Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Louisag - schreef op 23-09 om 11:08
Goedemorgen dames,
Wow wat een hoop berichten hier! Ben 3wkn op vakantie geweest maar zo te zien heb ik erg veel gemist. Meer dan 500berichtjes om terug te lezen. Dat ga ik vandaag niet doen.
Er zitten nu een aantal meiden in een spannende tijd. Succes met het aftellen tot nodig.
Morgen avond begin ik echt met het icsi traject. Dan s'avonds de 1e injectie. Wat een spannende tijd, maar wat ontzettend fijn dat er eindelijk iets gebeurt.
Hele dikke virtuele knuffel voor jullie allemaal
3230 antwoorden en 30851563x bekeken
Marie - schreef op 23-09 om 11:38
Louisag, succes meid! Hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad en opgeladen bent voor het traject!

Hier is de menstruatie al weer veel minder.. zei al tegen m’n man net dat het vanmiddag of morgen alweer over is.. hoop dat het een innestelingsbloeding is, heb ik niet maar vreemd is het wel.. 

Heb gisteren veel gehuild.. ivf wordt steeds meer realiteit. Of, is eigenlijk al realiteit want hoop in iui6 hebben we niet. Toch heb ik goede hoop op de dietist om eindelijk antwoord te krijgen op de vraag waar het misgaat.. ik hoop dat ze oestrogeendominantie vinden en dst het simpelweg te verhelpen is met een kuur/ dieet.. er komen onzekere tijden aan voor ons. Ik heb nog twee halfjes chlomid liggen, zei al tegen m’n man - zullen we weer gewoon net doen als bij onze zwangerschap: tegen advies bij 3 eitjes vrijen.. maar een clomidkuur krijg ik toch niet meer vanwege het risico op overstimulatie. Maar ik zou de laatste iui ook ergens anders kunnen laten doen met 3 eitjes natuurlijk...  

In welke ziekenhuizen doen ze iui met 3 eitjes? Weten jullie dat? 
Marie - schreef op 23-09 om 12:17
X
Nina - schreef op 23-09 om 22:33
Ahw Marie dit is niet waar. Wat naar!!!

Bella ik denk dat het raak is. Het is raar om na al die jaren een positieve test te hebben. Heel onwerkelijk lijkt me.
Maar ik denk echt dat het raak is.

bella29 - schreef op 24-09 om 07:10
Dankjewel Nina het is echt heel onwerkelijk. Vanmorgen een clearblue test met wekenindicator gedaan en die gaf aan zwanger 1-2   Vandaag het ziekenhuis bellen met de uitslag en dan horen we wanneer de eerste echo is. Echt zo spannend. 
Nancy - schreef op 24-09 om 01:30
Meiden,helaas...ik lig in het ziekenhuis met overstimulatie.
Mijn waardes waren dusdanig slecht dat ik opgenomen moest worden. Ze willen me in ieder geval tot maandag houden en als mijn waardes nog niet beter zijn,nog wat langer.
Ik ben zo verdrietig van alles....
meid22 - schreef op 24-09 om 07:27
@Nancy Wat verschrikkelijk naar   
Vroeg me al af hoe het met je ging maar had hier uiteraard niet op gehoopt voor je  was de punctie wel doorgegaan? 
Wil je heel veel beterschap wensen
Liefs 
DD - schreef op 24-09 om 08:01
Hoi meiden,
Zie veel nare dingen passeren  .. jammer dat het voor iedereen zo moeilijk moet gaan. 
Bella; dikke proficiat! Hopen dat alles goed mag verlopen!
Er komen idd heel veel berichtjes bij, ik lees ze wel maar moeilijk om op alles te antwoorden. 
Wij kregen vorige week telefoon dat ze in Brugge klaar zijn voor de opstart, dus nu maar aftellen tot mijn regels... +- 14 oktober....... nog veel te lang wachten maar ben al blij dat we de zekerheid hebben dat we mogen opstarten. 
Meiden die in spannende tijden zitten heel veel succes! 
DD
MM23288 - schreef op 24-09 om 15:09
@lotus nee, ongesteld geworden helaas 
Louisag - schreef op 24-09 om 19:04
Marie misschien toch een innestelingsbloeding? Geef nooit de hoop op meid! En anders vol goede moed naar iui6. De wonderen zijn de wereld nog niet uit en je moet nooit het geloof in je eigen lijf verliezen.

Nancy ik wens je heel veel sterkte en beterschap. Wat zal je geschrokken zijn. Hopelijk herstelt je lijf zich snel maar geef het de tijd. Een overstimulatie is niet niks.

Bella29 gefeliciteerd! Ik wens je een voorspoedige zwangerschap toe en vergeet vooral niet te genieten.
Elisabeth93 - schreef op 25-09 om 10:15
Dames, wie kan mij helpen?
Ik zit aan de provera (nouaja zat, kuur is klaar) en moet op cyclusdag 3 startenmet clomid.
Afgelopen vrijdag laatste pil provera ingenomen, gisteren had k licht roze bloed verlies met afvegen. Daarna was het even weg. Wel heel de dag door wat krampen en tegen de avond aan was het ineens een beetje stolsel met echt oud bloed. Overigens ook alleen met afvegen en 1 drupje op het inlegkruisje.

Nouja, dat was voor mij dus niet cyclusdag 1.

Nu ben ik vanmorgen opgestaan met ontzettende krampen, heb het gevoel alsof ik leeg loop, maar dan ga ik naar het toilet en is het weer maar 1 drupje. Nu met afvegen wel echt rood rood, maar dus niet de hoeveelheid die ik gewend ben van een aantal maanden terug met een normale menstruatie.. Ik weet niet of het door die pillen om menstruatie op te wekken ook anders kan zijn, dus de hoeveelheid minder juist daardoor?

Wat moet ik doen? Vandaag toch als dag 1 rekenen of niet? Het is echt alleen van met afvegen, terwijl voorheen (half jaar terug) kwamen er ook druppels mee met plassen zeg maar.

Sorry voor de details, maar moet wel een goed beeld geven haha.
Marie - schreef op 25-09 om 13:57
Hee Louisa, ik ga mezelf niet gek maken om nog te hopen op een innesteling.. als dat wel zo is dan komen we daar vanzelf wel achter... ik heb vanmiddag acupunctuur dus zal het eens voorleggen aan haar zodat de behandeling geen schade kan aanrichten. Vertrouwen in mijn lichaam heb ik altijd gehad - juist na mijn miskraam eerder dit jaar weet ik dat mijn lichaam doet wat het moet doen. De zwangerschap is tenslotte niet voor niets geeindigd.

Elisabeth, ik heb 1 keer Provera gebruikt, maar kan me niet herinneren dat m'n menstruatie daarna niet op gang kwam... misschien toch even bellen?
Elisabeth93 - schreef op 25-09 om 14:26
Marie dankjewel. Inmiddels is het al meer geworden en helder rood. Zie bijgevoegde foto.

Ik heb een afspraak gemaakt vanmorgen en op 5 oktober kan ik terecht voor een follikelmeting. Dag is dan cyclusdag 11.
Tamara - schreef op 26-09 om 20:24
Pff  maandag 1 oktober is het alweer 2jaar geleden dat ik gestopt ben met de pil.... Ook is maandag 1 oktober mijn nod ow wat zou ik gelukkig zijn als ik dan een zw test met 2 streepjes heb en wat zou ik verdrietig zijn als ik weer ongesteld word en weer een afspraak moet maken in het ziekenhuis...  Weer een stap verder weg van het natuurlijk zwanger worden... Ik heb in die 2jaar tijd al zoveel mensen zwanger zien worden en mooie kindjes op de wereld zien zetten en verhalen moeten aanhoren van we nemen er nog 1 of ow joh zwanger worden is niet zo moeilijk het was na 1x al raak dan denk ik waarom. . Waarom moet ik dit horen en waarom lukt mij dat niet 'ff snel' vind het soms echt oneerlijk pff
Elisabeth93 - schreef op 26-09 om 20:31
Och lieverd.

Het is allemaal inderdaad heel oneerlijk.. sommige mensen doen er zo luchtig over en beseffen vaak niet hoe ze een ander daarmee kunnen kwetsen..

Ik hoop voor jou van harte dat je op 1 oktober een super dikke positieve test in handen mag hebben..

Het is vreemd, dat wanneer je er niet mee bezig bent er ook vrijwel niemand in de omgeving iets over zegt. Het lijkt vaak juist dat als je het zelf probeert de zwangerschappen in de omgeving uit de lucht komen vallen. 

Ik ken je gevoel. Gisteren nog van mijn schoonzus (vriendin broer) die een jaar jonger is en onverwachts een kindje heeft gekregen die tegen mij zegt: ajoh komt goed, je bent nog hartstikke jong, maak je niet zo druk je hebt alle tijd. Ik kon haar toen wel wurgen  

Op wat voor manier probeer je nu zwanger te worden ? 

Als je je frustraties kwijt moet, brand maar los. Zijn er tenslotte ook om elkaar een hart onder de riem te steken. 
Dikke knuf voor jou
Tamara - schreef op 26-09 om 20:56
Het gaat nu nog vrij natuurlijk alleen moet ik wel pillen slikken om een eisprong te krijgen dus voor mij gevoel is het natuurlijke al een stukje afgenomen.... Volgende stap is (denk ik) iui en dan is het hele natuurlijke eraf... Ik merk steeds vaker op dat ik minder positief ben over zwanger worden en vaak alleen de negatieve kant zie dat het nooit lukt 
Elisabeth93 - schreef op 26-09 om 21:07
Ah dan zitten we nu in het zelfde schuitje dus. Dit is mijn 1e ronde met provera en clomid. Gisteren voor het eerst sinds een half jaar een menstruatie. Morgen starten met clomid.

Indd het 1e wat ik dacht toen ze pcos constateerde was ook zo van oh.. er is iets mis met mij. Valt natuurlijk mee.. maar toch zakt de moed je in de schoenen.

Heel veel succes meis.. ik duim nog even met je mee xx
meid22 - schreef op 26-09 om 21:13
@Tamara wij zijn ook 1 oktober precies 2 jaar gestopt met de pil ;-) en had (als me terugplaatsing door was gegaan) ook op 1 oktober mijn nod gehad ;-) 
Begrijp je gevoel van het liefst natuurlijk zwanger worden heel erg goed, had precies het zelfde gevoel wilde het eeuwig blijven proberen maar wilde aan de andere kant ook weten of er wel iets was waar we op konden hopen.
En wat bleek wij hebben geen enkele kans om natuurlijk zwanger te worden, mensen in de omgeving maken soms echt hele vervelende opmerkingen zo zei een mannelijke collega laatst tegen mij wil je misschien draagmoeder voor mij zijn mijn vrouw wil er niet nog een, en al wist hij op dat moment niet van mijn situatie het maakte me wel echt kapot van binnen  
Had op 1 okt 2016 zo gehoopt dat we met onze bruiloft 10 augustus 2018 een bruidskindje hadden gehad, moet eerlijk zeggen dat ik achteraf gezien in het begin er ook te makkelijk over heb gedacht, maar naarmate de tijd verstreek ging ik me des te meer beseffen wat voor een wonder een zwangerschap wel niet is
Toen wij in januari te horen kregen dat we nooit natuurlijk zwanger konden worden stortte onze wereld echt in, ze zeiden er zelfs bij dat er 50% kans was dat een ingreep bij mijn man niet zou lukken en dat we dan nooit een kindje zouden kunnen krijgen wat biologisch gezien van ons samen zou zijn, hadden ergens misschien wel gedacht dat er een probleem kon zijn maar dit, dit was op dat moment het ergste wat ons ooit is overkomen, hebben dagenlang gehuild, mijn man zei dat hij zich manonwaardig voelde, ik wilde er voor hem zijn en probeerde dat ook heel hard maar tegelijkertijd had ik zelf ook zo verschrikkelijk veel verdriet, hij was zelfs bang dat ik bij hem weg zou gaan omdat hij mij geen kindje kon geven (op de natuurlijke manier).
We zijn dit jaar door een achtbaan van emoties gegaan, onzekerheid, verdriet, blijdschap (zijn immers ook getrouwd) en weer naar verdriet en telleustellingen ;-)  heb ook gedacht dat het ons niet gegund werd, heb zelfs wel eens gedacht vab laat het maar gewoon zitten uit zelfbescherming zodat ik geen telleurstellingen meer zou krijgen.
Maar gelukkig is de medische wereld al heel ver, en natuurlijk is een baby op de natuurlijke manier het de fijnste weg, maar ik denk dat als je eenmaal een wondertjes mag krijgen alle pijn (zowel fysiek als metaal) zullen verzachten
Ga heel hard voor je duimen dat je op 1 oktober een positieve test mag hebben ;-) 
Veel liefs 
meid22 - schreef op 26-09 om 21:36
Dubbel
meid22 - schreef op 26-09 om 21:37
Dubbel
Tamara - schreef op 26-09 om 21:51
Ja ik denk als het eenmaal zover is dat je dat idd vergeet maar de weg erheen is zo lang..... Wat lijkt me dat een heel moeilijk moment om mee te maken als je te horen krijg dat je niet natuurlijk zwanger kan raken ik zou echt door de grond zakken.... Ik heb ook al momenten gehad dat ik tegen mijn man zei van laten we ermee stoppen en dan maar doorgaan zonder kinderen.... Maar die gedachten is na een week weer over gegaan en wil er toch alles aan doen om een kindje te krijgen ook al word het een emotionele rollercoaster 
meid22 - schreef op 26-09 om 21:52
Dubbel
meid22 - schreef op 26-09 om 22:26
@Tamara Heb dat gevoel nu al met het spuiten, ben bang voor naalden dus zag er heel erg tegenop, daarnaast ook erg ziek geworden van de hormonen, dus zei tegen mijn man en een paar collega s dat ik niet wist of ik het nog eens zou doen als het nodig zou zijn omdat ik het ook zo zwaar vond ;-) 
Maar nu enkele weken na het spuiten ben ik veel van de pijn al weer vergeten (gelukkig) ben wel nog snel uitgeput  maar verder voel ik me weer de oude gelukkig  nu wachten tot eind oktober.
Ja dat nieuws sloeg echt in als een bom want je verwacht dat gewoon niet, we zijn twee jonge gezonde mensen, heb ook vaak gedacht van waar hebben we het aan verdiend ;-) maar inmiddels hebben we het wel geaccepteerd we kunnen het toch niet veranderen en we hebben (gelukkig!!) nog een kans om toch ooit papa en mama te worden dus daar gaan we vol voor  ook al heb je soms ook baalmomenten dat hoort er ook bij ;-) 
meid22 - schreef op 26-09 om 22:27
@Tamara Heb dat gevoel nu al met het spuiten, ben bang voor naalden dus zag er heel erg tegenop, daarnaast ook erg ziek geworden van de hormonen, dus zei tegen mijn man en een paar collega s dat ik niet wist of ik het nog eens zou doen als het nodig zou zijn omdat ik het ook zo zwaar vond ;-) 
Maar nu enkele weken na het spuiten ben ik veel van de pijn al weer vergeten (gelukkig) ben wel nog snel uitgeput  maar verder voel ik me weer de oude gelukkig  nu wachten tot eind oktober.
Ja dat nieuws sloeg echt in als een bom want je verwacht dat gewoon niet, we zijn twee jonge gezonde mensen, heb ook vaak gedacht van waar hebben we het aan verdiend ;-) maar inmiddels hebben we het wel geaccepteerd we kunnen het toch niet veranderen en we hebben (gelukkig!!) nog een kans om toch ooit papa en mama te worden dus daar gaan we vol voor  ook al heb je soms ook baalmomenten dat hoort er ook bij ;-) 
Tamara - schreef op 26-09 om 22:40
Ja voor naalden ben ik ook doodsbang dus als ik dat moet gaan doen word dat voor mij ook een uitdaging.... Ze hebben het bij mij de vorige keer ook over een hsg onderzoek gehad maar heb dat toen afgewezen omdat het een pijnlijk proces kan zijn... Het was ook niet noodzakelijk want de fa dacht dat alles bij mij wel doorliep zegmaar maar denk dat ik dat hierna wel moet gaan doen... Ik ben blij dat we deze praatgroep hebben zodat we onze harten toch zo nu en dan kunnen luchten 
Tamara - schreef op 27-09 om 13:42
Helaas mijn menstruatie is 5 dagen te vroeg begonnen  ik snap er niks van
Marie - schreef op 28-09 om 13:48
Hee Tamara wat enorm klote!! Welke cyclusdag zit je nu? Ook ik was onaangenaam verrast door een vroege (CD12) menstruatie deze ronde... door de vreemde krampen die ik vanaf gisteren heb begin ik zelfs te denken dat het misschien een late innesteling is geweeest - ook al was het bloedverlies heftiger dan innesteling zou moeten zijn... maar aan de andere kant... geen idee hoe het moet zijn  maar 1,5 dag menstruatie was ook wel erg weinig... grrrrr #mindfuck...

Zit te twijfelen of ik het niet gewoon los moet laten of toch moet testen... ik ben namelijk niet zo van het testen... 
Tamara - schreef op 28-09 om 15:15
Mijn menstruatie begon op dag 27 en mijn normale cyclus is 32 dagen maar bij mij is het een echte menstruatie vanwege het vele bloed...... Ik heb ook weleens zo'n korte menstruatie gehad van 1 a 2 dagen volgens mijn fa kan dat weleens voorkomen.... Maandag maar weer een telefoontje plegen naar de fa om een afspraak te maken 
Nina - schreef op 28-09 om 23:40
Marie inmiddels getest? Ik ben ook ongesteld geworden dacht ik.. En toen bleek ik een paar weken later toch wel echt zwanger te zijn. De wonderen zijn de wereld niet uit.
Lizzy - schreef op 29-09 om 19:48
Tamara, wat balen dat je ongesteld geworden bent.
Marie, hoop echt dat het een innestelingsbloeding was. Als je meer symptomen krijgt misschien toch een testje wagen?
Nancy, hou je het nog vol in het ziekenhuis? Hopelijk mag je maandag naar huis. Heftig die overstimulatie, hoop dat je je snel beter voelt.

Sinds gister heb ik hevige buikgriep en buikpijn. Vanmiddag ben ik echt tig keer naar het toilet geweeest. Ik denk dat ik iets verkeerds gegeten heb of het zijn bijwerkingen van de medicijnen. Ik slik nu nog progesteron tabletjes maar ik was bang dat die misschien niet goed meer opgenomen zouden worden dus ik heb nu weer gel gekregen. Hopelijk gaat het snel weer beter.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan