Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 03-03 om 16:44
We hebben de echo gehad en ze liet zichzelf heeel goed zien! T was echt geweldig! 
Ze lijkt precies op haar grote zus! Och nu duurt het wachten helemaal lang. 
Ik was toch wel wat zenuwachtig na de röntgenfoto’s en alle verdovingen etc maar gaat super! Haar hoofde werd gemeten op 26 weken en 3 dagen en ben nu 26 weken en 5 dagen dus dat loopt mooi! 
En ook weer heel bijzonder om ineens een foto lijstje te hebben staan met haar erin! 

Wij hebben vandaag het bedje gehaald en onze dochter is uit logeren dus we gaan nog even naar een baby winkel vanavond m’n vriend wilde voordat we nog meer dingen zouden gaan kopen toch even een extra check hebben of het nog steeds een meisje is maar ja hoor 100% meisje! Haha 

Froetie herkenbaar hoor!! Het siert je enorm dat je instelling zo is echter moet je nu aan nog een klein meisje denken… ik vind het ook enorm lastig hoor! Maar goed dat je het heb aangegeven! 
Nu lekker weekend!
1450 antwoorden en 9685264x bekeken
Froetie - schreef op 03-03 om 18:26
Wat fijn dat je een mooie echo hebt gehad.
Heerlijk begin van het weekend .
Fijn weekend iedereen 
Fm - schreef op 06-03 om 15:37
Oh wat super buddha! Zo mooi  Ik heb ook nu al heel veel zin in de 4D echo. 
Ik hoor er verschillende meningen over dat veel het geldverspilling vinden en andere zeggen dat het echt sprekend is en zo mooi is. 

Mooi ook dat de babykamer af is bij jullie  Bij ons ook! Ik wacht alleen nog op de gordijnen dat duurt 6 weken en er moeten nog wat dingetjes opgehangen worden en dan is het echt klaar!

Haha ik durf ook nog niet echt te shoppen. Ik wacht ook nog even tot 30 maart denk ik en dat ze nogmaals bevestigen dat het echt een meisje is. Ik heb dan nog genoeg tijd. 

Ja lekker het schiet voor jou ook al op! Nog een maandje  Ik vind het wel fijn hoor geen zwaar werk meer doen maar de verveling is er soms toch wel. Dan duurt juli nog wel lang haha. Maar ik geniet er nog maar even van want straks moet ik er 24/7 voor de kleine zijn (met alle liefde)

Froetie oh dat herken ik zo! Dat was bij ons in de zorg ook altijd zo. Ik was dan ook zo'n iemand die dan snel alweer te veel deed. Goed om jezelf denken hoor! buddha~ - schreef op 07-03 om 07:24
Ja soms verstoppen ze zich haha en dan zie je niet veel, wij hadden het geluk dat ze heel goed zichtbaar was! 

Het ledikantje wat we hadden gekocht is kapot.. dus we moeten nu weer wachten op nieuwe onderdelen .. vind het zo irritant tegenwoordig dat er zo veel kapot is. De box is ook al kapot geleverd, spullen die we hebben gekocht waarvan je echt alles goed moet nakijken .. omdat naden los zitten etc.  
Dus de baby kamer is nu een rommel en ik had lang weekend om lekker te rommelen enzo maar dat kwam er nu dus ook niet van. Daar baal ik wel een beetje van! Maar ja

Haha ja ik snap je hoor! Ze zei als dit geen meisje is dan eet ik m’n schoen op! 
Wij moeten nu vooral nog zomer pakjes hebben.. alles met lange mouwen hebben we wel. Ik wacht nu dus op de zomer collectie. 
De nesteldrang is ook behoorlijk aanwezig alleen icm m’n bekken is dat geen goede combinatie. 

Heerlijk dat je vrij hebt maar snap wel dat de vervelening soms toe slaat.. je moet nog wel een aantal weken. 
Ik heb hier m’n dochter natuurlijk dus ben blij als ik even tijd alleen thuis heb! Haha 
Hopen dat het voorjaar snel begint dat is ook altijd wel erg lekker! 
Froetie - schreef op 07-03 om 09:11
Wat jammer dat het nu al kapot is buddha. Echt irritant  begrijp je frustratie.
Ik heb gisteren een kleed binnen gehad voor de baby kamer die ik al evenop het oog had. Blijkt er een totaal ander patroon op te staan.   dus heb  gelijk maar een mail gestuurd en ze regelen het maar.
Ik ga zelf niks terug sturen ze komen het maar halen . Of lossen het anders netjes op.  Helaas is het kleed nu uitverkocht dus het goede kleed zal ik wellicht niet meer krijgen echt balen ! 
Hier moet ik ook nog zomer pakjes hebben . Maar vind dat heel lastig kwa maat. Dus daar wacht ik nog maar even mee en die bestel ik last minute nog wel.

Kan me voorstellen dat je je soms verveelt fm.  Je hebt nu in principe alle tijd . 
buddha~ - schreef op 08-03 om 15:59
Ja en dat telkens weer dat wachten en de baby kamer wat nu alsnog een chaos is… grrrr

Ohh dat is ook wat van je kleed  zo daar zou ik ook enorm van balen!!

Ja die zomer pakjes vind ik idd ook nog wel moeilijk! Even kijken wat we daar mee gaan doen. 
Fm - schreef op 09-03 om 12:25
Ja dat moet ook meezitten natuurlijk.. ons meisje is altijd al zo beweeglijk en druk dus ik hoop dat dat goedkomt  

Oh wat balen zeg! Met de meubeltjes hebben wij een keer geen problemen gehad gelukkig. We hadden wel zo'n mooi badje gekocht bij de Babyplanet en daarvan was 1 poot kapot dus ik moest ook alsnog weer terug... vervelend is dat!

Ja daarom ik wacht nog maar even een paar weekjes duurt ook niet zolang meer. En dan maar lekker kleertjes shoppen  De belangrijke dingen hebben we allemaal bijna nu wel. 

Klopt en toch vliegen de dagen ook wel weer om opzich maar ik zit soms wel even van wat zal ik eens gaan doen nu.. 

Oh vervelend van je bekken! Dan kun je inderdaad niet teveel doen... ik heb alleen erg veel last van mijn rug nog steeds.

Froetie Oh dat is ook zo leuk altijd!  Dat gebeurd ook zovaak... wat balen zeg dat het goede kleed nu uitverkocht uit..
buddha~ - schreef op 10-03 om 07:08
Ja zal vast wel hoor Fm! Bij ons was ze bij de echo ook altijd druk.. altijd aan het draaien haha nu doet ze dat wel minder want er is minder ruimte om het te doen en ik voel het wanneer ze draait. 

We hebben de gehele opname op usb meegekregen en helaas doet de usb het niet  we hebben dus geen opname enkel de foto’s en korte filmpjes. Baal ik echt enorm van! 
Ze hebben aangeboden om een nieuwe echo te maken dus 25 maart gaan we weer voor een 3d/4d echo. Hopelijk doet de opname het dan wel gewoon via de usb!! 

Hier komen ze woensdag voor het bedje.. heb gewoon anderhalve week moeten wachten terwijl we binnen een uur klaar zouden zijn als we zelf naar het magazijn zouden rijden wat we graag wilde doen. Maar zo werkt het niet … 
En gisteren heeft de tandarts m’n wortelkanaalbrhandeling af gemaakt gelukkig is de ontsteking bijna weg! Maar houdt wel weer in dat ik een paar dagen pijn heb! En ik merkte gisteren na de tandarts ook dat ik dan weer zo onzeker ben… weer verdovingen, weer echo foto’s… pfff vind dat echt niet fijn!! Hopelijk merkt onze kleine meid daar niets van

Ja dat snap ik Meis, je zou toch echt iets moeten verzinnen waar je je dag mee kunt vullen. Ik vind het werken nu ook echt serieus zwaar worden zowel lichamelijk, ondanks ik een kantoor baan heb, als geestelijk. Ik moet m’n koppie erbij houden maar die is gevuld met baby dingen en ik merk dat ik nog maar moeilijk dingen erbij kan hebben… ook met alle probleempjes qua bedje, echo etc het is een enorm iets in m’n hoofd haha 
Herkennen jullie dit ook? Het zal natuurlijk een hormoon dingetje zijn maar begint nu toch wel lastig te worden. 
Fm - schreef op 10-03 om 20:07
Oh dat meen je niet wat jammer zeg  Daar zou ik ook heel erg van balen! Maar wel fijn dat jullie voor een 2de keer terug mogen komen! Nog een keer extra genieten van jullie meisje. 

Ik vond dat ook zo jammer met onze 20 wekenecho. Omdat deze medisch was hebben we eigenlijk maar 1 foto meegekregen (ook nog onduidelijk) en verder helemaal niks terwijl mijn nichtje ook alles op film heeft meegekregen en heel veel foto's had. Die mannelijke gynaecoloog zei je krijgt de mooiste foto's als ze zijn geboren..  nou ik baalde flink op dat moment. Gelukkig doen wij de 4D echo ook nog. 

Fijn dat je er nu vanaf bent dan heb je dat maar weer achter de rug. Hoe is het gegaan vandaag met de pijn? Ja ik snap je onzekerheid hoor.. heb je dit ook aangegeven? Ik heb toen duidelijk als antwoord gekregen van mijn tandarts met verdoving dat dit zo weinig is dat het niet erg is en dat dit vroeger anders was maar goed het blijft lastig.

Ja klopt maar dat komt wel goed. Ik weet ook dat lichamelijk zwaar werk nu ook niet meer goed is dus het is maar goed ook. Ik ben zo snel buiten adem ook en die rugpijn. S'avonds heb ik ook dat ik soms moeite heb met ademhalen ofzo.

Snap best dat het voor jou ook pittig word hoor! En wat je zegt herken ik wel ik ben ook veel sneller geirriteerd (ook voor de zwangerschap soms al haha) 

Vandaag heb ik voor het eerst mijn buik zien bewegen! Zo grappig om te zien maar ook zo mooi  De schopjes en andere bewegingen worden ook echt steeds sterker. 

Froetie - schreef op 10-03 om 20:29
Heb je maar 1 echo meegehad met de 20 weken echo ? Ik echt een hele rits met foto's ik denk wel 8 foto's. 
Gek dat dat overal zo verschillend is
Bijzonder he dat je het nu ook van buitenaf ziet

Dat is jammer buddha dat de usb het niet doet maar wel netjes dat je terug mag komen .
Ik ben net weer helemaal los gemasseerd door de fysio. Lekker een kruikje er tegen aan .en optijd naar bedje.    
Doet een mens Goed
Fijne avond dames 
buddha~ - schreef op 11-03 om 08:38
Ja heel erg balen maar ook wel erg leuk om haar snel weer te zien! 

Oh wij hebben wel meerdere foto’s meegekregen! Wat jammer dat dat bij jou niet was  en wat een ruk opmerking… sorry maar het begin al in je buik dus het is per persoon verschillend wat ze daar van vinden! De verloskundige met onze dochter heeft toen ook wel is gezegd dat baby op echo’s allemaal op elkaar lijken dus dat het niet zo bijzonder is… ja misschien lijken ze op elkaar maar ik zie daar wel MIJN kindje! 

Klopt wat betreft de tandarts hoor maar ik heb nog een gaatje en blijkbaar moet er nog meer gebeuren, nalatigheid van m’n vorige tandarts … ook zoiets maar ja, en toen maakte hij een opmerking van liever na je zwangerschap want ja weer verdovingen weer echo foto’s enzo dus als we het kunnen laten dan liever laten. En dan denk dus zo onschuldig is het allemaal ook weer niet… haha en dan gaat m’n hoofd malen.


Ja het benauwde gevoel herken ik ook wel hoor! Soms meer dan anders en heb ik het gevoel dat het ineens dicht klapt… 


Ohhh dat is zo geweldig om te zien hè! Ik voel haar ook echt goed en ben daar zo blij mee! 
Merk ook wel dat ze eens in de week ongeveer een rustige dag heeft! Haha en dat ze dan de dagen erna super druk is. Misschien iets van een groei speurt. 

Er beginnen nu wel momenten te zijn dat ze me een beetje pijn begint te doen.

Froetie fijn dat je weer los gemasseerd ben! Hopelijk valt de napijn voor vandaag mee! Lekker rustig aan doen! 
Froetie - schreef op 11-03 om 20:17
Verschrikkelijk eigenlijk dit forum he, met zoveel onzin en reclames en zooi er allemaal op.  Zonde van z'n forum eigenlijk 
Fm - schreef op 14-03 om 16:30
Ja ik vind juist die echo foto's zo leuk. Ik had al speciaal zo'n echo boek gekocht waar je alle foto's in kunt plakken. Ik vind dat zo leuk en ook voor de kleine om dat later terug te zien. Maar goed ik hoop met de 4D echo weer wat mooie mee te krijgen en misschien doe ik later nog wel een pretecho.

Ohja dat snap ik.. is ook wel weer een beetje dubbel inderdaad. Het kan geen kwaad maar als het niet hoeft dan liever toch maar na de zwangerschap.. ja dan had ik ook mijn twijfels.

Wij hadden ook weer wat. We waren zondag even op visite geweest bij mijn vriend zijn neef en vriendin want die hadden een kleine gekregen. Hun meisje van 4 zat onder de waterpokken maar dat kon geen kwaad zei ze. Dus wij later toch maar even googelen en het kon geen kwaad als je zelf de waterpokken had gehad of ingeent was daarvoor vroeger. Ik mijn moeder bellen en die twijfelde omdat wij vroeger maar een paar plekjes hadden. Dus ik de verloskundige gister gebeld en die hebben de hele nipt weer voor mij doorzocht en uiteindelijk bleek ik gelukkig beschermd te zijn anders had ik weer een prik moet halen of iets anders. Dus ik was al wat pissig en dacht je weet dat er iemand komt die in verwachting is dus app of bel even voor de zekerheid en laat de keus bij ons of we komen of niet. Achteraf viel het gelukkig mee...

Ja die bewegingen worden bij mij ook steeds sterker haha en soms doet het bij mij ook al een klein beetje pijn. En ik herken dat ook dat ik haar soms een dag niet voel maar daarna wel weer dagen achter elkaar en heel vaak op een dag. Zo bijzonder 

Froetie Ja dat valt me steeds meer op die troep allemaal hier. Ik word er niet goed van. buddha~ - schreef op 18-03 om 05:52
Jaa vind t ook super leuk!! En leuk zo’n boek. Ik heb me voorgenomen om een foto boek te gaan maken van onze dochter tijdens m’n verlof. Wil dit al langer maar geen tijd voor 

Vooralsnog gaat t goed met de tandjes dus hopelijk geen bezoekjes meer voorlopig! 

Ach ja dat is dan wel even wat! Ze had je zeker van te voren even kunnen informeren over de waterpokken! 
Dat is dan weer allemaal even paniek op het moment maar gelukkig uiteindelijk niets aan de hand. 

Jaa echt genieten! Ik heb nu wel het idee dat er per diodes zijn waarin ze wat langer slaapt ook zeker snachts.. in het begin was het de hele tijd bewegen maar nu is er ook rust tussen door! Haha 
Volgende week woensdag komt de Kraamzorg bij ons langs, ben benieuwd

En ik ben minder gaan werken.. liep er al een aantal weken mee, zeker omdat het zo druk is maar ik kan niet anders! Gelukkig was het geen probleem en probeer ik ook nog thuis te werken maar dat is echt per dag aankijken. 

Wanneer heb jij nou je 3D echo?? 
Fm - schreef op 18-03 om 13:21
Ohja super leuk!  Maar dat zijn van die dingen die blijven er al snel bij idd. Daar moet je echt even de tijd voor nemen. Maar ik probeer dat straks ook echt bij te houden om fotoboeken te maken.

Fijn dat het goed gaat met het gebit! En verder ook met de kwaaltjes? 

Ja gelukkig maar. Was er ook niet echt bang voor hoor het zal vast wel wat meevallen maar zou wel fijn geweest zijn als ze het even hadden gemeld vantevoren. Anders had ik weer een extra prik gemoeten en daar was ik niet zo blij mee geweest eigenlijk.

Oh dat is wel fijn dat ze s'nachts wat rustig is haha! Ik lig er nog niet wakker van gelukkig van de bewegingen. Soms wel eens een dagje dat ik denk huh ik heb haar nog niet gevoeld en denk dan hopelijk is er niks aan de hand en de volgende dag is ze weer de hele dag druk in beweging.

Bij ons komt de kraamhulp dinsdag ook al. Is jou vriend ook bij dat gesprek aanwezig? Vraag me af of die er beslist bij moet zijn namelijk.
En vrijdag heb ik dan weer een gewone controle en 30 maart hebben we de 4D echo. 

Nou goed dat je dat hebt aangegeven. Als het niet gaat dan gaat het niet en dan maar wat minder werken. Goed om jezelf denken een ander doet het niet. Ben je erg moe? Nog even en je kan ook lekker met verlof

buddha~ - schreef op 19-03 om 02:42
Het maagzuur begint steeds vaker weer te komen.. had ik al last van was even weg maar nu begint t weer. Verder m’n bekken die nu wel steeds eerder op de dag pijn gaan doen etc. Dus ben benieuwd hoe dat verder gaat. 

Nee precies! En dan had je op voorhand dingen kunnen uitzoeken. Gelukkig afgelopen met een sisser! 

Ja dat soms een dag stukken rustiger lijkt erbij te horen… nu is dat ook wel hoor maar dan voel ik haar nog! Lijkt soms wel of ik elke beweging van haar voel. Alleen gaat nu zo’n beetje de hele dag m’n buik heen en weer en op de rustigere dagen gebeurt dat niet en voel alleen ik haar. 
Ik heb nu ook af en toe echt bobbels die naar buiten komen.

Ja mijn vriend is er wel bij! Meer ook om dingen te onthouden en checken wat we (hij) nog moet doen voor de kraamhulp. Nu besteld de Kraamzorg zelf alles wat ze nodig hebben dus dat hoeven we gelukkig niet zelf te doen. 
Maar denk niet dat het een must is dat hij erbij is alleen wel erg handig! 
Oh 
Wij hebben vrijdag ook controle en dan zaterdag weer de 3D echo. Toch weer zo enorm leuk om naar uit te kijken. Zeker omdat dit qua tijd gelijk is aan de 3D echo van onze dochter en kunnen dan echt gaan vergelijken. 

Ja ik liep er enorm tegen aan.. ik moet zeggen dat er nu sws een last van m’n schouders is wetende dat ik niet meer de hele dag vol moet maken. Ik ben en best vermoeid maar ook die bekken joh … ik kan op een gegeven moment niet meer zitten en of staan. Krijg pijn in m’n buik dan ook en weet niet waar ik het zoeken moet. 

Heb jij al beetje een ritme thuis? En hoe gaat het met je maagzuur en rug?? 
Fm - schreef op 21-03 om 19:58
Vervelend is dat he! Bij mij ook weer. Het ging even 1/2 weken goed. Zaterdagnacht de hele nacht wakker gelegen van maagzuur en was er zo misselijk van. Vanaf zondagavond neem ik s'avonds voor het slapen gaan een omeprazol van mijn vriend en tot nu toe gaat het goed! En je mag dit gewoon hebben dus hopelijk helpt dit de rest van de zwangerschap want ik werd er echt gek van. 


Oeh ja dat zal wel haha je bent ook al 29 weken! Wat gaat het snel he  Ik hoop dat mijn vriend haar ook snel zal voelen. Soms zie ik een beweging en dan wil ik het filmen en is het weer te laat. 

De kraamhulp is vandaag langs geweest. Een goed en leuk gesprek gehad. Ze heeft alle hulpmiddelen al voor me aangevraagd dus dat is ook weer geregeld. Bij jullie komen ze donderdag toch? 

Zaterdag alweer de echo wat leuk  Fijn dat jullie de kleine meid weer even kunnen zien. Hopelijk gaat nu alles goed! Wij kijken ook zo erg uit naar volgende week donderdag. Dan kunnen wij onze kleine meid eindelijk weer zien. 

Met mijn rugpijn is het nog steeds hetzelfde. Daar heb ik erg veel last van en mijn buik begint nu ook. Vooral als ik even wat teveel gedaan heb. Dus ik ben blij dat ik niks moet! Begrijp jou dus ook helemaal. Lekker dat je dan wat minder kunt werken. Ben ook zo snel buiten adem. Als ik wat aan het vertellen ben hap ik al naar lucht  Vind die kwaaltjes allemaal wel vroeg! Dan denk ik hoe moet dat straks als ik nog verder ben. 
buddha~ - schreef op 22-03 om 04:19
Nou hopelijk blijft het werken idd voor je! Zou wel fijn zijn, ik kan gelukkig nog door met melk drinken    
En ik merk dat als ik leeg ben ik sws weer misselijk wordt en zelf dan ook last van maagzuur dus nou ja vaker eten op een dag. 

Haha ja dat probeer ik nu ook maar elke keer als ik film is ze weer rustig en dan stop ik en hup gaat ze weer tekeer! 

Vind dat zo ideaal van de Kraamzorg dat ze nu zelf alles aanvragen! Bij ons komt ze volgende week woensdag langs. Ben benieuwd het idee is natuurlijk om 2 nachten naar het kraam hotel te gaan en dan lekker naar huis. Ergens heb ik zo’n onderbuik gevoel dat ik deze keer thuis beval en ja dan zullen we denk ik niet naar het kraam hotel gaan. 

Ja zo leuk om onze kleintjes weer te zien!  Kan ook niet wachten

Ahh vervelend hè… ik doe het nu qua werk natuurlijk rustiger en ook thuis probeer ik wat rustiger aan te doen en dat helpt voor de buikpijn zeker! M’n bekken daarentegen blijven steeds erger worden. Hahaha fijn hè die longen nu! Ik heb precies hetzelfde met praten Hahah
Ach je komt de weken uiteindelijk wel door hoor.. je zal wel moeten haha maar het zorgt er ook wel voor dat je het straks behoorlijk zat bent en toe bent aan de bevalling. 

Gisteren bij de fysio geweest en ze gaf aan dat het eigenlijk geen nut heeft om door te gaan aangezien het niet beter wordt. Nou ja dat was ik ook wel met haar eens… het enige wat fijn is is smiddag even rusten zodat ik weer wat energie heb om met de pijn om te gaan en ik ook gezellig ben voor m’n dochter en vriend. En een beetje kan helpen met alles. 
Merk nu wel dat ik weer meer stress in m’n hoofd krijg omdat het op m’n werk zo druk is en ik nog zoveel projecten heb liggen… 
Nog 4 weken! Dan verlof. 
Froetie - schreef op 22-03 om 07:24
Wat raar dar je fysio dat zegt buddha.
Mijn fysio en verloskundige zeggen juist het zal niet helpen het te verbeteren nu in de zwangerschap.  Maar wel helpen erger voorkomen  . En dat is ook al veel waard vind ik .
Ik heb het idee dat de fysio dit keer nog wel helpt maar vorige zwangerschappen juist niks. Alleen helpt het evt erger voorkomen.
Je verlof begint al te korten . Wat fijn !
Hier nog 9 weekjes werken met 1 weekje vakantie ertussen als ik het tot 36 weken wil en kan volhouden   en anders nog 7 weekjes werken. Langzaam al aan het aftellen 
buddha~ - schreef op 22-03 om 08:03
Nou het zou idd wel iets moeten doen en het word bijna per dag erger. Het enige wat ik nu even ga aankijken is of de dagen na de fysio wat minder is want dan heeft het een toegevoegde waarde. Anders heb ik enkel napijn van de behandeling en schiet ik er verder niets mee op. 

M’n verlof wilde ik eerst ook proberen in te laten gaan met 36 weken haha maar never nooit niet dat ik dat zal redden dus uiteindelijk toch maar voor de 34 weken gegaan en dan neem ik nog een dag vrij aangezien we dat laatste weekend een weekendje weg gaan en ik ruil m’n vrije woensdag met donderdag om, houdt in dat 19 april m’n laatste werkdag zal zijn! 
En dat schiet dan ineens lekker op! 


Bij jou schiet ook al op! Vond toen ik eenmaal onder de 10 weken zat het aftellen echt kon beginnen! 
Wel lekker dat je nog een weekje vakantie tussendoor hebt! Ben je weer een beetje opgeladen om die laatste weekjes er tegen aan te gaan en hopelijk dat je het redt tot aan de 36 weken 
Fm - schreef op 25-03 om 12:08
Ja het helpt gelukkig nog steeds. Zo veel beter dit! 
Melk drinken hielp bij mij eerst ook maar daarna ook niet meer. Fijn dat het voor jou nog te doen is. 

Nou gister weer controle gehad en alles was weer helemaal top  Vanaf nu moet ik al elke 3 weken komen. Bij jullie gisteren ook alles goed? Toevallig op dezelfde dag controle! 

Ja dat is zeker waar het word alleen maar erger maar het zal wel moeten. En ook maar goed dat je daardoor op het laatst wel toe bent aan de bevalling want anders ben ik dat nooit haha!  

Oh ja wat vreemd dat ze dat zeggen idd... bij mij zei ze gister ook dat het in elk geval niet erger kan worden en dat is al heel fijn. Ik moet even een afspraak maken. 

Niet teveel stressen over het werk! Het is nu niet anders en daar kan jij niks aan doen en dat snappen ze ook wel.  

Heel veel plezier vandaag met de 3D echo. Geniet van jullie kleine meid!  
buddha~ - schreef op 26-03 om 21:03
Super dat het goed gaat! Altijd fijn om dat dan toch weer even te horen. 
Onze afspraak bij de vk werd afgezegd aangezien ze een bevalling had. Dus waarschijnlijk ergens volgende week weer langs. Ook werd ik gebeld van de echo dat die naar vandaag ging ipv zaterdag. 
En we hadden vandaag dus de echo maar hij viel iets wat tegen… foto’s met een heel scheef gezicht rare mond waardoor ik vanmiddag serieus in paniek raakte haha we hebben als nog bekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat het een vertekend beeld is. We hebben natuurlijk al eerdere echo’s gehad waarbij haar gezicht wel gewoon normaal is en alleen op de foto ziet het er raar uit. Bij de bewegende beelden is het ook gewoon normaal. 
Ben nu wel weer gerust gesteld hoor maar hopelijk blijft dat ook zo! 

Wat wel erg leuk was is dat m’n vriend vroeg of ze al haar kon zien en ze schijnt al wel een bos te hebben… het zweefde in het vruchtwater! 

Ik ga nu volgens mij ook elke 3 weken maar dat zal binnenkort naar de 2 weken gaan. 

Woensdag komt de Kraamzorg langs wat ook wel weer leuk is! Ondertussen 30 weken en dat voelt echt als het laatste deel… 

En qua werk ga ik dingen langzaamaan afronden.. hebben een paar vrije dagen tussendoor en ik werk niet meer volledig dus zoveel tijd heb ik niet meer.


Fm - schreef op 27-03 om 15:11
Oh wat jammer zeg! Ik heb wel verhalen gehoord dat een pretecho rond de 30 weken eigenlijk net iets te laat is omdat ze dan het kindje niet meer mooi in beeld kunnen krijgen. Misschien dat het daar dan mee te maken heeft? Maar goed dit kon natuurlijk ook niet anders omdat het bij de vorige echo verkeerd was gegaan. Hadden jullie de vorige keer wel mooie foto's? Ik vind sowieso dat echo's vaak wel vreemd lijken het is echt maar net hoe ze het in beeld brengen. Zo dacht ik bij de 13 weken echo dat ons kindje geen neus had en later bleek het gewoon een mooi neusje te hebben.

Wat mooi een bos haar haha  

Ja jij bent al 30 weken. Ik vind het nu wel snel gaan hoor. Ik zit ook al bijna een maand thuis en het is echt omgevlogen terwijl ik me eerst zelfs soms nog verveelde. Denk dat de allerlaatste weekjes wel weer wat langzamer gaan haha! En dan te bedenken dat het bij jou over 7 weekjes ook al 'mag komen'.   buddha~ - schreef op 27-03 om 21:02
Nou ik was toch behoorlijk van slag en ineens bang dat het scheve gezichtje misschien toch door alle röntgenfoto’s en verdovingen kwam ofzo.. kreeg het niet meer uit m’n hoofd. Denk dat er ook een beetje stress van de afgelopen dagen en het hele tandarts verhaal bij zat. Gelukkig heeft m’n vriend geregeld dat we vandaag nog een X konden langs komen en ze heeft heel goed gekeken maar er is echt niets mis of raars aan haar. Ze lag met haar hoofdje boven nu en prachtig zichtbaar weer. We hebben nu echt wel weer super leuke foto’s en ik ben toch wel enorm gerust gesteld. 
Ik heb genoeg vruchtwater waardoor ik tot week 35/36 nog wel goede 3D echo kon laten maken. 
Maar goed ik weet niet of we er nog 1 laten maken. 

Een bos haar had te maken met maagzuur. Als je last heb van maagzuur maak je een bepaald stofje aan wat de haar groei stimuleert. Ik zou als ik jou was bij de echo vragen of ze dit kunnen zien! 

Ja het gaat nu ook hard inderdaad, ik hoef nog 3,5 week te werken en dan heerlijk met verlof. 
En jij idd alweer bijna een maand thuis.. heerlijk toch dat je nu je draai hebt gevonden  lekker  van genieten het wordt dalijk druk zat! 
En idd de laatste weken gaan weer wat langzamer, en dan ineens ben je mama! 

Maar vind het ook wel een rare gedachte dat ze over 7 weken al mag komen… dat is ineens heel dichtbij 
Froetie - schreef op 28-03 om 12:12
Heerlijk aftellen buddha!
En snap dat je schrikt van z'n echo . Jammer zeg.
Stiekem vliegen de dagen voorbij fm.

Hier gaat het sinds gisteren helaas minder  sinds gisteren super veel buikpijn wat harde buiken uit lokt .
Voor extra controle naar de verloskundige geweest omdat ik een beetje in paniek raakte. Maar gelukkig geen ontsluiting.  Wel ligt de kleine heel laag waardoor mijn baarmoeder misschien denkt.  Niet fijn en daardoor ik misschien die harde buiken krijg?
Vanochtend mijn urine laten testen . Geen blaasonsteking.
Stiekem had ik gehoopt dat het dat was . Dan verklaarde dat een hoop. Nu weet ik nog niet waar die ontiegelijke  pijnlijke buikpijn vandaan komt. 
Het zijn gelukkig geen weeën het is gewoon constant aan wezig
Vanochtend na een nacht slapen werd ik wakker met een ontiegelijk harde buik. Ook zo vreemd .
En als ze beweegt doet mijn buik ook super zeer.
Vandaag belt de verloskundige nog . Even overleggen en donderdag heb ik mijn controle staan en een gesprek over de bevalling .
Buiten dat de zorg van de kindjes nu helemaal op mij aan komt heb ik niks teveel gedaan volgens mij.
Mijn man zit in Italië en komt gelukkig morgen ook weer terug . En mijn schoon ouders helpen me waar ze kunnen.
Ik Ben bang dat als mijn man morgen terug is dat ik dan ga bevallen ofzo. Dat mijn lichaam nu denkt nu nog even niet, en dan na morgen wel ofzo. Is meer een angst die in mijn hoofd zit  want het is zowiezo nog veel te vroeg . Of dat mijn placenta aan het loslaten is ofzo.
Vanavond ook maar rustig aan op het werk doen. Nu heb ik een baan waar dat prima kan  gelukkig . 
Maar ik schrik hier wel een beetje van .
buddha~ - schreef op 28-03 om 16:04
Froetie gelukkig is het bij mij weer opgelost al had ik gisteren echt wel een serieuze pittige dag! 

Maar wat balen van je buikpijn zeg! Ik zou daar ook enorm van schrikken! 
Gelukkig heb je geen ontsluiting en komt je man snel terug. 
Heb je misschien onbewust wat stress omdat je man in het buitenland zit? 
Hopelijk komt de vk er toch nog achter waardoor dit komt… nu weet je niets en weet je ook niet of je je zorgen moet maken. 
En dat te vroeg bevallen kan ik wel begrijpen! Ik had een paar weken een soort van knappend geluid wat ik herkende van de vorige zwangerschap dat m’n vliezen braken. Nou uiteindelijk was dit niet het geval maar het blijft in m’n hoofd zitten. 

Morgen is je man weer thuis en kun je misschien even wat rustiger aan doen en hopelijk nemen de klachten dan af! 
Froetie - schreef op 28-03 om 23:26
Ik heb er inderdaad wel meer moeite mee dat die weg is nu dan anders.
Verloskundige gaf het advies  rustig aan blijven doen regelmatig gaan proberen te liggen enzo. Opzich doe ik dat al wel hoor. Maar misschien toch nog een tandje terug dan .
Ik merk nu ook dat de hele dag mijn baarmoeder zo gespannen aan voelt . Nu niet echt harde buiken maar wel gespannen  .
Zo gek ineens,,
Kan me voorstellen dat je van z'n knap geluid je eigen rot schrikt. Gelukkig was het niks  
Hopelijk blijft ze hier nog minimaal 10 weekjes even zitten. 
buddha~ - schreef op 29-03 om 11:02
Ja misschien werkt dat toch door Meis! 
Dat gespannen gevoel herken ik ook wel hoor! Soms is het een zachte buik maar meestal is die best hard, stevig en gespannen en kan aan het einde van de dag wel wat pijn doen of het lijkt of mn spieren moe zijn! 
Vandaag is je mannetje weer thuis toch? En dan echt  even lekker ontspannen! 

Hier mogen we maandag weer naar de vk maar eerst lekker even een weekendje weg met z’n drieën! 
Froetie - schreef op 29-03 om 12:01
Heerlijk buddha  lekker even een weekend weg. Geniet ervan 
Vanavond is mijn man weer thuis gelukkig.  Voelt wel als een opluchting .
Ben nu op het werk kindjes op school dus doe het ook lekker rustig aan hier.
Het is wat he z'n zwangerschap.   Vraagt veel van je lichaam  vorige week dacht ik nog ik kan makkelijk nog weken door zo en van de een op de andere dag heb je ineens pijn.

Moet zeggen vandaag lijkt me buik al iets minder gespannen gelukkig. 
Morgen de bevalling bespreken bij de verloskundige en weer een controle dus dat is wel weer fijn 
buddha~ - schreef op 30-03 om 07:22
Fijn dat je man weer thuis is! Nu even rustig aan. 
Bevalling bespreken, altijd fijn. Stiekem kijk ik er erg tegenop maar ja… ze moet er toch uit haha 
Succes en veel plezier weer bij de controle. 
Wij mogen maandag weer, heeft er bij ons 5 weken tussen gezeten… wat ik dan toch weer niet zo fijn vind. Dus ben blij als we weer even een goedkeuring hebben gehad!  

En fijn dat je buik minder gespannen is! Is de dag weer iets comfortabeler. Ik zat er gisteren nog over na te denken maar mijn buik is bijna continue gespannen en het voelt heel raar als m’n buik dan minder gespannen is..  

morgen lekker weg, wordt wel slecht weer maar ach… we hebben daar toch het meeste binnen  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan