7 weken zwanger misselijkeheid

Misselijkheid in de zwangerschap is een heel vervelend kwaaltje. Je vraagt je misschien af hoe lang het nog gaat duren. Of misschien ben je wel helemaal niet misselijk en vraag je je af of het nog gaat komen. Brabbels helpt je daarmee eenhandje verder. Wij vragen per week aan onze zwangere bezoekers hoe misselijk ze week 7 zijn. Zo krijg jij antwoord op de vraag: Ben je wel of niet misselijk met 7 weken zwanger ? Hoe vaak ben je misselijk bij 7 weken zwanger en hoe lang ben je misselijk ?

7 weken zwanger, hoe lang en hoe vaak ben je misselijk ?

De gemiddelde vrouw gaf aan bij 7 weken zwangerschap '(bijna) iedere dag 2x of minder dan 3 uur'. De meeste vrouwen gave aan: 'bijna heel de dag' (dit is het meest voorkomende antwoord).

Wie waren er wel en niet misselijk bij 7 weken zwanger

Niet iedereen is even misselijk tijdens de zwangerschap sommige vrouwen hebben er helemaal geen last van terwijl anderen heel de dag misselijk zijn 7. Dit is de verdeling van de antwoorden die gegeven zijn op de vraag: 'hoe vaak was jij misselijk bij 7 weken zwanger'Hoe vaak kon je je baby voelen in de 7e week van je zwangerschap ?
ik was niet misselijk
 
heel soms eventjes
 
dagelijk 1x of minder dan een uur
 
dagelijks 2x of minder dan 3 uur
 
bijna heel de dag
 

Hoe vaak waren moeders misselijk bij 7 weken zwanger?

23 vrouwen zeiden: 'ik was niet misselijk'
29 vrouwen zeiden: 'heel soms (een paar keer per week met vlagen)'
13 vrouwen zeiden: '(bijna) iedere dag 1x of minder dan een uur'
26 vrouwen zeiden: '(bijna) iedere dag 2x of minder dan 3 uur'
137 vrouwen zeiden: 'bijna heel de dag'

 

Meer over '7 weken zwanger'

7 weken zwanger wie is er allemaal zwanger
7 weken zwanger teken van Chadwick
7 weken zwanger wanneer uitgerekend
7 weken zwanger
7 weken zwanger baby voelen
7 weken zwanger gewicht


 

Reacties op '7 weken zwanger misselijkheid'

Reacties

Nova
Ik ben nu precies 7 weken zwanger en sinds een week 24 per dag misselijk. Heel vervelend. Nu pilletjes van de dokter en die onderdrukken het super!

Annalies
Ik ben al twee weken misselijk met regelmatig spugen.. ... juk

mydi
Ja, misselijk, wat is misselijk!? Ik heb betere en mindere dagen maar over het algemeen valt er over echt misselijkheid niet te spreken. Soms met hoge inspanning voel ik me wat dizzy, wat draaierig, en wat misselijk. Maar het is nog geen moment zo geweest dat ik het niet binnenhield.

Jouw naam:

Lees meer ... !

7 weken zwanger teken van Chadwick

Rond week 7 van jouw zwangerschap zal je vagina paars of blauw verkleuren. Dit wordt wel het teken van Chadwick genoemd

7 weken zwanger

Na 7 weken zwanger zijn verdubbelt het gewicht van jouw baby deze week en krijgt je baby armpjes en beentjes. Lees alles over 7 weken zwanger.

 Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan