Brabbels

Welkom op brabbels: de site over zwangerschap, zwanger worden en jouw baby !

Test jouw kennisover de zwangerschap
10 tekenendat je baby van je houdt
Zon en hittezo ga je er mee om
Na de bevallinghet eerste uurtje
Week tot weekwekelijkse info
Leer alles over jouw zwangerschap Doe de quiz en kom er achter wat je wel en niet weet
10 tekenen dat je baby van je houdt herken jij al alle tekenen dat je baby van je houdt?
Zon en hitte !Zo ga je daar als zwangere mee om !
Na de bevallingwat gebeurt er het eerste uur na de bevalling!
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!

Kun je tijdens de zwangerschap het beste wel of geen hoge hakken dragen

Hyperventilatie tijdens de zwangerschap komt redelijk vaak voor. Het kan optreden tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling. Echt veel kwaad kan het niet maar het kan wel lastig zijn. Je kunt er ook nog eens erg van schrikken

Zwangerschapsvitaminen zijn speciaal bedoeld voor als je zwanger wilt worden, zwanger bent, herstellende bent na de bevalling en als je borstvoeding geeft.

Jongetjes en meisjes zijn vanaf de geboorte al verschillend maar hoe verschillen jongens en meisje nu precies en waar wordt dat door veroorzaakt ?

De allereerste manier voor je baby om zicht te verplaatsen is door zich om te rollen. Je kindje leert meestal eerst omrollen van de buik naar de rug en daarna andersom. Hoe leert je kindje rollen, waarom en hoe kunt je helpen ?

In de kraamtijd begin je met een periode van ontzwangeren. Je bent ineens niet meer zwanger en dat brengt een hoop lichamelijke maar ook emotionele en praktische veranderingen met zich mee.

Veel zwangere vrouwen hebben last van verstopping of obstipatie tijdens hun zwangerschap. Dit kan pijnlijk en vervelend zijn. Obstipatie of verstopping is vaak een vorm van vochttekort in je darmen.

In het eerste jaar kan je kindje nog niet of nauwelijks kan praten maar leert je kindje alle belangrijke vaardigheden die strakjes nodig zijn om te leren praten. Als je goed oplet zie je dat je kindje toch al via de stem probeert te communiceren.


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan