Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Froetie - schreef op 14-02 om 07:33
Nou buddha als dat zo blijft  dat ritme van jullie meid zou dat heeeeel fijn zijn.
Ik merk alleen als ik stil zit de bewegingen als ik zelf beweeg voel ik der nog niet .
Fijn dat je bent geslaagd met shoppen 

Jeetje nog maar 10 dagen werken fm   waarom is dat dan.  Die heb ik denk ik gemist ?
1450 antwoorden en 9685100x bekeken
Fm - schreef op 14-02 om 16:13
Froetie Ja ik ga stoppen met werken. Ik werk in de zorg en met de uren die ik heb en alles is het de moeite niet waard om te blijven werken. Ik heb alleen maar korte diensten van 3 uurtjes elke dag en dat is gewoon niet te doen en kan ook niet uit dus wij hadden al besloten mocht er een kleine komen ga ik stoppen. Die luxe hebben we gelukkig dat dat kan  

Buddha Ja klopt dat staat er ook op! Een hele lijst haha maar dat komt wel goed. 

Fijn dat jullie geslaagd zijn! Zo leuk dat shoppen  Ik wou ook alles naturel/beige maar ik zie nu toch ook wel hele leuke 'roze' meisjes dingen voorbij komen hahaha dat gaat toch zo.  

Nou dat is inderdaad een fijn ritme! Hopelijk blijft dat zo haha. Ik merk juist als ik s'avonds op bed lig dat ze begint of als ik op de bank lig/zit. De momenten dat ik rustig zit of lig voel ik haar alleen eigenlijk en als ik bezig ben niet net zoals froetie zegt dus. Ben benieuwd met een paar weken maar deze kleine bewegingen zijn ook al zo bijzonder  En ik weet/voel dat alles goed gaat dat is ook fijn. 
Daisy - schreef op 14-02 om 20:37
Fm wat verwachten jullie meisje of jongen.   Hier is een jongen 
buddha~ - schreef op 14-02 om 21:39
Met bewegen voelde ik haar ook bijna niet hoor. Nu wel steeds meer maar als ik echt druk bezig ben dan niet. Ze trapt ook veel naar beneden wat eigenlijk heel oncomfortabel is en als ik thuis ben en ze doet dat ga ik even liggen dan komt ze wat meer omhoog. 

Ben vandaag bij de fysio geweest voor m’n bekken sinds het shoppen van zaterdag heb ik last en t gaat maar niet weg.. heb wat oefeningen gehad voor nu maar de hele avond is de pijn echt vele malen erger.. hopelijk morgen weer wat minder. 

Als het goed is wil m’n vriend het weekend gaan verven in de baby kamer en dan kan ik gaan behangen… in hoeverre mij dat nog lukt 

Ach ja meisjes dingen mag toch ook!! Ik ben best wel een meisje meisje, onze dochter ook.. maakt zich elke ochtend netjes op voor naar school haha ( kunnen ze beter maar nu gehad hebben vinden wij) dus deze dame in m’n buik zal ook echt wel weer een meisje meisje worden haha 
Froetie - schreef op 14-02 om 23:20
Wat heerlijk fm
 Die luxe hebben wij ook alleen ik vind het heerlijk en super leuk om te werken dus ik werk 2 avondjes en 1 middagje gewoon om even lekker onder de mensen te zijn.

Ja buddha 24 weken is toch wel weer een mijlpaal .  Kan niet wachten tot ik die ook voorbij ben 
Verder voel ik kleine nu wel regelmatig als ik rustig zit of lig.  Kleine trapjes .heerlijk gevoel
Ellende die bekken he.  Ik heb volgende week vrijdag mijn 1e afspraak bij de fysio weer  ik vind het heerlijk als ze alles eve  los masseert . Verder heb ik  ook altijd het idee als ik oefeningen doe de pijn alleen maar erger word  vooral met de bekken bodem oefeningen. Net of je er een soort spierpijn van krijgt ofzo en het daardoor erger word.  .
Volgende week dinsdag de 22 weken prik   hopelijk niet teveel last van . Kan me eigenlijk niet heugen of ik daar de vorige keer veel last van gehad heb 
buddha~ - schreef op 15-02 om 05:26
Dat is toch ook wel erg fijn als je die luxe hebt! Ik moet wel blijven werken anders redden we het niet maar ik vind m’n werk ook erg leuk. Ik zou alleen wel minder willen werken.. maar qua werkzaamheden en drukte is dat sws niet handig voor m’n werk. 


Ohh ik ben nog niet gemasseerd enkel nagekeken en oefeningen gekregen maar het leek wel veeel erger te zijn gisteren avond. Maar dat kan dus komen door de oefeningen… hmm.. hopelijk wordt dat nog wel beter dan… 

Ja de bewegingen is echt weer zo genieten! Vind het heerlijk om zwanger te zijn en tegelijkertijd kan ik niet wachten om haar te zien en of ze op haar zus lijkt! 

Becky - schreef op 15-02 om 07:07
Dat de pijn s’avonds erger is, is typisch voor bekkeninstabiliteit. Ook zijn de eerste stappen die je zet na te liggen of te zitten vaak het ergste. Bij mij heeft de Kine ook veel tips gegeven van wat je niet mag doen bv. benen kruisen. Hopelijk is het nu al beter bij jullie. 
Grappig het is hier echt een meisjesclub 
Fm - schreef op 15-02 om 19:12
Froetie Oh dat snap ik helemaal hoor!  Ik wil eerst lekker genieten van de kleine en later zien we wel weer. Mijn vriend heeft een eigen bedrijf hier aan huis dus daar kan ik later altijd wat in betekenen of ik wil helemaal iets anders. De zorg ga ik niet meer in dat heb ik nu zoveel jaren gedaan en ik merk dat ik het niet echt leuk meer vind omdat er steeds minder tijd voor de clienten is en ook mijn rugklachten werken niet mee dus ik moet nog even kijken wat ik in de toekomst wil gaan doen maar dat zien we dan wel.

Ik snap wel dat als je alleen maar thuis bent de muren oplaatst ook op je af komen. Dan is even naar het werk en onder collega's wel fijn. Eventjes wat anders dan alleen maar moeder zijn.

Waarom vinden jullie 24 weken een mijlpaal trouwens als ik vragen mag?   Ik ben al lang blij dat ik uit dat 1e trimester ben haha! 

Ik ben heel dankbaar om zwanger te zijn maar dat ik het heerlijk vind is nou ook weer niet zo helaas haha. Nu ik de kleine meid steeds wat meer voel maakt het wel weer goed trouwens  Maar ik voel me niet echt lekker in mijn vel en eerst al die misselijkheid steeds waar ik nu nog wel last van heb en die hele erge maagzuur wat ik echt al weken heb. Denk dat ik maar eens ga vragen of ik daar iets voor kan krijgen want het is niet te doen. En dat groeien overal.. pff moet er zo aan wennen en voel me s'avonds vooral echt een dikke rollade haha maar goed we krijgen het mooiste wat er is er voor terug 
Froetie - schreef op 15-02 om 19:42
Vanaf 24 weken kunnen ze Iets voor je kindje betekenen mocht het vroeg geboren worden.  Alles daarvoor doen ze niks.
Dus toch een soort mijlpaal.

Logisch hoor fm dat je je zo voelt.  Een zwangerschap vraagt veel van je lijf en mentaal.
Het heeft zo z'n mooie momenten maar ook minder mooie momenten.
Herkenbaar hoor.  En zo mag je je ook voelen . Maar blijf vooral genieten want voor je het weet is ze er en ga je je buik weer missen 
buddha~ - schreef op 15-02 om 19:55
Hahah een rollade! Ja die herken ik nu ook wel hoor! En natuurlijk is het pittig… m’n bekken lijken ineens toch naar de knoppen.. kan echt niet meer fijn lopen. Kan amper omhoog komen van de bank of me omdraaien in bed. Ben heel snel buiten adem dus in dat opzicht is het echt geen pretje maar ondanks dat vind ik het heerlijk om zwanger te zijn… dat er zo’n klein hummeltje in me buik zit wat lekker aan het schoppen is enzo mijn kleine baby waar ik nu al zoveel van hou. Ja dat vind ik toch wel echt geweldig! 

Gelukkig geen last van de misselijk of maagzuur.. dat is echt niet fijn en ik zou daar zeker achteraan gaan hoor! Zeker in combinatie met niet lekker in je vel zitten… lang leven de hormonen. 
En het groeien gaat ook hard! Laatst zei een man tegen mij.. ach je hoeft gelukkig nog maar even want je bent al hoog zwanger hahahaha ennnnn bedankt! 
Fm - schreef op 16-02 om 10:53
Oh dat wist ik niet eens.. Ja dan is het zeker een mijlpaal!  

Ja ik merk dat het nu opeens erg snel gaat. Ik was sowieso al wat gegroeid omdat ik gestopt was met roken dus dan gaat het dubbel zo hard. Maar goed na de bevalling is daar wel weer iets aan te doen ook al is dat ook niet zomaar klaar. Ben al blij dat ik gestopt ben met roken en ons meisje die troep niet binnen krijgt. 

Volgende week moet ik weer naar de vk en zal ik haar even vragen over het maagzuur. Word er gek van! En het lijkt me ook zo vroeg om daar al zoveel last van te hebben. Dat word straks nog wat. Ik had anders noooit hier last van. 

Ja dat is ook zeker bijzonder en ben ook heel dankbaar hoor  En het slecht in mijn vel zitten is niet mentaal hoor dat komt wat verkeerd over denk ik. Ik voel me verder prima op de kwaaltjes en het vele groeien na haha! Maar straks ga ik die buik misschien ook nog wel missen idd. 

Heel vervelend buddha! En we moeten nog wel even en die buik word alleen maar groter  Ik ben ook snel buiten adem en mijn rugpijn en buikpijn word ook steeds erger. Het is net of heb ik veel gesport het voelt als buik spierpijn.   
Nou ja nog even te gaan we zijn over de helft haha. 
buddha~ - schreef op 17-02 om 08:32
Ja het is heel goed dat je gestopt met roken! Dat is niet makkelijk maar beter vol te houden nu! 

Hopelijk kan ze je iets geven ervoor.. het leven wordt weer een stuk leuker zonder maagzuur haha 
Ik heb hier vanavht wakker gelegen van een rusteloze been en kiespijn grrr gelukkig dezelfde kies als 2 weken geleden waar ik vanmiddag voor naar de tandarts moet. Al maakt het me dan weer een beetje onzeker met de verdoving en stel nou dat er toch een ontsteking zit wat dan … maar goed… 

Haha eerst ben je de buik strak spuugzat hoor! Maar uiteindelijk zal je m idd gaan missen! Haha 
En we worden alleen nog maar groter!!! Hahaha en ik ben ook niet zo groot dus nu is het vooral naar voor groeien  
AngelRinoa87 - schreef op 17-02 om 08:35
Sorry dat ik er even tussen kom. Het maagzuur kan komen door de hormonen. Die maken alles weker voor later in de bevalling (vandaar dat je gewrichten ook losser gaan zitten, de bekken etc) maar dit zorgt er ook voor dat je maagklep niet goed sluit waardoor je dus sneller last krijgt van maagzuur. Ik heb daar ook last van gehad en op het einde kan het komen dat de kleine zo groot is en je maag omhoog drukt. 

Ik hoop dat je er wat tegen kan krijgen FM want maagzuur is echt naar. Ik had daar ook zo’n last van en ben blij dat nu over is. Maar heb helaas andere factoren wat mij wakker houdt en bezig houdt haha. 

Veel geluk toegewenst en geniet er van dames. Ondanks dat ik de grote van de buik mis en de kwaaltjes… mis ik het bewegen in de buik heel erg en dat ik hem veilig had. Nu zijn er weer andere zorgen. 
AngelRinoa87 - schreef op 19-02 om 14:39
Ja na vijf merk ik dat de zorgen toch echt nog steeds blijven. Zeker als er veel gehuild wordt of wanneer hij de borst slechter pakt dan anders. 

Hier gaat het goed. Hij is alweer een maand. Morgen precies 5 weken. Hij heeft zijn eerste sprongetje vorige week gehad en nu is hij weer rustig. 

Met mij gaat het ook goed. Wel heel erg moe. 
Fm - schreef op 19-02 om 19:37
Ja klopt ik ga het vrijdag even navragen bij de vk want het is inderdaad echt heel naar. Ik heb wel iets gelezen over een drankje die moet helpen. gaviscon of zo iets? Iemand van jullie dit al eens gebruikt? Dit mag je tijdens de zwangerschap hebben stond er maar ga het eerst vragen natuurlijk. Hou er niet zo van om van alles en nog wat zomaar in te nemen en nu ik zwanger ben al helemaal niet. 

Hoe is het gegaan bij de tandarts Buddha?
Hopelijk niet al te veel last meer gehad en napijn.

Angelrinoa Nog gefeliciteerd met de kleine!  


buddha~ - schreef op 19-02 om 20:11
Ja heel goed Fm! Hopelijk heb je snel verlichting!!
Ik ben ook nooit zo van medicijnen nemen enzo dus snap je wel hoor! En zou zeker overleggen met de vk! Die weten precies wat je wel en niet mag. 

Nou bij mij liep het vrijdag anders dan verwacht helaas… ik had dinderdag avond al ineens last weer natuurlijk en de ontsteking was toch weer terug gekomen. De tandarts heeft het extra schoongemaakt en weer opnieuw een nood vulling. Moet over 3 weken weer terug en dan hopen dat de ontsteking weg is… normaal gesproken zou je ontstekingsremmers krijgen maar die mag ik niet. Ik had allen vrijdag avond zo’n last dat ik een paracetamol heb genomen en verder is het wel goed te doen, sinds vanmiddag wel weer wat meer last. Baal wel enorm want ontstekingen in je mond kunnen zorgen voor vroeger bevallen dus ik ben nu van allerlei natuurlijk ontstekingsremmers aan het nemen zoals gember, knoflook, honing, kaneel. Hopen dat t werkt 

Wanneer is jouw laatste werkdag?? 
Fm - schreef op 20-02 om 20:18
Ja ga ik ook zeker doen hoor. Hoop zo dat het niet alleen nog maar erger word naarmate ik nog meer groei. 

Oh jeetje wat een gedoe allemaal. Het zit je niet mee! Zo lullig ook dat je anders nooit wat hebt.
Gelukkig is de pijn wat te doen.. Pijn in de mond is geen pretje  En hopelijk is het nu klaar. 

Ik moet nog 5 dagen. Heb vorig weekend mijn laatste weekend gewerkt dat is ook een fijn gevoel. Dinsdag 28 februarie is echt mijn allerlaatste werkdag. Heerlijk. 

De babykamer is ook af dus nu kan het inrichten beginnen! Dus daar kan ik mooi mee beginnen straks. Het is echt mooi geworden en een compleet nieuwe kamer   Jullie ook nog druk bezig? 
buddha~ - schreef op 21-02 om 07:32
Nee dat hoop ik ook niet Meis! maar tegenwoordig zullen ze er toch wel genoeg voor hebben? 

Wij hebben 5 maart een 3D echo ingepland! Zoveel zin in!! Ik had eigenlijk al eerder gewild, met al dat gedoe met m’n tandjes wilde ik haar heel graag even zien maar goed het is nu 5 maart geworden. Ik ben dan 27 weken zwanger dus volgens mij een heel goed moment! 

De pijn is goed te doen hoor merk alleen dat ik algeheel niet zo lekker in m’n vel zit nu en dat m’n hoofd ook niet zo top is.. even stapje terug nu hoe moeilijk het ook is. Vandaag werk ik thuis maar ik merk dat als ik druk bezig ben de druk op m’n kiezen ook toe neemt. 

Dinsdag 28 februari, dat is echt aftellen voor je zeg! 
Heerlijk en wat fijn dat de babykamer af is! Zo lekker om daar in te rommelen!! Kon daar ook zo gelukkig van worden! Haha

Het weekend gaat m’n vriend verven dus dat zal ook al een hele verandering zijn. Kijk ik enorm naar uit! En dan nog behangen en ik was van plan om dat zelf te doen met m’n moeder maaaaaar gezien m’n bekken weet ik niet of het mij zal gaan lukken  

En ik heb bedacht dat 25 april mijn laatste werkdag zal zijn.. dus zolang ik de ziektewet niet in ga door m’n zwangerschap leef ik daar naar toe!! 
Fm - schreef op 24-02 om 12:32
Vanmorgen weer op controle geweest en alles was weer goed gelukkig  Ik had nog even gevraagd over het maagzuur en ik mag gewoon rennies nemen en omeprazol. Mijn baarmoeder lag ook al mooi hoog zei ze dus vandaar ook dat maagzuur dus haha. 

Ook begon ze vandaag over de 22 weken prik. Heb jij die ook al gehad? Ik ga het wel doen aangezien ons meisje hem dan niet hoeft. 

Oh dat duurt niet zolang meer. Kan je eindelijk de kleine meid weer even zien. Zo leuk!  Ik moet volgende week even bellen voor een afspraak over 5/6 weken. Ik ben dan ook 27/28 weken zwanger dus wil dan ook de echo. 

Ja het zit er bijna op. Maandag en dinsdag nog even korte ochtenddiensten en dan lekker rustig aan. 25 april komt ook al snel dichterbij. Lekker vooruitzicht! Ik merk ook dat het ook echt tijd is om te stoppen nu want ik heb zo'n erge rugpijn.

Jij ook voorzichtig en rustig aan doen! Behangen is dan ook wel even een klusje. Verfen scheelt inderdaad echt al heel veel. Echt fijn als het straks af is en je het lekker in kan richten. 

buddha~ - schreef op 25-02 om 06:25
Wat fijn dat alles goed gaat! Toch altijd weer goed om te horen en hopelijk werken de rennies tegen je maagzuur! 
Ik heb de 22 weken prik niet gehaald. 

Ja ik kan niet meer wachten zeg! Ik ben dan 26 weken en 4 dagen maar hopelijk is dat ver genoeg voor leuke beelden! Ik denk het wel
Maandag moeten wij weer naar de vk dus altijd weer even spannend! Onze kleine meid is lekker druk, erg gezellig! 

Nog twee ochtenden heerlijk zeg! Nog even bikkelen en dan extra genieten Meis! 
Vervelend van je rugpijn maar goed dat je nu stopt met werken, het wordt alleen maar erger… 
Hihi ja behangen… m’n moeder zei al dat ik niet meer op een trapleer mocht staan… daar overnadenked laat ik het misschien toch over aan m’n vriend! 

Hebben jullie al een geboortekaartje uitgekozen? Ik vind het zo lastig..
buddha~ - schreef op 25-02 om 12:14
Ja dat denk ik ook wel Froetie! 

Oh wat leuk dat je zelf iets ontworpen hebt! Ik heb er ook aan zitten denken maar de keuzestress is zo enorm dat ik het niet zag zitten!
En die folie is tegenwoordig echt heel mooi! Ik had gekeken naar een kaartje met kalk papier met folie en dan een houten kaartje erachter maar ik schrok zo van de prijs! En het gene wat ik zo mooi vond waren de gouden letters! Dus ja dat kan ook op een andere kaartje. 
Maar we (ik) zijn er nog niet helemaal over uit. Dus maar wat testjes bestellen
M’n vriend is vandaag de kamer aan het verven en ik ben even weg… ben zo benieuwd of het wordt zoals ik in gedachte heb hahaha 
Froetie - schreef op 25-02 om 12:17
Is ook lastig kiezen en ze zijn enorm duur inderdaad. 
Zijn jullie er al wel over uit met de naam ?
Ik heb voor ons  kaartje een soft touch papier gebruikt.  Onze kaartjes kosten 6.90 per kaartje.  Dus ook vrij duur vind ik.maar ik heb het er wel voor over.
Weer een stapje verder als je vriend klaar is met verven . Wat leuk!!
buddha~ - schreef op 26-02 om 07:01
Ik ben wat informatie gaan zoeken, en er oa achter gekomen dat veel nog niet zo duidelijk is met de prik. Daarnaast ben ik sws niet van medicatie etc dus tot de conclusie gekomen om hem niet te nemen. Het enige puntje wat ik had is dat de kleine meid zelf met 2 maanden geen prik hoeft maar ook in dat geval weet ik überhaupt nog niet of ik met het programma mee ga doen. Vind het allemaal enorm lastig en het is moeilijk goede en eerlijke informatie te vinden. 

Wat vervelend dat de rennies niet helpen! Hopelijk blijft je glas melk z’n werk doen en misschien als je straks wat meer rust heb dat het wat zakt.

Je hebt nog tijd zat voor je geboorte kaartje! En we zijn het idd wel eens over de naam! Ik had m’n houten kaartje met kalk papier binnen en ik vond deze echt prachtig m’n vriend vond m ook mooi maar nu we er goed naar hebben kunnen kijken.. zijn we er alweer op uitgekeken, hout is maar dun en niet recht enzo. Ik heb een ander proefje besteld die volgende week binnen komt en ben heel benieuwd! 

Vind het mooi dat je een herinnering aan de ma maakt voor jezelf! Wij hebben een vlinder gebruikt voor m’n vriend z’n moeder die er niet meer is. 
En voor m’n eerste miskraam heb ik toen een klein sterretje laten tatoeëren, maar ja daar moeten er nu twee bij. 
Becky - schreef op 26-02 om 20:10
Ik ben vorige week pas voor de proefdruk gegaan. Heb het kaartje helemaal zelf ontworpen. Dat heb ik ook bij de andere twee gedaan. Met nog minder als een week te gaan, is nog steeds niet alles in orde  ach ja zal wel goed komen. 
Fm - schreef op 27-02 om 20:25
Ja ik begrijp je helemaal hoor zo ben ik ook. Ik heb ook nog niet gebeld voor een afspraak. Wil er nog even over nadenken.

De maagzuur is de laatste dagen wat te doen maar ik denk als mijn buik straks weer meer groeit en alles weer in de verdrukking komt het wel weer begint maar dat zien we dan wel.

Ja want hoe zit dat dan? Je moet hem toch ook weer aanpassen ivm de lengte tijd en het gewicht etc? Ik ben echt nieuw hierin haha! Moet zoveel regelen

Wij hebben 2 namen die we beide mooi vinden maar ik heb voor de ene wel echt een voorkeur en waarschijnlijk word dat hem ook daar zijn we nu aardig over uit geloof ik dus dat scheelt. 

Oh dan vooral niet doen als je er nu al op uitgekeken bent. Dat is t mooie als je er zo vroeg al mee begint. Ga er deze week ook maar eens naar kijken. Maar dat is ook heel mooi een vlinder voor je vriend zijn moeder. Misschien dat ik ook zoiets wel mooi vind voor mijn vader die er niet meer is. 

Hoe voel jij je verder? Ik zou gister na een drukke dag nog even een commode/ladekast in elkaar zetten. Nou dat heb ik geweten. Vannacht en vandaag zoveel rugpijn. Gelukkig mijn laatste werkdag morgen en dan maar in de rust.  Voor de rest heb ik niets te klagen op wat moe zijn na. 
  
Fm - schreef op 27-02 om 20:27
Becky oh dan ben ik nog mooi optijd  Vaak komt het ook wel goed inderdaad gewoon rustig blijven hihi. 

Succes met de allerlaatste loodjes! Spannend!
buddha~ - schreef op 27-02 om 21:49
Neem je tijd! Vond het ook erg lastig hoor. 

Genieten dat hè maagzuur te doen is! Bij mij begint het nu op te komen… probeer maar kleinere porties te eten en vaker op de dag 

Haha klopt, vorige X hebben we het kaartje bij een drukkerij jaren maken dat was ideaal want dan geef hè alles door en maken hun het in orde. Nu maak je zelf een ontwerp en als de kleine geboren is pas je de teksten aan en bestellen. Had het liever bij een drukkerij gehad maar goed… 

Vandaag weer bij de vk geweest en alles was in orde, ze kon voelen dat de kleine dwars lag en nu dat was ook wel te zien aan m’n buik! 
Mag weer bloed laten prikken en over 3 weken weer terug. Na de volgende afspraak gaan we alweer naar controle elke 2 weken! 

Morgen je laatste dag! Heeeerlijk, lekker genieten van belangrijke baby zaken!! 
De vermoeidheid begint ook weer wat toe te nemen… helaas.  
Haha mooi hè dat je denkt van alles nog te kunnen, maar helaas!
Fm - schreef op 02-03 om 16:27
Ja gelukkig maar.. soms heb ik er nog wel even veel last van maar niet meer dagelijks.
Kleine beetjes eten helpt ook wel idd.

Ik ga er even naar kijken. Heb ik nu alle tijd voor. Maar het is nog vroeg zat.

Fijn dat alles weer goed was!  Waarom moest je bloedprikken? Oh vanaf 30 weken ongeveer is het om de 2 weken controle zeker? 

Ik heb vanmorgen een afspraak gemaakt voor de pretecho. Donderdag 30 maart hebben we die dus nog 4 weekjes! Dan ben ik 26,5 week zwanger. Heb allemaal afspraken in maart. De kraamhulp komt 21 maart langs voor de intake en de 24ste weer controle. Morgen heb ik de 22 wekenprik. Ik heb toch maar een afspraak gemaakt gister want ik kom er toch niet uit en ik kan morgen al terecht.

Dinsdag mijn laatste werkdag gehad. Ook wel weer vreemd maar ook wel lekker! Alleen zit ik nu soms wel even te denken wat ik al die tijd moet doen voordat de kleine komt want dat duurt nog wel even  Maar voor mijn lichaam is het wel gewoon beter...

Jij bent dus ook wel veel moe? Ik dacht te lezen dat je in het 2e trimester juist extra veel energie hebt nou dat valt dan toch wel wat tegen haha! 
buddha~ - schreef op 03-03 om 06:49
Ik ga nu toch ook maar m’n kaart zelf maken… althans we hebben een leuke gezien maar de aanpassing die ik wil kunnen standaard niet dus ik moet hem nu zelf gaan maken! 

Het is standaard om rond de 30 weken nog een X bloed te laten prikken, volgens mij checken ze voornamelijk ijzer. 
En vanaf 30 weken krijg je idd om de 2 weken een afspraak 

Leuk vooruitzicht zo al die baby gerelateerde afspraken! Ik heb nog niets gehoord van de Kraamzorg die volgens mij rond de 28 weken een afspraak zouden maken. 

Wij moeten nog een ledikantje kopen en dan is de babykamer zo goed als af! Op wat kleine dingetjes na. 
Wat heerlijk dat je je laatste werkdag hebt gehad! Maar snap wel dat je nu zoiets hebt van oké en nu haha nieuw ritme dat komt wel weer! 

Ja ik ben zeker weer meer vermoeid! Slapen is per nacht verschillend. Nu ook weer om half 5 wakker, dan duren de dagen toch ook wel lang en probeer savond niet al te vroeg naar bed te gaan. 
Met m’n bekken gaat het ook steeds slechter en begin steeds meer last te krijgen van de maagzuur. Maar opzich allemaal nog wel goed te doen. 
Volgende maand begint m’n verlof (klinkt zo lekker dichtbij!) 

Vanmiddag hebben wij de 3D echo! Vind het wel weer een beetje spannend om haar te zien, en te dubbel checken of het nog steeds een meisje is!! Hahaha 
Froetie - schreef op 03-03 om 09:16
Veel plezier bij de echo vanmiddag buddha. Hopelijk laat jullie meid zich goed zien!
Ik krijg vandaag ook een beetje onze laatste spulletjes binnen .sommige spullen waren wat aan vervanging toe bijv de baby Phone enz .
Super leuk...

Ik heb nu weer 2 drukke dagen op het werk gehad door te weinig personeel en eigenlijk teveel gedaan. Ik merk het al 2 dagen aan m'n lichaam  heb dit gisteren ook aangegeven bij mijn leiding gevende . Ze ging er op letten.  Maja soms komt er bijv een collega niet opdagen net als gisteren dus dan kan ik het zelf ook niet laten mijn andere collega's volledig mee te helpen . Zo ben ik  maar nu weer spijt van 
Maar vanmiddag naar de fysio misschien kan die het een beetje verhelpen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan