Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

*Lotus* - schreef op 15-09 om 00:05
Dubbel
3230 antwoorden en 30867900x bekeken
Lizzy - schreef op 15-09 om 00:06
Balen stff48, kan me helemaal voorstellen dat je het even gehad heb. Even lekker jezelf verwennen!
Lizzy - schreef op 15-09 om 10:06
Meid22, idd wel stom dat ze je niet echt voorbereid hebben dat je misschien geen terugplaatsing zou krijgen. Nu helaas een week of 6 wachten. Bij mij duurde de cyclus na de icsi wel wat langer dan normaal. Krijg je de terugplaatsing in een natuurlijk cyclus?

Wel super dat je zo snel hersteld bent! Ik kon echt een paar dagen amper lopen. Geniet maar lekker van t hondje en van de dingen die je niet mag als je zwanger bent.

Vannacht heb ik wat minder lekker geslapen. Ik was niet heel erg met de behandeling bezig door de verhuizing maar na de echo van gister ben ik toch wel heel benieuwd naar de resultaten straks en komt er wat spanning voor de punctie. Vandaag een dagje op pad voor de tenniscompetitie, ik voel me nog wel goed genoeg om een potje mee te doen. Even lekker afleiding! 
meid22 - schreef op 15-09 om 10:23
@Lizzy Ja vind het ook erg vreemd dat ze dat niet hebben gedaan zelfs bij de punctie zeiden ze nog tot zondag??
Ze zeggen dat het ongeveer 2 weken duurt tot menstruatie en daarna dus nog een hele cyclus (bij mij duurt die normaal altijd 28 dagen) en dan gaan ze (indien er wat in de vriezer zit) een terugplaatsing doen in de natuurlijke cyclus (moet dan op dag 12 langskomen om te zien hoe me slijmvlies er uit ziet).                                            Kortom we zijn sowieso 2 maanden verder voor er een terugplaatsing komt als deze er al komt.          Natuurlijk is me gezondheid het allerbelangrijkste maar als je kijkt hoe fit ik me voel (en heb me netjes aan alle regels gehouden) dan blijft het gewoon wrang voelen  al weet ik ook wel dat ook een TP had kunnen mislukken ;-).                Wacht al sinds januari op de ICSI behandeling  en dan is het eindelijk zo ver en dan dit..                      Had van te voren al een gevoel dat dit ziekenhuis ons niet serieus nam, al die verschillende artsen ook die allemaal weer wat anders zeggen ik wordt er gewoon verdrietig van en ben echt heel zenuwachtig voor het telefoontje van vandaag, ben ook nog is de hele dag alleen thuis (wel met het hondje) dus voel me gewoon een beetje naar
Ben heel erg benieuwd naar je echo morgen  En heel veel tennisplezier voor vandaag  lekker wat gezonde afleiding 
meid22 - schreef op 15-09 om 10:32
dubbel
meid22 - schreef op 15-09 om 11:24
Update: zojuist gebeld en ze hebben op dit moment 11 embryo s ;-) nu afwachten tot dinsdag hoeveel ze kunnen invriezen 
meid22 - schreef op 15-09 om 11:29
Dubbel
Nina - schreef op 15-09 om 12:19
Meid22, 11 is echt mega veel!!! Zelf met 3 behandelingen zou ik dat aantal niet halen. Wat fijn voor je!! Voorlopig nog even spannend want ze moeten wel nog goed blijven delen en goed genoeg zijn voor invriezen natuurlijk. Mijn nod is maandag maar mag van mezelf pas testen op woensdag dus nog geen redt gekocht we wachten eerst maar rustig af. Ik ben prikkelbaar en heb buikpijn dus ik denk gewoon een menstruatie.
Meid als je niet tevreden bent over het ziekenhuis en je zoekt iets anders, zou ik je geertgen in elsendorp aanraden. Dit is een kliniek die heel menselijk is waar ze je heel serieus nemen en met heel veel respect met je omgaan. Moet natuurlijk wel te doen zijn qua reisafstand. Ik moet 2.5 uur rijden voor ik er ben maar ik heb het er voor over. Ik ben ook verder nergens te helpen in Nederland en België heb ik al veel klinieken en ziekenhuizen gehad.
meid22 - schreef op 15-09 om 12:41
@Nina Dankjewel voor je lieve berichtje          Ben erg blij met 11 maar vind het ook wel erg spannend hoeveel er dinsdag van over zijn ;-) dus probeer mezelf er toch een beetje van af te leiden ;-) 
Heb wel eens gehoord over Elsendorp van een collega, Elsendorp is heel dicht bij ons huis (maar 20km) heb alleen geen idee of mijn zorgverzekering hen ook gecontracteerd heeft.
Wacht voor nu af hoe het gaat aflopen met deze poging en dan kan ik bij een evt volgende poging wellicht overstappen ;-) 
2,5uur rijden is wel erg ver maar begrijp dat je er alles voor over hebt  hopelijk is het snel raak voor jullie 
meid22 - schreef op 15-09 om 12:42
X
meid22 - schreef op 15-09 om 12:44
X
meid22 - schreef op 15-09 om 12:46
X
Betty - schreef op 15-09 om 13:22
11 is mooi nieuws! Toch eigenlijk heel knap met onrijpe zaadjes. Ik blijf duimen dat verder alles mee zit Meid. 
Ik ben later dan normaal, mn eisprong was wel precies 2 weken geleden volgens mij. Wel met minder vruchtbaar slijm. Gek he? Geen positieve test en wel hoofdpijn dus ws blijft het niet lang uit.
Ik had afgelopen week een hele zere onderrug en had dus wat hoop, maar hoofdpijn is geen goed teken.
Tamara - schreef op 15-09 om 13:38
Spannend meid 22 ik ga duimen dat er nog genoeg over zijn een dinsdag en dan proveren te genieten tot de tp lekker dingen doen die je niet kan als je zwanger ben ik heb eens een vraag aan alle dames hiero... Hebben jullie altijd vruchtbaar slijm tijdens je ei? Ik heb dat in 2 jaar tijd maar 2 x gehad.... Heb wel meer afscheiding dan normaal maar niet dat draderige zegmaar 
meid22 - schreef op 15-09 om 13:48
Jaa idd 11 is voor nu een fijne uitslag al blijft het wel heel spannend voor dinsdag
En wat betreft dingen doen die je niet meer (zo goed) kunt doen als zwanger bent of kindje hebt daar heb ik niet zo veel dingen van hihi heb het inmiddels wel een beetje gezien met die dingen hihi ;-) houdt niet van uitgaan etc ben gewoon echt klaar voor en toe aan een zwangerschap (net zoals jullie allemaal natuurlijk
Ben nu serie aan het kijken en daarna ga ik nog eventjes ons huis wat opruimen en schoonmaken  
meid22 - schreef op 15-09 om 14:04
Dubbel
Betty - schreef op 15-09 om 16:05
Hey tamara, ik heb normaal wel vruchtbaar slijm. Echt het dradentrekkende slijm. Het begint bij mij vaak met een klodder van dat spul Ca 3-4 dagen voor mn eisprong. Het gekke is dus dat me afgelopen maand is opgevallen dat ik het maar amper had en ook minder zin en prikkelbaarder. Normaal heb ik dan ook echt meer zin om te knuffelen. Uit mn hoofd had ik maandag weer witte afscheiding. Dus als ik dan nog niet ongesteld ben dan heb ik misschien mn ei gemist of test ik nog niet positief.  Maar ik kan vandaag of morgen net zo goed nog ongesteld worden. Mn cyclus is nu al langer dan normaal (27) en nu 29 maar ik heb ook een keer 32 gehad omdat mn ei later was. 
Nina - schreef op 16-09 om 10:59
Hoi meid,

Ze hebben met verschillende verzekeraars contracten.
Eerst dit alles maar eens afwachten en daarna kan je altijd nog een besluit nemen. Weet is het helemaal niet nodig, daar ga ik vanuit! Je hebt 11 embryo's daar moet toch wel iets goed van komen! Succes met wachten. Afleiding zoeken is makkelijker gezegd dan gedaan!
meid22 - schreef op 16-09 om 11:40
@Nina zit momenteel hij Anderzorg ;-) op zich is het wel een fijne verzekeraar ze bellen me regelmatig op om te vragen hoe het met me gaat en of ze nog iets voor me kunnen betekenen ;-) 
Kan natuurlijk per januari ook van zorgverzekeraar gaan wisselen mocht het nodig zijn ;-) 
Normaal hard ik vanmorgen om 07:00 terugplaatsing gehad moest er nog wel eventjes aan denken ;-) ben vanmorgen maar een appeltaart gaan bakken toch een beetje afleiding en hoofd leegmaken.
Heb er nu idd 11 maar ze laten ze allemaal tot dag 5 ontwikkelen en enkel de goede zullen dan worden ingevroren dus verwacht sowieso niet dat ik er dan nog 11 zal hebben ;-) en daarbij is het toch geluk hebben in zo n proces garanties heb je helaas nooit  
@Lizzy hoe was je echo vandaag?
@Nancy heel veel succes met de echo morgen
Betty - schreef op 16-09 om 22:41
Helaas weer ongesteld geworden. Op cd 29 ipv 27 dus deze komt wel weer even iets harder aan. Je begint toch weer meer te denken aan zou het dan toch. 
Ik ben er wel even weer heel erg klaar mee.
Wat zou ik er nou toch nog aan kunnen doen? En wat is er nou mis dat het nog niet lukt? 19mnd verder. 
Netjes wat kilo’s kwijt op aanraden van de gyn, dat zou de kans kunnen vergroten, maar helpt dus ook nog niks. Verder hebben we ook niks geen adviezen mee gekregen. 
Een nette cyclus, daar ligt het ook niet aan en manlief heeft genoeg zwemmers is gebleken. Wat dan nog he? Is er dan iets met de kijzersnede gebeurt waardoor het nu niet meer lukt. 
Ik weet het even niet meer, behalve dat ik even heeeeel verdrietig ben. 
Nina - schreef op 16-09 om 23:25
Betty, wat balen dit. Soms heb je het er helemaal mee gehad en wees die momenten extra lief voor jezelf. Goed dat je bent afgevallen! Ookal helpt het niet, bij sommige klinieken zijn ze streng op je leefstijl voor ze willen behandelen. En geeft je misschien een goed gevoel over jezelf. Ik ben afgelopen jaar 11 kilo afgevallen en ookal heeft het geen baby opgeleverd. Ik ben er toch blij mee. Succes Betty met alles dikke knuffelm
Lizzy - schreef op 17-09 om 00:02
Betty, elke maand is er toch weer hoop en meestal een teleurstelling helaas. Sterkte en hou vol.

Vanmiddag weer een check gehad. Ze waren goed gegroeid: 23, 21, 2x17, 15 en 2x11 mm. Rechts zat nu ook 1 kleintje maar deze en de andere van 11mm zullen wellicht te klein zijn. Hopelijk maken ze nog een eindspurt! Ovitrelle is gezet en nu dinsdagochtend de punctie en bij goede bevruchtingen vrijdag de TP. Vind het weer heel spannend hoor!
meid22 - schreef op 17-09 om 07:04
@Betty Begrijp heel goed hoe je jezelf voelt ;-)  zoals Nina al schreef probeer lief voor jezelf te zijn, ik heb tijden gehad dat ik mezelf ging straffen zodat ik de pijn van de telleurstelling(en) minder hoefde te voelen, voelde me toen al helemaal down  dus kan je dat zeker niet aanraden.                    En weet dat het super lastig is maar probeer hoop te houden  veel sterkte Meis hoop dat het snel raak mag zijn en jullie geduld beloond wordt.
@Lizzy wat spannend  heel veel succes dinsdag en hoop dat ze vrijdag een mooi vruchtje kunnen terugplaatsen ga voor je duimen
@Nancy heel veel succes bij de echo, hopelijk zijn je follikels mooi gegroeid
meid22 - schreef op 17-09 om 07:38
Dubbel
Nina - schreef op 17-09 om 09:47
Lizzy wat spannend!! Ik wens je heel veel succes en dat de oogst lekker groot mag zijn!
Ik ben gisteren voor de 2e keer in 1 week gevallen...
Nu heb ik pijn aan mijn rug en weet ik niet of het van het vallen komt of dat ik toch ongesteld ga worden. Dus we wachten af vandaag is nod... Maar de rode duivels zijn er nog niet.
anastasia - schreef op 17-09 om 10:47
Hoi hoi, mag ik mee kletsen hier?? 
Anne, 25 en sinds 2015 bezig voor een eerste kindje.. wij gaan volgend jaar naar Düsseldorf 
*Lotus* - schreef op 17-09 om 11:12
Tuurlijk wees welkom. Anastasia

Meid weet je al hoeveel embryos er goed Zijnn om in te vriezen
Lizzy hoop op goed nieuwd ook voor jou. 
Betty heel heel veel sterkte wat een rot situatie
Nancy op naar goede follikels
*Lotus* - schreef op 17-09 om 11:13
Dubbel
Nina - schreef op 17-09 om 11:37
Anastasia welkom.
Volgend jaar naar Düsseldorf voor behandeling bedoel je?
Nancy - schreef op 17-09 om 12:08
Hai meiden,

Net terug uit het ziekenhuis en oh..wat zag het er allemaal weer goed uit. Aan iedere kant zitten er zeker 10 die mooi meegroeien. Omdat de eitjes rechts nog iets kleiner waren dan links,spuit ik vanavond nog 1 keer.
En dan donderdag de punctie!!!

Meid, wat een mooi aantal..11. Hopelijk krijg je morgen ook mooi nieuws.

Lizzy, dat gaat de goede kant op meid! Laat ze maar lekker groeien die eitjes.

Hoe gaat het verder met jullie meiden?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan