Wel of niet een verdoving krijgen de zwangerschap ?

Mag je tijdens je zwangerschap nu wel of niet verdoofd worden bij de tandarts ?

  • Wel of niet een verdoving krijgen de zwangerschap ?

Ja, een verdoving bij de tandarts mag

Een verdoving kan tijdens je zwangerschap geen kwaad. Je zwangerschap is dus geen reden om je controle bij de tandarts uit te stellen. Sterker nog, tijdens je zwangerschap krijg je sneller last van bloedend tandvlees en ontstekingen in je mond. Daarom is het juist aan te raden om op controle te blijven gaan.
Je zwangerschap is natuurlijk geen goede periode om uitgebreid werk aan je gebit te laten verrichten. Dat een verdoving niet slecht voor je is, wil niet zeggen dat meerdere verdovingen goed zijn. Zoals met alles in je zwangerschap, moet je ook hier verstandig mee om gaan.

Extreme angst voor de tandarts ?

Als je last hebt van extreme angst voor de tandarts kan dat wel gevolgen hebben voor je kindje. Door angst en stress verhoog je de kans op een vroeggeboorte. Als je dus naar de tandarts moet, probeer je er dan niet al te druk over te maken. Er zijn speciale tandartsen voor mensen met extreme angst. Daar kun je altijd een keertje informeren.

Ga jij naar de tandarts als je zwanger bent ?


Ja dat doe ik zeker
Nee, ik stel het uit
Ik weet nog niet of ik ga

 

Reacties op 'Wel of niet een verdoving krijgen de zwangerschap ?'

Reacties

cammy
Voorlopig stel ik het uit tot na de bevalling. Omdat ik niet zeker weet of die verdoving nou wel of niet goed is. Ik heb idd veel stress als ik in de tandarts stoel moet gaan zitten en dat wil ik me kleine in me buik niet aandoen.

Anoniem
dat is het nou net ik heb een ontzettend slecht gebit maar nu zit het in het aangezicht. Dus ik zou waarschijnelijk meerde verdovingen moeten hebben. ik ga vd week wel kijken wat er moet gebeuren. Het kon ook nog wel eens een gebit worden. Hier voor zijn meerdere verdovingen voor nodig of niet?

Jouw naam:

Lees meer ... !

Wel of niet je haar bleken tijdens de zwangerschap ?

Kun je tijdens de zwangerschap het beste je haar wel of niet bleken

Wel of niet op vakantie naar de tropen ?

Mag je tijdens je zwangerschap nu wel of niet op vakantie naar de tropen?

Wel of niet in de sauna tijdens de zwangerschap ?

Mag je tijdens je zwangerschap nu wel of niet in de sauna ?

Wel of geen paracetamol slikken tijdens de zwangerschap ?

Mag je tijdens je zwangerschap nu wel of geen paracetamol slikken?

Wel of geen frisdrank drinken tijdens de zwangerschap

Kun je het beste wel of geen frisdrank drinken tijdens de zwangerschap?

 Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan