37 weken zwanger wanneer uitgerekend

Als je nu 37 weken zwanger bent, waneer ben je dan uitgerekend, hoe lang ben je dan zwanger en wanneer ben je bevrucht ?

37 weken zwanger wanneer ben ik uitgerekend ?

37 weken zwanger wanneer uitgerekend Je bent op dit moment 259 tot 265 dagen zwanger
Als je nu 37 weken zwanger bent dan ben je uitgerekend, afhankelijk van hoe lang je al in je 37e week van je zwangerschap zit, over 15 tot 21 dagen.
Je zult vermoedelijk bevallen tussen dinsdag 13 december 2022 en maandag 19 december 2022.

37 weken zwanger wanneer is het verwekt ?

Als je nu 37 weken zwanger bent dan heeft de bevruchting plaatsgevonden, afhankelijk van hoe lang je al in je 37e week van je zwangerschap zit tussen de 245 en de 251 dagen geleden.
Je kindje is vermoedelijk verwekt tussen dinsdag 22 maart 2022 en maandag 28 maart 2022.

Je zwangerschap berekenen

Je kunt je zwangerschap tot in detail berekenen met onze zwangerschapscalculator

 

Meer over '37 weken zwanger'

 

Reacties op '37 weken zwanger wanneer uitgerekend'

Reacties

Jouw naam:

Lees meer ... !

37 weken zwanger

Als je 37 weken zwanger bent, mag je in Nederland thuis bevallen en een minderheid van de zwangere vrouwen kiest hier dan ook voor. De baby zal tussen nu en 5 weken geboren worden. Slechts een klein deel van de baby's wordt al met 37 weken geboren.

 Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan