29 weken zwanger - Wie is er ook zwanger ?

Wie is er allemaal 29 weken zwanger op brabbels ? Vind je het leuk om te zien wie er ook in week is uitgerekend ? Kijk dan snel verder !

Hoe veel dames zijn er 29 weken zwanger ?

Er zijn 0 dames 29 weken zwanger. Er zijn 0 dames zijn in verwachting van een meisje, 0 dames zijn in verwachting van een jongen en 0 dames weten het nog niet of houden het geheim !

Ben jij nu 29 weken zwanger ?

 

Meer over '29 weken zwanger'

 

Reacties op '29 weken zwanger wie is er allemaal zwanger'

Reacties

Elisabeth
Mijn dochter verwacht ik op 11 oktober 2017

Gracielle
Hallo allemaal .vandaag weer een weekje bij ik voel me echt wel hoogzwanger,ondanks het nog effe duurt.hoe voelen jullie je?want ik voel me echt vaak moe .groetjes

Susanne
Vandaag 29 weken en 1 dag wat leuk om zo met meerdere vrouwen te praten over de zwangerschap... Wij weten niet wat het wordt vinden het super spannend allemaal.

Anna
Ik ben vandaag 29 weken zwanger en verwacht een klein meisje en ben 8 maart uitgerekend.

Anoniem
Uitgerekend op 4 oktober van een jongetje we zijn er helemaal klaar voor!!!!

miranda
Gefeliciteerd allemaal. 29 weken en 2 dagen zwanger! Uitgerekend op 16 januari 2013. Gaat super snel!

Lau
Onze dochter wordt ergens rond 22 december 2012 verwacht.

Jouw naam:

Lees meer ... !

 Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan