Badzitje

Baby's en kinderen vinden het heerlijk om in bad te zitten. Als je een groot bad hebt kun je dat verkleinen voor je kindje door een badzitje te gebruiken. Op deze manier kun je je babytje in het zitje leggen en heb je twee handen vrij om de haartjes te wassen of iets te pakken (wel altijd in de buurt van je kindje blijven!). Het kindje ligt lekker stabiel en veilig in het water en jij hoeft niet bang te zijn dat je je kindje in het water laat glippen.

  • Badzitje
  • Badzitje

Badzitjes waar je kindje in ligt

Het eerste zitje dat je kunt gebruiken is het type waar je kindje in ligt. Dit zitje kun je meestal met een zuignap vastzetten aan de onderkant van het bad. Je baby leg je dan op de rug in het zetje waarna je baby heerlijk in bad kan liggen. Dit zitje is te gebruiken tot ongeveer 8 maanden. De meeste zitjes hebben een meegroeistand zodat je ze kunt vergroten en verkleinen.

Badzitjes waar je kindje in zit

Het tweede type zitje is het zitje waarin je kindje rechtop zit in bad. Dit zitje kun je vanaf ongeveer 7 maanden gebruiken. Je kindje moet wel al zelfstandig rechtop kunnen zitten. Het voordeel van dit zitje is dat je kindje heerlijk zelf in bad kan spelen met alle leuke speeltjes die je voor je kindje hebt gekocht. Dit zitje kun je vastmaken met een aantal zuignappen aan de onderkant van het bad waardoor het zitje stevig in het bad staat en niet om kan vallen.

Shopresultaten voor badzitje!

Brabbels vergelijkt dagelijks de prijzen in alle populaire zwangerschapswinkels. Hieronder vind je een overzicht van de populairste badzitjesop dit moment

 

Reacties op 'Badzitje'

Reacties

Jouw naam:

Foto's over 'Badzitje'

Voeg zelf een leuke foto toe !

Waar gaat de foto over ?
Geef de foto een titel
Kies een bestand
Een kort verhaaltje bij de fotoBrabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan