Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

Fm - schreef op 13-10 om 11:13
Oh wat gaaf inderdaad dat je dat op telefoon krijgt! Daar had ik toen zo'n spijt van dat ik mijn vriend niet even heb gevraagd om dat kloppende hartje te filmen.

Ik mocht met 7,5 week komen en ze dacht toen dat ik rond de 7 weken was geloof ik zoiets dus het klopte ook wel want ze kon er niet heel goed bij. Ik mocht dus ook 2 weken later terugkomen zei ze als ik niet inwendig wou. Nou ik dacht doe maar gewoon ik wil het weten! Maar ik vond inwendig ook geen pretje heb echt erge krampen gehad daarna ze moest zo erg zoeken 

Je hebt volgende week die andere echo ook nog gewoon? Wel fijn kan je dan je kleintje weer bewonderen  Geen idee wat ze dan doen inwendig of uitwendig. Heeft ze gemeten en geschat hoeveel weken je nu bent? 

Ik heb vandaag nog niet getest doe ik straks. Vanmorgen even goed uitgeslapen omdat ik niet fit ben. Maar gister ook een licht streepje. Vind het wel vreemd want anders had ik altijd rekbaar slijm zeg maar rond de eisprong maar nu niet gehad dus twijfel dan zo. Maar de ovulatiepijn is zo goed als over dus ga er maar vanuit. We hebben vanaf zaterdag het iedere dag gezellig gemaakt dus hoop het maar. Zelfs gisteravond nog doodziek. Wat je er wel niet voor over hebt hahaha  Maar elke dag moet ook weer niet goed zijn maar ben zo bang dat je m dan net mist! 
1450 antwoorden en 9671817x bekeken
buddha~ - schreef op 13-10 om 18:53
Ja dat snap ik Meis bij de vk is het toch anders dan dat je een pretecho laat maken! 

Ja als ze echt moeten zoeken met een inwendige echo is het idd niet prettig! Als ze makkelijk iets vinden met een inwendige echo dat valt het heel erg mee!! 
Ja ze hebben het gemeten maar dat was nog niet te doen en wat ze hadden gemeten was iets kleiner nu als dat t moet zijn.. maar ze kregen het gewoon niet volledig in 1 beeld op de echo.. ze waren met z’n tweeen en de ene mevrouw was gewoon met twee handen aan het duwen op dat apparaat haha dus ze zeiden ook als we nu inwendig zouden doen kunnen we het wel geheel op beeld krijgen! Maar op het filmpje zie je het ook dat het gewoon niet lukt om op 1 beeld in z’n geheel te krijgen.. je ziet dat de ukkepuk langer is dan op de foto wat ze hebben gemeten! 

Tis ook zie minimaal wat ze kunnen zien nu het hartje klopte iig stevig door! Maar goed houdt het wel weer een klein beetje spannend voor volgende week! 
Die hebben we gewoon in het ziekenhuis en dan gaat m’n zus mee dus dat is ook wel erg leuk! 

Ja snap het hoor ik had het ook niet elke keer dat rekbaar slijm en soms als ik het had was het al een week van te voren. 
Een streepje na de ovulatie had ik ook altijd! Je hebt gezellig gemaakt dus komt goed Meis! Lekker rustig aan doen!  
Fm - schreef op 13-10 om 20:32
Ja ik schrok toen wel en dacht gelijk dat het niet goed was toen ze bij de uitwendige echo niks zag en toen ook nog erg moest zoeken inwendig! Maar dat is normaal hoor rond 7 weken.

Je hebt een kloppend hartje gezien dat is het belangrijkste! Ze vertelde mij toen ook dat het echt moeilijk is om precies te meten en in te schatten want het is ook maar net hoe het ligt en het is gewoon nog zo klein dus maak je geen zorgen. 

Oh dat is ook leuk samen met je zus! 

Ja we hebben het in iedergeval optijd en genoeg gezellig gemaakt. Vandaag ook weer getest en amper een streepje dus denk echt wel dat die geweest is aangezien mijn buikpijn ook zo goed als over is  Denk dat ik hem gister gehad heb dus ga uit van 1 dpo vandaag. 
Daisy - schreef op 13-10 om 21:40
Fm hoe is met jou en proberen voor een baby 
Fm - schreef op 13-10 om 23:22
Oh goed hoor Daisy..    Ik zit weer op het wachtbankje heb net de eisprong gehad. Jij?
buddha~ - schreef op 14-10 om 05:44
Nou ik vond het al idd al heel bijzonder hoor dat ze uitwendig iets zagen! Dus nee komt helemaal goed! 

Ja dat kan heel goed idd! Nou weer afwachten Meis! Ik ga zo voor je duimen!! 
Becky - schreef op 14-10 om 07:49
Bij mij was de 8 weken ook inwendig. Die deed gelukkig geen pijn. Bij de 12 weken zeiden ze zelfs als het uitwendig geen goed beeld gaf ze dan ook inwendig kijken. 
buddha~ - schreef op 14-10 om 08:36
Becky ja ik weet ook niet beter of tot de 12 weken is het inwendig gegaan! 
Maar dit was natuurlijk een pretecho dus daar kan het verschil wel in zitten natuurlijk! 

Ik ga er vanuit dat het volgende week in het ziekenhuis wel inwendig gebeurd om toch een goed beeld te krijgen! 
hartje - schreef op 14-10 om 08:59
Bij mij was het uitwendig de echo. Was ook goed zichtbaar met 8 weken. Inwendig kan het beeld iets scherper zijn en is het makkelijker om een tweeling te zien. 
buddha~ - schreef op 14-10 om 09:05
Ja ik denk gezien de echo van afgelopen woensdag dat t bij mij met 8 weken ook goed zichtbaar zou zijn maar met 6,5 week is hè tong wel erg vroeg! 
Most15 - schreef op 14-10 om 09:26
Het kan per zwangerschap verschillen uit- of inwendig.
Laatste zwangerschap inwendig gehad, baarmoeder lag wat raar gekanteld. Andere zwangerschappen met 7 weken uitwendig goede echo gehad.
Maar inwendig voel je weinig van hoor! Even van te voren goed de blaas legen, maar dat zullen ze vast wel adviseren.
Fm - schreef op 14-10 om 11:17
Ik herinner me nu ook dat ze zei dat mijn darmen er voor zaten of zoiets en ze het daarom niet goed kon zien uitwendig. Daarna moest ik gelijk gaan plassen inderdaad voor een lege blaas voor de inwendige echo maar het bleef moeizaam gaan haha. De inwendige echo deed zelf niet echt pijn maar toen ik thuis kwam had ik even flinke buikkrampen weet ik nog. 


Nou ja buddha je ziet het volgende week wel  

Ja weer afwachten.. duurt weer lang haha! Dankje ik hoop het ook 
Most15 - schreef op 14-10 om 18:04
Waar zit jij nu in je cyclus FM? 
Ik ga duimen dat je gauw een mooie test in handen mag hebben. 
Fm - schreef op 14-10 om 18:19
Most15 Dankje ik hoop het ook   Dit is de eerste ronde dat we er echt weer serieus mee bezig zijn na onze mk dus we wachten het maar weer af.

Ik had maandag een positieve ovulatietest dus ga maar uit van 2 dpo vandaag en jij dan?  
Most15 - schreef op 14-10 om 19:04
Ach wat spannend weer FM. En wat ontzettend naar zeg van je miskraam!

Ik ben vijf weken geleden bevallen dus hier geen kinderwens
Fm - schreef op 14-10 om 19:51
Oh sorry nee dat snap ik haha! Wat leuk gefeliciteerd!  Hoe voel je je? Is dit jullie 1e kindje?

Ja klopt en het was onze eerste zwangerschap dus de angst zit er wel goed in. Zou heel mooi zijn een positieve test maar ook een beetje dubbel maar ik hoop dat het ons weer gegund is
Most15 - schreef op 14-10 om 20:47
Snap ik! Als je eens een miskraam mee hebt gemaakt blijft die angst er altijd inzitten.

Ik heb ook als eerste zwangerschap een miskraam meegemaakt. Inmiddels net bevallen van ons vierde kindje.

Hoe ver was je zwanger? 
Daisy - schreef op 14-10 om 23:16
Fm ik ben aant wachten tot men regels krijg of niet normaal 21 ste we hope good luck
Fm - schreef op 15-10 om 09:25
Most15 Oh de vierde wat leuk!  Och dus jij hebt het ook meegemaakt. Eerst denk je van moet dat nou net ons overkomen maar ik hoor nu van heel veel dat ze het meegemaakt hebben... 

Wij hadden met 7,5 weken een goede echo gehad en een goed kloppend hartje en toen ik bijna 12 weken was kreeg ik opeens helderrood bloedverlies. Toen hebben we een echo gehad en bleek dat het hartje al was gestopt met 9 weken  Dus toen aan de medicatie..

Daisy Spannend! Jij ook heel veel succes
Most15 - schreef op 15-10 om 09:30
Oef meis, wat enorm heftig zeg! Helemaal als je eerst een kloppend hartje gezien hebt, vreselijk!
Ik begon met een week of 7 spontaan te bloeden, toen wist ik al; dit is mis.
Zou die week erop de eerste afspraak bij de vk hebben.

De troost die ik had: ik kan zwanger worden. Dat luchtte mij wel op. Hoe lang was je bezig toen je zwanger raakte van je miskraam?

Sorry vraag misschien beetje veel. Is puur interesse maar reageer vooral wanneer je tijd en zin hebt haha.
Fm - schreef op 15-10 om 11:33
Oh geeft niks hoor je mag alles vragen  

Ja het was totaal onverwacht en hadden we echt niet aan zien komen maar helaas mocht het niet zo zijn  Ik had 2/3 weken daarvoor al een klein beetje licht bruinverlies gehad (wat dus al een teken was) en gelijk de vk gebeld maar ik hoefde me geen zorgen te maken en daar bleef het ook bij maar toen ik dat helderrood bloed kreeg een paar weken later wist ik ook genoeg. 

Wel fijn dat je lichaam het zelf gedaan heeft.. en het is raar gezegd maar achteraf ben ik ook blij dat het lichaam zelf ingrijpt als het echt niet goed is. Ik wou eerst wachten totdat mijn lichaam het zelf deed maar de gynacholoog raadde mij aan om  met weeen opwekkers het op te wekken aangezien het al 3 weken geleden was. Dat was geen pretje maar was blij dat het achter de rug was. 

Ik ben eind november vorig jaar gestopt met de pil. Toen een paar maanden mijn cyclus wat leren kennen en in maart/april zijn we begonnen met ovulatietesten en in mei had ik een positieve test. 6/7 maanden dus ongeveer  

Klopt dat zeiden wij ook. Het enige positieve is dat we weten dat we zwanger kunnen worden en het zegt niks over een volgende zwangerschap. Positief blijven en hopen dat het ons binnenkort opnieuw gegund is. 

buddha~ - schreef op 15-10 om 12:01
Fm ik weet nog dat je onderbuik gevoel ook niet goed was! Dus ergens voelde je het ook al!

Pfff ja die miskramen blijven altijd wel een heftig dingetje! Het is een verlies waar we mee om moeten leren gaan en het blijft altijd bij ons! 

Daisy succes!! Spannend voor je 
Daisy - schreef op 15-10 om 14:25
Ik zit nu beetje buik pijn en krampen 
Fm - schreef op 15-10 om 16:39
Ja klopt hoor buddha vanaf het begin was ik al erg onzeker ook omdat ik voor het eerst zwanger was. En ik vond de kwaaltjes ook minder worden dus kreeg er steeds meer een slechter gevoel bij inderdaad. Na die goede eerste echo hadden we het niet meer verwacht zeg maar maar heb altijd wel een raar onderbuik gevoel gehad achteraf. Ik had het wat verkeerd uitgelegd zag ik.

Daisy heb ik ook hoor.. bijna elke cyclus wel na de eisprong eigenlijk maar je weet het nooit. Spannend!
Daisy - schreef op 15-10 om 19:06
 FM   Ik moet wachten  21 ste normaal maandstonde 
Most15 - schreef op 16-10 om 08:39
Klopt helemaal wat je zegt FM, blij dat het lichaam ingrijpt. Ik begrijp dat medicatie heftig is, lijkt mij ook!
6-7 maanden is keurig, je bent vast binnenkort weer zwanger! 
Fm - schreef op 16-10 om 12:13
Ja daarom ik wist dat het een jaar kon gaan duren na het stoppen met de pil dus achteraf was dit snel. Maar elke maand duurt wel te lang als je graag wil en elke keer die teleurstelling word je toch wat onzeker en ben je bang dat het misschien wel niet gaat lukken maar gelukkig wel.  

Ja dat hoop ik komt vast goed! Ik voel alweer van alles dus wie weet ook al is het nog erg vroeg. Maar die keer toen ik zwanger was had ik geen kwaaltjes dus weet het niet zo goed. Afwachten
buddha~ - schreef op 16-10 om 19:25
Hoeveel dpo ben je nu Meis? 
Fm - schreef op 16-10 om 19:34
Ik ben 4 of 5 dpo. Ik voel weer constant steken en vandaag weer iets meer! Maar ja dat had ik die keer toen ik zwanger was maar vorige maand toen het niet zo was ook haha! En mijn borsten zijn wat gevoelig soms maar denk dat dat door de eisprong komt. Zo snel al kwaaltjes kan niet denk ik  En aangezien ik toen ik zwanger was helemaal niks voelde alleen 5 dpo een heftige steek ga ik maar nergens vanuit 

Hoe gaat het met jou en de misselijkheid? Wanneer deze week had je ook alweer de echo 
buddha~ - schreef op 17-10 om 07:23
Ja pfffff het is elke keer zo lastig! Ik had in mei en deze keer ook heel vroeg al last van m’n borsten… ook echt met 4/5 dpo al.. 
ik voelde elke keer wel wat… alleen was het misschien rustiger.. ipv menstruatie krampen meer een duwend en trekkend gevoel

Nou ik vrijdag weer ziek joh… overgeven enzo en dat ik gelukkig wel gestopt en sinds gisteren middag volgens mij overgegaan in m’n normale zwangerschaps misselijkheid! Opzich wel even ruk want heb 2 dagen niet gegeten en heb voeding nodig hahaha alleen ben ik weer snel misselijk dus kan zodoende wat lastig eten! 
En woensdag heb ik de echo weer! Pff die spanning begint nu ook wel weer toe te nemen! Maar ja dat is niet anders! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan