Brabbels

Welkom op brabbels: de site over zwangerschap, zwanger worden en jouw baby !

Maak een naam pollen vraag het iedereen
Temperatuurkaartonline bijhouden
10 tekenendat je baby van je houdt
BabyBoek gratis op Brabbels
Bevallingalles over bevallen
Twijfel je over de juiste naam ? Maak dan een naam poll aan en vraag het onze bezoekers en jouw vrienden
Online temperatuurkaart gratis bijhouden op Brabbels !
10 tekenen dat je baby van je houdt herken jij al alle tekenen dat je baby van je houdt?
Gratis online BabyBoek ! leuk om in te vullen en om later terug te kijken !
BevallingLees alles over de bevalling!

Kun je het beste wel of niet een tatoeage laten zetten tijdens de zwangerschap

Het ?Praktisch handboek babymassage? is zoals de titel al zegt een uiterst praktisch en veelzijdig boek om zelf aan de slag te gaan met de mooiste vorm van massage; babymassage.

Supernanny: Eerste hulp bij opvoeden door Jo Frost is het boek van de bekende engelse supernanny Jo Frost.

Als je zwanger bent heb je recht op bescherming tegen gevaren en risico's maar hoe weet je nu of jouw beroep gevaarlijk is ?

Flauwvallen tijdens de zwangerschap komt vaker voor dan je zou denken. Flauwvallen tijdens de zwangerschap kan verschillende oorzaken hebben. Op deze pagina lees je er meer over en wat je kunt doen om flauwvallen te voorkomen.

De nagels knippen van je baby kan een heel karwei zijn. Veel baby's vinden het niet leuk en zitten niet stil. Als de nagels van je kindje nog niet hard zijn wees dan extra voorzichtig!

Bekkeninstabiliteit is een klacht die vaak voorkomt bij zwangere vrouwen. Bekkeninstabiliteit voelt aan als pijn in de onderrug, midden en voorkant van het bekken of rond het stuitje.

Voor ieder kind dat je krijgt kun je ouderschapsverlof opnemen. Hoe dat precies in elkaar steekt lees je hier op Brabbels

De speekseltest is een gemakkelijk te gebruiken test waarbij je wat speeksel bekijken in een mini microscoop om te bepalen of je ovuleert.


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan