Brabbels

Welkom op brabbels: de site over zwangerschap, zwanger worden en jouw baby !

Week tot weekwekelijkse info
BabyBoek gratis op Brabbels
Zon en hittezo ga je er mee om
Forumvragen en kletsen
Weeenalles over weeen
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!
Gratis online BabyBoek ! leuk om in te vullen en om later terug te kijken !
Zon en hitte !Zo ga je daar als zwangere mee om !
ZwangerschapsForumStel je vraag en klets gezellig met andere zwangeren in het zwangerschapsforum
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!

Voor mannen is de bevalling ook een heftige gebeurtenis. Ze zien hun vrouw of vriendin pijn lijden en ze kunnen daar niets aan doen terwijl ze graag willen helpen. Hieronder een lijstje van wat de aanstaande vader wel kan doen tijdens, of zelfs al voor, j

Veel zwanger vrouwen houden aan het einde van de zwangerschap vocht vast. Vaak gaat het vocht zitten in je handen, je voeten (enkels) of je gezicht. Vocht vasthouden is op zichzelf niet schadelijk maar kan wel een teken zijn van zwangerschapsvergiftigin

De huid van je baby is dunner, minder vet en gevoeliger dan de huid van een volwassene. Daarom moet je de huid van een baby goed verzorgen. Waar je allemaal op moet letten lees je hier.

?Je baby natuurlijk, puur en eerlijk grootbrengen? is een uitgebreid boek met 101 tips over hoe je je kind zo puur en eerlijk mogelijk op kunt laten groeien.

Het maken van een gipsbuik is echo 1 van de leukste dingen die je samen met je partner kunt doen terwijl je zwanger bent.

Als je kindje te vroeg wordt geboren zal het in de couveuse geplaatst worden. Wat is een couveuse precies en wat betekent dat voor jou en je kindje ?

Wanneer je kindje de eerste verjaardag achter de rug heeft zie je vaak dat je kindje enorme sprongen in de ontwikkeling begint door te maken. Vanaf de leeftijd van anderhalf beginnen sommige kindjes al een beetje te praten maar ingewikkelde zinnen als "ik

Na ongeveer 5 of 6 maanden komen de eerste tandjes van je kindje door. Je baby kan hier flink wat last van hebben. Zelfs al weken van tevoren. Hoe de tandjes doorkomen en wat je tegen de pijn kunt doen lees je hier.

Als je zwanger bent is het belangrijk dat je geen risico loopt op jouw werk. Hiervoor is jouw werkgever verplicht een risico inventariatie te maken. Maar wat zijn dan precies de risico's waar je op moet letten ?