Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

skybles - schreef op 27-01 om 14:02
Lieverd dat heb ik nog steeds! Morgen 16 weken. Pas als het helder rood is en een maandverband vol, pas dan hoef je je zorgen te maken.

Er gebeurt van alles in je lijf en het kindje is zich nog steeds aan het nestelen. Ook een verkeerde beweging, iets raars tillen of sex kan voor een gesprongen adertje zorgen. 

Als je echt te erg in paniek raakt, gewoon het Zkh bellen of vk. Bij mij waren ze altijd super lief en gingen ze kijken.
3230 antwoorden en 31037276x bekeken
DreamBaby - schreef op 27-01 om 14:51
Dag lady's, 

Ik heb gisteren een goed gesprek gehad met mijn vriend rondom onze kinderwens (die wij beide nog steeds hebben) want ik heb nog steeds die afspraak op 7 februari in het fertiliteitscentrum gepland staan en omdat wij nog steeds eigenlijk toch nog een kinderwens hebben, vinden mijn vriend en ik het eigenlijk geen slecht idee om toch naar de afspraak in het fertiliteitscentrum te gaan, gewoon om eens te gaan horen, hoe ik wel zwanger kan worden etc.. want een kinderwens zit diep verborgen in mijn/ons hart en dat gaat niet zomaar weg en eigenlijk was de enigste reden dat wij onze kinderwens hadden gestopt gezet/los gelaten voor de financiële kant van een kindje omdat wij beide niet kunnen gaan werken maar wij krijgen beide natuurlijk wel een inkomen dus waarom dan onze kinderwens loslaten als ook de financiële kant kan worden opgelost door bijvoorbeeld geen dure spullen kopen, maar bijvoorbeeld via een 2de handswebsite enzo... dus op 7 februari naar het fertiliteitscentrum om eens te gaan luisteren wat dat de kinderwens gaat kosten voor ons etc... dus mijn kinderwens echt loslaten, kan ik niet... 
Jenny00 - schreef op 27-01 om 15:26
Eva, kan me goed voorstellen dat de tijd lang duurt. Is ook niet niks 3 maanden wachten op zo’n belangrijke uitslag.

Annesje, balen dat je alweer bloed verliest. Heeft het echt doorgezet? Wel fijn dat je geen verloren maand hebt, al had ik natuurlijk voor je gehoopt dat het raak was.

Skybles, bedankt voor je berichtje. Dat stelt me enigszins gerust. Blijft lastig om te vertrouwen op je lichaam wanneer je al zo vaak teleurgesteld bent. 

Dreambaby, succes. Hopelijk komt er positief nieuws uit voor jullie. 
Jenny00 - schreef op 27-01 om 15:28
Mir hoe gaat het met jou? Gebeurt er al iets of zit je nog steeds thuis te wachten? Dikke knuffel!
Mir - schreef op 27-01 om 16:26
Goed nieuws Dreambaby! Ik hoop dat het jullie gaat lukken 
Jenny hier nog steeds afwachtende... Ik voel me nog steeds hartstikke zwanger. Misselijk, zere grote borsten, moe, steeds verder groeiende en dikker wordende buik. Nog geen enkel teken van een miskraam dus. Maar dat schijnt normaal te zijn bij een leeg vruchtzakje. Alles gaat gewoon door in je lijf alsof je zwanger bent. Vreemd hè hoe je lichaam je voor de gek kan houden. Krijg er ook steeds weer een beetje valse hoop van...
 Ik hoop dat het snel op gang komt nu. Zit al ruim een week thuis. Durf niet eens het huis uit om boodschappen te doen, laat staan om te werken of iets leuks te gaan doen. 
Vrijdag weer controle bij de gynaecoloog.
Eva - schreef op 27-01 om 16:30
Jenny logisch dat je geschrokken bent !! Hoe is het nu ? 
Vertrouwen in je lichaam hebben is inderdaad heel lastig als je al zo vaak teleurgesteld bent !!! 
Ik  weet alleen dat het niets hoeft te betekenen je hoord het zoveel en dat het  
Dan toch gewoon allemaal goed zit ...  ik duim  in ieder geval heel hard voor je 




meid22 - schreef op 27-01 om 17:19
@Dreambaby je hebt helemaal gelijk hoor ;-) je hoeft je kind geen dure spullen te geven, daar wordt het kindje niet gelukkiger van zo lang jullie maar kunnen rond komen (kunnen voorzien van de basisbehoeften) is het goed  belangrijkste is dat je je kindje liefde kunt geven  en als ik het zo lees zal dit zeker goed komen.
Wij hebben zelf beide een fulltime baan (zullen dan wel iets minder gaan werken) een koophuis en gaan binnekort trouwen maar ik kan zeggen dat geld niet gelukkig maakt, niet dat wij geld ik overvloed hebben maar kunnen wel regelmatig een weekendje weg en hoeven in de supermarkt niet na te denken. Maar wij hebben er alles voor over om ouders te worden, ik zou de bezittingen die ik heb het liefst ruilen tegen een kindje  al weet ik dat dit niet kan, een zwangerschap is immers niet te koop.
Dinsdag hebben wij ons eerste afspraak in het radbouwd umc in Nijmegen hopelijk brengt die stap ons dichterbij onze wens.

Wens jullie ook heel veel succes in maart  liefs 
DreamBaby - schreef op 27-01 om 20:09
Zo alle vragen voor de fertiliteitsarts staan op papier zodat wij zeker niets vergeten te vragen tijdens de afspraak in februari. 
Marie - schreef op 28-01 om 09:25
Mir wat een klote situatie, ik snap dat je hoop krijgt.. ik kan alleen maar hopen dat het goed blijft gaan.. na al die tijd onzekerheid in het medische traject waarin je gaat twijfelen of het uberhaubt ooit een keer gaat lukken, gaat de onzekerheid niet weg na een positieve test merk ik nu.. heb al 2 dagen menstruatieachtige krampen en soms wat steken.. ik lees overwl dat het geen kwaad kan maarja, hoe kun je zoiets weten als je nog nooit zwanger bent geweest.. kortom, het is eng en onzeker.. maar ik ben natuurlijk ook ontzettend dankbaar.. 
Annesje, fijn dat deze ronde niet verloren hoeft te gaan!!! Elke ronde is er weer eentje dus hoop dat je bij de controle te horen krijgt dat je mag gaan starten!
Dreambaby, het is lastig een kinderwens opzij te zetten als het niet gaat om jou en je partner maar om iets externs. Mijn vriend wilde altijd pas beginnen aan kinderen als ik een vaste baan had, maar we zijn begonnen toen ik werkloos was. Als je iets graag wilt dan zorg je dat het werkt! Intussen heb ik een vaste baan en zelfs promotie gekregen.. ee kan veel veranderen tijdens zo’n traject! Wens je veel succes!
C81 - schreef op 28-01 om 13:52
Hoi dames! 
Marie dat hoort er inderdaad bij. Het komt goed meis!
Mir ik voel met je mee. Het is gewoon verdrietig en heeft tijd nodig. Dikke knuf...
Dreambaby en meid22 heel veel succes met de afspraak. 
Jenny is het vloeien gestopt? 
Hier is de punctie goed verlopen. 5 eicellen gevonden. Ik ben vanmorgen niet gebeld dus is er morgen een terugplaatsing van een embryo.  Dan begint emotioneel het ergste stuk. De 2 killing wachtweken terwijl je weet dat er een embryo in je baarmoeder zit.
Annesje - schreef op 28-01 om 13:53
Ik mag weer starten! Alles zag er prima uit. Gisteren eerste spuit gezet met anderhalve ampule menopur, t/m vrijdag elke dag en dan zaterdag weer terug op controle. Vorige keer ben ik moeten starten met 1 ampule maar dat sloeg niet aan. Nu hopen dat ik geen overstimulatie heb door 1,5 te moeten spuiten.

Marie en Jenny, vreselijk die onzekerheid, je zou zo enkele weken vooruit willen springen he!

Mir, goede moed...moet verschrikkelijk zijn waar je nu weer door moet! 

Succes dreambaby!
Annesje - schreef op 28-01 om 13:55
Onze berichten hebben mekaar gekruist, C81 voor jou ook veel succes met de terugplaatsing en dan hopelijk binnen 2 weken positief nieuws!
Jenny00 - schreef op 28-01 om 14:00
C81, wat fijn dat er 5 mooie eicellen zijn gevonden! Gaan ze er morgen 1 of 2 terugplaatsen? Ik ga hard voor je duimen dat het een mooie zwangerschap oplevert
Annesje, ook goed nieuws voor jou dus dat alles er goed uit ziet. Hopelijk volgende week al een mooi resultaat te zien. Heb je erg last van bijwerkingen met deze hormonen?
Marie, super spannend he. Herken je gevoelens. 
Eva en Kitty, hoe is het met jullie?
Hier vanochtend nog een klein beetje roze afscheiding, echt minimaal gelukkig. Maar de schrik zat er vooral gisteren even goed in. Nu wel weer rustiger eronder en moet maar gewoon denken dat het erbij hoort.
Zo'n klein leventje waar ik nu al alles voor wil doen om het veilig te houden, maar dat niet zo in de hand hebben maakt het dan lastig. Ik kan alleen maar hopen dat dit kindje bij ons mag blijven en gezond is. 
Liefs, en een dikke knuffel voor wie het nodig heeft
Cindy (Gast) - schreef op 28-01 om 15:23
Heey dames 
Ik ben deze maand 2 dagen ongesteld geweest(kwam echt rare dingen uit) maar ik heb nu echt pijn aan men borsten en men onderbuik blijft echt opgezwollen. Iemand ervaring mee? 
Eva - schreef op 28-01 om 15:49
Annesje fijn dat je direct door kan gaan hoop op een goede ronde zonder overstimulatie !

Mir wat naar wat je allemaal door moet maken,  veel sterkte dit wachten maakt het er allemaal niet makkelijker op !

C81 succes morgen met de terugplaatsing de 2 wacht weken zijnnzoiezo  al vresenlijk en al helemaal  als er een embryo is teruggeplaatst ! ik duim voor positief nieuws over 2 weken !

Dreambaby slim om al je vragen op te schrijven en vind het alleen maar heel knap hoe jullie erin staan , dan moet het allemaal wel goedkomen!  veel succes met je afspraak in februari!

Meid 22 jij veel succes dinsdag bij de afspraak heel spannend  allemaal  voor jullie !

Jenny en marie het blijft spannend en de onzekerheid is heel logisch ik blijf duimen voor mooie echo's !!

Hier zit  ik op cd 17 nog geen ei te bekennen testen lopen wel wat op,maar manlief gaat zo alweer werken helaas dus ik verwacht niet zoveel meer van deze ronde ! Het word in  ieder geval weer een laat ei helaas  en niet zoals de laatste 2 maanden netjes  op cd 17  ! Misschien vanavond de knaller maar ik ga er maar niet van uit . We hebben ons best gedaan en hopenlijk overleven er een paar zaadjes tot m' n ei zich aanmeld 


Eva - schreef op 28-01 om 16:00
Cindy wanneer was je menstruatie ? 
Ik heb ook wel eens een korte menstruatie ertussen  van 2 a 3 dagen met een hoop stolsels( als je dat bedoeld met vieze dingen )   is vrij normaal volgens de gyn !
En na menstruatie ook vaak nog een paar dagen last van zere borsten en een opgeblazen buik !
Als je het niet vertrouwd kun je altijd een zwangerschapstest doen uiteraard!  
Eva (Gast) - schreef op 28-01 om 16:20
Ik ben maandag en dinsdag ongesteld geweest. Er kwam inderdaad veel stolsels enzo uit. 
Cindy (Gast) - schreef op 28-01 om 16:21
Sorry Eva 
Jou naam moest bij de notitie staan ipv mijn naam sorry
Marie - schreef op 29-01 om 15:41
C81, ik hoop zo erg dat de 2ww voorbij vliegen en dat zodra ik mijn eerste echo heb, jij goed nieuws kan gaan brengen aan ons!!! 

Annesje, wat fijn dat je mag starten meis! Ik hoop dat het een goede ronde wordt - nog meer positief nieuws hier brengen!! Ja, ik zou wel vooruit willen naar 19 februari, maar ik heb 'geluk' dat ik lekker 2 weken in het buitenland ga vertoeven, dus kon het erger treffen  

Jenny, Ik snap dat jij het heeel spannend vindt met het bloedverlies. Ik hoop dat alles goed mag blijven gaan bij je! Gelukkig hier geen bloedverlies gehad, maar wel krampen. Deze zijn nu wat minder geworden - heb het hele weekend rustig aan gedaan en met een pittenzakje of een warme kat op m'n buik gezeten  

Vandaag ben ik begonnen met plassen voor MvM, dat er maar veel mooie baby'tjes uit voort mogen komen - maar voor jullie hoop ik vooral dat het vooral snel mag gaan gebeuren meiden!! Toitoitoi! Ik heb hier nog altijd mijn kaarsje voor jullie branden! 
C81 - schreef op 29-01 om 17:40
Hoi! Cindy net wat Eva zegt, als je het niet vertrouwd kun je altijd een test doen. 
Marie fijn dat je afleiding hebt in het buitenland. Dan gaat de tijd misschien wat sneller.  Blijft toch spannend. 
Annesje heel veel succes weer!! Zet hem op! 
Nou hier zit onze embryo aan boord. 5 eicellen waarvan 4 rijp en daaruit zijn 3 embryo's gekomen. De beste hiervan zit in mijn buik.  Mijn ervaring wil dat ik precies 14 dagen na ovitrelle ongesteld wordt. Dus 9 dagen na terugplaatsing. Hopelijk is het deze keer anders. 
Marie - schreef op 30-01 om 11:41
C81, dat klinkt in ieder geval wel goed! Is het niet zo bij een terugplaatsing dat ze spreken over 'PUPO'? Pregnant untill proven otherwise? Ik ga heeeeeel hard voor je duimen meis!!! 
Eva - schreef op 30-01 om 12:09
C81 spannend hopenlijk een mooie positieve test over 14 dagen 

Marie fijn dat je afleiding hebt in het buitenland  !!! Op naar een mooie echo 

Hier op het wachtbankje beland !

Jenny00 - schreef op 30-01 om 12:10
C81, wat fijn dat het goed is gegaan. Hopelijk nestelt het fijn in!  

Marie, goed dat je rustig aan hebt gedaan afgelopen weekend. Is het enige wat je kan doen nu, luisteren naar je lichaam. 

Eva, heb je het idee dat je eisprong toch nog geweest is afgelopen dagen? Tot wanneer is je man weg? 

Mir, zijn er opties om je lichaam een handje te helpen? Of wil je graag de natuur zijn gang laten gaan en het nog even afwachten? Ik hoop heel hard voor je dat het snel op gang komt nu, dan kan je het verdriet misschien verwerken. Begrijp goed dat je nu toch nog hoop houdt. Is niets zo thuis zitten afwachten, die dagen/weken zijn wel de ergste van mijn leven geweest. 

Hier gaat alles oke nu, geen rose afscheiding meer gehad gelukkig. Spannend vind ik het uiteraard nog steeds. Zodadelijk komt Moeders voor Moeders langs. Hopelijk een mooie duidelijke test. 

Hoe is het met de rest hier? Liefs!
Eva - schreef op 30-01 om 12:18
Jenny ja ik denk mijn piek toch nog s avonds op dag 17 te hebben gehad !
en gister licht de sprong te hebben gevoeld ,
straks even een ovu test doen om te kijken  of hij  lichter is geworden!
  helaas de sprong niet zo goed gevoeld als de afgelopen 2 keer en knallers van ovu testen krijg ik nooit dus dan bljjft het een klein beetje gokken 
Mijn man komt vanavond weer thuis dus dan maken we het nog even gezellig en morgen gaat hij weer weg 

Fijn dat je geen rose verlies meer heb gehad ben benieuwd naar je test van mvm toch alijd weer een spannend momentje !!
Mir - schreef op 30-01 om 12:56
Spannend hoor, wachten op de eerste echo's, eisprong, wachtweken na de terugplaatsing. Heel veel succes allemaal 
Jenny ze kunnen medicatie geven of een curretage. Ik wil graag de natuur z'n gang laten gaan, maar heb vrijdag weer controle in het ziekenhuis. Als het dan nog niet op de natuurlijke weg is gekomen dan zal het wel moeten. Ik wil liever nooit meer medicatie en/of curretage meemaken, maar ja... Als het niet anders kan dan moet het maar 
Maar eerst voor de zekerheid nog een echo, want je weet maar nooit... Hoop nog steeds op een wonder, je hoort soms van die verhalen 
Jenny00 - schreef op 30-01 om 13:34
Oh Mir, ik hoop heel hard met je mee  Dikke knuffels!!
Eva - schreef op 30-01 om 13:39
Mir duim hard voor een wonder voor jullie vrijdag  
meid22 - schreef op 30-01 om 20:52
Wij zijn vandaag naar het ziekenhuis geweest (voor het eerst) en hebben het (verdrietige) nieuws gekregen dat mijn verloofde geen zaadcellen heeft :-( 
Natuurlijk erg heftig, moeten nu afwachten of de uroloog nog iets voor ons kan doen zodat we wellicht (via ivf) toch nog een wondertje van ons samen krijgen
C81 - schreef op 30-01 om 21:22
Lieve meid22 dat is heel heftig nieuws om te verwerken.  Ik wens je enorm veel sterkte toe. Ik hoop dat de uroloog iets voor jullie kan betekenen en jullie via icsi een kindje kunnen krijgen. 
Eva - schreef op 30-01 om 21:25
Meid22 wat een heftig nieuws voor jullie!!! Heel veel sterkte met het verwerken van dit nieuws , en ik hoop uit de grond van mijn hart dat de uroloog nog iets voor jullie kan betekenen   

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan