36 weken zwanger misselijkeheid

Misselijkheid in de zwangerschap is een heel vervelend kwaaltje. Je vraagt je misschien af hoe lang het nog gaat duren. Of misschien ben je wel helemaal niet misselijk en vraag je je af of het nog gaat komen. Brabbels helpt je daarmee eenhandje verder. Wij vragen per week aan onze zwangere bezoekers hoe misselijk ze week 36 zijn. Zo krijg jij antwoord op de vraag: Ben je wel of niet misselijk met 36 weken zwanger ? Hoe vaak ben je misselijk bij 36 weken zwanger en hoe lang ben je misselijk ?

36 weken zwanger, hoe lang en hoe vaak ben je misselijk ?

De gemiddelde vrouw gaf aan bij 36 weken zwangerschap '(bijna) iedere dag 1x of minder dan een uur'. De meeste vrouwen gave aan: 'bijna heel de dag' (dit is het meest voorkomende antwoord).

Wie waren er wel en niet misselijk bij 36 weken zwanger

Niet iedereen is even misselijk tijdens de zwangerschap sommige vrouwen hebben er helemaal geen last van terwijl anderen heel de dag misselijk zijn 36. Dit is de verdeling van de antwoorden die gegeven zijn op de vraag: 'hoe vaak was jij misselijk bij 36 weken zwanger'Hoe vaak kon je je baby voelen in de 36e week van je zwangerschap ?
ik was niet misselijk
 
heel soms eventjes
 
dagelijk 1x of minder dan een uur
 
dagelijks 2x of minder dan 3 uur
 
bijna heel de dag
 

Hoe vaak waren moeders misselijk bij 36 weken zwanger?

13 vrouwen zeiden: 'ik was niet misselijk'
26 vrouwen zeiden: 'heel soms (een paar keer per week met vlagen)'
16 vrouwen zeiden: '(bijna) iedere dag 1x of minder dan een uur'
19 vrouwen zeiden: '(bijna) iedere dag 2x of minder dan 3 uur'
32 vrouwen zeiden: 'bijna heel de dag'

 

Meer over '36 weken zwanger'

36 weken zwanger wie is er allemaal zwanger
36 weken zwanger misselijkheid
36 weken zwanger wanneer uitgerekend
36 weken zwanger harde buiken
36 weken zwanger gewicht
36 weken zwanger


 

Reacties op '36 weken zwanger misselijkheid'

Reacties

Stefanie
In het begin van mijn zwangerschap nooit misselijk geweest. Nu 36 weken en 3 dagen zwanger. Elke ochtend misselijk en later in de middag weer een misselijkheids vlaag. Darmen af en toe van slag, zal dan toch de bevalling naderen?

Jouw naam:

Lees meer ... !

 Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan