Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

*Lotus* - schreef op 29-08 om 18:00
Och sochra wat naar. Maar nu gaat er iets gebeuren..heel veel succes
3230 antwoorden en 31027785x bekeken
*Lotus* - schreef op 29-08 om 18:01
Hoe is t verder met marie en eva gaat t een beetje met jullie..

Trees en c81 jenny hoe gaat t met jullie. 

Zitten er nog dames voor hun nod! 

Hier gaat t zijn gangetje. 
meid22 - schreef op 29-08 om 18:03
@Sorcha wat vervelend dat ook jullie de MMM in moeten  wil jullie heel veel sterkte en succes toewensen  
Zo te lezen kun je wel snel terrecht en veel onderzoeken in een korte tijd dat is wel fijn ;-) (maar ook heel spannend natuurlijk) 
Hoop dat alle uitslagen goed zullen zijn & dat jullie duidelijkheid krijgen  
daphne21215 - schreef op 29-08 om 18:11
Ja hier eigenlijk gister nod. Maar mijn ovulatie test was pas twee dagen later positief dus als ik daarvanuit ga is morgen mijn nod. Nog geen aanwijzingen dat mijn regels er aan komen maar ja dat denken we allemaal wel eens. Eerst zien dan geloven. 
*Lotus* - schreef op 29-08 om 18:16
Daphne wat spannend ga je morgen ook testen? 
meid22 - schreef op 29-08 om 18:20
@Sorcha wat vervelend dat ook jullie de MMM in moeten  wil jullie heel veel sterkte en succes toewensen  
Zo te lezen kun je wel snel terrecht en veel onderzoeken in een korte tijd dat is wel fijn ;-) (maar ook heel spannend natuurlijk) 
Hoop dat alle uitslagen goed zullen zijn & dat jullie duidelijkheid krijgen  
Eva - schreef op 29-08 om 18:35
Sochra meis wat naar om jou hier nu weer tegen te komen !!!  Het is alweer eventjes geleden dus ik had gehoopt dat je zwanger zou zijn !! In ieder geval  Heel veel succes in de mmm  en ik hoop op snel duidelijkheid en hulp voor jullie duimen draaien 

Daphne spannend !!  

Liefs 

Sochra - schreef op 29-08 om 18:46
ja ben in jette sneller geholpen dan bij mijn eigen gyn hoop snel op een wondertje 
Eva - schreef op 29-08 om 19:04
Lotus over je berichtje heen gelezen sorry lief dat je het vraagt !
Het gaat hier momenteel echt even helemaal  niet zo lekker. Ik  ben emotioneel  helemaal kapot  . Zal er verder niet over uitwijden want deze negativiteit kan niemand hier gebruiken  ik hoop mezelf snel te kunnen herpakken ergens deze  aankomende dagen.


Jij alweer 26 weken wat gaat het toch hard  

 Liefs 
Poesh - schreef op 29-08 om 19:19
eva, dan zijn we met 2.. Heb vandaag zelfs een afspraak gehad met de psycholoog op fertiliteit. Het goede/slechte nieuws maandag gaat in haar bijzijn me verteld worden. Het gesprek heeft me wel goed gedaan, ze heeft ook uitgebreid de tijd genomen om naar me te luisteren. Ik heb er bijna 2u gezeten!
*Lotus* - schreef op 29-08 om 19:56
Lieve Eva en lieve poesh wat is de mmm soms hard en wat is t totaal niet eerlijk verdeeld.. ik kan alleen maar hopen voor jullie en jullie heel veel kracht en liefde toesturen. Maar meer kan ik njet doenn. Ik hoop gewoon dat jullie ook gezegend mogen zijn met dat ene wonder waar jullie beide op wachten. Heel heel veel sterkte en knuffels en ik leef echt met jullie mee. Ik weet helaas hoe jullie je voelen. 
Ja 26,3 inmiddels. En t gaat ineens zoo hard 
Sochra - schreef op 29-08 om 20:24
hoi eva
ja ik had ook gehoopt om jou op een ander forum terug te zijn. 
zel had ik een pauze ingelast in zowel het forum en als ovu testen emotioneel werdt het wet zwaar
MM23288 - schreef op 29-08 om 21:03
@poesh en @ Eva heel veel succes en een virtuele knuffel! 
Louisag - schreef op 30-08 om 07:19
Stff48 gelukkig is je hsg achter de rug en nog belangrijker: is de uitslag positief.

Sochra we weten allemaal hoe vervelend het is om uiteindelijk echt in de mmm terecht te komen. Maar zo komt jullie wens wel weer een stapje dichterbij.

Eva en poesh sterkte! Jullie mogen best balen. Hopelijk herpakken jullie je snel en kunnen jullie weer met veel positiviteit verder.

Gisteren zijn wij naar het zkh geweest voor de intake bij de vp voor starten icsi. Wat zijn alle hulpverleners in het zkh toch ontzettend lief. Hierdoor krijgen we steeds meer hoop.
Het verschil tussen het lange of korte protocol is in ons zkh enkel dat er voorafgaand gestart wordt met de anticonceptiepil. Het is niet zo dat we langer moeten stimuleren waardoor de eicelrijping langer duurt. Op dag 11 een echo en ze had het over 2 tot 5 echo's tot de punctie. Dus dat is weer een geruststelling. Maandag 24/9 mag ik al beginnen met deca spuiten. Ook hier werden we vrij in gelaten, we mochten zelf beslissen wanneer we wilden starten.
Louisag - schreef op 30-08 om 07:20
Dubbel
meid22 - schreef op 30-08 om 07:54
@Lousiag wat fijn dat jullie nu helemaal zijn voorbereid ;-) heel veel succes eind september ;-)
Denk dat het echt per ziekenhuis verschilt ;-) had het namelijk in ons ziekenhuis ook nagevraagd toen, en er werd gezegd dat het lange protecol een andere manier van stimuleren heeft (die langer duurt vandaar de naam) dan het korte protecol.
Volg zelf het korte protecol (is standaard & omdat ik jong ben kreeg ik sowieso geen lang) en moest ook aan de pil ;-) (ben er di mee gestopt gelukkig want heb erg veel last van buikpijn gehad door de pil) 
Maar lang of kort is belanrijkste is het resultaat  
Morgen hier eerste keer gonal f zeggen 150eh  spannend 
Louisag - schreef op 30-08 om 08:37
Meid22 ik ben sinds 6dgn aan de pil en heb ook zo'n last van buikpijn onderin mijn buik. Ben ook al in gewicht aangekomen. Heel raar want kan me dit niet herinneren van jaren geleden.

Succes morgen! Ik ben ingesteld op gonal-f 137,5eenheden ook ivm jonge leeftijd en slanke postuur. Wanneer moet je naar het zkh voor je 1e echo?
meid22 - schreef op 30-08 om 08:46
@Louisag ik kreeg er pas wat later last van maar wel echt heftig dat pijnstillers echt noodzakelijk zijn ;-) hoop dat als de onttrekkingsbloeding komt de klachten gaan afnemen, heb me al een tijdje niet gewogen (omdat ik op huwelijksreis ben) dus of ik ben aangekomen weet ik niet (en zou dan ook door het eten kunnen komen hihi)
Ben zelf ook vrij slank ;-) 1,73 en 65 kg.
Mijn eerste echo is volgende week vrijdag dus op dag 7 ;-) ben benieuwd 
Nancy - schreef op 30-08 om 09:22
Lieve meiden, ik wil jullie allemaal even een hart onder de riem steken.
Of je nou in de mmm zit, voor de nod zit, je ei aan het zoeken bent of zwanger bent...hou moed meiden.
We zijn niet alleen en hebben elkaar. Hier vinden we de steun die we hard kunnen gebruiken. Voel je je aan dagje wat slechter,geen probleem..we zijn er voor jullie allemaal.
Dank jullie wel allemaal.
Nina - schreef op 30-08 om 13:44
Iedereen veel succes met het traject. Het is allemaal stuk voor stuk spannend voor iedereen. En wachten duurt lang. Ik ben eigenlijk, 3 weken na mijn miskraam, gestopt met vloeien. Als ik begin met menstrueren mag ik een afspraak maken voor hsg. Ik ben heel
benieuwd, in het verleden heb ik chlamydia gehad en dus kans op verklevingen. Daarna verder met icsi 2e poging zie er erg tegenop. Sinds mijn miskraam mis ik mijn baby's wel een beetje was zo mooi geweest als het goed was gegaan. Ik ben bang voor een herhaling van de afgelopen maanden met onduidelijkheid en opnieuw een miskraam. Maar eerst mijn lichaam tot rust brengen.
Nancy - schreef op 30-08 om 14:06
Nina, wat heftig meid. Hopelijk kan je je lichaam goed tot rust krijgen en hopelijk kan je dan in alle rust verder met de volgende icsi. De angst is begrijpelijk..ik denk bij veel meiden. Ik denk ook dat we dat altijd wel zullen houden.
Maar probeer ook goede moed te houden meid.
Liefs
Nina - schreef op 30-08 om 14:41
Dank je Nancy, ik heb even last van een dipje op baby gebied. Maar komt ook wel weer goed. Een drieling is niet niks en ook een miskraam van een drieling is pittig. Dus eerst maar even herstellen.
Nancy - schreef op 30-08 om 14:48
Kan ik me goed voorstellen Nina. Een miskraam van 1 kindje is al heftig,laat staan van 3 kindjes.
Sterkt met alles. Hopelijk vind je snel je rust weer terug
Nina - schreef op 30-08 om 15:55
Dank je Nancy, ik heb even last van een dipje op baby gebied. Maar komt ook wel weer goed. Een drieling is niet niks en ook een miskraam van een drieling is pittig. Dus eerst maar even herstellen.
*Lotus* - schreef op 30-08 om 16:04
Nina wat een enorme rollercoaster waar jullie doorheen gegaan zijnn neem je tijd om te herstellen. Kon je maar kijken he in de buik. Stiekem om t hoekje zodat jeweet wanneer t raak is dat je kan zien qua kindjes of kindje van hoe en wat. Helaas is dat niet t geval en bestaat t zwanger worden proces nu een keer uit wachten wachten en nog is wachten.. het is soms zo oneerlijk verdeeld. Ik hoop dat er gauw een nieuw wonder zich aandient.. ik zal hieronder even een tekst plaatsen waar ik zelf heel veel kracht uit heb gehaald een aantal heeft m al gelezen en een aantal niet.  
*Lotus* - schreef op 30-08 om 16:09
Ik wil dit graag met jullie delen..
Vind het zo een mooi stuk...

“Mama……..!” Een boodschap van je kindje 
Een zacht lief stemmetje in mij laat zich horen:
“Mama?….

weet je dat er bij de miskraam niets mis is gegaan? 
dat ik altijd bij jullie zal blijven op de aarde of in de hemel? 
ik heel veel van jou en mijn papa hou? 
mijn broertje en zusje graag met mij willen spelen ook al zien zij mij niet? 
als je heel goed voelt, ik heel dichtbij je bent?” 

“Weet je mama, toen ik een tijdje geleden aan het spelen was met de engelen, lieten zij mij heel lieve ouders zien. Ik mocht mijn mama en papa zelf uitkiezen, ik wist het meteen!
Jij en papa willen mij heel graag knuffelen. En mij lijkt dat echt fantastisch!”
“Mama, hier in de sferen bestaat er niet zoiets als tijd. Tijd is verzonnen door de mensen. Hier in de hemel spreken wij alleen maar over het NU! In de hemel is  geen  beperking en nemen we alles zoals het komt! Ik ben bij jullie geweest en kon helaas niet blijven! Mama, er is niets  mis  aan een  mis kraam, wil je dat geloven? Ik ben nog steeds bij jullie maar op een andere manier. En ik beloof jullie om nooit meer ‘weg’ te gaan! Wil je dat geloven?”
“Mama je hoeft je niet schuldig te voelen, er is namelijk niemand die schuldig is! Ik kan je vertellen dat alles met een reden gebeurt! Misschien kan ik je nu zelfs beter helpen vanuit de plek waar ik nu ben. Het kan ook zijn dat jij mag leren om te praten met zielskinderen zoals ik. Of ga jij andere moeders helpen, want jij begrijpt ze als geen ander. Zij zullen ook naar jou toe komen voor advies. Het is misschien een rare gedachte maar door deze ervaring ben jij nu een ervaringsdeskundige op dit gebied. Wie weet verbind jij je aan een platform, stichting of groep met gelijkgestemden!”
“Afscheid nemen bestaat niet lieve mama, dat weet je toch? Er is één woord dat ons allemaal met elkaar verbindt. En dat is LIEFDE! Lieve mama (en papa), als het de bedoeling is om als kindje bij jullie geboren te worden dan lijkt mij dat heel erg fijn! En tot die tijd maken wij gewoon contact op onze eigen manier!”
Wil jij ook graag contact met je ongeboren kindje? Ik help je daar graag mee!
Ingrid Jetten
MM23288 - schreef op 30-08 om 16:16
Jeetje wat prachtig.. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en zit met tranen achter de computer.. wat heftig
*Lotus* - schreef op 30-08 om 16:16
En deze vrouw is de reden dat ik ook door bleef gaan die zei er komt een kindje nog.. En ik heb nu zelf ook een praktijk waarin ik ook de dingen doe die zij doet. wat heel gaaf is dat ik jullie hier heb leren kennen en dat ik jullie stuk voor stuk het gun om een kindje te dragen.. En als jullie of van mijn werk of dat van ingrid willen weten jullie me altijd een pb mogen sturen..  Dikke knuffel en weet dat de kindjes die gaan komen sowieso heel bijzonder zijn
*Lotus* - schreef op 30-08 om 16:19
Sorry mm23288 dat is niet me bedoeling t gaat om de emotie erachter en de zielenkinderen die er voor ons komen en ons aanraken tot diep in onze ziel
MM23288 - schreef op 30-08 om 16:21
Dat weet ik daar hoef je geen sorry voor te zeggen! Ik huilde om dat het erg mooi en prachtig is

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan