Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Eva - schreef op 18-02 om 10:50
Marie hopenlijk is vrijdag je hcg flink gedaald wat raar van jullie behandelend specialist  !  Berg ellende wat jullie nu overkomt dikke knuffel en nogmaals veel sterkte 

Annesje fijn dat je een mooi ei had en maandag  voor de inseminatie kan gaan!!! Altijd lastig z'n  dubbele maand , hopenlijk is het nu goed raak veel succes 

Trees dank je !!

Jenny , helaas niet de pijn is er  nog steeds!
Ik heb 2 dagen plat gelegen op bed omdat ik amper kon lopen door de druk die ik voel,  gister ging het iets beter maar vandaag is het helaas  weer terug
Het is een soort druk die ik normaal voel rond m'n  eisprong ,  alleen nu vele malen erger en  het brand ook heel erg !
Echt heel lastig uitleggen maar het voelt zo niet goed ! 
Morgen is de gyn weer aanwezig  dus morgen ochtend hang ik meteen aan de telefoon !
Bloed is ook nergens te bekennen helaas dus gaat hier momenteel echt even niet zo lekker, maar goed maandag weet ik hopenlijk meer  

Ik duim voor een hele mooie echo voor jullie donderdag  je onzekerheid is heel begrijpenlijk en ik hoop dat jullie donderdag  gerustgesteld zijn !!
 

3230 antwoorden en 31036366x bekeken
Jenny00 - schreef op 18-02 om 10:57
Jeetje Eva, dat klinkt niet goed! Zou het misschien een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zijn geweest? Als het vandaag echt te pijnlijk is gewoon een spoednummer bellen hoor. Met dit soort dingen vind ik persoonlijk dat je geen risico's moet nemen. 
Marie - schreef op 18-02 om 14:26
Annesje, wat fijn dat je morgenmiddag een inseminatie krijgt! Heel dubbelcmaar ik hoop voor je dat februari gewoon jullie geluksmaand is en dat er nu wel een plakker mag komen 

Jenny, ik hoop het ook. We gaan er zo goed en slecht mee om als kan.. er is natuurlijk geen handleiding voor hoe je om moet gaan met dit verlies en de hele situatie. Toch ben ik al snel begonnen met verwerken - sterker nog de dag na m’n bloeding in Barca, ben ik teruggegaan naar de plek waar ik ontdekte dat ik begon te bloeden, en omdat ik zo zeker was dat de zwangerschap voorbij was heb ik een armbandje gekocht in de winkel waar ik ‘de nattigheid’ voor het eerst voelde, met een hartje eraan.. voor het kindje dat nooit gaat komen. Ik kijk vooral terug op een heel gelukkig periode - hoe kort deze ook was - waarin ik eindelijk na al die tijd zwanger mocht zijn maar ook waarin ik me echt zwanger voelde en m’n partner zag veranderen in een echte papa. Ik kan me niet schuldig voelen, omdat ik weet dat we er alles aan hebben gedaan om deze zwangerschap gezond te zijn en blijven. Ook voel ik het niet als falen van m’n lichaam, want ondanks dat het klote is, heeft m’n lichaam gauw genoeg besloten dat het kindje niet gezond was en heeft het precies gedaan wat het moest doen. Ik zie het als een lichtpuntje, ook al was het de donkerste dag uit m’n leven. Het heeft me bewist gemaakt hoe sterk ik en m’n partner zijn, maar heeft de hoop ook doen groeien op een toekomstige zwangerschap. Het verlies moet echt nog wel een plekje krijgen merk ik, maar we werken eraan. Jenny, ik hoop voor je dat het vooral je onzekerheid is, maar luister ook naar je lichaam. Trek op tijd aan de bel, maar weet ook dat je lichaam het kan en regelt - ook als het niet goed is. 

Eva, dankjewel. Klinkt inderdaad niet goed, zoals Jenny zegt.. zou gewoon naar de spoed gaan als het niet goed gaat.. je wilt niet in de situatie komen dat je idd een bbz hebt en dat je er te laat bij bent en je straks een eileider moet gaan missen  ik duim voor je dat je je snel weer beter gaat voelen.

Meisjes, bedankt voor jullie steun!!! Ik had zo gehoopt dat dit goed zou gaan, maar helaas.. het leven geeft ons meisjes soms grote uitdagingen, maar wij gaan ze samen overwinnen! Stay strong girls! Het gaat er niet om hoe vaak je valt, het gaat erom hoevaak je weer opstaat. We zijn sterker dan we denken! 

Dikke kus!
^-^ - schreef op 19-02 om 11:15
Annesje succes vanmiddag met de inseminatie. Hopelijk dit keer jullie maand!

Marie hopelijk daalt de hcg snel en neemt je lichaam het overige bloed zelf op zoals ze vertellen.
Het is niet niks allemaal, heftig hoor! Hoop voor jullie dat jullie wens snel in vervulling mag gaan. Prachtig omschreven hoe je met de verwerking om gaat..  

Eva wat vervelend dat je zoveel pijn hebt aldoor, hopelijk kunnen ze er snel iets aan doen voor je. Hoe gaat het vandaag? Voel je je al iets beter? En heb je de gyn kunnen bereiken?

Jenny heel veel succes donderdag met je echo! Ik heb die periode ook gehad dat alle kwaaltjes ineens verdwenen leken. Daarom was ik ook zo bang dat het alsnog weer mis ging. Gelukkig schijnt het heel normaal te zijn en 'helaas' kwamen de kwaaltjes erna dubbel weer terug! Hopelijk word je snel gerust gesteld donderdag


Marie - schreef op 20-02 om 09:07
En Annesje, hoe is de inseminatie gegaan? Hopelijk was de telling van ml goed?! 
En Eva, al duidelijkheid? Ben je nog naar het ziekenhuis gegaan?
Annesje - schreef op 20-02 om 10:22
De inseminatie is goed gegaan...Nu is het weer afwachten en geduld hebben. 06/03 moet ik voor een bloedafname gaan.
De vroedvrouw zei dat het hormoon goed hoog stond in mn bloed en dat de follikel mooi groot was.
Gisterenavond rond 20u15 kreeg ik heel fel steken rechts in mn buik, heeft de hele avond geduurd dus ik veronderstel dat dat de eisprong was. Laat ons hopen dat het ook effectief geweest is deze inseminatie!


Hoe is het met jou Marie? Je verwoordt alles zo mooi en ik heb zoveel bewondering voor jou over hoe je met de dingen kan omgaan. Dikke knuffel. 

Eva bij jou hopelijk ook al meer duidelijkheid? 

Trees wanneer weet jij de uitslag? 

Jenny, veel succes donderdag. Ik duim voor je!!
Trees87 - schreef op 20-02 om 11:44
@annesje : goed dat de inseminatie goe verlopen is! Dan wordt het weer spannend!!!! 
Ik heb gisteren last gehad van krampen (zoals bij ms) en zit vandaag op 4dpo ... dus geen idee  't lijkt een eeuwigheid te duren die 14 dagen ... en dan nog .... als ik overtijd zou zijn mocht ik van DR past testen op CD 35 (1 week overtijd) manman .... 
C81 - schreef op 20-02 om 13:14
Hoi! 
Kan een goed teken zijn hoor trees! Wachten is de rode draad in dit soort trajecten maar ik zal voor je duimen! 
Jenny veel succes donderdag! 
Annesje dan heb je inderdaad je ei gevoeld. Spannend nu Afwachten! Ik duim ook voor jou! 
Marie gaat het weer een beetje? Ik weet wat je doormaakt. Het komt goed xx
Eva ben je nog naar het ziekenhuis geweest? 
Hoe is het met de andere dames? 
Hier zit ik weer tegen de eisprong aan. Verder alles rustig. Aan het afwachten op het gesprek de 6e. Ik wil eigenlijk dat ze een kijkoperatie gaan doen. Vooral omdat ik dus blijkbaar endometriose heb en in het verleden 2 curretages en 2 keizersnede gehad heb. Ik wil gewoon zeker weten of er geen litteken weefsel of een poliep of iets dergelijks in mijn baarmoeder zit. Als de arts hier niet in mee gaat dan ga ik naar een ander ziekenhuis. Iemand suggesties voor een goed ziekenhuis? 
Eva - schreef op 20-02 om 14:34
Heey meiden, 

 ik heb gister de gyn en huisarts gesproken de pijn is in ieder geval al 2 dagen weg gelukkig ze denken in ieder geval niet aan een bbz  !!!
Beide denken eerder  aan een verlate eisprong vanwege de rare verloop van ovulatie testen en de vele hoeveelheid vruchtbaar slijm op 11 en 12 februari .

De positieve testen na tijd zijn in ieder geval dikke indrogers geweest en de positieve dipsticks waren extra vroege en kunnen gereageerd hebben op de  hoeveelheid hcg die je standaard in je lichaam heb zitten dus die gebruik ik absoluut  niet meer . 
Verder is het nu dus nog even afwachten  komt de pijn terug moet ik bellen , en als ik volgende week nog geen menstruatie heb opnieuw testen en na tijd dus gewoon de vuilnisbak in heb ik dan een positieve test willen ze bloedprikken maar voor nu vonden ze het nog niet nodig ! 
Vandaag op CD 40 en nog geen druppeltje bloed ondekt dus mijn lichaam maakt het weer heerlijk spannend 

De afspraak voor de uitslagen konden we eindelijk maken 6 weken voorbij jeeej en die staat op 30 maart dus we kunnen ergens naartoe leven 


Marie  prachtig omschreven hoe jullie met de verwerking omgaan kan niet anders zeggen met dit heftige gebeuren  

Spannend annesje en trees duim ook weer keihard voor jullie

Jenny hopenlijk kun je een beetje rust vinden bij summer haar uitleg ook voor jou hoop ik op een pracht echo donderdag 

Summer hoe is het met jou de 12 weken voorbij dat moet een heerlijk gevoel zijn meid 

Dikke knuffel  
Jenny00 - schreef op 20-02 om 15:47
Oh, zo fijn om weer even van jullie allemaal wat te lezen! 

Eva, hopelijk gewoon een dikke knaltest volgende week! 

C81, wat goed dat je voor jezelf een plan hebt getrokken. En begrijp helemaal dat je wil weten hoe het er van binnen uit ziet na dat alles. Woon je in NL of Belgie? Ik lees veel goede verhalen over Nijmegen. Weet niet of dat een beetje bij je in de buurt is. Hopelijk is het niet nodig en wordt je gewoon goed geholpen in je eigen ziekenhuis.

Trees, die eeuwig durende wachtweken ook altijd he! Wat is de reden dat je pas naar een week overtijd mag testen van je arts? Heb je bepaalde hormonen gebruikt die langer dan gebruikelijk in je urine traceerbaar zijn?

Annesje, ik duim voor je! Fijn dat je hormoonwaarden goed zijn en je je eisprong hebt gevoelt, een bevestiging dat de timing heel goed was. Heb je een beetje afleiding de komende weken?

Summer, dank je wel voor je geruststellende woorden. Ik heb verder ook geen buikpijn of bloedverlies, dus ik moet er op vertrouwen dat het goed is. Gelukkig is donderdag nu bijna en hopelijk brengt dat inderdaad wat geruststelling. Hoe voel jij je? Morgen het 2e trimester in zie ik

Marie, mooi dat je hier zo open omschrijft wat jullie doormaken. En wat goed dat je zo'n liefdevol aandenken hebt gekocht. Daarnaast denk ik dat bij een miskraam je lichaam niet faalt. Het heeft juist zo goed en hard gewerkt. Het blijft ook zo'n bijzonder en teer proces, wat er allemaal al bij komt kijken tot aan de innesteling vind ik elke keer weer verbazingwekkend. Mocht je er over een tijdje behoefte aan hebben, er is een prachtig boek met het hele proces op foto's dat heet 'Begin van een leven' van Lennart Nilsson. Daar blader ik regelmatig even in. 
Hopelijk is aankomende vrijdag je HCG goed gedaald. 

Hier gaat dus verder alles goed hoor. Super onzeker, maar nog 2 nachtjes en dan weten we meer. Als alles goed is is dat wel echt een reden om mijn lichaam wat meer te gaan vertrouwen. Toch merk ik dat ik mezelf al helemaal heb voorbereid op slecht nieuws. Wat ik tegelijk dus zooo jammer vindt dat ik er niet optimaal van geniet. Ik laat jullie donderdag weten of ik mezelf weer voor niets gek heb lopen maken.  
En natuurlijk bedankt voor jullie lieve berichtjes! Ik weet maar al te goed dat het niet altijd even makkelijk is te lezen over een zwangerschap  
DreamBaby - schreef op 20-02 om 15:58
Zo de trouwdatum is vast gelegd, dus op 18 augustus 2018 stap ik samen met mijn vriend in het huwelijksbootje!
meid22 - schreef op 20-02 om 16:20
Wat leuk dreambaby 8 daagjes na ons :-) wij trouwen 10-8-18
DreamBaby - schreef op 20-02 om 16:21
Oh wat leuk!  
Trees87 - schreef op 22-02 om 07:08
Pff vandg verlies ik toch weer wat moed  
Op cd14 pregnyl gehad en sinds cd 18 zowat bruinvrls ... nu vndg cd 21 en wat vers bloed ... net zoals ms :-( als straks nog s ... ga ik toch s ff bellen nr dokter... #hormonenbrengenpreciesallesindewar 
Eva - schreef op 22-02 om 08:26
Wauw dreambaby wat leuk !!!

Trees wat vervelend zeg, zou zeker even bellen .
Jenny veel succes  met de echo vandaag !!

Trees87 - schreef op 22-02 om 13:46
Volgens dr zou dot niet al de ms kunnen zijn is tekort op de hormonen kuur. Dus afwachten maar ... 
Jenny ... ik hoop op een mooi echobeeldje!!! 
Jullie gaan een mooie zomer tegemoed ... trouwen ... is super leuk!!! Ben nu iets meer dan 1j getrouwd ... blijft een mooie herinnering!!! 
^-^ - schreef op 22-02 om 14:10
he trees wat vervelend dat bloed! Als het geen ms kan zijn wat zou het dan kunnen verklaren?
Trees87 - schreef op 22-02 om 14:14
tja ... mss dan toch innestelingsbloed. zit op cd 21 ofwel 6dpo, maar vertrouw het niet . 
Had dit ook de afgelopen cyclussen. 
Ofwel ben ik immuun voor hormoon behandeling ... hahaha  
^-^ - schreef op 22-02 om 16:29
Vervelend hoor die onzekerheid, helemaal als je het elke ronde eigenlijk wel hebt.
Ik hoop voor je dat het toch dan innestelingsbloed is, je gevoel zit echter vaak wel goed met dit soort dingen. Nog 'eventjes' een weekje geduld hebben dus, duim voor je!
Jenny00 - schreef op 22-02 om 17:43
Wat vervelend Trees! Ik hoop heel hard voor je dat het met een innesteling te maken heeft. Zou je anders ook Ustrogan kunnen proberen om bloed tegen te houden na eisprong? 
Mijn echo was helemaal goed vanochtend. Wat een opluchting, dus echt voor niets zo druk zitten maken. 
Voor wie het leuk vindt om te zien, ik zet hem op mijn pagina. 
Eva - schreef op 22-02 om 18:10
Nou hoop op innesteling voir je trees wel vervelend dat je dat steeds hebt zeg !!! 

Jenny wat een goed nieuws   heel blij voor jullie !!!
Poesh - schreef op 22-02 om 19:31
Hey dames
Mag ik hier terug mee schrijven? Ik heb hier aantal weken geleden ook geschreven. In December. Nu, wij waren toen nog niet echt gestart en het was hier zo druk dat ik niet kon volgen.
Wij moeten IVF met pgd doen. In Januari hadden we een eerste IVF poging. Die was helaas geannuleerd na een 12 Dagen spuiten. Omdat ik slechts 3 follikels had. 
Het goede nieuws was wel dat we de cyclus nadien direct terug mochten starten. Nu zitten we in die cyclus. Gelukkig brachten de spuiten deze keer wel op. Zo goed zelfs dat ik nooit het aantal follikels heb geweten. Afgelopen zondag hebben we dan pick up gehad. Ik durf het haast niet schrijven, maar ze hebben 43 eicellen gehaald. 24 daarvan waren goed en is de bevruchting ook gelukt. Helaas heb ik dus wel last van overstimulatie en moet ik nog 7 dagen spuiten op mijn eierstokken rustig te krijgen. Ben ik ook thuis gezet van het werk etc...
Morgen krijgen we mail met hoeveel er nu correct verder gedeeld hebben en hoeveel er dus ingevroren worden/zijn. Dan worden het 6 weken wachten op de uitslag van de pgd... Hopelijk hebben we een aantal gezonde embryo's. Ik hoop echt op een stuk of 6. Gezien ik de vorige keer ook 4 miskramen heb gehad voordat we onze dochter mochten verwelkomen. 

Ik hoop snel ieder zijn situatie wat te kunnen volgen.
Trees87 - schreef op 22-02 om 21:58
ja echt kei vervelend ... ik vind het echt niet 'zomaar' innestelingsbloed ... tlijkt eerste dag van ms wel  
maar tvervelende is ... moet ik in weekend dan weer met men hormonen starten of niet ... dus als ik in weekend nog bloedverlies heb ga ik ervan uit dat dat toch niets is ... pfff dilemma's ... want zwstest uitvoeren in weekend heeft geen zin ... pregnyl spuit is nog geen 10d geleden ... dus mss test ie dan positief op de pregnyl.
dus ik kan alleen maar hopen dat het tegen zaterdag stop ... voorlopig blijf het oud bloed ... maar toch  

@jenny ... kei leuk nieuws wel!!! Als je eens een fotootje hebt ... wil ik deze wel eens zien  
@poesh ... 24 eicellen heel veel succes!!!! 
skybles - schreef op 22-02 om 22:15
Hey trees wat verwarrend allemaal.
Ik heb een test gedaan 5 dagen na pregnyl, 8 dagen erna en 10 dagen. Op de 8e dag was niets meer te zien, op dag 10 juist wel weer. Daarom wist ik ook dat het goed zat.

Wellicht kan je Mrgochtend een testje wagen en zondag weer. Pregnyl zou eigenlijk ma 7 dagen wel weer beetje uit je lijf moeten zijn.

Succes!!
Trees87 - schreef op 22-02 om 22:30
oooh skybles .... heel fijn dat je mij dit even meedeelt! Het is nu 1 week geleden dat ik injectie heb gehad.
Dit geeft me echt wat hoop om toch bevestiging te zoeken of het al dan niet een zwangerschap zou zijn, want dan kan ik zaterdag terug met clomid starten! 
Dikke merci! 
Jenny00 - schreef op 23-02 om 09:03
Trees, foto staat op mijn pagina. Ik zet deze liever niet in de groep omdat het best confronterend kan zijn misschien voor meiden hier. 
Hopelijk brengen de zwtesten wat meer duidelijkheid. Goede tip van Skybles.

Eva, hoe is het met jou?

Poesh, wauw, wat een mega opbrengst! Hopelijk mooie gezonde embryo's. Spannende weken voor jullie zeg. 
Annesje - schreef op 23-02 om 09:08
Trees, ik zou toch voorzichtig zijn met testen. Je kan het doen om te weten of de Pregnyl nog in je lijf zit idd en als je zoals Skybles kan testen is het idd duidelijk maar in mijn geval testte ik tot dag 13 na de spuit positief! 
Voor mij een dikke teleurstelling toen uit de bloedtest bleek dat het toch negatief bleek te zijn.
Ik wil niet negatief doen en het is voor iedereen anders maar ik wil je behoeden voor teleurstelling omdat elk lichaam anders is. 

Poesh: Succes!!
Marie - schreef op 23-02 om 12:52
Meisjes, ik lees op de achtergrond nog altijd mee... maar even snel een berichtje van mij:
Mijn HCG is gedaald naar 165, kortom, goed nieuws want vorige week was die nog 381.  Nog altijd bloed in de buikholte, maar dat moet vanzelf weer weggaan. Ik laat het even los allemaal, en zie weer wanneer het allemaal op gang komt. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst.

Let's make some babies girls!!! Ik hoop dat het bloeden snel stopt - weet niet of ik het al had geschreven hier maar na 1 week niet gebloed te hebben, is afgelopen dinsdag na een botsing met m'n auto toch weer een bloeding ontstaan (allemaal oud gestolt bloed). We willen graag snel weer vrijen - gewoon voor de lol niet voor de babies (vooralsnog niet in ieder geval

Geniet van jullie weekend meiden, ik duim heel hard voor jullie & heb m'n kaarsje weer branden voor alle embryo's/ babies/ eitjes & behandelingen en dat weer snel succesverhalen hier kunnen gaan plaatsen!

Zet 'm op meiden!! We can do this!! 
Eva - schreef op 23-02 om 15:36
Poesh wowww wat een hoop !!! Hoop  op  mooie embryo's spannend allemaal veel succes !!

Marie wat fijn dat je hcg nu flink gedaald is dat je lichaam maar snel het overige bloed in je buikholte opneemt en jullie weer van elkaar kunnen genieten !! Wat vervelend van de botsing hopenlijk geen grote schade !!!

Jenny het gaat hier eigenlijk hetzelfde geen buikpijn meer gehad gelukkig ,
Verder cd 43 alweer vandaag en nog geen druppel gekleurde afscheiding of bloed te zien !!!
 
Ik lig al 3 dagen om 21:00  plat omdat  ik zooo moe ben en val rond een uur of 16:00 smiddags  bijna in slaap ! En vannacht vanaf 04:00 klaar wakker .
Mijn lichaam is flink ontregeld en zal wel extra hard aan het werk zijn denk ik dan maar 

Poesh - schreef op 24-02 om 17:44
Dank je dames
Vandaag bericht gehad, er zitten 12 embryo's in de vriezer. Puur theoretisch zijn dat 6 gezonde en 6 die de afwijking hebben. We zullen wel zien wat de praktijk brengt
Nu is het lang afwachten op de uitslag van de testing....

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan