Brabbels

Welkom op brabbels: de site over zwangerschap, zwanger worden en jouw baby !

Na de bevallinghet eerste uurtje
Test jouw kennisover de zwangerschap
Maak een naam pollen vraag het iedereen
Temperatuurkaartonline bijhouden
Bevallingalles over bevallen
Na de bevallingwat gebeurt er het eerste uur na de bevalling!
Leer alles over jouw zwangerschap Doe de quiz en kom er achter wat je wel en niet weet
Twijfel je over de juiste naam ? Maak dan een naam poll aan en vraag het onze bezoekers en jouw vrienden
Online temperatuurkaart gratis bijhouden op Brabbels !
BevallingLees alles over de bevalling!

Mag je tijdens je zwangerschap nu wel of geen paracetamol slikken?

Als je gehecht bent na de bevalling kun je daar thuis nog flink wat last van hebben. Informatie en tips over hechtingen in de de kraamtijd.

Een paar dagen na de bevalling komen bij veel moeders de kraamtranen. Om niets kun je in huilen uitbarsten en je hebt het gevoel dat het allemaal even te veel wordt. Maar wat is dat eigenlijk en hoe ga je er mee om ?

Als je denkt dat je zwanger bent doordat je niet ongesteld bent geworden dan kun je dat testen. Soms geeft een zwangerschapstest dan aan dat je niet zwanger bent. Wat betekent dat precies ? Kun je dan toch zwanger zijn ?

Na de bevalling mag je je kindje voor de eerste keer aanleggen. Hoe werkt dat precies en waarom is dit zo goed voor jou en je kindje ?

Als je zwanger bent heb je een unieke kans om andere vrouwen helpen zwanger te worden. In jouw urine zitten hormonen die daarbij van groot belang zijn

Wat is er fijner dan samen met je kindje op stap te gaan? Samen een boodschapje doen of lekker een grote parkwandeling maken, dat is nu nog plezieriger met de Easywalker buggy.

De kinderziekte roodvonk is een infectie van de keel door de streptokok bacterie. Roodvonk begint vaak met hevige koorts en keelpijn. Na 2 dagen krijg het kindje rode uitslag op het lichaam en zie je vaak ontstoken amandelen en vlekken op het gehemelte. D


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan