Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

*Lotus* - schreef op 24-07 om 08:27
meid 22 veel succes verder met alle voorbereidingen 
Nina wat een enorme rollercoaster waar je doorheen gaat niks aan hoop op meer duidelijkheid voor jou
stff knap dat je nog langer wacht maar wij leven evengoed met je mee.
Eva hoe is het bij jou 
Nancy heb je inmiddels al minder pijn?
Marie ik hoop op heel goed nieuws vanuit italie..
Liefs
3230 antwoorden en 31010323x bekeken
Marie - schreef op 24-07 om 09:51
Hi dames, was vooral aan het spieken of Stef al getest heeft! Zelf vanmorgen 14 dpo droog wakker geworden.. de laatste twee ronden werd ik ‘s ochtends al wakker met bloed op deze dag dus dat geeft wel wat hoop maar is nog niet alles. Afwachten!!!
Nancy - schreef op 24-07 om 10:15
@ meid,dank je wel meid. We kunnen niet wachten tot zaterdag,dan vertrekken we naar Noorwegen :-). We zijn er zo hard aan toe.

@ Marie, ooooooh wat spannend!! Ik duim zo hard voor je.

@ Nina, wat een onzekerheid meid. Hopelijk krijg je snel wat duidelijkheid. Sterkte.

@ Lotus, De pijn was iets minder,maar vandaag lijkt het wel alsof ik flinke menstruatiepijn heb :-(.
Op zich zou het perfect zijn als ik nu al mijn menstruatie zou krijgen..dan weet ik dat alles weer werkt zoals het hoort...maar tot nu toe nog geen bloed gezien.

@ Eva, Hoe gaat het meid?

@ Stff, wauw..wat knap dat je kan wachten met testen. Ik duim nog even goed door voor jullie.
*Lotus* - schreef op 24-07 om 10:17
Nou nancy ik vind het wel naar hoor dat je zo lang pijn hebt en idd laat dat bloed dan nu maar komen, dan weet je dat het weer werkt
Miley - schreef op 24-07 om 11:53
Heey meiden ,
Gisteren was mijn nod,  geen bloed , tot nu toe nog steeds geen bloed ... had geen zwangerschap test meer in huis dus even getest met ovulatietest maar die is negatief ... 
Uiteraard ben ik nu een beetje nieuwsgierig aabezien ik perfect weet wanneer mijn eiersprong was ik durf enkel totaal geen hoop te hebben aangezien de testen niets zeggen .
*Lotus* - schreef op 24-07 om 11:57
miley wanneer haal je een test dan?
Miley - schreef op 24-07 om 12:01
@lotus , wel ik heb mij nu voorgehouden dat als er morgen nog steeds niets te zien is , ik morgen een test ga halen om die dan overmorgen te doen ik stel mijn eigen geduld hierdoor op de proef , maar het voordeel is dat mijn auto stuk is dus dat maakt het wachten iets makkelijker . Ik heb ook ergens gelezen dat als je een positieve ovulatietest hebt gehad je ovulatie zelf tot 48u later kan zijn ... dus dan zou het ten laatste vandaag nod zijn in het ergste geval . Ik weet dat mijn ei 24mm was 3 dagen voor de positieve test dus ik ben best wel zeker van mijn eiersprong maar als er morgen of overmorgen dus nog steeds geen bloed is , dan kan ik toch met een beetje hoop een test doen
*Lotus* - schreef op 24-07 om 12:59
Zijn de winkels zover weg  je kan nu na je nod iedere dag op elk moment van de dag een test uitvoeren.. succes met wachten balen dat de auto stuk is :S
stff48 - schreef op 24-07 om 17:26
Hè lieverdjes , 
Ik heb vanmorgend getest ( test van Colruyt merk biover ) heb ze verkeerd gebruikt vrees ik.. had men test omgekeerd laten liggen zonder ik het wist & maar 1 min gewacht ipv  5 min blijkbaar .. dus ik test weggegooid ..nu was ik toch benieuwd & heb ze even terug bekeken .. stond nu toch een klein  tweede streepje .. zou dit een indroog lijntje zijn of niet ? 
Ben me 2 nieuwe clear blue testen gaan kopen . 
*Lotus* - schreef op 24-07 om 17:56
Wil je de test laten zien?
Eva - schreef op 24-07 om 18:27
Meid 22 super leuk altijd weeer leuk even je jurk aan 

Nina wat een rotnieuws hoe was het vandaag ben je nu iets wijzer geworden ?

Miley wat spannend meid duim hard voor je  !

Stff jij maakt het helemaaal spannend nu hihi  ben ook wel benieuwd naar je testje !! Duimen draaien !!

Marie spannend 14 dpo en droog duim hard !!!
Nancy hoop dat de menstruatie snel doorzet voor je  ! Hele fijne vakantie alvast  !!
Hier gaat het goed voel me alleen behoorlijk ellendig vandaag ben al dagen flink misselijk en steeds aan het spugen en vandaag echt belabberd en het voelt alsof de menstruatie  komt !! vandaag 10 dpo  dus dat zou wel erg vroeg zijn !

Liefs 
stff48 - schreef op 24-07 om 18:59
Lotus , het is echt niet te fotograferen .. zo moeilijk is het om op foto te krijgen , zo licht  
Trees87 - schreef op 24-07 om 19:18
Kwas ook al aant zoeken nar een foto ... dan nog maar eventjes wachten 
*Lotus* - schreef op 24-07 om 19:19
Morgen gewoon nog een testje stff. En probeer toch maar te fotograferen. Ik kan goed turen
Marie - schreef op 24-07 om 19:27
QU (Quick Update): geen bloed!! Okee, het is ‘pas’ 14 dpo maar het geeft hoop! Wel besloten morgenvroeg ook nog even niet te testen... negatief testen hakt er bij ons iets te hard in.. 
Miley - schreef op 24-07 om 19:34
Heey meiden , ik was overtijd aan het gaan maar deze middag toch een beetje bruin bloedverlies , ondertussen bijna einde van de dag en nog steeds maar Max een half inlegkruisje... ben benieuwd wanneer het gaat doorzetten beetje jammer , maar op naar een nieuwe ronde .
stff48 - schreef op 24-07 om 20:24
Ik zie het persoonlijk zelf niet op de foto. In het echt zie je het wel 
Wat vinden jullie?
Lizzy - schreef op 24-07 om 23:59
Stff48, ik zie het ook niet maar het zou wel goed kunnen. Ik zag 1dag na NOD ook niets binnen de afleestijd, zelfs niet met een early action test. 48u later was er een tuurstreepje maar dat was wel echt een streepje! En volgens mij zei jij laatst dat je na de iui wat bloedverlies had en laat van je buikspieren. Dat waren bij mij achteraf gezien ook de eerste symptomen. Ik duim heel hard voor je!!
Hier is de miskraam nog steeds niet op gang gekomen. Ik zou inmiddels 9 weken zijn. De arts zei vrijdag dat het uitzonderlijk is dat het langer dan 2 a 3 weken duurt maar ik ben een beetje bang dat ik zo’n uitzondering ga worden..@Nina, is een curretage bij jou nog niet ter sprake gekomen? Vrijdag heb ik een telefonisch consult, ik wil in ieder geval vragen of ik hcg kan laten meten. Wil wel weten op hoeveel ik nu nog zit.
Miley, wat ontzettend balen voor jou!
Marie, hopelijk blijft het zo!
Ik duim voor jullie allen!
*Lotus* - schreef op 25-07 om 07:04
stff ik zie heeel heeeeel licht iets...
,marie ik hoop ook dat je maanstonden uitblijven....
lizzy bij mij duurde t van 22 april tot 4 mei en het was verschrikkelijk t was gewoon een mini bevalling vreselijk alsof er iets knapte  en ik bleef maar bloeden. uiteindelijk alsnog gecurreteerd
ik zou als t me weer zou gebeuren gelijk kiezen voor curretage.
Meid22 (Gast) - schreef op 25-07 om 07:18
@Stff48 op de foto zie ik geen streepje maar kan natuurlijk aan de foto (en het licht van de foto liggen) en misschien ook aan de gevoeligheid van de test (geen ervaring met die testen).
@Lizzy wat vervelend dat het nog steeds niet op gang is gekomen  curratage lijkt me emotioneel gezien heel zwaar  dus hoop echt dat het zich vanzelf oplost hopelijk krijg je snel duidelijkheid  
Hier vanmiddag afspraak bij het ziekenhuis over de ICSI procedure en uitleg over de medicatie (wat een berg pillen is het toch hè) en het spuiten.
Hoop dat ik vanmiddag ook echt duidelijkheid krijg wanneer we kunnen beginnen, ze hebben me eerst gezegd dat het in september kon, maar vorige week zeiden ze aan een telefoon dat het afhankelijk was hoeveel andere er ook kort protecol hadden dus dat het ook pas later kon starten.
Begin inmiddels echt een beetje ongeduldig te worden, en heb ook sterk het vermoeden dat omdat wij (relatief) jong zijn wij later worden geholpen dan andere stellen en dat vind ik echt heel vervelend  zeker omdat wij gewoon geen enkele kans hebben op een natuurlijke zwangerschap.
Zus van een collega van mij haar vriend heeft 1,5 week na mijn verloofde de TESE ingreep gehad (die hij ook in twee weken tijd kon plannen zonder eerst 3 maanden aan leefregels te houden) en zij kon meteen daarna beginnen met spuiten (zonder 6 weken aan de pil) en heeft vandaag punctie en zaterdag terugplaatsing ;-) natuurlijk super fijn voor hen dat zij wel snel worden geholpen  Maar als wij niet in september mogen beginnen (terwijl ik hier al in juni om heb gevraagd en dit ook toegezegd is) en zij kunnen nu al een terugplaatsing krijgen dan snap ik het gewoon niet helemaal  net zoals ik niet snap dat me verloofde 8 weken moest wachten op een echo van 15 minuten ;-) probeer me er niet te druk om te maken maar het voelt voor mij en eigenlijk ook voor mijn verloofde alsof wij steeds als laatste worden geholpen i.p.v. netjes in de rij ;-).
Natuurlijk hebben we alle tijd omdat we nog “jong zijn” maar wij willen ook gewoon ontzettend graag een kindje en zijn er helemaal klaar voor  dus willen ook gewoon graag de hulp krijgen die wij (helaas) nodig hebben om onze droom te kunnen waarmaken

Liefs
stff48 - schreef op 25-07 om 07:36
Hey lieverds , vanmorgend clear blue gedaan en geeft negatief aan .. de apotheek zei ook afwachten , dat mijn hcg wss niet vlug op gang kwam. Straks toch even naar de dokter bellen   echt balen om zo de werkdag te beginnen Marja  
Lizzy , ik heb nog geen IUI gehad hihi , wel veel last van mijn buik dat wel .
Marie ik duim voor je ! 
Meid22 succes in ziekenhuis vandaag 
Iedereen die ik ben vergeten te vermelden , heel veel liefs ook 
*Lotus* - schreef op 25-07 om 07:47
Wat vreemd dan dat je maanstonden uitblijven stff meen toch echt dat er iets heel lichts staat maar goed. Ik hoop dat je hcg dan langszaam op gang komt 
Trees87 - schreef op 25-07 om 09:33
Ik zag ook biet direct ietsiet op het testje .... terwijl ik het zou willen zien!!! 
Ik hoop snel duidelijkheid ... manman wat is het spannend!'
Ook voor de andere! 
Eva - schreef op 25-07 om 09:37
Lizzy  wat naar dat je er nu al zo lang mee rondloopt ! Hoop dat het snel op gang komt en een ingreep je gespaard blijft !

En dat was ik trouwens met wat bloedverlies en spierpijn in m'n buik na onze 1e IUI 

Stff  benieuwd wat de dokter zegt, idd geen leuk begin vd dag pffff !!

Meid 22 begrijpenlijk dat je het wachten zat word en zeker als ze nu weer onzekerheid geven over september ! Gewoon op jullie strepen gaan staan hoor en desnoods aangeven welk gevoel jullie erbij krijgen ! Jong of niet ze hebben jullie al lang genoeg laten  wachten !!

Liefs
Marie - schreef op 25-07 om 09:53
Helaas meiden.. manlief vroeg me vanmorgen te testen toen er nog steeds geen bloed was, maar de test bleef wit... 
*Lotus* - schreef op 25-07 om 09:56
He marie dat is enorm balen maar het kan allemaal nog hoor dont give up.. ik blijf duimen voor jou en alle andere meiden
Nancy - schreef op 25-07 om 10:46
Marie, nog even niet de moed verliezen hoor...geen bloed geeft moed he. Ik duim zo hard voor je!
Meid, succes vandaag in het ziekenhuis. Jullie zullen weer een hoop informatie krijgen.
Stff, spannend nog even meid.

En voor alle andere meiden, er wordt aan jullie gedacht 
Marie - schreef op 25-07 om 15:12
Dankjulliewel Nancy en Lotus..! Mijn menstruatie is nog niet begonnen maar ik ga er vanuit dat de test wel betrouwbaar is. Misschien juist door de spanning dat het later komt.. we zullen zien. Intussen genieten we van onze vakantie 
Eva - schreef op 25-07 om 17:06
Marie wat jammer van de witte test vanmorgen zoals de meiden al zeggen houd  moed  duim nog even door voor jullie !! 
Nina - schreef op 25-07 om 18:06
Jammer een witte test Marie.
Lizzy vervelend dat het niet opgang komt.
Wachten duurt altijd lang meid22 ik zou gewoon duidelijk zeggen tegen de artsen dat je nu het wachten beu bent.
Ik heb gisteren een echo gehad nog steeds zelfde beeld. Geen enkele arts heeft tot nu toe duidelijkheid kunnen geven over wat ze precies zien op het beeld... Duidelijk geen goede zwangerschap. Hcg was gestegen van 11000 naar 17000 dus dat betekent dat mijn lijf ook nog niet aan het afstoten is. Volgende week woensdag afspraak mocht als het dan nog niet afgekomen is en echo beeld hetzelfde krijg ik curettage.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan