19 weken zwanger gewicht

Hoeveel kom je gemiddeld aan bij 19 weken zwanger. Wat is jouw gewicht bij 19 weken zwanger en hoeveel ben je aangekomen ?

19 weken zwanger, hoeveel ben je aangekomen ?

De gemiddelde vrouw is bij 19 weken zwangerschap 3.7 kilo aangekomen.
De meeste vrouwen zijn nu 3 kilo aangekomen (dit is het meest vookomende antwoord bij 19 weken zwanger).
66% van de vrouwen is tussen de 1,7 en 5,7 kilo aangekomen.
95% van de vrouwen is tussen de 0 en 7,7 kilo aangekomen.

Vergelijk ook jouw zwangerschapsgewicht

Vind je het leuk om ook jouw gewicht per week te vergelijken met die van andere zwangere vrouwen ?
Vul dan snel de onderstaande vraag in!
Wil je heel je zwangerschap bijhouden en vergelijken dan kan dat ook.
Je kunt dit dan tijdens je zwangerschap invullen en direct of lang nadat je kindje geboren is nog eens terugkijken. Vaak vergeet je dit soort informatie namelijk heel snel ! Vergelijk jouw gewicht met die van andere zwangere vrouwen !

Hoe veel ben je aangekomen de 19e week van je zwangerschap ?

 

Gewichtsverdeling bij 19 weken zwanger

Niet iedere vrouw komt even veel aan. Dit is de verdeling van de antwoorden die gegeven zijn op de vraag: 'hoe veel ben je aangekomen bij 19 weken zwanger'

Hoe veel kwamen andere vrouwen aan bij 19 weken zwanger?

2 vrouwen kwamen 0 kilo aan
232 vrouwen kwamen 1 kilo aan
210 vrouwen kwamen 2 kilo aan
337 vrouwen kwamen 3 kilo aan
269 vrouwen kwamen 4 kilo aan
225 vrouwen kwamen 5 kilo aan
118 vrouwen kwamen 6 kilo aan
59 vrouwen kwamen 7 kilo aan
32 vrouwen kwamen 8 kilo aan
10 vrouwen kwamen 9 kilo aan
15 vrouwen kwamen 10 kilo aan
4 vrouwen kwamen 11 kilo aan
1 vrouw kwam 15 kilo aan

Ben ik met 19 weken zwanger te veel aangekomen * ?

2 derde van alle vrouwen komt tot 19 weken zwanger maximaal 5,7 kilo aan. Als je hier onder zit ben je waarschijnlijk niet te veel aangekomen. Als je tussen de 5,7 en 7,7 kilo bent aangekomen ben je toch wel wat meer aangekomen dan je mag verwachten. Wij adviseren je dan te overleggen met je verloskundige. Als je meer dan 7,7 kilo bent aangekomen dan hoor je bij de 2,5% van alle zwangere vrouwen die veel zijn aangekomen. Overleg met jouw verloskundige wat de oorzaak is en probeer er wat aan te doen. Te veel aankomen tijdens de zwangerschap kan er voor zorgen dat je een grotere kans hebt op zwangerschapsdiabetes.

Ben ik met 19 weken zwanger te veel aangekomen * ?

2 derde van alle vrouwen komt tot 19 weken zwanger minimaal 1,7 kilo aan. Als je hier boven zit ben je waarschijnlijk niet te weinig aangekomen. Als je tussen de 0 en 1,7 kilo bent aangekomen ben je toch wel wat minder aangekomen dan je mag verwachten. Wij adviseren je dan te overleggen met je verloskundige. Als je met 19 weken minder dan 0 kilo bent aangekomen dan hoor je bij de 2,5% van alle zwangere vrouwen die weinig zijn aangekomen. Overleg met jouw verloskundige wat de oorzaak is en probeer er wat aan te doen. Te weinig aankomen tijdens de zwangerschap kan er voor zorgen dat je kindje te weinig veodingsstoffen binnenkrijgt of niet goed groeit !

 

Meer over '19 weken zwanger'


*)

Gewicht en aankomen is iets persoonlijks. Brabbels kijkt naar hoe veel de gemiddelde vrouw is aangekomen. Dit kun je gebruiken om te vergelijken met jouw gewicht. Wij willen geen medisch advies hierover geven. Als je vragen hebt over jouw gewicht of iets niet vertrouwt ga dan altijd naar de verloskundige of gynaecoloog.

 

Reacties op '19 weken zwanger gewicht'

Reacties

Patricia
Eerst -5 en nu weer op +3 erbij

Noor
4.3+ sinds start gewicht

Coco
0.5 KG aangekomen bij 19 weken zwanger

Jolien
2,8kg

Nina
4,4 kilo

Michelle
- 7 kg

John
7 kilo

Milana
4 kilo

Bk
0,5 kilo aangekomen

Sophie
2.8kilo

Jouw naam:

Lees meer ... !

 Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan