken… en ik zou idd niet zomaar dingen nemen als ik jou was! Ik nam al voor de zwangerschap nano ijzer omdat mijn ijzer altijd al laag is… terug komend probleempje haha. 

De praktijken hebben zo elk hun eigen werkwijze… ik zou ook denken.. kleine moeite maar ja haha zo werkt het dan toch niet. 
Ik zat nog heel even te twijfelen voor een pretecho, ze zeiden toen dat ik tot de 36 weken een echo kon maken aangezien ik zoveel vruchtwater heb. Maar ik wacht het nu netjes af! 

Vandaag komt het geboorte pakje binnen en wat spulletjes voor in m’n ziekenhuis tas! 
Ben heel benieuwd naar het geboorte pakje  

Froetie voor jou het je derde bevalling, merkte je bij de tweede bevalling dat het vlotter ging qua persen? 
Ik heb met de eerste namelijk geen persweeen gehad en ben uiteindelijk 6 uur aan het persen geweest. En dit wil ik echt niet nog een keer meemaken. De vk zegt dat een tweede vlotter/makkelijker gaat. Maar wilde het toch even aan jou vragen. 
Nu dat de dag dichterbij komt merk ik dat ik toch wel wat zenuwachtig wordt! 
Froetie - schreef op 05-05 om 07:54
Wat leuk het geboorte pakje !! Ben wel benieuwd als je een foto wilt delen ?

Jeetje 6 uur 
Bij mijn 1e bevalling duurde het persen 30 minuten en met mijn 2e bevalling 10 minuten .
(Al leek dit 1 uur haha)
Ik vind dat het ergste  stukje van de bevalling en het pijnlijkste dat persen,
Daar zie ik dan ook erg tegen op weer.  Hopelijk is het nu binnen 5 minuten gedaan 
Maar het ging dus wel een heel stuk vlotter inderdaad  daar heeft ze gelijk in.  En ze laten je ook niet weer zolang persen hoor tenminste mijn verloskundige zei dat een 2e en 3e vlotter moet gaan en ze anders wel sneller zullen helpen .

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan