Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

*Lotus* - schreef op 03-09 om 21:51
Dubbel
3230 antwoorden en 30983520x bekeken
Miley - schreef op 04-09 om 09:26
Heey meiden , hier nog maar 6 dpo en een zeer slechte nacht achter de rug heel de nacht wakker van opvliegers en maagzuur . Ook steken gehad rond de baarmoeder dus dat zegt voor mij niets goeds , 6 dpo is natuurlijk veel te vroeg om nog maar iets te voelen . Ik heb deze cyclus ook 4! Dagen last gehad van pijn van de eiersprong dus ik vermoed dat het ook deze maand niets gaat zijn uiteraard moeten we nog meer dan een week afwachten .
Nina - schreef op 04-09 om 13:08
Ohw meiden even geen goed nieuws hier dus. Hoop toch op goed nieuws voor je Miley.
Nancy - schreef op 04-09 om 13:12
Nina, hoe gaat het met je meid?
Lizzy - schreef op 05-09 om 02:02
Sterkte Poesh! Wat een ontzettend moeilijke en moedige beslissing. Dikke knuffel!
Miley - schreef op 05-09 om 09:20
Sterkte poesh!  Heel moedige beslissing .
Hier is het maagzuur een beetje over , maar nog steeds steken aan de baarmoeder en aan de zijkant...
7 dpo , we zitten in de helft  pfft
Lizzy - schreef op 06-09 om 19:13
Gisteren ben ik ongesteld geworden en weer met een nieuwe icsi ronde begonnen. Ik had mijn menstruatie wat later verwacht en van schrik heb ik er nog even aan gedacht om deze ronde uit te stellen omdat we ook nog half in een verhuizing zitten. Maar ja het komt nooit goed uit dus toch maar besloten om er weer voor te gaan. Vandaag een startecho gehad, 7 follikels worden er geschat. Ik vind dat een beetje teleurstellend maar het is niet anders. Iets is beter dan niets en er hoeft maar 1 goede bij te zitten. Zometeen ook weer de eerste spuit zetten. Pfff zie er tegenop.
Meid22, hoe gaat het bij jou? Hoeveel dagen zit je al aan de gonal-f en heb je al een tussentijdse echo gehad? Nancy, ben jij ook alweer begonnen?
meid22 - schreef op 06-09 om 20:15
@Lizzy wat vervelend dat je menstruatie is gekomen  heel veel succes met je nieuwe ICSI poging en heel veel geluk in jullie nieuwe huisje  
Lijkt me wel best zwaar spuiten en verhuizen maar snap ook goed dat heb het niet langer wilde uitstellen aangezien jullie al zo lang de grote wens hebben
Ben veel ziek geweest van de gonal-f diarree,koorts, duizeligheid en erge buikkrampen  vandaag gaat het gelukkig wel naar omstandigheden goed  zit nog altijd aan de gonal f en sinds gisteren is er orgalutran bijgekomen ;-) (die spuit doet echt veel pijn
Heb morgen de echo, heb overigens geen startschot gehad want  die wilde ze op me bruiloft plannen (10 aug) en dat ging natuurlijk niet voor mij.
Echo is morgen 09:45 vind het wel erg spannend  het is dan dag 8, hoop dat ik spoedig mag stoppen met spuiten en de punctie mag zijn maar dat is even afwachten hoop morgen meer te weten.
Op hoeveel dagen na spuiten was bij jullie de punctie? 
Veel succes allemaal
meid22 - schreef op 06-09 om 20:16
dubbel
Lizzy - schreef op 06-09 om 23:31
Wat vervelend dat je zo ziek bent geweest van de gonal-f, meid22! Ik had alleen wat hoofdpijn. Dit keer spuit ik meriofert, daar begin ik morgen mee. Hopelijk niet teveel bijwerkingen. Deze moet je zelf mengen dus morgen maar even rustig voor gaan zitten. De eerste spuit is in ieder geval weer gezet.

Vorige keer had ik dag 10 en 13 echo en dag 15 de punctie. Ben benieuwd hoe het bij jou gaat morgen. Veel succes!
Nina - schreef op 07-09 om 05:32
Meid22 ik had bij 13 dagen de punctie.succes met de echo vandaag.
Lizzy ik vind 7 nog een mooi aantal, je hebt er maar 1 nodig succes.

Xxx
meid22 - schreef op 07-09 om 08:09
@Lizzy Ja inderdaad erg vervelend, zeker omdat ik ik Turkije begon met spuiten en dus echt heel ziek moest terug vliegen naar NL (was geen fijne vlucht ook veel turbulentie) ;-) ben erg benieuwd naar de echo van vandaag.
Bij de instructie hebben ze gezegd dat ze hoopten op 8-10 eitjes, als je boven de 10 had dan was het overstimulatie en mocht er geen terugplaatsing meer die maand dus dat hoop ik in elk geval niet ;-).
Vreemde was dat elke keer als gonal f links werd gezet ik een paar uur later last kreeg van diarree en duizeligheid en als hij rechts werd gezet enkel wat buikpijn?? Ga straks wel eventjes navragen of dat gewoon toeval/pech was of vaker voorkomt.           Moet ook zelf spuiten maar laat het tot nu toe mijn man doen echter is die zaterdag op zondag Kennedymars lopen dus moet ik dan wel echt zelf gaan spuiten, zie hier wel erg tegen op.
Fijn dat je ook de eerste spuit achter de rug hebt
En bedankt voor jullie antwoord op mijn vraag en de succeswensen  
Liefs 
MM23288 - schreef op 07-09 om 08:21
@meid22 ik vind het erg rot voor je. Ik hoop dat de spuit zetten zaterdag lukt, is er niemand anders in je omgeving die je hiermee kan helpen? Wens je man veel succes op de kennedymars en fijn weekend mop
Nancy - schreef op 07-09 om 08:21
Lizzy,wat vervelend dat toch je ms door is gekomen ,ik had het zo gehoopt voor je!
Wij zijn afgelopen maandag begonnen met decapeptyl spuiten en sinds woensdag de gonal f erbij. Afgelopen woensdag de uitgangsecho gehad en er lagen 11 eitjes te wachten om te mogen groeien. Misschien iets meer,want mijn linker eierstok zat weer wat verstopt achter mijn baarmoeder..doet ze vaker hihi.

Sterkte Lizzy en Meid, hopelijk hebben we alledrie snel mooi nieuws.
Eva - schreef op 07-09 om 08:33
Meiden wat spannend allemaal heel veel succes met het  spuiten en de echo's  ik hoop op een mooi aantal eitjes voor jullie en goede terugplaatsing(en)!
Nancy mijn linker eierstok is ook altijd zo eigenwijs haha en wat een hoop eitjes super 
Hier cd 12 en dus weer begonnen met de ovulatie testen hopelijk  gaat de iui deze ronde wel door 

Liefs 
meid22 - schreef op 07-09 om 08:33
@Mm23388 dankjewel  hoop ook echt dat het lukt ;-) mijn man werkt in de ouderenzorg dus hij kan altijd echt goed zetten (nooit verkeerd geprikt of iets) dus baal echt dat hij dan van huis is
In mijn omgeving zou ik verder niemand weten die me kan helpen  me pa is zelf bang voor spuiten en me ma heeft nooit een spuit gezet dus denk dat ik dan maar beter me angst kan overwinnen ;-) 
Ga wel gewoon op de bang spuiten (doe ik nu ook vaak maar dan laat ik hem zetten) dan kan ik daarna eventjes bijkomen (krijg ook altijd veel hoofdpijn door de stress/mijn angst).
En zal je succeswensen aan hem doorgeven
@Nancy wens jou ook heel veel succes toe  hopelijk over een aantal weekjes heel veel goed nieuws in deze groep.
Alle andere dames natuurlijk ook heel veel succes
meid22 - schreef op 07-09 om 08:44
@Eva wil jou ook graag veel succes wensen  hopelijk meer geluk deze ronde  
@Mm23288 Wens jullie ook een heel leuk weekend samen toe
meid22 - schreef op 07-09 om 08:55
@Eva wil jou ook graag veel succes wensen  hopelijk meer geluk deze ronde  
@Mm23288 Wens jullie ook een heel leuk weekend samen toe
*Lotus* - schreef op 07-09 om 09:02
Lizzy hopelijk voor jullie komende keer meer succes 
Meid  miss kan je de volgende keer hopelijkk komt ie er niet over gaan op menopur dat is een natuurlijke variant. wellicht kan je niet goed tegen het synthetische
Eva meis super veel succes op naar de IUI 
Nancy waaaaah 11 eitjes in ontwikkeling spannend hoor.
MM23288 goed weekend 
Liefs van mij
Marie - schreef op 07-09 om 09:22
Wow wat een hoop ontwikkelingen hier & wat een hoop dames die allemaal zooi moeten spuiten! Wat een kanjers zjin jullie toch allemaal! Ik blijf me telkens weer verbazen hoe ver wij gaan als groep en wat we allemaal moeten doorstaan! Soms toch eens even stil staan en trots zijn op jezelf, hoe sterk je bent. Meid22, je kunt jezelf gaan spuiten - als het moet voor een kindje, kun je ineens heeel veel kwam ik zelf achter toen ik mijn Ovitrelle spuit moest zetten.. vond dat ook superspannend, maar ben er voor gegaan!
We can do this! 

Vandaag, net als eva, dag 12. Heb 10.40u weer mijn eerste echo om te bepalen wanneer mijn eisprong zal zijn. Verwacht zelf dat ik misschien zondag nog een keer terug mag komen voor een echo en dat dan dinsdag mijn eisprong zal zijn, maar misschien wordt de IUI wel direct al gepland voor maandag... we zullen zien. Doorgaans op cd 15/16 komt mijn eitje. Dit keer heb ik veel last van mijn onderrug & heupen.. Mijn migraine is gelukkig deze week weggebleven - na een behandeling op zondag heb ik alleen een beetje sluimerende mist in mijn hoofd hangen. Ik heb een extra lang consult aangevraagd om mijn bezorgdheid rondom mijn fysieke gesteldheid te delen. Hopelijk krijg ik een bloedtest of een doorverwijziging naar een orthomoleculair dietist die een bloedtest kan doen op allerlei hormonen - heb ik zelfs liever..

Ik laat het jullie weten hoe het consult is gelopen! Ik denk dat ik ook maar ga uitspreken naar de gyn dat ik mijn vertrouwen in de iui behandeling een beetje kwijt ben - ondanks dat ik er nog 'maar' 4 in totaal heb gehad, heb ik nog weinig hoop op een goede afloop van een volgende behandeling.

Over 19 dagen zou ik zijn uitgerekend van ons kindje... gek toch hoe ons leven er zo anders had uit kunnen zien. Mijn man zei dat hij daar niet aan denkt, want ons leven had er volgens hem heel anders uit kunnen zien als alles gewoon was gelukt, dan liepen er al 2 rond te rennen zei hij me nog gisteren... daar heeft hij natuurlijk wel een punt. Wat een geduld moeten we toch opbrengen allemaal! 

Hoop dat er snel weer mooi babynieuws komt in deze groep - ik heb weer een beetje hoop nodig  Dames, wip ze  
Tamara - schreef op 07-09 om 09:42
@marie ik heb je verhaal eens zitten lezen en wow wat heb jij al veel moeten doorstaan echt respect ervoor.... En wat verwoord je het hierboven toch weer lekker 'wip ze' haha 
Marie - schreef op 07-09 om 09:49
Hee Tamara, iedereen in deze mmm heeft zo z'n eigen verhaal en veel moeten doorstaan. Laten we voorop stellen dat je na een jaar wachten op een positieve test al genoeg stress/onzekerheid/spanning etc. hebt moeten doorstaan. Als er dan ook nog een medisch verhaal van wordt gemaakt, dan is dat bikkelen. Ik lees dat je PCOS hebt, wat ontzettend moeilijk lijkt me dat...  

Ik ben overigens een stuk verder gekomen in inNESTeling - daar staan ook veel tips in voor verbetering van je voeding etc. rondom traag zaad/weinig zaad/PCOS en slechte kwaliteit eicellen.. dames, het is een echte aanrader!! Zelf ben ik een samenvatting aan het schrijven, maar dan vooral gericht op de dingen die vooral op ons van toepassing zijn - onverklaarbare fertiliteit is best lastig om nog ergens een oorzaak in te vinden zeg maar... 

Als iemand een keer interesse heeft - ik heb 'm wel geschreven ipv getypt, maar dan maak ik kopietjes en kan ik ze wel versturen digitaal of per post (stuur me dan maar een priveberichtje als je wilt). 
Tamara - schreef op 07-09 om 10:00
@marie ja volgende maand zitten wij ook alweer een jaar bij het ziekenhuis en gaan we waarschijnlijk over naar iui ik hoop dat het niet nodig is en het deze maand gewoon een keer raak is.... Wij hebben nog nooit een positieve test gehad en zou geweldig zijn om die een keer te krijgen al ben ik de moed al wel een beetje verloren 
Marie - schreef op 07-09 om 12:15
Hee Tamara, ik weet precies wat je voelt... de frustraties om geen bevestiging te krijgen dat het uberhaubt mogelijk is zwanger te raken maakte mij heel onzeker. Geef niet op en eerlijk gezegd.. zo'n IUI valt best mee  Als je er eenmaal mee aan de slag gaat dan geeft het heel veel hoop.

Voor ons staat IUI 5 gepland intussen, we mogen maandagmiddag 13.00 uur naar het lab en 14.15u heb ik de inseminatie. Er is een eitje gespot op rechts dat intussen al 14-20-20 mm is. Zondagochtend mag ik de ovitrelle spuiten - eerst deed ik het netjes 36 uur van te voren, maar denk dat ik zondag maar gewoon de spuit zet wanneer ik wakker wordt. Mijn ei is tenslotte al aardig groot & misschien heb ik wel al zelf een LH piek op zondag. - wat denken jullie? Of toch wekker 1.00 uur snachts zetten?

Ook heb ik tijdens het consult met de gyn gesproken over voeding & mijn migraine aanvallen. Ze heeft een doorverwijziging voor me gemaakt naar een dietist in het ziekenhuis. Ze zei dat het nooit kwaad kon & dat ze me graag wil helpen aangezien ik ook heb gedeeld dat we nog weinig vertrouwen hebben in de IUI. Ze was het met me eens, maar wilde me ook niet teveel hoop geven of de dietist dan nu het  verschil zou maken. Heb gedeeld met haar dat ik nog niet toe ben aan het IVF traject - het voelt nu nog niet goed om mezelf vol te stoppen met hormonen terwijl mijn lichaam en dat van m'n man gewoon werkt. Heb gezegd dat er gewoon IETS anders moet zijn wat zorgt dat een zwangerschap nog steeds uit blijft. Ik hoop het te gaan vinden in voeding, maar ze zei omdat ik geen overgewicht heb dat de kans wel klein was dat het er grote invloed op heeft. Toch ga ik de kans grijpen! 
Hierna krijgen we nog 1 IUI poging. De gyn zei dat dit pas de 4e wordt na mijn miskraam, maar ik was niet zwanger geworden van de eerste IUI voor ik mijn miskraam had, dus daarom heb ik mezelf in de vingers gesneden en wordt dit dus toch de 5e IUI. Ach... ik heb haar toch gezegd dat ik weinig vertrouwen heb in de IUI en zie er de toegevoegde waarde niet echt van in. 

Begint nu wel te landen dat de mogelijkheden weer kleiner beginnen te worden.. en dat ik toch langzaam aan IVF moet gaan denken... Ik laat het nog even bezinken, maar liefst wacht ik af tot januari - een jaar na mijn positieve test 
meid22 - schreef op 07-09 om 12:43
Hee meiden,
Vanmorgen echo gehad, was goed maar ze moesten nog wel wat verder groeien dus maandag weer terug ;-) 
3 van 12mm 2 van 11mm en 15 kleintjes van 10 of kleiner. 
Op zijn vroegst dus woensdag de punctie ;-) 
Ga jullie berichten vanavond rustig teruglezen  (ben namelijk op het werk hihi)
meid22 - schreef op 07-09 om 12:44
Hee meiden,
Vanmorgen echo gehad, was goed maar ze moesten nog wel wat verder groeien dus maandag weer terug ;-) 
3 van 12mm 2 van 11mm en 15 kleintjes van 10 of kleiner. 
Op zijn vroegst dus woensdag de punctie ;-) 
Ga jullie berichten vanavond rustig teruglezen  (ben namelijk op het werk hihi)
meid22 - schreef op 07-09 om 12:49
Hee meiden,
Vanmorgen echo gehad, was goed maar ze moesten nog wel wat verder groeien dus maandag weer terug ;-) 
3 van 12mm 2 van 11mm en 15 kleintjes van 10 of kleiner. 
Op zijn vroegst dus woensdag de punctie ;-) 
Ga jullie berichten vanavond rustig teruglezen  (ben namelijk op het werk hihi)
meid22 - schreef op 07-09 om 12:50
Hee meiden,
Vanmorgen echo gehad, was goed maar ze moesten nog wel wat verder groeien dus maandag weer terug ;-) 
3 van 12mm 2 van 11mm en 15 kleintjes van 10 of kleiner. 
Op zijn vroegst dus woensdag de punctie ;-) 
Ga jullie berichten vanavond rustig teruglezen  (ben namelijk op het werk hihi)
Nancy - schreef op 07-09 om 12:53
Klinkt goed Meid,spannend allemaal he.
Ik heb woensdag de echo om te kijken hoe ze zijn gegroeid...ben erg benieuwd.

Marie, Goed om te lezen dat je het eerst met voeding gaat proberen. Ook al heb je geen overgewicht,het kan veel uitmaken. Maar dat heb je ook wel gelezen in HET boek .
Ik kan me goed indenken,dat je zo tegen ivf opziet...het zijn echt veel hormonen die je moet spuiten.
Ik schrok er zelf ook wel een beetje van..hoeveel eenheden erbij kwamen in tegenstelling tot de IUI.
Ik ga hard voor je duimen dat deze 5e iui,DE iui gaat worden voor jullie wondertje.
Eva - schreef op 08-09 om 12:07
Bedankt meiden 

Meid22 wat een mooie hoeveelheid  hopelijk groeit alles mooi door op naar een goede punctie 
Marie wat fijn dat ze goed naar je luisteren in het ziekenhuis en je helpen waar het kan ! Ik hoop dat IUI 5  jullie toch wat moois gaat brengen en IVF jullie bespaard blijft 

Nancy spannend woensdag de echo hoop dat alles mooi is doorgegroeit en dan door naar een goede punctie 

Tamara duimen draaien voor je deze ronde !

Hoe is het met de rest van de meiden ? 

Hier vanmorgen wakker geworden met al flink wat eipijn CD 13 , dus ovulatie test gedaan en "zo goed als" ( ik heb niet altijd knallers en moet dus ook goed vertrouwen met wat ik voel in mijn lichaam) positief, daarna het ziekenhuis gebeld even overlegd en liever iets te vroeg dan weer te laat , en  dus  hebben we de IUI ingepland voor morgen ochtend 10:00, spannend weer maar  ben wel heel blij dat deze cyclus weer vlot verloopt  en voor nu is alle hoop weer gevestigd op deze ronde ...

Liefs 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan