Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Betty - schreef op 02-01 om 13:15
Bedankt, niks aan zo in de feestdagen met een ziek ventje thuis. Gelukkig wel wat afleiding gehad, dat maakt het wachten minder lang.
Ik leg me er maar bij neer dat we eerst wat verdere onderzoeken gaan doen in februari, dan een stel lammetjes op de wereld zetten en dan maar weer verder zien. 

Ooh echt spannend Lizzy hoop het ook zo voor jou! 
3230 antwoorden en 30982869x bekeken
Betty - schreef op 02-01 om 13:17
En fijn eva dat er weer wat gebeurt!
Knap hoor dat je dat prikken zo doet. 
Marie - schreef op 02-01 om 16:04
Meiden, een gelukkig 2019!! Laat jezelf niets wijsmaken, volg je gevoel en houd vooral hoop!  
Miley - schreef op 03-01 om 11:51
Hoi meiden , met de feesten is de tijd wat sneller voorbij gegaan gelukkig , nu 2 dagen voor nod en de nieuwsgierigheid won weer , deze morgen een testje gedaan en jammer genoeg weer blanco dus zaterdag zullen de duiveltjes weer komen . Elke keer een nieuwe ronde zorgt vaak wel voor wat neerslachtigheid, maar we proberen toch telkens opnieuw . Ik vind het ergens wel raar dat het nog steeds niet lukt terwijl ik wel weer een vaste cyclus van 34 dagen heb ... en ook elke keer mijn eiersprong voel ... dan zou je denken dat het toch zou lukken ? Zou er dan nog ergens een extra probleem zitten ?
Hebben jullie eventueel een idee waar er nog een probleem zou zitten ? Of op wat we best kunnen laten testen ? Mijn vriend zijn zaad was perfect in orde
Tamara - schreef op 03-01 om 12:30
@miley ik herken je probleem wel.... Ik heb pcos maar met medicijnen was er eigelijk niks aan de hand maar het mocht nog steeds niet lukken.... Nu ben ik door de 2e iui zwanger geraakt en ik denk zelf dat mijn slijm niet goed was ofzo en dat de zaadjes er nooit doorheen hebben gekunnen.... Miss daar eens op laten testen? 
Lizzy - schreef op 03-01 om 13:35
Miley, het zou nog kunnen dat je eileiders niet goed doorgankelijk zijn? Het kan ook zijn dat de hoeveelheid van het zaad wel goed is maar de DNA fragmentatie niet. Daar loopt nu een onderzoek naar bij Freya. Het kan vanalles zijn of gewoon pech... 

Ik zit op NOD en ben nog droog. Ik had wel op woensdagavond pas een positieve ovu test 2 weken geleden dus misschien komt het morgen nog? Ik probeer nog even te wachten met testen tot zaterdag, mocht er voor die tijd niets komen. Ik heb een enkele keer weleens een langere cyclus.
Marie - schreef op 03-01 om 14:54
Ik duim voor je Lizzy!!
Miley, een test kan lang heel licht of wit blijven... geef de hoop nog niet op! Ik weet dat het moeilijk is   Je kunt allerlei onderzoeken laten doen (HSG al gehad?).. wij hadden uiteindelijk een onverklaarbare subfertiliteit, kortom... ze konden niets vinden. Na 5 mislukte IUI's toch spontaan zwanger geraakt, dus je weet ooit toch niet waar het aan ligt .. 
Betty - schreef op 03-01 om 20:20
Miley ik denk er hetzelfde over. Een perfecte cyclus van 27 dgn en ik voel mn eisprong ook en dat wordt bevestigd door ovutesten en temperaturen. De juiste momenten geklust en toch maand op maand weer de teleurstelling. 
Wij mogen begin februari weer naar de gyn en dan eens horen wat ze nog kunnen onderzoeken. Ik heb ook het gevoel dat of het eitje niet goed door de eileider komt of de zaadjes niet door het slijm of naar de bm en eileider komen. Iig dat er niet genoeg zaadjes bij mn eitje komt om te bevruchten. Of de kwaliteit van mn eitjes zijn niet goed genoeg.
Ik begin het rekening houden met een zwangerschap terwijl die uitblijft ook wel zat te worden. Weinig cafeïne en alcohol drinken, geen zware pijnstillers, geen neusspray, netjes aan de vitamines, speciale glijmiddel, voorzichtig met rauw vlees enz enz 
Nu klinkt het weer alsof ik er obsessief mee bezig ben, maar dat valt ook wel weer mee. We hebben het ook echt wel een paar maand op zn beloop gelaten, maar dat hielp ook niet en ik wil niet de mm in met het idee dat het aan onze levensstijl ligt. 
en dan verdikkie elke maand die kl#te pms. 
Weet iemand daar ook nog iets voor? 
Miley - schreef op 03-01 om 22:47
Ik hou er enkel rekening mee tot aan de eisprong , daarvoor doe ik nog wat ik wil  
Maar het is mij ook een raadsel wat er nog kan zijn en hoe ze dit eventueel kunnen testen . Ik heb cyclussen gehad die enorm langer waren en dan is het inderdaad ook moeilijk maar lijn cyclus is de laatste maanden goed stabiel dus dan heb je toch ook terug meer hoop , als het dan toch steeds niet lukt valt dit uiteraard tegen
Lizzy - schreef op 04-01 om 23:03
Temperatuur gedaald en eerste druppels gezien, het zet alleen weer niet door. Zo irritant! Als het morgen nog niet is door gezet, ga ik toch maar testen. Dan heb ik iig duidelijkheid.

Betty, heel herkenbaar! Ik ben helemaal geen grote drinker of cafeïne freak, maar een paar keer per jaar iets meer dan 2 drankjes drinken op een feestje vind ik toch wel erg lekker. Of een extra kopje koffie op een vermoeide middag... pfff ben echt wel klaar met al dat aanpassen.
stff48 - schreef op 04-01 om 23:15
Betty , heel herkenbaar ! Ik herken mezelf soms gewoon niet meer .. altijd maar rekening houden met .. zo frustrerend ! Zeker als het na 2 jaar op nog niets uitdraait grrr .. moedeloos wordt je ervan ! 
Ik merk ook dat ik anders ben geworden in omgang .. meer in mezelf terug getrokken ..
Tamara - schreef op 04-01 om 23:16
Ik hield er ook altijd rekening mee met wat ik at en wanneer enzo.... De laatste 3 maanden at en dronk ik gewoon.alles waar ik zin in had.... Gaf me een stuk minder stress 
Lizzy - schreef op 05-01 om 12:56
Nou het is doorgebroken hoor op 16 dpo. Ben er helemaal klaar mee en ook een beetje verdrietig. Nog 1 gewone ronde en dan door naar icsi 3. Ik zie er best tegenop. Vandaag maar even wat leuks gaan doen en mezelf verwennen.
Eva - schreef op 05-01 om 13:51
Lizzy wat erorm kl#te meid dikke knuffel goed dat je jezelf even gaat verwennen .... 

Hier enorm beroerd van de gonal f!!!   Ik was er al  een beetje op voorbereid aangezien op op alle medicatie altijd heel heftig reageer !!! Hopelijk woensdag een goede echo en kunnen we de iui inplannen heel spannend allemaal 

Liefs eva 
Betty - schreef op 05-01 om 19:43
Stff dat terug getrokken herken ik ook wel. Loop inmiddels even weer bij de praktijkondersteuner. Ik verlies te veel energie en heb werkstress en laad te weinig op. Ik heb bij de drogist pillen mee genomen met zink en magnesium en plantenextracten die helpen tegen stress en voor een betere balans. Die wil ik eens proberen tegen de pms. Dat daar nou niks voor te vinden is he! Een accupuncturist is niet echt in mijn directe omgeving te vinden helaas.

Tamara hoe lang was jij bezig dan. Ik heb het ook wel een paar maand compleet losgelaten. Maar zo vlak voor de medische molen wil je toch niet dat het ‘niet lukken’ aan je eigen eet en drinkgedrag ligt. 

He Lizzy wat balen weer en logisch dat je verdrietig bent. Een dikke virtuele knuffel meid. Groot gelijk dat je jezelf even extra verwent! 

He bah Eva wat vervelend. Ik zal voor je duimen dat het iig het resultaat geeft wat het moet doen. 
Tamara - schreef op 05-01 om 23:34
@betty ik ben ruim 2 jaar bezig geweest en ik had op den duur de hoop opgegeven dat het ooit zou lukken en dat alles verspilde moeite was. 
Miley - schreef op 06-01 om 14:17
Ik heb nou echt totaal is geen last van pms toch ergens een voordeeltje . Vandaag nod,  weer droog opgestaan en een testje gedaan , negatief uiteraard ergens vandaag zullen de duiveltjes wel komen piepen zeker . Voel totaal niks aankomen op deze moment , maar als je negatief test op nod dan zal er wel niets zijn ook niet . Als ze er niet doorkomen test ik zelf pas binnen 2 a 3 dagen nog eens 
Miley - schreef op 06-01 om 21:45
Nog steeds geen duiveltjes te bekennen , en ik zit eigelijk al dpo 15 ... ik heb mijn eiersprong gevoeld en gemeten met een ovulatie test , ik voelde hem wel iets minder dan de vorige maanden , maar toch nog duidelijk herkenbaar , heel raar allemaal , zeker met die negatieve test van vanmorgen misschier dat het vanacht komt ? Ik hou jullie op de hoogte ... terwijl ik zelf in spanning wacht
Nancy - schreef op 07-01 om 09:32
Lizzy, Sterkte meid...weer zo'n verdrietig nieuws. Ik heb hard voor je geduimd..

Eva, voel je je al iets beter meid? Wat vervelend dat je zo beroerd word van de Gonal F. 
Moet je een hoge dosis spuiten?

Miley, en? Heb je nog getest vanmorgen?
Miley - schreef op 07-01 om 10:03
Hier zijn de duiveltjes vanacht gekomen , goed dat ik voorbereid was , nu lig ik zelfs plat op de zetel , wat een krampen weer maar goed , ergens als blij dat ik me niet vergist had en dus weer mijn normale cyclus had op naar weet een volgende ronde ... ooit zal het wel lukken zeker ?
Eva - schreef op 07-01 om 13:20
Miley kl#te meis dat het toch is doorgebroken 


Nancy,   de dosis is niet zo hoog 75 eenheden dus valt volgens mij wel mee toch ?
 Ik reageer  altijd op alles al erg heftig  en met elke spuit extra word  het erger  , met de misselijkheid braken en diarree kan ik wel omgaan maar ik ben vandaag al 3 keer   gevallen  doordat ik zoooo vreselijk duizelig ben het lijkt wel of ik op een woeste zee loop en daarbij 3 flessen drank achter m'n kiezen heb  het is zo erg dat mijn man niet weg durfde te gaan net izzy:heb beloofd dat ik op de bank zou blijven dus uiteindelijk is hij gaan werken  .... verder geen pijn bij de eierstokken of iets gelukkig voel ze wel heel hard werken en steken dus we gaan gewoon door en hopelijk woensdag een goede echo  !!! Maar lekker en handig  is anders hahaha 
Hoe is het met jou ? 


Liefs 
Nancy - schreef op 07-01 om 13:46
Eva, jeetje wat lastig meid! Met 75 eenheden is jouw reactie echt extreem ja. Mijn laatste keer moest ik 225 eenheden spuiten (voor ivf).
Ik duim voor een mooie echo aankomende woensdag :-)

Met mij gaat het goed hoor. Druk met ovu testen bezig die heel langzaam oplopen en zo weer een echo om naar mijn eitje te kijken .
Ik verwacht begin volgende week de terugplaatsing te hebben.
Eva - schreef op 07-01 om 17:38
Ja precies bizar gewoon  daarom hoop ik woensdag op een goede echo en hoop ik niet dat ze nog een tikkie omhoog gaan met de dosis hahaha !!
Ach heb het er allemaal dubbel en dwars voor over hopelijk word het dan wel beloond 

Hoe was de echo ? Spannend weer hoor allemaal !!! Tenminste ik vind het steeds spannender worden pfff  


Liefs 
Nancy - schreef op 07-01 om 17:50
Echo was goed , eitje was nu 14.5 mm.
Ze vond alleen mijn slijmvlies nog wat dun (5.5mm), maar alleen maar omdat ze meer van me gewend was.
Was zeker geen rede voor paniek.
Woensdag weer een echo en dan hopelijk snel op naar de terugplaatsing :-)

Liefs
Betty - schreef op 07-01 om 19:03
 Hemeltje Eva, dat is niet handig. Voorzichtig aan dan maar. Zo te horen is je man wel lief voor je, wat fijn is dat. 

Nancy fijn dat de tp weer in zicht komt. Ik heb ergens gelezen dat de dikte van het baarmoederslijmvlies ook niet alles zegt over de kwaliteit. 

Miley wat jammer dat je weer ongesteld bent. Je pakt het deze maand iig wel positief op dat is goed om te lezen. Fijn dat je geen last hebt van pms. Dat is extra irritant als je geen puf hebt en prikkelbaar voor je nod. 

Ik heb lekker een beetje vakantie gehouden in die zin, de afgelopen dagen even wat bij geslapen en ons de afgelopen weekend savonds ook een drankje gegunt. Het bedrijf en de werkzaamheden gaan wel gewoon door, maar het is een rustige tijd. Dan moet je soms even rust pakken. Daarentegen het weekend  wel weer druk geweest ivm bezoek maandag, dan moet alles even extra netjes he. 

De ongesteldheid is bijna over, dat gaat wel snel als je lekker bezig bent. En over een goede week al weer tijd om te klussen. 
Ik twijfel nog of ik een paar dagen ga temperaturen voor mn eisprong of niet. Ik ben bang dat als ik het niet doe, mn cyclus juist weer eens anders verloopt en dan schiet ik rond mn nod in de stress. 
Wat zeggen jullie? 
Nancy - schreef op 07-01 om 21:49
Betty.fijn om te lezen dat je even lekker hebt kunnen genieten van de afgelopen dagen. Doet een mens goed hè.
En super dat je zo door je menstruatie bent ‘gevlogen’. Op naar de vruchtbare dagen ????.

Ik heb inderdaad ook het 1 en ander gelezen over het baarmoederslijmvlies. Er zijn ook genoeg vrouwen die zwanger zijn geworden met een dun slijmvlies. En wat je ook zegt,de kwaliteit moet natuurlijk ook goed zijn.
Hopelijk helpen mijn vitamines daar wat bij..
Nancy - schreef op 08-01 om 09:24
Marie, dank je wel voor de tip. Ik heb de granaatappelsap van health people,deze drink ik al een tijdje.
Hopelijk gaat het helpen. 
Ook slik ik goede vitamines die helpen om mijn baarmoeder klaar te maken voor ons eskimootje.
Ik denk ook wel dat ik morgen te horen krijg,dat het slijmvlies goed is hoor. Ik heb er niet zo'n hard hoofd in.

Hoe voel jij je? Wat gaat het hard zeg...14 weken alweer!
daphne21215 - schreef op 08-01 om 14:06
Dames hier weer eens een berichtje van mijn kant. Lees altijd alles mee maar post niet zo veel. Nou is er bij de laatste onderzoeken gebleken dat de fase van mijn eisprong tot menstruatie maar 9 dagen is. En krijg nu progesteron pilletjes. Om dat uit te stellen naar 12 dagen. Is er iemand die hier ervaring mee heeft? 
Eva - schreef op 08-01 om 18:26
Nancy mooi eitje al hihi ,op naar een  mooie echo morgen en dan hopelijk snel de terugplaatsing de dikte van het bm slijmvlies zegt idd niet zoveel pas een heel stuk over gelezen  ..... de granaatappelsap zit ik ook al een hele tijd aan  kwaad kan het in ieder geval niet denk ik dan maar 

Betty fijn dat je een beetje hebt kunnen bijtanken meid !! 
En temperaturen een paar dagen voor je eisprong , echt zin heeft het niet omdat je dan niet vanaf cd 1 al tempt dus kun je er eigenlijk niks uit opmaken,  je kan maanden hetzelfde tempen maar het kan zomaar ineens anders zijn dus dan zou ik nu eerder kiezen voor een maandje niet tempen 

Daphne zelf geen ervaring mee mijn kortste lf was 11 dagen  dus dat valt nog binnen de norm , fijn dat je er pillen voor hebt gekregen ik hoop dat het je lf verlengt meis 

Hier morgen ochtend vroeg  de echo , ernstig zenuwachtig ......

En hoe gaat het met alle zwangere meiden onder ons ?? 

Liefs  eva
Nancy - schreef op 09-01 om 08:07
Eva, succes met je echo meid. Ik duim voor je!!

Ik mag om 11 uur weer voor een echo. Gisteren veel doorzichtige afscheiding gehad,wat vandaag dan weer een stuk minder was.
Ik ben erg benieuwd wat de echo gaat laten zien :-)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan