Brabbels

Welkom op brabbels: de site over zwangerschap, zwanger worden en jouw baby !

Weeenalles over weeen
Zon en hittezo ga je er mee om
Na de bevallinghet eerste uurtje
Week tot weekwekelijkse info
Temperatuurkaartonline bijhouden
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!
Zon en hitte !Zo ga je daar als zwangere mee om !
Na de bevallingwat gebeurt er het eerste uur na de bevalling!
Week tot weekLees alles over jouw zwangerschap van week tot week!
Online temperatuurkaart gratis bijhouden op Brabbels !

Het liefst houd je je kleintje de hele dag dicht tegen je aan. Dat is in veel culturen heel gebruikelijk. Dat kan door middel van een draagdoek of babydraagzak. Een babydraagzak biedt je veel voordelen.

Bekkeninstabiliteit is een klacht die vaak voorkomt bij zwangere vrouwen. Bekkeninstabiliteit voelt aan als pijn in de onderrug, midden en voorkant van het bekken of rond het stuitje.

In het eerste jaar leert je baby net zo goed kijken als een volwassene. Hoe dat precies in zijn werk gaat en hoe je jouwkindje kunt helpen lees je hier.

Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw bevalling zo pijnloos en snel mogelijk verloopt? Je krijgt helaas niet de keus om je eigen bevalling te bepalen, dat is afwachten. Maar er zijn wel een paar dingen die je kan doen om ervoor te zorgen dat de bevalling net

Kan ik het beste wel of niet afvallen tijdens de zwangerschap ?

Als je 37 weken zwanger bent, mag je in Nederland thuis bevallen en een minderheid van de zwangere vrouwen kiest hier dan ook voor. De baby zal tussen nu en 5 weken geboren worden. Slechts een klein deel van de baby's wordt al met 37 weken geboren.

Jongetjes en meisjes zijn vanaf de geboorte al verschillend maar hoe verschillen jongens en meisje nu precies en waar wordt dat door veroorzaakt ?

Kun je het beste wel of geen manicure nemen tijdens de zwangerschap?

De herfst staat voor de deur, en dat betekent dikke truien en een extra jasje. Om ervoor te zorgen dat je kleine uk er ook deze herfst goed gekleed bij loopt hebben we de trends voor het najaar 2016 voor je op een rijtje gezet


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan