Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Elisabeth93 - schreef op 10-10 om 17:24
Ja geen idee meid22. Op internet las ik inderdaad dat follikels boven de 16 mm niet kunnen verdwijnen of verschrompelen haha. Geen flauw idee... ben benieuwd volgende week met de bloedtest.
3230 antwoorden en 31037329x bekeken
Louisag - schreef op 10-10 om 18:58
Elisabeth moest je vandaag dan op controle komen om te kijken of de eisprong geweest was? Dan heb ik het verkeer begrepen
Elisabeth93 - schreef op 10-10 om 19:01
Nouja het was meer om te kijken van oke is er een ei gesprongen of zit het er nog hahaha.
Marie - schreef op 11-10 om 07:51
Elizabeth: inderdaad raar dat de grootste is verdwenen - ik hoop maar gewoon voor je dat deze al wat eerder is gesprongen. Wie weet! Hoeveel dagen na de eisprong heb  jij de progesteron test? 
Elisabeth93 - schreef op 11-10 om 09:00
Marie ja gek he.. die ander van 16 is sowieso wel gesprongen. De follikel zagen we nog zitten maar wel dat die al open is zeg maar.

Ik moet precies over een week testen, dus 1 week na de eisprong.
Betty - schreef op 11-10 om 23:46
Helaas net ongesteld. 
Nu maar eens een hele cyclus temperaturen. Alles in een app invoeren en er nog maar ff 2 a 3 mnd tegenaan voor we echt de mm ingaan. 
meid22 - schreef op 12-10 om 07:28
@Betty wat jammer  hoop dat het temperaturen je een beter inzicht in je cyclus zal gaan geven en het dan snel raak mag zijn
meid22 - schreef op 12-10 om 07:29
Dubbel
Nancy - schreef op 12-10 om 10:12
Betty, wat balen meid.
Hopelijk krijg je dmv temperaturen en alles bijhouden mooi zicht in je cyclus. Hopelijk gaat de mm niet nodig zijn voor jullie.
Sochra - schreef op 13-10 om 11:19
gistere naar jette geweest deze ochtend wat rood afgeveegd dus nu oficeel in de mmm binnen 3 dagen bloed laten nemen binnen 11 bloed+echo en dan wachten op telefoon die zegt morgen nog eens of deze avond pregnil spuiten en binnen 36u insemenatie.  26 oktober heeft daan afspraak voor in donatie die we kunnen gebruiken als hij er niet bij kan zijn. anders zoveel mogelijk vers gebruiken. pff zo veel gedoe.  ps wie heeft er nog problemen met uploade
Betty - schreef op 13-10 om 13:35
Bedankt meiden. Ik denk dat het ook ff bikkelen word en ik de wekker iets eerder moet zetten. Dat de temp midden in mn ms 2 tiende wisseld lijkt me niet de bedoeling zeker?
He voor jou ook balen Sochra. Dat wordt wel heel heftig. Maar aan de andere kant gebeurt er nu tenminste wel iets. 
Een bericht versturen duurt soms idd wel erg lang. 
Sochra - schreef op 13-10 om 22:52
aaaarg
deze avond met ouders en zus gaan eten(zij weten niet dat we aan het proberen zijn) super gezellig even gedachte verzet laaste 10 min van de avond. "weet je al dat je nicht (die 5 jaar jonger is) zwanger is ?" boenk klop van de hamer en dan het binnen houden gdv zoooo moeilijk en dan voel ik me werr een slecht mens omdat ik niet direct blij ben voor haar
stff48 - schreef op 14-10 om 08:59
Dat gevoel ken ik maar al te goed Sochra ..
Betty - schreef op 14-10 om 11:01
Dat is echt niet raar Sochra.. daarom ben je echt geen slecht mens. Dat is gewoon je eigen gevoel. Wetende wat jullie elke maand doormaken is dat echt niet raar. 
Mijn ouders en schoonouders en onze zussen en zwagers weten er bij ons van dat we heel graag een 2e willen, maar het nog niet lukt. Aan de ene kant heel fijn want we hoeven niks stil te houden, maar aan de andere kant krijg je nu wel steeds de vraag hoe het er voor staat. Dat is soms ook wel ff slikken. 
Louisag - schreef op 15-10 om 08:14
Goedemorgen allemaal,

Gisteren de punctie gehad. Ze hebben 7eicellen gevonden waarvan 6 van zeer goede kwaliteit. Hier waren we erg blij mee. Maar daarna kwam meteen het slechte nieuws. In het semen onderzoek van mijn vriend waren 0, ja echt... 0 zaadcellen gevonden. Mijn vriend stortte ter plekke in en ik... Door de medicatie kon ik niet reageren. Gelukkig was er een geweldige arts en verpleegkundige aanwezig. Deze hebben echt een uur met mijn vriend gepraat. Hem vertrouwen gegeven en zijn schuldgevoel van hem afgepraat. Uiteindelijk is hij toch in staat geweest om een tweede keer te produceren. Gisterenmiddag kregen we om 16u nog een telefoontje van de arts dat er in ieder geval twee eicellen bevrucht zijn, de uiteindelijke stand weten we niet. Maar we gaan er niet van uit dat alle eicellen bevrucht zijn. De eicellen die niet bevrucht zijn kunnen ingevroren worden. Dus het is allemaal niet voor niets geweest. Maar wat een emotionele rollercoaster.
De punctie stelde niets voor, was er best een beetje angstig voor maar uiteindelijk zou ik het zo weer doen.
Als we morgen ochtend niets van het zkh hebben gehoord is er woensdag een terugplaatsing maar eerlijk gezegd geloof ik daar niet meer in. We gaan in ieder geval wanneer er meer duidelijkheid is contact opnemen met onze arts om bespreekbaar te maken dat we dit zo niet meer willen. Vond het echt verschrikkelijk gisteren. Heb mijn vriend nog nooit zo overstuur gezien en dit gun ik hem niet. Het is een heftig traject maar mochten we hiermee door moeten gaan dan willen we toch een tese/pesa zodat er altijd zaadcellen achter de hand zijn.

Meiden, het wordt hier weer tijd voor een succesverhaal!!
Louisag - schreef op 15-10 om 10:41
Jheeej van de 6 eicellen zijn ze toch alle 6 bevrucht. Nu hopen dat we dinsdagen en/of woensdag ochtend geen telefoontje krijgen want dan is woensdag middag de terugplaatsing.
meid22 - schreef op 15-10 om 10:50
@Louisag wat super heftig van je vriend ;-( 
Wel fijn dat ze 7 eitjes hebben waarvan er 6 goed zijn  en fijn dat ze overige eitje kunnen invriezen (bij ons ziekenhuis doen ze dat dus niet).
Snap heel goed dat je dit en volgende keer wilt voorkomen, vind het wel opmerklijk dat hij tweede keer dus wel zaadjes had (wat natuurlijk super fijn is) omdat het ziekenhuis bij mijn man zei dat als het 0 is het ook 0 blijft en dat een tweede sementest geen nut zou hebben.
Wij hoorde in januari de uitslag en in juni mocht mijn man de PESA/TESE, dus ook dat is een lang en zwaar traject  maar daar zullen jullie vast al van op de hoogte zijn.

Wat GEWELDIG dat ze allemaal zijn bevrucht   liefs 
Louisag - schreef op 15-10 om 11:04
Meid22, wij zijn al bij de uroloog in ons zkh bekend. Dus dat scheelt al veel. Maar omdat er zaadcellen zijn willen ze dit het liefst niet uitvoeren. Vers zaad is altijd beter. Gelukkig heeft het deze keer goed uitgepakt en hopen we dat ze nu lekker gaan delen en er woensdag een terugplaatsing is. Volgens de arts zitten we nu in het ideale scenario. 6verse embryo's.
Maar mochten we ooit voor een icsi 2 moeten gaan dan willen we toch graag voor de zekerheid wat zaadcellen in de vriezer hebben en die mogelijkheid bieden ze ons nu wel. Maar ook dan gaan we het natuurlijk eerst met "vers" zaad proberen. Alleen zal daardoor de druk van het moeten een heel stuk afnemen.
Maar vooralsnog gaan we genieten van dit moment en toe leven naar aanstaande woensdag. Alles stapje voor stapje.
meid22 - schreef op 15-10 om 11:18
@Louisa dat scheelt zeker echter moet er (bij ons ziekenhuis) eerst 3 maanden aan strikte leefregels worden gehouden en vervolgens nog wachtlijst voor de ingreep zelf ;-) TESE is ook heel heftig voor de man omdat ze dan echt een grote snede maken (wil jullie natuurlijk niet bang maken).
Hoop in elk geval voor jullie dat deze eitjes zich goed zullen ontwikkelen  op naar een mooie terugplaatsing  zal voor jullie duimen 
meid22 - schreef op 15-10 om 11:23
Dubbel
Elisabeth93 - schreef op 15-10 om 11:38
Louisag jeetje wat heftig.. heel veel sterkte voor jou en je vriend.
Fijn dat ze allemaal bevrucht zijn, toch een beetje positiviteit. Kunnen jullie wel gebruiken nu.
Marie - schreef op 15-10 om 13:00
Jeetje Louisag, wat een heftige dag voor jou en je vriend en wat enorm knap van hem dat hij zichzelf heeft kunnen herpakken en alsnog 6 eitjes bevrucht konden worden!  Jeetje wat een respect voor jullie! Ik ga heel hard duimen dat dit goed mag gaan!

We hebben zaterdag afscheid genomen van de opa van mijn man, de uitvaart was prachtig en bijzonder. Er waren ruim 500 personen in de kerk aanwezig en ik kneep 'm even toen ik de kerk inkeek toen ik moest voorlezen, maar ik wilde dat graag voor mijn man doen. Hij was enorm dankbaar en had het erg moeilijk op het moment dat we de kist zelf in de grond lieten zakken. Het was in ieder geval een uitvaart waarbij we veel respect hebben laten zien aan de opa van mijn man - want dat was wat hij verdiende. 
Tijdens de koffietafel ontdekte ik dat ik een paar druppels bloed heb verloren - deze waren heel duidelijk zichtbaar in m'n slipje en was roodbruin. Aangezien mijn eisprong maandag was, hoop ik nu ENORM dat dit een innestelingsbloeding was.. zou anders niet weten waar het vandaan zou moeten komen. 
Nu maar extra goed voor mezelf zorgen en voorzichtig aan doen  heb mijn man maar niets gezegd, want na alle emoties van de afgelopen week denk ik dat een teleurstelling na deze bloeding zo enorm hard aan zou komen dat ik hem nog even spaar.. wie weet kunnen we volgende week maandag (NOD) zeggen dat er nog geen bloed is en dat we later een positieve test krijgen. Fingers crossed weer!  Nog meer meiden op het wachtbankje? 
Betty - schreef op 15-10 om 13:04
Louisa wat een roalercoaster zeg! Wat is het toch heftig allemaal. Wat goed dat het iig toch 6 bevruchte embryo’s heeft opgeleverd. Ik duim voor je dat de tp door gaat en hoop dan ook voor een mooi resultaat! 
Hier dag 5 vd menstruatie en gelukkig wordt het nu goed minder, dan kunnen we weer verder. 
DD - schreef op 15-10 om 13:21
Hoi meiden,
Louisag wat heftig, gelukkig zijn er zes bevrucht!! Hopelijk kan de terugplaatsing doorgaan voor jullie!
Wij zijn sinds donderdag gestart met Menopur, dit gaat goed. Voel mij oké, wel wat licht geraakt nu en dan maar dat is de schuld van de hormonen 
Morgen moet ik terug om naar gyn om te zien hoeveel eitjes al gegroeid zijn.. ik hoop maar dat dit goed zal zijn. Normaal zal de pick up plaats vinden eind deze week begin volgende week. Is het zo dat een pick up ook in het weekend gedaan word? Vergat dit te vragen aan gyn. 
Alsook had ik nog een andere vraag:
Aangezien de situatie van de laatste maanden staat ‘vrijen’ even echt niet in mijn woordenboek. Dit is gemak bij ongemak aangezien we nu toch niet perse hoeven te vrijen voor een klein wondertje. Maar daarbij vroeg ik mij af of iemand weet of het zaad van mijn vriend dan wel nog goed genoeg is? Het is nu toch drie weken geleden dat we nog eens gevrijd hebben.. 
hopelijk kunnen jullie mij helpen. 
Marie ik hoop voor jou dat er geen duiveltjes zitten aan te komen. Zal zeker duimen!!
Grtjs DD 
meid22 - schreef op 15-10 om 13:47
@Dd wat super spannend  hoop op een mooi resultaat
Bij het ziekenhuis waar wij zitten werken ze inderdaad ook gewoon in het weekend, denk eigenlijk dat dit bij andere ziekenhuizen ook zo zal zijn (volgens mij werken ze wel enkel in de ochtend) voor puncties en terugplaatsingen lijkt me dit namelijk ook wel noodzakelijk, controles en spreekuren plannen ze uiteraard wel op doordeweekse dagen.
De uroloog had tegen mijn man gezegd dat voor de kwaliteit van het zaad elke drie dagen klaarkomen nodig was om het zaad goed te houden, hij zei ook dat als ik bijv ongesteld was hij dan zichzelf moest vermaken, of mijn man dat echt heeft gedaan weet ik niet (hoef ik ook niet te weten eerlijk gezegd ).
Nu is mijn man wel verminderd vruchtbaar dus misschien dat het bij een normale vruchtbare man anders ligt ;-) 
Maar begrijp wel heel goed dat je niet in de stemming bent had dat zelf ook in de spuitperiode ;-) 
meid22 - schreef op 15-10 om 13:53
@Dd wat super spannend  hoop op een mooi resultaat
Bij het ziekenhuis waar wij zitten werken ze inderdaad ook gewoon in het weekend, denk eigenlijk dat dit bij andere ziekenhuizen ook zo zal zijn (volgens mij werken ze wel enkel in de ochtend) voor puncties en terugplaatsingen lijkt me dit namelijk ook wel noodzakelijk, controles en spreekuren plannen ze uiteraard wel op doordeweekse dagen.
De uroloog had tegen mijn man gezegd dat voor de kwaliteit van het zaad elke drie dagen klaarkomen nodig was om het zaad goed te houden, hij zei ook dat als ik bijv ongesteld was hij dan zichzelf moest vermaken, of mijn man dat echt heeft gedaan weet ik niet (hoef ik ook niet te weten eerlijk gezegd ).
Nu is mijn man wel verminderd vruchtbaar dus misschien dat het bij een normale vruchtbare man anders ligt ;-) 
Maar begrijp wel heel goed dat je niet in de stemming bent had dat zelf ook in de spuitperiode ;-) 
Louisag - schreef op 15-10 om 15:35
Bedankt voor de lieve reacties.
En Marie ik ben ook echt heel trots op mijn mannetje.

Gedurende het gehele icsi traject gaat er zo veel belangstelling naar de vrouw toe en de man wordt hierin weleens vergeten. Terwijl het gehele traject voor hun net zo spannend is.

DD 3 weken geen zaadlozing is volgens mij wel iets te lang. Ik dacht dat 3-5 dagen als ideaal gezien wordt.
Sochra - schreef op 15-10 om 16:12
hey 3 weeken inderdaad lang in jette vr1gen ze 3 tot 5 dagen onthouden voor doneren in de week is mijn vriend op de baan en ik zeg hem dan zeker 3 dagen voor hij thuis komt zich te vermaken zodat er genoeg zaad voor bevruchting is. 
nu toch een rare maand zaterdag *dag 27 en 10 dagen na ei* smorgens bloed afgeveegd (oud) bij mij is het dan binnen de 24u prijs tot ong 1 u ook gigantisch veel krampen(wat ik normaal niet heb) nu zijn we al 3 dagen verder en nog steeds geen russen in zicht. word denk ik weer een cyclus van 31 dagen ( zit nu op dag 29)
meid22 - schreef op 16-10 om 07:21
Goedemorgen dames, 
Menstratie nog altijd niet gekomen                   Had normaal gisteren mijn menstratie moeten krijgen, vanaf zaterdag ook al kraampjes maar nog altijd geen bloed...
Zo frustrerend dat het niet komt want wil ziekenhuis bellen dat het is gekomen zodat ik (hopelijk) terugplaatsing kan inplannen.
Misschien is me cyclus van slag geraakt door de hormonen, maar hoop dat het alsnog zeer spoedig komt (liefst vandaag) 
meid22 - schreef op 16-10 om 07:36
Dubbel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan