Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Marie - schreef op 07-11 om 10:45
meid 22, ik ga heeeel hard voor je duimen!
3230 antwoorden en 31039839x bekeken
Elisabeth93 - schreef op 07-11 om 11:30
meid22 super spannend allemaal voor je meis ! ik ga zo hard mogelijk duimen voor je als ik kan.
Ik kan me niet voorstellen op wat voor een wolk jullie  nu zitten betreft het eindelijk weer meedoen zeg maar.. Je hebt er zo een tijd op moeten wachten.
Tamara - schreef op 07-11 om 15:03
Vandaag de inseminatie gehad... Het insemineren viel gelukkig mee maar had wel wat een afwijking 'binnenin' normaal zitten er 2 gangen achter elkaar maar bij mij zaten ze schuin maar was opzich geen probleem ze kon er alleen wat moeilijker bij met als gevolg dat ik nu buikpijn heb... Maargoed alles voor het goede doel en nou maar duimen dat ik over 2 weken een positieve test in handen heb
Betty - schreef op 07-11 om 16:16
Goh dat is appart. Maar fijn dat het gelukt is Tamara en nu gaan we dus ook heel hard voor jou hopen en duimen! Ik kan me voorstellen dat het gerommel daar wel effect heeft. Ik had na mn uitstrijkje ook wel krampjes. Heb je een warmtekussentje of kruik oid. Dat vind ik altijd heel goed helpen. 

Pff ik verwacht mn menstruatie (of niet) ergens tussen vanavond en vrijdag. Mn temperatuur was vanmorgen nog hoog genoeg dus ws vandaag nog niet. Hopelijk levert al onze moeite nou eens een keer wat op. Vanmorgen een vroege test gedaan, maar nog niks te zien. Ik heb aan kwaaltjes alleen zware borsten en ietsje maagzuur, dat zegt dus ook niks. Blijf het lastig vinden zo vlak voor mn nod. 
Louisag - schreef op 07-11 om 16:20
Elisabeth83 hopelijk wordt je BM slijmvlies nog dikker.

Nancy op naar de tp!! Weet je al wanneer je naar het zkh moet voor een meting?

Meid22, Betty en Tamara ik hoop op drie positieve testen binnen nu en 14 dagen ik ga in ieder geval heel hard duimen dat ik jullie in uitgerekend juli 2019 terug ga zien
Nancy - schreef op 07-11 om 17:22
Lousiag,ik heb afgelopen maandag een echo gehad om te kijken of alles rustig was na de overstimulatie. Gelukkig was dat het .
Aankomende maandag met ovulatietesten beginnen om m’n eisprong op te sporen. Dinsdag nog een echo om te kijken of er al een ei in aantocht is. 
Zodra m’n test positief is,moet ik bellen naar het ziekenhuis. Dan wordt de dag ban terugplaatsing bepaald. 
De dag van terugplaatsing worden we ‘s morgens gebeld om te horen of onze Eskimo goed is ontdooit en dan horen we gelijk hoe laat de terugplaatsing gaat zijn.
Erg spannend allemaal.

Hoe voel je je?
Eva - schreef op 07-11 om 17:55
Tamara herkenbaar "probleem" mijn bm ligt ver naar achter gekanteld waardoor ze dus eerst door die knik moeten met dat slangetje voor de iui hopelijk zakt je buikpijn snel , ook jullie op naar een mooie positieve test !!

Nancy spannend fijn dat alles rustig ,  hopelijk verloopt het allemaal soepel en word deze eskimo jullie wonder !!

Betty wat spannend allemaal duimen draaien hoor !! 

Ik heb gister op cd13 super vroeg  mijn eisprong gehad in deze medische pauze ronde haha !  De kans is klein manlief is in het buitenland en zondag avond was dus de laatste keer "zaadjes verzamelen"  en vrijdag avond komt hij pas thuis maar goed,  wie weet komt uit deze pauze ook ons wonder hoop houden we altijd dus op het wachtbankje en op mijn verjaardag een testje wagen ( mocht ik dan nog droog zijn) het zou toch wel echt een heel  mooi kado wezen in deze o zo moeilijke maand voor ons  

Succes meiden duimen draaien !! 

Liefs 
Nancy - schreef op 08-11 om 09:35
Eva, ik duim voor je meid. Hopelijk krijg je een heel mooi verjaardagskado.
Nancy - schreef op 08-11 om 10:05
Betty, he bah..wat vervelend! Wanneer zouden jullie de mm in gaan?
Gefeliciteerd met je man
meid22 - schreef op 08-11 om 10:10
@Betty wat balen  had het jullie zo gegund.
Begrijp heel goed hoe je je voelt, wij hadden graag een kindje met onze bruiloft gewilt (die was afgelopen aug) dachten toen we in okt 2016 stopte met de pil dat dit wel haalbaar kon zijn maar helaas   zeker op speciale dagen als verjaardagen en bijv kerst komt het extra hard aan hè zo n telleurstelling.
Wens je man natuurlijk wel (alvast) een hele fijne verjaardag toe  en hoop echt dat jullie spoedig een mooi cedeautje mogen krijgen 
Liefs 
Betty - schreef op 08-11 om 13:11
Bedankt! hij is volgende week pas jarig, maar was een mooi moment geweest voor een cb. Idd zulke momenten maken toch dat je nog ff harder hoopt. 
Begin volgend jaar mogen we bellen  , maar misschien dat ik halverwege volgende maand al bel als het weer niet gelukt is. In februari of Maart zijn we al 2 jaar aan het proberen. En het wordt mentaal steeds zwaarder. Al controleren ze eerst maar weer een paar dingen zoals de dikte van de baarmoederwand en de eicellen beter bekijken of een cycte uitsluiten. Zulke dingen.  
Nancy - schreef op 08-11 om 13:38
Betty, ik begrijp heel goed dat het mentaal zwaarder wordt. Waarom mogen jullie pas begin volgend jaar bellen?
Jullie zijn al 2 jaar bezig...vaak helpen ze je al als je 1 jaar bezig bent.
Ik zou inderdaad aandringen op de onderzoeken. 
Eva - schreef op 08-11 om 14:54
Betty wat enorm klote !!! Zou idd ook gewoon vast bellen al plannen ze maar vast wat afspraken in met   2 jaar bezig zouden ze jullie niet nog langer moeten laten  wachten !!!


Nancy dank je wel meid we houden hoop 


 

Betty - schreef op 08-11 om 20:48
Na een klein jaar te hebben geprobeerd zonder succes, hebben we wel wat onderzoeken gehad. Zoals zaadonderzoek, bloedonderzoek en een echo. Die onderzoeken waren goed en omdat we al een zoon hebben, gaan ze er vanuit dat het in princiepe zou moeten lukken. Onze kans op een niet medische zwangerschap is berekend op meer dan 40%, omdat dat percentage hoger is dan de medische molen is ons geadviseerd om eerst nog een jaar te proberen. Dat is dan februari/ maart. maar we mochten in januari ook al wel bellen, dus december zal vast ook wel goed komen. Proberen we het nog 1 cyclus met temperaturen en ovulatietesten. 
op de een of andere manier hebben we of heel veel pech, of te veel stress of er is toch iets anders aan de hand. 
Lizzy - schreef op 11-11 om 18:33
Wat balen Betty!
Meid22, fijn dat de terugplaatsing geweest is! Nu de dagen aftellen!


Wij hadden woensdag nog een evaluatiegesprek voor de 2e icsi poging. We hadden er niet veel zin in maar het was toch wel een goed gesprek. Volgens de arts was er weinig te doen aan de lage opbrengst bij de punctie en zijn mijn eierstokken ouder dan dat ze zouden moeten zijn voor mijn leeftijd. Toch was ze wel positief omdat ik vrij snel zwanger ben geraakt en als er een eicel is, lukt de bevruchting en terugplaatsing tot nu toe altijd. Als tip zei ze nog dat sommige verzekeringen extra ivf behandelingen vergoeden (oa UMC) dus handig om daar voor volgend jaar even naar te kijken. Komende maanden nog even rust en dan gaan we er weer voor.
daphne21215 - schreef op 12-11 om 07:12
Dames ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik ben niet echt een schrijver dus lees wel al een tijdje alles mee. Ten eerst alle zwangeren gefeliciteerd en alle andere nog veel moed en succes. 
Nou heb ik het volgende. Ik zit nu 6 dagen na mijn vermeende eisprong kan ook iets meer zijn minder denk ik niet. Deze maand geen ovulatie testen gebruikt. Nou dat was de inleiding nu waar het omgaat. Gister hebben mijn man en ik seks gehad en nu verloor ik vanmorgen wat bloed dat is me nog nooit gebeurd wat zou dit kunnen zijn?
Dank jullie wel dames voor het meedenken 
*Lotus* - schreef op 12-11 om 07:23
Daphne dan heb je ws comtacr bloeding gehad. Miss een adertje gesprongen. Niets om je zorgen over te maken. Wanneer mag je testen. 
daphne21215 - schreef op 12-11 om 08:00
Volgende week dinsdag dus over iets meer dan een week. Ik moet alleen morgen naar de kaakchirurg. Kies laten trekken en dan die verdoving en medicijnen zou dat kwaad kunnen mocht je zwamger zijn? 
daphne21215 - schreef op 12-11 om 08:39
Volgende week dinsdag dus over iets meer dan een week. Ik moet alleen morgen naar de kaakchirurg. Kies laten trekken en dan die verdoving en medicijnen zou dat kwaad kunnen mocht je zwamger zijn? 
meid22 - schreef op 12-11 om 08:47
@Daphne21215 ben zelf nooit bij de kaakchirurg geweest maar bij mijn tandarts moet ik altijd een vragenlijst invullen met vragen of ik ergens allergisch voor ben en of ik zwanger ben en of ik een kinderwens heb dan houden ze daar rekening mee ;-) 
@Lizzy fijn om te horen dat je een goed gesprek hebt gehad  hoop echt dat jullie volgend jaar jullie wondertje mogen krijgen
Nancy - schreef op 12-11 om 09:27
Hai meiden,

Hoe gaat het met jullie?
@ Eva, hoe voel je je meid? Wanneer kan je een testje doen?

Meid, hoe voel je je?

Daphne, ik zou het gewoon even aangeven bij de kaakchirurg.

meid22 - schreef op 12-11 om 09:55
@Nancy voel me goed  kom wel lastig in slaap de laatste dagen en af en toe voel ik wat kramjes ;-) nu lekker weer aan het werk dus mooi wat afleiding  
Hoe is het met jou? Menstruatie weer voorbij?
Eva - schreef op 12-11 om 10:02
Nancy, ik voel me eigenlijk tegen verwachting in goed.. ben ook heel erg hoopvol en positief  ik ga 19 November een testje wagen als ik nog droog ben  op 13 dpo  (dan ben ik jarig en word ik 36 )!!!  
Hoe is het met jou ? 

Lizzy fijn dat het toch een positief gesprek was het kan zeker geen kwaad om dat even uit te zoeken met de zorgverzekeringen !!!

Daphne zou het ook gewoon even aangeven bij de kaakchirurg .

Liefs 
Nancy - schreef op 12-11 om 10:03
Meid, oh wauw...wat klinkt dat goed!!! Ik duim zo hard voor je.

Met mij gaat het goed hoor. Menstruatie was al snel weer voorbij gelukkig. 
Vanavond met ovulatietesten beginnen om mijn eisprong op te sporen. Morgen nog een echo om te kijken of er een eitje klaar zit.
En dan hoop ik ergens volgende week de terugplaatsing te hebben 
Marie - schreef op 12-11 om 10:21
Meid, Eva, ik duim hier voor jullie  ik hoop dat jullie ook mogen aansluiten!!
Hier beginnen de symptomen steeds sterker te worden. Woensdag ben ik 7+2 wkn en op die dag is het de vorige keer mis gegaan. Ik ben me er bewust van, maar ik ben er niet zenuwachtig over. Ik durf zelfs vooruit te denken en ben al bezig wat ik met carnaval aan moet trekken (zaterdag is de prinsenbekendmaking hier in het Zuiden geweest). Mijn man vroeg me gisteren nog of ik soms twijfel of er iets mis is of dat ik dingen voel waarvan ik twijfel of het allemaal wel goed gaat... heb hem gerust kunnen stellen. Hij is zoo onzeker, echt zielig  We kijken allebei heeel erg uit naar vrijdag dat we net iets meer kunnen zien dat een knipperende pixel  Enige keer waarop ik me een beetje rot en twijfelachtig voelde was toen ik droomde dat ik begon te bloeden.. verschrikkelijk! Mijn man had ook al zo'n nachtmerrie gehad... gek toch hoe zoiets onbewust toch meespeelt. Gelukkig kan ik wel echt genieten.

Ik hoop dat er snel meer dames volgen en mee kunnen gaan genieten van de symptomen  Als vrijdag de echo goed is, meld ik me direct aan bij moeders voor moeders! Als er meer is waarmee ik jullie kan helpen laat het gerust weten  Heb zoveel support van jullie gehad, dat ik graag iets terugdoe ! 

Mooie dag meisjes!
LoesJ - schreef op 12-11 om 11:04
Hi Meiden,

Ik heb nog niet eerder in dit topic mee geschreven, maar aangezien jullie allemaal ervaring in de medische molen hebben, vroeg ik mij af of iemand het volgende herkent. 

Ik ben vandaag in het ziekenhuis geweest omdat ik weer met een nieuwe ronde Clomid zou starten (vanwege pcos), maar mijn baarmoederslijmvlies was nog te dik. Super raar, want dit is dag 5 van mijn menstruatie, en de vorige keren was mijn slijmvlies op dag 3 al dun genoeg. Ze hebben voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan, maar die was negatief. Nu moet ik pilletjes slikken om weer een bloeding op te wekken en dan hopen dat ik daarna weer kan starten met de clomid. 

Ik had deze ronde progesteron creme gesmeerd in de hoop mijn luteale fase te verlengen (die is 9 dagen), dus ik was bang dat het daar door kwam, maar mijn arts dacht van niet (omdat ik daar op tijd mee ben gestopt, zodra ik ongesteld werd). Ze zei dat ze geen idee had waarom het slijmvlies nog dik kon zijn. 

Nu is het ook zo dat ik vanochtend dag dat mijn menstruatie zo goed als over was, maar nadat ik terug kwam van het ziekenhuis (waar ze dus een inwendige echo hebben gedaan) had ik ineens weer helderrood bloedverlies. 

Ik vind het zo vreemd allemaal.. Heeft iemand weleens iets soortgelijks gehad?
Eva - schreef op 13-11 om 08:53
Nancy spannend succes bij de echo vandaag  op naar een goede terugplaatsing van een mooie eskimo !!!

Marie je onderbewust zijn kan gekke dingen met je doen , hou vast aan je goede gevoel en op naar een mooie echo vrijdag!! Zo zie je maar voor de mannen is het allemaal net zo spannend en zenuwslopend 

Loesj van een binnenwaardse echo kun je wel eens een bloeding krijgen... dat je bm slijmvlies nog te dik is en je nog niet kan beginnen aan de volgende ronde is wel heel vervelend zeg jammer dat ze niet weten waardoor het komt! Hopelijk kun je snel verder ... 

Hier al een paar dagen een heel zwaar gevoel in mijn onderbuik en gister avond flink wat felle steken rechts onderin probeer alles een beetje weg te wuiven maar het het geeft stiekem wel weer wat hoop 

Liefs eva 
Marie - schreef op 13-11 om 09:12
Hee Eva, nou zeg dat wel! Deze ochtend ben ik wel wat onzeker... ben sinds gisteren snipverkouden en niet fit. Op zich is dat niet gek, maar ik heb wel een kramp (gemene steekjes) in m'n onderbuik  ik hoop dat het bandenpijn is en niets geks.. 
Nancy - schreef op 13-11 om 09:14
Eva, lief dat je eraan denkt,dank je wel!!
Ik hou jullie op de hoogte.
Oeh, dat klinkt wel goed meid,nog een klein weekje en dan kan je testen. En...ben je jarig!!!!





meid22 - schreef op 13-11 om 10:06
@Nancy heel veel succes bij de echo  
@Loesj heb zelf geen ervaring met chlomid, maar heb wel eind oktober een afspraak in het ziekenhuis (evaluatie gehad) toen was ik ook op mijn menstruatie aan het wachten (afspraak was donderdags terwijl ik me menstruatie toen maandags al verwachtte) dus had ze toen een inwendige echo gemaakt en mijn slijmvlies was toen ik dik (3 laags) en toen vertelde ze dat me menstruatie nog wel 3 weken (!) op zich kon laten wachten, was toen best verdrietig want wilde graag door, echter toen ik die avond het een beetje had laten bezinken en ging relaxen kwam daar ineens me menstruatie  hoop in elk geval dat je snel door kunt en het spoedig raak mag zijn
@Marie veel beterschap
@Eva hoop dat het een voorteken is en je binnekort een mooie test in handen mag hebben
Hier gaat het goed, af en toe wel wat steekjes maar verder nergens last van  heb zondag al een testje gewaagd (5 dagen na terugplaatsing) weet dat het veeeeeel te vroeg is maar omdat het weekend was en ik alleen thuis was mezelf niet kunnen inhouden, zag (binnen de afleestijd) een heeeeel licht tuurstreepje, heb een foto op me profiel staan ;-) 
Ga nu pas in het weekend weer testen hoop dat ik dan een mooie test mag krijgen maar weet ook heel goed dat het nog mis kan gaan dus daar bereid ik me ook op voor  momenteel drukke werkweek dus wel veel afleiding 
Liefs 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan