17 weken zwanger harde buiken

Hoe vaak hebben zwangere vrouwen bij 17 weken zwanger een harde buik. Hoe vaak heb jij een harde buik bij 17 weken zwanger ?

17 weken zwanger, heb jij al harde buiken?

De gemiddelde vrouw heeft bij 17 weken zwangerschap bijna iedere dag een harde buik . De meeste vrouwen hebbben bijna iedere dag een harde buik (dit is het meest voorkomende antwoord).

Harde buiken

Harde buiken zijn samentrekkingen van de baarmoeder die meestal pas in het derde trimester van je zwangerschap op treden. Harde buiken doen geen pijn maar voelt ook niet altijd prettig. Je buik voelt tijden zo'n harde buik echt aan als een harde bal.
Harde buiken zijn in principe onschadelijk maar harde buiken mogen niet te vaak voorkomen, zeker niet in het begin van de zwangerschap. Harde buiken worden vaak veroorzaakt door inspanning. Te veel harde buiken is ook een teken dat je het rustiger aan moet doen. Als je al ontsluiting hebt moet je oppassen met harde buiken. Harde buiken kunnen dan de bevalling in gang zetten. Zeker als je nog niet voldragen bent is het belangrijk dat je dan rustig aan blijft doen

Wie kregen er wel of geen harde buiken bij 17 weken zwanger

Niet iedereen heeft even veel harde buiken bij 17 weken. Dit is de verdeling van de antwoorden die gegeven zijn op de vraag: 'hoe vaak kreeg jij een harde buik bij 17 weken zwanger'Hoe vaak kreeg ji een harde buik in de 17e week van je zwangerschap ?

nog geen
 
heel soms
 
bijna iedere dag
 
iedere dag
 
iedere dag meerdere malen
 
ieder uur
 

Hoe veel harde buiken kregen andere vrouwen aan bij 17 weken zwanger?

26 vrouwen kregen nog geen harde buiken
49 vrouwen kregen heel soms harde buiken
58 vrouwen kregen bijna iedere dag harde buiken
31 vrouwen kregen iedere dag harde buiken
49 vrouwen kregen iedere dag meerdere malen harde buiken
6 vrouwen kregen ieder uur harde buiken

 

Meer over '17 weken zwanger'

17 weken zwanger
17 weken zwanger baby voelen
17 weken zwanger wie is er allemaal zwanger
17 weken zwanger harde buiken
17 weken zwanger bandenpijn
17 weken zwanger gewicht


 

Reacties op '17 weken zwanger harde buiken'

Reacties

Kimberley
Ik zie harde buik als een zeer onverwachts ontschuldig iets. Zelfs als ik opsta heb ik dus inprencipe al een harde buik.. Als ik een klein stukje loop.. Krijg ik ook een harde buik. Of na het eten. Ook .. K weet niet wat ze bedoelen met .. Te vaak ? Of rustig aan doen ?. Harde buik komt zeker spontaa hor.

Jouw naam:

Lees meer ... !

17 weken zwanger bandenpijn

Als je 17 weken zwanger bent is het niet zo gek als je nu last hebt van bandenpijn. Bandenpijn ontstaat wanneer de banden, die je baarmoeder ondersteunen oprekken doordat je baarmoeder groeit

 Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan