Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Poesh - schreef op 06-03 om 08:18
Annesje, toen ik pril zwanger was van onze dochter had ik ook steeds het gevoel dat mijn regels gingen doorkomen. Dus dat hoeft niet perse slecht te zijn. 
Laat je ons iets weten vandaag?
3230 antwoorden en 31028589x bekeken
Eva - schreef op 06-03 om 08:49
Annesje spannend zeg !!!!! je test lijkt idd donkerder  veel succes  vandaag hoop dat ze je als eerste bellen  met goed nieuws !!! 

Meid 22 ja dat wachten is helemaal niks zeker niet als je wacht op een echo bij de nuroloog wat een wachttijden zeg
Wij hebben dan bijna 3 maanden op de uitslag  gewacht, maar dat is nou eenmaal zo bij chromosoom onderzoeken dus dat wisten we van te voren , maar de tijd gaat langzaam en daar is gewoon niks aan!!!!!
wij wachten sinds 2014 op een wondertje en  na de MA vorig jaar van een tweeling doorgestuurd naar de gyn toen is het balletje eigenlijk gaan rollen  maar hebben we dit onderzoek nog 9 maanden uitgesteld , het is nogal duur en  er word maar een  klein gedeelte vergoed plus de kans dat ze wat vinden is 4 %  en omdat zwanger worden al een aantal keer gelukt is  en het helaas steeds  mis  gaat hebben  we dat dus even in het midden gelaten maar de tijd staat helaas niet stil , en daarom hebben we  eindelijk de keuze gemaakt voor hulp dus dan wil je ook meteen doorpakken haha  

aangezien volgens het "boekje" 29 maart mijn nod is en ik "al" 35 jaar ben hoop ik stiekem dat wat de uitkomst ook is ze al een behandelplan klaar heeft liggen en we meteen kunnen starten  maar dat zal vast te mooi zijn om waar te zijn hahah  

Hoop op heel goed nieuws voor jullie de 29 ste duim hard

Jenny zeker weten dus we gaan er ook weer vol goede moed tegenaan elke ronde is een kans  en die pakken we gewoon!!!

Begrijpenlijk hoor dat de twijfel dan weer toeslaat gelukkig mag je dinsdag weer voor een echo en  kun je   hopenlijk stapje voor stapje er steeds sterker in gaan geloven dat alles goedkomt 


Trees  wat een ellendige ronde ook voor jou   hopenlijk snel menstruatie en op naar een goede ronde !!!!

C81 succes met je afspraak vandaag !!! 


Summer dan je ik hoop het ook !! Hoe gaat het met jou? 

Liefs 
Marie - schreef op 06-03 om 09:40
Annesje, wat fijn dat ie positief is!! Die van kv was bij mij ook precies zo! Hoop dat deze mag blijven plakken bij je meis! 
Jenny, lieverd, ik begrijp al je onzekerheid. Ik denk dat ik bij een volgende zwangerschap er precies zo in zal staan. Probeer er van te genieten en sta jezelf ook toe onzeker te zijn.. dat is niet meer dan normaal. Ik begrijp volkomen dat je uit zelfbescherming niet te blij wilt zijn. Hoop dat er een moment binnenkort komt dat je jezelf dit wel toestaat!

Bij mij alles oke, fysiek gaat het goed, maar heb echt voor mijn doen een dikke buik gekregen. Denk dat ik teveel chocolade heb gesnoept  de komende tijd dus goed op mijn voeding letten, ook al ben ik niet te zwaar, ik wil niet ineens uitdijen. 
Mentaal is het soms moeilijk positief te blijven, en toch merk ik dat ik momenteel geniet van alles om me heen. Ik kan 's ochtends al blij worden van het inmiddels zachtere weer, als ik met mijn hondjes wandel en rondkijk voel ik me een gezegend mens. Ik ben gezond, heb lieve mensen om me heen en kan alles doen wat ik wil doen. Op de een of andere manier heb ik de rust gevonden en voelt het 'wachten' tot mijn menstruatie niet zo zeer als 'wachten' maar een pauze van alle hectiek en tijd voor mezelf. Het liedje 'mooi' van Marco draai ik nu vaak en dat geeft eigenlijk weer hoe ik me nu voel, ondanks alles gaat het om te waarderen wat er wel is en te genieten van de kleine dingen. Nog steeds heb ik heel sterk het gevoel dat mijn lichaam alles doet wat het moet doen en voel ik me ontzettend gelukkig met mijn aanstaande die er altijd voor me is als ik hem nodig heb. Ook merk ik dat ik ben gegroeid als mens, als vrouw en dat maakt me een gelukkig mens. Ik weet straks dat als ons kindje gaat komen, nee - zodra ons kindje gaat komen - dat wij er helemaal klaar voor zijn en dat het kindje zich enorm gewenst gaat voelen! 
C81 - schreef op 06-03 om 12:28
Annesje ik zeg gefeliciteerd!! Dat deze maar lekker mag blijven zitten!!
Marie wat goed van je dat je er zo mee om kan gaan. Geniet van de kleine dingen en jullie kindje komt vast heel snel xxx. 
Hier iets wat voor mij ook de eerste keer is.  Ik heb indrooglijntje bij een action early test.  Nooit eerder gehad. Ook niet na de ovitrelle.  Dan was de test op den duur ook echt negatief. Geen tuur streepje of wat dan ook. Ik maak me geen illusies hoor. Maar vond het wel vreemd. 
meid22 - schreef op 06-03 om 13:10
@Eva wat heftig zeg een miskraam van een tweeling ;-(  En zo N chromosoom onderzoek, 4% is inderdaad erg weinig en kan me voorstellen dat jullie het daarom vooruit hebben geschoven zeker als je de kosten ook nog grotendeels zelf moet betalen, hoop echt voor jullie dat er wat (goeds) uit mag komen 
Wij moesten dus 8 weken wachten voor een echo wat ik nog steeds echt belachelijk vind, heb zojuist begrepen dat daarna nog aanvullende onderzoeken moeten worden uitgevoerd (niet op die dag maar op vervolgafspraken) dus denk niet dat we vlug gaan starten met behandelingen.
Wij hebben vorig jaar februari ons eigen huis gekocht, we gaan in de zomer trouwen (10-8-18) dus ons komen de zorgkosten (hoge eigen risico van mijn verloofde en mijn eigen risico) ook niet bepaald lekker uit.Als klap op de vuurpijl begaf ook nog onze 6 jaar oude auto had, de kosten van reparatie waren de moeite niet waard dus moesten we afscheid nemen van die auto, en hebben we een nieuwe auto gekocht, wat we pas een jaar na de bruiloft wilde gaan doen gelukkig wilde mijn schoonvader wel wat geld voorschieten. Maar het is dus voor ons ook zeker dure tijd maar we werken beide erg hard dus het komt uiteindelijk zeker goed.
Weet zeker dat wij een kindje alles kunnen bieden wat hij/zij nodig heeft dus hoop echt dat het ons gegund zal gaan worden  maar deze wachttijd is wel echt zenuwslopend vooral omdat wij weten dat we nooit zelf zwanger kunnen raken
Annesje - schreef op 06-03 om 14:07
Ok ladies...net telefoon gehad: de test is positief!!! Ongelooflijk...
Donderdag moet ik opnieuw bloed laten trekken. Dan moet de HCG-waarde verdubbeld zijn naar 200. 
Weeral spannend...
DreamBaby - schreef op 06-03 om 14:19
Gefeliciteerd!! 
meid22 - schreef op 06-03 om 14:22
Gefeliciteerd Annesje  hoop op een mooie plakker voor jullie 
Eva - schreef op 06-03 om 14:39
Annesje wat fijn !!! Van harte gefeliciteerd  dat je hcg waarde maar lekker omhoog schiet en dit een plakkertje is !!! 

Meid 22 oo heftig zo alles tegelijk!!  wel heel lief  lief dat je schoonvader wilde helpen !! En trouwen en een huis is natuurlijk duue maar wel  onwijs  leuk!!!
Verder 8 weken wachten op een echo is idd erg lang gelukkig zijn jullie er bijna nog even doorbijten we tellen samen de dagen af
 !! Dat jullie niet zelf zwanger kunnen worden is gewoonweg heel erg verdrietig en dat is iets waar je niet zomaar even aan denkt als je begint aan dit  avontuur,   en een heel verwerkingsproces  ... ik hoop  op een wonder dat er toch nog iets van zaadcellen gevonden worden bij je verloofde ... en dat je op de vervolgonderzoeken niet te lang hoeft te wachten en dat jullie  snel van start kunnen gaan met een goed  plan dat voor jullie goed voeld   ! 
Wat een proces is het toch allemaal he !! 

Marie  de chocola maar even laten liggen dan hahah !
Ik vind het heel sterk hoe je erin staat en hopenlijk als je lichaam er klaar voor is een nieuwe gezonde zwangerschap binnenkort !   

C81 wat gek weet je zeker dat het een indrooglijntje is of was er toch iets te zien binnen de tijd  ? 

meid22 - schreef op 06-03 om 14:57
@Eva Ja zeker heel heftig dat alles tegelijk kwam, maar we kunnen niet zonder goede auto want mijn verloofde werkt in de ouderenzorg op diverse plaatsen dus zonder (goede) auto kan hij niet werken.
We verheugen ons erg op onze bruiloft :-) zijn al sinds aug 2016 verloofd (bijna 2 jaar dan) omdat we alles goed wilden kunnen doen en omdat het inderdaad erg duur is.
Uiteraard hadden we een begroting maar zie maar is nee te zeggen, je wilt immers ook niet achteraf spijt krijgen je trouwt immers maar 1x (ga ik vanuit) dus dan moet alles wel perfect zijn  en na de grote dag 3 weken op huwelijksreis naar Turkije  daar kijk ik echt naar uit even me hoofd echt leeg maken en ontspannen.
Toen wij het nieuws kregen was het echt een rouwproces, inmiddels gaat het wel een stuk beter maar dat wachten ja jullie weten er allemaal alles van ;-) 
Trees87 - schreef op 06-03 om 16:28
annesje ... ik blijf duimen dat ie gaat stijgen! 
Jenny00 - schreef op 06-03 om 16:40
Annesje wat goed  Hopelijk donderdag weer zo'n goede uitslag! En dat gevoel dat je menstruatie ieder moment kan beginnen hoort er echt bij, had ik ook rond nod en nu nog af en toe. 

Marie, wat omschrijf je mooi hoe je toch weer van alles kunt genieten. Heerlijk he dat gevoel dat de lente eraan komt. En wat je zegt, wanneer er bij jullie een kindje komt is het zo welkom en geliefd, wat een fijn besef is dat! 

Meid22, wat lastig dat jullie nog geen vooruitzicht hebben van wat er na de echo gaat gebeuren qua afspraken. Maar begrijp goed dat dat natuurlijk heel erg afhankelijk is van de uitslag. Hopelijk vinden ze spermacellen en kunnen jullie alsnog een kindje van jullie samen verwelkomen. Wel een super fijn vooruitzicht om 3 weken op huwelijksreis te gaan  

C81, waardoor weet je zo zeker dat het een indrooglijntje is? Ik heb zelf wel een beetje moeite met early tests, heb het idee dat die wat sneller vals positief aangeven. Behalve natuurlijk als je al rond je nod zit.  
C81 - schreef op 06-03 om 17:17
Ik probeer een foto te plaatsen maar het lukt niet ??
^-^ - schreef op 06-03 om 17:54
Volgens mij is een early officieel nog minder gevoelig dan de normale? Heel gek.. Annesje van harte gefeliciteerd! Die ms krampen horen erbij, ik heb ze nog steeds!!

Marie wat heb je alles weer prachtig vertaald en verteld. Zo knap en zo sterk. 

Eva hier gaat het goed dankje, lief dat je ernaar vraagt! 
C81 - schreef op 06-03 om 18:15
Ik heb hem nu als profiel foto.
Eva - schreef op 06-03 om 18:20
C81 dat ziet er niet uit als indroog streepjes  spannend zeg !!! 
Jenny00 - schreef op 06-03 om 20:33
Ik zie ook wel echt een 2e lijntje C81   Heb je niet toevallig nog een k2v5 in huis. Dan zou ik die met ochtend urine doen. Die testen reageerden bij mij altijd heel goed en duidelijk. 
Poesh - schreef op 06-03 om 20:40
Proficiat Annesje!

C81 ik sluit me aan bij de rest
Natasja - schreef op 06-03 om 20:56
Gefeliciteerd Annesje 
C81 - schreef op 06-03 om 23:17
Ik durf niet meer . Ik ga maar afwachten of ik ongesteld wordt of niet. Dat zou donderdag of vrijdag zijn. Eisprong was snachts dus vandaar dat ik het niet precies weet. 
Proudmommy - schreef op 07-03 om 02:59
Annesje, Gefeliciteerd lieve meid! Het is je van harte gegunt! De menstruatie pijn hoort erbij heb ik in het begin enorm last van gehad en af en toe heb ik dat nog steeds inmiddels al 25 weken. Ik duim dat deze mag plakken en alleen maar vreuge en blijdschap voor jou


C81, SUPER! Je test is gewoon positief! Ik zou nog 1 met ochtend urine doen dan hij gaat oplopen is je gegunt na al die tijd lieverd. Ik denk toch dat ik je voorzichtig mag feliciteren 


Lieve dames ik volg jullie op de achtergrond maar kan nog lang niet alles bij houden ik hoop binnenkort ook mooi nieuws van de andere te lezen is jullie van harte gegund!
Jenny00 - schreef op 07-03 om 04:19
Pfff...  om 00:00u best wat helder rood bloedverlies gehad.. vervolgens tot aan nu geen oog meer dicht gedaan. Net nog weer even gecheckt en lijkt wat minder en meer bruinig te zijn geworden. Over een paar uur gelijk de gyn maar bellen. De schrik zit er weer goed in en we hebben er geen goed gevoel over.. 
Annesje - schreef op 07-03 om 04:22
Dank u dames... het is ongelooflijk. Hopelijk donderdag ook nog goed nieuws! En dan hopen dat 3e keer, goede keer is...
Annesje - schreef op 07-03 om 04:28
Oh neen Jenny!!  Hopelijk kan je snel op controle en blijkt het niks te zijn. Knuffel!
skybles - schreef op 07-03 om 06:46
Annesje gefeliciteerd!! Wat een fijn nieuws

C81 spannend man! Misschien morgenochtend jezelf trakteren op een cb digital? Dan weet je het wel redelijk zeker. Moet zeggen dat ik zelf nooit een indroogstreepje op de actiontesten heb gehad, alleen toen ik wel zwanger bleek.
Ik ga zooo mega hard voor je duimen. 
meid22 - schreef op 07-03 om 07:24
O jee Jennie hoop echt dat het bloeden/bruinverlies snel zal gaan stoppen, heb je ook krampen of dat niet?
Snap heel goed dat jullie nu ongerust zijn, hopelijk kan de gynacoloog je gerust stellen en gaat het toch goed met de kleine
C81 - schreef op 07-03 om 07:54
Jenny idd even de gyn bellen.  Misschien mag je een echo om even gerust te stellen? 
Hier vanmorgen de moed bij elkaar geraapt en Mijn laatste testje gedaan.  Hartstikke negatief. Het was ook te mooi om waar te zijn. 
Jenny00 - schreef op 07-03 om 09:23
Mag om 11:15 voor een extra echo bij de gyn. Geen bloedverlies meer nu, alleen nog wat bruin. Gelukkig geen krampen gehad maar ik maak me wel echt zorgen. Mijn vriend is er al helemaal van overtuigd dat het mis is, dus blij dat we zo wat meer weten. Ik laat jullie even weten wat de uitslag is straks. 

C81, wat klote dat je test nu negatief is!  
Eva - schreef op 07-03 om 09:33
C81 k*t dat de test van vanmorgen negatief was zeg 

Jenny  jeetje meid wat zullen  geschrokken zijn !!!  Fijn dat het bloeden wel is gestopt en je geen pijn hebt maar snap dat de moed je in de schoenen zakt ,   ik duim echt keihard voor een goede echo ....
Dikke knuffel Sterkte 
Jenny00 - schreef op 07-03 om 12:32
Net extra echo gehad en alles zag er goed uit! Kan eindelijk weer een beetje ademhalen en duik zo lekker m'n bed in na de slapeloze nacht. Wat een stress zeg een prille zwangerschap. Maar uiteraard nemen we het voor lief, alles voor deze kleine
Bedankt voor jullie steun lieve meiden 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan