Brabbels

Welkom op brabbels: de site over zwangerschap, zwanger worden en jouw baby !

Test jouw kennisover de zwangerschap
Weeenalles over weeen
Week tot weekwekelijkse info
Temperatuurkaartonline bijhouden
10 tekenendat je baby van je houdt
Leer alles over jouw zwangerschap Doe de quiz en kom er achter wat je wel en niet weet
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!
Online temperatuurkaart gratis bijhouden op Brabbels !
10 tekenen dat je baby van je houdt herken jij al alle tekenen dat je baby van je houdt?

Mag je tijdens je zwangerschap nu wel of niet auto rijden ?

De nagels knippen van je baby kan een heel karwei zijn. Veel baby's vinden het niet leuk en zitten niet stil. Als de nagels van je kindje nog niet hard zijn wees dan extra voorzichtig!

Als je zwanger wilt worden zijn er zelf een hoop dingen die je kunt doen om sneller zwanger te raken.

Het ?Praktisch handboek babymassage? is zoals de titel al zegt een uiterst praktisch en veelzijdig boek om zelf aan de slag te gaan met de mooiste vorm van massage; babymassage.

Als je zwanger bent is het belangrijk dat je geen risico loopt op jouw werk. Hiervoor is jouw werkgever verplicht een risico inventariatie te maken. Maar wat zijn dan precies de risico's waar je op moet letten ?

Bij het vena cava syndroom drukt je baarmoeder op een belangrijk bloedvat waardoor je bloedsomloop wordt afgekneld. Hierdoor kun je duizeligheid ervaren. Dit is over het algemeen ongevaarlijk.

Als je zwanger bent heb je een unieke kans om andere vrouwen helpen zwanger te worden. In jouw urine zitten hormonen die daarbij van groot belang zijn

Het boek ?Baby? van Desmond Morris gaat over het leerproces en de lichamelijke, emotionele en sociale ontwikkeling van de baby in de eerste twee levensjaren, met terugblikken naar het leven in de baarmoeder.

Het gevaar van de tv en wipstoel, wat is de invloed van de tv en de wipstoel op jouw kleine baby


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan