Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

skybles - schreef op 31-10 om 11:02
Hooi, gevonden ook! De eitjes vliegen hier in de rondte! 

Marie wat balen zeg van de overtstimulatie. Heb je nu niet zoiets van ‘ik ga het toch stiekem met mijn vriend doen, wie weet blijft er 1 kleven’? Ik denk dat ik dat namelijk wel stiekem zou hebben gedaan 

C81 hoest nou met jou? Echt balen dat de vorige niet is gelukt. Wanneer krijg je nu weer een terugplaatsing?

Jenny heb je nog een eisprong gehad of zit je nog te wachten?

Aanstaande zondag wil ik gaan testen. Ik had vanaf het begin al heel erg het gevoel dat het gelukt is deze keer en mijn vriend ook. Maar misschien zitten we elkaar op te jutten 
Maar wachten tot zondag, dan weten we misschien wel meer!

3230 antwoorden en 31044770x bekeken
Marie - schreef op 31-10 om 13:16
Hee Skybles,
Nee die gedachte is niet 1 keer door mijn hoofd gegaan. Ik heb niet al die tijd 'gewacht' op het moment dat ik toe was aan kids, om vervolgens het risico te lopen 5 kinderen ineens te krijgen. We hopen natuurlijk in de toekomst op meer kinderen, maar dit zou medisch niet verantwoord zijn en teveel risico's voor de kinderen en mezelf meebrengen. Dat kan ik mezelf, de kinderen en mijn vriend niet aandoen. Stel je voor dat het inderdaad een 5-ling wordt en ik zou het niet overleven... wat zou mijn vriend in hemelsnaam moeten doen?! Kortom, nee... ik heb niet de behoefte het te proberen en ik voel me precies zoals ik me zou voelen als ik ontdekte ongesteld te zijn geworden in een reguliere ronde - teleurgesteld maar geen diep dal ... we schuiven gewoon een maandje door  Het is niet het einde van de wereld... mijn geduld is nu al zo op de proef gesteld dat dit ook nog wel een horde is die ik kan nemen
Jenny00 - schreef op 31-10 om 13:26
Jeetje, dat zijn er ook wel heel veel Marie. Dan reageert je lichaam echt sterk op de Clomid.
Annesje, wat fijn dat je goed nieuws hebt gekregen  Hopelijk brengt het een mooie zwangerschap met zich mee. 

Summer, wat goed dat je de stap hebt genomen het op je werk te vertellen. 

Hier gisterochtend en vanochtend een positieve ovulatietest. Een beetje later dan de vorige 2 cyclussen dus, vandaag dag 21 dus hopelijk springt mijn ei vandaag. Gisteravond seks gehad, maar nu ligt mijn vriend ziek op bed, dus duimen dat het qua timing goed zit en mijn ei niet pas morgen springt. 
Jenny00 - schreef op 31-10 om 13:28
Skybles, spannend hoor, ik hoop het voor jullie! Waardoor heb je het gevoel dat het raak is dit keer? Of gewoon een algeheel goed gevoel?  
C81 - schreef op 31-10 om 15:48
Hoi ! Skybles spannend! Ik zal voor je duimen .
Jenny hopelijk springt je eitje vandaag! Beterschap met je vriend.
Marie 5 is ook wel veel. Komt volgende maand vast goed.
Hoe is het met de andere dames? 
Ik heb vrijdag weer een follikel meting voor een terugplaatsing. Dit is de laatste en dan  moet ik weer opnieuw beginnen. Ik  verwacht zo rond de 12e uit te komen voor een terugplaatsing. Ik ga er deze keer heel gelaten in. Ik heb de vorige keer goede hoop gehad tijdens het terugplaatsen. Deze keer is dat absoluut minder. Ik heb zelfs al een afspraak staan voor bespreking icsi poging 2 in december. 
Mir - schreef op 01-11 om 17:51
Wat balen zeg Marie, maar fijn dat je positief kunt blijven!
Dat proberen positief te blijven sleept mij er ook doorheen. Ook al is het soms heel erg zwaar en moeilijk.
We zijn nu bezig met cryo terugplaatsing poging 3. Volgende week vrijdag een echo om te kijken of m'n baarmoederslijmvlies al dik genoeg is en dan horen we wannee de cryo ontdooid gaat worden. Bij poging 2 is de cryo niet goed ontdooid en ging de terugplaatsing niet door. Dat maakt het dus wel extra spannend deze ronde!
Voor alle andere meiden ook heel veel succes deze ronde!!!
Jenny00 - schreef op 02-11 om 10:17
Skybles, wat fijn dat je nu voelt dat je er aan toe bent  Ik hoop zo voor je dat jullie gevoel goed zit. Wanneer gaan jullie testen?
C81 en Mir, ik duim hard voor jullie allebei dat dit een goede vruchtbare ronde gaat zijn met de terugplaatsing Heel begrijpelijk dat jullie zenuwachtig zijn na de vorige keren. Hoe staan jullie partners erin? 

Zeentje, Lucky & Lotus, hoe is het met jullie?
Annesje, veel plezier komende dagen! Waar ga je naar toe op vakantie? Fijn even je gedachten verzetten. 
Ik zit sinds dinsdag weer in de wachtweken. Deze maand 2 jaar terug werd ik voor het eerst zwanger. Wel een beetje een dubbel gevoel dat ik nu nog steeds geen moeder ben, maar hopelijk is Oktober/November dus een vruchtbare periode voor ons  En voor jullie ook allemaal natuurlijk
nanie - schreef op 02-11 om 11:20
Hoi!
Ik lees al een tijdje met jullie mee (een hele lange tijd eigenlijk) maar nooit de moed gehad om een berichtje te sturen of mee te kletsen.
Ik ben in november 2016 gestopt met de pil en in juni gestart met clomid, helaas heeft dit voor mij niets gedaan. Maandag krijg ik een prikinstructie en vanaf volgende week zal ik starten met spuiten. 
Ik vind het knap dat jullie zo positief blijven, dat probeer ik zelf ook!
Ik zou het fijn vinden om met jullie mee te praten, mag dat? 
Veel succes de voor de dames die op het wachtbankje zitten, maar ook voor degene die nu weer een nieuwe ronde starten! 
Marie - schreef op 02-11 om 11:33
Hi Nana, 
Welkom en wat goed dat je de moed hebt gevonden om hier mee te praten! Met welke reden ben je met Chlomid gestart? 
Zelf slik ik Chlomid, maar er is geen medische reden bij mij - waarschijnlijk heb ik daarom last van overstimulatie en moeten wij een ronde overslaan. 
Soms is het lastig positief te blijven na zo'n lange tijd en hoop gedoe - daar waar andere 'zomaar' kinderen lijken te krijgen -  maar ik houd mezelf voor dat als het kindje eenmaal komt dit allemaal vergeten wordt  
Ik hoop snel positief nieuws hier van je te kunnen lezen! Liefs, Marie!
Natasja - schreef op 02-11 om 12:01
Welkom nana. 
Ook voor jou veel succes gewenst...
@Jenny
Ik zit nog op het wachtbankje. Nog een weekje en dan mag ik bloed laten prikken in het ziekenhuis. Ik denk ondertussen vanalles te voelen maar ik denk dat mijn kop en lijf me voor de gek houden. We kunnen niet meer doen dan afwachten en de dagen aftellen 
nanie - schreef op 02-11 om 21:33
Bedankt Marie en Zeentje!
Ik heb PCOS, al sinds mijn 16e bekend dus wij wisten van tevoren dat we het medische traject in moesten! Wat lastig Marie, vooral omdat je de oorzaak niet precies weet. Had jij geen eisprong? Nou inderdaad, ‘iedereen’ lijkt dan ook ineens zwanger he? Bij mij zijn er nu 4 vriendinnen zwanger en hoeveel ik het ze ook gun is het niet altijd makkelijk. Laten we ons dat beiden maar voor houden..ik denk dat een positieve instelling het proces alleen maar ten goede komt. 
Super spannend Zeentje, ik duim voor je!
Liefs
Jolien2809 - schreef op 03-11 om 00:30
Ik denk dinsdag mijn ei te hebben gevoeld ! Nu het afgelopen uur heb ik heel wat pijnlijke krampen/steken onderaan mijn buik boven mn schede.. heel bizar.. hoop maar dat er niets mis is  
Proudmommy - schreef op 03-11 om 07:47
Hey dames, ik lees veel op de achtergrond! En ik duim en bid voor jullie hopelijk zijn er positieve verhalen deze maand. Het is jullie echt gegund .

Jullie zijn in mijn gedachtes xx
Marie - schreef op 03-11 om 08:56
Hmm Jolien, het zou misschien een innesteling kunnen zijn? Wel vroeg na 3 dagen al, maar het kan wel... wie weet! Ik zal voor je duimen!
Jolien2809 - schreef op 03-11 om 11:58
Ja het zou inderdaad wat vroeg zijn denk ik ook.. ik weet maandag dat ze wel op springen stonden had een ei van 20 en 21. En 2 dagen ervoor waren ze beiden 16 mm dus misschien was het toch al de maandag dat ze gesprongen zijn? Maandag liep ik heel opgejut! Een zeer opgejaagd gevoel en allemaal steekjes en krampjes misschien heb ik toch maandag mijn ei gehad en nu 4 dagen later de innesteling.. weet het niet i in ieder geval spannend en lastig om zo te wachten..
Marie - schreef op 03-11 om 13:07
Hmmm, zou kunnen dat je maandag je eisprong had.. 
Het wachten is elke maand weer een struggle.. ik kan daar nog steeds niet na 2,5 jaar aan wennen. Ik zorg voor veel afleiding, maar als het er echt om spant en ik heb het idee dat het heel goed raak kan zijn dan is het wachten  extra moeilijk. 
Het enige wat je kunt is wachten.. en intussen lief voor jezelf zijn
*Lotus* - schreef op 04-11 om 10:18
Goededag dames hopelijk gaat alles goed met jullie. Hier veel te druk soms om te reageren.. Maar desalniettemin lees ik mee en duim ik mee voor ieder van jullie. Welkom nieuwe dames hopelijk hebben jullie ook gauw een succes verhaal om te delen..
Hier wel behoorlijk wat last gehad van de water echo vooral het klaarkomen was vrij pijnlijk maar dat is niet de hele dag . gelukkig. 
Hoe is het met jou lieve skybles heb je al getest en hoe is je test???? hopelijk een mooie knal test
Hoe is het met de andere lieve dames
skybles - schreef op 04-11 om 10:41
Hey Lotus, lijkt mij wel een straf als je pijn hebt bij het klaarkomen ... hopelijk blijft dat niet al te lang! En hopelijk zo snel mogelijk resultaat!

Ik doe morgenochtend een testje. Dinsdag of woensdag zou ik ongesteld moeten worden.
C81 - schreef op 04-11 om 14:13
Skybles spannend!! Heel veel succes met testen morgen. Hopelijk een mooie knaller! 
Jolien zou zomaar kunnen hoor dat het een innesteling is geweest. Niks is zo erg als het wachten.
Lotus ik heb nog nooit een waterecho gehad, maar wel vervelend als je er met klaarkomen last van hebt.
Hoe is het met de andere dames ? 
Ik heb deze maand een heel snelle cyclus dus de terugplaatsing is ook eerder. Ik zat gisteren op dag 9 en had al een ei van 17mm rechts en baarmoederslijmvlies was 8mm. Dus gisteren ovitrelle gespoten. De terugplaatsing is donderdag. Ik weet niet of het kwaad kan maar we hebben zelf ook nog even gezellig gemaakt mocht de cryo niet goed ontdooien dan hebben we dit nog. En anders de kans op 2 maar dat nemen we voor lief. Iemand anders dit zo ook wel eens gedaan?
*Lotus* - schreef op 04-11 om 14:23
Het was de 1e en de 2e keer maar nu heb ik er geen last meer van gelukkig ooh skybles spannend ik ben morgen vroeg wakker eigenlijk alle dagen hahahahaa 
Fijn c81 dit wordt gewoon een plakker....’wij hebben destijds met de icsi gesext maar dat kwam omdat ik toen een eigen eisprong had..spontaan terwijl me cyclus plat lag ‘maar we hebben helaas toen een mk gehad maar dat hoeft voor jou natuurlijk njet het geval te zijn. 
Ik duim voor een succes verhaalc81
Natasja - schreef op 04-11 om 19:55
Oh Skybles wat spannend...
C81 - schreef op 05-11 om 00:19
Ik zie een streep hoor skybles!! Alvast een voorzichtig gefeliciteerd 
Proudmommy - schreef op 05-11 om 07:50
Skybles waaaaaaauuw alvast gefeliciteerd met ochtend urine zal hij vast duidelijker zijn 
skybles - schreef op 05-11 om 08:24
Hihi thnx 

Vanochtend viel wel een beetje tegen. Ik dacht nu komt er ineens een dikke streep. Maar er was pas echt een duidelijk streepje te zien na 3 minuten. Wel duidelijker dan doe van gister hoor.

Gister ook snel een CB gehaald. Die was wel heel duidelijk  ZWANGER... het moet nog wel even bezinken, maar WoW....

Heb de foto overigens snel op de wc genomen en ben toen weer Mn bedje ingekropen 

Natasja - schreef op 05-11 om 08:26
Wat een leuk nieuws Skybles. Gefeliciteerd!!
Proudmommy - schreef op 05-11 om 08:57
YESSSSSSS skybless ik ben zooo blij voor je!!! Je bent nog voor je nod schat dit is al positief. Wauuw ik voel gewoon vreugde ik zat zo te duimen ik hoop dat er meerdere na jou zullen volgen GEFELICITEEERD!!
*Lotus* - schreef op 05-11 om 09:55
Skybles wouw wat een geweldig nieuws geniet er van een zomerkindje wat enorm leuk
skybles - schreef op 05-11 om 10:08
Super thnx,

Het zinkt eindelijk een beetje in nu... maar nu wil ik dat jullie allemaal ook heeeeel snel zwanger raken hoor   Dan kunnen we deze topic omtoveren naar wonder kindjes...

Jenny00 - schreef op 05-11 om 10:15
Skybles  Wauw!!! 
Wat onwijs fijn voor jullie. En je gevoel zat dus goed  
Jolien2809 - schreef op 05-11 om 17:49
Zooo blij voor jou! 
Hier echt al 4 dagen buikkrampen  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan