Belly painting

In het laatste trimester is het erg leuk om je buik te laten bodypainten. Dat noemen ze belly painting. Je kunt dit op veel plaatsen laten doen

  • belly painting!

Bellypainting

Bij belly painting wordt er dus een schilderij op jouw buik gemaakt. Meestal is daar een heleboel mogelijk. Samen met de belly-painter kies je een leuk plaatje en kijk je hoe dat het beste past. Overigens hoeft de beschildering niet beperkt te blijven tot je buik. Een deel van de armen en of heupen of verder is vaak ook mogelijk.
Belly painting wordt gedaan op met waterverf en afhankelijk van de grootte en complexiteit van het beeld duurt het schilderen vaak ergens tussen de 45 minuten en anderhalf uur
Niet iedere belly-painter maakt overigens standaard foto's. Je kunt dan je partner of een vriendin vragen om dit te doen.
Heb jij je buik laten schilderen ? Laat dan een foto achter onderaan deze pagina !

Wanneer en waar bellypainting

Bellypainting is vooral leuk in het laatste trimester van de zwangerschap. Dan heb je een mooi buikje en kun je daar een mooie tekening op laten zetten.
Sommige belly-painters hebben een eigen studio en sommigen komen bij jou thuis. Als ze een eigen studio hebben is er vaak een klein decor en goede belichting om leuke foto's te maken. Als ze bij jou thuis komen kan dat soms even zoeken zijn maar zit je wel rustig en ontspannen in je eigen huisje. Je kunt daarin gewoon het beste je gevoel volgen.

Prijzen

De prijzen voor een belly painting verschillen heel erg. Doorgaans ben je tussen de 60 en 140 euro krijt. Het aanbod in extra diensten verschilt ook heel erg. Sommigen bieden aan leuke geboortekaartjes te maken van de beschildering of een schilderij en andere houden het bij foto's.

Waar moet je op letten

Informeer altijd van te voren eventjes hoe het zit met de rechten op de foto's die gemaakt worden. Sommige fotografen geven jou niet volledige rechten op jouw foto's waardoor je ze niet online mag zetten en zelfs niet mag mailen naar je vrienden en familie. Beging dus altijd dat alle rechten de foto's volledig bij jou komen te liggen.

 

Reacties op 'Belly painting'

Reacties

joost konings
Hoi allen, bellypainting is zeer leuk en heel goed te doen. kijk op deze site voor mooie foto's hiervan. www.atelierkonings.nl

Anoniem
Bellypaintings EN Gipsbuiken in Almere via: www.bellypaint.nu

Jouw naam:

Foto's over 'Belly painting'

  • Bellypaint met vlinders De zwangere dame was super blij met de bellypaint en heeft deze gebruikt voor haar geboortekaartje!

Voeg zelf een leuke foto toe !

Waar gaat de foto over ?
Geef de foto een titel
Kies een bestand
Een kort verhaaltje bij de fotoBrabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan